Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantást teszek! Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat! Tegnap engedtek haza, megemelték a gyogyszeradagomat 3*2 tabira. Ezzel csak az a baj, hogy néha nagyon lenyomja a vérnyomimat, és nagyon aluszékony vagyok emiatt. Azt mondták a túl alacsony sem jó, mert akkor rossz lesz a véráramlat, de ha újra 140/100 fölé megy, várnak vissza!!! Bár én már csak akkor szeretnék vissza menni, ha majd szülök. Amugy a baba jól van, nézték uh-n is és voltam nst-n is. És ez a lényeg.

Majd holnap jelentkezem, megyek mert már fáradt vagyok!!!
További szép estét mindenkinek.
Vendég

Mni!

Itt vok,olsgatok csak minden napra jut valami...
A kisfiam fosásos vírusban van(naponta 5x öltöztetem át.A nyganak meg pénteken lesz a farsang és Batman jelmez után kajtattunk... :wink:
Közben meg kiderült, hogy van egy bacim,ami a tenyésztésből derült ki(Coli baci)és antibiotikumot kell szednünk apával együtt.Ezért kicsit para is vok,de egyébként ez nem ártalmas a babára csak jobb ha kikezeljük... :?

A talira sajna most sem tudok menni :( egyrész a beteg Krizsikém miatt,meg az az igazság, hogy lóvénk se nagyon van mostanság... :( a tapétázás sokat elvitt+még bútort is csináltattunk a fürdőbe.

Nektek jó szórakozást és kivi vok a képekre :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

csujzi: de jó, hogy újra otthon vagy!!!!!!!!

lányok, nagyon elfáradtam, holnap jelentkezem! mni:köszi!!!! Még a banda fele visszavan :shock:
pussz
Vendég

Hahóó lécci az előző lap alján a hozzászólásomaz nézzétek meg!!!!!

Jimm, kilyukad az oldalam, Te leszel a hibás ha előbb szülök meg, ráadásul az oldalamon :shock: :lol:

CSUJZI!!!! de jó, hogy végre újra itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Gordon rajzolt családot Pepikének. Nem akartam bekapcsolni már ma a gépet, de úgy döntöttem, ezt meg kell Nektek mutassam. Én elbőgtem magam rajta :oops: szerintem kitaláljátok, miért...
remélem, jól sikerül a csatolás:

Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Annyira édes!!!
Kinagyítom:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Megint most jutottam a géphez, de elég szarul vagyok. Csak vonszoltam magam a két gyerekkel. Ismét kijött az aranyerem, illetve a hasam is fájdogál. (Nem görcsöl) Szerintem az aranyér miatt. Ekkora szerintem még soha sem volt. Kb. 2 hete kijött, de utána vissza is húzódott, ezzel nem tudom mi lesz!

Pati!
Én anno kérdeztem, hogy segíthetek-e a buliba, de akkor nem reagáltatok. Sajnos nyomtatni csak fekete fehérben tudok, azt sem sokat, mert kifogyó félben van a patronom.

Eszterxx!
Gyógyulgassál és pihenjél!

Panny, Bosek!
Átérzem a helyzetedet, nekünk sem könnyű! A férjemnek ilyenkor nemsok a munkája, illetve fizetni sem nagyon akarnak, néha hónapokat kell várni, hogy fizessenek. Én táppénzen vagyok ami iszonyú kevés és még ennek az 1/3-át is ki kéne fizetnem az OEP-nek, de hál istennek ebben segít a tesóm és anyámék! Alig várom már, hogy GYÁS-on legyek meg a többit, mert ez a néhány hónap tacsra dobott bennünkte. Rengeteg hitelt (Lakás, kocsi, stb.) fizetünk. Nem is merem leírni. Talán tavasztól jobb lesz, mindig ezzel bíztatom magam és mindig egyre nehezebb!!!

Csak arra emlékszem, hogy amikor a fiam született 10 ezer forintból vígan éltünk egy hétig, most két napra sem elég!!!

Na megyek mert nem bírok ülni sem!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Holnap kiötlök valamit erre az oklevél emléklap dologra!

Pati!
Amikor tudsz, nézz körül a topikban, hátha kérdezni akarok valamit.

Pepike!
Mi már hétfőn megrajzoltuk a rajzokat, szóval már csak itthon ne hagyjam.
Ja, és a fogam se durranjon be az éjszaka alatt, mert akkor fogdoki vacsi helyett. :?

