Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, neeeeeeeee..... Laptető!
Nekem egyelőre nem kell több bébi, megelégszem kettővel.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


sziasztok


Hát férjemnek elmondtam,de Ő azt mondta hogy sejtett valamit :lol: még nem mer neki örülni ,mert már koppantunk egy párszor,de annak nagyon örül hogy sikerült.
Olyan álomkor jönn rám ebédidő tájékán hogy lefekszem aludni ha tehetem Balázsal. Képzeljétek ma akkorát esett hogy felrepedt a felső ajka,olyan mint egy néger kisbaba :lol:

Már nagyon várom a Keddet biztosat majd csak akkor tudok mondni nektek.

Puszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


bogáncs :D

Még mindig a próbálkozás fázisában vagyunk. Két szopi között próbálkozok különböző dolgokkal. Próbáltam a tejpépet, nem jött be. Körte nem jött be. Most a hrmadik fajta tápszert próbáljuk, ezzel elbohóckodik, de nem nagyon issza meg. Csináltam neki krumlipürét, abból evett két kiskanállal, aztán úgy döntött ennyi elég is volt. Egy dolog amit jobban megeszik, az az almareszelék mandarinlével.

Nelli :D

Úgy látom sorstársak vagyunk. Csak a szopi, semmi más nem nyerő. Anna a banántól kimondottan öklendezik. Tehettem én hozzá anyatejet.

Mi is csak agyhártya-gyulladás ellen oltattuk be. Vagyis még csak az első adagot kapta meg. A másodikat majd most februárba kell megkapnia. A nagylányomnak is volt rota vírusa, és nem emlékszem, hogy olyan nagyon vészes lett volna. Nagyon kell figyelni, hogy ne száradjon ki. Tényleg legyengül, de nem került kórházba vagy ilyesmi.

Anna is iszonyat mozgákony. Már bárhova odakepeszt hason kúszva. Forog a hossztengelye körül, meg pörög a hasán, mint az iránytű. Sőt már felnyomja magát térdre, meg könyököl, és előre-hátra hintázik. Nem semmi a kiscsaj. :D

Hétfőn viszem mérlegelésre. Tök kiváncsi vagyok. Most már úgy megyek oda, hogy reméllem azért nem fogyott a gyerek :)

zbarbi

Gratulálok a babához. Bátor emberek vagytok bobókával együtt. Mondjuk nem mintha neki lett volna beleszólása. :)

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 

 
 

Sziasztok :)



Zbarbi :)

Halkan gratulálok a pozitív teszthez, és a keddi uh vizsgálatra küldöm a drukkokat :wink:


Tündi :)

Albert-babát hivatalosan március 9-re várjuk, de valószínű előbb fog megérkezni :shock:
Sajnálom a vizsgáidat, de 2 gyerkőc mellett nem lehet egyszerű még tanulni is. No, de majd legközelebb :wink:
Balázs nagyon szép kislegény :P


Boboka :)

Hogy vagytok? Lassan mentek az első komolyabb uh-ra :wink:


Tiza :)

Köszi a tippet hátfájásra, de sajnos én nem tornázhatok :?
Pedig olyan jó lenne egy kis mozgás....
Sikerült már fotót kicsinyíteni?




Rólunk...

Hát, kezdek betojni :oops: :roll:
Eddig csak keményedett a hasam, mostanság viszont már komoly jóslófájásaim vannak :roll: 8) Főleg, ha hidegfront jön. A héten 2 éjszaka is alig aludtam, mert 3-5 percenként jöttek a fájások, de 10 másodperc után mindig elmúltak. Ez normális ilyenkor a 33-34. hét táján? Picit félek :oops:
Egy picit bugyuta kérdésem is lenne... a vajúdás, szülés idején mi a legfájdalmasabb???
Amúgy pocak még szinte nincs is :shock: Aki nem tudja, hogy babát várunk, az meg nem mondaná :shock:
Sajna vészesen vérszegény vagyok, és amit eddig szedtem vasat, már nem megy, mert rosszul vagyok tőle, hányok :? Esetleg tudtok valami homeopátiás cuccot ajánlani? Egyenlőre bio fekete szőlőlét ittam meg 1 üveggel, de nagyon drága ahhoz, hogy hosszú távon ihassam :cry:
Az utóbbi időben fogyok is, de Kiskannibál jól van, sokat fészkalódik, szépen növekszik :P
A múlt héten megvettünk mindent, a gyerekszobát is kifestettük, de még az ágyikót össze kell szerelni, ki kell csinosítani, és a kisruhákat is ki kell mosni 8)
Már nagyon várjuk a nagy napot, de egy picit félünk is :D :oops:




Minden szépet és jót a hétvégére :D
Vendég
 


Haga :)
A kicsinyítés még nem ment. Senkitől nem kaptam tippet, hogy mi a gubanc.
A szülési fájdalmakra nem tudok mit mondani. Nekem mesterségesen indították meg és negyed óra múlva már 5 perces fájásaim voltak, de az még elviselhető volt. A menzis görcshöz hasonlít, csak sokkal rosszabb. Aztán egyre jobban fájt, végül már folyamatos fájásaim voltak, de nem tágultam. Tolófájást nem ismerem, mert a műtőben végeztem 7 óra vajúdás után. Nekem nem a fájdalom volt a legrosszabb, hanem a hányinger, székelési inger, infúzió, pisilés stb. De már alig emlékszem az egészre.
Sajnálom, hogy nem tornázhatsz, az biztos segítene.
Nekem nem voltak jósló fájásaim.

