Új privát üzeneted érkezett!

rebe,
mi is azért kell menjünk holnap a Margit kh-ba uh-ra az 500gr-os különbség miatt, mert a dokim magánrendelésén nem a legmodernebb készülék van ... legalábbis remélem, tényleg csak ez a "probléma" :roll:

csajok, a magnézium citrici-hez (és gondolom a többi, vény nélkül is kapható gyogyóbogyóhoz) receptre olcsóbban, mint féláron lehet hozzájutni. érdemes tehát a dokiknál megjátszani és támogatásra íratni őket ...

fanni, köszi az infót. remélem a kórházban a babák sem kapják el ezt a rohadt vírust! én ettől tartok a leginkább. ... ja, meg persze azért én se, mert akkor még szoptatni sem nagyon fogok tudni.
amennyire lehetséges, maradjunk "karanténban"! :)

petra

Petra
Kép
petricsek

Juci,
Most a Kárpát utcába megyünk a Kleopátra házba!
Az Istenhegyin először a 12. heti genetikai uh-n voltunk, Elekes Tibornál. Vele nagyon meg voltunk elégedve, nagyon alapos volt, és az a gép számomra is élvezhetőbb látványt nyújtott!
Aztán most Hajdú Krisztinánál voltunk szintén az Istenhegyin, ő a lenti rendelőben van, és ez a gép nem tűnt annyira jónak, vagy legalábbis mi nem láttunk olyan jól, mint a múltkor. És ezt a párom is egyből megjegyezte. Meg hát a vizsgálat sem tetszett igazán, a múltkorival összehasonlítva, kezdve ott hogy sokkal rövidebb ideig vizsgált mint múltkor, és kicsit kapkodásnak tűnt az egész. De már lehet hogy bebeszélem magamnak, és ezzel akarom nyugtatni magam! :oops:
Így inkább elmegyünk még egy másik helyre, hogy ott mit mondanak!

Kép
rebe
Dunaharaszti

sziasztok sajna nem tudok mostanában gépezni,
Marci és Csenge hajrááááá!
ma voltunk a genesisbe nagyon szupi és két fiunk van a pociban :D

lanyané

Rebe
Hajdú Krisztina az egyik legjobb szakember! (szülész-nőgyógyász, genetikus)

Jucicuki
Nagyon édesek a lányok! És egyáltalán nem látszik, hogy koraszülöttek
:lol: :lol: :lol: :lol:

Péter, Kata
Erősek ezek a kisemberek!

Lanyané
Gratulálok a fiúkhoz!
Vendég

Lanyané, gratula a kispasikhoz! :D

Kép
babyteve2

Lanyané,
Gratula a pöcsösökhöz! :D Milyen volt a 4D a Genesisben?

Tdanie,
Tudom, én is majdnem mindenhonnan ezt hallottam, azért is mentünk hozzá. Nekünk mégis csalódás volt! :oops: Bár az az igazság, hogy olvastam már a neten hasonló véleményt mint a miénk.

De mindegy, úgy döntöttem nem foglalkozom most már ezzel. Igenis bízok abban, hogy minden rendben van, és várom a következő vizsgálatot minden negatív gondolat nélkül! Fő a pozitív gondolkodás, ez a fontos a babáknak is! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tontica!

megírtam csak elszállt, és amikor újraírtam ezt elfelejtettem :oops:

igen, az is vagyok :wink:
a csajok már nagyon jól eljátszanak, szerencsémre
viszont amikor belejönnek, nem is tudom melyik után szaladjak :lol:

adatunk:
2007.01.14. spontán, a dél-pestiben születtek, császárral

Dóri
Vendég

Lányok
Én úgy tudtam, hogy a 13. héten válik egyáltalán láthatóvá a babák neme. Ilyen korán meg tudják mondani? :shock: Akkor máris bejelentkezem!

Lanyané
Gratulálok!

Petra
Talán mire mész, elmúlik a járvány. Kellene egy jó kis hidegfront és az kisöpörné őket! Hűűű, influenzásan szoptatni az tényleg nem ajánlatos... de nem leszel az! Az utcára se menj mostanában! Sok C vitamin!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané

Gratula a kissrácokhoz!jó, h ilyen hamar kiderült. nekem a 22.hétig kellett várnom :(
tök jó, h gyarapodnak a fiúk. Lesz a kiscsajaimnak udvarló :D :lol:

szanet

Lanyane: gratulalok a fiukhoz! Nekem egy kicsit hihetetlen hogy ennyi idos babaknal meg tudjak nezni, szerintem azert nagy lehet ilyenkor meg a tevedes eselye ugyhogy azert tord a fejed lanyneveken is! :wink: :D
En ugy emlekszem 17 hetesen tudtam meg hogy van egy lany es utana par hettel hogy a masik kisfiu.