Hát én abban, hogy a többedik baba hamarabb jön nem nayon hiszek. Nálam a másodikat 41 hetesen indították. Az első is már betöltött40 hétre jött.
Én inkább azt hallottam ez olyan genetikai kód a nőkben, hogy milyen hosszú a terhességei vannak ( persze, ha nem szól közbe valami dolog, fertőzés, gyerek nyakán szorúl nagyon a köldökzsinór. Az emberi fajra jellemző ez a 40 hét (pl ezért is nem elefántok vagyunk,bár én már úgy érzem magam), de ettől lehetnek egyéni genetikai eltérések. Eddig nem írtam erről,mert nem akartalak riogatni benneteket, de most hogy már mindenki a 30 hét felett van, elmesélem.
Van egy ismerősünk akinél a terhesség egész egyszerűen 27-28 hét. Nem dolgozik tovább a méhlepény stb.... Először azt hitték véletlenül alakult ki. Másodszor is ugyanaddig működött a dolg. Ekkor kezdtek már odafigyelni a dologra, hogy valami ilyesmi lehet nála. Az első két halvaszülés után ami azért a 27. hét körül már durva, a harmadik terhességénél felkészültek (gondolom vitaminok, tüdőérlelő) és így lettaz első gyermekük a 28. hétre 1000 grammal. A második gyermekük is eddig bírta, Ő 900grammal született. Négyszer ez nem lehet véletlen. Remélem senkit nem rémisztettem meg. :? :?

Linocs!

Nagyon jó választás volt ez a natur Ikeás elemes szekrény a babaszobába. Nekünk is van ebből az elemes bútorcsaládból, és nagyon szeretem. :wink:

Judit!
44 pelenka? :shock: :shock: :shock:

Nemrég beszéltem az Apával telefonon. Végre holnap jön haza Amszterdamból.
:D
Nagyon tetszik neki a város, nem gondolta volna, hogy tényleg annyira lazaság van, mint ahogy mesélik. Az ablakokon szinte sehol függöny, belátni az emberekhez, sokan füveznek köztéren esténként. Piroslámpás negyed is korrektűl megvan a kirakataival... Hát remélem semmiféle bűnbarlangba nem csábítják be.
:lol: :lol: :lol:

Pati! Két emléklap kell, ugye jól értelmeztem?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, ha nem reagálok, hívjál fel lécci: 70/2219565
és köszi (DE TÉNYLEG!!!!).

2 db kellene.

Megvan az előző?

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Az én két gyermekem ugyanígy ábrázolt engem, ráadásul nem egymásról másolva. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

HA esetleg névre szólóan csinálod, ők:

Vargáné Nagy Anna (dúla)
és Barna Csilla (szülésznő)

úgy talán még személyesebb és kedvesebb az ajándék.

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Nagyon édes!

Nálunk a család rajz úgy néz ki a Lilinél, hogy eddig csak én vagyok rajta terhesen, és melettem egy asztal tele gyümölccsel és tortával!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

esetleg krhetünk nekik tortát és az Édes kisfiam-at :lol: :lol: :lol: hogy ők is hagy bőgjenek.

Egyébként beszéltem este mindkettőjükkel, nagyon várják a talit, nagy megtiszteltetésként emlegetik és nagyon izgulnak, hogy okosakat mondjanak nekünk.

Amiket ők feldobtak témák eddig: lazítás és segítség (apa) a szülés alatt, EDA, gámetszés, szoptatás, szülőszobába mit érdemes vinni, stb.
Addig is tudtok ezen agyalni, hogy még miről beszéljünk.
(privát véleményem: ne bezséljünk, együnk :wink: :lol: :lol: :lol: ) illetve igyunk (ügynöknő :evil: :evil: :lol: :lol: )
:oops:

Pumperka, én annyira elérzékenyültem rajta, tudom, hogy elfogult vagyok, de olyan hihetetlen volt látni a képet! És direkt nem mondtam neki semmi vezetőt, csak hogy család. És érdekes módon a házat is rárajzolta. Szóval tényleg van ebben valami pszichológia. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Mzx: azt javasolta a bölcsibe a gondozónéni, hogy a nagyobbat minél jobban be kell vonni a kisebb gondozásába: fürdetéskor pancsizhassa ő is, tisztába tevéskor ő adja a pelust, ölbe vehesse a picit, stb. És akkor nem úgy éli majd meg, hogy ő kimarad valami érdekesből-és ezért utálja vagy akár féltékeny lesz, hanem, hogy az övé is a pici, neki is fontos szerepe van az ellátásában.
Kissé elgondolkodva az egészen, nem is tűnik hülye ötletnek!

