Új privát üzeneted érkezett!

napszemcsi írta:Lányok,mindíg megakaor kérdezni,de elmarad :oops: :oops:
Ti jártatok már a Mágusnál?
Mi készülünk már,de nem tudom,hogy kell hozzá időpont vagy csak felhívom és megkérdem,hogy mikor van bent és meglátogatjuk?


Napszemcsi! :)
Mi karácsony előtt voltunk. Volt Pesten intéznivalónk, és úgy döntöttünk, hogy bemegyünk a Kaáliba is.
Írtam Harcikának, Ő beírt Krizsa dokihoz aznapra. Talákoztunk Krizsa dokival, és Harcikával is. :D (Sőt, Szamtona íróasztalán tettem tisztába Kláribabát. :oops: :lol: )
Nagyon örültek nekünk! Biztosan Nektek is örülnek majd! :wink: :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


Napszemcsi!
Ja nekem ez a válasz kimaradt. Mi májusban voltunk Krizsa dokinál. Én őt hívtam fel telefonon kérdeztem hogy x hétvégén bent lesz-e ha igen bemehetünk-e. Ő mondta hogy mikora menjünk és akkora mentünk. :)Nagyon örült nekünk is. :) Szereti a késztermékeket megnézni.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


mijaza GYEREKGRÍZ és hol kapni???

kata,
én is pont ma gondoltam rád, hol lehetsz... biztosra vettem, h tanulsz. Miért tanulsz ennyit? pályát változtatsz?

KépKép
pompomlány
 
 

 
 

Pompi!
Én auchanban szoktam venni Milupa termék ez a neve hogy gyerekgríz olyan dobozban van mint a tápszerek tejpépek. 1000 forint egy doboz én a fagyiban lévő tejjel adtam nekik de tápszerrel is lehet. Olyan lesz állagra mint a tejbegríz amit magadnak főzől. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


hajni777 írta:Orsi,
nekem hiányzol, meg a tanácsaid is...!

hízika májam :oops: :oops:

de 1.5 napig nemhogy net, de áram sem volt a vihar miatt :lol:
most már bénanet is van :)

ha szakkönyveket nézzük, akkor 8 hósan ez szopási sztrájk és nem elválasztás. irodalom szerint ilyenkor 95%ban erről van szó.
Ebben segítség ha félálomban szoptatsz. és idővelvisszaáll a rned.

Lilinek 1szer volt szopisztrájkja és 1 hét alatt állt vissza a rend.

utazóágy: nekünk van egy samsonite-szerű majd keresek linket, ez kb. 1 kg, és mi ezt hurcibáljuk magunkkal.
jah,látom arról is bekerült a link :lol:
tuti 1 éves korig jó a mienk, bár kép alapján az hosszabbnak tűnik.

no, puszi mindenkinek, ennyi időm volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,
Barnimat holnap reggel fél nyolckor műtik lágyéksérvvel. Reggel 4-5 között még meg kell teáztatnom, hogy ne legyen teljesen éhes reggelre. Segítenétek, hogy azt hogyan készítsem? Vagy adjak neki cukros vizet, esetleg limonádét?
Előre is köszi a segítséget!

KépKép
lili73
 
 


Lili!
Szegény Barnika. :( Jobbulást és gyors felépülést kívánok nektek.
A tea készítése hát kérdés mid van otthon. Én lehet csipkebogyót adnék azt egyszerűen este szórd bele a vízbe a csipkebogyókat hagyd állni és kész nem kell főzni mert akkor pont a lényeg (vitamin kifő) persze a vizet előtte forrald fel. Ha cukros viznél maradsz akkor egy deci vízhez egy mokkáskanál cukor kell (dokinéni mondta). Illetve még kamila tea (én néha adtam nekik pocakfájásnál) van aki allergia miatt nem javallja de egyszer nem lesz baja. Abba is rakhatsz pici cukrot. Citromlét én nem raktam bele nekik soha igazi citpromot meg egy éves korig nem kaphatnak én cebioncseppet használtam C vitamin tulajdonképpen.
Vagy ha van otthon csecsemőteátok akkor azt is készíthetsz nekik (babatea)

remélem segítettem még benézek ha van kérdésed írjál!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lili

én baby mecsek teát szoktam adni Olivérnek, azt újszülött kortól lehet.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsebi, Zsuzsi,
köszi,
bébiteánk nincs itthon. Kamillateám van és cipkebogyó is, mindkettő filteres. Jó az is? Gondolom csak lightosat kell, éppen hogy legyen valami íze, ugye? Nem tudom, kísérletezzek-e vagy maradjak inkább a cukros víznél, hogy tutira megigya.

