Új privát üzeneted érkezett!

Móni
Ha megcsinálod a vonalzót, akkor a PHPBB sort kell az aláírásba másolni...
Kurzorral beállsz a kockába... jobb egér katt... mindet kijelöl... megint jobb egér katt... másolás...
Itt a felső sorban... segédletek... lenyitni... profil... aláírás... kurzorral a kockába állni... jobb egér katt... beillesztés...
Aláírás hozzáadását engedélyezni kell...
Vendég

Gigi!

Köszi. Elég rendesen be vagyok tojva a mellékhatásoktól, de ez van. Valamit valamiért. És azt legalább tudom, hogy megéri.
vovanda

Vanda!
Nem akartam rád ijeszteni!

Kép
ani0227

Vanda
Meg lehet szokni... :wink:
Vendég

Ani!
Nem te ijesztettél meg. Csak most, hogy realizálódnak a dolgok, kicsit jobban dolgoznak a félelmek.
vovanda

sziasztok!

vanda en szerintem a husis csajok a sztarok, most biztos azert mondom eszt mert en is egy picit husos vagyok :lol: esetgeg majd le adunk valamit szoptatas utan. En most szedtem eloszor szurikat es nagyon jol erzem magam, semmi roszultet, fejfajas stb csak egy picit erzem a jobb petefeszkemet, szerintem BB el talalja aszt a gyogyit ami neked jo es nem csinal mellek hatasokat

Arnika es Gigi koszi az utasitasokat, de en miutan be irtam a linket az alairasomba elkuldtem, meg probalok egy masik vonalzot csinalni hatha sikerul vegre mert ha nem nagyon duhos leszek ....

Szerintetek nem voltak kicsik meg tegnap a tuszoim? 10 mm 9-ik nap... Arnika azt irtad szmetnek hogy a normalis tuszo 18-20 mm... en meg nagyon mesze vagyok ettol... :?

Holnap megint uh es ha ok akkor BB meg mondja hogy mikor mehetek debrecenbe es mikor vegyem be a repeszto szurit, remelem minden ok lesz...

na puszika nektek es szep almokat!

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

vonalzo proba

Kép

demoniq13

Arnika sikerult!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KOSZIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most mar nem erzem magam anyira benanak, aszt hiszem hogy valami men volt ok azal a web oldalal :roll:

most mar nyugodtan megyek zuhanyozni :wink:

puszika

Kép

demoniq13

sziasztok!
ide is regisztráltam, mert jó veletek:-))))
remélem, itt is befogadtok magatok közé egy pasit...tudom, hogy nem szokványos, de itt vagyok:-))))
és mindenkinek sikerülni fog:-)
magamról: bb doki segítségével van egy csodálatos kislányom:-)
ja, és egy fantasztikus csajom (vovanda), akivel most fogunk majd nekiugrani a lombiknak. vele remélhetőleg semmi probléma, mert spontán már van egy csodálatos fia. kicsit szar, hogy bele kell rángatnom egy lombikba, amitől fél, de nagyon szeretnék tőle babát.
bátorítsátok egy kicsit:-)
1szálpasi

Sziasztok!
Még új vagyok itt, és szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
A helyzetem kicsit sajátságos: 35 éves vagyok, van két gyönyörű gyermekem, 6 és 3 évesek. Nemrég váltam el, azóta van egy új kapcsolatom, aki szintén elvált. Az ő házassága azon bukott el, hogy nagyon szeretett volna gyereket, de nagyon kevés és nagyon lassú a spermája, így csak lombikkal lehetett volna babája, amit a volt felesége nem vállalt fel. Imádja a gyermekeimet, még azt is megkockáztatom, hogy többet foglalkozik velük és jobban szereti őket, mint a vér szerinti apjuk. Viszont saját bevallása szerint akármennyire fontosak neki a lurkók, nem tud sajátjaként tekinteni rájuk. Pedig kicsi koruk óta ismeri őket, és mindig nagyon jóban voltak, mégsem érzi sajátjának őket, és közös babát szeretne. Én is szeretnék közös gyereket, és ez kizárólag lombik útján lehetséges. Én viszont félek, mert nem tudok róla szinte semmit, csak amiket itt visszaolvasgattam. A Debreceni Kaáli intézetbe mennénk, és nagyon szeretnék többet tudni erről az egészről. 35 elmúltam, ez jelent valami nehézséget? Esetleg van valakinek hasonló problémája?
jennyke35

