Új privát üzeneted érkezett!

igen szervezzunk valamit en sajnos helyszint nem tudok, de hatha valaki...

Kép
cica_1

Ez a beszéd ÁGI!!!! :lol: :lol: :lol: Hozzuk össze és punktum!! :)

Többiek???? :P

fatima

részemről ok, de lehet , h a suli nagyon kiesika többségnek??

www.csillagjaro.hu a honlap, nézzétek meg a térképen, h merre van.

TERMÉSZETESEN A MÁR LEKÖSZÖNT TOPIKOSOK IS SZÍVESEN LÁTOTTAK! (the more, the merrier)
kerekpocak

Ez az lányok, ez már nekem is eszembe jutott!!! De ha lehet ne március 8-ra szervezzük.

Nelly

Kép
breeki

Niki: Emma vajon miért nem alszik, illetve ébred sokszor? Tudod?

Mostanában Szonja is sokszor ébred, pedig ő már átaludta az éjszakát. :( Szerintem a foga miatt van, ma este szegénykémnek nagyon fájt, csak bújt hozzám, és nyöszörgött, és harapdálta amimet csak érte. :(

Ismeritek a Viburcol homeopátiás kúpot? Használta valaki, bevállt? Ha jól tudom fogzásra is jó, igy van? Aki ismeri mondja el a tapasztalatit légyszi?!

Jó éjt mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Hűűű Zsófi! Tényleg jó messze van. :( Valami közelebbi lehetőség nincsen??? :roll:

fatima

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek!
Azért csukja be szemét a fotón, mert tudja, h. vakuzni fogok:):)

Mindenkit pusszantok!

Kép
niki30

Nelly! Mi sokat használtuk hasfájásra a Viburcolt amikor Tarek még pindurka volt. :) Fogzásra is próbáltam már, de nem érteztem jelentős változást. Max nyugodtabban aludt egy kicsivel. De őszíntén szólva nekünk a Chamomilla homeopátiás cucc sem hozott olyan nagy eredményt. :( A Viburcol meg azért elég drága ahhoz, hogy naponta 2-3 kúpot is adjak Tareknek. :(

fatima

Kicsi Szonjának nagyon boldog hófordulót!!!!!! :) :) :)

Beni, Szonja és Emma nagyon szépek!

Emma irtó csini!!!!!! :)

Nelly
, mi használtunk virbucolt, de én nem nagyon láttam hatását...sajnos, igazság szerint nekünk nem igen segített semmi :(

Viki, mesélj majd a közös üzletről, kiváncsi vagyok!

Lányok
, nekem nem tünt sem Andi, sem Szilvi elköszönése drámainak..... nem tudom, higy milyennek kell lennei egy elköszönésnek, ezek szerint, de most nem vitát gerjesztek, csak kérdezem, hm? :lol: :wink: :?
mangó

Anzsi! Ha nem bánod, én nem mennék bele a témába újra. :) :wink: :)
Tudod, írtam: ÚJ NAP, ÚJ ÉLET!!! :)

Az viszont jó, hogy jöttél. :) Mikor teszel fel fotót Bendéről? Már úúúgy megkuksiznáááám. :P

fatima

Jó reggelt! GYakorlatilag 5x keltünk éjjel, azért csak gyakorlatilag, mert ebből 3x én még eleve ébren voltam.Nagyon gáz! Adtam neki éjszakára viburcolt, de semmi hatása. Ja, és nálunk sem vált be a camomilla sem. Ez van, túl kell élni. :(

Köszi a viburcolos hozzászólásokat.

Pá-pás fotót nem tudok még feltenni, de ha sikerül lefotózni, mindneképpen megmutatomnektek is.

Mangó: köszi a hófordulóst! Én sem kezdeném újra a témát, halódunk sajna. :( GYere, és rakjál képeket is ha őgy gondolod.

Játszóházakban nem lehet talit szervezni? Nem mintha tudnék ilyet, csak felvetődött. :?:

Nelly

Kép
breeki

Hahó!

Tali nagon jó ötlet (hehe mi 5 percre lakunk Zsófi sulijától :lol:)

Na persze már helyszín is ok, de én sem tudok semmit sajna.

