Új privát üzeneted érkezett!

Tudjátok mi tetszett nagyon a honlapon?
Általános - és intenzív újszülött osztály!
Nem viszik el a gyerekeket, ha valami baj van. Azért ez megnyugtató. :lol:
Köszönöm mindenkinek az infót az afp-vel kapcsolatban.

Kép
Kép
Kép
parapet
 
 


sziasztok!

először is, nikcsi, köszönöm szépen a mélt, megkaptam!

cas, milyen ügyes, erős baba a kislányod.:)

a glükózt meleg vagy legalább langyos vízben érdemes feloldani, akkor nem köt meg. utána elég lehűteni. és tényleg finom szerintem.:) najó, nem innám minden nap, de lazán megiszom amikor kell.:)

meli, nagyon ügyes a kislányod.:)


most látom, van megint honlap, hurrá.:) bíztató a helyzet.
az jó hír, ha az utolsó vérvételt is elvállalják a margitban, legalább nem kell elmennem a körzetihez a betegek közé.

én se alszom valami jól, nem kapok levegőt. mióta terhes vagyok az orrom mindig bedugul, a nyálkahártya duzzadtabb, állati klassz arra ébredni éjjelente többször is, hogy fulladozok....:( van jó orrspraym végre, az kicsit használ, de nem tart ki egész éjjelre a hatása, így is felébredek.

mivel gerincsérvem van az is kezd elég fájós lenni, de erre kitaláltam, hogy elmegyek úszni. holnap már kezdem is.


nemsokára megint megnézem hogyan áll a kórházunk.:) hetedikén megyek a 28. heti uh-ra (nekem ez kissé csúszik, így kérte az orvosom, mert voltam jan. elején 3d-n, így nem torlódnak), na akkor majd megint jól körülnézek.:)
meglepi-baby
 
 


Sziasztok!

Az újszülött intenzív nem egyenlő a PIC-el, az eddig is volt. Viszont van fejlődésneurológia. is, ami új. :wink:

Csajok! Én nem tudok regisztrálni az oldalukra. Mindig megígérik, hogy kapok egy reg. mailt, de nem kapom meg. :evil: Mit kell ilyenkor tenni?

Valamint tudtok arról infót, hogy melyik orvosok jönnek vissza? És szülésznők? Azt pl. tudom, hogy Panni nyugdíjba ment (a vez. szülésznő).

tjuca
 
 

 
 

Jaj meg az az infó is érdekelne, hogy mennyi lesz az annyi, azaz hány szülőszoba, hány ágy, mekkora kapacitása lesz a Margit szülészetének? Mert nálam van egy rizikó, hogy mégsem szülhetek ott, mert a dokim említette, hogy államilag támogatott lesz, de még nincs letisztázva a kör /limit, és dunakesziként lehet nem lesz mandátumom. Elég zagyva, amit írtam, de gondolom érthető. Ha van infótok légyszi osszátok meg velem. Köszi. :wink:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Amint olvasom igaz, hogy megint megnyit a margitba a szülészet?

Üdv Joli
petisimi69
 
 


Helló Lányok!

Tegnap voltam a dokibácsimnál.

1. Nem lesz PIC a Margitban, tehát ha valakinek margitos dokija van, és előbb jönne jóval a baba, irány a János kórház és szülhetsz a dokidnál, mivel már összevont intézményről van szó, "teljes az átjárás" a két kórház szülészetén belül.

2. Teljesen OEP finanszírozott marad a szülés :lol:

3. A szülőszobák változatlanok maradtak, bár azokat is most festegetik, hogy még szebbek legyenek! :lol:

4. A gyermekágyas osztály is hasonló lesz mint volt, háromágyasok+ ZUHANYZÓ,WC!!!!! :lol: :lol: :lol: , lesz egyágyas is, a császárosoknak pedig hatágyas.
Azt sajna nem tudom, szám szerint melyikből mennyi :?

5. A szülésznők terén annyit, hogy kb 3-4 maradt más osztályokon, úgy hogy sok újat kell felvenniük.
A dokik (Lévárdi és Pálffy tuti) és szülésznők esetében neveket nem tudok, kik maradtak a "régi" brigádból :(

Kép
Kép
meli30
 
 


Meglepi
kezet foghatunk orrdugulás terén :wink: de egyszerűen nem értem, hogy a fenében van a tehességgel összefüggésben :shock:
Nálam az 5. hónaptól kezdődött (első terhességemnél ugyan így), szinte csak éjszaka okoz problémát. Sok orrsprayt kipróbáltam, a Rhynospray Plus vált be.