Sziasztok!
Még új vagyok itt, és szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
A helyzetem kicsit sajátságos: 35 éves vagyok, van két gyönyörű gyermekem, 6 és 3 évesek. Nemrég váltam el, azóta van egy új kapcsolatom, aki szintén elvált. Az ő házassága azon bukott el, hogy nagyon szeretett volna gyereket, de nagyon kevés és nagyon lassú a spermája, így csak lombikkal lehetett volna babája, amit a volt felesége nem vállalt fel. Imádja a gyermekeimet, még azt is megkockáztatom, hogy többet foglalkozik velük és jobban szereti őket, mint a vér szerinti apjuk. Viszont saját bevallása szerint akármennyire fontosak neki a lurkók, nem tud sajátjaként tekinteni rájuk. Pedig kicsi koruk óta ismeri őket, és mindig nagyon jóban voltak, mégsem érzi sajátjának őket, és közös babát szeretne. Én is szeretnék közös gyereket, és ez kizárólag lombik útján lehetséges. Én viszont félek, mert nem tudok róla szinte semmit, csak amiket itt visszaolvasgattam. A Debreceni Kaáli intézetbe mennénk, és nagyon szeretnék többet tudni erről az egészről. 35 elmúltam, ez jelent valami nehézséget? Esetleg van valakinek hasonló problémája?
jennyke35

Sziasztok

Móni ügyi vagy. :) A tüszőcskéid miatt ne izgulj, naponta kb. 2mm nőnek, és az injekció is rásegít. Rendben van vele minden.

Vandus irgum burgum :twisted: te egy bátor, ügyi csajszi vagy, nem is értem, mitől t.....ál be!!!!!!A gyógyiknak nincsen mellékhatása, max. 2-3kg felszedsz. Ne parázz, komolyan írtam, hogy akiknek egyszer már sikerült, azoknak könnyebb.

1szálpasi üdv. köztünk. Légyszi mond már Anyának hogy a kicsit husos csajokat imádod :wink: :lol:
Bátorításban nem lesz hiány.
Ja és volt egy másik pasi is köztünk, de eltünt az idén. Lehet nem bírta a kiképzést?! :lol:

Ani nincs kedved felrakni egy pocis képet! Olyan régen láttunk már, vagy írjál babókáidról, ha már a többi pocis nem teszi. :twisted:
Enyém lelkivilágnak most nagyon jól esne :)

Kincs nem erről volt szó hogy megint eltünsz!! :twisted: Készül Kiskincs birodalma? és nevek??

Timi az msn az agyamra ment :twisted: sza...dik

Többiek??????? :roll:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!
Holnap megyünk T dokihoz alig várom már hogy mi lesz az uh-án.
A spermiogramtól nem várunk semmi jót tisztában vagyunk vele hogy ez már tuti nem fog változni. És meg is fogjuk mondani hogy kezdjenek el engem kezelni mert a párom kezelgetéseinek semmi értelme.
Majd csütörtök este beszámolok hogy mi tőrtént
szmet

Jennyke!!

