nagyon jó ez a ápr-máj-júni gyerekfelhozatal!!
Ricskó sztem a fogai miatt olyan nagyfiús, nem?
Elina sztem is nagyon belvaló csajszinak látszik! honnan van az ujjas előke? én is akarok ilyet. hátul hogy záródik? nekem vmi rendkívül gyorsan feladható-varázsolható kellene.
mi most olyan előkében eszünk (tesco design), ami műanyagból van és van egy kis vályú az alján, abba potyog a föls cuccos. az is elég praktisch
(niki után szabadon
)
Emmácska tényleg annyira szép! és olyan értelmes kis pofija van
lehet a világító kék szemei miatt is - sugárzik belőle az okosság
dehogy rejtegettem én gyerekemet!! csak béna vagyok és megfogadtam h több fotónkat nem kívánom elcseszni
úgyh Vanda nagyon köszíííí!
ropinak azért kicsit ropi, vagy legalábbis nem egy husi baba: sztem én örülni fogok, ha 1évesen elérjük a 8 kilót
de a pofija tényleg elég kerek. szomszéd is aszondta h így pofi alapján jóevőnek gondolná - hát, mondtam neki h nem az...
erre aszongya nem baj, fő h jól néz ki! és igaza is van
ági, szopi közben csöpög, valóban, de azért az is elég ahhoz h esténként átáztassa a hálóingemet
mert éjjelre én is kidobtam már a melltartót. itthonra, sőt többnyire utcára sem hordtam én sem azelőtt, de most azzal praktikusabb sztem. tényleg csak a csepegés miatt, mert tartani rajta most sem kell
mary, asszem én is megveszem majd a kismamát. ez érdekes. enyém mondjuk pont a körtét szereti