Rebe: persze hogy minden rendben lesz!!!! Csak pozitivan!!!

Dori: koszi! Mennek mar a csajszik?

Nalunk ujdonsag: Alex megtanulta hogy kell buborekokat fujni a nyalabol :lol: tok edi es Anna nagyon szepen emeli a fejecskejet mar. Ugy orulok, szepen fejlodnek! Ja, es hangosan kacag mindketto, zabalnivaloak!

Kerdes: nem tudom mit csinaljak, Anna a nappaliban kenytelen aludni a mozeskosarban mert Alex allandoan folkel 2-3 korul es 10-15 percig sir, nem ehes mert amikor adtam Neki 50-60-at evett. Szerintem csak megszokas vagy nem tudom. Nem veszem ki az agybol csak berakom a cumit a szajaba es simizom aztan kimegyek, utana visszamegyek es ua. es ez amig el nem alszik. Annat van hogy igy is felebreszti pedig messze vannak de mi lesz ha ossze kell raknom majd Oket, mert elobb-utobb muszaly lesz. A mozeskosarkaban mar csak max. egy honapig maradhat Anna. Mi lesz velunk akkor amikor Alex folsirja Annat es mindketten az ejjel kellos kozepen koncerteznek majd! :shock: :evil: :cry: Mit tegyek?

Video: (ma reggel csinaltam)
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0038.flv

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Hianyzik meg egy-ket adat!

KépKép
KépKép
tontica

Nagggyon komoly a videó! :D (Ahogyan egymásra tudnak nézni....)

Kép
babyteve2

Tonti

Annyira édesek a videón a gyerekeid!!!!!!!mind a 3 :lol:
Elnézegettem volna órákig. Nagyon helyesek :!:

szanet

tontika a videó tündéri ahogy megfogják egymás pici kezét :D édesek
ha van időd beírnád kérlek szül.várh.id.2008.08.05.és máv kórház lesz :lol: köszi és ádám-roland
szanett gondolom azért nem tudták neked ilyen korán megmondani mert ha nincs kuki akkor még nme bizti hogy lányok,de nekünk nagyon ott vannak a kukikák,mondjuk az eggyik dugdosta aztán 3csíkot mutatott,hogy ez valószínű puni sztán láttunk kukit,szerintetek lehet még csoda,hogy mégis az egyik kislány.van is lelkifurdim nagyon nagyon örülök hoyg egézségesek,vannak,de meglepődtem én annyira évek óta biztos voltam,hogy lányom is lesz :oops: :oops:
rebe ne idegesítsd magad,és a genesis egy csúcsszuper hely megyünk egy hónap múlva is vagy lehet a 18héten kéne,1.5 órát voltunk szupi volt :D
babyteve,tdani köszike :D
csütörtökön megyek az új dokihoz mert ez a másik szerintem szemét volt,remélem nem csalódok ebben is és barátságosabb lesz a hely a bajcsin egy magánrendelő.

lanyané

Babyteve, Szanet: nagyon koszonjuk! :D :oops: :D

Lanyane: koszi, beirtam az adatokat! /Aki erzekeny ezt most ugorja at!!!/
En azert csodalkoztam hogy ilyen hamar meg tudtak mondani a baba nemet mert az en masodik babamat akit elvesztettem 16 hetes terhesen ott elottem nezte meg az orvos hogy kisfiu vagy kislany es en is meresztgettem a szemem de annyira fejletlen volt meg akkor is hogy alig latszott ott az az ici-pici kukika. Nagyon nehez lehet ezt ilyen koran megallapitani bar egy profi dokinak aki ezt csinalja evek ota lehet hogy sikerul. Nem tom! Kicsit furi! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Amugy ez a megerzes dolog ez egy nagy butasag! En is mindig meg voltam gyozodve hogy lanyom lesz aztan elsore is fiam lett, akit elvesztettem is az volt es az ikreknel mar nem mertem semmit sem "erezni". :lol: A hugom is vegig kislanyt erzett es fiu lett :lol: es az egyik ismerosom akinek vegig kislanyt mondtak az uh-okon buszken mutogatta a naplojat hogy O mar 2 honapos terhesen beirta hogy ugy erzi kislanya lesz es Neki is fia lett vegul. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica! Megnéztem a videot. Nagyon édesek a babáid.

