Sziasztok és üdvözlet az újaknak!
Gyors visszaolvasás, nagyon sokat írtatok, és olyan jó olvasgatni és látni a kis növekedő csöppségeket.
Megtudná valaki mondani, hogy a Kombinált tesz hogyan zajlik, éhgyomor? ott elkészíti az ultrahangot is? Mert a dokim javasolta az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumot, a 12 hetes vizsgálatra , és nem kérdeztem semmi más infót bejelentkezéskor. Annyit tudok, hogy az eredmény 1-2 óra alatt megvan. Viszont ezenkívül még be kellett jelentkeznem a korházi 12 hetes ultrahangra, nem sok ez egy kicsit szerintetek? Már csak a Picúr érdekében kérdezem, nem árt neki? Vélemény? Tapasztalat valakinek ez ügyben?
Csenge, meggyógyultatok?
Columbine, én átadnám a diplomamunkámat szívesen
, csak a téma más, ismerős az érzés, még ezután jön az államvizsga?
Wellness hétvége: nyugodtan mehetsz, van kismama ismerősöm aki volt, és nekem is nagyon ajánlotta, így Február közepén megyünk Alsópáhokra, családbarát pihenő, és van kifejezetten kismamáknak való welllness csomag , így gondodlom máshol is van ez a szolgáltatás. Merre mentek? Ha kérdezhetem….
Panna, a Margitban fogsz szülni? Lehet, hogy hülye a kérdés de a szülészet még működik? Én anno ott szültem és szerintem szuperek voltak a szülőszobák, és utána a baba – mama szoba is. Sőt szülés után még teát is felszolgáltak kis zsúrkocsival, míg pihengettél, nagyon meglepődtem de jól eset.
Lanyané GARTULA!!!
Zsóf, kellemes készülődést, neked ez az év nagyon emlékezetes lesz, csupa csupa örömteli elfoglaltságaid vannak.
Zsuzsu, édes kis csöppség, nagyon jól sikerült a felvétel, gratulálok, a nemét még nem lehet tudni?
Na megyek mert ügyfél…
………, hogy unooooom.
Üdv
Marcsi