KépKép
lili73
 
 


Lili, meg fogja inni, sztem ezzel nem lesz gond, felforralod a vizet, és egy kis ideig amíg szíme lesz, benne hagyod, ízesíted kis cukival és jó lesz. Hunor is megissza, igaz ő rooibos teát iszik, azt nem ízesítjük.
Vendég
 


Anikó,
Szerintem átvágott az a nő, nem hiszem, hogy ennyi mindent felengednének. De majd referálok. Ti egy hét múlva utaztok kb., igaz? 1 v. 2 hétre mentek?
A T.T. cumisüveg elég formabontó, nekem nagyon tetszik! Ivott belőle Ágolyó? Már 3x megjött? De jó neked! Ha hazajöttünk szerintem én se erőlködöm, ha ő nagyon nem akarja a szopit. De addig nincs apelláta!
Jóképű az 5 kg-os ágy, de a gépre esélytelen. Még egy babakocsi sem fér el. Hátha kibírjuk!

Bandika,
Nagyon állat ez a buborék! De szerintem ezt mi már majdnem kinőttük! Az viszont nem nagyon tetszik benne, hogy a gyerek a földön fekszik. Nem tudom elképzelni, hogy egy szállodai szobában leraknám a gyereket a földre a kutya mellé! Szerintem a tuflák kutyánk odafészkelné magát hozzá! Meg a föld is tök regyvás…. Meg hideg…. De amúgy tök jól néz ki!
A Vodafone-internetre gondolsz? Azt sokszor használjuk, de T.-ön nem lehet, ott nem működik.


Andi,
Chicco folyadékot viszek, csak még sose használtam! Köszi a műanyag tál tippet, erre nem gondoltam! Viszem a fejőkét is…ráadásul kézipoggyászban, mert Olivér hajlamos rá, hogy ha nem csak ketten vagyunk, akkor még úgyse nem eszik… Azé’ remélem nem kell pumpálnom…

Pompi,
Köszi a tippet! Szerinted tápértékileg jó a rizspehely is dúsításképp? Olyan macerás rizst meg krumplit főzni, ráadásul azok csak frissen jók!

Napszemcsi,
Jó, hogy jelentkeztél! Az én fiamnak sincs még foga! Nórika hogy tudja falatozni az almát fog nélkül? Nagyon helyesek! Ez a gríz jól hangzik, de ez tehéntejalapú ugye? Köszi a jókívánságokat!

Zsebi,
Szar lehet ilyen tuflák anyóssal….! Tehéntejalapú ez a gríz?

Kataaaaa,
Ne tanulj már!!!!!

Orsiíííí,
Nagyon vadregényesnek tűnik ez a hely! Biztos nagyon jó nektek! Majd ha lesz időd, mesélj! Köszi a tanácsot, akkor hátha csak sztrájk… De ez milyen hülyeség, nem? Honnan gondolja ki a gyerek, hogy ő most sztrájkol? Meg ugyan mé’?! Én eztet nem értem….

Lili,
Huh, nagyon szorítok! Tanácsot sajnos nem tudok adni. Annyi gyereknek van lágyéksérve, a tiétek miben más, amiért műteni kell? Olyan szörnyű ilyet hallani! Kalappal!

Olivér talán már többet eszik, de így is fogyott. Ráadásul ma ment is a hasa. Remélem, nem lesz semmi baja! Már amúgy is a fél patikát visszük! Én most elköszönök, talán lesz majd vmiféle net. Megpróbálok jelentkezni, és referálni, hogy kibírtuk-e a 17 órát…. Még egyszer köszi mindenkinek a drukkot! Jóccaka!
20140901102739
 
 


hajni,
jó utat nektek és nagyon drukkolok, h minden OK legyen.
A rizspehelyről sajnos nincs infóm, h milyen eljárással készül...

Nálunk most apa már alszik, mi hárman meg itt bulizunk kint a nappaliban... 8) nem úgy néznek ki, mint akik egyhamar elálmosodnak... :roll: sikongatnak, jár kezük-lábuk, megy a kiskutyázás...

Tényleg, akartam mondani, h találtunk egy olyan jó TV-adót, az a neve, hogy Bebe TV, egy gólya az emblémája. Direkt ilyen kis csecsemő-adás megy egész nap. Nagyon ari... felfedeztétek már? Ilyenkor (a'sszem 9-től) már csak az megy, h Bebe gólya alszik, a cicája meg labdázik az ágya előtt.