Kevinszpésziéknek megy a sok drukk tőlünk is.

Tegnap rám ijesztett a doki, mert nyílik a méhszájam. Most feküdnöm kell és két hét múlva kontroll.

Drukkoljatok, hogy még azért ne bújjanak ki.

Lanyané! Nekem 16 héten 2 fiút mondtak, aztán most úgy néz ki az egyik lány, de még mindig nem 100% úgyhogy még ne éld bele magad semmibe.

Kép

Kép
kamilla306

Tontica :P
Nagyon édesek a kicsik! Elnézegettem volna még egy darabig őket!
Én még nem vagyok Anyuci, de van egy olyan könyv, hogy "Aludj jól, gyermekem". Nekem már többen is ajánlották -még nincs meg...- és abból sikerült megoldaniuk az alvásgondokat, amik már hónapok óta fennáltak.

Lányok!
Ma jól rámijesztett egy furcsa éjszakai érzés. Köhögtem egyet és úgy begörcsölt az egyik oldalam, fájt rendesen, vagy 1 órán át. Aztán szerencsére elmúlt. Van egy könyvem, amiben benne van, hogy ez természetes és a szalagok nyúlnak. S pont a köhögés, vagy egy hirtelen felülés-felállás szokta előhozni, de azért rendesen beparáztam tőle :? :oops:

Csütörtökön megyek 4D-re :D Nem bírom a várakozást!

Lanyané :P
Még egyáltalán nem biztos ám a nemük, simán elnézhették!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kamilla :P
Nem fektettek be? :shock:
Drukkolok nagyon, hogy még ne akarjanak kibújni a picik!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Kaptam két hét haladékot. Ha nem nyílik tovább maradhatok itthon. Választhattam. Végülis ott is csak feküdnék! Csak az a fontos, hogy tényleg betartsam.

pont 100 napom van hátra. :)

Kép

Kép
kamilla306

Lanyané, ki volt a dokid a JÁnosban? MI történt? (Már, ha publikus... :oops: )

Kép
babyteve2

Nekem a 18. héten mondták a fiú-lányt először, aztán a 20. 21., és a26. hetin is megerősítették (2 külön doki), szóval, remélem, nem lesz meglepi. barátnőmék szomszédjában 2 fiút maondtak, aztán a szülésnél az egyik fütyis helyett kiscsajszi jött...
Tomi 33 hetes volt, amikor először mondták, hogy fiú. (Én is azt éreztem, és most is a fiú-lányt...meglátjuk :D )

Kép
babyteve2

Tontica,
Igen, igyekszem pozitív lenni! :wink:
Megnéztem a videót, hát valami tündériek a babáid, nagyon édesek! Ha tudsz még, majd tegyél fel, mert annyira jó bennük gyönyörködni! :wink:

Lanyané,
Szerintem még lehet olyan is, hogy tévedett a szonográfus. Azért a 13. hét még elég korai, megvan az esélye, hogy esetleg nem jól látták, főleg amelyiknél nem voltak biztosak először.
1,5 h volt a 4D! :shock: Az igen! Nem semmi!

Kamilla,
Vigyázz nagyon magadra, pihizz akkor tényleg, és remélem nem lesz semmi baj! A BMC-s fórumon van két csajszi, akiknek szintén kinyílt egy picit a méhszáj, és kihúzták majdnem végig. Az egyik csajszi a 34. hétig, a másik meg túl is hordta, és neki kinyílt már félidő körül. Szorítok!

Fanni,
Szerintem ez teljesen normális! Nekem is szokott lenni néha, ha erősebben köhögök, vagy tüsszentek, vagy nagyon hirtelen mozdulok, bár nekem elmúlik pár perc alatt.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kamilla!

Pihizz sokat, mennyire nyílt ki, vagy csak megrövidült?

Lanyané!

Mi volt a régi dokiddal? Lemaradtam, vagy nem írtad?
Szorítok, hogy ez a doki nem legyen csalódás!
Fontos, hogy feltétlenül meg tudj bízni a döntéseiben!
Ilyen korán meg tudták mondani?
Én a 30. illetve a 24. hét -en tudtam meg a nemüket, a dokim addig nem mondott semmit, amíg nem volt 100%...(már ha van ilyen :lol: )

Tontica!