Kép Kép Kép
fanetta

Na megyek, fellövöm a pizsamát és megpróbálom elkapni, mert holnap hosszúra ígérkezik a nap.... valahova kell mennem estefelé... már nem is emlékszem.... na mindegy...... nem is fontos....

ELDUGULTAM :shock:

Kép
Kép

mpatr

Rólam már készült egy ilyen rajz. Akkor én is meghatódtam nagyon (azért most is). Egy rajzpályázatra rajzolt a fiam, aminek a címe az volt, hogy Értékeink. Hát az is olyan megható volt, hogy neki erről a címről ez jutott eszébe. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én is nyugovóra térek. Jó éjszakát mindenkinek.
Pocaklakóknak is alvás!!!! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt!

Tegnap délelőtt nagybevásárláson voltam, délután meg takarítottam. Már nem megy annyira az itthoni ténykedés, mint azelőtt. Ablakpucolás után nagyon megszédültem, az orrom is vérzett.:? Szerintem a vérnyomásom ingadozhatott. Úgyhogy egész délután az ágyat nyomtam, most már jobb.

Bosek,
gratula a cukoreredményhez! :D

Mzx,
örülök, hogy zárt a méhszáj! :)
Próbálj higgadt maradni, annak ellenére, hogy így a körmükre kell nézni a munkásoknak.

Eszterxx,
nagyon durva ahogy a dokid levette a rákszűrést. Most még kíméletesebbnek kellett volna lennie. :twisted: Jó, hogy többet nem fog megvizsgálni!!!
Remélem már jobban vagy!

Judit18,
nekem a köldököm belül barna. :roll:
Nem semmi, hogy ennyi holmit egyhuzamban kivasaltál!

Csujzi,
örülök, hogy már otthon tudsz pihizni! :)

Pati,
én is elérzékenyültem Gordon rajzán. :oops:

Beus,
jobbulást!!!

Szép napot mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Szépséges jó reggelt Mindenkinek! :D

Nagyon irígykedem ám a tali miatt! :cry: Szerintem a többi szomorú, "nem-tud-a-talin-résztvenni" társam nevében kérlek Benneteket, hogy nagyon részletes beszámolót adjatok majd nekünk!Mit ettetek, ki hányszor volt pisilni, milyen ruhában voltatok....?stb. :D

Gondolom ezzel a cikkel mindenki egyetért:

"Könnyen lehet, hogy a terhesség utolsó heteiben elszenvedett alváshiány a természet bölcs felkészítése az újszülött élénk éjszakai életére. Egy biztos: az, akinek a harmadik trimeszterben minden éjszakai alvása pihentető és hosszú, az csal."

Akkor én teljesen jól vagyok a napi 4-5 óra alvásommal.... :oops:

Kép
pété

Pété!

Ha még itt vagy.

Kérdés: A babanet logót nem tudom úgy lementeni, hogy wordben megjelenjen. Hogy csináltátok multkor. Ez egy gif és nem tudom átkonvertálni jpg-be.
Persze más is segíthet, hisz mindenkinek ott a logó. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Itt vagy? Talán tudok segíteni

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pumperka!

Küldtem e-mailt!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kép

Valami ilyesmi emléklap jó lesz?

A színei sokkal szebbek, csakhát a scanner ennyit tud, de nyomtatva szép pasztel színei vannak.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Basszus!
Vagyok olyan irigy, hogy el nem tudjátok képzelni.................

Délután 14. órára kéretik a drukkokat összegyűjtve elküldeni Monorra jó?????? Legalább ez elintéződjön csont nélkül.................... (merthogy ma válok.....)

Szép estét kívánok nektek lányok, hozzatok sok-sok fotót!!!!

Holnap jövök!
Vendég

Pumperka!!
Szuper!!

Kiegészítésül:
- a Köszönet a sok segítségért kicsit erős egy vacsis beszélgetésre, főleg, ha nem is lesz kedvünk beszélgetni a vacsi alatt :wink: szerintem azt vedd ki és maradjon szeretettel és köszönettel a topik....