Kép
Kép
tiza
 
 


haga :D

Aranyos a kérdés. :) Mindig amit érzel, az a legfájdalmasabb. Azt gondolja közben az ember, hogy ennél fájdalmasabb már nem jöhet, aztán rá kell jönnie, hogy de igen. Nekem a tolófájások voltak nagyon borzalmasak. De teljesen mindegy, hogy ki mit mond, mert mindenkinél máshogy zajlik. Én nehezen tágultam, lassan haladt előre a baba, rá kellett kézzel segíteni. Alulról tágítottak, felülről ,eg nyomták a babát. Lehet, hogy te tök jól fogsz tágulni, és az egész nem is lesz olyan vészes. Kár előre ezen izgulni. Ugyis az lesz a vége, hogy amint kibújik a baba, az egész fájdalmat elfelejted. :D Közben ugysem lesz rá időd izgulni, ha már ott vagy.
Azért még maradjon egy kicsit bent Albert-baba. Jó helye van ott bent. Elevitet sem szedsz? Azért jó lenne valamilyen vastablettát szedni, mert fontos a babának. Mit szedtél eddig? Én Maltofert szedek még most is, annyira nem borzalmas.
Pihenj sokat.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Maternát szedek Elevit helyett, mert csak abban nincs olyan összetevő, amire nem vagyok allergiás.
Vasból meg a Ferro-folgamma ment. Semmi más... most meg már ez sem :?
Vendég
 


Haga :D

Én is azt szedtem Krisivel, és tök jók lettek utána az eredményeim. Sajnálom, hogy már nem tudod szedni. Doki nem mond semmit?
Még azt a minimum 3 hetet bírjátok ki együtt valahogy!

30-án kell mennem uh-ra. Ez a terhesség már most látom, hogy nem lesz ugyanolyan, már most keményedik a hasam, csak tudnám, hogy mitől :shock: Reggelente van egy kis émelygés, de legyűrök egy szenyát, pihizek még egy kicsit, és utána már jó.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Haga :)
Nekem az fájt a legjobban, mikor elment a magzatvíz, és hirtelen 2-3 perces, majd szünet nélküli fájások lettek, de tényleg mindenkinél más, és kár előre jobban izgulni, mint az egészséges. És mikor kipottyan a abba, az semmihez nem fogható érzés :lol:

Timi :)
Mikorra megérik a hozzátápira Anna, lehet, ízleni fog neki sok folodg. Még nem kész rá. Ha meg akkor is lassan megy, ez van. Amig hízik, van tej, nem kell erőltetni.

Sajnos Briginek szájpenésze lett. Kivagyok :( Egyik csajnak sem volt, de gondolom, a sok betegség legyengítette, meg a nagyok is összefogdosnak mindent, hiába mondom, hogy nem kellene.

Domi is lázas és taknyos :(

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli,
ez nálunk is így volt, szájpenész egyiknek sem csak Ágnesnek...
Mindannyian influenzásak vagyunk, ki most kezdi ki már kikeveredik és a java benne, öt embernél ez már kórház...

Valaki írta, hogy az éjjelei rosszak. Nálunk 2éves koráig egyik sem aludt éjjel felébredés nélkül. Így van ez most is és mivel zsinórban jöttek már 6éve nem alszunk :twisted:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Amica :)
A rossz éjszakás is én vagyok :(
Jobbulást nektek! Influenza brutál :( Drukk, hogy ne legyen kórház!
Dominak is 39 fokos láza van :(

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Hú, jó régen voltam már, de egyelőre még mindig a "csak ezt a napot éljük túl..." stádiumban vagyunk, bár a helyzet már azért haloványan alakul alvás szempontból.

Haga :D
én is csak a Ferro-t tudtam volna ajánlani, bár nekem semmit nem kellett szedni. Esetleg vas+C-s pezsgőtabletta?
A szülés szempontjából nagyon tudom ajánlani a málnalevél teát és a korábban már emlegetett homeós bogyókat. Nekem nem tudom milyen lett volna ezek nélkül, de így nagyon szép élmény maradt a szülés (kivétel persze a közvetlenül azt követő nap :wink: ). Szerintem az a szakasz a legvészesebb, ami a méhszáj eltűnését előzi meg. A kitolás már kutyafüle volt ahhoz képest. :lol:

Barbi :D
jaj, de jó! Halkan gratulálok egyelőre a picurkátokhoz és nagyon örülök! :D

Boboka :D
pihenj, amennyit csak lehet. Nálam is nagyon korán kezdődött Sáránál a pocikeményedés, de aztán a 20. hét körül elmúlt és a 40. hétig kihúztam. Szedjél esetleg MagneB-t. Minden ok lesz, meglátod! :wink:

Nelli, Amica :D
jaj, de sajnálom, hogy már megint betegeskedtek. persze tudom, minél nagyobb a család, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valaki bekap valami bacit. Hála Istennek, lekopogom, de mi egyelőre jól vagyunk, mióta Julit nem viszem orvoshoz náthás tünetekkel, egyre ritkábban jön elő nála. A homeós cuccok neki nagyon jól használnak.

Amica :D
sztem rám gondoltál alvás-gond terén. :wink:
Hát, igen, mi sem olyan családból származunk, akik gyerkőcként túl sokat alszanak. Juli még minden éjjel vándorol hozzánk és reggelig úgy alszunk. Sára maga volt a káosz, de most már legalább 5-10 percet elnézelődik, nem üvölti végig a napot - ha már nem alszik napközben. Illetve, hordozókendőben jól bírja a szunyát. Úgy elalszik 1-2 órát is. A kiságyát csak éjszaka használja, nappal mire beraknánk, már fel is ébredt.
éjjel hál Istennek most már alszik úgy 11 órától reggel 8-ig, csak kajálni kel 2-3-4szer, de már ez is jó.

