Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg,Magi???

edoci

Edoci!
Sajnálom a mencsit,de majd a köv.hónapban. :wink: :wink: Szegény Máté,jobbulást neki!!

A menü:marha husi levest kért grizgaluskával,rántott csirkemellet,rántott gombát tartárral,krumpli pürét.Sütök virslis sajtos sütit leveles tésztában.

Kép
Kép
a.ibici

Köszi lányosk Zsófi már jobban van túlságosan is mert olyanokat csinál amitől a hajam égnek ál :shock:

Ibica!Viki,hogy van?Fáj még a füle?Igen a 18hónapos oltást kapta.Már csak 2,5nap :lol: :lol: Viki száolja a napokat?

Edoci!Sajnálom a mensit :cry: Te használsz Lh tesztet?Jobbulást Máténak!!!!!

Többiek merre vagytok?????????????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia Kata!
Ahogy elnéztem, már mindenki a "2008-ban szeretnék ismami lenni"-ben van......bár néhányan azért itt is :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Én vagyok!! Sajna tegnap sokat fájt a hasam..... most meg a derekam akar beszakadni!! Nem tudom mitől lehet! Lehet az időjárás változás is közre játszik!! :( Itt éppen szakad az eső! Amlig várom amugy a szombatot, mert megyünk IKEA-zni.... majd ugyis teszek fel képeket arról amit veszünk :)

Gabi!
Mi van veled?

Betti!
Tényleg nagyon eltűntél!!!

d.dodó

Dodo: Nálunk ezer ágra süt a nap :lol: :lol: :lol: Nyisd ki az ablakot, küld. fény. post. :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna!
?ég csak az kéne, hogy kinyissam az ablakot :D Igy is olyan hideg van, hogy pulcsiban ülök itt.... :( Ugyse a lakásba kell a napstés, megelégszem azzal ha kint süt a nap :lol: ! Meg a torkom is fáj! :( És tiszta takony vagyok!

d.dodó

Dodo!

Vigyázz magatokra!!!! Igyál sok teát és nyomd az ágyikót, aludj sokat (((helyettem is))) :!: :!: :!: :!: :!: Akkor holnapra is napsütést és jó időt írok elő!!!!

Ja, és mindenkinek zebrás :!: :!: :!: :!: tesztet :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Hoztam egy-két képet.:)

Alig 1 percesen
Kép

Első álmom otthon
Kép

Kicsiny mosoly
Kép

Nővérkémmel
Kép

Picur
Kép

Hinta-palinta
Kép

Kicsit még nagy...
Kép
Vendég

lego!
Még egyszer nagy gratula!!! gyönyörű a leányzó!!! Az a mosolygós kép nagyon ari!!!

d.dodó

Lego!

Gyönyörű kislányaid vannak! :D Az a pelus meg tényleg "kicsit nagy " még, de majd belenő :wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Akkor leírom a görbém Egy kicsit hosszú lesz:Jan. 8,-al kezdödik!:36,2, 36,2, 36,0, 36,0, 36,1, 36,2, 36,2, 36,4, 36,0, 35,8, 35,9, 36,0, 36,1, 36,2, 36,0, 36,0, 36,2, 36,2, 36,2, 36,2, 36,6, 36,6, 36,4, 36,4. Szóval én csak igy tudom neked leírni a görbém! Egyébként ma reggel arra keltem, hogy mindjárt megjön mikike! Hát nem tom! Nagyon szeretném, ha rosszul érezném és inkább babo jönne.

Amugy igen csak akkor tesztelek mikor már legalább 1 hete, hogy késik!

Lego! Még egyszer én is gratulálok a szép kis babodhoz! Nagyon ari és az a kis mosoly?! No meg az a hatalmas pelus!!!!???? De majd ugy is belenő nagyon hamarosan! Puszi nektek és sok tejcsit :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Nem tudtam jonni, mert elromlott a gep es el kellett vinni szerelohoz.
Most mar jo.

Lego!
Oriasi gratula.
Irigy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hedi gyonyoru!

Most nem tudok mindenkinek irni, mert azt sem tudom hol all a fejem.

Zoli ejjel belazasodott, tegnap bedoglott a mosogatogepunk es ma suliba kene mennem meg egy vizsgat megcsinalni, de nem fogom tudni megcsinalni, mert nem tudom kire hagyni Zolit.
Anyu is beteg, igy oda nem viszem.

Szoval total el vagyok havazva.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata!
Meg annyi, hogy Katalin lesz!

Magi
Vendég

Csjok!
Ma kihagytam a sulit! éjjel alig aludtam valamit! Már délután hőemelkedésem volt.... ez szerencsére nem is ment feljebb, de takonyom-nyálam egybefolyik, be van dugulva az orrom, és enyhe izomfájdalmam is van. Abban reménykedek, hogy "csak" sima megfázás, és nem kezdődő influ! Iszom a forró teát, meg C vitamin!
Nem akarok holnapra lerobbanni, mert megynk IKEA-ba.

Ide 2 napja megérkezett a tél! Tegnap óta szakad a hó, bár néha átvált sajna havasesőbe, igy nem annyira marad meg!

magika!
Akkor nektek is rendesen összejött minden egyszerre!! Zolikának jobbulást! Meg anyukádnak is!! nekik is inflenza?? Mindig hallagtom a magyar rádiót neten keresztül, és hallom, hogy milyen borzalmasan sokan kapják el ezt az infult!! :(

d.dodó

Sziasztok!

Én is lebetegedtem :cry: Folyik az orrom fáj a fejem és a trokom :cry: :cry: :cry: Gyógyszert nem merek bevenni mert mi van ha.........Vagy szerintetek vegyek be nyugodtan?

Lego!Nagyon édesek a lányok :!: :!: :!: :!: Kicsit irigy vagyok :oops: :oops: Rakj ám fel képeket még :D

Magika!Jobbulást Zolinak és anyudnak is!!!!!!

Dodó!Neked is jobbulást piheny sokat.Mikor mész uh-ra?Jövő héten?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
neked is jobbulást!! én forró mézes gyömbérteát kortyolgatok, meg 500mg-os C vitamin....
Igen, jövő hét pénteken megyek UH-ra! :lol: NAgyon várom már!!!

d.dodó

Sziasztok!
A betegeknek jobbulást!!!Nekem a Viki már jól van szerencsére. Már csak 2 nap :D :D

dodó!
Az UH-hoz meg y a drukk!!!Ugye most már talán a nemét is megfogják mondani?

Kata!
Gyogyszert ne vegyélbe szerintem sem.Tea,C-vitamin,méz csak ami nem árthat!!

nóci!
Remélem mencsi nincs!!Megy a drukk++++++++++++++++++++

Legó!
Nagyon édi baba Hédi,és ahol Dorkával együtt vannak az tündéri.Emlékszem amikor megszületett a hugom én is ottültem melltte amíg kinem nyitotta a szemét :lol: :lol: Meg sem akartam mozdulni :lol:

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici:
nem, ebben az országban nem mondják meg a nemét, ha kérdezzük sem..... MERT: 18. héten van uh, és 19. hétig lehet abortuszt csináltatni.... és egy két bevándorolt nemzetiség ha megtudná hogy lány, elvetetné...igy senkinek sem mondják el!

d.dodó

Vettem egy tesztet pedig megigértem magamnak nem veszek csak ha késik de negatív.Most izgulhatok hétfőig :? Vettem be e gy panadolt azóta jobban is vagyok remélem ha az vagyok nem lesz baja a gyereknek :cry:

Dodó,Ibica!Köszönöm a tipeket most már nem veszek be több gyógyszert eszem a homoktövist és béres cseppet.Izgulok a hétfő miatt :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata, Dodo: jobbulást nektek!!!!Sok folyadék a legjobb szerintem is.

