Új privát üzeneted érkezett!

https://eadat.allamkincstar.gov.hu/
Itt van amúgy amit keresel..

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Kissé eltűntem, de nem tudom mi volt velem. Már vagy 5 napja még a számitógépem sem kapcsoltam be. Folyton aludtam ahogy a Manó lecsukta a szemét. Szerintem megcsipett egy Cecelégy :-)

Nekem jövő héten csütörtökön telik le a 6 hét, akkor megyek is dokihoz. A kedves férjem már nagyon várja :D Szegénykém már ki van éhezve rendesen, de én nem voltam olyan bátor, hogy 6. hét előtt szexeljek. Bár könnyen lehet, hogy felesleges lesz várni addig, de ezt a pár napot már kibirjuk...
Kaptam egy mailt, bemásolom... könnyesre röhögtem magam. Kicsit hosszú, de olvassátok el, néhány dologban magamra ismertem :lol:

Hogyan készüljünk az anyaságra/apaságra?

1. A szülőségre való felkészülésként először menj le a legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy nyugodtan szolgálja ki magát. Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át. Majd menj haza és vedd elő az újságot, és most utoljára olvasd el.

2. Mielőtt vállalkoznál a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülők, és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászosodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán, étkezésnél tanúsított magatartásán és általános, viselkedésén. Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ.

3. Ahhoz, hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal. 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni. 2-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal fél óráig. Állítsd be 3-ra az órát. 3-kor, amikor megszólal a vekker, kelj fel! Énekelj a sötétben halkan 4 óráig. Állítsd be az órát 5 órára. Kelj fel és csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át és közben nézz ki boldognak!

4. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak? Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyásba és húzd végig a frissen festett falon. A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?

5. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot. Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idő: egész reggel.

6. Végy egy tojástartó dobozt. Egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belole krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt, amiből ragasztószalag és némi celofán segítségével csinálj egy karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt, egy ping-pong labdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.

7. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház elott fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki. Vegyél egy csokoládé jégkrémet, és tedd a kesztyűtartóba. Felejtsd ott! Végy egy tízforintost és dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokisparányt, és öntsd a hátsó ülésre! A fűnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes.

8. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fél órát, majd menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza. Menj ki. Gyere vissza. Menj le az utcára. Gyere vissza. Menj le megint. Sétálj az utcán egészen lassan 5 percig. Vizsgálj meg minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendőt és döglött bogarat útközben. Ugyanazon az úton gyere vissza és ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered. Add fel, és menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kis gyereket!

9. Mindent ismételj meg legalább ötször. Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket. Egy felnőtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél. Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kivülre engednéd. Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek. Amíg ezt nem tudod könnyen megcsinálni, addig ne is ábrándozz a gyerekekrol!

10. Vájd ki egy dinnye belsejét és csinálj rá egy kis lyukat. Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfozeléket, és egy kanállal próbáld meg a spenótot a lengedezo dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülogép. Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy. A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belőle bőven. Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!

11. Tanulj meg minden nevet a Power Rangersbol, a Szezám utcából és a Tapsi-hapsiból. Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői hivatást!

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel…
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal…na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat.
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de „csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni .
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból…
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi…"
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá .
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére

A későbbiek folyamán

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni . Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával…
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.

Kép
zuzmara08
 
 


Köszi Zúzmara!
Én vinnyogtam... :D :D :D

Kép
nyafi
 
 

 
 

Kristóf és Panka kicsilányom boldog hófordót!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

dhbetty
 
 


Betty, olyannyira segítőkészek, hogy fel sem veszik a telefont! :twisted: szóval bemegyek és megpróbálom elintézni, jó kis menet lesz!

Zúzmara, ez jóóó volt!
Vendég
 


Sziasztok!

Betty , Kingii
Aranyosak a kicsik! :wink:

Niki
A képet itt lehet csinálni:
http://www1.photofun.od.ua
Jó szórakozást!

Anna
Az UH-ot nekünk a gyerekdoki ajánlotta, már megvan az időpont - sajna jó későn megyünk - febr. 13-án.

Sajnálom, hogy olyan a védőnőtök...
Nekem szerencsére most jó.. lehet vele normális dolgokról beszélgeni.