Blanka már kapaszkodva lépeget a Réka még csak áll :lol:
Teljesen utolérték a nem kora társaikat.
olyan kis feigyelmesek, imádom őket, már ügyesen esznek kifli, sütit, pogit stb...hihetelen

Üdv:
Dóri
Vendég

Sziasztok!

Jó fárasztó napunk volt, Gézengúz, BMC, lányok jól elfáradtak, most alszanak, én is jól elfáradtam, de nekem vasalnom kell(enne)

KÉpzeljétek, Lili teljesen beindult, magyaráz, sikongat, nagyon édes. Dorka meg csak csöndben mosolyog, ill. néha nagyon halkan, szégyenlősen mond valamit :lol:

Imádom őket!

Kamilla!

Akkor tényleg pihi!!!!!
Egyébként nyugi, egyik barátnémnak a 20. héttől nyitva volt és túlhordta a babát :wink:

Tonti!

Édesek, ahogy Anna matat Alex pofiján :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Fanni
Ha jó az UH felbontóképessége, ha tapasztalt a vizsgálatot végző... és ha a fránya kölyke akarja, akkor már a 12-13. héttől látszódhat a neme...
Az enyéim sokáig titkolták...

Tontika
Utazó ágy?

Édesek :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Lányok! Az összes lurkó nagyon aranyos. Juci! Hihetetlen, milyen kis édes husik már. Tontica! Nagyon helyesek, főleg mikor együtt huncutkodnak, kacagnak egymásra. Tdanie! Gyönyörűek ezek a csillagszemek.

Kata, Péter! Örülök a bíztató híreknek, csak így tovább. Kata, nagyon várunk, jelentkezz, ha már otthon vagy.

Rebe! Én is csak csatlakozni tudok mindenkihez, aki próbált megnyugtatni lábtartás kérdésben. Nem lesz semmi baj. Hajdú doktornő szerintem nagyon-nagyon profi, bár engem is felkészítettek rá, hogy sok "kedvességre" ne számítsak, de én nagyon adok a véleményére, direk úgy időzítettem, hogy hozzá mehessek. Engem is gyorsan elintézett, de nem bántam, mert nem a babamozi miatt mentem, hanem a szakmai véleményét akartam tudni és az megnyugtatott.

Szilvi! Üdv. Nehéz döntés lehetett, de lényeg az, hogy most jól vagytok mindhárman. Nekem is az 1. inszem lett sikeres.

Szanett! Keményedés? Mi volt a dokinál? Jujj! Láttad a táblázatban, hogy Petra után már mi jövünk?

Lanyáné! Én már csak halkan merem elmondani, hogy a 13. héten még nekem is két fiút mondtak. Bár én ott helyben közöltem az orvossal, hogy nem lehet, nekem egy fiú és egy lány van a pocakomban. Kinevetett, de nekem lett igazam.

Kép

Kép
szofi74

Szofi

Doki azt mondta ez normális.nem írt rá semit. mondjuk ma még nem keményedett. na mindegy, nem paráztatom magam.

Láttam , h mi jövünk. Gondoltam is rád. olyan hihetetlen! még csak most volt, h megtudtam, h kisbabá(ka)t várok :lol:

szanet

szofi mostmár úgy vagyok vele babácskák aztán lesz ahogy lesz örülünk ,hogy vannak nem :D de szerintem így lesz nálunk is mert tudom :D
szanet nyugi :wink:
tdanie tündériek a fíúk,gyönyörűek :D
juci a csajok akkor elszórakoztatják egymást :D
dóri -bébyteve
a régi dokimnál egyszer voltam,undormány a jános kórház szerintem,közölte hogy ott a szar rendelőben 7E egy alkalom(úgy mérte a tarkóredőt,hogy egyiknek jó a másiknak nem látni de biztos :shock: ja és az ő ideje drága 150E a szülés gondoljuk meg ha nem keresünk egy fiatal orvost aki ráér mindíg és nem ilyen drága az ideje :shock: menjen a francba széépen bemutatkozott,csütörtökön remélem az új doki nem lesz ilyen gusztustalan és inkább a babákkal foglalkozik.
kamilla feküdj egész nap vigyázz a drága kicsikéidre