- a nevet kicsit nagyobbra szokták írni és erősebben kiemelve az emléklapokon

Várom a visszajelzésed a gép előtt.

Kép
Kép

mpatr

Köszi Beuska!

Este azért majd megkérdezem, hogy mit bénáztam. :D :D :D

Akkor alulra még a logót is beteszem.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó Pati!

Leht, hogy igazad van, lehet, hogy egy alkalom kötetlen beszélgetés még nem akkora nagy dolog.

A nevet próbálom nagyobbra, csak férjen ki egy oldalra, majd a képet kisebbre veszem.... Azért nem fotó (babás), mert azt nem nyomtatja szépen. A grafikai rajzokat jobban bírja a nyomtatóm...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska, Pété, Kikó, Zsu, Tand és most pont a legfontosabbakat fogom kihagyni, amilyen a formám....
szóval mindannyian nagyon fogtok nekünk hiányozni a talin!! A többiek is, akik még nem taliztak eddig, de külön és nagyon az igazi törzsgárda-tagok!!!

CSajok, ha bárkibe belebújik 6-kor a mehetnék és mégis eljönne, várjuk!!!!!! Az étteremben akár 20 főre készülnek, bátran gyertek!!

Kép
Kép

mpatr

Lányok, azt hiszem kicsit túlvállaltam magam, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha megszülök az esti zabálás közben!!! (3 órát aludtam.....)

mni, nem kaptam meg a táblát.

mpatr, jön kikó, vagy nem?
ui: csak furdalódj :twisted: márcsak azért sem avatlak be!!!! neked is jár a meglepi!!!!!ja a rajz szupi, majd meglátod este Milánét, ha ránézek most is a röhögőgörcs kerülget.
Vendég

A " Köszönet a sok segítségért" kivettem. DE mivel az aláírásban ott van hogy szeretettel: Babanet 2008. márciusi babák topik tagjai + a logó (mostmár) Felülre nem akarom mégegyszer ezt írni. Esetleg elég lenne ennyi: Köszönettel! Oda valami más kellene mint alulra.

Jó leszez a halvány lilás pasztel színárnyalat, vagy valami erősebbet szeretnétek. Igazából halványabb a scanner felerősítette eléggé.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Pati, Judit, Fanetta, köszi a megnyugtatást és a tippeket! Remélem tényleg nem lesz baj. Este és reggel beszélgettünk erről Erikkel, pont kaptunk egy könyvet, ami mesés formában mondaj el a kistestvér érkezését, így azt lapozgattuk közben. Magától mondta, hogy a rácsos ágy lesz Laurájé (amiből ugye 3 hete költözött csak ki), kölcsönadja neki, és hogy szereljünk rá neki is kacsás forgót, mint ahogy az egyik rajzon van a könyvben. Szóval reménykedem, hogy nem lesz nagyon ellenséges. Sajnos abban a tévhitben van, hogy amint megszületik a baba, rögtön lehet majd vele kergetőzni, és hogy azonnal fog vele autókat gurítani. Próbáltam rávezetni, hogy inkább majd együtt fürdetjük-pelenkázgatjuk, altatjuk, stb., amíg meg nem nő annyira, hogy lehessen vele játszani. Nem tudom, hogy mennyit fog fel belőle, de mától intenzív felkészítőt tartunk neki :D , úgyhogy remélem addigra már nem fogja sokként érni a baba érkezése.

Kép

Kép
mzx

Monácska!

Közben megy a drukk!

Jim!
Szundizzál délben egy picit!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ma 3 és fél éves a fiam!!!! Ne tudjátok meg, olyan édi a rendőrcuccban. Van egy 20 kg-os kis ovistársa (kb 2szer akkora mint Miló), na ő dinónak öltözött. Robi meg beszól, miért nem elefántnak,vagy mamutnak öltözött....remélem nem hallotta anyukája. Komolyan, néha égek miatta. Múltkor az ovónőnek szólt be nagyon keményen, de tök igaza volt a férjemnek, de akkor sem kéne....remélem nem szadizzák Milót a szülők miatt. Majd elmesélem este....

pumperka: 34. hét!!!!! :wink:
Vendég

Basszus, totálisan elfelejtettem helyesen írni!!!
Laurájé???? Lauráé.... :oops: :roll:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Élek még, csak mostanában itt a cégnél is nagy jövés-menés van. Anyáéknál otthon meg nincsen internet.

