Új privát üzeneted érkezett!

Juti!
Köszi kérdésed, jól vagyunk. Bulcsú még nem igazán adta jelét, hogy ki szeretne bújni. Kb. másfél hete voltak jóslófájásaim egyszer, de azóta sem. Igazából most már az a nehéz, hogy kb. fél óra séta után bekeményedik a hasam, és fáj az alsó fele. Olyasmi mintha fájás lenne, de nem az, mert folyamatosan fáj, és mindemellé nem párosul a jellegzetes keresztcsont fájdalom.

Lecsó!
Jó ez a mondás! :?

Kép
Kép
giga1
 
 


Ági!

Na, akkor Ti is még maradtok egyben úgy tűnik! Nálam még sosem volt jósló sem, és a séta is még megy, persze lassan, és óvatosan. Ma arra ébredtem, hogy pisilni kell, és miután pisiltem, az érzés megmaradt. Reggel 10 óta egyfolytában pisilni kell. Milán nyomja a hólyagom. És amikor még mozog is, olyan, mintha mindjárt kinyomná, és kidurran. Persze pisi nem jön.

Lecsó!

Köszi az aggódást, aranyos vagy, és igazad van. Ez a mondás meg tényleg jó, hát a könnyeim is lejöttek, ahogy olvastam. Elég szomorú, de igaz! Bár én ma mindentől bőgök, eszembe jutott, hogy nyáron volt, hogy olyan szarul álltunk anyagilag, hogy egy gombóc fagyit nem tudtam enni, mert kenyérre kellett a pénz. És ma elmentem amellett a fagyizó mellett kocsival, eszembe jutott. Hát pityeregtem egyet, mondjuk most se fagyira költöm azt a pár forintot, ami még maradt fizetésig. Szörnyű, remélem azért a babának mindent meg tudok majd adni, amire szüksége van.

Anyuék se álltak túl jól amikor kicsik voltunk, volt hogy anya csak vajas kiflit evett hetekig, hogy nekünk meg tudja venni a rendes kaját. Apa meg katona volt, nem nagyon kapott pénzt. Nem volt könnyű, de anya sose panaszkodott. Na, elég is a szomorúságból.!!!

Nálunk minden rendben lesz! Kész, punktum!!!

jutiboszi
 
 


Juti!
Fel a fejjel, nagyon jó ez a mondás és milyen igaz, Lecso köszönjük.

Nekünk még mindig nincs meg a kiságyunk, de azt mondták anyuék, hogy ha addig nem hozzák, amíg be nem kerülök szülni, akkor amíg kórházban leszek mennek és vesznek egyet.

Fájások vannak. Éjjel azt hittem megyek szülni. Többször éreztem már úgy, hogy ha jobb oldalon fekszek beleszúr alul a hasamba, mint valami izomfájá, ez eddig elmúlt, ha elfodultam hanyatt, de éjjel nem akart. Csak ültem az ágy szélén és fájt, kicsit megijedtem, de aztán pár perc után elmúlt és azóta nem volt ilyen.
A mensi szerű fájás úgy néz ki, hogy napi rendszerességgel jön. Az meg, hogy alul feszít, hát az kiszámíthatatlan, van úgy hogy felállok és összegörnyedek a fájdalomtól. De azt még nem érzem, hogy mennék szülni.

Holnap NST, meg vizsgálat, majd kiderül, hogy nyíltam-e valamennyit.

Driennke

Kép
driennke
 
 

 
 

Halihó!
Már megint nem jegyzeteltem :evil:
Lecso! Nekem nagyon nem is az érettségel van bajom, bár elvileg nekem már nem lesz uh, és hogyha hamar érik, Kincső nem kap úgy tápanyagot, nem tud rendesen fejlődni. Neked viszont még sokszor lesz uh. Meg az is aggaszt, ahogy a doki mondta a dátumot, hogy pedig az még messzebb van. Bár Gézu most is mondta, hogy febr. 14-e és kész. Hamarabb nem jöhet.