lanyané

Sziasztok,
Ma este jöttem haza a kórházból. A gyerekeknél vannak nehezebb és jobb napok, tegnap mindketten jól voltak, ma Marci pocakját meg kellett röntgenezni, mert sokat bukik szegényke, de a leletek alapján komoly gond nincs, megpróbálják gyógyszerrel megszüntetni a gyomorproblémát. Csengének volt egy 1-2-es erősségű agyvérzése, ami a doktornő szerint nem volt vészes, megultrahangozták azóta a kobakját, és nincs semmilyen problémára utaló jel. Csengének holnap megpróbálnak anyatejet adni, úgyhogy reggel és este a kórházban fogok fejni, és ha Marci pocakja is rendben lesz, akkor pár napon belül ő is elkezdhet anyatejet kapni.
Most megyek fejni, köszönöm mindenkinek a drukkokat, nagyon jól esik és segít tartani bennünk a lelket.
Puszi,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Tdanie!
Úgy emlékszem nálad láttam egy olyan fotót a gyerekekről, amin egy játszószőnyegen a játékhíd alatt feküdtek mindketten. Most találtam egy hasonlót jó árban (Fisher Price), de nem tudom, hogy elég széles-e a játékhídja. A tied milyen méretű? Egyébként szerették a gyerkőcök?

Kép

Kép
szofi74

Kata, nagyon drukkolunk Nektek továbbra is!

Kép
babyteve2

Szia Kata! Örülök, hogy jelentkeztél és jó hírekkel. Tudom, hogy nehéz most neked, de amit írtál az nagyon bíztatóan hangzik, erősek és ügyesek a kis drágák. Az anyatej biztosan nagyon jó lesz, remélem egy-két nap és mindketten kaphatják. Továbbra is nagyon szorítok.

Lanyáné! Hű ez nagyon rosszul hangzik, teljesen ledöbbentem. Az én dokim is ottani, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Ha nem titok átküldöd priviben kiről van szó, komolyan kiváncsi lettem?

Szanet! Nyugi és sok pihenés. Hát igen nagyon közelítünk. Nem mintha volna bármi jelentősége, de mit tűztél ki végcélnak? Én márc. 27-én leszek 37. hetes. Olyan jó lenne addig kihúzni, ezt mondogatom nekik.

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!

Gyerekek lefektetve. :D

Kamilla: nem hiszem hogy sokat nyilhattal volna mert akkor befektetne, tudod Andinak is nyilt aztan szepen kihuzta es egeszsegesek a babai. Sokat fekudjel, meg nem szabad kibujniuk!!!

Kevinszpeszi: nagyon orulok hogy jol vagytok! Borzalmas lehet ugy latni Oket de tul lesztek majd rajta, nem lesz semmi baj! Gondolok Ratok! Amugy a hugomnak is volt agyverzese es most egeszseges, gyonyoru, nagyszaju 12 eves. :lol:

Fanni: az Aludj jol kedvesem nekem is megvan, a sirni hagyasos modszerrol van foleg szo benne, amugy ha mar minden cerna szakad nincs mas megoldas. :wink: Ilyen szuro fajdalmam nekem is sokszor volt, ne aggodj emiatt.
Drukk csutortokre, hatha mar Nektek is meg tudjak mondani a nemuket.

Rebe: koszi, koszi!!! :oops: :D Remelem Te is raksz majd kepeket es videokat a Tieidrol!!! En rengeteget csinalok, imadom Oket! Nekem nem lesz tobb babam igy most probalom nagyon kielvezni mert legkozelebb csak az unokaimmal babazhatok majd. :lol:

Dori: nagyon edesek lehetnek, en is ugy varom mar de hihetetlen milyen gyorsan megindult most a fejlodesuk. Alex ma reggel atfordult hatrol hasra!!!! :D Gugyognek ezerrel, sikongatnak, fognak mar es hangosan nevetnek. :D

Jucikuki: akkor Nalatok is teljesen mas a ket Csajszi? Nalunk Anna nagyon nyugis, Alex meg egy pillanatra meg nem allna, mindig mozog, dumal, vigyorog. :lol:
Ja, tegnap este Alex 8-tol fel 8-ig aludt egy mukk nelkul. Remelem ez igy is marad!!!!

Tdanie: imadom a fiaidat, olyan szepek!!! Jo otlet az utazoagy, ugyis kell vennunk mert nyaron utazunk haza. Ti nem latogattok haza? Ha igen hogyan?! :roll: Nem lesz konnyu es olcso repulovel. Mi kocsival megyunk, az meg nehezebb lesz. :?

Szofi: Neked is koszike a babadicseretet! Nemsokara a Tieidet is lehet majd!

