Új privát üzeneted érkezett!

Köszi!Talán lehetne nagyobb :oops: nem?
...nem kell a laptető,nekem nem jött be... :?
Vendég

nagyobb ra nem igazán tudom, mert ahhoz pont 80x80as legyen szabályos négyzetalakúnak kellene lennie a nyusziknak :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz - szívem szakad meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Dezsina - no akkor: én az első beültetésnél et+14. napon teszteltem csak, a második beültetésnél et+12.napon, mert már nem bírtam tovább. A 12. napon apa nem látta a csíkot, aminek eredményének most minden este szerenádot ad. NEM feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Három nap alatt a világot meg lehet váltani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kis* - jó téged olvasni. Minden elismerésem! Nagyon ügyes vagy!!!!! Mi már tudjuk ám - ez úgy lesz, hogy mire mi Jankával kinőjjük a ruháinkat, ti arra babásodtok, hogy mindent jól el tudjuk küldeni nektek!!!!!!! Meg hát a bölcsőt is szeretnék odaadni! Ki van ez találva hidd el!!!!!!!!!!!!!!!Ilyen pozitív lélekbe csak úgy ugrálnak majd a jelentkezők!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Julika: jó látni Téged :D
Belőled is merítek erőt :roll: :oops: "Nem feladni :D "
Gratulka a 25. héthez!

Ezek szerint Te már tudod, hogy nekem lányom lesz :wink:
Szavadon foglak fogni! :D :D
Elbújni nem tudsz :wink: :wink:

Vigyázzatok Magatokra! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Megjöttünk. Ctg jó, Dorka szíve szépen kalimpál volt 7 fájásom 30 perc alatt, éreztem is őket rendesen. Belső méhszáj nyitva van egy ujjnyira. Szóval örülhetnék is, de nincs rá okom. Nem szeretnék most szülni, sikerült elvenni a kedvemet. Nem lehet apás szülés a járvány miatt :cry: Ez nagyon elszomorít, mert évek óta erre a pillanatra vártunk és most tessék jól elszúrják a hülye rendeletükkel. Értelme nincs, mert én kimehet a folyosóra szóval a fertőzést ezzel nem állítják meg, csak jól megkínozzák a kismamákat lelkileg, na meg a kispapákat. A szülésznők orvosok is betegen dolgoznak, ezzel az erővel őket se engedjék be sőt a beteg kismamákat se, szüljenek úgy hogy ott se legyenek :evil: Szülésznőm mondta, hogy bírjuk ki még egy picit, mert bármikor megszűnhet a szülőszobás tiltás, szóval most egyben szeretnék maradni. Reménykedem hogy változtatnak a rendeleten, és ott lehet a párom, nekem ez nagyon fontos lenne és neki is. Azt megértem hogy nincs látogatás, de a szülést nem lehet bepótolni, lehet most utoljára élem át, nem mindegy hogy milyen lesz.
Vendég

ÓJAJNEKEM! PANDUS!

AKKOR MOST ARRA KÉREM DORKÁT VÁRJA MEG!!
ADDIG is csak gyarapszik!

Kép
kis-csillag
Tököl

Julika!
Sajna ez van.Megyünk tovább :wink:
Kis-csiilag!
Köszi,de akkor maradok a régi avatarnál,az jobban láttszódik.
Pandus!
Megértelek,remélem sikerül az apás szülés.Örülök,hogy Doribaba jól van.Akkor kitartás!
Vendég

...és természetesen gratulálok a 25.héthez,örülök,hogy Janka baba jól van!
Vendég

pandácska teljes mértékben együtt érzek veled
én is nagyon mérges voltam hogy mig vajudtam nem engedték be a férjemet.
A szülésnél bennt lehetett. de lelkileg már teljesen ki voltam burolva zokogtam a szülésznőnek hogy engedje be....
Szoval én nem is tudom mi lett volna velem ha nincs ott
Vendég

Nyuszi,
csodák mindig vannak. :D Erre Bogyikám a legjobb példa.
Nekem anno azt mondták, hogy immunológiai oka van annak, hogy nem leszek babás. 6 inszemen és 3 lombikon voltunk túl a volt férjemmel. ... Aztán elváltunk és rá egy hónapra a mostani férjemtől babás lettem. SPONTÁN. Egyáltalán nem számítottam rá. Teljesen váratlan volt. ... most meg ott szuszog a kiságyban. :D :D