Inkább más gond van nálunk. Arról már meséltem, hogy Julcsinál nem ment a szopi. Akkor még nem tudtuk pontosan, mi váltotta ezt ki. Hát, a kezdeti szép remények Sárával is tovaszálltak :cry: . Egy csomót beszéltem a héten Debulay Biancával is a ll ligától, és ő sem tudott semmit tanácsolni a szopi elutasítására. Így marad az a tézis, hogy az én francos autoimmun betegségem kever be minden gyerkőcnél. A 6. hétig még megy valahogy a dolog, ha nem is túl rózsásan, aztán onnantól két lehetőség van: vagy rángatja a fejét, és üvölt a szopi közben vagy bealszik fél perc után, úgy hogy ki is köpi a cicit. Tipikusan úgy viselkedik mint egy cumizavaros baba, leszámítva, hogy cumit eddig semmilyen formában nem látott.
Most már túl vagyok néhány átbőgött napon, még küzdök, nem akarom ilyen könnyen feladni, de rettenetes ez az állapot. Egész nap szoptatni próbálok, Mivel másfél hete alig akar enni a súlyfejlődése is lelassult, de még várakozunk. Szerencsére a védőnőnk is megérti, nekem milyen fontos ez az egész. Azért reménykedem, hátha egy idő után kinövi, vagy ilyesmi.

Úgyhogy csajok, örüljetek nagyon, hogy szeret és tud! szopizni a babátok és csinálják csak addig, amíg mindkettőtöknek örömet okoz!!! :D

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Kismok,
az jó, hogy alvásilag jobbak a napok, a szopit viszont nagyon sajnálom. Megértem a fájdalmad és nem is tudok semmi okosat mondani, mert tudsz te mindent, csak az elfogadás lehet borzalmasan nehéz.

Nelli, "nem kórházba készülünk", hanem ha itthon öten vagyunk betegek a lakás már egy kész kórház :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem is részletezem :evil:

Szaladok kicsit pihenni.

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


sziasztok!

boboka!
laptető lehet hogy azt jelenti ikrek lesznek!!!! :lol:
a vizsgáim sajna nem mind sikerültek egyet elgörgettem a következő félévre mert már besokaltam! de hétfőn megyek egy halasztott vizsgát megcsinálni remélem sikerülni fog és aztán meg február 5-én megyek szigorlatozni ismét!!!!
de már teljesen kivagyok szeretnék már végre egy jót aludni!!!!
na ahogy megírtam nektek hogy nagyon sok a mensim úgy a szokásos módra visszaállt és ma a negyedik nap már alig volt remélem visszaáll a régi rend!!!
olvastam hogy nemsokára menntek az első ultrahangra szurkolok nektek!!!!! és vigyázz nagyon magatokra!!!!

barbi!
te is nagyon vigyázz magatokra és drukk az ultrahanghoz!!!

haga!
hát igen 2 gyerekkel nemkönnyű de majd ezeken a nehézségeken is túlleszünk valahogy!!!!
köszönöm a bókot Balázs nevében is!!!
te meg pihenj sokat és legalább még 3 hetet tartsd bent a kis örökmozgót a pocakodban!!!!

nelli!
sajnálom a szájpenészeteket de az hamar rendbejön nekem Bencének volt és szinte ahogy jött úgy el is múlt gyorsan!!!
kitartás nektek!!! ja és gyógyuljatok!!!

timi!
akkor nem lehet egyszerű ha a manó nem akarja elfogadni a hozzátápit de hátha majd egy kicsit később jobban ráfanyarodik és aztán nem lesz gond! nekem mondjuk nem voltak ilyen gondjaim mert mind a kettő tápszere és Balázs is elfogad mindent ami kaja csak ne legyen üres a pocakja!!!
kitartás nektek és drukk a mérlegeléshez!!!!

amica!
nektek is jobbulást kívánok!!!!

tiza!
hát ti hogy vagytok olyan régen láttunk már Marciról képeket ugye hozol majd!!!????

kismok!
jó végre rólatok is olvasni és szupi hogy egy kicsit jobban alszotok már!!!
az viszont nem jó hogy rosszul alakultak a szopis dolgaitok remélem hogy helyrejönnek a dolgok és sikerül majd szopiznotok!!!!
hozzál képeket a csajszikról!!!!!
julcsi hogy viseli a kistesót???

szilvi!
te merre vagy nagyon elvesztél hogy vagytok????

szép estét mindenkinek!!!!

tündi23
 
 


Haga, nekem az összestoppolás volt nagyon rossz, merem mondani, hogy kellemetlenebb volt mint a szülés :oops:
Nálunk elkezdődött a hozzátápi, de nagyon nehezen szokja meg szegénykémnek a pocija, székrekedéses lett a zöldségektől, már volt hogy véres volt a kis segge :oops: . Most pár napig csak gyümit kapott, sok-sok teát és igy rendbe jött a popó. Holnap megint próbálkozunk, kicsit félek, mert szegénykém nagyon megszenvedett :cry:

Kép
mona76
 
 


haga!

nekem csak egy élményem van mert Balázs ugye császáros volt és ott nem éreztem semmi fájdalmat!
Bencénél nekem csak a sűrűsödő fájások voltak kellemetlenek de a kitolás ehez képest semmi szerintem!!!
ne félj tőle nem lesz ott semmi baj!!!
vigyázz magatokra!!!!

sziasztok!!!

tündi23
 
 


Sziasztok!

Húú nagyon ég a pofám, idejét sem tudom, hogy mikor voltam utóljára :oops: :oops:
Nem is tudtam, csak ezt az oldalt végigolvasni, s ha jól látom, akkor
Barbi :lol: halkan én is gratulálok!!!