KépKép
pompomlány
 
 


Hajni!
Jó utat és jó nyaralást Nektek! Remélem jól és gyorsan eltelik majd a hosszú út és megjön Olivér étvágya is! A szopisztrájk meg monnyonle!
Egyébként Balu is alig evett ma, 3féle kaját próbáltunk ebédre, de semmi se volt jó. :?

Pompi,
Nektek jó bulizást :lol:
Teccik az új foto a tickereden, ami most már könyvjelző is 1ben!

Orsi,
Te fáradhatatlan vagy! Mondjuk azon csodálkozom, hogy nem éjszaka írtál! :lol: :lol: Fiúknak bejön a síelés?

Lili,
Drukkolok a pici fiadnak! Meddig lesz kórházban?

Napszemcsi,
Azt az almát Nórika rágta körbe?! :shock: Lehet, meg kéne már végre próbálni nekünk is a szilárd kaját!

Én ma kaptam egy kis kimenőt altatás után, elmentünk a barátnőimmel egy pohár sörre :oops: Jól esett! :oops:

Jó éjszakát!
A.

Kép
bandika
 
 


Sziasztok :)

az almát nem Nóri rágta körbe,hanem én, :) csak annyira kinézte a kezemből,hogy oda adtam neki,és a levét szívogatta :lol:

Lányok,ez a gríz tejmentes :wink: itt van a linkje :wink:
http://www.aptamil.hu/asp/show_milupa.a ... rand_id=16
Én ízesíteni szoktam egykis fahéjjal+ a tápszerünk banábos ízesítésű(Humána baby-fit) nagyon szeretik :lol:

Zsebi,azt elfelejtettem megkérdezni,hogy a babakocsit (Chicco) Te használtad előszőr,vagy használtan vetted?

Lili,drukkolok,hogy Barnikádnak ne fájjon a műtét!Biztosan bátor kisfiú,és nem lesz semmi gond!
Jelentkezz,ha már túlvagytok a műtéten,és mesélj,hogy mi is történt Veletek.

Pompika,Norina és Bencsi ma sokáig aludt :?:

KépKép
napszemcsi
 
 


Most kattintottam a linkre,és nem adja ki a gríz oldalt :?
Ha érdekell valakit a gríz,akkor a táblázat 6. hónap utánra kattinson, a tejmentes gabonapépre és ott kiad 2 féle hamit.A gyermekgríz mézzel,ott elolvashatjátok a részleteket :)

További szép napot 8)

KépKép
napszemcsi
 
 


Lili!
Remélem sikrült valamivel megitatni a babádat és minden rendben ment a műtéttel.

Hajni!
NEM tej alapú a gríz. Pont ezért kell hozzá anyatejet vagy tápszert keverni ha HA-s a tápszer akkor ez sem lesz tehéntejes :) én is ezért adtam neki mert nekem HA-s tejpépet nem írt fel a dokinéni és én simát még csak most kezdtem nekik adni.

Nagyon jó utat érezzétek jól magatokat. :)

Pompi!
Ilyenkor még kint buliztok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én már felfedeztem azt a tévét, de enyém gyerekek nem szokták nézni. :)

Bandika!
Néha jó is egy kis kimenő. Szerintem még ráértek a darabos kajával. Ha én adok nekik így almát egyben már megeszegetik de sok mellé megy. Kicsinek ha így az enyémet odaadtam mint Napszemcsi akkor inkább csak szívogatták (foguk még nem is volt).

Napszemcsi!
Írtam püt. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi
Én is tök véletlenül fedeztem fel a Bebét. Naponta 5-10 percet nézi a drágám, mikor 5 óra, apa még el sem indult haza ő meg töknyügi. Nagyon tv ellenes vagyok, de ha már tv, akkor ezekben az adásokban tényleg semmi erőszak nincs

Kérdés:
MÉRLEG:
Zalánt 2 hete nem tudjuk mérni, egyszerűen lepakolja a végtagjait a mérleg mellé (leérnek), és így semmi normális eredmény nincs.... Ti hogy csináljátok??? Azért 3-4 hetente szeretném látni a súlyát....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma

rendes mérleged nincs?
én már hónapok óta úgy mérem Olivért, hogy ráállok nélküle, aztán vele. digitális mérlegem van, 10 gramra pontosan mér.