Ugyanebben a cipőben járok. Mármint hogy nekem már van, sőt lombikkal a páromnak is van egy lánya a volt feleségétől de szeretnénk közös babát. Amit mondani tudok neked: a párom volt felesége 35 volt, amikor elkezdték a lombikot és elsőre sikerült nekik. Szóval nagyon is lehetséges, hogy sikerül nektek is. Mi is most kezdjük a lombikot. Első körben kérjetek időpontot valamelyik Kaális dokihoz. Mi a múlt héten kértünk és márc. 26-ra kaptunk. Addigra meg kell lenni egy csomó vizsgálatnak. Mind a kettőtöknek kell hepatitis a és b, valamint HIV teszt. Neked kell egy rákszűrés, egy chlamidia (nőgyógyász csinálja), kel egy EKG meg egy általános labor. Ezzel mentek első konzultációra. Utána egyénileg döntik el, hogy milyen kezelést fogsz kapni azért, hogy minél több tüsző érjen. Ezeket leszívják (ez műtétnek minősül, altatásban vagy EDA-val csinálják), megtermékenyítik a párod spermájával és pár nap múlva visszaültetik. Az egyéb részleteket majd a többiek elmondják, ők rutinosabbak nálam.

Árnika drága!!! ÉN nem imádom a kicsit húsos csajokat. Úgyhogy most éppen azon vagyok, hogy leadjak pár kilót és akkor a versenysúlyomra hízok vissza. :D
vovanda

sziasztok!
jennyke: üdv közöttünk (mondom ezt mint valamire régi motoros, pedig én is ma reggel óta vagyok itt:D) ... érdekes probléma:-)))
nemrég váltam el, és van egy gyönyörű kislányom, aki lombik baba (a probléma ugyanaz, mint nálatok), és a volt feleségem elmúlt már 36 is, amikor belevágtunk, mégis elsőre sikerült....és most készülünk a párommal közösen nekivágni (neki van egy fia az előző házasságából, aki spontán sikerült). mit mondhatnék? Manót nagyon szeretem, mintha a sajátom lenne. de igen, ott van az a bizonyos mintha.....aztán jön a gyerek, és megoldja:-))) de akkor is ott marad az a mintha....bár ezt csak nagyon zárójelben merem írni, mert kikapok.
árnika: folyamatosan mondom neki, hogy úgy tetszik, ahogy van, és nem az számít, hogy éppen 48 vagy 58 kg.....de ez lehet a baj...már úgy veszi, hogy természetes, és csak a szám jár, nincs mögötte tartalom...ha meg nem mondom, azt hiszi, baj van....ki érti a nőket?
1szálpasi

visszavonva....(meg lettem fenyegetve)
1szálpasi

Szóljatok, ha tévedek, de azt hiszem, 1szálpasi és Vovanda egy pár :)
Pasi: Te hogy éled meg azt, hogy nem a te gyereked, és mégis szereted?
Vovanda: Te mit tudsz kezdeni Pasi érzéseivel? (és köszi az információkat)
jennyke35

Jennyke!

Nem tévedsz. :lol:
A párommal annyit tudok kezdeni, hogy tartom benne a lelket. Általában egész jól viseli a doglokat, néha megzuhan, olyankor kell kicsit gatyába rázni. Tegnap este Manó kicsit mellőzte, nagyon anyás volt. Máskor is előfordult már ez, meg ennek a fordítotja is (rám se bagózott a gyerkőc) tegnap valahogy nagyon zokon esett neki. Aztán persze ma reggel már megint együtt bohóckodtak, szóval helyreállt a rend. Néha nehéz, bár inkább (szerintem) az okozza a fő gondot, hogy a kislányát elég keveset láthatja, mert a volt felesége nem engedi.
Amúgy általában azt próbálom benne tudatosítani, hogy Manónak igenis ő az apuka, legalábbis érzelmileg. Manó nagyon ragaszkodik hozzá. Annál is inkább, mert a vér szerinti apja rá se néz. És hozzáteszem: a gyerek pontosan tudja, hogy van apja, a páromat nem hívja apának, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy kihez kötődik, kihez fordul, ha baja van.
vovanda

sziasztok!