Zsuzsi
Jó neked, hogy éjjel már nincs szopi.
Nekünk 4 óránként még éhes :lol:

A lakás megismerése Levinek is nagyon bejön.
A konyhát nagyon szereti vizsgálgatni :P

A támogatások felét ( a munkahelytől ) mi már megkaptuk, a többi febr-ban lesz...
Tegnap küldték a papírt a babakötvényről is :)

Mi így nézünk ki:
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Kia rettentő cuki a kis Levi bogyó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ekkora mosolyt én még nem láttam!!!
Remélem Levikétől is kapunk mi is ilyen mosolyt!!
Niki úgy érzem lehet hogy csökkent a tejem, szerinted még újra több lesz?
Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Kingí, Zsuzsi, Nyafi!

Ti is a Budai Gyerekkorházban voltattok a feji és hasi UH-on?
Tudtok segíteni hogy milyen számon kell jelentkezni. A gyerekorvostól sikerült beutalót szereznünk.
Köszi!

Anna, Levi
Kép
boganna07
 
 


Szia Anna!

345 06 00 vagy 345 06 15, UH labort kell kérni időpont kéréshez.

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Kia...nagyon édes Levi baba.....Réka is már ilyen óriási vigyorokat ereszt el, néha már hangot(eeehhh) is ad hozzá....annyira cukik.

Zuzmara, én is borzasztóan jól szórakoztam....köszi :)

Anna, tejcsi....hát nekem nincs több...pedig mostanában este 17 után Réka nem alszik a fürdésig...és akkor gyakrabban teszem mellre...nekem nem lett több...esetleg annyi hogy gyakrabban mellen van akkor összeségében több lesz a pocijában....de egyszerre 20-30 ml nincs több sajnos :(

Tegnap nagyon megijedtem mert Réka 3-4 napja kevesebbet eszik és a kedve sem volt jó....nyügi volt stb.Aztán tegnap reggel pelusozom...és azt vettem észre hogy csont száraz a pelusa, egész éjszaka nem pisilt...teljesen beparáztam...enni pedig evett este is ill.éjszaka is.....aztán kaja után pisilt egy hatalmasat...mindenesetre kihívtam a gyermekdokit....ma jön...és megnézi Rékát....amúgy tegnap du.-ra már jobban lett, a kedve is jobb...ill. eszik újra rendesen...na még nem azt a mennyiséget amit eddig de azért már ez is valami. :)

Ráadásul tegnap olyan migrénes fejfájásom volt, hogy azt hittem belehalok....semmi nem segített....lezuhanyoztam...borogattam....ugye gyógyszert nem lehet bevenni így szenvedtem :( Nem is tudtam szoptatni éjszaka...így a férjem etette meg....én meg szenvedtem a másik szobában...aztán reggelre megint bedurrant a cicim....ááááá......őrület.Talán mára már egy fokkal jobb....remélem nem jön vissza mert akkor riasztanom kell megint a férjem hogy jöjjön.
Szerintetek homeos gyógyit fejfájásra be lehet venni akkor is ha szoptatok?Mert ezt nem lehet bírni!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Cicus mizújs veled? Régen hallottunk felőled?
Vendég
 


Niki!

Nekem a korházban azt mondták hogy Cataflamot lehet bevenni, ha szoptatsz akkor is. Kérdezz rá a dokidnál. Az biztos segítene.

Anna ,Levi
Kép
boganna07
 
 


Kia:köszike,Levi is nagyon aranyos,nagyon cuki az a vigyorgós kép... :wink:

Nekem egy másik számot adtak meg:06-1-88-77-900/5313 melléket kell kérni.

Olyan jó idő van :D dagit kiraktam-így legalább tudok takarítani+főzni.

Nekem is fájt a fejem éjjel+a fogammal is szenvedtem.Nem akarok megint fogorvoshoz jááárrrnnii...................... :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Köszi Anna,kipróbálom :)

Mai vigyorgós kép:
Kép Huncutka...:)

Kép Tejcis maradt a szááám...:)
Vendég
 


Sziasztok!

Kedves Lefead és Mindenki!
MÁK
Gyakorlatilag már mindent elintéztem, úgyhogy szívesen segítek, mert tudok is. :)
Az első és legfontosabb, a nyitvatartás
A Váci út 71.-be kell menni. Ez az Árpád híd-i metrómegállóra esik. Kijössz a metróból, és elindulsz az Váci út páratlan oldal felé. Amint feljössz és jobbra nézel, megpillantasz egy nagy feliratot: MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR :lol: (Én persze először lazán továbbmentem, és már majdnem elhagytam, amikor körülnéztem, hogy hol is vagyok :lol: )
Héftő, Kedd: 8-15.30
Szerda: 8-17.30
Csütrötök, Péntek: 8-12