Juti! Megmondom az őszintét, szülnék is meg nem is. Tesómmal most azt beszéltük, hogy jövőhéten már 38 hetet betöltjük, az azt jelenti, hogy a 39-ben leszek vagy mi :roll: De azért mai nap után túl lennék már rajta. Az a várakozás kicsit kikészített. Kincső nekem nem is annyira a hólyagomat nyomja, mint inkább a medence csontomat nyomja.

Giga! Akkor neked lehet, hogy tovább szeretne bent lenni a kis csöppség?

Driennke! Nekem este inkább bekeményedik és vele együtt jön a megszokott mensis fájás. Ma hajnalban viszont már a derekamba is nyilalt, ki is pattant a szememből az álom egyből :lol:

Most azon agyalok, hogy hogy fognak vizsálni tovább. Mivel elvileg csak nst van. Honnan fogják tudni, hogy hogy áll a lepény és nyitott vayok-e? Mert hogyha külön nincs panasz nálunk alul nem vzsgálnak.

Kép
bettó
 
 


Juti! Remélem azóta jól vagy! :wink:

Giga! Na ez az, bizony testhelyzetben, elég sűrűn jön a fájás, mármint ez a szúrkálás. Hogyha máshogy ülök, elmúlik. Tesóm is azt mondta, hogy érezni fogom, hogy ez már az. :D

Lecsó! Nekem még mindi kényelmes háton feküdni, csak Kincső nem szereti. Szóval ne aggódj. Igaza van a védőnéninek is, jobban árt a babónak, hogyha ideges vagy! :wink: Egészséges kis emberke fejlődik benned!!!!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit vissza olvastam.

Először is köszönjük a gratulációkat, :lol: és mi is gratulálunk Viviéknek a haza jövetelhez, Lauráéknak a picurkához. Csodaszép mindhárom gyerkőc. :P

Vivi! Bocsi, azt hittem ti is Kerepesen voltatok :oops: .

Betti! Laktoherb teát iszom.

Juti!
Szegények, sajnállak benneteket! :cry:

Csajok! Azt tudom csak mondani, hogy minden szenvedést megérnek ezek a picurkák :wink: úgy-hogy kitrartás!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Tegnapi képek:

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Jadika!
Meg kell zabálni ezeket az apróságokat!
Anna mosolyog, ugye?! Nagggyon édes!!! :D

Kép
Kép
giga1
 
 


Jadika:Annyira édesek főleg a kisfíú tetszik nekem a legjobban lehet azért mindig kisfíúról állmodtam ez őssze is jőtt a kisfíammal most lesz kis lány még nem igazán fogtam fel de már most ímádom.Hogy birod a két pici ellátását egyszere esznek?mesély róluk egy kicsit.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Laura,gratula a gyönyörü kis csöppseghez!!! :D

Adri,nagyon dragak ezek a babak es gyönyörü szep mindkettö! :D Mar nagyon varom hogy en is a kezemben foghassam az enyem.De jo neked,te mar tul vagy rajta,marmint a nehezen.. :wink:

Juti,fel a fejjel! :wink: A kisfiad nagyon szerencses hogy ilyen csaladja lesz mint Ti!!!!
A pocifoto is tök aranyos. :D
Szaradnak a falak?Nalunk meg a vizmelegitö kazan lett ma leszerelve,mert allandoan kikapcsol es nincs a fürdöbe melegviz.Ez volt a 3-ik szerelö,aki vegre rajött hogy mi a gond es nem csak a penzt vagta zsebre.Ne tudd meg mennyi vizkö volt benne,meg eletembe nem lattam ennyit. :shock: Mi 2 eve lakunk itt,az elözö lako meg szerintünk meg soha nem vizkövezte,pedig allitolag 2 evente kellene.Remelem most mar müködni fog ha visszahozzak.Addig meg anyoshoz kell mennünk fürdeni.

Lecso,ez a mondas nagyon igaz!Olyan jokat irsz,a masik kis törtenet is nagyon tetszett! :wink:

Betto,neked is aranyos a pocifotod. :D En is ugy latom nalad mintha kicsit lentebb lenne a pocid.Nekem eddig meg semmi. :? Mensifajasok naponta vannak,ha meg többet setalok akkor egy idö utan meg a fenekem is faj es alig tudok mozogni.

