Sziasztok csajszik,
jó volt talizni!!!
csak a kisebbség nem kellett volna...
Franyó,
csodaszép az etetőszék, büszke tulajdonosa mégszebb, gratula!
Anka ahogy felfele néz és mosolyog zabálni való
Kiságyat matracot nem teszitek lejjebb, nehogy a végén kiugorjon egy fejessel...nálunk már a legalján van a lap, mert féltem, hogy baleset éri.
Miszike,
Beki nagyon hasonlít Rád, így képen még jobban látszik (most nézem a képtárat).
Kendő ügyben megkérhetnélek, hogy mérd le nekem a hosszát és a széltét, kiváncsi vagyok a méreteire. Én most egy 70*520ast készítek épp.
Alakodra szerintem egy szava sem lehet a párodnak, igazán csini vagy, az enyém örülne, ha 63kg lennék, pedig én 159cm vagyok csak
(na de 83kg
)
Gombóc,
gratula Zsombinak a 7 hóhoz!
Sajnálom, hogy végül még sem jöttetek a talira, fránya hitelüi.
hozzátápi:szerintem nem érdemes sokáig húzni a dolgot a gyümipépekkel, mert lehet, hogy előbb bejön a gyereknél a főzi(burgonya,hús, stb.), mint a zöldség/gyümölcs. Ezek a húsos kajcsik is teljesen pépesek, sőt direkt megnéztem Neked, hogy ez a Kecskeméti almapüré csirkével, ami bejött Bencének 70%ban alma és csak 20%ban csirke. Azóta próbáltam nála megint az alma+őszibarit, de pfuj nem kell
. szóval válogatósak ezek a törpék, mindegyiknek más a nyami. Majd csak lesz vmi Zsombinak is, ami a "fogára" való
Zulu,
köszi a zacskót még egyszer, viszont találtam benne egy cipő számlát+hozzá a fizetési bankkártya bizonylatot. Mi legyen vele? Feladjam postán vagy biztonságosabb, ha a legközelebbi talira viszem?
Maca csuda édes, kis éhenkórász
, Malac pedig igazi örökmozgó, nem csoda, hogy ilyen csini vagy, bizti van mozognivalód mellettük.
Réka,
jók a képek a tárban! köszi
Dani pedig milyen hajas baba
, irigylem a hajkoronáját. Fürdőgatya is szupi, Baywatch Boy
Momo,
de jó, hogy megkerültél.
Miket beszél a druszám? jegyzeteled?
Alvás: tegnap volt a 3.sírva elalvós éjszakánk, szerencsére egyre rövidül az idő(35/28/20perc), amíg nem tart ennél tovább a sírás, addig bírom. Remélem hamarosan azért elhagyjuk ezt a részét az estének. Egyébként mióta így alszik el, csak egyszer ébred éjjel, akkor is csak épp hogy eszik és már alszik is vissza.
Sofka,
örülök, hogy megismertelek, kár, hogy olyan messze voltunk egymástól és nem igazán tudtunk beszélni, de majd legközelebb. csemeték nagyon helyesek, gratula!
Csucsuka,
végre találkoztunk, örülök, hogy megismertelek. Zsófi igazi hercegnő az emeletes kocsijában, Danó pedig nagyon kis udvarias és ahogy tolta a babakocsit, igazi mintagyerek.
Igaz még nem írtam mindenkinek, bocsi érte, de gyorsan elküldöm inkább mielőtt felkel egyszülöttem, aztán ha még lesz időm visszaolvasok.
Szép napot Mindenkinek, pusza
Timici