Kép
zsuzsi73
 
 


napszemcsi,
még alszanak... 8)
köszi a linket! az nem baj, hogy mézes? a mézet nem csak később lehetne...? :roll:

emma,
nekünk pont a mérleg fölött lógnak a kabátok, az leköti a figyelmüket. Lóbálj valamit fölötte, amíg méred!

Kép

zsebi,
nálunk elég sokat megy háttérnek a TV, és mivel pont ott van a nappaliban a játszószőnyegük, jó, hogy át tudom kapcsolni, az erőszakos filmbemutatók helyett inkább azt hallgassák-nézzék. Különben csak annyira érdekli őket, hogy néha felnéznek rá.

bandika,
köszi! sokáig variáltam, míg megalkottam a "tökéletes" vonalzót! (mostanában ez volt a hobbym :lol: ) Imádom, ahogy fej fej mellett molyolnak!
Szóval te mán sörözöl... ühüm! 8) Hahhhj! Én egy jó pohár vörösborra vágyom! De még tartom magam...

KépKép
pompomlány
 
 


Ja! :D
A neveket azért tüntettem el, mert anyósék most vettek szám.gépet és egyszer rákérdezett, hogy én a babáson "csetelek"??? (Biztos a férjemtől hallott valamit!) Mondom, te jóisten, mingyá megtalálja a jó kis anyós-ellenes hozzászólásaimat! A'sszem örihari lenne! :roll: 8)

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi

mert szerinted a képekből nem ismer rád anyós?
amúgy szinte kizárt, hogy magától ide tévedjen ebbe a topikba.
amikr éjfélkor még viháncolnak a gyerekek, előtte mikor alszanak utoljára? du? koraeste?
én meg épp azt nem bánnám, ha ki tudnánk nyújtani egy kicsit az esti lefekvést.
mostanában este 8-kor szunya van, így reggel fél 6-kor már teljesen kialudtan várja a játékot Olivér. de végülis egy szavam se lehet, mert fél 6-ig alszik folyamatosan. csak utána kaja és már nem nagyon akar visszaaludni.
cuki ez a kép a mérlegen.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!

Zsebi,
írtam pü-t!

Napszemcsi,Pompi,
nagyon jók a képek!

orrszívó:én is szerettem,de a dokinő lecseszett,hogy mért nem a porszívósat használom,és amikor áttértem arra,csak lestem,hogy mennyi csigát szív ki a gyerekekből!

Enyém fiúk is imádják a gyerekgrízt,Apa fegezte fel a Tescóban.Én uzsira adom nekik gyümivel és joghurttal.Szerintem az a minimális méz nem árthat nekik.

Orsi,
jó sielést!Gondoltam rátok,amikor mutatták a tv-ben a vihart!

Lili,
jobbulást a kisfiadnak!

Hajni,
jó nyaralást!

Bandika,
egészségedre!!!

Andi
Kép
aanda
 
 


zsuzsi,
7-kor fürdenek, utána még van egy óra szunya, ált. 9-ig, és akkor éjfélig utána fönt vannak még (+ van ebben a periódusban is még egy evés)
Mindig maguktól kelnek, nem tudok mit csinálni, max, ha hagynám őket egy óráig üvölteni, biztos elaludnának, de az nem megy. Jobb ez így, én sem vagyok korán fekvő-korán kelő.
Képek: abban reménykedem, hogy ha már keresne, nem nézegetné a régebbi oldalakat. De a gyerekek neve elég jellegzetes és az mindig szem előtt van.

KépKép
pompomlány
 
 


A vonalzós kép meg szerintem elég kicsi, csak nem olyan jó már a látása!

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi
Tutkó a kép! Ugyanilyen a mérlegünk :) Majd próbálkozom, mert mostanában éri el a 8 kg-ot és nem akarok lemaradni a nagy eseményről :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Csajok!
Van valakinek valami jo ötlete orcsepp ügyben????
Már tul vagyunk a nasivinen a garasonon,és a brulamicinen!
Most már olyan sürü a takony az orrában hogy alig tudom leszivás után kirobbantani az orrszivobol! :evil: És még mindig sok,nagyon sok! :(
Ez megint nem jo irányban halad! :cry:
Még hál'isten nem köhög és tud aludni töle de sajnos igy szoktunk belemenni sürüjébe! :(

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
A sterimart próbáltad? Én az ilyet úgy szoktam hogy azzal befújok és várok vele vagy 5 percet a gyereket próbálom fekve tartani és az szépen feloldja majd leszívom.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Napszemcsi :)
Én is azt hittem, hogy ő ette meg az almát. Már örültem is, hogy van más baba is, aki úgy eszi az almát, mint Balázs :)