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Bettó, jobban vagyok! Voltam az ikres barátnőmnél. 14 hónaposak már, nem mertem felemelni egyiket se, biztos van már súlyuk!!! Szép babák nagyon! És olyan ügyesek!

Adri, Vivi! Egy csoda az ikerpár. Illetve 2 csoda! Amit az egyik tud, azt tudni akarja a másik is. Egymástól is rengeteget tanulnak!!! És olyan ügyesek, okosak. Majd meglátjátok, nagy élmény a 2 pincur. A barátnőm nagyon örül, hogy ikrei lettek, imádja őket!

Ha van ikrekkel kapcsolatos kérdés, tegyétek fel nyugodtan, majd megkérdezem a barátnőm.

Ami!

Olyan ari vagy! Szerencsés a kisfiam? Hát, ahogy itt megismertelek, a Te babád is nagyon szerencsés, mert tündéri anyukája lesz! Hiszen még meg sem született, és már most hogy aggódsz, és hogy szereted Őt!!!!
És ez mindenkire vonatkozik! Szerintem jó anyukák leszünk mindannyian, igaz csajok????

Biztos hogy nem könnyű anyának, szülőnek lenni, de ennél csodálatosabb dolog szerintem nincs a világon!

jutiboszi
 
 


Juti! Örülök, hogy jobban vagy :wink: Ne is emelgess mostmár, maradjon még bent a te tündérkéd is egy darabi!

Adri, Vivi! Csak ugyanazt tudom írn, mint a többiek! Zabálni való csöppségek. Eszméletelenül irígy vagyok! :oops: :D

Ami! Nos nekem a mensis, hogyha ülök, vagy fekszek érzem szinte mindi. Hol erősebb, hol gyenébb. A szúrás mostmár űlve is előjön, ami eddig csak szinte séta közben volt, vagy olyan félig űlő pozban.

Ma szinte mindenki max jövőhetet mondott, ettől kicsit beparáztam. Nem is a szülés, hanem a szülővé válás gondolatától. Gézu is mondta, hogy nemsoká anya leszek és persze vissza, hogy ő meg nemsoká apa. Megkérdeztem, hogy felkészült. Egyszerű, határozott és persze gyors választ kaptam: NEM. :lol: Nos valahogy én is így érzem. De az ösztön mindenre képes, és tudom, hogy nem lesz semmi gond :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!


Nagyon aranyosak ezek a pici gyerekek....Gratulálok hozzájuk!

Már én is nagyon szeretném , ha történne "valami".Folyamatos fájások és szúrkálások jelentkeznek, de aztán mindig elmúlik.
Azt honnan lehet tudni , hogy az a "fájás" tényleg a szülés megindulását mutatja??? Nagyon nem fog elmúlni ????

Bettó !nekem is rendszeresen séta közben jön elő ez a szúrás.
Azt tanácsolták , hogy ilyenkor jó a séta, mert segíti nyílást.Ja, és én is ezen agyalok , hogy megvolt az utolsó uh ,és nem lesz már más csak ctg, de akkor honnan tudják , hogy milyen állapotban van a méhlepény érettsége???



Zsuzsi
[/img]
zsuzsi80
 
 


hali!

Nem könnyűek az éjszakék, halljátok. Nem a lányok rosszabbak, én vagyok sokkal fáradtabb, és a kis nyűgösködés is 1 órásnak tűnik...

Kép
Kép
labasv
 
 


Zsuzsi! Nekem tesóm azt tanácsolta, hogy ha a szúrkálás is 5 percenként jön, plussz keményedik is a pocak, akkor menjünk be, másnem hazaküldenek :D Amúgy nekem még azt mondta a doki, hogy hanyagoljam a sétát, mert én 15-re vagyok kiírva, de hogyha így haladok, hamarabb lesz meg.

Viven! Tényleg nem lehet könnyű, szegénykém. De gondolom kárpótolnak a csajok :wink: Hogy telik az idő, már 1 hónaposak :D

Kép
bettó
 
 


én nem tudok ilyeneket mesélni, mert az én tapasztalatom: vízelfolyás, fél nap múlva jóslófájások, melyek fokozatosan erősödnek 5 percesre, majd gyors császár és babucik:)
A fájás marha pocsék volt ám...