Cas
Nem tudom, hogy a matraccal lenne-e probléma... Réka születése után ágyat vettünk, bele szupi matracot egy vagyonért, és marha jókat aludtam benne.... egészen idáig... :(

De a léééééééééééééényeg:
ma éjszaka végre a saját kuckójában aludt a gyermekem reggel fél 9-ig, és annyira jót aludtam, még pisilni sem ébredtem fel :lol:
Kellett már!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
meli30
 
 


Juca!
Szerintem majd márc. 1-jétől többet tud a dokid is mondani, akkor indul be a szülészet, és véleményem szerint 1-2 hónap múlva körvonalazódnak a dolgok, hogy pl. Te, mint dunakeszi lakos mehetsz-e oda, ha margitos a dokid, mért ne mehetnél? :roll:

Kép
Kép
meli30
 
 


Meglepi
különben nagyon kínlódsz a gerincsérvvel? :roll:
Hová tudsz menni úszni ahol megfelelő higiéniás körülmények vannak, pláne egy kismamának?
Rékát én is vinném szívesen usziba, csak hát lövésem sincs, hogy hová... :(

Kép
Kép
meli30
 
 


De jó, végre jönnek az infók!
Cas! Ez a bilis dolgog az öcséddel tényleg vicces lehetett!
Réka pedig nagyon ügyes kiscsaj! Majd belejön, hogy időben szóljon!
Úszni nekem is kell járogatnom, mert a derekam időnként problémás, de most szerencsére nem, de nem is akarom megvárni, míg az lesz. Én majd Pénteken, szombaton megyek. Pénteken a Kondorosiba (párom oda jár edzeni), szombaton majd Szegeden a sportusziba.
Nemsokára megyek a dokimhoz, hátha tudok meg új infókat is.
Páá

panna1
 
 


Cas! Nem voltam Árpádos, Nyíregyházán laktam középsulis koromig, csak egyetem (BME) óta vagyok Bp-en. Mondjuk már 14éve...

panna1
 
 


Meli!

Köszi. Sztanyik László a dokim, aki ugye externista státuszban volt. Gyanítom, hogy ő lesz, ugyanis pénteken terhesgondoz. :wink: Remélem nem fúrják meg a projektet, ha igen, akkor megoldom az átjelentkezést. :twisted:

Remélem jönnek jó szülésznők, mert elég jó gárda volt.

tjuca
 
 


sziasztok!

hű egyre izgatottabb vagyok.:) dobódok fel a jóhírektől.:)
3 ágyas zuhanyzós szobák, éljen!:) bár én császáros leszek, de ettől függetlenül már remélem másnap megyek a babás szobába, szóval engem is érint.:)
azért a PIC megszűnte sajnálatos, biztonságérzetet adott az embernek, hogy ha bármi adódna nem vinnék el a babát rögtön máshova...

meli, állítólag a terhesség alatt megduzzad a nyálkahártya. legalábbis némely szerencsétleneknek, mint neked és nekem. de ez legyen a legnagyobb problémám, végülis. nekem is az az orrspray vált be ami neked.:)

ma voltam először úszni, pont a higiéniás viszonyok miatt nem igazán mertem eddig. de most nyílt egy új tanuszoda, túlünk nagyon komoly távolságra, 8 perc alatt értem oda autóval.:) vadiúj, tán 5 napja nyitották, nem is voltak sokan, jó meleg a víz, ugye tanuszoda nem lehet hideg. :P

nektek nem tudom mennyire van közel, gyanítom sajnos semennyire, a XVI. kerületben van, örs vezér terétől még kifele.
holnap is megyünk, de holnap már kölkökkel.:) így én nem fogok annyit úszni, de sebaj, heti 2x viszont le akarom úszni az adagomat, hihetetlen jót tesz. állati klassz kisbálnaként lebegni a vízben, párom meg is kérdezte, ugye nem is tudtam elfordulni, mert húzott lefele a tőkesúly.:D

gerincem most még kibírható, csak ha plusz súly terheli nagyon tud fájni... eddig még azért elviselhető, bár nekem elég magad a fájdalomküszöböm.

juca, szerintem ne aggódj, én se vagyok körzetes, de tudtommal bárki mehet bármelyik kórházba még mindig.
nagyonr emélem így is marad, ha nem, be kell jelentkeznem valakihez.:)
meglepi-baby
 
 


Hát ez a PIC elszomorított. De mi a különbség a kettő között? Szerencsére fogalmam sincs róla.