1szálpasi! üdv közöttünk!jó egy fickó a csapatban!gyere sűrűn! :wink: és ne aggódjatok vovandával!minden rendben lesz a lombikon!meglátjátok hipp-hopp és máris ott lesz a babótok a vanda pocijában!!! :D :wink: :lol:

jennyke! köszöntünk téged is! :D
és ne aggódj meglátod minden rendben lesz.persze parázik az ember de amikor benne vagy a dolgokban akkor észre sem veszed és már ott tartassz,hogy máris a pocidban van a babóca.ha minden jól alakul,és miért ne alakulna jól...akkor már csak azon eszmélsz hogy már be is ültették a bébit-bébiket. :wink: gyere sűrűn!írj a fejleményekről...

ani!remélem jól vagytok!észleltem ám telepatikusan,hogy nagyon szép rend lett ám a lakásban!!!a pindurik biztosan örülni fognak,hogy szép hangulatos és tiszta házikóba érkeznek! :wink: azért vigyázz ám nagyon magatokra! már nem sok idő van hátra!
jah!és várjuk ám a pocis képeket!vagy a neveket!vagy mindkettőt! :D pusz!

kincs!hol vagy?hogy vagy?írj!pocis képek?jöhet várjuk!!babanév?

árnika!drága árnikám!tudom hogy eleged van az msn-ből,mert nekem is...a miénk is sz...kodik.de azért ha tudsz és elérhető vok akkor dumcsizzunk! :wink: oké?amúgy hogy vagy?
én nagyon szarul...reggelente arra kelek hogy ro...túl hányingerem van.szerintem a hormonok vagy mi...egész délelőtt ez van.és a friss levegő sem segít.sajna.
a torna mindennapos!a diéta is jól magy.csak éppen még nem sokat fogytam...remélem mostmár beindul végre... :roll: csak sajna a szobabiciklim bedöglött.van valami a pedáljával.de mondtam a páromnak vagyis ráparancsoltam,hogy csinálja meg!amint lesz alkatrész megcsinálja.addig marad a torna.de semmi videóm vagy ilyesmim.a kicsi kis kobakomból kell a gyekorlatokat kiagyalnom...de ez is meglesz! :wink: húha...ez kicsit hosszú lett.látod ez van amikor nem tudunk msn-en beszélni...
majd írj!pusszancs! :P :D :roll: :wink: :lol: :oops: 8) :P

móni!gratula a vonalzódhoz!nagyon szép!majd én is csinálok csak sajna én bórzasztó béna vagyok hozzá!de majd megpróbálom...
remélem jól vagy?a tüsszőid meg nagyon szépen fognak növögetni,ne aggódj!minden renben lesz!írj a fejleményekről! :roll: :wink:
timé&tati

Timi!

Miért fogyózol? És ha kell valami tornás videókazi, akkor esetleg tudok kölcsön adni. Szólj.
vovanda

Sziasztok!

Üdv.az újaknak!Jó kis csapat leszünk! :wink:

Akartok látni egy medúzát????? :? Ma még megpróbálom lefotózni a pocakot...

Timi!
A neveket megtalálod az alsó avataromban! :D

móni!
Örülök,hogy sikerült!

Kép
ani0227

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy hiányoltok!
Olvasok, csak írni nem volt időm :oops:
Festés készen ,bár még a gyerekszoba bordűr hiányzik..de az már nem sok.
Férjem takarított én meg segítettem,még virágokat kell zuhanyoztatni,1-2-őt átültetni aztán jöhet a vásárlás...ha készen lesz a gyszoba rakok képet.
Pocakképem most nincs,fényképezni sem volt időnk.
Jól vagyunk,nagyokat mocorog.
jövőhéten dokizunk és remélem a 4D-uh is meglesz.

Ani ti hol tartotok festés6takarítás ügyileg?? Képet raksz? Légyszi! :)

Többi kismami?, Gigi?

Üdvözlöm a két új topiktagot!!