Mona :D
Daninak boldog fél éves "szülinapot"!!

Haga :D
Én is csak azt tudom írni,mint Timi, hogy mindenkinek másképpen alakul, de egy biztos, a végén már nem emlékszel semmire..
Én még egyébként is adós vagyok a szüléssztorival (elkezdtem megírni, de időm még nem volt befejezni :oops: ), de a mienk elég gyors volt, s talán nekem a kitolás, vagy ahogy Tiza írta maga a székelési inger volt a legrosszabb :roll: Ne izgulj emiatt!!

Amica :D
Jobbulást az egész családnak!! Nem irigyellek ám 3 beteg gyerekkel egy beteg férjjel betegen :roll:

Tündi :D
Sajnálom a nem sikerült vizsgát, s drukk a még elkövetkezendőhöz!! Jó nagy adag kitartás van benned, én szerintem két gyerkőc mellett levegőt nem tudnék venni, nem hogy tanulni.....

Tiza :D
Nálad hogyan alakul a menzi-kistesó prject...ahogy látom a kezdeti nehézségek után a második babák talán gyorsabban jönnek :wink:

Kismok :D
Hajasbabás képeket én is szívesen nézegetek :wink:

Mi jól vagyunk, Marci szépen növöget, már 5és fél kiló körül van, majd ma este mérjük (bár én minden szopi előtt és után mérem :oops: ), s már második hete szinte csak anyatejet eszik (volt kétszer 10-20ml pótlás, de csak az én hülyeségem/aggódásom miatt)...a játszócumit nem igazán fogadja el, most keresgéli a hüvelyk ujját, s teát sem iszik, egy kis cukros vizet tudok néha belediktálni....azért kellene innunk mert még mindig sárgák vagyunk egy picit. Voltunk is csütörtökön vérvételen, amit nagyon hősiesen tűrt (csak én bőgtem), az eredményben sok helyen van "két csillagos" eltérés, holnap megyünk dokinénihez "elemzésre", kicsit izgulok, hogy nehogy valami bajt jelentsen, de mivel nem aluszékony, eszik, hízik ezért bizakodó vagyok...
Emellett sajnos más problémák vannak - apukám beteg lett :cry: - s így sok fele jár az agyam, mennünk kell haza ahogy lesznek papírjai,s az influenza járvány alább hagy egy kicsit. A pici, a háztartás (na a mosás, vasalás, rendrakás nekem kimeríti ezt a szót :wink: a három fiú után)....így együtt nem kevés, de a babázás a világ legjobb dolga...
Aludni elég jól alszunk már, 11-éjfél körül alszik a 10 órás etetés után, s általában 3-4óra körül, s 6-7 óra körül ébred, de ma pl. 1/2 5ig aludt egyfolytában..így ki is pihentem magam rendesen :wink:

Mindenkitől elnézést, akinek név szerint nem írtam, igyekszem sűrűbben jönni, s aktívan részt venni....

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Képzeljétek, ma Brigi felült :lol: Meg a maga módján odamászik a dolgokért.
Azért kicsi szomorú vagyok, hogy megint lezárul egy korszak :( Itt sokatoknak lesz még babátok, de nekem már nem, és többet a sajátomnál nem fogom ezeket átélni :(

Szegény nagyon üvölt, mikor a száját babrálom, én is kivagyok miatta :( Meg fog utálni. Tudom, hogy nem, de mégis, mit gondolhat arról, akit imád?

Dominak tegnap este 11-ig csillapítottam a lázát, 40,3 fok volt, és nem tudtam tartósan levinni. Utána sikerült, de reggel megint 39 volt :(

Amica :)
Nálunk is lehetne kórházat nyitni Következő osztályokkal:
- Briginek: pulmonológia, száj
- Dominak: ahova magas lázzal, vírussal kerülnek, veseosztály
- Dorka: mandula
- Párom: sebészet, pulmonológia
- Én: idegosztály :lol:

Kismok :)
Nagyon nagyon sajnálom a szopit! sirasd meg, de utána lépj tovább! Én is ezt tettem a két csajnál.

Mona :)
Ha ilyen székrekedéses, akkor egy időre kerüld, ami ezt okozta. Próbáld a desszertekből a sárgabarackot, őszibarackot.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Kismok - bocsi, az előbb "kihagytalak" :oops:
Ne őrlödj a szopi miatt!! Sára is érzi, s akkor mindkettőtöknek (mindhármotoknak Julcsival) rosszabb lesz! Ahogy írod Julcsi is felnőtt tejcsi nélkül Sárának több jutott, majd a harmadik gyerkőcnél még tovább jutsz szopi terén, s ha jól emlékszem ti négy gyereket szeretnétek, nem?? :wink: Szóval fel a fejjel, s ahogy mondani szoktam (most még inkább így gondolom) "ezzel menjen el minden rossz"!!!

Nelli - Nektek is jobbulást kívánok!! Idegosztály - hmmm- három gyerek mellett nem csodálom, bár én inkább valamiféle díjra neveznélek Benneteket Amicával, s az összes három gyerkőcös anyukával. Na és persze nagy -nagy gratula a felüléshez!!!
Sokszor érzem azt amiről írsz, hogy minden napot, minden kinőtt rugit megsíratok, mert nem tudom, hogy megadatik-e még valaha, hogy ezt átléjem....

