Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, és pár kép a babaszobáról. Már csak egy fotel hiányzik, és kész!!!!!
Mindenkinek kitartást még az utolsó hetekre, kevés gyomorsavat, kicsit/vagy egyáltalán nem nyíló méhszájat, nemfájó derekat stb.
Gyomorsav ügyben én Kaukázusi kefírt és tejes iszom - azok eddig segítettek - a Rennie nekem nem segít. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
linocs

Gratulálok a hétfordulósoknak és NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK, KÖLYÖK!!! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Linocs! Szuper a babaszoba!!! Úgy imádom az ilyen natur színeket!!

Kölyök!! HAPPY BIRTHDAY!!!! Az uccsó szülinapod gyerek nélkül :wink:

Gratula minden hétfordulósnak!

Melinda, meg akartam írni, hogy de jó, hogy megint váltott a tickered de szerintem megint ki van tekeredve az egész. Gondolom összefényképezték.

Gyerekek, brutálok a videók :shock: :shock: ilyenekkel ne sokkoljuk egymást :? főleg a császáros, bár szakmailag érdekes volt, nem is láttam még ilyen belső izoláló nejlont! :lol: :lol: de én sem szeretnék császárral szülni. Különben ha igaz, a barátnőm a végkifejletnél premier plánban fog fotózni, úgyhogy szerintem nálunk mindenki megtekintheti majd, hogyan bugyogok ki a saját lyukamon, csak úgy, mint a videón... :oops: :oops: :oops: mindegy, ezek lehet, hogy nem lesznek közkinccsé téve, meg az is lehet, hogy leordítom a fejét, hogy ne villogjon má és húzzon a csába.... akkor meg nem lesz kép se. :roll:
Ja, most beszéltük apával, hogy apucikat érdemes már most tréningezni, hogy a bömbike kipottyanásakor nézzenek egy atombiztos pontyos időt, a későbbiekben a horoszkópról kezdve a Jónás módszerig mindenhez percre pontosan kell. A nagy kavalkádban sokszor csak visszamenőleg, ex has beírnak valamit. :roll:

2 nap és TALI!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Na megint csak most jutottam géphez!
Mivel ma nem volt edzés a gyerekeknek és a férjem se dolgozott, ezért délután még elmentünk vásárolni, mert a hűtőnk kongott az ürességtől.
Ezek után este 8-kor kitalálták, hogy süssek pizzát! szóval dagasztás keltetés stb. de már 9-kor zabálták!
Mosogatás ez meg az és ismét közel fél 11.

Eszterxx!
Sajnos dolgozni megy az uram, úgy hogy nincs ki összeszedje a gyereket. Így nem tudok megint menni a szülésfelkészítőre, mert 5-től edzésük van. Csütörtökön pedig biztos, hogy nem mennek edzésre, mert babanetes tali lesz!

Szóval még egyszer mennem kell a dokihoz, ez nem azt jelenti, hogy többet nem találkozok vele, hanem a magánrendelőébe nem kell mennem, hanem csak a kórházba! (Hú nem tudom, hogy érted -e de fáradt vagyok ahot, hogy értelmesebben leírjam.)

Most elárulok neketek valamit az előző két terhességemnél nyakra főre vizsgált a volt orvosom. Utáltam.
Most még egyszer sem vizsgált meg az új dokim csak ultrahanggal. Én nem is bánom, de lehet, hogy azért nem vizsgált még meg, mert nincs panaszom.
Szóval 37 hetesen megyek legközelebb a magánrendelőjébe és utána CTG amiután minden alkalommal találkozok majd vele!

Megkérdeztem tőle a szülésznőt és javasolta, hiszen ő is eggyüttdolgozik valakivel és ismerik egymás szokásait stb.
Így felhívom és megbeszélek vele egy randit, majd a CTG-is a szülésznő fogja csinálni!

Alexa egészséges kb. 2178g. És nagyon aktív ezt a doki is megjegyezte! Kép készült de nincs kedvem most bescanelni.
BPD: 8,9
FL: 6,2
AC: 273

Linocs!
Nagyon szép lett a babaszobátok!

Pepike!