Árnika cickóid??
A mettől biztosan jobban működnek a hormonaid, én nem tudom milyen volt met előtt mivel ciklusom sem volt :lol:
Pajzsmirigy vizsgálatod mikor lesz??
Egyik lánynak is 4körüli volt az értéke, tehnap volt a klinikán a pm-es dokimnál és javasolta neki a gyógyit,de a véreredmény után még beszélnek.

Mindenkinek drukkolok,csak néha kavarom ki hol tart :oops:

Puszi!
Vendég

Szia Ani!
:D

Szép nevek!!
A mi kiválasztottjaink: Dorottya,Kincső, Donát, Kristóf
Vendég

Ani!
Ezt meg kell írnom, bár nem tudom, mennyire vagy otthon a rajzfilmek világában. A pasim szerint ha már a kislány J. akkor a fiú legyen Aladdin. ha nem világos, szólj és magyarázkodok. :lol:
vovanda

jennyke: tényleg egy pár vagyunk:-))))
a többit Vanda megírta...és (na most jól figyelj szívem!) mindenben igaza van (természetesen csak abban a vonatkozásban, amit leírt, ha már írásba adom, legyek pontos) :-)))
tudom, hogy Balu engem tekint apjának, és nagyon szeret, és azt hiszem, az a legnehezebb az egészben, meg azért vannak a kényszerképzeteim, hogy nem én vagyok az apja, mert az van a háttérben, hogy a saját kislányommal nem tudom megtenni azokat a dolgokat, amiket vele igen. nem láthatom minden nap, nincs közöttünk az a cinkosság, az a huncutság, amit szeretnék. szóval leginkább nem azzal vana baj, hogy manó nem fogad el, hanem hogy a saját kislányom hiányzik rettenetesen, szeretnék vele is végigcsinálni mindent, amit Baluval. de egyelőre még el se hozhatom, és amikor vele vagyok, az anyja mindig fél méteres körzetben ott van, úgyhogy még nyugodtan kettesben sem lehetek vele.
ani és kismamák: várjuk a pocakos fotókat mindenkitől! :-)))) (és nekem akkor is a Bianka tetszik jobban, de nem én választok)
timi, kincs: köszi, majd jövök gyakran és írok (nem olyan) gyakran (lustaság fél egészség), engem nem fogtok tudni kiutálni, mint a másik pasit, aki nem bírta gyűrődést....kemény legény vagyok én, Vanda mellett edződök :-))))
1szálpasi

Gyors voltam?

Aladdin nem lesz!!!! :shock: Hát ez a Pasi!!!:twisted:

Kép Kép

Kép
ani0227

Még jó,hogy homályos a kép,nem látszanak a szőrök! :lol:

Kincs!
Mi készen vagyunk!Apa majd akkor folytatja ha befekszem.A nappali még hátra van.
Neked is szokott fájni a hasad alja?Nekem ma nagyon. :(

Kép
ani0227

húha...ani ez aztán a pocak!!!!nagyon nagy és nagyon szép!
a szőrökre meg nem kell ilyankor mit adni...azok is szépek hiszen a pocilakók miatt van... :wink:

kincs!persze hogy hiányolunk!gyere amint tudsz4 :wink:
timé&tati

ani: Hú ani jó nagy a pocakod. Én belegondoltam hogy ha nekem is talán lesz ekkora egyszer hogy fogom elbírni a magam 165 cmvel.
Bárcsak már én is ott tartanék ahol te.
ma már annyi fehérjét ettem hogy az csak na.
Reméljük holnap ez látszani is fog akár ha 1mm rel is leszek nagyobb.
Már nagyon izgulok remélem jók lesznek az eredményeim és végre kaphatom a szurikat.
szmet