Lázas készülődésben vagytok az esti talival kapcsolatban! Érezzétek jól magatokat, és egy kicsit azért gondoljatok ránk is, amikor a jobbnál jobb falatokat eszitek!

Monácska
Megy a drukk ezerrel! Kívánom, hogy ne álljon semmi a boldogságod útjába!

Valamelyikőtök már régebben írta, hogy a Bippánál vette a babakocsit. Tőle kérdezném, hogy érdemes elmenni oda? A honlapjuk szerint elég sokminden jó árban van náluk!

Kép
tand

Pumperka, az aljára gondoltam a szeretettel ÉS KÖSZÖNETTEL-t (nem kiemelve, csak most) a mondatot meg simán kihagyni.

A színnel kapcs. akkor tudnék nyilatkozni, ha elküldenéd, ebben nagyon vizuális vagyok.

AKI GÉPNÉL VAN, LÉCCI, CSATLAKOZZATOK BE MEGVITATNI, HOGY PUMPERKA MIELŐBB CSINÁLHASSA.

Fogad???

Kép
Kép

mpatr

monácska:+++++++++++++++++++++én bizti veled vagyok gondolatban! tudom, min mész keresztül!!!!!!!!!!!!!!

mzx: majd este dumcsizunk, mert már alig látok, próbálok aludni kicsit most.

puszika nektek, 18-ra ott leszek remélem. (MÉG MINDIG NEM VAGYOK KÉSZ :shock: :shock: :shock: :shock: )
Vendég

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonVan egy 20 kg-os kis ovistársa (kb 2szer akkora mint Miló), na ő dinónak öltözött. Robi meg beszól, miért nem elefántnak,vagy mamutnak öltözött....remélem nem hallotta anyukája.

ez annnnnyira ismerős szitu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jimm, hányhatsz is este. Csak ne ránk. :wink:

Mzx!!! LAZULJ LE!!!!!!!!!! Majd lesz valami, egyébként a védőnő csaknem szó szerint nekem is azt mondta, amit Fanetta leírt. :wink:

MELINDA!!!! Tessék abbahagyni a hajtást, vásárolni, takarítani és ablakot pucolni külön napokon légy szíves és nem ér ijesztegetni minket.. Ugye, ha a bagyoly mondja, akkor illik megfogadni :wink:

Kép
Kép

mpatr

Elhatároztam, hogy ma pihent leszek. :roll:
Peti hajnali 4-re ért haza és akkor tudatosult, hogy megígértem neki, hogy beoltom influenza ellen, ha hazaér. Azért ma, ha kiüti, ma úgysem dolgozik, mert ő a gyerekes a tali miatt.
Persze, majd hamar visszaalszom. Ja. Fél 7-kor sikerült is....
Banyek.
Asszem csatlakozom a délutáni tentisekhez. Nem jó együtt a baba, a kialvatlanság és a telezabált has, mert szégyenszemre még befordulok az asztal alá... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Kép

Csajok!

Mostanra ez lett.
(Ennél viszont erősebb a színe, szóval valahol a kettő között.)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

a nevet vedd ki pirosra vagy valami más színre a képről lécci, hagy nézzem meg úgy

Kép
Kép

mpatr

Pati, te is hányhatsz nyugodtan, max. mellénk, ne ránk! Azért a délutáni pihenést cska javasolni tudom, főleg, hogy a multkor még úgy volt, hogy sokkal többet pihensz!

Én már sokkal jobban vagyok, no vérzés, no para (az eddigieken túl) csak rettenetesen unom az ágyat.

Úgyhogy msot indulok is sétálni, mint az igazi nyugdijasok. Világos van, szép idő, nehogy má' itthon üljek!

Kép

KépKép
eszterxx

1. mpatr: tali 2 fő, 3 vendég jöhet
2. kölyök28: tali 1fő, 3vendég jöhet
3. kvaszeva: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
4. mni: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
5. linocs: tali 1 fő, 3 vendég jöhet (kések!!!!!)
6. jim: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
7. beuska75: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
8. pepike: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
9. Pumperka 1 fő, 3 vendég
10. Judit18 1 fő, 3 vendég
11. Eszterxx: tali 1 fő vacsi nélkül, 3 vendég jöhet
12. Fanetta: 1 fő, vendégek ok.
13. Mzx: 1 fő, vendégek ok.

a fentiek alapján a közös költségek 14 emberre oszlanak el.
Vagyis 3899/fő (3900)

3900*2=7800 (2 vendégünk van)
7800/14= 557 Ft/fő

tehát 3899+577= 4476 + jatt 10%= 5000 Ft/fő.

