Sziasztok
)
Tudom, hogy már unjátok, hogy folyton fáradt vagyok, de ez a nap minden eddigin túltett
Ma annyi időm is alig volt, hogy pisilni kimenjek... Mielőtt hazaértem, a picim már abba se hagyta a rugdosást, de olyan furcsán rugdosott, mintha remegne. Vagy egy órát egyfolytában ezt csinálta
Hazaértem, fejest ugottam az ágyba, minden zúgó kikapcsol és simi, megpróbáltam megnyugtatni. Legalább egy negyed órába telt. Szerintem túlfárasztottam, túlerőltettem
Most olyan gonosz állatnak érzem magam, úgy sajnáltam szegénykémet. azóta semmi gond nincs, már volt ébren, de csak a szokásos mennyiségű és formájú rugcsival.
Vera, te meg pont kérdezted, hogy meddig akarok még dolgozni... hát semeddig, de muszáj. Gyakorlatilag még a jövő 7en.
Úgy fog kinézni, hogy
ez a hét kedd, csüt munka
szerda - orvos
péntektől-keddig itthon tanulás
szerda - vizsga és előadás
csüt - munka - ha jól számoltam, az utolsó napom,
Utána tavalyi már rég kiírt, de ki nem vett szabik, meg 7 nap idei és utána már október lesz
És miután hazajöttem muszáj volt olvasnom, mindjárt megyek is vissza, mert .... tudjátok, nem is mondom.
Szóval zajlik az élet.
Vera, de ari pocid van, meg ari vagy te is
Majd én is teszek fel képet, mert van új.
Nekem vannak ruháim, én az elején már így számoltam, hogy beleérünk az őszbe. Nekem már tavasszal is kellett, mert rögtön nem jött rám semmi, úgyhogy van 2 kötényruhám, meg közben lett egy nadrágom, meg 2 hosszú szoknyám is van. szóval nagyon jól el vagyok. Kivéve, hogy be kéne szereznem vmi kismamaharisnyát
P Azt hol lehet venni, sima boltban, v csak kismamásban? Nincs kedvem szaladgálni, mire felfedezem... Egyelőre még harisnya nélkül voltam ma
A hosszúnadrág még nem is volt rajtam, nagyon jó passzés és nem gumis derekú, szerintem most még ki fogom használni
Meg van még egy pulcsim is, az jó bő + még van olyan polár mellény, ami jó rám (eznem kismamának készült)
Szóval, amíg munkába járok, tök jól elvagyok, utána meg nem sokat rohangálok majd ki, arra meg elég
Én jó előre gondoltam mindenre
Timi, én voltam EKG-n, de nekem muszáj volt, mert nem tudták eltalálni, hogy a 3-4. hónapban mi okozza, hogy nem kapok levegőt (negyon nem kaptam vagy 2 hétig). Aztán nem ez okozta, nem jöttek rá, de végül is nem érdekelt, mert elmúlt
De ari lehetett reggel Johi, szegénykém, hogy izgulhatott
Remélem, jól fogja magát érezni hosszabb távon is!
Manuális vizsgálat még nekem se volt - úgy még életemben sem... Nemtom szerdán megúszom-e még, vagy időszerűnek fogja érezni a doktornéni... Ha az, hát legyen, de nem vagyok túl lelkes
PP
Sára, Szabó dokitól semmi infom, én is csak úgy tapogatózok a kórházban (egyelőre csak elméletben)
Remélem, találsz valamit az archivumban! Egyébként üdv közöttünk és gratula a babához!
Húúú, jól elhúztam az időt a hosszú levéllel, pedig vár a könyv!
Pusssz nektek!!!
Ann