Pompi :)
Bebe Tv nálunk is va. Nap 2-3 percet nézheti Balázs és akkormindig mondjuk neki, hogy mit lát. Egyébként nálunk mindig ki van kapcsolva a tv, ha ő is a szobában van, úgyhogy többniyre csak este kapcsolom be, de van, hogy az is elmarad.
Szerintem majd akkor fogják igaziból nézni is, ha majd kicsit nagyobbak lesznek -3 évesek.
Ja, és mi a a http://egyszervolt.hu -m az animációk közül szoktunk neki még lejátszani néha egyet. Az "Én elmentem a vásárba fél pénzzel"-t nagyon szereti :)

Anikó :)
Állítólag az anyatej is jó nátha ellen, az orrába kell cseppenteni cseppentővel, de az szerintem nem lazítja, hanem az immunanyagok miat múlasztja. És kálciumot is adhatsze neki, az nyugtatja a nyálkahártyát.
Esetleg valami homeos dolog?

Képzeljétek tegnap délelött fél órát aludt Balázs és utána egész nap semmit és nem is volt különösebben fáradt, csak estére dőlt ki. Fürdés után kb kettőt szívott a ciciből és már aludt is. :)

wish
 
 


Anikó

a nasivint hány napig adtad?
nekem ez jött be a legjobban, de amikor már sok napja adtam, akkor már csak este cseppentettem be és azzal kihúztuk reggelig.
a sterimar nem szakítja fel a mélyen letapadt cuccot.

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish!
Én még mindig ámulok hogy hogy eszi az almát Balázs. :) :)
Azóta mióta nálatok voltunk már a banánt szépen megeszik ha a kezükbe adom nem nyomják szét. :) Mindig mondtam nekik hogy Balázs milyen ügyes.

A tv nálunk is úgy van egész nap be sincs kapcsolva este a hiradó környékén igen, de akkor ők már lassan mennek fürcsizni így nem igazán nézik. Nekem a koraszülöttség miatt kellett őket szemészetre hordani és ott mondták pici gyerek egy nap max 5 percet nézzen tévét mert több árt a szemüknek.

Anikó!
Sikerült javítani a helyzeten?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Andi!
Megnézetem ezt az egyszervolt.hu-t hát ez nagyon jó.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok, most semmi mást nem tudok irni, de ez fontos!
Orrszivó-ügy! Ne ringassuk magunkat abban a tévhitben, hogy az elektromos (pl.Pesztonka) tökéletesen elég! Lukum 1 hete beteg és pár napja hörögni kezdett, ma elhivtam megint a doktornénit és fény derült arra, hogy ez a szivó szart se ér! Rendes orrszivó-porszivó kell, nem fáj (ezt már látom) klasszisokkal több cucc sokkal hamarabb kijön, egész a garatból felszivja. Ha bennmarad a pangó cucc, könnyen hörgőszükülethez vezet és befulladhat a gyerek!!! Ez egy véletlen elejtett kérdésből derült ki, a doktorunk biztos gondolta, hogy 3 gyerekes anyának ilyet nem is kell mondani... Dehát Mátl idejében nem volt még ilyesmi, Emese meg 1x volt 1 kicsit náthás eddig! Ugyhogy Lányok, porszivó!!!
Anikó, Neked van? Jobbulást!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Wish!
Én is megnéztem :). Klassz. :lol:

Tv: na most nem akarok hülyeséget írni de a tv nem csak a szemüknek rossz. És a tartalma is egyenlőre tök mind1. A villogás az, ami olyan idegpályákat erősít amitől a gyermek másféleképpen dolgozza föl este a napját. Ennél többet én sem tudok. :oops: 3 éves koráig egyáltalán nem szabadna. Persze este felé nálunk is megy már a híradó. :?

Lili!
Remélem minden rendben volt! :!:

Bandika!
Az hogy később jön a reflex az teljesen normális. :D Nekem már mindig később jön. De ettől még jönni fog a tej. Nekem amikor nem jött a reflex akkor egyáltalán nem jött. ÉS nem fokozatosan lett ez a helyzet hanem egyszer csak hopp nem volt. :( . Úgyhogy nyugika!
Nekem mindig van itthon egy tálca alkoholmentes söröm. Ha apa lehúz egy pofa sört akkor anya is hagy igyon máááán :wink: . Persze kicsit jobban esne nekem is egy jó kis kricsmiben valahol varátnőkkel :wink: :D
Kata!
Jó tanulást :roll: :(

Hajni!
Szopisztrájk :roll: :? . Sok sikert!