Tegnap véletlenül a Viasat 3-ra kapcsoltunk, s hát ott volt egy család akik a négyes ikrek és a nagylány mellé vitték haza a hármas ikreket. S akkor kezdtek hozzáépíteni a házhoz..nem láttam/hallottam sokat mert Marciztam, s anyuékkal beszéltem telefonon, de azt beszéltük párommal, hogy na ezt ugyan hogyan csinálják :lol: :roll:

Megyek is, mert egyetlen KISMANÓM ( a másik már NAGYMANÓ)apukájával van, s hallom hogy már nyüglődés van :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Nelli, gratúlálok Brigi babának az üléshez :wink:
Dani ettől még nagyon messze van :roll:

Kép
mona76
 
 


Haga
Nekem voltak jóslóim, jól be is tojtam, hogy ha ezek ilyenek, milyen lesz a szülés, de a szülésnél minden más: felfokozottabb állapot van, meg ha halad a dolog, akkor értelmet nyer a fájdalom - míg a josló csak fáj, és kész....

KM
Nagyon-nagyon sajnálom a szopit! Próbálj meg arra gondolni, hogy legalább 6 hétig sikerült, az is sokat jelent a babádnak

Szilvi
4es ikres + 3as ikrek??! :shock: Azta-paszta! :)
Remélem apukád jobban lesz

Nelli
szájpenész :( Szerencsére mi kihagytuk

Tündi
Megértelek, hogy egy jó alvás nagyon kellene neked. Nekem nincs tanulás, de így is annyi mínuszom van alvás terén, hogy őrület

Mona
Nálunk ugyanez volt, első 2 hétben brutál székrekedés, azóta jobb, bár oda kell figyelnem mit adok. Most már minden nap van kaki, de már olyan állagú sose lesz, mint csak tejcsinél. Inkább gyurmaforma

Babóka, Barbi
Jó gömbölyödést :D

Mi 3 napot wellnesseztünk. Nagyon klassz volt!!!
Egy kép:
Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Szilvi :)
Tesóprojekt kezdődhet. 2. ciklusnap. Ujjé! Hát azt hiszem az elmúlt négy évben nem örültem ennyire menzinek. Érdekes, mert semmi görcsöm nincs, mind megboldogult lánykoromban, amikor még eszem ágában nem volt gyereket vállalni. Niagara sincs 'hálistennek'.
Ügyik vagytok a szopival. Mi már háromszor eszünk szilárdat és Marci nagyon komázza. A gyümiket szereti legjobban, de a zöldségek is bejönnek neki.

Tündi :)
Egyszerűen csodállak két gyerek mellett hogyan tudsz tanulni, vizsgázni. Én még komoly munkát sem merek elvállalni, pedig már zaklatnak egy ideje egy kis pályázatírási melóval, amit itthon is tudnék csinálni, de nekem nem éri meg az a pénz, hogy teljesen taccsra kerüljek.

Amica :)
Nálunk sincs alvás éjjel. Minimum kétszer üvöltés, szopi, aztán 6 órakor végleg kelés. Minden nap hulla vagyok. Ma pl csak fél kilenckor kászálódtam ki az ágyból, egyszerűen nem volt előbb erőm hozzá. Marcinak csiáltam helyet az ágyon és ott hempergőzött.

Nelli :)
Hát Brigi igazán kis ügyi. Marci még nem tud felülni. Egy ideig megül segítség nélkül , de aztán eldől. Ezen jókat nevetünk (ő is.)
Mászni sem mászik, hanem mindenhez odagurul v. kúszik. Tegnapelőtt vettem észre, hogy kezdi emelgetni a fenekét. Sőt valami olyan furi figurát csinált, hogy feltolta a fenekét aztán az égenk dobta a lábait. Na, most arrébb kellett "dobnom," mert a székem lábát rágta. Meg is sértődött.

Emma :)
Egy kis wellness rám is rám férne. Irigy-irigy.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
Éljen, kistesóprojekt!!!
Nálunk is 2x kelés van egy ideje :( És fél6-7 között a kelés :(
Megírnád, hogy jutottatok a 3 szilárd kajáig és hogy vagytok most szopival-kajával?
Nálunk:
Reggel szopi
Délelőtt: szopi + zöldség kóstolás
Koradélután: szopi
5 körül: gyümölcs
Este: szopi
Éjszaka: szopi
Wellness baromi jót tett a tejcsimnek! Mensi előtt volt utoljára ilyen full cici, mint az elmúlt 3 napban

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tiza :)

Akkor mennek a drukkok a tesóhoz!
Már háromszor esztek mást? Nincs elég tej?
Brigi még az egyszeritől is messze áll, mert most meg a szája miatt nem hajlandó semmi mást enni, csak a cici kell. De alapból sem fogadta, csak a banánt.
Jó Neked, hogy még tudsz lustizni, engem kiver a másik két lány is :(
Mozgás: Brigi csinál mindent hamarabb, nem kellene még ülnie. És én nem is örülök, mert jó lett volna még egy kis fekvő, hempergő baba egy ideig :lol:

Mona :)
Nehogy azt hidd, hogy messze áll! Egyik napról a másikra fejlődhetnek hatalmasat. És nem is ell még ilyeneket csinálnia, mint Briginek.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Timi :P Boboka :P Nelli :P

Köszi a választaz oltásdilemmámra, asszem így én sem oltatom be.

Britta :P

Ez a rota ilyen hányós-hasmenéses, magas lázas vírus. Kicsit hasonló még a kalici.

Bobóka :P

Pihenj sokat és szedd a Magne b6-ot ezerrel! Nekem az elején sokat fájt a hasam, aztán elmúlott.

Timi :P

Látom küzdötök akkor a hozzátápival, ne aggódj, sztem is beérik majd, A mérlegelésre azért kíváncsi vagyok, írd meg!

Tiza :P

Éljen, éljen! Gyorsan sokat összebújni :wink:

Nelli :P

Sajnálom, hogy beteg szegény Domi, kitartás Nektek! Mi hálisten kilábaltunk belőle, Lencin egy nap alatt átfutott.
Jobbulást!!!!
Megértem, hogy kicsit szomorkodsz, megint lezárult egy csodás korszak, de nem baj, ezt is megéltétek, átéltétek 3x is, és ez nagy szó!!!