Ne tessék feladni a spontán lehetőségét. :D

Pandus,
átérzem amit most érzel. Mivel Bogica sürgősségi császáros volt farfekvés és elfolytmagzatvíz miatt. Az adtafelvételnél még azt mondták, hogy bejöhet. Mire betoltak a szülőszobára 'már nem volt elég idő a beöltözésre" pedig még legalább 10 percig nem kezdtek neki a 'szülésnek". Sajnos így a párom kint rótta a köröket a műtő elött min. 1 órát. Addig semmi hírt nem hallott rólunk. :cry:
Remélem a kistesónál már bent lehet majd. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hőmérőzős topikban olvasgatván akadt erre a kis videóra, Lányok ez nagyon a csúcson van :lol: :lol: :lol:

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=31540

Kép
kis-csillag
Tököl

Ez nem semmi! :D :D :D

Nem csak a gyerek egyensúlyérzéke van fejlesztve, de apáé is. :lol:

Kiscsillag,
küldtem püt, de ... remélem nem baj, hogy leírtam.

hajnoca
Dunakeszi

pandácska pont olyaqn sovárogva várom a kis dorka képét mint maja a hamit :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nyulaszkám, látom lecserélted az avatart ... :( Annyira drukkoltam neked... HA egy pici bibi miatt nem jött eddig össze, akkor meglásd, azt rendbe teszik, és össze fog jönni! Higgy benne, mert ez így van!

Dezsi, nagyon drukkolok neked is!

Pandus, akkor drukkolok, hogy hamarabb feloldják a tilalmat, mint ahogy Dorka baba meglássa a napvilágot!

Lányok, egy gyors kérdés, nagyon fontos lenne tudnunk, ha long protokol van, akkor mikortól mentetek ti el betegácsiba? Mikor tudott olyan papírt adni a doki, amivel a háziorvos kiírt?

Brumi
Vendég

Brumikám!
Írtam is fentebb,hogy remélem nem haragszol majd,de egy kis rövid időre lecseréltem a pocakos nyuszit.Remélem nemsoká visszakerülhet :wink:
Erről a táőőénz dologról megoszlanak a vélemények,énúgy tudom csak távolléti díjat fizet a munkaadó,táppénz nem jár,ennek ellenére mindig felvett megfázással.De van aki szerint jár táppénz,de nem tudom mikortól.
Na,és mikor kezdtek?Mégsem inszem lesz?
Vendég

Hajnóca,
akkor lehet, igaz az immunológiai probléma - az első férjeddel. A másodikkal viszont tökéletes a kémiátok :D

Brum,
engem a házidokim minden papír nélkül vett betegállományba, én a punkció napjától vagyok táppénzen.

Pandus,
drukkolok, hogy úgy alakuljon a szülés, ahogyan szeretnétek. Tényleg eléggé szemfényvesztés, hogy ha a dokik/nővérek betegen mennek be, akkor a makkegészséges férjed miért nem...de hát Mo-n vagyunk, ahol nem mindig a logika és az észérvek az úr. :roll:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kis-csillag!
Nézd,az első hsz-d átrakta a másik oldalra.De vajon miért?Még ilyet sem láttam.
Hajnoca!
Ja,várjuk a csodát.De azért férjet nem cserélek :lol: :lol: :lol:
Csokinyuff!
Micsoda kép,besz@rás :lol:
Vendég

Alle,
az igazat megvalva neki vannak 'tünetei" az együttlét után. :( De érdekes, hogy anno az elsőférjemnek nem volt. :?

Ezért is csoda, hogy Bogyika itt van. :D

Brumi,
a háziorvossal beszéljél. Biztos 'kiír valamivel". :wink: Ilyen dologban azért szerintem emberként is gondolkodnak. ... és segítenek.
Amúgy hogy álltok a házfelújításban? Vagy már minden falat kiütöttetek? :wink:

hajnoca
Dunakeszi

All!
A babbal vigyázz,a kutyák a hüvelyeseket nem tudják jól emészteni,iszonyú gyomorbántalmakat okozhat.
Vendég

Dezsi, nem feladni :!: :!: :!:

Kép
katavirag

Pandácska - (és többi babás) voltak keményedéseitek nektek is? Aprók, rendszertelenek, de vannak. Leginkább ha felkelek valahonnan, főleg autóból kiszállva, földről felállva. Noshpa-t szedek 3*1-et, dr. bácsim szombatig nem utolérhető. tudtok segíteni? :roll:

Kép

Kép
julika79

Julika!
Magne b6-ot nem szedsz?Én úgy hallottam,az segít,de amíg hozzáértő nem jön,addig azért ne vegyél be.
Esetleg az intézetben másikorvos nem tud mondani valamit?
Vendég

Julika,
Igen voltak a 26. héttől végig. Magnéziumot mennyi szedsz?