Csak egy jó tanácsom van hozzá! Én szerdai napon voltam, és fél 9-re értem oda, már 58-an voltak előttem. Akkor három órát vártam. Ha javasolhatom, apát és babát hagyd otthon kajcsival, és még legkésőbb hnegyed8-ra érdemes odamenni, hogy lehetőleg másfél-két órán belül végezz!!! Így egy, maximum két etetést kell apának otthon lennie, nekünk egy volt így, hogy reggel 7-kor még etettem gyorsan egyet.
Amit mindenképpen vigyetek magatokkal:
A Te személyid és lakcímkártyád
A Baba lakcímkártyája
A Te tb kártyád
A Baba tb kártyája
A Baba születési anyakönyvi kivonata
Igazolás a terhes gondozáson való részvételről
Nyomtatvány (amit a helyszínen adnak)

A következő a menete:
Odaérsz, bemész az ajtón és egy kedves vagy éppen nem kedves biztonsági őr megkérdezi, hogy miben segíthetsz. Te elmondod neki, hogy családi pótlékot és anyasági támogatás igénylése miatt vagy ott. Ő megkérdezi, hogy van-e már nyomtatványod. Ha van, (nekem a cég küldte bár lejárt volt. :lol: ) és kitöltötted, akkor rögtön kapsz egy számot, ha nincs, akkor is kapsz TŐLE egy számot, de az egyes pultnál tudsz kérni nyomtatványt. Mindenki ott töltögette, úgyhogy normális, ha a nélkül érkeznél oda. Van egy rész, egy nyilatkozat, ahol apai aláírást is kérnek, ezt te is aláfirkanthatod, mert nem veszik komolyan.

Azt a részt, hogy mikortól igényled, én a baba születési dátumát írtam, hiszen attól a naptól kezdve nekem jogosan jár. És így is fogják kiküldeni a pénzt, ami a mi esetünkben vicces, hiszen 25-e nem éppen a hónap elején vagy közepén van. :lol: Valamint saját jogon igényled természetesen!

4 hét átfutási idő mindenképpen kell, és attól függően, hogy mit adsz meg kapod utalva vagy postai csekken. Én utalást kértem. Jóval kényelmesebb megoldás.

Mese mese mese
Hát, nálunk is alakul az élet. Most már egy teljes hete minden éjszakát átalszik a Csibe, szerencsére. Eleinte nagyon furcsa volt, én felkeltem, ő meg nem. :D Mindenkit kérdezgettem, de senki nem tudta, hogy ez jó vagy sem. Végül ma mondta meg a védőnő a frankót. (Aki hozzáteszem egyszer csak betoppant, mert úgy maradt meg az agyában, hogy a péntekben állapodtunk meg. Valójában nem is beszéltünk két hete :lol: ) Azt mondta, hogy mivel szépen fejlődik, nem kicsi baba, nem volt koraszülőtt, eszik rendesen és rendszeren, nem kell felkeltenem, legalább én is tudok pihenni. Úgyhogy ez most nagy boldogság.
Nade a hétfőn és a kedd!!!
Én teljesen ki voltam borulva! Napi 1 kakink volt, és én azt hittem, hogy az teljesen jó. Este 9-től viszont ez a gyerek 10 perces szünetekkel folyton a cicin lógott. Ha nem, akkor sírt, elaltatni sem tudtuk rendesen. Ha mégis, amint leültél vagy hátradőltél vele, azonnal kipattant a szeme és üvöltött. Én nem tudtam, hogy mi baja van, amint cicit kapott evett, bár volt, hogy csak 10 grammot. Ez úgy éjjel egyig tartott és én kedden már bőgve aludtam el, Peti altatta el így is. Azt hittem, hogy velem van a baj, ráadásul érzékeny vagyok a hideg frontra és rettentően fájt a fejem. Nap közben nem tudtam egyedül hagyni a Csibét, mert nagyon igényelte a társaságot, a beszédet, a nézelődést. (Ja, Kia nálunk is a konyha az Isten! :lol: ) Nem elkényeztetett ő, de nem tudtam, hogy mi baja lehet... aztán szerdán jött a megváltás! NÉGY hihetetlen kakis pelus segített a problémát orvosolni!!!
Hiába csak anyatejes gyerek, neki ha nincs meg a napi két kakis pelus (és minden nap van torna meg masszázs, ímádom simogatni és gyűrögteni :oops: :) ), akkor estére olyan hisztis, hogy el nem mondható. Tegnap ugyanez volt, de már rutinosak voltunk, rögtön láttuk, hogy a kaki miatt vannak itt gondok. Fürdés után persze meg is jött az ihlet többszörösen.. ezután sikerült csak nyugodtan elaludnia. :)
Szóval ez a hét kivett belőlem mindent. Normálisan négy óránként eszünk, most már megpróbálom majd időponthoz is kötni, nem csak ahhoz, hogy négy óránként.
Tegnap majdnem egész nap fent volt! Kívétel, mikor sétáltunk (háromnegyed órát), mert amint kilépek a kapun a babakocsival becsukja a szemét, de amint megállunk valahol (tegnap pl újságot vettem), vagy amint visszaérünk a kapun, azonnal kipattan a szeme. :D :shock: Aztán jöttek a nagyiék, ők is ébren tartották, reggel már magától ébren van másfél két órát, és hát rutinosan délután 5-kor automatikusan felébred (hiába aludt csupán 40 percet). Utána csak este 9 körül aludt el, és 11-kor még felkeltettem egy evésre.
Egyébként annyira látszik, ha nem jön ki a kaki, mert kő kemény a hasa, és teljesen fel van duzzadva is...