Emma :P

De juó, hogy voltatok pihenni!! Merre jártatok?
Mi úgy néz ki Sopronba megyünk, most a hétvégén, úgy szerdáig.

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Kismok :P

Őszintén drukkolok a szoptatás miatt, tudom ez mit jelent! Ha netán nem megy, akkor se csüggedj, mert akkor így lesz jó, de amíg reményt látsz, próbálkozz.

Amica :P

Jobbulást Nektek!

Haga :P

Nekem is az volt a legfájdalmasabb, mikor elment a magzatvít ás rögtön egyperces fájásaim lettek, mondjuk én egy óra hét perc alatt letudtam az egészet, nagyon intenzív, elementáris fájdalom volt, de csodálatos élmény maradt, életem egyik legcsodálatosabbika(szüléstörit azóta sem írtam :oops: :oops: ) A tolófájásk nekem már megkönnyebbülést jelentettek.
A krauterblutot próbáld meg, szirup, csak természetes anyagokból, patikákban kapható. Nem egy ökör ára, mert sokáig elég és nagyon jó.

Lányok :!:

Szombaton volt Lencuska keresztelője, olyan szép és megható volt, ráadásul a drágám kívánságára az ő szülinapján kereszteltük. Olyan szép kettős ünnep volt, az ünnepi ebéd végére szerveztem neki egy tortát 35-ös gyertyával, alig tudtam énekelni a boldog szülinapot a pityergéstől :oops: :oops:

Megyek, mert felébredt a Tündérem.

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Emma :)
Én valamivel 6 hó előtt egy héttel kezdtem gyümit adni, aztán zöldségeket és Marci szerette az elejétől fogva. Minden kaja után van szopi, de ha jól lakik, akkor csak pár korty. Éjjel sokszor kétszer is szopizik, de inkább megnyugvásként, mint éhség miatt. Reggel mindig szopi van, aztán kétszer kajcsi, szopi és este is kajcsi, de lefekvés előtt még szopizik egy nagyot. Én szándékosan próbálom elválasztani, mert szerintem az intenzív szopi mellett sosem jött volna meg a mensim. Most jól elvagyunk így. Persze fokozatosan jutottunk ide, kb három hetente hagytam ki egy szopit. A tejem nem volt kevés, amióta kevesebb a szopi persze csappant a mennyiség, de előfordul, hogy alig várom, hogy Marci könnyítsen rajtam.
Amúgy Marci emésztése irigylésre méltó. Nap 3-5 kaka.

Nelli :)
Akkor is nagyon ügyi Brigi baba. Ha meg nek kívánja még a szilárdat, hadd szopizzon.

Kép
Kép
tiza
 
 


Akkor én is dobok egykis wellnesst :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép


Tiza, gratula!!!!! Jól érezted az előjelek alapján :wink:

Bogáncs, mi soproniak vagyunk :lol:

Nelli,
az éjjelünk sem volt ám kutya... Ágnes 3-szor hányt bele az ágyba, negyedszer már kimentettem :oops: , pizsi csere, ágynemű csere :evil:
Szegényem, most már csak hasmenése van :roll:
Én is sajnálom, hogy fut velünk az idő, már olyan régen volt mikor még csak bébike volt, de harmadszorra méghamarabb nőnek. Olyan gyorsan fejlődik Ágnes mintha húznák a testvérei. ha arra gondolok, hogy másfél évesen mit tudott az első és mit próbálgat a harmadik... :oops:

Szilvi, sajnálom, hogy apukád beteg. Sajnos az enyém az első terhességem alatt betegedett meg és épp csak megvárta míg Ágnes megszületett. Remélem nálatok azért nem ennyire nagy a baj és hamarosan itthon örvendezhettek egymásnak!
A fiúk pedig nagyon ügyesek!

Tüncsi,
Fici dobott nekem szombaton egy smst :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tiza
Akartam is neked írni, hogy a Kaáliban pl el sem kezdik a tesó-projektet, míg az ember szoptat. Szóval 1 éves korában legkésőbb én is abba fogom hagyni. Addig akarom folyamatosan mindig egyet elhagyni. És inni iszik mást, mint a tejet? Mert Zalán jól eszik, de inni csak a tejcsit hajlandó

Bogáncs
Elhiszem, hogy meghatódtál! Olyan gyönyörűek ezek az ünnepek!
ánki tónál jártunk

Mona
Zalán sem ül! De nincs is itt az ideje még. Kétirányba forog, ennyi, amit egy féléves körülinek tudnia illik. Ülés sokaknál 9-10 hónaposan van csak, erőltetni meg nem szabad.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Dominak, Dórinak influenzája van :(
Egyik balra, másik jobbra döl (én meg középre :lol: ).
Brigi is extranyűgös, de a szája már szép :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Emma :)
Nekem azt mondta a doki, hogy amikor el akarom kezdeni a próbálkozást csinál egy prolaktin szint mérést és akár inszemezhetünk is mindjárt, de azért én most még egy pár hónapot végigcsinálnék spontán, mielőtt dokihoz megyek. Hátha csoda történik. Nem akarom a szervezetemet és a pénztárcámat is rögtön megterhelni. A szopit majd meglátom meddig csináljuk. Max egy éves korig, de szerintem hamarabb befejezzük. Nem tervezek előre, majd ahogy Marci igényli.

Amica :)
Tényleg milyen nagy lány már Ágnes. Sajnálom a betegséget.