Kép
Kép
Kép
parapet
 
 


Nekem sincs :shock:

Parapet, netán véletlenül, tudjátok már a babuci nemét?

Kép
Kép
meli30
 
 


meli, sajnos még nem, de 13-án megyek uh-ra Pálffyhoz. akkor leszek 18 hetes, úgyhogy reménykedem, hátha megmutatja magát. A lányoknál kb. ilyenkor derült ki.
Igazából nem tudom mire "vágyom". :D A lány az már bejáratott dolog, a fiú meg egy nagy titok. :lol:
apa megint lányt szeretne, a nagyobbik meg fiút. Hát majd kiderül.

Kép
Kép
Kép
parapet
 
 


Szisztok!

Visszaértem a dokimtól, megvizsgált, minden oké. Babaszívhangot is hallgattunk :)
Kérdeztem, hogy mi a helyzet most vele, megy-e vissza. Hát sok mindent még nem tudott mondani, de úgy tűnt, hogy rajta van a dolgokon, de valószínű, hogy nem fixre megy vissza, hanem externistaként. Mondtam, hogy mindegy hogy, csak menjen. Azt mondta, hogy egy hónap múlva már szerinte biztosat tud mondani, de mire én szülök, addigra tuti kialakul :lol:
Hát remélem, minél hamarabb!
Úgyhogy sokkal többet nem tudok nektek vázolni a helyzetről. A most is ott dolgozó dokik biztos többet tudnak majd mondani...

panna1
 
 


Kedves Tjuca!

Pénteken voltam Sztanyik doktor úrnál terhesgondozáson, ő visszajön és mivel az volt a feltétele, hogy az összes kismamáját, lakcímtől függetlenül hozhassa, ezért biztosan mindenhonnan lehet majd a Margitban szülni.

Fürdőszobás szobák: remek hír!!!

Az tényleg jó lenne, ha a visszatérő szülésznőkről is lehetne itt olvasni, az enyém (Vincze Ica) sajnos úgy tűnik nem jön vissza :cry:

Andrea
v_andi
 
 


V_andi!

Juppié, hurrá, parám!!!! :twisted: :lol: Köszi.

tjuca
 
 


De jó nektek Andi, Juca! Én is drukkolok a dokimnak (meg persze magamnak) :lol:

panna1
 
 


hahó!

nem volt mostanában senki a kórházban? vajon mi lehet most ott, alakulnak-e szépre?:)
én majd csak csütörtökön megyek, de eléggé kíváncsi vagyok már.:))
meglepi-baby
 
 


már engem is marhára izgat, mi újság a 3. emeleten.... :)
Jövő hét csütörtökön megyek 29.heti uh-ra, meglesem, hol tartanak :lol:

Apropó, Meglepi!
Voltatok a kölykökkel hétvégén usziban, ha igen milyen volt?

Kép
Kép
meli30
 
 


szia meli

akkor te pont egy héttel utánam mész, legalább látjuk majd, mennyit haladnak a munkálatokkal. :P

igen, voltunk usziban, jó volt, élvezték a gyerekek, igaz, én nem tudtam úszni, de majd holnap, holnap ugyanis egyedül megyek.:)

de az tény, sokkal, sokkal fárasztóbb gyerekekkel menni mint egyedül, pedig ugye nem is úsztam...:) mire ezeket az ember összeszedi, öltözteti (igaz, csak a 3 évest mert a nagy már viszonylag önálló, ő csak a kiskamaszos hülyeségeivel teszi tönkre az idegeimet) hát százszor leizzad.
de már mondtam a nagymamáknak, hogy legyenek szívesek jönni néha velünk. :wink:

remélem mindenki jól van, mi szerencsére nagyon, kisbabám olyan kis aktív már, tegnap este az egész hátát kidugta, ma a kis lábacskáját, eddig sosem tudtam eldönteni milyen testrészeiket dugdossák a gyerekeim, de most valahogy olyan egyértelmű volt.:)
csak én vagyok türelmetlen nagyon, már nagyon szeretném ha április lenne, alig várom a kislányunkat.
meglepi-baby
 
 


Sziasztok Csajok! Nekem sürgösen szükségem lenne egy jó nőgyogyászra! A Margitba fogtok szülni? Terhes vagyok csak az elözö dokimnak a munkahelyét felszámolták! Nála szültem a fiam 5éve! Légyszi segitsetek elöre is köszi
babosz81
 
 


Babosz!
Az én dokim már régóta margitos, ebben a bizonytalanságban is ott maradt, én nagyon meg vagyok elégedve vele, a lányomat is nála szültem, ha gondolod, szívesen megadom az elérhetőségét!

Kép
Kép
meli30
 
 


Szia Meli! Légyszi küld el az elérhetőségét! Köszönöm! Te a margitba fogsz szülni? Csak mert azt halotam hogy a szülészetet felszámolják ez igaz?
babosz81
 
 


hahó nem aktív kismamik.:)

voltam tegnap margitban, hihetetlen nagy munkálatok folynak, nem is mertem nagyon bemenni, nehogy valami agyoncsapjon, rámdőljön, velem simán előfordul ilyesmi.:) sok-sok munkás szorgoskodott.:)

babám már 1600 g, uh szerint legalábbis, de ahogy tapogattam sejtettem, legalább 1,5 kg.:) nem meglepő, kisebbikem is 4200 g volt mikor született, nem volt egy soványka gyermek...:)

ma megint úsztam, aki teheti (és nem fél a fertőzésektől) menjen, annyira jót tesz az ember elnehezült tagjainak! teljesen kicserélődöm tőle.
meglepi-baby
 
 


Szia Meglepi!
itt vagyok ám, csak a kedvenc kislányom délelőtt kinyomta a gépemet, mielőtt elküldtem volna az üzenetet :evil: gondolhatod, volt elbeszélgetés... :lol:
ja, most is itt trónol az ölemben, de előtte megtartottam a hegyibeszédet, h ne merjen a géphez nyúlni, mert..... :lol:

Hááát, neked sem lehet egyszerű 2 gyermekkel, akik ráadásul 100 felé szaladnak..... :lol:
Engem ez az egy is megizzaszt.... séták előtti ruhadarabokkal kergetőzés, stb. miután készen állunk a sétára akkor meg ott toporog a lépcsőházban, h menjünk már, én meg akrobatázom a cipőfűzőkhöz hajolgatva miközben majd' lehányom a bokámat, szóval egy ideje inkább seggen ülve kötöm be a cipőmet. Aztán jön a séta közbeni tortúra, kb kétméterenként áll meg, és nem hajlandó tovább jönni.... ilyenkor már a hajamat tépném :evil:
Szóval egy nagy zsivány.... :wink:

Húúúúúúúúúúú, de klassz már a babád súlya :) , nem tudom, mi hol tartunk, de már nagyon kíváncsi vagyok, és már úúúúúúúúúúgy várom az április végét :lol:
Bár teljesen gagya vagyok... még itt lapul bennem a második, de már a harmadikról ábrándozom :oops:

Érdekelne, h pontosan hol van az az uszi, ahová jártok, mert hát a higiénia a legfontosabb egy ilyen helyen, és ha Te ajánlod :wink:

na, most megyek, holnap malacfesztiválra (Vajdahunyadvár)visszük apával a gyermekünket, ugyanis malac.uzi :lol: :lol: :lol: mindenféle malacot gyűjt :lol:
Jó hétvégét Nektek is!

Kép
Kép
meli30
 
 


Babosz!
Elküldtem priviben, amit kértél, remélem megkapod!

Kép
Kép
meli30
 
 


Cas!
Mi újág Csilla bébivel? :)

Kép
Kép
meli30
 
 


Szia Meli! Megkaptam az üzidet köszönöm szépen! Majd üzenek hogy mi ujság velünk! :lol:
babosz81
 
 


Sziasztok!
Köszönjük az érdeklődést, jól vagyunk. Csilla nőddögél (kinőtte az 56-os rucikat), már 5,5 kg. Aranyosan mosolyog, gagyog, néha már a nevetéssel is próbálkozik, meg az ujjszopival. :)
Éjjel példásan alszik (csak szopizni kel egyszer hajnalban), nappal kicsit több nyűglődés van az alvással, de sebaj. Amíg éjjel nyugi van, megbocsátom. :)
Voltunk koponya- és hasi-UH-on, minden oké a kiscsajjal.
Sebi továbbra is jól viseli, én meg egyre jobban élvezem az egészet.
Néha van egy kis nosztalgiám, milyen jó volt pocakosnak lenni, de már olyan távoli... :)
Szóval meséljetek sokat! :)
Ja, és szuper ez az idő, remélem ti is kiélvezitek! :)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Hááááát, Lányok
a mai programunk, a malacfesztivál a Vajdahunyadvárnál elég sz@rra sikeredett.... rengeteg ember, aki mind csak lökdösődni meg zabálni ment ki.... :evil:
A pumpám elég gyorsan felment, alig bírtunk kivergődni a tömegből, és csak mesziről tudtunk néhány mangalica kismalacot megmutatni Rékának.... az kicsit kárpótolt, ahogy láttam a boldog arcát :?
A pocak is folyamatosan keménykedik péntek délután óta :roll:

Kép
Kép
meli30
 
 


Meli
Sajnos az emberek barmok tudnak lenni, pláne tömegben, pláne, ha kaja is van. :( Sajnálom, pedig jópofa programnak tűnt (párom nagy röfi-fan :)).
A pocakod pihentesd (amennyit csak tudod), bár gondolom ezek a frontok is megviselik... :roll:

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Meséljétek már el nekem légyszíves, hogy ez a terhesgondozó dolog hogyan működik most a Margitban? Odáig tiszta sor, hogy a terhességről szóló igazolásommal elballagok a körzeti védőnőhöz, ő ad kiskönyvet. És utána? Ki adja a beutalókat?
A Margit terhesgondozó fogad engem, mint kerületi lakost, függetlenül attól, hogy a nőgyógyászom tök máshol rendel és vezet le szüléseket? Ha igen, akkor ott kapom meg a beutalókat?

Bocs, ha alapdolgokat kérdezek, sajna a 4 évvel ezelőtti infóim már sehová nem érvényesek. :-(

Köszi,
S.

Kép
Kép
sudve
 
 


Sziasztok!

Tudna nekem valaki pontos információt arról, hogy Dr.Ruzsvánszky István vezet-e szülést a Margitban újra?
Tudomásom szerint jelenleg a SOTE-n vezet szüléseket.
Azt viszont nem tudom, hogy ott van- e főállásban.

Köszönöm a segítséget
prewell
 
 


Südve!

Nálunk most úgy ment, hogy a védőnő mondta, miután kiállította a kiskönyvemet, hogy menjek el a körzeti dokimhoz, vizsgáljon meg, írjon beutalót vérvételre, meg ahova kell, aztán menjek oda, ahova küld.
Ultrahangra meg a dokim küldött el kétszer is a Margitba (a 0.ra, meg egyszer barnézás miatt megnézetni), és ott a terhesgondozóban csinálták azz UH-kat. Utána már ott adtak időpotot az ellenőrzésre. Azt mondták, hogy úgy van, hogy ha kerületi lakos vagyok, akkor járhatok oda terhsegondozásra. De lehet, hogy ha a dokid előtte ott volt, és nem kerületi vagy, úgyis fogadnak. Ezt a dokim mondta, hogy fogadják a régi dokik kismamáit.
Persze most nem tudom, hogy ez hogy lesz, ha újra beindul a gépezet...

panna1
 
 


sziasztok

meli, sajnálom, hogy nem úgy sikerült a program, ahogy terveztétek.
usziba a XVI. kerületbe, újszász utcába járok, nemrégen nyílt meg.
itt egy cikk róla: http://index.hu/kultur/eletmod/uszi080125/
nagyon jó, főleg mert napközben szinte üres, és még minden új, semmit se amortizált le a t. nagyközönség... a víz pedig kellemesen langyos, nem az a belefagyós.

pocakkeményedés: hát, gondolom pihenni kellene... ez a kislányod mellett biztos nem könnyű.
nekem egyébként nem olyan nehéz a helyzetem, a nagyfiam már segít sokmindenben, még ha morogva is, a kisebbik is 3 éves mindjárt, ki lehet vele bírni, és van sok-sok segítség ha kell, anyámék, anyósomék, párom, szóval szavam se lehet.