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi,Bettó:nem hiába van az nst.Ott a baba szívhangját hallhatjátok és ha valami nics rendben pl a méhlepénnyel akkor azt hallani a szívhangján is.Gondolom leesik a szívverése!Szóval ne aggódjatok hogy már nem mentek uh-ra.

Kép

Kép
lecso
 
 


Jééé!Anyának már nagy pocija van! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!
Sajna túl sok jóval én sem tudlak titeket támogatni fájások terén, mert nekem meg indított szülésem volt. Ahogy lemásztam az asztalról máris jöttek a fájások, persze ezek még harmat gyengusok voltak a későbbiekhez képest. DE! Mivel mindenki azt mondja, hogy meg fogjátok ismerni az igazi fájásokat, biztosan így is lesz! Ha mást nem, ahogy Bettó írta, ha már rendszeres és kb 5 percenként jelentkeznek, akkor irány a kh. Legfeljebb még hazaküldenek. :wink:

Vivien!
Miért ilyen rosszak az éjszakáitok? Nem tudsz valamiért pihenni, hogy ennyire fáradt vagy? A lányokkal van valami?

Itt egy pocakos fotó. Mai termés. :D
Kép

Kép
Kép
giga1
 
 


Vivien!Biztos nagyon nehéz lehet a 2 leányzóval.az alvásmegvonás nagyon-nagyon rossz tud lenni! :cry:
Levivel átéltem én is amikor 2 óránként evett éjjel-nappal 2 hónapos koráig.Pl:Evett 8-kor ami eltartott 15-20 percig,majd tejcsifejés,mert rengeteg felejleg volt még a ciciben.addigra olyan 50-60 perc eltelt amire megint ágyba kerültem és 1 óra múlva 10-kor megint kelt enni óramű pontossággal.Nem volt könnyű.És ahogy napról napra fáradtabb az ember annál rosszabb.Neked meg Vivien ketten vannak!Nem írigyellek ezen a téren!
Szívből remélem hogy hamar eljön az idő hogy 1-2-szer keljenek csak fel éjszakamés ha nem egyszerre teszik akkor az még mindig 2-4 :wink: .

Tominak ajánlom hogy jobb a baba legyen mint a bátja!Már sokat beszélgettem vele ez ügyben! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Fájások?Nekm is el folyt a magzatvizem Levivel!Akkor még csak nagyon enyhe mensi fájást éreztem a pocimban.Kb 2-3 óra múlva már kezdett rendszeres 5 perces lenni a fájás(de még mindig lightos a későbbiekhez képest),de akkor már az egész pocim fájt erősebb mensisen.Szerintem egyértelműen felismerhető volt akkor nálam,másnál nem tudom hogy zajlik.És egyre erősebb lesz a méhösszehúzódás ahogy halad előre az idő!A végén már......Na majd mindenki elmondja milyen volt! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Rakok fel én is képet :D

Kép Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Juti a második képen látszik a bőr viszketés,fájás,égés eredménye! :?

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Neked sincs pici pocid :wink: Szépecske! Fájásra visszatérve, a mensis görcs mellett ugye folyamatosan kemény is volt a pocakod? Vagy az nem feltétel? :D Szófogadó srác lesz Tomi, biztos sokat fog segíteni :wink:

Kép
bettó
 
 


főleg azért nem alszom, mert friss anyuka lévén állandóan azt nézegetem, hogy minden rendben van e. Me evés utén kb 5-10 perccel kezdődik a hascsikarás. Annyira sajnálom őket, hogy az nem igaz!

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!

Lecsó! Ez igen, tényleg jól kirepedtél. Nekem két oldalt lent van, de ennél sokkal enyhébb, valószínű ezért nem viszketett.

Képzeljétek, ma jönnek ki a biztosítótól. Hát, ez gyorsan megy! Kíváncsi vagyok, mit mondanak!!!