Zsebi!
Alvásproject. Fél siker! Tegnap életünkben először elaludt magától a kiságyban sírás nélkül!!!!!! :lol: :lol: :lol: Anya baromi boldog volt!!!! Aztán félóra múlva ébredés megint. Komolyan mondom ki vagyok ezektől a hülye félóráktól. Barátnőm heccel hogy beépítették neki a svájci kakkukost! :lol: :roll: . Mindenki szerint a foga. Szerintem meg tuti nem az. De most komolyan ha valakinek van valami ötlete segítsen már. Éjszaka is félóránként kakukkol. :( . Cumi be, alvás... ennyi... Ha már eddig megúsztuk sírni hagyás nélkül akkor jó lenne ezt is megoldani valahogy nélküle. Egyébként próbálgatom este sírni hagyni de semmi értelme. Egyre mérgesebben üvölt. És mindig föladom pár perc után. :( Háááát. Egyszóval a nappalok egész jók :). És ha félóra után sikerül visszaaltatni akkkor van hogy 2 órát is alszik. szóval álmos és nem elég neki a félóra. De van amikor kudarc. Az éjszakák egyenlőre siralmasak. Nekem... Ő alszik... :lol: Elvégre cumi be aztán durmol tovább...

Na... De egyébként tök jól vagyunk :lol: . Elkezdett beszélni :lol: . Mondja már hogy ájjájáááj :lol: . Meg elkezdte használni a lábait. Kezdi magát tolni előre(persze még mindig csak hátrafelé haladunk :lol: ) Meg néha kinyomja magát fekvőtámaszba. :P . Mármint lábaival együtt. Egyre jobban elszórakoztatja magát. Rengeteget kacag :lol: . Főleg ha megijesztjük :roll: . A BBUU a sláger :lol: azon mindig röhög. Meg a botturmix hangján is röhög. Vicces :lol: . Annya turmixol gyerök meg majd belehal a röhögésbe :lol:
Jut eszembe :) . Tegnap olyan isteni rizspépet csináltam magamnak :oops: :oops: . ÚÚÚÚgy megkívántam :lol: . Szerintem baromi finomak ezek a kaják :lol: . Kár hogy a sinlacból én nem ehetek :roll: Azért apának sütöttem húst :wink: . Kicsit kiakadt volna ha rizspéppel várnám haza a munkából :lol: :lol: .
Na visszafekszem hátha hagynak aludni...
Pompi!
Hogy bírod az ilyen virrasztást :shock: . Nálunk este 8-kor föllövik a pizsit... Mindannyiunkra :lol: .

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Ja!

Anikó!!! Remélem nem lesz ennél rosszabb. Jobbulást az úrficskának :(

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Bzsuska
1-2 héttel ezelőtti Nők Lapjában volt szó a gyerekekről, akik fél óránként felébrednek... előkeresem...
Zalán napközben csinálja ezt, szerencsére éjszaka van egy 6 órás egyben alvása és utána is legalább 2 órákat alszik egyben

Anikó
Sajnálom, hogy Ágoston ennyit szenved ezzel a betegséggel

Mérleg-ügyben teljes siker, csak úgy kellett a polcra rakni, hogy a lába ne érhesse el, 8100 g a drágám :shock: 2 hét alatt megint 300at hízott :D A heti 150-es hízásoknál nem hajlandó alább adni :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma!!!!!!!!!!!!!!!
Már alig várom :) :) :) ! Siess!!!!!!!!!!! :oops:
Most rákerestem nlc-n de csak egy olyan cikket találtam ami azt javasolja vegyük magunk mellé... :roll: :lol: ÁÁÁÁÁ kész téboly :lol: :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


na, itt vagyok újra. V olt a doki influenza gyanusak vagyunk. mostmár mindenki. apa a legrosszabb állapotban, a csajok taknyosak én meg a nem tehetm meg, hogy beteg vagyok állapotában küzdök a kórral, mára sikerült a torokfájást is legyűrnöm, remélem ez a győzelem jele.