Kép
Kép
tiza
 
 


Emma :D
Köszönöm!
Már milyen nagyok vagytok :shock: én is irigykedek a pihenésre, de majd nyáron nagyszülőkkel :)

Tiza :D
Gratula a lájtos menzihez!!! s drukk a spontán kiscsajhoz :wink: miért is ne sikerülne...lehet, hogy "csak" a kezdet volt döcögös :roll:

Bogáncs :D
Gratula a keresztelőhöz (várjuk a képeket!), s a párod 35-dik szülinapjához!! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy még nála is vénebb vagyok :oops:

Amica :D
A lányaid csodaszépek!!! Köszönöm az együttérző szavakat!! Én tudom (s dokik is azt mondják a leletek alapján), hogy meg fog gyógyulni...csak kemény időszak következik, s én két tűz között vagyok, mert innen a kicsivel nem tudok most mozdulni, de ott nagy szükség lenne rám....de nagykislány vagyok, s meg fogom oldani 8) a kicsi sok erőt ad :)

Nelli :D
Sajnállak nagyon, ahogy olvasom nálatok tényleg mindig van valami...jobbulást!!!!

S most akkor egy pár kép rólunk, ha nem baj:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Barbi
Jaj, úgy örülök, hogy spontán sikerült!!! Vigyázz magatokra!! Én meg most épp drukkolok, hogy megjöjjön, mert mi már kb. 5-6 hónapja próbálkozunk, de most beteg voltam, és szedtem nemjó gyógyszereket is.
Holnapra drukkok!!!

Amica
Jaj, bocsi, bocsi. Tudom. :oops: Már többször ki kellett kapnom a kezéből a telcsit, mert össze-vissza nyomkodja, és pont Te vagy a telefonkönyvben elől. Már beírtam Eléd egy A betűt, hogy ne Te legyél az első, – uis, ha üzenetet ír, ahhoz elég csak a középső gombot nyomkodnia, és szépen végigmegy az üzenet íráson, majd a címzett kiválasztásánál Te jössz be, mert Te vagy ugyi az első – erre vhogy mégis Téged választott ki. :) Úgy látszik, szimpi vagy neki. :) Amúgy múlt hétfő óta mi is dögrováson vagyunk. Szerencsére nálunk hányás, hasmenés nincs. Viszont van fullasztó köhögés, amit leginkább Apa meg én produkálunk. Még Fici bírja a legjobban. Csak 1-2 napig volt lázas, de 38,3 fölé így sem ment a hője. Múlt kedden már este fél 6-kor beszundított és reggel fél 9-ig húzta a lóbőrt. Akkor felkelt enni, majd visszaaludt. Legközelebb délután fél 3-kor ébredt, akkor ebédelt egyet. Azóta meg úgy kel és fekszik, mint általában. Jobbulást Nektek! Nekünk sajna emiatt elmaradt a hazaút, majd most hétvégén megyünk, ha minden jó.
Jesszum! Janka milyen nagylány lett!!! :shock: Csak lesek! Látom, Ágnes még mindig cumizik. Fici szerencsére magától elhagyta. Vagyis volt egy kis kényszer, mert szétrágta a cumiját, és nem adtam oda neki. De 2 nap múlva már semmilyen nem kellett neki. Ahogy a cici sem. :?

Tiza
Éljen!!!! Mármint a menzi!! Hajrá tesóbaba! Remélem, most spontán sikerül. Az uncsitesóm meg – akinek az első babája clostis, és az első clostis hónapban sikerült, márc. 23-án lesz 2 éves – megint babás. És ikrekkel!!! Szerintem tuti a clostitól. :)

Szilvi
Ne izgulj, hogy sárga még Marci. Réka majdnem 2 hónapos volt, mire a véreredménye jó lett. Neki is volt több csillagos eredménye, de nem volt gond belőle. A cukros víz csak tévhit, hogy segít. Amúgy, amíg szopik, lassabban is fog múlni a sárgasága, mert az anyatejben van vmi, ami gátolja a bilirubin elbomlását. Úgyhogy nyugi!!! Szép lassan el fog múlni neki!
Remélem, Apukáddal semmi komoly baj nincs. Jobbulást neki!!

Nelli
Szegénykém! Te aztán nem pihenhetsz sokat! Brigi meg milyen ügyi!! Nektek is mielőbbi jobbulást! Már lassan itt a tavasz, meg a jó idő, és a fránya betegeskedő időszak is csak véget ér egyszer.

Kismok
Jaj, úgy sajnálom a szopi dolgot. :( De tudod, más babák is felnőttek tápszeren. Julcsi is. És nagyon szép, egészséges kislány. A lényeg, hogy Te mindent megtettél!! Julcsi alvása javult??? A hordozókendő akkor jó dolog? Érdemes venni?

Tündi
Én csak ámulok-bámulok, hogy még mindig bírod a vizsgázást, tanulást, gyereknevelést, háztartást… Még leírni is fárasztó!!

Emma
Szép helyen voltatok! Tavaly mi is Fici fél éves korában voltunk pihizni 1 hétvégét. Mi azért nem fürdettük meg. :)
Az hagyján, hogy nem olyan állagú, mint az anyatejcsis, de még a szaga is rosszabb lesz. :) Ficinek szopis korában szinte minden pelusozásnál volt kakija, majd ez lecsökkent napi 1-re, de akkor már mást is evett. Most van, hogy hetente csak 4-5ször kakil. Viszont olyan büdiket tud produkálni, hogy csak elhúz előttem és már tudom, hogy kaki volt. :)

Bogáncs
Nagyon ügyesen megszervezted ezt a keresztelős-szülinapos dolgot! Én azért kivárom, míg megírod a szüléstörit. :D

Haga
Nekem az volt a legszarabb, mikor megindították infúzióval a szülést, mert rögtön sűrű fájásaim lettek, tágulni meg nem tágultam. Viszont jót tett az epidurál, mert utána nem fájt és szépen ki is tágultam, így megúsztam a császárt. A szülésznők is azt mondták, hogy a legrosszabb, amíg nem érsz a kitolási szakhoz. Az már állítólag jobb. Előre persze ne izgasd magad, és még tartsd benn Albert babát pár hétig!!
Én Maltofer Fol-t szedtem és szedek. Nekem ettől az egytől nem fáj a gyomrom. Szerencsére hányni a másikaktól sem kellett. Sajna, nincs jobb ötletem.