Megorokitettem ahogy Alex atfordul: (nem veletlen volt mert mar megismetelte azota)
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0002.flv

Itt pedig azt lathatjatok hogy milyen masok a babak, Anna nyugiban nezelodik meg lobalja a labait, Alex meg kapalozik ossze-vissza, mar maszna es sikongat:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0019.flv

Itt meg aerobikoznak:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... 0015-1.flv

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nagyon,nagyon ritkán jövök és csak a visszaolvasás, kb. fél óra... :shock:

Tonti!

Nagyon szépek a gyerekeid és ismerős az egymás kézrágása :lol:
nálunk Adél ma hasról visszafordult hátra ! :lol: Mese pedig fogja a takarókát és huzigálja...,leginkább magára... :) És hihetetlen műsorokat vágnak le reggelre.
Álltalában fejjel lefelé az ágyban,takaró le,és ma mese a hálóingét is letúrta magáról! :lol: :lol:

Kamilla!

Pihenj sokat!
Lábat fel,vizszintes,ülni is keveset üljél,mert az is nyomja a méhszájat!És abban a helyzetben is keményedhetsz.

Ági!

Gratula a babókhoz és nagyon nagy KITARTÁST erre a nem túl könnyű kezdeti időszakra... :wink: :lol:

Petricsek!

A tejecske a kicsi babák szopizásától indul be leginkább,de jobbhíján fejéssel is megtörténik a tejbelövellés.
Hmmm,és nagyon kell hinni és kitartónak és türelmesnek kell lenni! :wink:

Fanni!

UH,igény szerint,én mindig kiharcoltam a min. 3 hetenkéntit.
És erre reagálva:

POCISOK:nekem sok örömöt okozott és megnyugtatást a babahallgató kis készülékem...Olyan jó,hogy nem csak az Apukájuk hallgatta a kis morajlásukat...És el lehet kapni a szívdobogásukat is.Nekem még megvan,ha kell valakinek....
Nem olyan drága mint amilyen nagy élmény volt minden alkalommal!
Gyógyászati segédeszközboltban vettem,kb.13e ft. volt.

Maminti!

Próbáld meg a hipp gyümidesszertet esetleg...De 50-60 gr. sztem is kevéske... :? :oops: Másik tápszer?
Kérdezd meg a védőnőt!Sokat segíthet!

PÉTER,KATA!

NAGYON SZORÍTOK A GYEREKEITEKNEK ÉS NEKTEK IS!!!!
HIGGYETEK BENNÜK!BIZTOS VAGYOK BENNE,HOGY SOK ERŐT AD NEKIK!A JÓISTEN VIGYÁZZON RÁTOK!

Dóri!

Tényleg szépek a képek!Én is sokszor fotózom szépia feelingben! :wink:

Mindenkinek jóéjszakát!

Kép
bogyótanya

Péter, Kata!

Nagyon örülök, hogy jól vannak a kicsik!!!! Nagyon sokat gondolok rátok! Csak így tovább :!:

TdanieTovábbra is csak azt tudom mondani, h gyönyörűek a fiaid!

TontiMergnéztem az egyik videót.sietnem kellett volna, gondoltam, h majd megnézem a többit, de nem bírtam ki :lol: Nagyon édesek!

Olyan jó, h már hamarosan én is babázhatok!!! :D

SzofiÉn is azt szoktam mondani, h legalább még 8 hetet bírjanak ki(akkor leszek ugye én is 37 hetes)
Amúgy én április 1-jére pályázom :lol: Az vicces lenne :D

LanyanéTeljesen le vagyok döbbenve a régi dokidon!!! :!: :evil: :twisted: leginkább azon , h van olyan kismama, aki nem hagyja ott????

szanet

Szia Kata!

Örülök, hogy jól vannak a picik. Csak így tovább.

Ebben a korban már tudnak egyedül lélegezni, vagy még gépen vannak?

Sokszor olvasom, hogy korababáknál agyvérzés lép fel, ez vajon mitől van?

Ők az én babáim. Páran már bizti látták a másik topikban.