Pasi! Azt hiszem, szívatva vagy. Sajnos a nőknek ez az egyik legócskább trükkjük, de mindig beválik. Nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy vannak pillanatok, amikor még azt is szégyellem, hogy nő vagyok. Kitartást neked (nektek). Mert gondolom, Vovandának sem lehet azért könnyű.
Kincs! Szép nevek!
Ani! Szép pocak, viseld egészséggel, és kitartást hozzájuk!
jennyke35

ani+babák: tündéri pocak :-)))
remélem, a benne lakók akkora gazemberek, mint ez, amelyikkel most kettesben vagyok itthon, amíg az anyja okosodik :-)

szmet: ne izgulj, az én exfeleségem 152 centi magasan is megküzdött egy elég méretes pocakkal:-)

jennyke: én is azt hiszem:-( és tulajdonképpen Vandát sajnálom a leginkább, mert sokszor olyankor is őrajta csattan minden, amikor semmiről nem tehet :-( de ez már az én hülyeségemnek, makacsságomnak és önfejűségemnek köszönhető. pedig nagyon szeretem őt....
1szálpasi

Ani
Szép a pocakod :lol:

Kép

Tomi-lak a 22. héten...

Jennyke
www.lombikbaba.hu
Sok infó van itt...
Vendég

Sziasztok!
Azért halkan megjegyezném még itt vagyok. Egyenlőre nincs miröl irnom, de lelkesen olvasgatok. A "cicám" is itt van valamelyik oldalon, de nem hajlandó elárulni még a nick-jét sem. Valószinűleg márciusban majd többet jövök - akkor lesz konzultáció.
Addig is: "Legyetek jók, ha tudtok!"
remegõs

Szia Remegős!
Most akkor 2szálpasi?De azért mindenképpen jelezd,ha történik valami!

Szmet!
Én 158 cm vagyok!

Giga!
A pocid is ari!

Kép
ani0227

Hűű Ani növögettek :D
nagyon látványos a pocakod!!!
Ma nekem is érzékenyebb volt a pocak, feküdtem kicsit (pár napig nem feküdtem lehet azt érzem/érzed te is,vagy frontok is lehetnek).Néha a mocorgás is "fájdalmas" vagy csak már nem olyan finom mint pár hete? :lol:
Mikor kell befeküdnöd?

Gigi jól nő a te pocakod is!! :)
Az enyém sztem most ekkora,és a dokim nagynak találta :roll:
Ti mennyit híztatok??? Egyik ismerősöm azt mondta,hogy kevés az 5kiló amit eddig híztam,bogarat ültetett a fülembe :? bár a védőnő nem mondott semmit.

Remegős én gondoltam ma rád mikor 1szálpasit olvastam!

Szmet Anitól pár centivel alacsonyabb vagyok, az a lényeg hogy legyen pocak :wink:
Vendég

Sziasztok!

Pocakosok: kicsit irigy vagyok, vágyom már én is a pocakra. De szépen gyarapodtok és csinosak vagytok!!!

Kincs: NEM KEVÉS!!!! A terhesség alatti normál súlygyarapodás kb. 10 kiló. A 30. hét kürül akár 1 kilót is hízhat a baba egyetlen hónap alatt. Szóval ne idegeskedj. Én Manóval 13 kilót szedtem fel és ebben benne van az is, hogy avégén kicsit vizesedtem. A hathetes kontrollra a saját farmeromban mentem és nem koplaltam egy percet sem. Ha te jól érzed magad, minden oké.

Remegős: bocs, viszonylag új vagyok. Nálatok miért kell lombik? Gyere gyakran, hogy a pasim ne legyen olyan magányos. :lol:

Szmet! Meg fogsz küzdeni a pocakkal, nyugi. Jól ki van ez találva. Én is 163 centi vagyok.

Árnika? Kjaja? Mazsi?
Merre vagytok?
vovanda

sziasztok!
remegős: akkor most cseréljek nicket? :-)
írjál gyakrabban, mert nagyon elnyomnak ezek a nőneműek itt engem...ahelyett, hogy imádnának és kényeztetnének, mint 1 szál pasit közöttük :D :lol: :-)
1szálpasi

Kincs!