Jó, hogy szoltál a rajzok miatt mert kiment a fejemből. Kiadtam nekik az ukászt, honap a Lili az oviban megrajzolja, Marci meg a napköziben, így legalább én bizti nem szólok bele a rajzba!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ja és a szülésznő neve BÖRÖNDI ZSUZSA, NEM TUDOM, HOGY AZ iSTVÁNOSOK KÖZÜL ISMERI-E VALAKI!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Évi,
örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagy! :)

Linocs,
nagyon szép a babaszoba! :)

Pati,
igazából a szövege miatt szeretem ezt a tickert, de most már mindig várom, milyen képpel lepnek meg kéthetente. Ez most nem gáz szerintem. :wink:
Jó, hogy szólsz, hogy érdemes az Apukának feljegyezni az időt, mondom is majd neki.

Beuska,
nem semmi, hogy este még pizzát sütöttél, minden elismerésem! :)
Múltkor én is rákérdeztem a dokimnál, hogy melyik szülésznővel szeret leginkább dolgozni, aztán megkerestem és elvállalt. Így már teljesen nyugodt vagyok, hogy tökéletes lesz az összhang köztük. Ja, és szerencsére nekem is szimpi a szülésznő.

Melinda

Kép
melinda80

Nagyon köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok ;)
(Mni, a pingvin nagyon édes.... ;) )

Most még hiper rövidebb leszek, mert hulla vagyok...
ugyanis tegnap repültem haza, aztán azóta állandóan van valami, pl ma reggel szülinapi vérvétel :shock: najó, azért kibirtam :)
a hétvégén voltunk a svájci kürházban angolul szülésfelkészítőn,
nem irok részleteket, mert csak irigykednétek :P

tegnap voltunk 4Dgenesisben, nem a Csilla volt. De jó volt.
Azaz ... a kisfiam drága végig aludt, arcát a méhlepénybe fúrva és...
a kezét és a lábát az arca előtt tartotta.... de azért a szonográfus mindent megtett, 40perces dvdnk van és egész sokminden látszik :) pl a majdnem 7centis talpa :lol:

najó, megyek aludni, és már várom a talit :)

Kép

Kép
kolyok28

Köszi a babaszoba-dícséreteket!

Mindenkinek jó éjt! Nyugodalmasat - mindenféle bonyodalom nélkül!!! :)
linocs

Jó reggelt, jó szurkolást!

Drágáim, holnap este tali és még mindig függőben az ajándékok.
Kvaszéva hoz 2 db mézest, de még kellene 2 db emléklap kinyomtatva.
ELVÁLLALNÁ VALKI????
LÉCCCCCCCCCCCCCIIIIIII! SOS!!!!!!

Pepike én is elfelejtettem a rajzot de ma rajzoltatok vele. Ja és nagggyon csecse matricaalbumot hozok a lányodnak!! Légyszi írd már meg, mennyivel tartozom még neked, mert elfelejtettem :oops: (1 body, 1 Némós rugi, de nem esküdnék meg erre sem.. :oops: :oops: )

UH képeket a talira hozzátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Ja, ahogy olvastátok, 2 vendégünk lesz, ők visszajelezték, hogy jönnek.
Jimm, téged hazafelé fuvarozzalak?

Kép
Kép

mpatr

Na hajnali fél nyolcra berendeltek cukormérésre, 4,2 úgyhogy a tegnapi tejberizskúra meg se kottyant! :D :D Csodálkoztak is a boltosnénik, hogy ilyen korán mit keresek ott, dél körül szoktam menni... :oops:
Kölyök! Tegnap lemaradtam, úgyhogy utólagosan BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Köszönöm a tortát, igy reggelire szuper :)
Kölyök csak álmában aludt volna 11ig... Maszat másképp gondolta... ebja, legalább van időm mászkálni a városban babacuccok után.. :lol:

télleg holnap tali :) olyan jóóóó :)

Pepike, lenne egy kérdésem: Svájcban láttam olyan kicsi párnát, mint a szpoipárna, csak kicsiben a gyerek feje köré, vagy nem tudom. Szval "mini-szopipárnát". Neked van olyan? És ha van, hoznál nekem?
köszi :)

vidám napot mindenkinek :)

Kép

Kép
kolyok28

Szép jó reggelt! Végre tudtam aludni, úgy látszik tényleg jó, hogy este már nem eszek, 19-kor ettem utoljára, akkor is lightosat. Azért biztonság kedvéért bevettem 2 rennie-t elalvás előtt.

linocs, nagyon szép a babaszoba, különösen a kiságy tetszik!

jut eszembe, pepike, zenélő forgód van esetleg? még az is hiányzik.
Miluci ma jön haza, úgyhogy délután rajzolgatunk, festegetünk neked. :wink: Jósló fájások, meg semmilyen fájások nekem sem voltak Milucinál, pont úgy kerültem kórházba, mint te. Kiváncsi vagyok, most hogyan lesz.