Orrszívás. Apa nem bírta ki vett egy elektronyosat, de végül sikerült is neki rögtön aznap eltörnie, úgyhogy maradt a porszívó.
Viszont azt valaki elmondhatná, hogy egyedül hogy szív orrot, mert mi ketten is kevesek vagyunk hozzá. lassan már tényleg az van, hogy egyikünk hasal a gyereken amíg a másik porszívózza... :twisted: :twisted: (ez igy elég jól hangzik...)

a tápszer és a tejpép az különböző dolog?

Zsebi!
olvastam, hogy a dokinénitek nem írta fel a ha-s tejpépet...

nálunk is probléma, hogy gyakran kelnek éjszaka, említettem a dokinak, hogy lehet hogy gyenge a tej éjszakára és mutattam neki, hogy kaptam hipp tejalapu grízt. na erre mondta, hogy felejtsem el és felírta a milupa ha-s tejpépet. A szopi mellett uzsonnára adhatom nekik.

Alma. :) abban menők vagyunk! amíg nem volt foguk, addig én is odaadtam nekik az almát szopogatni egyben, most, hogy van foguk, nem, mert ahogy harapdálják nagyon darabosra törik és fuldokolnak tőle, na meg így köpködik is kifelé. kicsit később.


tv. nálunk egyáltalán nem megy, csak elalvás után, nézzük mi, és azt is olyan halkan, hogy legtöbbször a felét nem értem annak amit mondanak. néha megis lepődöm, ha valaki napközben bekapcsolja. nekem nagyon idegen dolog, hogy háttérzajnak menjen. arra ott vannak a cd-k rádió.
az egyszervolt.hu az tényleg aranyos, de a gépelé se hozom őket. Nagyon ritkán fordul elő, hogy itt vannak a kezemben.

rooibus teát lehet nekik adni?? azt nagyon szeretem!

elfelejtettem miket akartam még....

Ja mi fluimart fújunk orrszívás előtt.

homeos füzetke címe, ami nekünk van és az adagolás is benne van..
homeopátia babáknak mamáknak
II. kötet születéstől a gyermekkorig.

a III. kötet meg a Homeopátia mindenkinek mindenkorra. ez sajnos még nincs meg.

kérdés még.
cipőt mikortól kell a lábukra adni? Főleg, hogy Maja ácsorog és néha látom, hogy próbál lépni. Olyan aranyos, ahogy elengedi a rácsot és átlép a térdemhez :) már tud pár másodpercet kapaszkodás nélkül állni. Gaja meg már szabályosan mászik és majdnem ül! :)
szóval cipő... Hogy vannak ezek a számozások? pl a 16-os cipő az kire jó?
jajj, odaég a kajám!!!....

katyerina
 
 


nem égett oda! :)

Hajni!!!!

már utaztok?? de gyorsan eljött!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!

Nem tud valaki valami jó kis uszit, fürdőt, Pesten, ahova el lehet menni a babákkal pancsolni? Nem babauszit, csak olyat, ami bababarát és bemehetünk kicsit lubickolni....

katyerina
 
 


nem égett oda! :)

Hajni!!!!

már utaztok?? de gyorsan eljött!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!

Nem tud valaki valami jó kis uszit, fürdőt, Pesten, ahova el lehet menni a babákkal pancsolni? Nem babauszit, csak olyat, ami bababarát és bemehetünk kicsit lubickolni....

katyerina
 
 


Emma!

Megtaláltam :lol: :lol: :lol: . Köszi. :lol: Mondjuk nem vagyok vele kisegítve de jó volt elolvasni hogy nem vagyok egyedül :lol: .

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Katyerina :)
Orrszívás: Leülsz a földre enyhe terpeszben és hanyatt fekteteve beteszed a gyereket a combjaid közé, úgy hogy egyirányba néz a lábatok, a fe egész fenn van a lábaid között, a keze meg a combod alá kerül. A fejét a comboddal tartod egyenesen, a kezeit meg leszorítod vele a földre. A lábával kapálódzik, de le lehet gyorsan szívni az orrát. Kicsit szadistának érzem magam közben, hogy így lefogom, de nagyon gyorsan végzünk így.
Remélem érthető.

Almát kásást adj nekik először. Balázs is eleinte nagyokat harapott, de olyankor kivettem a szájából, most már szépen farigcsálja a fogával és nem fuldoklik. Persze sosem hagyom egyedül almát enni, mindig mellette vagyok olyankor, mert az ördög sohasem alszik.

wish
 
 


Katyerina!
Nekem orrszívás egyedül leülök a földre a gyerek feje az én bal combomon a másik lába az ő hasánál hogy ha kapálózik akkor sem tud megmozdunli úgy hogy felsértsem az orrát. A jobb keze a honom alatt kijön így az le van szerelve a másikat meg beszorítom valahogy a lábam alá és már lehet is szívni. Bár nekem Balázs hagyja Eszti meg üvölt. :( Éjjel is ezzel szívjuk ha kell akkor becsukom az ajtót és máris nem hallja a nem érintett gyerek.