Köszönöm lányok, hát meglátjuk mi lesz. Igyekszem nem is gondolni erre.
Vendég

julika nekem is voltak.... igaz én sokszor nem csodálkozok rajta ugyanis 7és fél honaposan szoboszlon az aqua parkban a csuszdákon csuszkáltam... pedig némelyik elég félelmetes volt és nagy hupp a végén...
akkora hassal hogy azt csodáltam nem akadtam el a csővekben.... :lol: :lol: :lol:
jahh és pont azon a héten voltunk mikor melegrekord volt ötven fok...
az utolsó honapba meg 100 méter után azt hittem meghalok ugy bekeményedett és fájt hogy léptem. :oops:
nyulasz ugye én is csodálkjoztam hogy ilyen fejet is tud vágni a lányom :wink:

de itt egy kép csajosomról az uj overáljában amit 5000 helyett 900ft-ért vettünk meg végre jo üzletet csináltam :wink:
nekem bejön :wink: Kép
Vendég

Sziasztok!
Tuti ami tuti ma megjött, hát erről ennyit.
Dezsi
Még egy kis kitartást neked és +++++++++++++
Pandácska
Ez ténylegbosszantó teljesen megértelek, hogy kiakadtál de remélem, hogy szerencsétek lesz és apás szülésetek.
Nyulasz
Te nem dolgozol? Azt hiszem ezeket a vizsgálatokat én is felvetem ha bemegyek februárba. Meg is vizsgált amikor bent voltatok vagy csak úgy mondta, hogy nem indultak be mennyi lett az eredményed értéke (ezt most jól megmondtam :lol: ).

Szerintetek genetikai vizsgálatot azt kérni kell vagy vannak helyek ahova bemegyek fizetek és megcsinálják?

Február 21. megbeszélés
guppy21

genetikai nekem adtak beutalot kcskemétre de nem mentem el
Vendég

Guppy!
Nem,nem dolgozom.Táppénzen voltam,most meg kivettem a tavalyi szabikat.
Nem vizsgált meg,csak beszélgettünk.elmondta,hogy negatív a vérvétel,nem mondott számot,lehet,hogy nulla,vagy öt,vagy nem tudom mennyi.Nincs jelentősége,sajnos.
Nálunk a páromnak volt csak genetikai vizsgálat,az nagyon drága volt,a Kaáliban csináltattuk,igaz kromoszómavizsgálat meg kariotípus volt,ez utóbbi nem tudom mi,azt se,hogy ez-e a genetikai vizsgálat,de 50.000 volt,vagy majdnem annyi.És az Istenhegyi útra vitték át vizsgálatra a vért.De nálunk az ő rossz eredménye miatt ez kellett még az elején.
Vendég

Nyulasz
Bocsi csak azért értetlenkede, mert nem tudom, hogy akkor mire alapozta azt, hogy be sem indult, na mindegy is hisz ő az orvos. Aha értem, az tényleg nagyon drága. Bennem meg az fogalmazódott meg, hogy mi van ha egyszerűen csak nem passzolunk a férjemmel :oops: hiszen elméletileg mindketten egészségesek vagyunk.

Mindenkinek +++++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

Nyulasz! :)
ha még aktuális lenne :
Kép próbálkoztam ez 80x80 Kép ez ha jól emlékszem 70x83?
Kép Kép
Vendég

Nyulasz: ez érdekes, Aptyukom genetikája tök ingyen volt, Y kromoszómájában kutakodtak nekije és Pécsnek városába küldték le a vért! De mindezt ingyééért..

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

pandus: egyben vagy még? drukk+++++

dezsi: ne add még fel! ebből még lehet +. drukk tovább+++++
gyógyulást az uradnak!

alle: drukk++++

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Nyulasz!
:) ez az utolsó igérem,csak egész jó ezzel szórakozni,bár az eredeti avatrképed nagyon cuki!És igenis hamarosan neked is pocakod lesz akárcsak a nyuszidnak!

Kép

Pandus!:)
akkor szorítok hogy Dorka még egy kicsit időzzön bent,vagy minnél hamarabb oldják fel a tilalmat.Hihetetlen hogy ennyire óvják a betegeket,és ahogyan írtad ők meg ki-be járkálhatnak.Csak azt nem értem,hogy ha beöltözik a párod,maszkba meg korházi cucba,mert be kell akkor miért nem mehet be??? ez nagyon rossz lenne ha nélküle történne meg a nagy esemény! elhiszem hogy elszomorít,engem is.
Minden jót nektek!!!Szorítok! :)
Vendég

Sziasztok, ismét elszállt egy üzim....
de utálom, hogy utána már nem tudom ugyanazt leírni.
Szóval...
Nyulaszkánk... nyugi... ahogy Hajnoca mondta létezik a csoda...hidd el..
Padus, én már az első alkalommal amikor megnéztem a videódat akkor mondtam Páromnak, hogy mi van ha februárban születik???
Mert az utolsó oldal ugyebán január....:)
Mi is tartunk, attól, hogyha a doki berendel és szülni fogunk és mondjuk látogatási tilalmat rendelnek el...
Csokinyuff... gyönyrű kislányod van..
Julika, 4D voltatok már?
Brumm, szerintem leszívától mindenképpen elmehetsz táppénzre...szerintem..
Julika, nálunk 3x2 írt fel a doki magne B6-ból...ez szerintem nagyon jót tesz! ajánlom, legalább 3x1 -et.....
No azt hiszem, hogy mindent leírtam....
szóval jó éjszakát kívánok!!!!
sziaszto
Apacs...

Kép
apacs

Sziasztok!
Panda, szólj, ha feloldották a tilalmat! :)

Vikimi, szuperek a nyuszi képek! :)

Hú, Nyulasz, nagyon ráéreztél a lényegre! Elképesztő vagy! :) Képzeljétek, lombikozunk! :) Az történt, hogy a felújítás alatt, amikoris nem voltam dolgozni, helyettesítettek, és mire visszamentem, megáltoztatták a munkaköröm. Elvették az érdemi munkám... Anyanyelvű szintű angol nyelvvizsgával nem szeretnék egész nap iktatni, és spirálozni. Szóval így már nem szeretnék itt dolgozni, és mérlegeltünk. Ha én mondok fel, akkor 3 hónapig nem kapnék járadékot. Így anyagilag nagyon rosszul jönnénk ki. mire kapnék, pont mennénk lombikra. Így meg hogy keressek munkát? Felhívtam tanárurat, és miután pont tegnap voltam 21. napon, bele is vágtunk, tegnap megkaptam az első decapeptylt. :) Ha sikerül, akkor mehetek betegácsiba, vagy legalábbis védett leszek, ha akarok dolgozni, így most kissé meghúzzuk magunkat, és hajrá lombik.....

Az új házban egy dolgot ott hagytak a volt tulaj. Lefotóztam:)

Kép

[/img]
Vendég

Katica,
Egyben :wink:

Viki,
Én se értem ezt az egészet. Ma is megyek a kórházba este, remélem hogy eltörölték a rendeletet :roll: de jó is lenne!

Brumm,
Drukk a szurizáshoz++ Ez zebra jelent valamit :wink: :lol:
Vendég

Pandácska!

Este már bent is tartanak?

Csináltattam inzulinrezisztencia vizsgálatot és nem lett jó az eredmény, diétáznom kell, heti háromszor 30 perc torna és a doki fel akar rá írni valami gyógyszert kedden megyek hozzá.
gizmixxx

Sziasztok!
Viki!
De ari vagy! :D Én is jól elszórakoztam vele.Ez az utolsó jól néz ki,de sajnos ez is kissebb.Szerintem egyenlőre marad a régi,de azért ide rakom mellé,és meglátom mennyivel kissebb.
Kép
Gizmixxx!
Sajnálom,ez elég rosszkor jött.Kiváncsi vagyok mit mond az orvosod.
Pandus!
Én nem akarlak riogatni,de tegnap a hiradó azt mondta észak-magyarországra most ért az influenza.Nagyon remélem,hogy mégis sikerül apás szülés!
Brumi!
Hát,igen a zebra az zebra.Ez biztos egy égi jel,drukk a szurikhoz!
Hova jársz?Melyik dokihoz?
Apacs!
Mielött elküldöd az üzit,kattints a másolásra,engem is minden 2.-3.üzimnél kidob,és újra kéri a jelszót,de az tényleg bosszantó,nem tudja az ember úgy megfogalmazni mégegyszer amit gondol,meg a kedve is elmegy az egésztől.De engem már nem sz.vat meg mégegyszer.
Kis-csillag!
Tényleg?Bár lehet,hogy tőlünk is kérdezték,hogy elintézzük-e mi,vagy itt leveszik a vért,de az ennyi lesz,már nem emlékszem.
Dezsi!
Úgy szeretném,ha ma jó hírrel jönnél!Gyere minnél hamarabb,mert el kell ugranom,és kifúrja az oldalam a kiváncsiság.
Guppy!
Elvileg Dezsiéknél is minden rendben,biztos van ilyen,nem szabad feladni.Látod nálad sem volt még laparoszkópia,meg hisztero,tehát mégsem biztos,hogy minden rendben.
Vendég