Voltam nst-n, 8-ra mentem, aztán 9.30kor már itthon is voltam. Ma elég gyorsan ment! Aztán visszafeküdtem, mert nem tudtam még ülni se, olyan fáradt voltam. Most keltem fel.

Vivien! Most biztos cserélnél velem, ami az alvást illeti! Nem irigyellek, de kitartás!!!

Bettó! Akkor most jó, ha sétálsz, vagy nem jó? Érdekes, mert mindenki mást mond. Ugye neked azt mondták, ne sétálj. A barátnőmnek azt mondták, sétáljon, amennyit csak tud, mert akkor könnyebb lesz szülni. Én már asszem megzavarodok. Ahány ember, annyi vélemény. Mindegy, amúgy se tudok túl sokat sétálni, és azt is úgy teszem, mint a lassított felvétel.

Képzeljétek, meg vagyok dícsérve barátnő és férj által is! Azt mondták, hogy le a kalappal, nagyon jól tűröm a terhesség utolsó időszakát is. Mert a barátnőm elmesélte férjuramnak, hogy milyen rossz is lehet, és biztos nekem sem olyan fényes, csak én jól tűröm. Nem akartam elmondani, hogy nekem tényleg nincs nyűgöm, hadd legyen büszke rám a párom. Meg ott volt a nővére, amint megtudta,hogy babát vár, onnantól egy zsepit nem vett elő egyedül. Szinte egész nap feküdt, főleg a vége felé. Meg is lett az eredménye, a mai napig nem adta le a felszedett kilókat. És most megint terhes, hááááát, nem irigylem a férjét.

Ja, PSZT, a titkos ügy!!! Negatív lett megint a teszt a barátnőmnek, de már 9 napot késik neki. Szóval ő cukros, lehet, hogy azért nem mutatja ki a teszt?! De jövő héten megy dokihoz, akkor tuti kiderül. Én szorítok, ő nagyon szeretne másodikat!

jutiboszi
 
 


Juti! Örülök, hogy minden rendben van!!! Nekem azért nem ajánlott a séta, mert 15-re vagyok kiírva és hogyha tovább és többet sétálok ebben a gyönyörű napsütésben, akkor jóval hamarabb megszületne Kincső baba. És azért az a két hét még jó lenne. Voltam a postán és elég nehéz mostmár. Keményedik, mensis fájdalom, vagy szúrás, de olyan nincs, hogy ne érezzek semmit. Űlni is csak nagyon a szék szélén tudok. Amúgy a séta jót tenne a szüléshez az tuti. Ki akartam normálisan takarítani a lakást is, de most inkább hagyom.

Vivien! Szerintem és is ilyen leszek. :wink:

Kép
bettó
 
 


Juti! Azt nem is tudtam, hogy a cukrosoknak nem mutatja ki a teszt.

Kép
bettó
 
 


Ez nem biztos, hogy nem mutatja ki a teszt!!! Ezt csak mi gondoljuk, mert ha jól tudom, akkor nekik más a hormonszintjük, és talán azért nem. De ez nem orvos által mondott dolog, csak mi gondoljuk így! Egyébként fáj a cicje, meg rosszul van, hányingere van reggel, szóval előfordulhat, hogy jön a tesó. Azt mondta, majd szól, ha tud valamit!

Sajnállak, hogy így vagy, ennyi fájással, meg szurkálással! De már az a két hét mi a 9 hónaphoz képest, amennyit vártál rá, nem igaz? Én takarítottam ma is. Röhögtem is, mert még volt kb. 4 evőeszköz, meg 3 edény, és mondtam a Csabinak, hogy most legszivesebben lefeküdnék itt a földre, és meg sem mozdulnék, mert annyira fáradt vagyok, nem bírok már állni. Erre elkezdtem röhögni, hogy akkor is elmosogatok, kitartok, mert a szülésre kell gyakorolni, ott sem mondhatom, hogy most elég, nem csinálom tovább. Szóval szendedve, de elmosogattam. Aztán közben egész jól lettem, szóval azért hat ez a dolog, csak be kell beszélni magadnak, hogy bírod, hogy menni fog, hogy erős vagy, és ha elhiszed, akkor így is lesz! Remélem ez a szülésre is vonatkozik, bár az sokkal nehezebb lesz!

jutiboszi
 
 


Jé, már csak 20 napom van hátra! Neked meg 16 drága Bettó! Hogy megy az idő!