+10 kg! :?

Kép
ani0227

giga...vagy gigi?: neked is szép a pocakod...és ha Vanda irigy, akkor én sokkal irigyebb vagyok...minden kismama nagyon csinos....és ne izguljatok, minden nőből kismama lesz és minden kismama gyönyörű, egészséges babákat fog szülni....
kincs: ne idegeskedj, és ne hallgass semmilyen rémtörténetre.....
és hajrá lányok:-)
meg pasik:D
1szálpasi

Sziasztok

Huuuuu csajszik, de jó hogy benéztem. Úgy örülök nektek. :lol: :lol: ezek a sok szép pocik.......
Ani köszönöm neked, aranyos vagy, tudtam hogy számíthatok rád. :) Ez az én kis bolondos lelkemnek most jól jött nagyon.
De NAGYON sokat nött a pocid mióta nem láttam!!!
Ja és halkan jegyezném meg, hogy én is csak most láttam meg a neveket, és enyém kislányt is Jázminnak fogják hívni. :P (no és a fiú még véletlenül sem lesz Alladin :P persze csak ha 3:1-ben lenne)

Jenny üdv köztünk. Gyere sürün. Elöttem szólok már elmondtak mindent amit szerettél volna tudni., így hirtelen.

Remegős tudtam hogy kiugrasztom a nyulat a bokorból. :lol: Anya detto rafkós , mint én úgy látom :lol:

Pasi azért fel a fejjel :) a legfontosabb és egyben a legnehezebb a megértés egy kapcsolatban, és ez nálatok megvan.

Vandus Timi nem fogyózik/fogyózunk hanem diétázunk. Sajnos :(
A pco miatt kell mozogni. Próbáljuk egymást buzditani, több kevesebb sikerrel. Azért ma csináltam egy kis máktortát :wink:

Kincs március elején kell mennem vissza dokinőhőz, félek is tőle rendesen. Azt mondta ha nem javulnak a hormoneredmények akkor kell mennem pajzsmirigy vizsgálatra. Akit írtál, neki a 4 milyen hormoneredménye????
Nagyon szép neveket választottatok ti is. Nálam a Kincső név nagyon befutó.

Szmet drukkolok neked holnapra+++++++++++

Ebba ha olvasol neked is nagyon!!!!+++++++++

Móni??

Már visszagörgettem megnézni pocikat újra :oops: :lol: én olyan irigy vagyok, de nemsoká én is fogok felrakni ilyen képeket. :wink: :)

jók legyetek, szép álmokat mindenkinek

árnika

Mérlegeltem: Kép

árnika

ez igen, ma nagyon eredekes az olvasmany :lol:
2 pasi egy nap.... :lol: orulok hogy a pasik is irnak, udv nektek

Jenny teged is koszontelek es amint latod semmi baj akor sem ha mar 35 vagy, sok sikert mindenhez

vavonda gratulalok, nagyon vicces a pasid es szerintem ez mar fel siker egy gyonyoru kapcsolathoz,. amit 2 gyerek iletti miljen erdekes az elet a pasid tobbet szeretne a kislanyaval lenni es nem tud (szemetcseg amit volt feleseg csinal mert nagyon meg szenvedi a kislany az apukanak a hianyat, sajat tapasztalatbol mondom, csak az enyem el volt foglalva masodik csladjaval es engem elfelejtgetet) a te volt ferjed meg ra sa nez a kisfiara, kicsit ronda heljzet :shock: , de az a fontos hogy legalab ti 3 jol meg vagytok egyut es nem sokara gyarapodni fogtok, ne felj a lombiktol, hisz itt nagyon sokan melettetek vagyunk :wink:

Jennyke, sajnalom egy kicsit a pasidat hogy a volt felesege nem ertette meg a heljzettet, de igy legalab ti biztos egy szep csaladot formaltok ami meg fog novekedni, hajra!!!!