Anzsi de jó hogy jöttél!!!
(én sem akarok újra belemenni, de annyit írok hogy nekem a hirtelensége (Andi bejelentés előtt 1 héttel még foggal körömmel harcolt, Evut elűzte, majd hirtelen ennyi volt) volt drámai mindkettőnél, Szilvinél meg a megfogalmazás, hogy azt azt érzést hagyta bennem/bennünk, mintha mi tehetnénk arról hogy ő nem érzi itt jól magát, holott ez az ő döntése volt - na de hagyjuk :wink: )

A lényeg hogy aki bújt, aki nem, mi itt vagyunk. :lol:

Annak nagyon örülök Anzsi hogy te jössz néha!!!

Emma nagyon édi!!

Még az [b]éttermes
témához: Mi rendszeresen vittük Julit kajálni. Kis szervezéssel minden megoldható, nagyon sok helyen van etetőszék. Ha még nem ehet éttermi kaját vinni kell neki, nekünk mindig megmelegítették, ha kértük. Később meg lehet adni a babának is a saját kajánkból (krumpli, husi, rizs, stb)

Hú Zsófi ez a bölcsi téma nem egyszerű!![/b]

Klári
Kép
ganti

gépelési hibák :oops: :oops: :oops: :oops:

Klári
Kép
ganti

Zsófi nem tudom hová jártok most, de ez talán nincs olyan messze
www.suliovi.hu
Nem tudok róla semmit, csak ezt találtam.

Klári
Kép
ganti

klári ismerem,. csak az a baj, tudod, h úgy nincs messze, h pl nekem a mh től, de ha nem dolgozom, akkor azért eléggé kiesik, főleg a visszaút rázós. (tudod reggelente nagyon be van állva az m7-m5 egérút stb) meg hát ide csak autóval tudnánk menni.
mindegy, ma nézünk egyet, majd beszámolok. de köszi a segítséget!!

ma együtt sétáltunk bendével és anzsival! hát tüneményes a kissrác! olyan cukin beszél!!!! iszonyú sok mindent mond!! (banán, bal, jobb, samu!!!!!, anyu, haza stb stb) szinte már folyékonyan beszél!!! :lol: :lol: :lol: és nagyon szépen jár! nagyon ügyes!!!! és milyen cukor mosolya van!! anzsi tegyél föl több képet! és talizhatnánk máskor is, nem?

tali, sztem esetleg szóba jöhet pl állatkerti játszóház v ilyesmi, de akkor le kell nyelnünk, h ott nem csak mi vagyunk. én mindenben szívesen benne vagyok!!

samu nagyokat alszik azóta is, ki érti ezt? iszonyú jófej!!!

lányok én már úgy várom a sok sok napsütést és jóidőt! kivagyok ettől a szürkeségtől!!
kerekpocak

Zsófi, már mi is borzasztóan várjuk a tavaszt.
Jöhetne már!

Ma voltunk a Mom-ban tornázni, jólesett. Emma a hazautat végig mulatozta, játszott, nagyokat kacagott, olyan édes volt.
Szinte csak fél órát aludt séta közben. Hihetetlen mennyire nincs alvásigénye.

Kép
niki30

mi is a momnál talizttunk anzsival! legözelebb nem futunk össze?
12-kor van vége, nem?
kerekpocak

Nelly kitartast hatha ma jobb lesz az alvas

Zsofi mi is alig varjuk a joidot, szerintem Anna azert nem szereti a setakat mert ugy be van bugyolalva szinte mozdulni sem tud - en sem szeretnem :D

En is elmegyek (esszeru hatarokon belul) barhova a talira csak parkolni lehessen

Niki ez baba mama torna? lehet hogy hulye kerdes de kb. hogyan zajlik egy baba-mama torna??? Amugy Anna sem egy aluszekony csajszi

Tenyleg csajok meg multkor kerdeztem szerintetek 11-13 ora alvas max. nem keves egy ilyen csopsegnek mint az en Annam???? :?: :?:

Egyebkent nem lakik valaki a IV kerulet kozelebe jo lenne osszefutni egy kis setara.... neha eleg unalmas egyedul barangolni foleg igy hogy nem nagyon merek bemenni uzletekbe mert hogy influenza jarvany :( :roll:

puszi agi

Kép
cica_1

Igen:)
Ti is a parkban sétáltatok?

Kép
niki30

Ági, tulajdonképpen a babákat emelgetjük, ölbevesszük, ringatjuk, már ha hagyják. Aztán közben szétizzadod az agyad, és közben mosolyogsz a babára:) Coool:)
Egyébként jó. Bár már Emma mászik jobbra-balra, bandázik a többi gyerekkel, mi meg csináljuk a gyakorlatokat, szól a zene. Jó a hangulat egyébként. Mi szeretünk járni, csak kár h. messze van.