Lego: Gyönyőrű mindkét lányod :lol: :lol: Annyira aranyos a mosolgyós a pelusos kép :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csak ne, hogy unatkozzatok:
Honnan tudod, hogy 2008-ban élsz

1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.
2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
3. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
4. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
6. Otthon is az irodahanggal válaszolsz a telefonba.
7. Otthonról is a 0-at ütöd először, hogy juss ki a kinti" vonalra.
8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.
10. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
11. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím.
13. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris visszamész utána.
14. Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
15. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.
16. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod
17. Még rosszabb pontosan tudod kinek, fogod ezt továbbküldeni.
18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
20. ....és most röhögsz magadon.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Újabbak:
1.)
- Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó?
- Mindkettő marhára vigyáz a hegyen!

2.)
Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor másképp mondom: kérek egy pamacot!

3.)
Szőke és barna nő autóznak. Egyszer csak megáll az autó, a szőke kérdezi a barátnőjét:
- Miért álltunk meg?
- Kifogyott a benzin!
- De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre és tovább vezettem volna!

4.)
Szőke nő kifakad a férjének:
- Elegem van az egészből! Sosem jössz haza időben, éjszakára is kimaradsz.
Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja!

5.)
- Képzeld, tegnap leestem a létráról!
- Nahát, és lett valami bajod?
- Nem, semmi. Képzeld, tegnap leestem a létráról!

6.)
- Mit mond az orosz a halálos ágyán?
- Szent péter vár.

7.)
Férj és feleség vacsoráznak. A feleség leeszi magát.
- A fene - mondja - úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Igen - mondja a férj - és még le is etted magad!

8.)
- Hogy sikerült a randid?
- Hát, csak olyan sakkosan...
- Hogyhogy?
- A fehér királyról kiderült, hogy sötét paraszt...

9.) (Retro kategória. Ez egy igen "ántik" vicc)
- Hogy imádkozik a szűzlány Szűz Máriához?
- Szűz Mária, ki vétkezés nélkül szültél, add meg nekem, hogy szülés
nélkül vétkezhessek.

10.)
Egy pasas begipszelt lábbal horgászik a folyóparton. Arra megy egy másik horgász és kérdi:
- Mi a helyzet, harapnak a halak?
- Nem, dehogy, csak elestem.

11.)
- Milyen a számítógépes szépségápolás?
- Átküldök neked egy kiló bájt!

12.)
Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
- Ne haragudjon... az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Dodo, Kata: Jobbulást nektek! Pihizzetek amennyit csak lehet és igyatok sok-sok teát!!

Ibici! Még nincs Mikike! Köszi a drukkot!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Lehet szülinapi meglepi lesz egy +teszt :wink: :wink: :wink: :wink:

Dodó!Jobban vagy már?

Ibica!Már csak 1nap :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Kata!
Igen,igen már csak 1 nap :D :lol: :lol: .Annyira örülök,nagyon várjuk már a Vikivel.Ma nem is nagyon leszek,mert átnézünk anyósékhoz majd holnap jövünk csak haza.

Mindenki nagyon eltűnt itt a napokban.Jöhetnétek sűrűbben is!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Csajok!Lenne egy kérdésem tegnap egy másik fórumon beültették a bogarat a fülembe lehet,hogy azért lettem taknyos mert a szervezetem legyengült mert terhes vagyok??????Tegnap se voltam lázas a hőm viszont 37,4 volt ma már 37 lehet tegnap ágyzodott be????Sokan mondták,hogy mikor beágyazodott a babájuk legyengültek jeleze a szervezet.Mit gondoltok?Nem élem bele magam mert nem akkarok megint csalódni.De kiváncsi vagyok ti mit gondoltok?????

Ibica!Jó anyosozást és apa várást de azért te is gyere ír bár úgy is el lsztek foglalva :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata hol tartasz most a ciklusban?
gabi1

kata éna beágyazódáskor nem megfázva voltam, hanem akkor jött ki a gombám.
gabi1

Gabi!Hétfőn kéne megjönnie.Te mit gondolsz?Amúgy Zsófinál tényleg sokat voltam beteg mikor tehes lettem

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata simán lehetséges, az előző terhességeknél én is voltam sokszor beteg. Rékánál még influenzám is volt.
gabi1

Sziasztok!

Kata! Még mindig nincs Mikike! Igen az egy tök jó szülinapi ajándék lenne és ha addig nem jön meg akkor majd akkor csinálok egy tesztet! Amugy én is jól meg vagyok fázva taknyom nyálam egybe foloyik! Lázam nincs de ma nem is mértem mert ma nem volt kedvem! :oops: Amugy a kicsi baby lenne a legjobb szülinapi ajándék! Ugyis azt kértem a párocskámtól ajándékba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi!Köszi :lol: Már csak 2nap és kiderül mi az igazság :lol:

Nócika!Neked amúgy pontos szokott lenni?Drukkolok+++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia Kata! 1-2 napot van mikor késik mondjuk a mult honapban meg 1 nappal elöbb jött mint kellett volna! Az a helyzet, hogy olyan mintha meg akarna jönni, de nem olyan igazi az érzés!! Pedig mivel mindig olyan nagyon rosszul sazoktam lenni ezért mindig todom elöre, hogy most fog megjönni azaz mindig tudom, hogy melyik az az éjszaka mikor nem fogok aludni! De azt olvastam valahol már nem tudom, hogy hol de, hogy ilyen erösen görcsölök ez felér idönként egy egy szülési fájdalommal ugyhogy a doki szerint lehet, hogy meg se fog kottyani a szülés! De majd meglátjuk, lehet, hogy jobban meg fog viselni mint én azt gondolnám mert nem jo a fájdalom türésem!

Na jó hosszura sikerült amit írni akartam neked 2 mondatban! Remélem nem harizol!??? :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Nekem Zsófi elött pontos volt mikor azt hittem meg kell jönni e már késet én azt hittem 21-én kell pedig 18-án kelett volna ezt nem rég tudtam meg :oops: :oops: A lényeg,hogy nekem 1hét múlva lett pozítiv a teszt 21-24ig minden nap teszteltem full negatívat és 25-én egyből pozítiv lett.De közbe minden nap olyan volt,hogy úristen mindjárt megjön de nem jött :wink: és lett Zsófim :lol: Drukolok!!!!!És nincs hari hanem drukk++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Drukkolunk nagyon! Én amugy sokkal jobban vagyok, olyannyira, hogy ma IKEA-zni is elmentünk :) !!

Jelentem, megvettük a kiságyat, pelenkázót, takarót, függönytartót, függönyt, asztalt...... :lol: Olyan boldog vagyok! Majd ha össze lesznek szerelve, akkor teszek fel képeket!!

d.dodó

Sziasztok! Köszi mégegyeszer as drukkot Kata :D :!: :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szejjasztok!!

HOL VAGYTOK? :?: Nagyon kihalt mára itt minden!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

En is vagyok am, de el vagyok teljesen havazva.

Lego!
Gyonyoruek vagytok.

Kata!
Nagyon drukkolok.
Zolival en is influenzas voltam es total lepukkantam.

Most nem volt semmi bajom a rosszulleteken kivul, igaz most tombolt a nyar es semmi jarvany nem volt.

Zoli meg mindig eleg beteg.
Ma volt 40 fokos laza is. :( :( :( :( :(

Anyukamek jol vannak, de aposom pukkant le nagyon o is lazasan fekszik otthon.

Na megyek mert hulla vagyok.

Magi
Vendég

Na, tegnap ígértem pár képet!

Íme:

Kép konyha uj függönyel...

Kép hálószoba uj függönnyel...

Kép nappali uj függönnyel és dohányzóasztallal

Kép uj pelenkázó és komódok

Kép uj kiságy, még matrac nélkül

Kép és egy-két szerzemény

d.dodó

Bocs, ha kicsit sok helyet foglal!! :oops:

Kata!
Hogy vagy??