Lányok, ezer a dolgom, úgyhogy ma nem nagyon tudok jönni.

beuska:örülök, hogy minden rendben veletek!

kölyök, így utólag is nagyon boldog szülinapot!

mzx: te se ijesztgess itt!!!

mpatr:kösz a telcsi ötletet! Szerinted a budaörsi Brendon melletti Regio-ban is van? Komolyan, lányok, ne tudjátok meg milyen szar ha a gyereketek 220 km-re van és ráadásul napokig nem tudsz vele beszélni. Pláne, hogy 3 és fél éves
:cry: 1 kérdés: pontosan hányan leszünk holnap vendégek nélkül? FONTOS!!!!
Vendég

kölyök, az nem nyakpárna, amit mondasz?

mpatr: a hazafuvart megoldjuk, Robi bevágja Milót a kocsiba, aztán jön. Azért köszi!!!! Amúgy holnap lesz farsang az oviban, rendőr lesz....vetetett bilincset, meg pisztolyt is, rendőrszerkót. Na lépek, mert főznöm, sütnöm, pakolnom kell: Írd meg, hnyan leszünk holnap, pusszantás
Vendég

Kép
Vendég

Jim, :lol: , tök jó a kép!

Voltam tegnap dokinál, a méhszáj teljesen zárt, legalábbis a külső, amit tapintani lehet. A lepény I. fokban érett. Picurit próbálta méregetni, de nem nagyon sikerült, így a 35 hét helyett most 33 hét 4 napos a méretek alapján, és 2200 g. A fejének 3 mérésre 3 különböző adatot hozott ki 33 hét és 38 hét között, szóval ennyire pontos kb. a mérés... Jövő pénteken mennem kell megint, és akkor már lesz CTG is. Onnantól hetente látogatás.
Megkaptam a szülésznő telefonszámát, de nem igazán tudom, hogy mit mondjak neki. Bemenni nem tudok hozzá úgysem :), el nem indulok tömegközlekedve ebben az influenzás időszakban.

Lehet, hogy tegnap az tett be, hogy elég lendületesen felmásztam a harmadikra megnézni, hogy hol járnak a lakással, majd még a postán is sorban álltam egy ideig. Elkezdék a különböző véséseket, és kívülről tovább folytatták a hőszigetelést. Jó látni, hogy alakul, de valószínűleg pont akkor lenne a legtöbb ellenőriznivaló, amikor nem fogok tudni oda rohangálni. A párom csak egy részét intézi, tervezi a dolgoknak, így elég nehéz lenne képbe hozni, ráadásul én jobban értek hozzá :). Még gyorsan ki kell találni, hogy a csempékből mennyi kell (elég kacifántos lesz a minta), és azt megrendelni, mert azt is pont március közepén fogják elkezdeni rakni. Lehet, hogy addig már meg sem érkezik, ha nincs pont raktáron :roll: . Szóval nem unatkozom!!! :)

Pepike, holnap hol találkozzunk és mikor?

Kép

Kép
mzx

Sziasztok,

Most én is gyors vagyok, csak egy rövid beszámoló.

Tegnap voltam dokinál, 3 óra 50 percet kellett csak várni, brrrrrráááááááá......... de legalább találkoztam Norcoval, ő is jól van.

Mivel eddig mindig csak megcsináltál a méhnyakrákszűrést, de le nem irták az eredményét (voltam tavaly márciusban is, meg amikor terhes lettem az előző dokim is csinált), igy nem ehetett tovább várni, muszáj volt itt is csinálni. Én nem is féltem tőle, gondoltam, legalább egy évre letudva.