Ja, és mi a IV. kerületben lakunk. Szívesen találkozunk veletek.
Ti merre laktok?
Mi a 147-es vonalán, Gyertyaláng utca. Ismered ezt a környéket?
A temetővel szembeni rész.

Kép
niki30

Tavaszvárók!

Csak h. optimisták legyünk, negyed 5 van és még világos!
Ez már jó jel:)

Kép
niki30

jaj az setanak messze van, mi az Arpad uszodanal lakunk :(

Biztos aranyosak ahogy maszkalnak es akkor a torna arra is jo hogy tobb kisgyerekkel osszehaverkodik na meg te is kismamakkal tok jo lehet :)

Kép
cica_1

Sziasztok csajok!

Én is vagyok ám! :) Mindig ritkásan, de azért vagyok. Én is mennék talira szívesen, találkahelyen még gondolkodom...talán eszembejut valami.

Olyan szépek a babákok!

Szonjának boldog 7. hófordulót.

Ki merre lakik? Mi Zsófival közel, ezt már tudom. A IV. kerület az melyik?

Fatima: Tarek nagyon ügyes! :) Luca nem forog még egyáltalán. Mondjuk a terpeszpelus nem is engedi. Hétfőn megyünk kontrollra, nagyon remélem, hogy majd jó hírekkel szolgálnak.

Niki: Emma nagyon édes és tényleg nagyon hasonlít Rád.

Luca tiszta apja, rám nem is hasonlít már. :shock: Sebaj, így is csodaszép. :oops: Kép Szambatáncosnő :) Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Na ezt most nem úgy értettem, hogy az apája nem jó pasi! :lol: :oops:

Edis

Kép
ediske

Sziasztok Csajok!!!

Hát itt vagyok. Őszíntén bevallom, eddig néha én is csak zugolvasó voltam, :oops: néha akartam írni, de utánna arra gondoltam hogy lehet hogy lehurrognátok, hogy egy zugolvasó ne szóljon bele... :?
Na de mostmár írok. Én amikor terhes voltam, olyan jól éreztem magam a másik topicban, volt olyan hogy egész nap a neten lógtam(nem dolgoztem a terhességem alatt) hogy arra gondoltam megpróbálom itt is nálatok. Mikor Janika megszületett írtam is egy párszor, de nem mindig van időm sajnos. Azért mert még mindig nehéz egy kicsit összeegyeztetni a házimunkát a babával, de remélem mostmár hamarosan összejön. Aztán apuka is majdnem minden nap itthon van, és ugye akkor nem is sokat vagyunk itthon...
De amint lesz időm, írok.

KépKépKép
szilvianya23

Nekem is megjött, bár nem olyan volt mint az "igazi" igaz hogy 6 napig tartott, de csak egy kicsi volt, és fájdalom pedig szinte észrevehetetlen :lol: :lol: :lol:
Előtte mindig úgy megszenvedtem tőle.
A ma éjszakától egy kicsit félek mert ma kaptuk meg a szurit, és nagyon félek nehogy belázasodjon. Bár azt mondta a doktornő hogy nem biztos hogy lesz láza.
Janika nagyon sokat mosolyog gagyarázik, követ a szemével, és gyönyörű. Teszek is fel róla képet.

KépKépKép
szilvianya23

Kép nagyon finom... Kép saját magának húzta a fejére és így feküdt és nézelődött Kép apa ölében egy kicsit mélyen elaludt:)))

KépKépKép
szilvianya23

Jó éjszakát mindenkinek, mára búcsúzom, szép álmokat és nyugodalmas éjszakát minden pici angyalkának (és pihentető alvást az anyukáknak)
bocsi ha egy kicsit sok voltam

KépKépKép
szilvianya23

Tündérfalat pici fiú ez a Janika.
Jajj, de fura, még milyen pici. Nemrég még Emma is....úúúgy elszaladt az idő.

Kép
niki30

Kép Kép Kép Kép

Szép álmokat!

