Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!!!
A nagyfiam ma 2 éves :shock: :lol: !!! Hihetetlenül gyorsan repül az idő...
Mi jól vagyunk, Tündike továbbra is jó baba, Zolcsi meg imádja :lol:

Andi: Élvezem, hogy 2 gyermekes anyuci lettem :wink: De majd nyilatkozom, ha Anyuci nem lesz mellettem :roll:

Gyönyörűek a babák!!! nagyon szép képeket raktátok fel!!!Öröm nézni!

Zsu:
Te már teljesen felépültél? A hasad már rendben van?

Tegnap már 3320gr volt a kisasszony, mindjárt 1kg tartunk :lol:

Awe: Köszi szépen, tavaszi talira mi is elmegyünk és akkor megismerjük egymást :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

De jó olvasni Benneteket!

Olgi!
De jó hogy írsz!!!!!
Nagyfiadnak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok, Isten éltesse jó egészségben nagyon-nagyon sokáig szerettei körében!!!!
Tündi baba nagyon szépen gyarapodik, nagyon örülök neki. Jól érzi magát ő is, továbbra sem hasfájós, igaz? Az a jó, babát ha nem kínozza semmi.
Oké, várom a 2 gyerekes anyuka szerepről a véleményedet, tapasztalataidat!

Zsu!
Oké, értem akkor hogy lehetsz te is a képen. :wink:
Nekünk a kis zokniknál mindig az volt a gond (főleg Bence "itzmosabb" lábainál) ogy a zokni szára belevágott a husába, nagyon elszorította neki.Így nagynéném küldött jó kis zoknikat Amerikából, azok valahogy lazább szárúak voltak, azokat tudtuk használni.

Awe!
Hát... tényleg vacakul lehetsz még mindig, és igy még dolgozni is, jajjjjj.....
Dehát ha ott van a szép házatok, és ugye a belső takarítási munkák általában női munkáknak számítanak.... nincs segitséged? Anyukád, anyósod, testvér??? valaki? Mert az erős vegyszer szagot sem kellene beszipóznod, ha nem muszáj.
Igen, szuper ez a játszóház, épp ezért január elején már alig kaptunk múlt szombatra időpontot.

puszzzz

Kép
Kép
bendor

Olvaslak ám benneteket, de Peti nem engedélyezi az írást... mOst is míg itt a dolgozóban gépelek, ő épp a kandallót bütyköli.... :roll:

Csak egy gyors kérdés:

Pintyus !!!!Kellenek a kismama cuccok???? Sztem lassan aktuális, elviszem ahova gondolod, vagy az lenne a legjobb ha eljönnél, és akkor tudsz válogatni, próbálgatni. Én 158 cm vok, és 57 kg-osan lettem pocis... Sztem nagyjából jónak kell lenniük...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Olgi!

Mindezeket Zolcsikának küldöm és puszilom :

Kép Kép Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

Bocsi a élemaradásért de mint tudjátok hétvégén nem voltunk itthon, a tegnap meg nem volt gépem mert be döglött a sok vírustól!!! Igy hát párom be vitte az irodába ujra instalállni!!

Most olvastalak vissza, nem volt egy könnyü feladat!! Jó sokat írtatok!!

Először is Gabi!!! Bocsi hogy nem válaszoltam, ezerszer akartam privit írni de valahogy mindig ki ment a fejemből!! :oops: :oops: :oops:

Ha nem okoz gondot akkor kellenének a rucik!! Igen a méret nagyábból ugyanaz! Csak az a gond hogy én nem tudom hogy jutnék el hozzád!!! Józsát egyáltalán nem ismerem, de ha majd mondasz egy pontos cimet akkor párom ki visz esetleg. Andival beszéltük hogy ki mehetnénk együtt mert ő már jártasabb nálad de neki kocsija csak hétvégén van!

Szóval meg kéne ezt tárgyalni pontosabban. Mégegyszer köszike hogy rám gondoltál! :lol:

Olgi!!!! Nagyon nagyon örvendek hogy otthon vagytok, és hogy minden rendben van!!! Ez most már igy is marad, és ne is gondoljál a történtekre csak arra ami ezután lesz, a sok boldog pillanatra! Nagyon szépen gyarapszik Tündike is és Pannika is!!

Olgi kérünk majd képeket Tündiről és Zolcsirol.

Zsu: merre laktok? Alig várom már lássam Pannikát és mindenkit a tavaszi talikor!!!

Aliz: képet magadról!!!!!!!!!!

Awe: Sajnálom hogy gyötőr a hányinger még mindig de azt mondják 12 hetesen mintha elvágnák!! Ugyhogy drukkolok!

Huuu, nagy szám hogy 2 hétig nem szúrnak! :shock:

Mikor mész Uh-ra!! És ha kérsz képet adnak, de asszem 1000 ft.
Biztos szépen alakul a házikótok, mindjárt ott lakhattok!! De azért ténleg ne lélegezd be a vegyszereket, ha lehet!!!És ne fáraszd agyon magad!!

Andi: Nagyon nagyon jók a képek, nekem is nagyon tetszik ez a játszóház, biztos nagyon élvezik a gyerekek, És Dorka nagyon élvezte a sok gyereket!!! :wink:

Én ma megyek a védőnőhöz, kiváncsi vagyok milyen lesz a tali!!

Puszi
Vendég

Szép Napot Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni tőletek h. a klinikán 4d Uh-on volt-e valaki?Mert ami ki van irva,elöjegyzés alapján megy. És van olyan h. csak képet kérsz az 4000ft. Valaki csináltatott ilyet? :lol: Ha igen mi a véleményetek? és mennyivel elötte kell bejelentkezni? Ja!+hány hetesen ajánlott?

Kata&Milán

oszman777

SZIASZTOK!