Ne tudjátok meg, igy még sosem fájt. Azt hittem, ott szülök meg, a gyerek megijedt, rémülten felugrott a gymromba és ott rugkapált tovább, hogy még messzebb kerüljön és csendben drukkoltam, hogy nem, itt még nem kezdünk szülni, a doki latinul beszélt a nővérkével... nagy élmény volt. Utána legalább láthattam egy kicsit UH-n, megnézte, hogy egyben van-e a gyerek, aztán megnyugtatott, hogy ugyan most vérzek, de ez még éjjel is tartani fog, de ne aggódjak. És tényleg, azért éjjel csak lenyugodtunk, csak olyan fura volt 8 hónap eltetével ismét vért látni...

Innentől nekem sem kell a magánrendelőbe menni hál' Istennek, hanem a kórházban minden héten ctg, jövő hétfőn vérvétel meg streptcoccus, aztán február közepén még egy UH és kész is. Utána már szülhetünk bármikor!!! Nekem elvileg nem néznek többet méhszájat, most zárt volt, azt mondta.

Én mindenképp jövök a szülésfelkészitőre, a szokásos első asztalt majd tartom, ha korábban érnék oda!

Na, rohantam, sziasztok!

Eszter

HOLNAP TALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Beszéltem a szülésznővel, jövő vasárnap is bent lesz, így akkor tudom magam fuvaroztatni :). Most mást kérek fel, mint akinél Eriket szültem, remélem nem találkozom össze a régivel. Nem volt vele semmi baj, de valahogy nem éreztem azt a bizalmat iránta, ami jó lett volna. A dokim mindig ezt a mostani hölgyet ajánlja -nyilván vele szeret együtt dolgozni leginkább-, de ő akkor pont szabin volt, így kerültem a másikhoz. Remélem nem kérdezi meg, hogy most miért nem a másikat kértem meg, mert nem tudnék rá értelmes választ adni :oops: .

Kép

Kép
mzx

Uh, ez nagyon kellemetlen lehetett! :roll: Én jövő hét utáni hétre vagyok beütemezve vérvételre. A doki tegnap úgy beszélt végig, mintha még oly messze lenne a szülés. Furcsa volt, mivel én úgy érzem, hogy szinte bármikor kibújhat. Mondjuk azt ő is mondta, hogy nem valószínű, hogy 2. gyerekkel 40 hetet kihúzok.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Pati, küldtem privit!
A kreativitásom sajna O ezért nem szívesen vállalom az elkészítést, de ha valaki megcsinálja ki tudom nyomtatni ha ez segít!

Kölyök!
Nekem nincs olyanom sajna, az egy babapárna amit láttál, a kiságyba szokták rakni hogy pl oldalán maradjon evés után ha büfizik.

Mzx!

Kiszazsu azt írta nem jön, úgy hogy ha jó neked a zuglói trófea előtt??
5 kor.

pusssz

pepike

Kép

Kép
pepike

VALKI ZIZZENJEN RÁ LÉCCI A TALIS LAPRA!!!!!!!!

Jimm, indulnom kell, mert megyünk apaságit intézni, lécci keresd vissza a létszámot. Kb. 13 de nem pontosan!!!

Mzx, ez annnnnnnyira ismerős, a mi építkezésünket is sokáig én intéztem, szerencsére az én párom időközben bekapcsolódott a tanulásba. Neked mondjam, mennyire kell érteni hozzá, hogy ne ba...rintsák át az agyadat?!

Ügynöknő :( :( :( :( szegénykém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iszonyú lehetett!!!! Az egész szüléstől nem félek, csak kívülről ne buzerálják a méhszájamat, mert az pokol!!!!! Remlélem, jobban vagytok és a kis öcsimaci is megnyugodott. A hülye bunkó még a gyereket is megijesztette :evil: jaj, szegénykém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért a holnapi kajcsizást gondold át terapice. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Ja még annyi, hogy hoztam Nektek is a talira a DM-ből bababónusz jel. lapokat, ha nem felejtem el, hozom! :wink: (kedvezményeket adnak babás dolgokra)

Kép
Kép

mpatr

Hol van a végső tábla??? Brühühü, vki rakja fel, mert névreszóló meglepit tervezek.
eszterxx: :cry: remélem most már jobban vagy! Ez nem semmi!!! (az milyen szar amikor fájás alatt nyúl a doki és tágítja a méhszájat, nem is tudom, hogy éltem túl.)
mzx: örülök, hogy jól vagy.
A fiam még sehol, de megpróbálom nem leüvölteni az exet, Milánra való tekintettel. :roll:
Vendég

Jim!!! Rendőrszerkós képet el ne felejts felrakni!!!! :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

sajna már nem tudok nyomtatni, küldönben szívesen bevállalnám a lapot!