Már jó lenne azt nézni, hogy jé, már 20 napos a babám....ugye???

jutiboszi
 
 


Ja, volt itt a biztosítótól egy bácsi. Hááááát, lesújtó. 52.000 Ft-ot kapunk. Azt mondja, higgyem el, ennyiből helyre lehet hozni. Én húztam a szám, Csabi egy szót se szólt, pedig ez tuti kevés lesz. Max. a festékre elég, de ott van a munkadíj. Úgy számolt, hogy 16 óra alatt, 500 Ft-os órabért számolt, tehát a munkadíj 8000 Ft! Hát mutasson nekem egy festőt, aki a konyhát, előszobát, fürdőt, wc-t 16 óra alatt 8000 Ft-ért lefesti!!! Szörnyű!!! Hú, most berágtam. Jobban mint amikor épp áztunk!

És az a szar, hogy ezek a biztosítós alkalmazottak szerintem be vannak tanítva konfliktuskezelésre, szóval ha akartam volna se tudtam volna vele vitatkozni. Pedig megggyőződésem, hogy ez kevés lesz! A fenébe, miért nem akkor volt nagy a szám, amikor itt volt!!!!

jutiboszi
 
 


Juti! Bizony ám, jó lenne azt nézni. Én annyiból amúgy nem bánom ezeket a fájásokat, mert így legalább a drága szervezetem rendesen gyakorol :lol: Ebben már profi. Amúgy még tényleg elviselhetőek, van egy-kettő ami durvább, de annyira tényleg nem vészes. Csak az időpont miatt nem örülök neki. :wink:
Tudjátok mi még a nehézkes? A wc-re leülni :lol: Annyira lent van a hasam, hogy elég érdekesen ülök rajta.

Lecso! Igazad van az nst-vel kapcsolatban, erre én nem is gondoltam. Hiszen, hogyha nem jó a szívhangja, egyből küldenek áramlási uh-ra, meg simára is. Mostmár nyugodtabb vagyok.

Annyira fura, amikor lefekszem, és a drága kislányom mocorog, mivel van helye mindenét mozgatja a kezét teljesen lent érzem, meg a buksija is, mintha ki akarna jönni, annyira lent van :D

Kép
bettó
 
 


Jujj az tényleg nagyon nem sok! Manapság már egyik szakember sem dolgozik ilyen olcsón :( :evil: És az a verzió nem él, hogy számlát adtok oda nekik és úgy fizetnek?

Kép
bettó
 
 


Bettó:hogy őszinte legyek nem emlékszem már,hogy kemény volt-e a pocim a szülés napján.Elősszőr az izgatottság ,majd később a fájás miatt sem rémlik.Bocsi! :wink:

Juti:valószínű ők sima fehér falhoz számolják az árat! :evil:

Vivien:neked kapnak a csajok anyatejet is?Laktoherb teát iszol,mert attól is fájhat a pocijuk.
A dokinéni ajánlott gondolom különböző "csogaszereket".pl:Grape water(dm-ben lehet venni,1 hónapos kórtól adható.A vbarátnőm szerint isteni.Én sajnos saját tapsztalatot nem tudok mondani,mert csak már akkor ahllodtam róla amikor már nem kellett) vagy Infacol vagy espumisan szuszpensio vagy édesköménytea vagy szintén a dm-ben is kapható masszázskrém pocakra Baby balzsam talán a neve(pici tubusban és piros dobozban kapható).NÁLUNK EGYIK SEM JÖTT BE!!!! :cry: DE MINDEN BABA MÁS!lEVINEK ADDIG FÁJT A POCIJA AMÍG SZOPIZOTT,PEDIG MÁR AVÉGÉN VAJASKENYERET MERTEM ENNI,MERT FÉLTEM HOGY ATTÓL FÁJ AMIT MEGESZEK.