Jobbulást az egész családnak.

Nekem nem írta fel és már ne is fogja a tejpépet mert egy éves kor után már csak indokolt esetben írják fel a HA_st. Mindegy megvoltunk nélküle is. :)

Nem tudom ezt a teát nem ismerem amúgy úgy tudom majdnem minden mehet nekik feketeteát a koffein miatt nem célszerű adni.

Cipő: na ez a másik téma amiben megoszlanak mind az orvosok mind az emberek véleménye. (mint a hozzátápi ahány ember majdnem annyi féle vélemény). Én mint tudod Balázs fiamat hordom rendszersen a kacska lábával az ortopédiára ott nekem azt mondta hogy amikor már áll a baba akkor adjak rájuk kb. fele időre cipőt másik fele meg saját lába zokniban. Az én gyerköceimre jó a 16-os cipő :) :) :) Nekem azzal kezdük sima Sieszta a legegyszerűbb vékony cipőcske kötös (még pont jó rájuk).

fúúú remélem nem hagytam ki semmit

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

A műtét sikeres volt, de jó, hogy nem vártunk vele a doki szerint, mert már kizáródásgyanús volt. Reggel mentünk, este már itthon is voltnuk. Barni hősiesen viselkedett (leginkább aludt).
Köszi a drukkokat!

Zsebi, végül kamillateát adtam neki.

KépKép
lili73
 
 


Zsuska
Másik topikon egy csaj bejelentkezett erre az alvásklinikára....

Kép
Kép
emma1976
 
 


orrszívó: szerintem is csak a porszívós működik. Nekem living lab is volt, de semmire sem jó.

tv: enyémek elég sokáig nem nézték, most meghatározott időben van tv.
Reggel nekem kell valami ami leköti őket míg én ébredek, így akkor fél óra ca., meg este elalvás előttis ennyi. De dvd megy, meghatározott mesékkel.

Alváslabor: egy próbát megér, pont ha ennyire sűrűn ébred. Lehet, hogy tudnak valamit mondani...bár szerintem az infóval előrébb nem lesztek, de legalább megtudhatjátok a sűrű ébredés okát.

mérleg: Llit dec. eleje óta nem mértem. Foglalmam sincs mennyi :lol: de nem úgy tűnik, mint akinek bármi baja lenne.

cipő: na itt van kb. 100 féle elmélet. én azzal értek egyet ami azt mondja, hogy cipőt utcára adunk a gyerekre, ha ortopédiailag más nem indokolt. Mivel egyszerre 2 pár cipő kell a gyereknek, így nekünk mindig van egy bokafogósunk és egy angolszász mintájú puhatalpúnk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors dicsekvő bejelentkezés!
2 kisfiunk lesz :P :P
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!!!

Gratulálunk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj annyira örülök nektek !!!!

Lili!

Örülök hogy minden rendben ment!

Cipő:
Én úgy hallottam hogy amint járni kezd a gyerkőc, kell a jó minőségű cipő a lábára. Az emberi talp nem erre a kemény betonra termett. Ezért kell a cipőcske.

Alvásklinika egyenlőre kizárva. Nem tartom annyira súlyosnak a dolgot és még tart a kiképzés. Még csak párszor aludt el önállóan. Ha már ez is állandósulni fog hátha jobb lesz. Azért köszönöm. Melyik másik topicon? Azért kivi vagyok...

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Fanni!!!!

Gratulálok! Nagyon örülök nektek!
ha van képed, akkor raksz ide is? jól vagytok?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili!

örülök, hogy jól sikerült a műtét! Nagyon ügyes volt Barni.

Orsi!

mit jelent az angolszász puha talpú? és azt benn használjátok, vagy az is utcai és zokniban vannak benn?
milyen a síelés? remélem jól érzitek magatokat!!!!

Na és amit mindig elfelejtek és ne haragudjatok, hogy nem személyszerint!
Minden betegeskedőnek jobbulást!!!!!!

katyerina
 
 


Anikó, hogy vagytok????
Vendég
 


Fanni
Húúú de szuper! Nem ezt mondta neked vki, de te nem úgy érezted????

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: