Holnap kiötlök valamit erre az oklevél emléklap dologra!
Pati!
Amikor tudsz, nézz körül a topikban, hátha kérdezni akarok valamit.
Pepike!
Mi már hétfőn megrajzoltuk a rajzokat, szóval már csak itthon ne hagyjam.
Ja, és a fogam se durranjon be az éjszaka alatt, mert akkor fogdoki vacsi helyett.
Hát én abban, hogy a többedik baba hamarabb jön nem nayon hiszek. Nálam a másodikat 41 hetesen indították. Az első is már betöltött40 hétre jött.
Én inkább azt hallottam ez olyan genetikai kód a nőkben, hogy milyen hosszú a terhességei vannak ( persze, ha nem szól közbe valami dolog, fertőzés, gyerek nyakán szorúl nagyon a köldökzsinór. Az emberi fajra jellemző ez a 40 hét (pl ezért is nem elefántok vagyunk,bár én már úgy érzem magam), de ettől lehetnek egyéni genetikai eltérések. Eddig nem írtam erről,mert nem akartalak riogatni benneteket, de most hogy már mindenki a 30 hét felett van, elmesélem.
Van egy ismerősünk akinél a terhesség egész egyszerűen 27-28 hét. Nem dolgozik tovább a méhlepény stb.... Először azt hitték véletlenül alakult ki. Másodszor is ugyanaddig működött a dolg. Ekkor kezdtek már odafigyelni a dologra, hogy valami ilyesmi lehet nála. Az első két halvaszülés után ami azért a 27. hét körül már durva, a harmadik terhességénél felkészültek (gondolom vitaminok, tüdőérlelő) és így lettaz első gyermekük a 28. hétre 1000 grammal. A második gyermekük is eddig bírta, Ő 900grammal született. Négyszer ez nem lehet véletlen. Remélem senkit nem rémisztettem meg.
Linocs!
Nagyon jó választás volt ez a natur Ikeás elemes szekrény a babaszobába. Nekünk is van ebből az elemes bútorcsaládból, és nagyon szeretem.
Judit!
44 pelenka?
Nemrég beszéltem az Apával telefonon. Végre holnap jön haza Amszterdamból.
Nagyon tetszik neki a város, nem gondolta volna, hogy tényleg annyira lazaság van, mint ahogy mesélik. Az ablakokon szinte sehol függöny, belátni az emberekhez, sokan füveznek köztéren esténként. Piroslámpás negyed is korrektűl megvan a kirakataival... Hát remélem semmiféle bűnbarlangba nem csábítják be.
Pati! Két emléklap kell, ugye jól értelmeztem?