prewell, a ruzsvánszky tudtommal a margitban dolgozik most is, és fog is, szóval ha lehet már ott szülni szerintem biztosan ott fog szüléseket levezetni.

südve, ha területileg oda tartozol miért ne mehetnél a margit terhesgondozójába? én nem is tartozom oda, sőt, jelenleg a dokim se ott dolgozik (majd fog megint), mégis oda járok, elég nekik annyi, hogy x dr kismamája vagyok, mehetek, foglalkoznak velem. egyébként nagyon rendesek és kedvesek, nem is szívesen mennék máshova, itt mindig normálisan foglalkoznak velem, most ráadásul sokkal-sokkal kevesebb kismama is van mint az osztálybezárás előtt, így idejük is több van kicsivel (bár kevesebben vannak ők is).
most látom, panna is ezt írja amit én, hogy mehetsz oda..

cas, remélem megint nekem is ilyen példásan alvó gyerekem lesz, mint neked a kislány.:) kisfiam ilyen kis példás alvó, félek is, el vagyunk kényeztetve, mi lesz ha most kapunk egy kis fúriát??:)))
meglepi-baby
 
 


a margit szülészetének honlapján immár hivatalos hír az osztály újraindulásáról.:)
meglepi-baby
 
 


Meglepi, köszi az usziinfót, ha lesz szabad hétvégénk, meglessük! :)
Jelenleg Réka szadizza az idegeimet, tegnap este negyed 7-7-ig "bőgött" könny nélkül egy kis toporzékolással megfűszerezve :) közben anyós hívott, hallotta a cirkuszt a telefonban, mire kioktatott, hogy nem kellene hagyni sírni szegényt.... na, mondanom sem kell, ettől ment fel a pumpám :evil: miért kellene mindent ráhagyni egy ekkora gyerekre?????!!!!! :roll: Ő a családban az a személy egyébként, akiből hülyét tud Réka csinálni... :wink:
Az orrdugulásom pedig már annyira durva, hogy a Rhynospray is csak 3 óráig hat.... :( szuszogok, mint egy vaddisznó, és már 60 kiló vagyok, jajjjjjjjjjjjjj :(

Kép
Kép
meli30
 
 


Panna, meglepi-baby, köszönöm. :-) Közben tegnap elmentem a védőnőhöz, aki felhomályosított, hogy az első laborra a háziorvos ad beutalót. Még jó, hogy tegnapelőtt ott voltam... :roll: Azt is mondta a védőnő, hogy tegnap délután (vagy ma, erre nem emlékszem pontosan), szóval tartanak nekik egy tájékoztatást a terhesgondozás menetéről, a szülészet újraindulása kapcsán.

Kép
Kép
sudve
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem. :oops:

Meglepi
MÁV-ba fogok szülni :? , pedig újra nyit a közeli Margit kh. (autóval 5-10 perc), ráadásul a szobák is kedvezőbbek lesznek wc/tusival... :?

Meli
Derék-hátfájás: nem próbáltál pocakfogót. Lányommal nekem is nagyon sokat fájt. Most nem a derekam, hanem a keresztcsontom fáj - állítólag csúszik szét a medencém. :cry:
Uszoda: lányommal 5 hónapos korától jártunk (2 éves korig, aztán bölcsi betegségek miatt elmaradt :x ), először Budakeszire, majd ide a III. kerületi Szérűskerti tanuszodába. Itt szombatonként van 17 órától baba-mama úszi, ahová persze apa is mehet. Én nagyon hajlamos vagyok a nyavaják összeszedésére, de hála nem kaptam el semmit. Az itteni vízminőség jó, a zuhanyzó és öltöző az már kifogásolható.
DE ajánlani tudom a budakalászi Cseppek házát, ez egy nagyon kis medencés, de kimondottam babáknak van oktatás, szabadidős pancsizás. A medence olyan kicsi, hogy úsztatórendszer van - egyhelyben úszol. A medencében nem klóros víz van, és nagyon szép tiszta, kúlturált környezet, öltöző stb. van. Ráadásul szinte éjjel-nappal, ünnepnapokon is nyitva van.

Südve
Én III. kerületi lakos vagyok, de nem Margitban szülök. Először nődokinál voltam, aki megállapította a terhességem. A védőnő kiállította a kiskönyvem, aztán elmentem a körzeti dokihoz, aki adott beutalót az SZTK-ba, mert itt volt az első vérvétel. Utána már nem kellett semmihez beutaló, mert a Margitba járok/jártam a cukorterhelésekre és UH-ra. Ctg-re valószínűleg már nem a Margitba fogok járni. :cry:
nikcsi
 
 


sziasztok én pilisvörösvári vagyok a dokim ma azt mondta hogy ha igy marad a helyzet a Margit korházzal akkor nem kell elmennem a Jánosba szülni aminek nagyon örülnék a távolság miatt.Milyena Margit korház tudna nekem valaki infót irni?Köszi előre is 15hetes kismama
eni75
 
 


Sziasztok!

Most úgy néz ki a terhesgondozás, hogy az első vérvételt az SZTK-ban veszik le, a többit meg a terhesgondozóban (afp, cukrok, pisi, 36. heti vérvétel).
Láttam a kórházban Ruzsvánszkyt és Mustafát is.
Én pl. nem is nagyon találkozom a körzeti védőnőmmel, úgyhogy a tg-ba megyek, ahol "legondoznak". :)
Nálunk egyébként a harmadik is lány lesz! :lol:

Kép
Kép
Kép
parapet
 
 


Nikcsi,
a dokid miatt szülsz a MÁV-ban? Jól emlékszem, hogy M.Ritánál?
kárpótoljon az, hogy a MÁV szülészetét is most újították fel, és végre a kezedben tarthatod az egészséges gyönyörű babódat! :wink:
Neked is köszi az uszi-infókat, azért a III. ker közelebb van egy hangyányit.... :wink:
Mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
meli30
 
 


Parapet!
Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Három lány....... az apák álma! Legalábbis nálunk családtervezés előtt apa elmerengett, hogy milyen klassz lenne három leányzó...
Hááát, Réka után Bazsit várjuk óriási kukival :lol: , szóval a három lányról letettünk... :)

Kép
Kép
meli30
 
 


Kedves Meglepi és Cas!
Azt hiszem csatlakozom hozzátok :) Ma a 29. heti uh-n Bazsi 1650 grammot nyom :shock: :shock: :shock:
Szóval emberes súlya van, de valahogy azért csak megszületik majd a kis ...... lóbébi! :wink: :lol: :wink:
Réka 3250 gr-mal született.

Különben meg most annyira jó volt a hangulat a 3.emeleten...
ki van festve minden szépre, épp ajtókat pakoltak be, mindenkinek fülig ért a szája (dokik, nővérkék), szóval szépen lassal megszületik az új szülészet! :)

Mi most lelécelünk vidékre nagyizni, aztán jövünk vasárnap.
Mindenkinek kellemes hétvégét! :)

Kép
Kép
meli30
 
 


sziasztok!

Az én dokim nem megy vissza a Margitba, de onnan fog ajánlani majd valakit. Eddig a Ruszvánszkyt, a Sztanyikot és a SZigeti doktornőt mondta, hog ynézzek utána a neten, ki mit mond róluk.

tjuca: te a Szatnyikhoz jársz ugye? Mit tudsz róla mondani?

Meli30: neked ki a dokid?

Nikcsi? nekem először a Magenheim doktornőt ajánlotta az én dokim (ő volt a tanára anno), de mivel ő most MÁV-os, az nekem nem esik útba.

Köszi a segítséget mindenkitől!! Én február 5-én voltam UH-n, és akkor is ment a felújítás ezerrel a folyosókon.
amúgy én sem oda tartozom lakóhely szerint, de a dokim odaküldött UH-ra és terhesgondozásra, és teljesen normálisan ellátnak, még a dokimat sem kérdezték kicsoda.
lei
 
 


lei, a 12. heti ultrahangra kellett beutaló?

Kép
Kép
sudve
 
 


Lei, a dokim dr Lévárdi Ferenc, csak ajánlani tudom! :lol:

Südve, nem kell se uh-ra se vérvételre beutalót kérned, csak telefonon kell időpontot egyeztetni az uh-n (250-2420/330mellék)

Kép
Kép
meli30
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?