Linocs, szép lett a szoba, látom Angelcare szemetes már nektek is megvan! Stokke babaágyatok van, nem semmi!

Eszterxx, ez durva sztori (meg a 3 óra 50perces várakozás is, nem tudom hogy bírod...) normális ilyenkor a vérzés?

Pati, a DMes bababónusz csak szülés után van, ugye? mert én is nézegettem, de asszem csak szül.anyakönyvi kivonattal lehet jelentkezni.

Kölyök, boldog szülinapot!! ha nem is olyan párnám pont amit leírtál, de én olyat kaptam, ami kétoldalról támasztja a babát oldalfekvésben, olyat tuti lehet kapni.

amúgy a nemalvásnak is van előnye, ma reggel már f8kor ott cövekeltem a pilisvörösvári okmányiroda előtt, elsőként. végre csináltatok új személyit, mivel anno egy szép rózsaszín tollal írták be az adataim, ami valahogy szétfolyt az évek során, már sehol nem fogadták el...

akartam kérdezni, hogy volt már valakinek barnás folt a köldöke körül? nekem megjelent egy ilyen pár napja, bár már halványul, de nem tudom mi lehetett. az jutott eszembe, hogy kicsike belülről megrántotta biztos a köldökzsinórt :)

na megyek vasalni a töménytelen babaruhát, pelenkát. a vasaló ugyan bekrepált múltkor, de egész korrektek voltak a Siemens márkaszervízben, nem volt már garanciális, de mivel öreg sem (max 4 éves lehetett) ezért féláron vehettem egy újat. legalább...

KépKép
judit18

Nem tudtok valami jó folteltávolítót???? Éppen mosok, kész horror... :evil: :evil: Apa egyenruhájához világoskék ing van és abban szerel meg olajoz, képzelhetitek hogy néz ki!!!! A nyaka is gázos, de az ujjai.... :evil: :evil: Pedig kétnaponta tisztát adok rá, mégis. Már gondoltam a mindennapi cserére is, de annyi nincs is, meg nem győznék mosni-vasalni.... Először kisikálom vanish szappannal, utána megy a biopon áztatóba, és utána mosom ki, mégis mindig foltos marad az ujja. Már elegem van. :cry: :cry: Mondtam neki, hogy vigyázzon, különben varrok neki olyan kézelőt, vagy mit, ami a régi filmekben van az írnokoknak :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs, nekem a falvédők tetszenek a legjobban, de az egész szoba gyönyörű!!! Látom, már nektek se kell sok mindent venni :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Visszakeresgélve, úgy tűnik, hogy ez az utolsó lista:

1. mpatr: tali 2 fő, 3 vendég jöhet
2. kölyök28: tali 1fő, 3vendég jöhet
3. kvaszeva: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
4. mni: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
5. linocs: tali 1 fő, 3 vendég jöhet (kések!!!!!)
6. jim: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
7. beuska75: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
8. pepike: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
9. Pumperka 1 fő, 3 vendég
10. Judit18 1 fő, 3 vendég
11. Eszterxx: tali 1 fő vacsi nélkül, 3 vendég jöhet
12. Fanetta: 1 fő, vendégek ok.

Kép Kép Kép
fanetta

Most csak röviden!

Túléltem a fogorvost. stop

Kölyök! Boldog szülinapot! stop

Mpatr!
Nyomtatok emléklapot, csak találjuk ki együtt mi legyen rajta. stop

Orvosnál jártak megnyugodhatnak. stop

Rohanok! DE igyekszem jönni. stop

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

fanetta, köszönöm! Lesz vele sok melóm, de remélem, örülni fogtok neki. :D

fiam már alszik, majdnem megint dél volt, hogy jöttek. :evil: de kibírtam, hogy ne szóljak be apucinak, úgyhogy nagyon büszke vagyok magamra.

nagyon fáradt vagyok, de még meg kell sütnöm az oviba a sütit is. Asszem muffint csinálok, az hamar megvan.