OLGI:
Jó hogy írtál ,Zolcsikának kívánok Nagyon Sok Boldog Szülinapot.

Kép

Kép

De jó,nagyon ügyes Tündike,szépen gyarapodik. :)
Biztos jó dolog 2 gyerekes anyukának lenni.Remélem én is meg tudom nem sokára. :roll:

Tegnap voltam a Klinikán a barátnőmnél,jaj nagyon édes a babája .

Andi:
Tök jók a képek,látom nagyon jól éreztétek magatokat,
a férjed is a nagy csúszdán. :lol:
Feltétlen elmegyünk,oké?
Csak gyógyuljatok meg gyorsan. :evil:
Micsoda! :o Neked is más gyerekét adták oda,hát ez eszméletlen.
Na de hagyjuk az a lényeg hogy végül is nem történt nagy baj. :(

Zsu:
Gratula az 1 hónapos szülinaphoz,már nagy csaj! :lol:
Pannikának küldöm:

Kép

Nagyon édes a képeken.A zoknis kép egyszerűen csúcs. :D

Awe:
Te szegény ,nem irigyellek.
Normál állapotban is elég rossz súrolni ezekkel a vegyszerekkel.Így meg pláne.
De azért ne vidd túlzásba.
Megkérdezhetem hol vettétek a házat,és hogy mennyiért?
Írhatod priviben is ha nem akarod ide.
Mi is nézelődünk de még egyelőre nem találtuk meg a megfelelőt. :cry:
Teljesen egyetértek veled hogy a kertes ház úgy az igazi ha nagy kertje van.

Most egyelőre lépek még csinálok egy kis tojásos nokedlit a krumpli leveshez.

Kép

Kép
aliza

Awe! adnak képet a klinikán, 1000 _ft.

Olgi! nagyon boldog szülinapot Zolcsikának!!! Micsoda nagyfiú, egyem meg! :D Tündike gyarapodása pedig nagyon szép! csak így tovább! sebem teljesen rendben van, igazából akkor is rendben volt már, mikor haza jöttünk. Tied hogy áll? És hogy ézed Magad?

Pintyus! Csapó u mögött lakunk. mesélj, milyen volt a védőnőnél! kiskönyvet most kapsz?

Oszman! a klinikai 4d-ről nem tudok semmit...

Kép
zsuzska81

Alíz! köszönjük!!! :D

Kép
zsuzska81

Alíz!

Frizurádról a képek??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Oké, próbálunk gyógyulgatni. :wink:
Rakj Baliról is képet, olyan régen mutattad már a majdnem 18 hós :lol: nagyfiadat!!!

Olgi!
Lesz tortázás is gondolom, ugyhogy várjuk a képeket is .Milyen ajándékokat kap a nagyfiú????? Biztos lesz öröme.
Pusszantás!

Huuuu... valamelyikőtök kérdezte 4D-re mikor érdemes menni. UH-s barátnőmet is megkérdeztem, és anno mikor mi voltunk a szonográfus ott is azt mondta 25-32 hét között a leglátványosabb a szülők számára.
Előtte is láthatók a babóka szervei a jobb szemű laikusok számára , de leginkább 24-25 hét környékére válik élvezhetővé a kép.Mi 23 hetesen voltunk 4D-n, de így utólag jobb lett volna még 2-3 hetet várni, és uh-n is ezt mondták. Csak akkor már engem hajtott az is, hogy megtudjam a baba nemét tutira, mert klinikán még nem mondták biztosra 19 hetesen.

Kép
Kép
bendor

Megint én.

Pintyus:
Jó hogy meg vagy. :lol:
milyen volt anyukádnál?Biztos nagyon jól érezted magad.
Egyébként hogy vagy?

Ja igen a kép.Teszek fel mindjárt,reggel csináltam magamról,de egyébként nem lett más a formája a hajamnak csak a csíkokat festettem újra majd legközelebb vágatok belőle.
Balázsról is teszek fel újabbakat ha nem bánjátok. :D

Kép
Én volnék,nem a legjobb kép de most így sikerült :?

Kép
hintázik

Kép itt anyukáméknál hintázik.

Kép
apa kávézott ő meg tejszínhabozott :lol:

Kép
itt meg zsiványkodik.

Kép
A múltkori buliban készült a Lovardában,Melletünk a sógórom és a sógórnőm.

Na most már lépek,puszika.

Kép

Kép
aliza

Andi:

Igen 7- én lesz másfél éves.El sem hiszem. :D
Úgy repül az idő.
Akkor majd megbeszélünk egy időpontot hogy mikor menjünk a játszóházba.
Még egy kép lemaradt,itt felvette apukám sapkáját. :lol:
Mindig leveszi papa fejéről és felteszi majd indul a tükörhöz megnézni magát és közben meg vigyorog.Nagyon édes. :D

Kép

Kép
aliza

Bocsi nem ment el a kép pedig azt írta ki hogy csatolta.
Megpróbálom mégegyszer.

Kép
Oké most sikerült.
Na sziasztok!

Kép

Kép
aliza

Alízkám!

Jajj, de szépek vagytok.
A kis zsiványod egyszerűn tündéri, nagyon kis huncutul állnak a szemei. :lol: :lol: Na meg mint szoktad írni, azért néha neki sem kell menni 1-2 csínytevésért a szomszédba. :lol: :wink:

Szuper a hajad. Most sokkal szőkébb lettél vagy csak én nem látok jól? De én szőkébbnek látlak sokkal most. De tetszik nagyon. Én is néhány melírcsíkkal inditottam, most meg már több a szőke hajam mint aze eredeti barna. :oops:

Okés, ha totál rendbe jöttünk akkor szólok és egyeztetünk játszóház témában. Csütörtökön oltás, meglátjuk az utóhatását annak is, és ha nem lesz gond akkor köv. héten mehetnénk ha nem köhögünk, és az idő sem kutyahideg.Mit szólsz? persze még messze van.

Kép
Kép
bendor

Nos ujra bekukk.
Most vagyok túl az ebédemen.Egy bögrés leves :D Nem viszem tulzásba tudom.

Olgi!Zolcsinak nagyon sok boldog szülinapot!
Sajna én nem tudok olyan szép képeket beszurni :cry:

Aliz!Ezek a képek nagyon jók.Ahogy végig néztem őket mindegyiken más és más arcát ismerhetjük meg Balázsnak.
Nagyon aranyos!Igazi nagy fiu már 8)

Éva

Kép
awe

bendor! Irjál már egy kicsitt bővebben erről a kenézis baba cseréről!!!! :roll:
Én ezt nem hallottam még. Mikor volt? :o
Nahát,én meg fogom jelölni a gyermekemet. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok

Én sem vesztem el, csak hétvégén elutaztunk barátokhoz, tegnap meg belefogtam egy nagyobb takaritásba és sajnos még csak most sikerült végezni.

Éva: tényleg jó lenne, ha valaki tudna segiteni neked, elhiszem hogy ebben az állapotban csak rosszabbul vagy a tisztitószerektől.

Ez a játszóház tényleg jó dolog, hol is van pontosan?Lehet irtátok, de annyit irtatok tegnap óta, hogy már egy órája csak olvasok. Igaz nekem még azért is nehéz dolgom van, mert szinte senkit nem ismerek, vagyis az előzményeket. De ha lesz egy kis időm akkor beleolvasok a régebbi levelekbe is.

Olgi: tényleg nagyon ijesztő ami veled történt, de örülök, hogy már jól vagy és otthon lehetsz.

Pintyus: én ismerem Józsát, autóm is van, ha gondolod szivesen kiviszlek. Jövő hétfőn amúgy is megyek haza - szüleim ott laknak - szóval nem gond, gondold át.

Most mennem kell, mert épp húst sütök és nem akarom az egészet odaégetni:-))
de még jelentkezem

Anita
lolita_78

ok, nekem jó a hétfő, de ha gondolod, én is szívesen hozlak-viszlek... Hétfőn Marci is itthon van, megyünk mi is Hangyabolyba bulizni este... Legalább megismeritek:)

Majd még egyeztetünk, mennem kell...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Alíz! Jó a hajad! :D Balázska de édes! De a szeme se áll jól! :lol: Kis huncut, látzsik Rajta!

Awe! Ennyi az összes ebéded? vagy még mindig minden kijön Belőled? Szegénykém... :(

Oszman! Ez a babacsere talán tavaly vagy tavalyelőtt volt, még a tv-ben is mutatták. Kislány helyett kisfiút vittek haza, de csak otthon tűnt fel. :shock: Többet nem tudok....

Anita! Bocsi ha már írtad, de holis tartasz pontosan? Csinálhatnál egy vonalzót! HM??? :lol:

Kép
zsuzska81

Ma végre voltunk sétálni, tegnap nem. A babakocsiban végig aludt Panna, feljöttünk, kitettem az erkélyre, hogy aludjon tovább, hát nem felébredt. Aztán mondjuk evés után újra bealidt, csak így takarítani nem tudok...na, majd holnap...

Kép
zsuzska81

Hello,

Zsuzska 11 hetes vagyok, és szivesen csinálnék vonalzót, de nem tudom hogy kell . . . .-)

Anita
lolita_78

Oszmann!
Én is kb. csak annyit tudok a Kenézy-s babacseréről mint amit Zsu is irt. De az Olimami által belinkelt fórumos cimen megtalálod amit erről írtak az anyukák.

Tudom, hogy nehéz eligazodni köztünk, ki hogy merre--meddig. Ezért is próbálom összeszedni a fontosabb adatainkat és ha nem bánjátok táblázatba foglalni. Aztán ha valakinek valami változás van lehet javitani vagy beírni. Talán holnapra meglesz, attól függ hogy fel bírok e ébredni a dorka esti elalvása után.
:wink: :wink: :wink:

PUSSSSSSZ!!!!!

Kép
Kép
bendor

Anita!

Meg tudod csinálni pl. a babafalván. Vagy utolsó mensit vagy szülés várható idejét kéri. Ha elkészült, itt a babaneten a profilnál az aláíráshoz a BBcode-nél lévő dolgot kell bemásolni, és akkor mindig odateszi a hsz végére. Nem vagyok ám ilyen profi, nekem is a Csajok magyarázták, aztán vagy századjára sikerült is! :lol:

Kép
zsuzska81

Andi! Ez a táblázat tök jó ötlet! :D És milyen kis rendes vagy, hogy meg is csinálod! :D

Kép
zsuzska81

Megpróbáltam , remélem sikerült:)

Kép

Kép
lolita_78

Kész a táblázat. Már csak ide kellene varázsolnom. :roll: :roll: :roll:
Szóljatok kinek mit irjak be vagy mit javítsak. Ennyit tudtam magamtól. :oops: : persze excelben csináltam és az .xls kiterjesztést a babanet nem csípi, ugyhogy ez már meghaladja a tudásomat, kicsit udvarolnom kell a férjemnek. Kis türelem...... :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép
Kép
bendor

Hm Andi nagyon ügyi vagy, tök jó, igy már én is könnyebben fogom érteni a leveleket.
Ja és jó a 28:-)

Kép

Kép
lolita_78

Andi!

Ügyes vagy, szuper ötlet a táblázat.

24 hetes terhes (?) vagyok.

Döbbenet, hogy szinte tiszta császár......

Akarok én is vonalzót!!!!! Megyek összeszenvedem.

Pusza
olimami

Sziasztok!

Andi!!!! Hogy, Te milyen ügyes vagy!!!!!!! Nagyon jó ez a táblázat!

Zolcsi babának nagyon boldog szülinapot!!!!!

Gyakszi: szenvedélybeteget ellátó intézmény kellett, lett belőle a Tékozló Fiút Segítő Alapítvány, egyelőre csak egyszer voltam, akkor másolgattam ki ami kell a naplóhoz.
Suli most nagyon pozitív, úgy néz ki könnyű lesz ez a félév!
Viszont, h. nehogy túl jól érezzem magam, a széltől húzatot kaptam, begyulladt a fél fogsorom, úgy fáj a fogam, jelnleg flectoron élek. Remélem holnapra elmúlik, mert ma kínszenvedés volt így ülni a suliban :cry:
Vendég

Zozika mindenkinek köszöni szépen a gratulákat!!! Együtt néztünk meg este :D

Íme a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi: Nagyon ügyi vagy, szép a tablicsek :wink:
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Hali!

Olimami! Javitottam a kismamiságodat, de azt nem irtad pontosan mennyi idős a nagyfiad. :?

Igen, sok a császáros köztünk, de majd javitják a statisztikát a jelenlegi kismamik, köztük Te is. :wink:

Kép

Kép
Kép
bendor

Olgi!

Nagyon szépek vagytok mindannyian , öröm nézni a képeiteket.
Zolcsika nőtt az utóbbi időben mióta nálunk jártatok, nem?Azt veszem észre.

Huuu... nyam-nyam jól néz ki a Zozi baba tortája is.
Apa meg haláli a kis sátorban..... jó hogy befér... :lol: :lol:

Tündike is milyen édes kislány, nagyon aranyos tényleg.

Jóéjt!!!! Puszi

Kép
Kép
bendor

Jaj még mindig itt vagyok, pedig kis családom már alszik, és szerintem Ti is. Én meg még nem vagyok álmos.:oops:

Gyorsan leirom amiket mindig elfelejtek:
Először is köszi az elismeréseket, de nemcsak az én érdemem a táblázat, férjem is segitett a "végleges" verzióban. :wink:

Kismamik!
Nem akartok pocak-képet feltenni, hagy csodáljuk hogy gömbölyödik a Picikétek házikója??????????? :shock: :shock:
Na meg Awe, Lolita, Osman Nektek még a pofitokat sem ismerjük, simán elmennénk egymás mellett az utcán, ugyhogy ha nem gond tegyétek fel magatokat, lécccciii... (igaz iwiwen én Awe Évit látom, de nem biztos hogy mindenki más is).De ha már itt tartunk, Osman, Lolita iwiwen megtalálhatók vagytok???

Pintyus!
Neked akartam még mondani , ill. írni:
A Jerikó utca elején a 10 emeletesek földszintjén van egy babaturi, ott most van Rád való kismamiszoknya 2990.-ért, és kismaminadrág 1990.-ért. Gondoltam szólok hátha még érdekel. Vékony kismamira való, de van egy nagyobb kismaminadrág (3990.-ért) is ezen kívül. Biztos tudod hol van ez mert Noi barátnőd arra lakik amint mondtad.

Bea!
Fogfájás kegyetlen tud enni, mielőbbi gyógyulást Neked!!!
Tékozló fiuk, mint szenvedélybetegek éppen mitől szenvedélybetegek? Pia, drog, játékfüggőség...??? Az alapitvány kikkel foglalkozik?

Olimami!
Várjuk a vonalzót.... nem beszélve az ezer éve beigért kép(ek)ről!
:P

Na dugulok, jóéjt Mindenkinek!
Szóljatok ha a táblázatban nem jó valami, vagy bármi más gond van. Remélem senki nem sértődik meg hogy összekapartam az adatait egy csokorba. :oops: :oops: :oops:De ha mégis, akkor szóljon és törlöm. (néma gyereknek anyja sem érti a szavát... :lol: )

Kép
Kép
bendor

Ó de gyönyörűek a gyerkőcök:) A sok kis csajszi mindnek milyen édi a rózsaszín!!!!!! Hát hiába vok fiúpárti, és azt akartam másodjára is, lehet csak elbolondulok harmadjára is a kislányok láttán.... :wink:

Andi,

micsoda táblázat:) Tényleg tök érdekes, h mennyi itt a császáros... , de úgy látom Kenézys egyedül vok, ill. nem, mert Ditke is... Olvastam ám miket írtok a kórházról. Hát meggyőzni úgysem tudlak titeket. Én még mindig azért azt mondom nem a balkán a Kenézy.. Sztem igenis emberségesek a körülmények, kismamiknak ajánlom nézzék meg mielőtt döntenek, és én még kenézys anyukát nem nagyon láttam, aki nem volt megelégedve...Főleg mostanság.. Iszonyú sok a változás pl 3 évvel ezelőtt óta...Amúgy meg rémsztorik a klinikáról is keringenek ám. Egy régi itteni fórumos ott szülésznő...Inkább nem mesélek :roll: És mivel én 2x is ott szültem, láttam a higiéniát, meg a környezetet erősen kétlem a patkányos sztori teljes igazságát.. Kicist szomorú is voltam, h így szidja mindenki a kenézyt, pedig nem is igaz ez a sok rossz.. :) Olyan furi ez itt Debrecenben.. Aki itt szült azt szidja, aki ott meg ezt... :lol: Én pl. közel sem hallottam annyi rosszat a Kenézyől, mint a klinikáról, de ezt most ti megcáfoltátok :)
Koraszülésről nekem anno az volt a véleményem, ha vmi baj van úgyis a klinikán szülök. A doki a szüléskor úgyis szinte mindegy, az leginkább már úgyis csak akitolásnál van ott. A terhesség alatt fontos a doki... így utólag legalábbis azt gondolom. Persze az a legjobb ha végig ugyanaz, de aki szült már szerintem érti miről beszélek... :roll:
Szóval azért én a kismamik helyében nem ejteném ki a kenézyt..A legnagyobb negatívum ellene, hogy éjszaka elviszik a gyerkeet.Ez tényleg szívfájdító (én is minden este sírtam, mikor elvitték), de az is igaz, hogy onnan regenerálódva jön ki így a kismama, nem pedig egy idegroncsként, aki 4 napja nem alszik. Mert vagy a saját, vagya szomszéd gyereke egész éjjel üvölt.. És az azért fontos, hogy helyt tudjon az ember otthon is állni...Az meg számomra nagyon jó volt, hogy a szobába senki sem jöhetett be. Lehetett szoptatni, meg minden nem túl guszta testi nyavaját ápolgatni, nem voltak kíváncsi szemek... Jójó tudom, lehet az embernek szerencsére, szuper jó szobatárs, csendes gyerekkel, de ez igen ritka azért:) Ditke sztem szintén ezen a véleményen van.. ..Jajj, és azért szül ott kevés debreceni, mert a körzetes az a klinika. Kenézyben csak az szül, akinek ott a dokija.

Elég hoszú lett. Igazán tudnék még beszélni erről, de nem akarok okoskodónak tűnni. Csak gondoltam kicsit megvédem a kenézyt:)

Az én dokim amúgy Dr. Endrődi Imre volt, de már csak magánrendel...És én Székely Péternél szültem végül, a nem vörösnél...Kölcsöndoki volt...hááááááááááát róla inkább hagyjuk.... :twisted: :evil: [/i]

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Rosszul írtam, nem micsoda táblázat...inkább micsoda szupi táblázat:))))))))))

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Kép

Sziasztok!

Itt vagyok,már vasaltam egy adag ruhát,míg Balázs aludt most meg nézegeti a könyveit ,így tudok nektek írni pár sort.

Andi:
Nagyon ügyi vagy!Tök jó a táblázat. :D
Nekem minden stimmel. :)
Oké akkor majd látjuk hogy alakul a jövő hét és megbeszélünk egy időpontot.Ne legyetek betegek mááááááááááááááárrrrrrrrrr,jó? :lol:
Egyébként milyen az a turi,amiről írtál Pintyusnak?Voltál már?
Én még 2- szer voltam életemben de annak is vagy 10 éve. :roll:
Most jut eszembe hogy írtad a múltkor hogy nem jársz mert tiltó listán van apánál. :lol:
Köszi amit írtatok a hajamról és Balázskáról.
Igen most kicsit szőkébb lett,de nekem is tetszik.
Ha megunom akkor majd visszafestetem barnára. :D

Olgi:
Jó kis tortája volt Zolcsikának!
Nagyon szép család vagytok,tényleg,
Tündi baba egy igazi kis tündér,Nekem is tetszett a Apa a sátorban c. kép. :lol: :lol: :lol:

Zsu:
Köszi neked is.
Na akkor jót sétáltatok tegnap. :D
A takarítás megvár majd megcsinálod ma,nem igaz?

Lolita:
Ügyi vagy!Szép a vonalzód.
Várjuk a képeket.

Osman:Tőled is. :D

Na egyelőre lépek.
Le megyünk Balázzsal motorozni,mert tegnap itt voltak anyukámék délután és elhozták a kismotort amit a névnapjára vettek.Nem bírták ki vasárnapig. :D

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Lányok:-))

Ok, majd teszek fel képet, de az iwiw-en meg tudtok nézni (Lupó Anita)

Ezt a turit nem ismerem, de lehet én is elnézek oda, hátha akad vmi nekem is:-)Uis már csak egy farmer jön rám, mármint a pocakomra, de sajnos estére már abban is fáj a hasam:-(
Épp most terveztem, hogy elmegyek varratni vmi kényelmeset, mert sajnálok 10ezret kiadni egy kismamanadrágért.

Olgi: nagyon szép kis család vagytok, a kislányod olyan édes kisbaba.

Tényleg tök jó ez a táblázat, és ne szerénykedj. Mindegy, hogy a férjurad is segitett, de az ötlet a tied volt Andi!!

Elvileg most jön a védőnő, vagyis igy volt megbeszélve, de lassan kezdem azt hinni hogy elfeledkezett rólam:-(10-fél11-re volt megbeszélve,de még sehol . . .

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Jaj, örülök, hogy tetszik a táblázat, de tényleg. Próbálok majd naprakész lenni belőle, de nem igérhetem mindig hogy össze is fog jönni. :lol:

Gabi!
Tökéletesen igazad van, amit a Kenézyről írtál. Szerintem sem a világ vége - hely, bár én csak akkor voltam a Kenézys szülészeten mikor Téged látogattalak. Minden nyűgömmel a klinikára járok, hisz munkahelyemből is adódik, meg a munkatársaim is a klinikán ismernek több orvost, akit ha muszáj akkor mi is látogatunk.
Ez a patkányos eset ha valóban megtörtént akkor is biztos nem napjainkban történt, mert tényleg fel van újítva a szülészeti részleg.
Nekem annyi a bajom a Kenézyvel, hogy elviszik a babát éjszakára, teáztatnak , na meg ha van valami akkor a babót viszik a Klinikára mama meg marad a Kenézyben.
De Te tudod a legjobban hogy a klinikán a szülészeten nekem is voltak gondjaim a banyákkal, egyik adott pótlást Dorkának, másik nem engedte, vagyis egyik nap jóllakott másnap meg éhezett a gyerek. Persze ezt köszönhetem Kovács Juditnak és egyik utánfutójának, a többiek őket leszámítva mind emberségesek voltak. Na de most nem akarom elkezdeni a klinika fényezését, mert az is túlzás lenne. Nem egy magánklinika azért ez sem , az tuti. :lol:
Most meglepődtem amit a Székely Péterről írtál, (pontosabban most tudatosult bennem hogy nála szültél, ill császározott. ) Mi volt vele a gond? Az még Marcinál volt? Mert most Petinél Endrődi volt bent igaz? Vagy már kutyulom a dolgokat????

Ja, Gabi, a emlékezetem nem csal ide még Te sem tettél fel egyetlen képet sem. Igaz páran ismerünk, de szerintem nem mindenki. Ugyhogy dobd ide fel magad és kis családodat ha tudod. Ha meg tettél képet csak bamba vagyok, akkor bocsiiiiiiiiii.......

Alíz!
Gabi a megmondhatója apa ki nem álhatja a turis cuccokat, igy kerek-perec megmondta a lakásba se hozzak egyetlen használt cuccot sem. Pedig a házasságkötésünk előtt én azért párszor elmentem túrni... szerintem annak is van egyfajta hangulata amit élveztem. De férjem azt az elvet valja inkább kevesebb ruhánk legyen , de az ne a más levetett rucija legyen. Na és itt még finoman fogalmaztam , mert tudja ám cifrázni a mondatokat... de azt inkább nem is írom. :lol: Hát... mit csináljak ilyen a férjem, ráadásul emberére lelt anyuban és anyósban, ők sem szeretik a túrkálót. Ekkora nyomással szemben én meg nem is próbálkozom. :wink:
Ezt a Jerikó utcai babaturit is onnan tudom, hogy pár dolgot bevittem amit kinőttek a gyerekeink és már nem fértünk tőlük. Most , tegnap is azért mentem, hogy megnézzem adtak-e el valamit, mert csak akkor fizetik ki ha el is adták. (Még azelőtt adtam be ősszel, mielőtt benneteket megismertelek volna, szóval túl gyakran nem járok... :lol: :lol: :lol: ) Más anyukák véleménye szerint kicsit drága hely.... hát nem tudom. De az ajtóban láttam ezt a kismamicuccot , amit irtam Pintyusnak, igy megnéztem és az árát is megkérdeztem.
Jó motorozást Nektek!!!!!!!!!
Mit kap a kis névnapos hétvégén????Motoron kívül, persze.
Dorkának is 6.-án névnapja, már nézelődöm meg gondolkodom nagyon.

Szép napot Nektek!!!

Kép
Kép
bendor

Lolita!
Ha nem bánod bejelöllek.

Legfrissebb infók alapján :lol: :
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Megjöttünk a "nagy motorozásból" ami kb. 5 perc lett. :cry: ,pedig lent voltunk úgy 1,5 órát.De Balázsnak érdekesebb volt a füvön menni meg hintázni,így aztán anya cippelhette a motort. :x :lol:
Nem baj majd legközelebb,az a lényeg hogy levegőztünk ,olyan szép idő van .Tiszta tavaszias az időjárás.
Megebédeltünk és ahogy kivettem az etetőszékből már le is hajtotta a vállamra a fejét így aztán ahogy letettem az ágyra már 2 percen belül el is aludt.Elfáradt a drágám. :)
Tényleg most látom a naptárban hogy 6-án lesz Dorka napja.Nem is tudtam. :oops:
Jajj ne is mond,én sem tudom mit vegyek neki????Majd csak kitaláljuk. :roll:
Értem,mondjuk nekünk sincs turkálós cuccunk,pedig ismerőseim között 1-2 jár és tök jó cuccokat túrnak.Mondjuk ebben nekem sincs szerencsém. :?
Az én férjem sincs érte odáig. :roll:

Gabi:
Szerintem teljesen igazad van,ha meg voltál elégedve a Kenézyvel akkor mondd el nyugodtan a véleményed,egyébként én is csak azért választottam a Klinikát hogy ott van a baba velem.Mert egyébként nekem a férjem is mondta annak idején hogy a Kenézyben sokkal jobb a felszereltség meg az ágyak is újabbak.De én ezt írtam is valakinek. :oops: )
A patkányos eset meg lehet csak kamu.
Az elcserélésben meg valahol a szülő is hibás szerintem.Mármint hogy nem vette észre hogy más nemű a gyerek mint a sajátja.
Azt szeretném még tőled kérdezni hogy amikor terhes voltál akkor már Marci már 2 évet betöltötte és akkor gyes jár így van?
Más juttatást nem kaptál,vagy kiírtak táppénzre?Vagy ez ilyenkor hogy működik?
Előre is köszi a választ.

Bea:
Jó tanulást és jobbulást neked.
Ez a Tékozló fiú alapítvány itt van nálunk a Tócóskert téren,igaz?

Kép

Kép
aliza

Alíz!

Csak nem babókát vársz Te is???? Én nagyon örülnék ám neki. Na mesélj!!!!!!! Gabihoz intézett kérdéseidből gondolom. :oops: :P
Mi is voltunk lent levegőzni Dorkával, igaz nem másfél órát, de azért a kis lábán jött velem a boltba, majd a játszira hintázni is.
Most megebédelt (borsófőzelék, tükörtojás, bár inkább csak főzeléket evett) De én nem vagyok olyan "szerencsés" mint Te, mert nekem továbbra is eleven, eszébe sincs aludni. :roll: :roll: :roll:

Most hoztam fel a legújabb Cora katalógust:
Január 31.- február 17.-ig baba-mama hetek a Corában!!!
Katalógus első 19 oldala tele van mamás-babás-kismamis cuccokkal. Ugyhogy kismamik, anyukák lehet vásárolgatni, katalógusban vannak szép dolgok. :wink:

Ja, és ugy tudom a Jeriko utcai Babycenterben is 30-70%-os akciók vannak. Gondolom szezonvégi akciók, nem voltam bent csak a fiam ovijában láttam kiplakátolva.

Most csak ennyit akartam.
Pusssssz

Kép

Kép
Kép
bendor

bendor! A korom 31-éves vagyok,és tutira a klinikán szülök. Fiam lesz.
Az erdeti nevem nem tálalnám ki,és az arcom sem. Ugyanis vannak jo akaro emberek is. :o De senki sem vegye magára.

Kata&Milán

oszman777

Andi köszi a tippeket, én lehet holnap a corában kezdek, uis már nagyon idegesit ez a nem tudok mit felvenni téma:-)

Gabi: örülök, hogy leirtad a véleményedet és a saját tapasztalataidat a kenézyről. Amúgy nekem az a véleményem, hogy mint ahogy minden más témában, ennél is megvannak az előnyök, hátrányok. Itt inkább csak az a kérdés, hogy ki mit preferál inkább. Én személy szerint szeretném, ha a kisbabám velem lenne a szülés után, bár lehet később majd megbánom, de most igy gondolom.
Amúgy én is azt hallottam a kenézyről, hogy talán jobb a szülészeti felszerelése és újabb, mint a klinika, de engem a csecsemőosztály győzött meg végleg. Ne legyen semmi baj, de ha ne adj isten mégis, akkor ott akarok lenni mellette.

Oszman: a babanetről vannak ilyen rossz tapasztalataid?sajnálom, ha igen, és bár még én is alig ismerem a lányokat innen, de bizom benne senki sem azért van itt, hogy másokat bántson. Én biztosan nem. Egy cipőben járunk, és ilyenkor jól esik az embernek ha megértik a problémáit, vagy netalán még segiteni is tudnak.

Lányok, akkor hétfő?Józsa?Én mindenképp megyek, valszeg még reggel vmikor. Ki szeretne csatlakozni?

Awe: régen irtál, mi van veled?Remélem nincs semmi baj. Ugye ok még a pénteki UH?

Szép délutánt Mindenkinek:-))

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Oszman:Sajnálom ha rossz tapasztalataid vannak ,de mi nem vagyunk ilyenek.De szíved joga,mi megértjük.

Andi:
Még nincs "útban " a babóka gondolod nem tudnátok már róla???????????? :cry:
Pusztán csak érdeklődöm hogy mi a dörgés e téren?
Mint már mondtam/írtam majd szeretnénk kistesót és úgy hogy már nem mennék vissza dolgozni majd csak a 2. baba után.
Ezért kérdezetem Gabitól mert látom hogy 3 év korkülönbség van a gyerekei között és ő jártas ebben a témában.De te is (vagy más is) válaszolhat szívesen veszem.
Igen én is láttam a Cora újságot ,sőt az Intersparban is van babaáknak-mamáknak szóló akció most.
Egyébként hogy vagytok már?Gyógyulgattok?

Kép
Nektek küldöm hátha segít.

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok! Gyors leszek,mert mennem kell időre egy helyre.

Hallotam olyat már h.egy valaki kinyomtatta az összes hozzá szolásait az egyik csajszlinak,és ezt eljuttatta az AnyosánaK. mÁS TOPIKBA HALLOTTAM,DE EGY KICSITT MEGLEPŐ VOLT SZÁMOMRA IS EZ.
Ennyit szerettem volna csak. Persze ti attol lehettek jo emberek. nem feltétlen arra gondoltam h.itt van ilyen ember. :D

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Továbbra sem vagyok a helyzet magaslatán. :( :(
Nem tudom mit tegyek és mit egyek, most már kezdek ideges lenni emiatt a helyzet miatt.Nagyon minimális az az adag amit hasznosítok.A vitamint már "rég" nem szedem mert ugysem marad bent.Jó lenne végre egy kicsit élvezni a babavárást :oops:
Párom is néha olyan kétségbe esetten néz rám és nem tudom mit is gondol ilyenkor.Biztos sajnál és nem szereti hogy nem tud segíteni.Én nem panaszkodom de biztos látja azt hogy napról-napra rosszabbúl viselem.Na mindegy majd csak jobb lesz ennél rosszabb dolgot is elviseltem már.
Bocsi hogy igy rátok zúditom de jól esik kimondani.
Nem tom meddig fogok dolgozni.Gondolom amig bírom szusszal :D
Az otthoni munkában ha nagyon-nagyon akarnám lenne segítségem.Anyukám sajnos hétvégén is dolgozik.Tesóm Németo.-ba.Szóval csinálom én de vigyázok.Komolyan!Nem szipozom a vegyszereket kereszt huzaot csinálok inkább :lol:

Olgi!
A képek nagyon aranyosak.Szép családod van-gratulálok hozzá!A nagy fiadnak biztos fini volt a tortája.Tündike egy angyal nagyon formás baba :D

Aliz!
Küldtem privit átment?

Andi!
Nagyon jó ötlet ez a táblázat.A pocak fénykép?Hát az enyém nem nagyon látványos mivel nem sikerül a szurit mindig profin beadni és van néhány kék paca a pocimon :( De ha ki montirozom akkor jó lehet :lol:

Lolita!
Volt a védőnéni?Nekem jó a péntek az Uh-ra!!!!Mehetünk.Én már várom.Remélem nem leszek nagyon rosszul. :oops:

Osznam!
Nagyon sajnálom hogy ilyen emberekkel találkoztál akik miatt "így döntöttél".De tiszteletben tartjuk a döntésed.
Egy biztos ez a "kis csapat" nagyon rendes én rövid időn belül a szívembe zártam őket.Látatlanul és ismeretlenül biztatnak és lelket öntenek belém.Remélem azért elnyerjük a bizalmad majd egyszer...

Pintyus!!!!Merre?Hiányollak :cry:

Éva

Kép
awe

Éva: sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Még emlékszem milyen rossz volt az elején,amikor én is nagyon rosszul viseltem, csak feküdtem egész nap - ez épp az ünnepekre esett - olyan rossz volt a közérzetem, a férjem meg csak nézte hogy szenvedek, próbált volna segiteni, de iagzából nem nagyon tudott. Remélem tényleg nemsoká már csak egy emlék lesz, mint nekem is, és elkezdheted a terhesség élvezetesebb részét. Pénteken majd még öntök beléd egy kis lelket, remélem sikerülni fog!

A védőnővel nem volt semmi különös, nagyjából ismerette mikor milyen vizsgálatok lesznek - egész átlátható, még számomra is - , adott ötleteket hogy hol vásároljak,ő is emlitette a corás akciót.
Én valszeg kiiratom magam táppénzre már mostantól, mert a barlangban csak igy tudjuk megoldani a helyettesitést, de azért még pár órában dolgozni fogok amig birom. Igy egy kicsit felszabadulok, tudok végre készülni a babára, meg olyasmire időt szánni, mint kismamatorna, lakáscsere . . .stb.

Anita

Kép

Kép
lolita_78

Hello!!!!!!!!!!!!!

jaja, ne is kérdezzétek miért nem jövök!! :evil: :evil: :evil:
Megint be döglött a gépem, és be kellettett vinni az irodába és javitgatni, közbe én is be mentem és a kollegám gépén ügyködtem, de onnan nem tudok írogatni. Ugyhogy ez igy ki maradt!! Andy: skypon meg azért voltam bekapcsolva hogyha anyám hív akkor tudjak vele gyorsan két szót dumálni!
Szóval, ezer bocs!!!!!!!!!!! Ez most egy ilyen hülye hét!

Köszi hogy hiányoltataok!!! Jó sokat írtataok, nem győztem vissza olvasni, meg próbálok válaszolni amire emlékszem!

Olgi!!! Igy elkésve is de ISTEN ÉLTESSE ZOLCSIKÁT!!!

Nagyon szép volt a torta is és az ajándék, jókat játszahat apa fiával a kis sátorba!!! Tündike meg egy kis angyal!!! Nagyon sokat nőtt!!! Emlékszem hogy el voltam csodálkozva mikor láttuk Andival, olyan kis mogyoró volt!!! De nagyon édes!

Andi: köszi az infót, de sajnos nem tudom hol van ez, mert Noi még sosem vitt elé oda, és ez a Jerikó u olyan komplikált számomra. Szóval mi mellett van inkább??? Profi, vagy baby center??? Macdonalds? Fogalmam sincsen! Jobban vagytok már???

Gabi!! Akkor neked jó a hétfő reggel, persze nem kora reggel, amikor lolitának jó??? Mert akkor szivesen fogadnám a furikázást Lolitától :oops: :oops: , legalább megismerkedünk! Valahogy aztán haza kerekedek!

Aw: sajnálom nagyon hogy még mindig ilyen rosszul vagy, majd csak elmulik egyszer, kérünk pocis képet!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem már látszik kicsit, felvenni meg a régi cuccaimból már semmit nem tudok!! Vettem egy bandázst azzal valahogy kihuzom addig amig nem lesz más!

Én is megkuksiztam az este a cora ujságot, mi is kimegyünk, de én ugy emlékszem hogy csak egyszer egy évbe van ilyen tájt baba mama hetek a corába. Legalábbis én a tavalyira emlékszem, olyan sok szép micimackós dolgot láttam de akkor még nem volt aktuális, de megfgadtam hogy ha oda kerülünk akor tuti veszünk majd. Tudni kell rólam hogy én Füles imádó vagyok!!!!!!!!! És pont láttam a coras újságba Füleses ágynemüt, meg őrülök érte!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

De az a problémám hogy nem e túl korai ilyeneket vásárolni??!!!

Viszont ha idén nem lesz többé ilyen akciózás akkor meg nem kapok amit szeretnék!! Most mit tegyek??? Ti mikor kezdtetek vásárolni első gyereknél????????

Én ismerek olyat is aki 14 hetesen meg vette a babakocsit is!

Na most már aztán jó sokat irkáltam!!!! Remélem mostmár nem lesz baj ezzel a hülye géppel mert ki dobom az ablakon!!!

Pénteken megyünk Pestre, már nagyon várom, Ikeázunk is![/b]
Vendég

Ja, elfelejtettem, voltam a tegnap a védőnőnél, nagyon kedves és aranyos, mindennel beszámolt, kaptam egy régi tipusu kiskönyvet, mert nem volt más, képzeljétek még ugy van benne minden dátum hogy 19...., mindenre rá firkálta hogy 2008. :roll: :roll: :roll:

Adott egy csomó olvasni valót, és hétfőn................... basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most jut eszembe, csak nem jó a hétfő!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hát akkor kell menjek Terhesgondozásra!!!!!! De lüke vagyok, még jó hogy eszembe jutott!!!! Ezer bocs!!! Hát igy nem tudom hogy jutok ki hozzád Gabi! Buszra nem szivesen ülnék influenza miatt!! És TG-re 11re kell mennem de még nem tuzdom hova, fel kell hivjam őket mert nem tudják hogy költöznek vagy még nem!! Egyelőre ugy néz ki hogy az Ótemetőre!

Kell vigyek vizeletet, nekem is azt mondta a védőnő hogy indulás elött zuhi, utánna középsugárból vizeletet venni és azzal elmenni!

Akkor kapok beutalót mindenhová!! cSAJOK, HOLNAP MÁR 11 HETES LESZEK, DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Hogy telik az idő!!

Na enyit akartam, jó hogy eszembe jutott ez is!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?