Kép
niki30

Sziasztok csajok!
megint az lesz, hogy a lap aljára kerülök, aztán senkinek nem tűnök föl... naa-a-aaaa! :evil:
Nem szeretnék tukmálódni, de én továbbra is tartom az ajánlatomat, miszerint az itteni fórumon szerzett barátnőimet (ugye ez nem sért senkit?!) szívesen látjuk egy baba-mama-papa-tesó(ha van) találkozóra.
Annyi kérésem volna, hogy várjuk meg a tavaszt, mert egyenlőre hideg is van, meg nálunk nyakig ér a sár. Én meg úgy képzelném az egészet, hogy feldíszítem a kertet, meg kitesszük a sörpadot, pokrócokat, stb. A kertünk ugyanis szerintem nagyon alkalmas egy babás garden-partyra.
(Még arra gondoltam, hogy csinálnék a yahoo-n egy levlistát, ahol a részleteket megbeszélnénk, ez itt túl nyilvános...)
OK?
z
Kép A helyszín. Aki ügyes, talál a képen kacsákat, cicát és kutyát is (de utóbbit csak, ha tudja, hol keresse, mert nem is látszik. :) )

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Zizi, ez valami gyönyörűűűű! Úr isten! Ide még én is elmegyek. :D
Ez melyik kerületben van?
Valami ilyesmi hangulatú kertecskére fáj a szívem. Nah meg a házikó is csodaszép.

Kép
niki30

Ja, és tök jó fej vagy, h. felajánlottad. Én nagyon szívesen kiülnék a sörpadotokra a kacsákkal, cicákkal, kutyával. Cica nem a házfalon van? :shock:

Kép
niki30

sziasztok,

vagyok én is, csak bedarál a munka meg a házimunka. kicsit zugolvastam, de elég felületesen.

nem megyek bele a témába, de mivel régen voltam egy mondatot {v.kettőt :oops: } leírok.
szerintem ahol sok nő van, óhatatlanok az ilyesmi szituk+ súrlódások, előbb-utóbb minden topikot utolér. főleg, olyan kardinális kérdésekben, mint a gyereknevelés.
én gyászolni nem fogok senkit, könyörögni sem - szerintem amikor túl sokan voltunk, az se volt jó, ha pang a topik az sem. persze sajnálom azt, h. nem tudok már egy-két emberről-babáról, mert egyszer asszem Kata fogalmazta meg jól, h. többet tudunk néha egymásról, mint más közeli rokon v. barát, és furcsa, ha vki nem ír.
szal abszolút megértem pl. Zsófi rossz kedvét - de tudjátok, minden csoda 3 napig tart. :D

teátrális búcsú vs szó nélkül lepattanni, ízlés dolga. fene tudja melyik gusztusosabb. :lol:
én a "tali után úgyis léptem volna" :shock: résznél léptem ki a babanetről. na nehogy már itt bárki asziggye, h. szívességet tesz, ha ide ír v odatolja magát egy talira.

nem is kettő mondat lett. itt én is be is fejeztem, bocsi a hangulatrontásért.

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok megint!
Mást is szeretnék írni, csak nem akartam keverni a két dolgot.
Először is Fatima, ne hülyéskedj már, úgy nézek én ki, mint aki meg van sértődve?
Másodszor: Pandival ma kirúgtunk a hámból, ugyanis almát kapott a kiscsaj! Jó, tudom, a hajatok szála is az égnek áll, de akkor is olyan édi volt. Felültettem a babahordozóban és felpakoltam az asztalra. Olyan ünnepélyes arcot vágott, mint aki tudja, hogy valami nagy dolog van készülőben! Lereszeltem egy cikk almát, és a levét kinyomkodtam kanállal. (Volt vagy kemény 2 köbcenti az egész.) Ja, és kanálból kapta, mint a nagyok! Tok édesen leszürcsölte róla, és nagyokat cuppogott! Gondoltam, elmesélem.
Zsófi, nem lehet, hogy Samut csak a bizonytalanság viselte meg, és amiatt volt nyugtalan?! Félre ne érts, tudom, hogy nincs körülötte bizpnytalanság, de a költözést ő így élhette meg. Elég jók az antennáik... Mostanra pedig látja, hogy megy minden a régi kerékvágásban, és alszik tovább nyugodtan? Csak azért kérdezem, mert nekem Botond egyszer úgy kb. 5-6 hónapos korában szabályosan bepánikolt, mikor elkezdtem összepakolni sokféle cuccot, mert anyáéknál akartunk aludni egy éjszakát. (Mindannyian, nem otthagyni.) De ők ezt olyankor nem tudják, csak azt érzik,látják, hogy valami készül, és ez felizgatja őket. Lehet, hogy valami hasonló volt Samunál is. Úgyhogy kopogjuk le, de mostantól biztos nem lesz már semmi baj.
Szép álmokat mindenkinek!
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

milyen gyönyörű képekre jövök vissza!!!

na akor szép sorjában:

először is luca csodaszép! hihetetlenek a szemei!!! tényleg gyönyörű kislány!

jó h jöttél szilvi! janika is csudaédes! már milyen nagyfiú! 2 hónapos! hogy alszik!!!

emma ismét bebizonyította, h meseédes!!! ráadásul sztem nagyon hasonlít samura ( :oops: :oops: ) sztem. annyira csajszis, ezekben a rucikban! otthon is szoknyában nyomja??

zizi: a házatok mesés! merre van?? tavasszal, akkor már pocak nélkül, de jónással megyünk hozzátok! kész-pasz! nagyon köszi a meghívást! éljenek a sörpadok!!
kerekpocak

Ez Tök jó! Indítsunk játékot! Ki talál a képen több állatot?
Cica: nem talált.

Ja, no para kedveskéim, a kacsák nem ülnek velünk asztalhoz...

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

:oops: hát igen, a dolgok szépséghibája, hogy nem budapesti kerület... picit kijjebb... gáz, ha autóval kell jönni?
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

ez tök jó, megírtam, erre ketten is írtatok!!!

szal zizi: ok, lehet, de azt hogy magyarázod h aug óta volt szar? akkor még nem költözködtünk. de persze minden lehet, örüljünk annak, h végre vége!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a házatok nagyon nagyon tetszik!! olyan vidám!

marcsi: de azért te nem búcsúzol hehehe, ugye?
kerekpocak

ma megnéztük a másik bölcsit. hát a miénk szebb. és tágasabb, világosabb. ez kicsit más. de a gondozónénik nagyon helyesek voltak, ők mindennap viszik levegőre a gyerekeket és lehet h meg tudunk egyezni anyagilag. (nem 100%, holnap beszélek a főnöknővel).

viszont ez miniovi is, szal 20 hónaptól felfelé 3-4-5 évesek is vannak. össz kb 10 gyerek és 3 néni. (lány).

szerintetek?
kerekpocak

Igen Zsófi,
ha visszalapozol, akkor fogod látni, hogy mikor erről szó volt, hogy mi lenne, ha 2 tali lenne, stb, akkor végig úgy tervezte mindenki, hogy Jónást megvárjuk! (Plusz néhány hét, hogy el merd hozni.)
Na, akkor lassan meg is lesz az időpont. Mikor is szülünk?
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

április 15-én.

(legkésőbb).

BOLDOG HÓFORDULÓT PANDI!!!!!!!
kerekpocak

Anzsi, Zsófi többet ír a fiadról, mint te ! öröm volt olvasni ! képeket és beszámolókat, ha az idő engedi !

tök jó, h. minitaliztatok !

Niki, nagyon ügyes Emma ! ez a tapsolás nem semmi ! Laura szerintem 10-11 hósan érzett rá, v. később. igen,inkább 11-12 hósan. gratula ! a többi fotó is tündéri. látom a hajacskája is szépen elindult a növésben ! már nem olyan kis kopaszka Emma sem.

Fatima, de jó, h így sikerült az éttermes kiruccanásotok. Laurával 1 éves koráig nehéz volt, mert ő nem szeret és nem is szeretett huzamosabb ideig egy helyben ülni, és balhézott mindig. :lol:
ja, jót mosolyogtam azon, h a Gekkoban Tarek volt a vezér ! :lol:

Szilvi, nagyon szép Janika ! oltástól no para ! készíts egy kúpot készenlétbe, de ezekre a szurikra már azt mondják, h. nem okoznak {v.csak ritkán} lázat.

Klári, gratula a vizsgához !

Tündérkisfiú, húha - ez már majdnem szobatisztaság kérem szépen ! gratula az ügyes nagyfiúnak.

Zsófi, milyen volt a bölcsi, amit ma néztetek?
nekem sem hangzik korrektnek, h. akkor is kell fizetni, gondolom nem is keveset, ha beteg Samu.
még az államiban is visszaadják a szerény 320Ft-ot \ nap, ha nem megyünk {és szólunk előre}.

Ediske, tényleg sokat változott Luca. terpeszpelus meddig kell? jól viseli a kiscsajszi?

Viki, Bogi - éljenek az üzletasszonyok !