Szerintetek melyik a jobb avatar kép?Szerintem jobb,ha nagyobb.Vagy nem?
Vendég

Ez még lemaradt,
All!
Sok-sok babaragacsot küldök :wink:
Vendég

Esik a hó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Kép :)
gondolom Nyulasz te a nyuszikát kicsinyeled!:) a kép 80x80
olyan jó szórakozás,hogy nagyon elvagyok vele,pedig lejárt a mosógép,jó lenne még kicsit szunyázni... lehet én is készítek magamnak valami avatarképet :)
Vendég

Dezsi, Alle
babaragacsok útnak indítva!

Brumi,
Na akkor ez biztosan sikerülni fog!

Apacs,
ezek szerint akkor Ti még hál istennek egyben!:)

Pandus,
Most akkor nem is tudom mit is kívánják!

Viki,
de jó én is akarok havazást nagyon szeretem
Vendég

apacs köszike :D
Vendég

Viki!
68x80-as.De a világért sem akarok kötözködni,sőt jóllesik,hogy ennyien segítetek.
És....
Ma 12-re megyek a Bajcsy kórházba,nem én beszéltem a főorvossal,hanem egy rokonom,így ne tudom benn tartanak-e,azt mondta kistáskával menjek.Bár szerintem nem most csinálják,hiszen ma-holnap kell megjönnie...
Majd jelentkezem.
Vendég

Lányok, fiúk, nagyon köszi az infót betegállomány ügyben!

Nyulasz, szerintem az új avatar jobb, csak mert az egy új kezdetet jelöl  Aztán visszateheted a pocisat… mi Koncz tanárúrhoz járunk a János kórházba.Andrológus pillanatynilag nincsen, elég ciki. Az a hír kering, hogy elbocsájtották. A biológus Kanyó dr-nő, nagyon aranyos, tegnap úgy találkoztunk „az utcán”, csak hogy oda tudja adni az első szurit, mert nem értem volna be a meddőségibe időben. Nekünk kromoszóma viszi volt, 10 ezer ft, az a kariotípus mit néz egyébként? Bizti az volt a piszok drága.

Gizmix! Nagyon szigorú a diéta? Én régebben sokat diétáztam, vannak fimon tippjeim, ami eltalít, és mégsem vagy éhes. 6 nap van hátra a kezdésig? Milyen protokollod lesz?
Long vagy antagonista?

Guppy, nem szabad így hozzállni. Egyébként van immunológiai vizsgálat, ami pont azt nézi, hogy mennyire passzoltok össze. De azt is tudják kezelni, ha ez lenne. A doki biztos elmondja tüzetesen, ha rákérdezel, hogy , megnyugodj.
Vendég

Nyulasz! :)
kötözködj csak nyugodtan,neked azt is szabad....az első valóban 68x80 de ez az utolsó 80x80 ! :) :) :)
de szerintem jobb ami most van.
kistáskával kell menned?ez jelenthet valamit!emlékszem nekem anno a HSC-t a menszi előtt csinálta meg a doki,de a lapart 17napon.Nem lesz semmi gond,innentől egyenes az út a babóhoz.

Dicsekedhetek egy kicsit???
Az én kis Mircsin tegnap fogta magát és oldalra fordult...felhúzta a lábát és kész is volt...így jobban látja a falon a dolgokat és a kiságyban a játékokat.Nemhiába csináltam neki olyan sokideig ezeket a díszeket ...
Vendég

Nyulasz: vigyél kistáskát, de nem ma csinálják, mivel azért egy laparóhoz, kell pl labor, belgyógyászat, altatós vizsgálat (legalábbis itt Zalában kötelező) - illetve a hiszterót mensi után csinálják és tüszőrepedés előtt! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi üzeni, hogy ET+12. nap is negatív.. :(
Délután jön!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
Vendég

VIKI!

Ezek csodaszépek!!
Megkérdezhetem, a Füles képe nincs meg számítógépen véletlenül?? :oops: :roll: :wink:

Ezért megértem Mircsi reagálását! Gyönyörűűű!! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Viki, de szép! Festetted őket?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?