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Kata nagyon örülök hogy jól vannak a babák - tényleg hősiesen veszik az akadályokat -csak így tovább!
Kamilla- ilyen picuriknak még gyengék éretlenek az érfalak (ezért látni időnként szirénázva lépésben haladó kora mentőt mert egy nagyobb fékezés is agyvérzéshez vezethet) -de szerencsére tökéletesen kinőhető ,felszívódó a dolog pláne egy ilyen enyhe 1-2-es mint amilyen Csengének volt .
Tontica én is megnéztem a videót - nagyon aranyosak vagytok :)
Az esti koncert valszeg már a fogzás miatt lehet- jó ideje nálunk is ez megy -egyik felsír -én felugrok cumi a szájba simi -visszaalvás -majd kb fél egy óra múlva a másik hölgy kezdi... Szal nyugi össz -vissz 20 tejfogacska van az két babánál 40 -igazán túlélhető :twisted: :D (jah és még mindíg tartozom aug 9-én születtek és spontán terhesség.)
Azt azért elmesélném a lombikos mamáknak hogy a nagyobbik lányom 7 év után 2. lombikra sikerült aztán 3 év múlva alig 3 próbálkozásból spontán ikrek :) Szóval simán lehettek ti is hipp hopp 4 gyerekesek :)
Nekem a szülész dokim az Istenhegyin rendel így én végig oda jártam kontrolra -de ő fent az emeleten vizsgál és az a gép nagyon profi.. (újságíróknak is folyton azt mutogatták)

Kép
Kép
panni7

kamilla nagyon szépek a képek a babukról :D feküdj és pihikézz!
ugye szanet én is így gondolom,dehát lehet másnak olycsóbb,csak pacekra ment pedig levettem az aranyakat :oops: nem vagyunk gazdagok csak ha valaki igényes a külsejére már eggyből azt kell hinni tele van :?
tontika nagyon édesek a gyerekek alex ahogy átfordul,milyen kis erős,és ő a kis produkciós anna meg a kis nyugi drágák :D nekem a pociban volt ez a tuti fütyis brékelt produkciózott,a másik babu bujkált nyugizott :D
szofi ez a doki a meddőségin van.
kata azért ezek jó hírek a tajcsitől majd megerősödnek :D miden nap küldjük nektek az erőt,és hamarosan megnyugodhattok telljesen :D puszi a kis hősöknek :D

lanyané

...ja Tdanie ragyogó szemeket én is szóvá akartam tenni... :)
Kamilla kis pisze manók... :) :) (én folyton azon aggódtam nehogy a férjem karakteres orrát örököljék -szerencsére 3 konektor orrúm van -nagyitól örökölve :) )

Kép
Kép
panni7

Kata, de jó, hogy jelentkeztél!
Szuper, hogy már kaphatják az anyatejet. Nálunk Dorka pocakja indult be később, sokiág nem tudott emészteni ( mondjuk nálunk Ő nagyon sok gyógyszert kapott) aztán szépen rendeződött. Fejjél, mint az örült, nehogy elapadjon, most a tej nagyon fontos nekik. Próbálj minél kevesebbet aggódni.
Te hogy vagy fizikailag?
Vigyázz Magadra!
Puszi a gyerkőcöknek!

Tonti!

Hát nem egyformák az egyémek sem az tuti.
Súlyban sem :lol: Lili 6070g, Dorka: 5400g
Tegnap olyan kis ügyik voltak "úszáson"

Puszi!

Judit

jucicuki

Tontica :P
Könnyes szemmel néztem végig. Nekem még mindig szinte hihetetlen, hogy babát várok, ráadásul kettőt (ennyi év sikertelenség után...), s nagyjából 20-22 hét múlva nekem is lesz 2 ilyen cuki kicsikém 8)
Jó lenne tudni a nemüket, de végülis mindegy, csak akkor már az ember "úgy" tud rájuk gondolni...

Kata :P
Továbbra is kitartást és jó egészséget az egész családnak!

Bogyótanya :P
Köszi a tippet! Nálunk Apa orvos, áll. a 18. héttől már sztetoszkóppal is hallható a szívhang, így meg akarom fűzni, hozzon haza egyet :)

Kamilla :P
Édesek a kicsik! Vigyázz magatokra!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dóri!

Ti mennyi ideig jártatok végül is Dévényezni?
Nektek doki mondta, vagy magatoktól mentetek?

Judit

jucicuki

Csajok!

Ha valakinek Mildibé 1 tápszert esznek a babái megteszi, hogy dob egy pü-t vagy ide ír!
(van 7 db bontatlan dobozom, amit nem vesznek vissza, a csajok viszont nem eszik :? , a támogatott árnál is kevezőbben szívesen odaadom, de nálunk csak a helyet foglalja. meg engem idegesít hogy lehettem ilyen h--e :twisted:

Judit!