Ultrahang
Mi febr. 11-én megyünk a hat hetes (hetedik héten :lol: ) kontrollra a dokihoz, 12-ére kaptam időpontot a Budai Egészségmicsodába, és 14-én megyek a szülészemhez! Szép Valentin napunk lesz, azt hiszem! :wink: :oops: :lol:
Most a telefonszám miatt direkt előszedtem a jegyzeteimet... nos, a Budai Egészségközpontba kell mennünk a szokásos koponya, hasi és csípőultrahangra. A közvetlen telefonszámuk, ahol az időpontot adták:
204-0893! Ezt a házidoki adta, és én ezen is kértem időpontot. Délután megyünk, és a csaj rendes volt, mondta, hogy a földszinten lesz a radiológia, szóval nem kell majd keresgélni sem nagyon. Bár még egyszer sem jártam arra...

Képek
Megnézegettem itt mindneki babájának a képeit, hát ímádnivalóak! Tudatosak már ezek a mosolyok? Csibe is mosolyog, bár sztem még nem tudatosan. Amikor a nagy kaki után jön egy mosoly, na az tuti nem nekem szól. :lol:

Van egy olyna érzésem, hogy az időjárás járkál mindannyiunk fejében, sajnos... mind a babák, mind az anyák nyűgösek ettől úgy vélem.

Niki

Képzeld, tegnap nővéremnek is migrénes fejfájása volt este, de egy nagyon dúrva. Még haza sem ért teljesen hiába taxizott, nem bírta ki és kijött belőle minden. Kúppot kellett "bevennie", hogy egyáltalán le tudjon pihenni... :cry: Őt teljesen megértem, amikor azt mondja, hogy van fájdalmasabb dolog is a szülésnél...
Ha többször előfordulna, mindenképpen menj vele orvoshoz kérlek!!! Nővérem nem hajlandó, csak szenved tök feleslegesen!

Najó, lassan etetési idő lesz, úgyhogy most eldugulok! Most jó sokat írtam nektek úgyis, mindent bepótoltam.
Túl sok új ötlettel nem tudtam szolgálni, meg tanácsokkal, belátom. Rá kellett jönnöm az elmúlt napokban, hogy mi jó a Csibének és mi nem, ahhoz pedig tényleg az kellett, hogy itt ücsörögjek a gép előtt, hanem olvassak vagy pihenjek amikor ő is ezt teszi...

Olyan édesen emelgeti a fejecskéjét..... :oops:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicc, jó újra hallani felőled.....szegény Csabicsibe....el tudom képzelni milyen rossz lehetett neki...nekünk is volt ilyen "nehezen kakilok" korszakunk....mára ez már a múlté....remélem :)
Kérdezeted hogy ezek tudatos mosolyok-e......IGEEENNN....amit már alig vártunk....egyébként Réka is imád a konyhában nézelődni apuci ölében :) Én pl. berregni szoktam Rékának...mint amikor a gyerekek ótóznak....brrrrr...brrr....imádjaaaa...mindig vigyorog.....valamint folyamatosan beszélek hozzá....közben vigyorgok....és artikulálok mint egy eszeveszett őrült.....na ez is nagyon bejön :)

Linus veled mizu?

Na megyek pihizek még egy kicsit mert a fejem még most sem százas....és Réka még csicsikál ki kell használni :)

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Hát Zuzmara, GRATULÁLOK!!!
Negyed órán keresztül röhögtem egyfolytában, még most is kuncogok! Milyen igaz szinte minden! :lol: Eszméletlen jó, köszönöm ezt a sok vidámságot!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Jó reggelt!

Cicus tényleg jó újra hallani felőled, remélem a kics Csibédnek sikerül a mindennapi ürités. :D :D

Nyafi a feji és a hasi uh. mikor érdemes csináltatni. (hány hetesen)?

Kia láttam a ti képetek lett a nap képe gratula!!!!!! Tényleg nagyon jól sikerült kép ez rólatok! Elég profi képeket tudtok csinálni, valaki a családban tanulta, vagy csak véletlen sikerülnek ilyen jól?

Niki Réka bab ismét egy tünemény, láttom már a hajacskája is megnőt igaz kis angyalka!

Kingíí, Nyafi, Kia köszi az infót!

Végre itt a hétvége apák itthon jöhet a móka kacagás! Na persze a héten tanult dolgok bemutatása apának! :D :D

Annyira jó látni ahogy egyik napról a másikra fejlődnek. Levike is beszélget, mosolyog. Olyan jó hogy ott tudom hagyni az ágyikójába míg pl. főzök, takarítok, és ő elbeszélget a kis barátaival (plüss álatkáival). Apával fürdik minden nap és nagyon élvezzi. És ha hasra teszük úgy kinyomja magát, hogy nem semmi, tiszta kis vasgyúró! :lol: :lol: :lol:

Betty mi újság veletek? Jól vagytok?

Puszi mindenkinek!

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Anna! Nekem doki azt mondta, 6. hét után, de ha kicsi a kutacs, akkor kell elöbb, mert összenőhet. Végül is tök mindegy, mert amikor kapsz időpontot. Azért ne húzd el nagyon. Mi a sotén csináltattuk pénzért 10e ft volt. A kis kutacsa elöl már benőtt és még csak most megyünk febr. 6-án a bethesdába ingyenesre, mer akkor kaptunk időpontot. Azért elviszem erre is, mert itt lesz csípőszűrés is.

Kép
nyafi
 
 


Cicus, köszönöm a segítséget!!!
Vendég
 


lefead
Szívesen! Segítettem is? :D

Hogy vagytok anyukák és a manókák?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Kép mai pancsi...love :)

dhbetty
 
 


De édes! Ezek szerint tényleg bevállt nálatok a vödör! :-)
Örülök!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Betty, de aranyos!!!

Cicus, és kell vinni valami papírt, hogy a számla a miénk??mert közös!!!

Mi 10től 5ig aludtunk, egyre tovább bírja!!!!!!!!!!!!!! :lol: Köldöksérvünk van :cry: .
ma jelentkezek be babauh-ra Sotéra.
És mensis érzésem van :cry: jaj de elszoktam tőle....
Vendég
 


hú de jól fogalmaztam, szóval ahova kérem utalni a pénzt, az a számla közös, kell valami papír arról, hogy az az én számlám is, vagy csak kitöltöm hogy ide kérem utalni és kész???
Vendég
 


csak kitöltöd és annyi!

mitől lett a köldöksérv? sokat sírt? (anyukám mondja mindig, h erre figyeljek és vigyázzak)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Lafead:mensi-nálam elindult a sebes-patak.Oké,hogy 8 hónapig semmi vér,de ez már a 6.-ik napom és egyre durvább..... :(

Az én pici drágám ma kapta meg az oltást.Szegényke úgy visított.Legszívesebben felpofoztam volta a dokinőt amiért bántja az én angyalkámat.... :x
Azóta olyan nyűgös.......
Vendég
 


Kinga, melyik oltást kaptátok most meg?

Nekünk még nem fakadt ki a BCG helye, az normális? A védőnő múlt héten azt mondta, hogy mindenképpen ki fog fakadni, de nekünk már egy hete csak piros pötty és kész.
Mondjuk örülnék ha nem gennyesedne... de ha muszáj és az a normális... :?

Kép


Kép
fcicus
 
 


nem tudom a pontos nevét,de ez az a szuri,amit 2 hónaposan kell kapniuk és kötelező.
Vendég
 


Köldöksérv nem tudom mitől alakulhat ki, de a doki azt mondta, normális, sok gyereknél van, le kell tapasztani leuklopaszttal, hát le is ragasztottuk, de amikor cserélni akartuk, hiába benzineztük le, kimarta a bőrét, szóval most sebes, vérzett is :cry: várom hogy begyógyuljon, vettünk vékonyabb leuklopasztot, azt a fehéret, amit kórházakban is használnak, remélem, ez már jobb lesz!

Kinga 6 nap??????????? :shock: Nekem még csak az érzsé van meg...meg hogy a 6 hetes kontrollon azt mondták jön a mensi, vastag a nyálkahártyám...!

Tök szár, nekünk is jön nemsokára a 2 hónapos szuri, még csak most született és már 2 hónapos lesz feb 6-án! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!
Lányok, én mosttök hülyének érzem magam...nekem itt, Szentendrén sem a védőnő, sem a doki nem mondta, hogy vinni kellene a babát hasi, meg feji UH-ra.Holnap felhívom a gyerekdokit, de addig is: ezt nektek ki mondta?köszi

Egyébként nagyon jól vagyunk, csak egyszerűen képtelen vagyok beosztani az időmet, így nem jutok el addig, hogy írogassak ide.De pótolni fogom :)

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

Linus nekem sem mondta se a védőnő se az orvos. A védőnő azt mondta hogy azért nem szólt mert manapság nem kötelező ezek a vizsgálatok, Apát elkülldtem a gyerekorvoshoz, és ő adott beutalót.

Puszi mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!
Én is keveset írok mostanában, de úgy látomnem vagyok ezzel egyedül.
Gondolom ez a szeles idő a babákra is rosszabb hatással van és esetleg több a tennivaló két vigasztalás között is.

Mi most fürödtönk, ettünk, Panka most próbál aludni, raktam be neki babazenét, nagyon szereti. Csak ajánlani tudom nektek..
Örülök, hogy nem kell ringatnom. Néha kiesik a cumi, azt visszarakom, de a köv. etetésig általában az ágyában marad.
Nagyon szép idő volt ma, olyan jó lenne ha már így is maradna. Imádok sétálni.
Alig várom a tavaszt.

Niki? Nyafi? Kia? Többiek? Minden ok?

dhbetty
 
 


Linus
Nekünk a doki mondta, mikor kint volt. (akkor egyszer) Automatikusan megadta, hogy hol kell időpontot kérjek, és azt mondta, hogy a beutalót majd a hat hetes kontrollon fogja megadni.

Mi éppen most eszünk. Nem bírta ki 11-ig. Egész jól beállt a rendünk. Persze mindegyik körülbelüli időpont, mégis teljesen jól fel lehet rá készülni. Előtte negyed órával felkészülök lélekben meg előkészítem a tisztába tevős cuccot (ha kell) stb.
Reggel 8,
Délelőtt 11,
Délután 3,
Kora este 7
és este 11-kor eszünk. Közben 9 és fél 10 között szokott lenni egy fürdés is. Szóval van napi 5 evésünk, mindegyik 100gramm fölötti. Általában 130 g a legkevesebb és már volt 180-as is. Nem is hittem, hogy ennyi kaja volt a cickómban! :lol: Mármint nem volt annyira megduzzadva sem...
Fejlődünk rendesen, már 4750 grammok voltunk a mai pucér méréskor, jó nagy kakiadag után. :D

Ellenben én szörnyen nehezen szokom hozzá ehhez a minden reggeli felkeléskor. Tudom, én inkább maradjak csöndben, mert csak egy hónapot szenvedtem az éjjeli etetések miatt, de akkor is. Ímádok sokáig aludni. Most ez megtörik úgy tűnik jó pár hónapra... :cry:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Mi jól vagyunk - sajna csak most tudok írni...

Anna
Köszi a dícséretet..
A képet én csináltam, csak levágtam az eredetiből, és egy kicsit javítottam rajta a laptoppal. :wink:

Niki és Betty nagyos aranyosak a kicsik!
A vödörben nagyon jól néz ki! :lol:

Az UH-on nekünk sem mondta senki, csak kérdezte a gyerekdoki, hogy volt-e a kórházban.
A papíron rajta van, hogy minden rendben volt, de inkább kértünk beutalót - azt mondta jó ha megnézik.. talán kiderül, hogy miért buik annyit.
Ahová megyünk (Budakalászon a Gézengúz ), ott a teljes UH 7000 Ft.

Fura nekem is, hogy nagyon megy az idő - ma vagyunk 8 hetesek...

Tegnap Levi 5550 g. volt.
Nagyon nehéz már :P

Jelenleg itt van Anyu pár napig..

Jó éjt!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Csüt-ön megyünk nyelv felvágásra :shock:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


nyelvfelvágás? miért? mi történt? :(

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Egy kérdés.
Mi éjszaka is 3 óránként eszünk, ami néha nagyon kiüt, van olyan, hogy elalszom szoptatás közben..
Éjszaka szopcsi van, mert olyankor kicsit több a tej.
De arra már nem nagyon van erőm, hogy éjjel még fejjek is. Pedig tudom, hogy minden szoptatás után fejnem kellene, hogy több legyen. Nekem pedig igen kevés van..
Van aki éjszaka is etet és van ereje még fejni is?

Ráadásul mindig irigykedek, ha az olvasom, hogy milyen sok baba állt már be a napirendjére.
Szerintem nekünk még nem volt 2 egyforma napunk. Ami viszonylag stabil, az a 3 óránkénti evés.. :wink:

Kia, drukkolok.

dhbetty
 
 


Betty!Ha 3 óránként eszik Panka, akkor hogyhogy nem állt be egy körülbelüli napirend?Nagyon édes a babóca ebben a "vödörben"(bocsi, nem tudom a rendes nevét)!Igaz nem láttam a párod fényképen, de teljesen rád hasonlít Panka!

Cicus, Lafead!Mindenképpen személyesen kell az államkincstáros dolgokat intézni?Mi postáztuk, miután a férjem megszerezte tőlük a szükséges papírok listáját.
Cicus:nekünk is kb.ez a napirndünk, csak az éjszakát azért még nem aludja át, sajna :( Pocok egyik napról a másikra elkezdett 100-130 g-okat enni.Azóta mindig ennyit eszik :D És a cicim mindig jelez nekem, ha idő van:vagy folyik, vagy megfeszül.

Éjszakázás:Engem az borít ki, hogy mostanában Kristóf teljesen felébred a szopi után, és a büfiztetés után még háromnegyed óra, míg elaltatom...de utána újra jön a köv.szopi.

Kép így emeli már a kis fejét

Kép

Kép
linus
 
 


Nicol!Réka szeme teljesen elvarázsol engem.Járhat majd Kristóffal, ha nagyobbak lesznek :D :D ?

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok lányok!

Aranyos vagy Linus...köszönjük a bókokat!
Dehogy neked a Kristófod milyen ügyes!!!!Nekünk még Réka egyáltalán nem emeli így a fejét....csak egyik oldalról átfordítja a másikra...mondjuk mi most kezdtük el hasra fektetni rendszeresen...ill. este van egy jó 20 perces tornánk sőt van az 30 perc is.

Ne de én teljesen kivagyok :( ....azért nem is nagyon jöttem....sajnos Réka nagyon keveset eszik...ha rajta múlna 60-70 ml-et enne csak....de én próbálom legalább a 100-at belediktálni!....kb.1 hete kezdődött...elkezdett tök szépen enni olyan 150-160-akat cicivel együtt...ami teljesen rendjén lenne az ő korában...nagyon örültünk is neki....és 1 hete....már ez a 2. hét hogy küszködünk...kb. cicivel együtt 2 óra hossza az evés ami eddig max.1óra volt....de az utolsó 40 ml-t úgy kell belediktálni!!!Teljesen elvagyok keseredve....ma már bőgtem is :( Amúgy meg ha leteszem állandóan a kezét eszi cuppogtat mint aki éhes ha kiveszem 2-3 korty és ennyi.ÁÁÁ nagyon el is vagyok fáradva....már....a hátam és a nyakam is fáj...szinte állandóan ülök és etetek :( Hívtam még a múlthéten a gyerekorvost hogy jöjjön ki....amit elfelejtett....de gondoltam nem is baj mert akkor 1 napra megint szépen evett.Nem tudom mi lehet a gond...de holnap újra kihívom a doktornénit hogy most aztán nézze meg nekem Rékát...mert ez nem állapot :!: Múlthéten csak 15 dkg-ot hízott az előző heti 23 dkg-hoz képest!!! :(
Vendég
 


Jaaa Linus persze hogy járhatnak együtt! :) Nekem is bejön Kristóf :)
Vendég
 


Sziasztok!

Betti
Ó, hát ezt a rendet nehogy azt hidd, hogy teljesen ő állította be. Volt két nap, amikor nagyjából ezekben az időpontokban lett éhes, így most már ha alszik, ha nem, ha bőg korábban ha nem, ekkor eszik és kész. Vasfegyelem van itt kérem. :lol: (ami persze nem igaz)
Ez valójában azért kellett, mert eleinte ugye nem kapott cumit, mert nem lehetett beletenni a szájába. Így, ha pityergett, vagy ha rákapott valakinek az ujjára rögtön tettük cicire mondván, hogy biztos éhes. Így össze-vissza etettem, esténként volt, hogy három órán keresztül 10 perces szünetekkel. Majd rájöttem, hogy áldásos lehet az a cumi ha megszokja. És most, hogy megszokta egyszerűbb a dolog. Így mindenképpen tartom a négy órát, bár esténként az este hét órát nem mindig sikerül, mert sokszor már fél hétkor veri a tamtamot, hogy éhes. (Még jó, hogy nem tud beszélni, így apa beszél helyette, hogy éhesek :lol: )

Eleinte nekünk is a kezecskéjét gyömöszölte a szájába, aminek jobban örültem, mint a cuminak, de most már annyira nem találja el a száját (sokszor verte már ki majdnem saját magának a szemét :lol: ), hogy hiába adom oda neki nyalogatás céljára, semmit nem érek vele.

Egyébként melyik babazenét hallgatja Panka?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Én fogalmaztam pontatlanul, igazad van Linus.
Nappal tartja a 3 órát, éjzaka teljesen változó mikor ébred. Éjfélkor, 1kor, 2kor..mármint az esti etetés után. Ami azt jelenti, hogy ezek aztán mindig csúsztatják a többi evést. Ő aztán hajnalban is eszik. Bár ezt nem bánom, mert voltak súlyproblémák és legalább éjszaka ehet anyatejet.
Igen, mondják mások is, hogy a (krumpli)orrom és a szám olyan mint neki..vagy neki olyan mint nekem? :) :)
Egyébként angyal, nagyon sok dolgot elvégezhetek melette.

Cicus!
Az mp3portálról töltöttem le, tudod ahonnan a karácsonyi zenékez is letöltöttük. Keresőbe beírod, hogy babazene és van ott két album.
Plusz amikor még terhes voltam megvettem 3 mozart cd-t, amit babáknak készítettek.
De Panni nagyon igényli a zajt, a hangokat. Nagyon nem szereti ha csönd van, kivéve éjszaka.
A porszívózásra, vagy a konyhazajokra (páraelszívó) stb Pl nagyon jól alszik.. :lol: :lol:

Niki!
Lehet, hogy csak a szeles idő viseli meg Rékát, nem?
Nem esznek mindig egyformán. A lényeg az, hogy gyarapodik. A 150 g nagyon jó, lehet az előző volt kiugróan magas, nem? Ne ijedj meg. Baj akkor lenne ha nem hízna. Ráadásul Pankából kiindulva ha éhes marad azt nem lehet nem észrevenni.
Ő is 100-120 eszik mostanában, viszont van olyan éjjel pl, hogy 40 g-al visszaalszik.

dhbetty
 
 


Kristóf nagyon aranyos! Milyen erős, látszik, hogy fiú :)
Én ezt ma csináltam..ritka kép, mert sapka felvételekor bömbi szokott lenni.
Cicus, Nyafi küldjetek új képeket, olyan rég láttunk már rólatok.

Kép Vigyor :)

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Kristóf tényleg nagyon erős, ügyes fiú!

Aranyos Panka vigyorgása.

Cicus
A nyelvfelvágás...
Kell, mert a nyelvfél nagyon elől van, nem tudja kinyújtani és később nem fog tudni majd rendesen beszélni.

Éjszaka
Levi már szerencsére a 2. éjjel alszik bő 5 órát. :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Újabb képek a kis babókánkról!

Kép A kincsünk

Kép Apa szeme fénye Kép Levike igen korán kezdi az udvarlást!:-)
boganna07
 
 


Sziasztok!
Lányok! Nektek milyen a napirendetek? kaja, fürdés alvás?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Na Levike reggel egy kicsit túl ette magát és sikerült egy nagyot buknia, kicsit messzire ment, nem volt sok csak sugárba ment és megijedtem. Rögtön felhívtam pár embert és a dokit is, de ő nem vette fel. Azt mondták hogy ez nem gond kicsit többet evett a keleténél.

Linus Kristóf egy igazi kis izompacsirta, Levike is egyszer csinált ilyet.
Nem tudom hogy Kristóf szeret-e hason lenni, de Levike ha elfárad nagyon utálja.

Nyafi nekünk Levike napi 5-ször eszik anyatej plusz tápi összesen 130-150 ml. Az etetések 07:00, 12:00, 16:00, 21:00, 02:00. Fürdetés 20:30-kor. Persze fél óra eltérések szoktak lenni.
Ja és persze gratula a 2. hónaphoz. Abigél most már mekkora. Nálatok a védőnő lemérte hogy milyen hosszú már?
Vagy valakinél történt cm mérés, mióta hazajötettek a korházból???

Betty, tényleg tiszta anya ez a lány, nagyon helyes, és ez a vigyór elragadó!

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Centik
Mi mikor hazajöttünk a kórházból lemértük Csibét, és akkor volt 54 :!: cm! Tegnap előtt mértük megint, akkor pedig már 60 cm-t mértünk! Fejbúbtól talpincáig. :)

Kép


Kép
fcicus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?