Nelly, kitartást a fogzáshoz. a Laura a múlt héten növesztette utolsó fogai egyikét, és háááát le a kalappal a foggal szenvedő babák anyukái előtt. nekünk eddig semmi, de semmi nem volt, max icipici nyüügösség napközben, de ennyi. most 4 napig 2 óránként kelt Laura és olyan fájdalmasan üvöltött, h. én ilyet még nem hallottam, és kézben sem nyugodott meg. egyik arca piros volt, és még a lepedője is átázott - ezért biztos voltam, h. a foga. éjféltől már visszafektetni sem lehetett, ezért közöttünk aludt. de ilyenkor én már adtam neki Panadol babyt v. nurofent fájdalomcsillapításként. {ha Szonjakorú lenne Laura, nem biztos, h. adnék amúgy.. nem azért írtam, csak azért, mert átérzem}

Marcsi

KépKép
alon

jaj de jó, h hosszasan írsz marcsi!! úgy hiányzol, ha nem vagy!!!

szegény lolo, nagyon gázul hangzik ez a fogzás! melyik fog pontosan? samunak is hál' istennek lassan mind kint lesz (mondjuk a 4 legdurvább még hátra van...)
kerekpocak

tali:
Zizi nagyon-nagyon jó ötlet ! köszi a meghívást !
nagyon szép a házatok ! a vízipisztolyos csirkéket nem látom a képen !
:?: :!:
a levlista is jó ötlet.

én a nyári jó időig azért szívesen taliznék !
lányok ! miért baj az, ha mások is vannak ott?

IKEA játszósarok nem jó ötlet????????
de ha fizetős játszóházba megyünk, én abban is benne vagyok !
és ezt tényleg nem kell túlszervezni: lefoglalni, eszem-iszomot vinni stb.. csak összeszaladunk vmi nyilvános helyen egy pár órára. hm?

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, nem tudom melyik foga - mert nem enged régóta belenézni, így "zugkukkolok" ha ásít, v. ha sír . :oops:
szerintem felső rágó. a szemfogai kijöttek, ezek látható helyen vannak, szal tuti. ezért gondolom, h. vmelyik utolsó rágófog.

Marcsi

KépKép
alon

zizi: nagyon szép a kertetek és a házatok is. Merre található? :)

Marcsi: hétfőn megyünk kontrollra. Ő egyébként jól viseli, egyáltalán nem zavarja szerencsére.
Megjegyezném ma először kuncogott. Vettem le róla a ruciját, húztam ki a karját (ilyenkor általában nyűglődik) és olyan hangot adott, mint amikor szenved, de közben mosolygott. És a másik karjánál is. Én meg jól megcsikiztem, mert írtó édes ez a hangja is.
Egyébként rengeteget dumál. Szófosós, mint az apja. Szerencsére...én meg a másik véglet. Oviban kukának hívtak :?

Edis

Kép
ediske

Zsófi, nekem az új bölcsi jobban tetszik, mint a miniovi. vhogy nekem nem jön be ezek a most divatos "vegyes" csoportok. 20 hónapos és 5 éves gyerek együtt vhogy nekem furcsa.
én oviba korosztályos csoportba szeretném majd Laurát íratni, ha még egyáltalán létezik majd ilyen :lol:
a környékünkön csak vegyes csopiról hallok.

Marcsi

KépKép
alon

Zizi, az én hajam nem áll égnek a korai almától, mert én hasonlóképpen (3 és fél hósan) adtam Emmának az alma levét. Ilyenkor kezdtünk el kb. mi is kóstolgatni. Neki is bejött.
Szal, ahogy jónak érzed.
Nekem nem gond ha kocsival kell menni. És szívesen viszek még egy baba-mama párost.

Zsófi, azt mondod Emma tiszta Samu?
:roll: Talán az első képen, nem? Jah, itt olyan kis fiús forma Emma.
Igen, itthon is szoktunk ruciban villogni. Elég sok ruhácskánk van és olyan hűű de sokat nem császkálunk, na meg nincs is olyan idő, és akkor marad itthonra. Tavaszra már lehet kinőjük.

Marcsi, mitől ázott át a lepedő? A nyáltól?
Szegény Lolo. Most már csak túllesztek rajta, hamar hamar!

Kép
niki30

Bölcsis anyukák!
Hallottatok már biztos a Bébi Hotelről?
Nem tudja esetleg valamelyikőtök melyik kerületekben van ilyen?
Mert én már erre is gondoltam. Állítólag nem drága.

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?