Írtam egy baromi hosszút és elszállt, de majd lehet, hogy felhívlak, mert hosszú történet és lusta vagyok írni :roll:

ÜdvD:óri
Vendég

Sziasztok!

Tontica

szupik a videók és hatalmasak a bébik. Mi ma voltunk 4 hónapos injekción, mert ugye előző héten betegek voltunk. Dominik 7780 g, Laura 6540 g. Úgy érzem fullra leszívnak. Anyatejes anyukák ti hogy bírjátok? Én Dominak 2 napja esténként adok 60 g tápit, mert Ő egy zabagép, feneketlen gyomrú kisfiú. Laura reggelig kibírja kajcsi nélkül, Domika pedig 1kor már jelentkezik, hogy anya kaja!!!

Kata

Nagyon drukkol az egész családom, mindenki kérdezi a fejleményeket, még a hölgy is aki segít nálunk nap mint nap kéri, hogy nézzem meg nem-e van vmi fejlemény.

Kismamák kitartás, minden nappal előrébb vagytok!

Üdv mindenkinek: Zsani

snezsanett

Zsani, tej/tápi kb uaz. Huba nálunk is nagyétkű (nem tudom, hány kilónál tart, majd hétfőn kiderül), és kel éjjel 2-f3 felé.
eddig bírtad csak tejjel? :shock: :shock: :shock: nem semmi! mi 3 napja pótolunk, de Petra nem hajlandó elfogadni a cumisüveget. most épp ezzel szenvedünk.
olvasok ám, de írni nincs időm/energiám.
jó éjt!
:arrow:

Kép
an°°di

Tdanie,
Cukik a babák, hogy mekkora szemeik vannak! :wink:

Kevinszpészi,
Örülök, hogy a babák egész jól vannak, reméljük az anyatej még jobban felerősíti őket. Gondolom, hogy nagyon nehéz lehet nektek, de kitartás, majdcsak túllesztek ezen az első nehéz időszakon! Szorítok továbbra is :!:

Szofi,
Mi újság a cukroddal? Elég a diéta?

Tontica,
Megnéztem az újabb videókat, nagyon drágák! Ja meg megnéztem a webeteket is, hűű, nagyon jó gyönyörködni bennük! :D

Kamillla,
Jók a képek, szépek a gyerkőcök! Először nem láttam az elsőt hogyan kell nézni, de aztán rájöttem, kicsit béna voltam! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, még egyet elfelejtettem.
Petricsek,
Voltatok a Margitban? Minden oké?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Jól eltűntem? :oops: Bocsi, de azért olvastalak bennetek, egy kicsit lehangolt voltam. Biztos az idő miatt. :?

Jadika: gratulálok Annához és Zalánhoz :D

Tdanie: hát igen, itt Mo-on nagyon parás kismamik vagyunk :lol: Azt aaaa, de gyönyörűek a lányok, a szemükről már nem is beszélve :D :roll:

Tontica: megnéztem a videókat, annyira tündériek. :D Örülnék, ha benne lehetnék a táblázatban. Adataim: Babák neve: Boglár és Botond, szülés várható időpontja: 2008. június 21., 1. inszem, kórház: DEOEC, tesó nincs. Köszönöm előre is.

kevinpészi: Nagyon drukkolunk a picuriknak és neked is. Minden rendben lesz!

Jucicuki: nagyon szép, formásak a babócáid. Gratula hozzájuk! Megnéztem Lili és Dorka oldalát, nagyon szupi. :D

Fanni: köszi az infót az influenzával kapcsolatban. Én most nagyon rettegek tőle. Mi is a 13. héten tudtuk meg, hogy egy fiú van a csapatban, a csajszi takarta magát. Amit helyeselni is tudok, nem mutogassa csak magát. A 16. héten megint csak a fiú mutatta meg magát. Végül a 18. héten kiderült, hogy mi a helyzet.
Ez a görcsölgetés nekem is szokott lenni, pl. már az orrfújástól is fájt és ha hirtelen mozdulok, akkor is begörcsöl. De percek kérdése és elmúlik.

Lanyané: gratulálok a kukisokhoz :D

Kamilla: nagyon drukkolok. Üzenem a picuroknak: hogy legyen jók és maradjanak még egy picit bent, növögessenek, fejlődjenek és kíméljék az anyjukat és hogy élvezzék még egy darabig a bentlétet.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?