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Semmi baj :wink: Úgyis fogjuk mi azt tudni, hogyha itt az idő. Legalább is gondolom :lol:
Nekem amúgy a védőnő azt mondta, hogy a laktoherbtől nem lesz pocakfájós. Na most döntse el a kismami, hogy mi van :roll:

Kép
bettó
 
 


Az én védőnőm szerint meg igen,na meg egyes kismamik szerint is :wink: .

Kép

Kép
lecso
 
 


Tejserkentőnek szerintem 0 :lol: .Most a kecskeritafüvet fogom kipróbálni,a net szerint is meg kismamik szerint is akár 50%-al megnöveli a tejcsi mennyiségét.

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Voltam NST-n, meg vizsgálaton. Azt mondta a doki, hogy megvárja őt Niki a születéssel (mert ugye jövő héten nem lesz). De a vizsgálat óta annyira fáj ott lennt, ha megyek, annyira feszít, hogy csak na.

Egyenlőre ennyit tudok írni, mert nem tudok ülni. Egész nap talpon voltam és nagyon elfáradtam. Holnap jövök.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Na meg van mit akartam kérdezni :) .
Nektek nem szokott bizseregnia a melletek?Meg fáj is ha megfogom!Holnap megyek a védőnőhöz ha el nem felejtem megkérdezem tőle,hogy ez természetes.Lehet csak készül a szopizásra? :wink:

Jó éjt!Szép álmokat nektek!
Puszi

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Sajnos szines diszperzitet számolt a faszi, de az a baj, hogy nekik megvan egy határérték, és hiába drágább, nem fizetnek többet. 46 négyzetméterre számolt szines diszperzitet, arra jött ki 44ezer körül. a többi meg a munkadíj. Mivel a Csabi alíárta, hogy ezt elfogadjuk, így nincs más választásunk. Már késő. Nem is bosszantom magam, ez is több, mint a semmi. Utólag meg már hiába viszek számlát, nem fizetik ki. Tudják nagyon jól a biztosítónál, hogy senki nem kéri számlára a festést, mert akkor drágább. Szóval sajna bebuktuk.

Bettó!

Én úgy ülök a wc-re, hogy jó nagy terpeszben, akkor egész kényelmes.

Lecsó!

Nekem nem bizsereg a cic, hanem sokszor kiszárad a bimbi, meg néha viszket. De akkor bekenem valami krémmel, és király.

jutiboszi
 
 


Bettó!

Egyébként pont ez jutott az eszembe, hogy Te valamennyire felkészültebben fogadod majd a fájásokat. Én meg majd lesek, mint borjú az új kapura. :shock:

Egyébként tinikoromban volt, hogy olyan mensis görcseim voltak, hogy az ágy mellől derékszögben fogtak meg anyuék, úgy vittek az ügyeletre, mert nem bírtam kiegyenesedni. Akkor azt mondta a dokinéni, aki a szurit adta, hogy készüljek, mert a szülés is hasonló lesz. Hát, azt is túléltem valahogy, pedig akkor azt hittem, hogy sosem múlik el. Ja, és fel sem voltam rá készülve, hirtelen jött, most azért sejtem mi vár rám!

Na, most megint megnyugtattam magam.

Tudjátok mitől félek most? Nem is a fájástól, hanem attól, hogy elfáradok. Vajon lesz-e erőm végigcsinálni?????? Ez a legnagyobb bajom. Mert azért a fájások eléggé lefárasztanak. A barátnőm is mondta, hogy ő már fel akarta adni, mondta, hogy egyszerűen nincs ereje, hiába próbálkozik, de aztán végülis csak kijött az a csöppség!!!

jutiboszi
 
 


Juti! Nyugi, a kisfiad miatt, azt az erődet is össze food szedni, amiről nem is tudod, hogy létezik. (hm... mintha már tapasztaltam volna :lol:) a wc-s dolot kipróbálom úgyis van rá 1000 meg 1000 alkalmam.

Lecso! Ez szupi hír :shock: Pedig már vettem is egy adagot belőle :roll:

Driennke! Nekem is nagyon nem jó űlni, álltalában akkor is jön egy kis fájás.