Ha bákinek gondot jelent, az jelezze feltétlenül. Kivételesen nem baromkodásból írom!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Mi lenne, ha azt irnánk még rá, hogy "Köszönjük a jó tanácsaidat!"

vagy valami hasonlót... csak mert kérdezni úgyis fogunk, (én már tudom is, UH nélkül honnan rudják, milyen állapotban van a méhlepény, van-e jele, ha elöregszik, stb...)

csak azért, mert most meg az emléklapon kivül nincs rajta semmi, igy meg olyan személytelen. Ilyen plakátokat kaptam az első squashversenyeimen is, nekem mindig az jutott róla eszembe, hogy "köszönjük, hogy itt töltötted az időt és másoknak sikerélményt okoztál :lol: "

Kép

KépKép
eszterxx

Pati!

Az élénk piros az biztos, hogy nem menne a kép és egyéb szöveg színeihez. Szerintem elég, hogy a név nagyobb és vastag.
Bár lehet, hogy valakinek a harsányabb tetszik, de nekem ez most nagyon bejött, hogy ilyen kellemes visszafogott színű az egész.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ügynöknő, ha nem eszel, rádhányok büntiből. :lol: :oops:
neked a költség egyébként az italfogyasztás, a vendégek és a jatt (1000-ben megalkuszunk?+pia)

Kép
Kép

mpatr

Pumperka, azért gondoltam, mert az okleveleken is úgy szokták, hogy a név más színű.
De elfogadom, ha leszavazol.

Kép
Kép

mpatr

szerintem így is tök szép az emléklap!! nekem tetszik

Pati, nagyon cuki Gordon rajza, látszik, hogy ő várja a kisöcsit!

Monácska, hajrá, drukkolunk!

már várom a talit, muszáj feldobnom magam, mert remek reggelem volt, megkaptam az smst a táppénz utalásról és szíven ütött, hogy csak fél havit kaptam. persze aztán kiderült, hogy mert a cégnél már le kellett adni 22én a táppénzes papírt, azt meg csak egész hetekre adják, így összvissz 2 hétre kaptam pénzt.
mondták, hogy nem gond, majd következő hónapban már visszaáll így az egy hónap. na szuper, azt megkapom március elején, akkor már sokat kezdek vele. amikor most lenne még időm vásárolni, ügyeket intézni! márciustól legalább egy ideig nem lesz időm szórni a pénzt
de ezt az idióta rendszert!!

este találkozunk! no pá
judit18

Lassan véglegesítenem kellene a dolgot, mert még tennem vennem kéne egy kicsit.....

:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A szin jó igy, akár a szöveg is, szerintem bárminek örülni fognak! Mi meg köszönjük szépen a segitséget!!!!

Judit18, amennyiben táppénz kifizetőhely a cég, ugy jogszabály szerint a táppénzes papir leadását követő 3 munkanapon belül számfejteniük kell a táppénzedet. Ezt senki nem tudja mondjuk betartani, mert akkor másból sem állna a hónap, de úgy tűnik, kifizetőhely vagytok, akkora cégénél pedig úgyis szokott lenni hóközi extra számfejtés, megkérném őket, hogy legyenek szivesek elutalni legkésőbb február közepén. A törvény melletted áll, igy meg nem is nagyon pofátlan a kérés, szerintem teljesitik, csak kérni kell... én a vezetőjüknek irnék, ott jobban előre lehet lépni, mint az ügyintézőknél.

Pati, nekem akármennyi költség okés, majd a végén meglátjuk, hányan vagyunk, nekem belefér akár több is, nem ezen múlik épp... És ha lehánysz, akkor szólok a fiamnak, hogy jól rugdossa meg a kezedet és majd meglátod!!!!!!!! Bibibi!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Akkor, ha nem gond én most egy kicsit lépek, majd koradélután benézek újra. Senkire nem akarom ráeröltetni az akaratom, de szerintem is a mézikalácsokkal együtt nagyon fognak örülnek, de szerintem bárminek. Azért, ha vbalakinek van kívánsága nyugodtan visítson, és majdmeglátom mit tehetek... :lol:

Tortát nem sütök, kézen már nem állok. :lol:
A többi mehet. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?