Magika!
Zolika jobban van??

Többiek merre avygtok??

Betti??????? Hová tűntél el??? Ha olvasol minket, válaszolj!!!!!

d.dodó

Dodó!nagyon klasszak a cucok :lol: :lol: A lakás a tietek?Hány szobás?Nagyon klassz.Köszönöm jobban vagyok!És te?

Ibica!Itthon van már Apátok???

Kicsit félek a holnaptól leginkább a csalodástól,hogy megint megjönn :cry: :cry: De közbe meg nyugtatom magam,hogy Zsófi az én szülinapom körül született akkor a kistesó apáéra szeretne biztos(januári)azért nem jönn még :roll:

Magika!jobbulást Zolinak.Te nem kaptad el?Szegény kismanó ilyenkor olyan kis bágyadtak tudnak lenni.

Nócika!Mensi?

Betti!Hol vagy?Remélem nincs bajotok!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata! Mikike még SEHOL :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja de a cickom fáj és a derekam majd be szakad!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Kata!
Hát nem a mienk a lakás, albérletben vagyunk itt.... Amugy van egy nagy előszoba 5 beépített ruhásszekrénnyel, egy nagy konyha... egy fürdő, a hálószobánk, a nappali, és a nappaliból nyílik a gyekeszoba, ahol a pelenkázó van :) !
Amugy köszi kérdésed, én is jól vegyok már!! Holnap már megyek suliba! Drukkolok neked holnapra!!

d.dodó

Sziasztok

dodó tök jók a függönyök, és bútorok is. Rékának is ilyen kiságya volt.

Kata nócika megy a drukk.

Nócika megnéztem a hődet, szerintem elég cikkcakkos. a mai hogy alakult? meg a tegnapi?

Magika jobbulást nektek.

Ibica apa haza ért már?

Énmost főzőcskézek, húsleves lesz meg csirkepörkölt. Apa meg kint van a telken keritést hegesztenek, anyuék meg a padláson teszik le a szigetelést.
Délután lehet én is kinézek, szépen süt a napocska.
gabi1

Nócika ez a görbéd, csak jó lenne a többi is mai, tegnapi.

http://ciklus.hu/images/diagramok/66317 ... 96800_.png
gabi1

ez meg az enyém, csak most eg ypárnapig nem mértem, azért van az a kihagyás.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 96800_.png
gabi1

Dodo: Nagyon szép a lakás és a bútorok is....na de a gyerkőcruhák és babaholmik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, Nócika, Magika
: Jobbulást nektek :!: :!: :!:

Nóci: ++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

Koszonom a jokivansagokat.

Zoli ma sokkal jobban van, ejfeltol mar laza sem volt mostanaig.
Nalunk jo mert Zoli ha beteg vegig alszik.
Inkabb az a rossz, hogy eszre sem venni es ugy felmegy a laza, mert alszik es nem ebred fel.
Igy most az uj bolcsobe aludt mellettunk, amit a kistesonak vettunk, mert az az agyunk melle tolhato ugy hogy egy szintben van az agyunkkal es nincs rajta az egyik oldala. Illetve egy pocokkel az agyunkhoz lehet fogatni, hogy ne csusszon el.

Dodo!
Nagyon jol neztek ki es nagyon szupi a lakas.
Szep dolgokat vettetek nagyon.

Kata! +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
En meg nem kaptam el, de felek tole nagyon, mert en semmit nem szedhetek majd.
De hat nem tudok mit tenni. Magara nem hagyhatom Zolit.
Meg nincs semmi bajom, remelem nem is lesz.

Nocika!
+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Neked is megy a drukk.
Nem csinalsz vonalzot?
Igy nem tudom hol tartasz.

Lanyok!
Ma nekem is fotozos kedvem volt, igy csinaltam par kepet a pocakrol es meg az uj szerzemenyeimrol.

Ime a pocakrol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mindez +8 kg eddig.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X