Ma már kb. a 7. erős fájást érzem :shock:

Kép
bettó
 
 


Ugye az űléssel nem nyomom meg a buksiját??? :shock: :lol:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Ezen már én is gondolkodtam! Sokszor ahogy fürdök másképp nem megy, és néha érzem, hogy megnyomkodom szegénykét ahogy felállok a kádban. De állítólag védve vannak, szóval csak nem nyomjuk össze őket. De tényleg, ez nekem is eszembe jutott. Főleg ahogy lent van a kis feje, háááát, reméljük nem rossz neki. Bár, ha belegondolsz, hogy amikor megszületik, milyen vékony "csatornán" kell kipréselődnie. Ahhoz képest mi nem nyomjuk az üléskor sem annyira!

Na, csajok, ma engem ért utol a betegség. Még nem merem kijelenteni, de kezd náthásodni a hangom, és egyre jobban fáj a torkom. Csináltam mézes kammilla-kakkukkfű teát, eddig nem használt. Remélem nem leszek ennél betegebb.
Az orrdugulásról már nem is beszélve.....

jutiboszi
 
 


Juti! Szegénykém :( Pihizz sokat, nekem az is segített :wink:
Én is ebben bízom, hogy jól ki van ez találva és védve van :roll:

Este képzeljétek, azt hittem, hogy szivárog a magzatvíz. Be volt keményedve a pocakom és nagyon nedves lett az alsókám. De véül is nem, mert csak annyira bekeményedtem, hogy uzzadtam :oops: :shock: Hajnalban meg olyan sokáig húztam a kimenetelt, hogy már nagyon kellett wc-re mennem. Olyan szinten be volt keményedve a hasam, hogy Kincső feját totál ki lehetett tapintani. Elaludni se tudtam utána. De minden rendeben van, mocorog rendesen a kis tündérkém.

Megyek is, talán szülés előtti utolsó bevásárlás :D

Kép
bettó
 
 


Lecso!

Engem is megnyugtattál, tényleg a ctg is kimutatja , ha a baba nem kapja meg a megfelelő ellátást.

Betto , én is ma megyek nagybevásárolni , de csak este, és remélem, hogy nekem ez az utolsó szülés előtt :)

Zsuzsi
zsuzsi80
 
 



OFF
Ha van kedvetek kitölteni ezt (nagyon rövid), az segítség lenne nekem. Köszönöm szépen!

hordozo
 
 


nem iszom laktoherbet... azt hallottam, hogy az édesköménytől is szokott fájni a poci, hiába adják pont annak a megelőzésére... :?

Infacolt szedünk jelenleg, rohadt drága, 1600 ft, és sztem nekünk max 5 napig elég... :? Amúgy nem látom, hogy nagyon használna. Ma este 11-1-ig ment a hoppáré... Frankó volt. :roll:

De legalább onnantól alvás volt, csak hamizni keltünk fel.
Ma megint jön a védőnéni, akit egyszer csak a móka kedvéért meg fogok tépni... Haj...

Kép
Kép
labasv
 
 


Amúgy egy jó tanács!

Nézzetek utána minden papírnak, hogy megvan e, és helyesen van e megcsinálva. Nekem a kórházban nem adtak táppénzes papírt, mehetek vissza... A nődokim mint kiderült nem pecsételt egyszer sem a kiskönyvembe (!?), mehetek vissza... Ezek nélkül ugyanis nem kapom meg az anyaságit és egyáltalán semmilyen pénzt. Mé jó, hogy van egy kis tartalékom a számlákra! Ja, és a taj-t sem küldték még, személyesen meg nem tok bemenni. Ez is kell a pénzekhez.
Csöppet sem vagyok ideges... :?

Kép
Kép
labasv
 
 


Kitartást Vivien! :wink: Csak az eleje ilyen nehéz :? Legalább is nálunk úgy volt ,amíg össze nem rázódtunk,na meg fájt apoxija :evil: Ahogy írtam sajnos nálunk smemi nem használt Levinek,de minden baba más,hátha nálatok valamelyik beválik.Az infacolra a végén már nyitotta aszáját ha meglátta a fecskendőt :)

Kép

Kép
lecso
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?