Halihó!
Lafi! Nekem van egy kis elírás tábla ügyileg, ti. nem Marcell, hanem Márton, szerintem benned maradt a névkavarodás Konkriék Marcellje és közöttünk. Kijavítod léci? Köszönöm:)
Konkri! Szerintem sincs még rendszer sokáig náluk! Én is a váltott mellett javaslom, és miután evett az egyikből sajna le kell fejni azt, ami bennemaradt. Én is utálom, mert az éjszakai evések után hulla vagyok már és még akkor mellszívózni
De sebaj, mert miattuk megéri!
Lego: nem semmi,hogy Hédi 30 gramm után ilyen jókat alszik! Nekem van, hogy Marci 80-at eszik és utána már a 3-3,5 órát sem bírja ki, hanem kel hamarabb, mert éhes
Az étvágyára nincs panasz...
Baba: én is gratulálok, nagyon szorítok, h minden rendben legyen végig nálatok! És halljunk majd rólatok!
Lafi: nálunk is 24 fok van, szintén panel, és mi sem tudjuk lejjebb vinni. De azért furi, h ez melegnek számít!? Mi a fürdetésre még be is fűtünk a szobába! Ti nem?? Egyébként pedig gratulálok nektek a hozzátáplálásos eseményhez, Hunor nagyon ügyes, alkalmazkodó fiú:)
Blongyi: sajnálom, h így megszenvedtek ezzel a táp dologgal! Remélem lassan csak eltalálják már neki,hogy mi a jó! A Hipp az ennyire beszerezhetetlen az egész városban?
Csibe: vajon mi van velük?? Izgi-izgi!
Remélem már azóta bőven ketten vannak!
Panda: Én is apás szülésre készültem, aztán mondjuk nálunk is másként lett és császár lett, de persze nálatok ne legyen így! Csak azt akartam mondani, h én is nagyon elkeseredtem, h a párom nem jöhetett be, főleg ezen lelkiztem, mert annyira készült ő is rá, de így alakult és a vége számít, nem?? Hogy egészséges legyen DuDorka!:)
Mosoly: én is kaptam már olyan 'tudatos' fajtát! Meg is lepődtem rendesen és rögtön elkezdtem pityeregni! Életem egyik legnagyobb pillanata, túlzás nélkül!!
Zitus:gratulálok Noémihez és nektek is Móni! Nálatok is megy a cumi, ha jól látom!