ANI! gyonyoru szep nagy a pocid, de azert el tudom kepzelni hogy nem konyu vele minden nap megbirkozni, de legalab biztos nagyon jol vannak a lakok! a Jazmin nagyon tetszik de Szabi nem anyira, de persze nektek kel tetszedjen :wink:

Gigi a te pocid is szep es nagyon csini anyuka vagy :)

Szmet remelem holnap minden ok lesz es indulni fognak a szurik.

Arnika nem en vagyok ugyi hanem te nagyon jol magyaraztal, KOSZIKE :D

Kincs, szepek a nevek, de meg nem tudjatok ha futyis vagy nem?

Ma 2 db 15 mm tuszom van, a tobbi mind pici, kicsit tobbet remeltem, de BB azt mondat hogy ok, penteken INSZEM, kb 14.00 orakor, nagyon izgulok mert nagyon szeretnem hogy en is pocis legyek, holnap este indulunk, tehat majd vasarnap vagy hetfon jutok megint gep mele de adig is puszi nektek es

PLEASE GONDOLJATOK RANK

puszi, puszi

Kép

demoniq13

Ani!

A +10 kg-val semmi gáz. Ketten laknak a pocakodban, a szervezeted is többet követel. Majd szépen lemegy.

Árnika! Így már értem. Kitartást hozzá. Tegnap óta én is mellőzöm (igyekszem) a szénhidrátokat meg az édességet. Pár kilócskát le kéne dobni.

Móni: nagyon szorítunk neked!
vovanda

Sziasztok!

Gratula a pocikhoz! Nagyon szépek, már én is vágynék egy ilyenre :oops:

Vanda!

Velünk az a helyzet, hogy még hátra van 2 vizsgálat, a hsg és a hormon vizsgálat, de ezek menstruáció függők és még nem jött meg!!! :evil: pedig jó lenne, ennyit még nem késett, már nagyon ideges vagyok! jó lenne már túlleni ezeken a vizsgálatokon és belevágni a dolgokba!

jók legyetek!

üdv.!
kjaja

Sziasztok!

Vonalzóval próbálkozom, nem tudom, sikerült e.
vovanda

Nem nyert. :cry:
vovanda

Na hátha most sikerül.
vovanda

Jó reggelt!

Árnika a lánynak a TSH-ja 4körüli, és a doki szerint is jobb a terhesség szempontjából a 2körüli érték.
A férjem is volt vérvételen doktornőnél, neki is 4fölött van picivel a TSH, megy uh-ra és lesz még 1vérvétel, jó hogy kiderül időben ha gond van...pedig férfiaknál nem szokták nézni,de a doktornőnk alapos.
Mennyit mérlegeltél? Bár mindegy a kitartásotokhoz így is gratulálok Timinek is!!!! :wink:

Ani a 10kiló 2babócánál pont jó,mert akkor így az én 5kilóm is stimmel :D

Demoniq nagy nagy hipermegadrukkok a napokra nektek!!
Várunk vissza!
A baba nemét apuka és anyuka tudja,a többieknek születésig izgulniuk kell,meglepi lesz :D

Vovanda köszi :)

Szia kjaja!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a poci-dicséreteket!

Móni!
Szurkolunk neked holnap!
Szabolcs nevet az apja után kapja kisfiú,ehez én ragaszkodtam,de úgy láttam a férjemnek is jól esik ez.

kincs!
Márc.elején fekszem be.Még 1 hónap!!!!!
:oops:

Vanda!
Te fogyni akarsz?!?! :shock:
Ha bele gondolok,tényleg kövér vagy! :wink:
Kép

Kép
ani0227

Ani!

Csak pár kilót akarok leadni, hogy ne a versenysúlyommal kezdjem a lombikot, hanem kicsit kevesbbel. Így lesz hova hízni.
vovanda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?