bosek: pedig a vanish-t mondtam volna. Meg van a dm-ben a dm saját márkájú folttisztítója, én a férjem ingjei nyakát azzal szoktam mosás előtt bekenni. Meg egyszer egyik barátnőm ajánlotta, hogy keverjek össze ecetet mosóporral, kenjem rá a foltra és úgy mosni utána. Nem próbáltam, de neki bejött.
Vendég

kikó nem jön?
Vendég

Akkor kiegészítem magammal:

TALI:

1. mpatr: tali 2 fő, 3 vendég jöhet
2. kölyök28: tali 1fő, 3vendég jöhet
3. kvaszeva: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
4. mni: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
5. linocs: tali 1 fő, 3 vendég jöhet (kések!!!!!)
6. jim: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
7. beuska75: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
8. pepike: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
9. Pumperka 1 fő, 3 vendég
10. Judit18 1 fő, 3 vendég
11. Eszterxx: tali 1 fő vacsi nélkül, 3 vendég jöhet
12. Fanetta: 1 fő, vendégek ok.
13. Mzx: 1 fő, vendégek ok.

Pepike, ott leszek 5-kor! Köszi! :D

Pati, ne is mondd, az építésvezető két hét szabin, erre amikor apukám kiment ma, akkor letámadták a víz-gázosok, hogy hol lesz a kazán a lakásban, illetve a gáztűzhely, meg hogy be kellene jelölni a vízkiállásokat a falon. Könyörgöm, MINDEN beméretezve, a lehető legrészletesebben fel van tüntetve a rajzokon. Minden helyiségről még külön A4-es lapot is gyártottam, hogy ne a kis alaprajzot kelljen kisilabizálniuk. A kazán egyértelműen fel van rajzolva, és gáztűzhely nem is lesz. Most kicsit megijedtem, hogy akkor mi alapján dolgoznak??? :roll: Elméletileg nem is szabad beszélnünk a mesterekkel, hogy ne társalogjunk az építésvezető feje fölött. Holnap kimegyünk, és megnézzük, hogy akkor mit hoztak össze eddig...

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Most nagyon gyors vagyok, aztán húzok vissza lefeküdni... Pepike, bocs, de mégsem megyek a szülésfelkészitőre... felöltöztem, elindultam, de aztán görcsölni kezdett újra, meg kicsit vérezgetek is... nem szülök, az tuti (nem is mernék a tali előtt), még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon fáj, ez a mai inkább csak kellemetlen meg azért kicsit rémisztő is.

Na, szóval ágynyugalomra fogom magam, holnap visszatérek és a találkán mindenképp ott leszek, még egyszer elnézést minden mai Istvánostól!!!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mzx"]M írta:mzxondjuk azt ő is mondta, hogy nem valószínű, hogy 2. gyerekkel 40 hetet kihúzok.

Mzx, ezt tudományosan is alátámasztotta a doki? Neked Erik mennyi időre jött? Általános érvényű, hogy előbb jön a második baba? Mert akkor én is izgulhatok, hogy nem marad bent végig (bár Alexa 41+1-re jött, indítással.)

Kép ÉS Kép ÉS Kép vagyok, hogy nem tudok menni a talira!!!
Olyan nagy a szervezkedés, meg vendégek, meg meglepi, meg TI, meg minden, én meg itthon maradok!!! Kép

Linocs, nagyon szép a babaszoba!
Vendég

Niki, elküldenéd az első talin készült fotók linkjét? A gépem újratelepítésekor az is elveszett. Köszi!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Linocs, nagyon szép a babaszoba, tetszik ez az ágy! :)
Zsu, íme a link... :)
http://www.mniphoto.extra.hu/galeriak/e ... index.html
Jim, küldtem Neked táblázatot és úgy tudom Kikó is jön holnap. Jók ezek a képek! :)
Eszterxx, pihenjél, remélem holnapra már nem fog görcsölni, keményedni a hasad és vidáman jössz a talira. :)

KépKép
KépKép
mni

:!: Bosek, Te nem jössz a talira?
:!: Mit tudtok Pannyról és Monácskáról?
:!: Eszter.eu is nagyon régen írt, vajon tud a taliról? Lexusról már nem is beszélve!
:!: Norco, Te jössz a talira?

KépKép
KépKép
mni

sziasztok,

csak gyors beköszön.

eszterxx! nagyon sajnálom, nem értem miért fájt a kenetvétel. nekem eddig mindig olyan óvatosan csinált mindent, mint az álom. soha nem éreztem még fájdalmat!
ami a várakozást illeti, na ja nekem szerencsém volt, mert már régen jelentkeztem be és a legkorábbi időpontot kértem. így van ez, ha az ember lánya népszerű és kedvelt dokit választ!
tessék csak pihenni és nem görcsölni! :lol:

Nagyon sajnálom, nem tudok menni a talira :cry: :cry: , de mni tessék fotózni meg élménybeszámolni és egyetek mindenféle finomakat!

eszter.eu-val beszéltem telefonon. jól van szerencsére, de nem tud ő se jönni, mert egy csomó munkája lett...

jim! tök jók a fotók. az előző, ahol egy srác éppen ragaszt a falra az best of, mint fotó is! remélem milánka azóta megkerült! :lol:

mindenkinek jó dumcsizást és jó étvágyat a finomságokhoz holnap!

norco

Sziasztok Csajok! :D

Nagyon irigy vagyok a tali miatt! :oops: Nagyon nagyon. :oops:

De nem megoldható, sajnos! :(

Lányok, van egy eladó vadiúj, frissenvart, Disney Micimackós fényáteresztő függönyöm 1,8 m x 3 m.
Annyira aranyos, csak a mi szobánba nem illik! :( Nagyon szomorú vagyok emiatt is.
Eladnám.
Ha érdekel valakit írjon privit. Megbeszéljük. :)

Cuppancs!
Vendég

Mni! Én azért nem tudok menni, mert ugyan nincs messze Pest, kb. másfél óra, de egyedül már nem vezetek, apa meg dolgozik. Vonaton meg már évek óta nem ültem, ráadásul szar hozzá a buszcsatlakozás. :cry: :cry: Ja és most adtam oda az utolsó négyszáz forintomat apának kiflire, mert nekem pénteken lesz fizu, de neki sajnos csak jövő héten. Addig kajacsekken tengődünk... :oops: De ma sikerült megvigasztalni magam 2 tábla csokival.... :oops: :oops: :oops:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Fúúúúúúúúú! kaptam még egy tábla csokit a kedvencemet (tojáslikőrös milka), el kell dugnom valahova, mert képes vagyok azt is bepuszilni. :oops: :lol:

Most olvastam másik topicban, hogy a corában baba-mama hetek lesznek febr. elő felében, remélem elsejétől, mert valószínűleg akkor megyünk, feltéve ha megjön addig a táppénzem. :D Emlékszem tavaly tök jó cuccok voltak az újságban, élőben nem láttam, mert megjött, pedig már ki volt választva a babakocsi.... :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

De legalább már azt tudom, hogy mitől nőtt ekkorára a hasam.... :oops: 2kg gyerek + 10kg csoki :oops: :oops: :shock: :shock:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Istvánosok!

Ma volt szó a szülés történéseiről. 5-ig tartott. Sok dolgot elmondott a "szépkiejtésű" hölgy :wink: , de ezek mind-mind benne vannak bármilyen terheskönyvben is. A kórházra vonatkozó speciális dolgok ma nem kerültek említésre. Jövő héten lesz a Relaxatio és a légzésgyakorlatok.

Eszterxx! Ez brutál. Tessék pihenni! Vigyázz magatokra!

Linocs, klassz a babaszoba! :)

Évi

KépKép
kvaszeva

MZX! Készülhetek holnapra a dokival és a szülésznővel kapcsolatos kérdésekkel??? :oops: :roll: :oops: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kiszazsu, Erik 38+2-re jött, és a doki azt mondta, hogy a statisztika azt mutatja, hogy a 2. stb. gyerek nem marad bent végig. Azért ne izgulj, én 41+1-nél jobban izgultam volna...

Évi, persze, de a szülésznőről csak 11-én fogok tudni nyilatkozni. Atyavilág, lehet, hogy utána pár nappal már szülök is??? :shock:

Ma itt volt egy barátnőm a 6 hónapos babájával. Erik nagyon édesen viselkedett vele, de egyszer felemeltem, erre Erik rögtön ott termett. Közölte, hogy "Az az én helyem, tedd le!", elkezdett az ölembe mászni, és durván lelökdösni a karomból a babát :cry: . Mit lehet tenni??? Nagyon félek, hogy hogy fogjuk átvészelni az első időket.. :cry: Egyébként egy tündérbogár, és mindenkivel nagyon barátságos, más gyerekekkel is rögtön megtalálja a hangot. Ötletek???

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Folttisztítás: én is venish-t használok, de a fű és olajfoltokra én wu2 tojássampont szoktam rakni és csodák csodájára ki is jön! Ha ez sem segít akkor ecetes olló! Mást nem tudok!

Úgy irigyellek benneteket a tali miatt! És titkon arról álmodom, hogy az uram elvisz, de nem :( :( , mert inkább focizni megy a kolegákkal romániába!

Képzeljétek el tegnap csináltam életem első Rizskókját! (és nagyon jól sikerült) Ma meg sárgaborsó főzeléket ettem savi kápival! Az is fini volt!

Na jók legyetek már nem tudok mit írni!
Pusszantás

Kép
enikoe182

Mzx: a holnapi építkezés-látogatás előtt vegyél be nyugtatót :wink: mondjuk homeopátiásat, mert azt terhesen is lehet :wink: :wink: :lol:
Nem lesz semmi gond Erikkel!!! Az, hogy más gyerekét nem engedii hozzád, az nem jelenti azt, hogy tesógondok lesznek (na, én a tapasztalt :roll: :oops: ). A védőnőm azt mondta, hogy az első időben mindenben segítsen a nagy, a maga módján és ő is odabújhasson hozzád, ne csak a kicsi. Akkor nem lesz gond. Ha igen, akkor meg kinövi, nyugi. Addig meg festetsz hajat, ha megőszülsz...mást tenni úgysem nagyon tudsz.... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Eszterxx!
Sajnálom hogy így megszadiztak, nem vesztettél semmit ez bármelyik könyvben le van írva!!A szülés menete, stb....
A lényeg amit ő is elmondott de minden könyvben is benne van akkor kell a korházba elindulni ha 5-10 perces folyamatosan ismétlődő fájások vannak vagy ha elfolyik a magzatvíz!
Pihenj sokat!!!!!!

Pumperka!!!!
Kérnék szépen tőled is rajzot légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

A többienek meg nem otthon hagyni!!!

Mzx!
Egyenlőre ok nekem is az 5 óra de légy szíves holnap délelőtt nézz be nincs e változás mert ha később érek oda írok, mert a férjemnek kell addigra hazaérni a munkahelyéről, remélem menni fog!!

puszi jó éjt

pepike

Kép

Kép
pepike

mzx, most beszéltem egy barátnőmmel ahol ugyan nagyobb a fia (4 éves), de szülés előtt állandóan mondogatta, hogy ő nem akar testvérkét, hagyják vele békén, utálja. aggódtak is, hogy mi lesz. most meg 3 hetes a baba és a kisfiú már a kórház óta imádja, segít a barátnőmnek fürdetni, pelenkázni, szóval simán lehet, hogy egész máshogy fog viselkedni ha már ott lesz a kicsi

jelentem 44 db pelenkát vasaltam du és az összes 50, 56os cuccot.
mondjuk ki tudja 50es kell-e majd egyáltalán. nemis tudom mekkorát vigyek a kórházba. most 50escuccokból áll a hazajövős szett. ha mondjuk 4 kgos lesz a picike akkor felejtős...

KépKép
judit18

Pumperka, LÉCCIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valami hasonló kellene, mint az első talis, ha megvan még, az sítlusában (babanetes arculatú) nagyon jó volt.
Pl.:

EMLÉKLAP (nem olyan gyászmise szagú szó??? Jobb ötlet???)

Szeretettel és köszönettel a BABANET 2008. márciusi babák topik tagjai.

2008. január 31. Találkozó
Trófea Grill Étterem (kell bele??)

Esetleg valami nagyon szép babás fénykép a babanetes gólyás logón kívül, az aljára.

PAssz, így hirtelen ennyi, ami szerintem kellene szerepeljen benne. A sorrend meg a szöveg nem 100%, hogy ezt kéne, csak vezérfonalnak írtam, hogy valami ilyesmit gondolnék.

LÉCCI, AKTIVIZÁLJA MAGÁT, AKI MÉG ÉBREN VAN!!!
kÉNE MÉG EHHEZ ÖTLET, HOGY PUMPERKA MEG TUDJA CSINÁLNI. JAVÍTSATOK, EGÉSZÍTSETEK KI. KÖSZI ELŐRE IS.

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?