Mona
Ha nagyon székrekedéses Dani, akkor próbáld meg a szilvát. Azt szeretni szokták, meg segít is altájékon. :)

Boboka
Hú, csak 30-án mész legközelebb UH-ra?! Hát, nehéz kivárni, az tuti. Jól vagytok?? Hogy bírod??

Na, most ennyire futotta. Bocsi, ha kihagytam vkit, de nem lapoztam vissza. :oops:
gtünde
 
 


Szilvi
Nagyon édes Marci!! És nem is sárga!!! Szerintem nem lesz gond vele!

A franc! Az előbbi hozzászólásban nem vastagítottam. :evil:
gtünde
 
 


Így ülök:

Kép

Kép

Így tudok mászni:

Kép

Így repülök:

Kép

Ez meg csak úgy:

Kép

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!


Tud valamelyőtök olyan oldalt, ahol tb szakértőtől lehet kérdezni? A babafalván már jóideje nem működik...

Ma kaptam egy levelet a központi melóhelyemről, hogy január 12-től nem vagyok jogosult táppénzre, vegyem fel a kapcsolatot a munkáltatómmal.... De hát hiába venném fel, választ nem kapok...
Nem tudom hova fordulhatnék segítségért, mikor fekvésre vagyok ítélve, nem utazhatok :cry:


Majd este teszek fel képeket a babaszobáról :)
Vendég
 


Sziasztok!

Végre van egy kis időm, gyorsan írok is nektek. Julcsi elment a nagypapijával ebéd utáni sziesztázni, Sára meg a nagy csendnek köszönhetően talán, de kivételesen elaludt, úgyhogy most itt bulizom a gép előtt. :lol:

Amica :D
Csodaszépek a kislánykáitok! Mióta családunkba is beköszöntött a barnaszem-divat (férjem és a két csajszi jóvoltából), odavagyok minden barna szemű gyerekért! :lol: Persze ha egyszer lesz fiam, remélem az én kékem is öröklődni fog végre... :lol: Mártonról is kapunk képet?

Emma :D
Jaj, én is nagyon mennék wellnessezni. De már ott tartok, hogy egy szimpla gyógyfürdő :oops: is jól esne, úgy fáj esténként a derekam a két pelusos fenék cipelésétől :lol: .

Mona :D
ha véletlenül rájössz, melyik zöldség váltotta ki a székrekedést, iktasd ki egy időre. Gyorsan utána kerestem a Juli-naplóban és nálunk annak idején a répa egy hétre kaki-stopot csinált.

Szilvi :D
gyönyörűen fejlődik a kis Marci és nagyon ügyesek vagytok a szopiban is. Remélem apukád gyorsan meggyógyul és mire Marcus is nagyobb lesz, már együtt hancúrozhatnak. Addig pedig sok erőt nektek. A pozitív gondolatok mindig segítenek! :wink:

Nelli :D
nagyon ügyes a kis Brigi, hogy ilyen mozgékony! Ha önszántából csinálja ezeket, akkor bizonyára megérett már rá. Én most jelenleg nem bánnám, ha Sára már ebben a korban lenne... :D

Tiza :D
hajrá-hajrá kistesó! A tavasz sok könnyen fogant babát fog hozni, meglátod! Képet mikor kapunk?

Tündi :D
Minden kalapomat leveszem előtted vizsgailag, gyerkőcileg! Ilyen kitartással és türelemmel biztosan nagyon jó tanító néni leszel... :wink: :D

Tüncsi :D
rég nem jártál már te sem itt (bár én sem vagyok mostanában valami gyakori vendég, de mindig olvasok), már azt hittem, valami meglepivel jössz! Persze ha most gyógyi, volt, akkor drukkolok a következő hónapra inkább.

Boboka :D
nincs is olyan messze az a 30-i uh. Nagyon kíváncsi vagyok, vajon látni-e már fiúcska vagy leányka lesz. Van egy elméletem a meglepi-babákról.... :roll: :D

Bogáncs :D
Gratulálok az újdonsült kicsi keresztényhez! Nagyon szép ünnep lehetett! Mi is így szeretnénk most. Páromnak március 1-én van a szülinapja és az ahhoz közeli hétvégén szeretnénk megkeresztelni Sárát. :D

Szopi-ügyben egyébként túl nagy változás nincs, majd holnap hívom még Biancát, hogy talált-e bármi szakirodalmat a szopi és a miasthenia gravis között. Úgy döntöttem, egyszerűen nem adhatom fel. Bár Sári baromi keveset eszik (szerintem), úgy kb 2dl-vel kevesebbet mint anno a nővére, de még mindig heti 20 deka körül gyarapszik. Egyetlen gond, hogy egész nap szoptatok, mert neki 2 perc alatt elege lesz a dologból és félóránként próbálkozunk. ha hosszabb időt hagyok ki, akkor is ezt csinálja, viszont az már tényleg nem lenne neki elég, úgyhogy remélem, valami változás áll be hamarosan.
Egyébként Julcsi sem volt tápszeres baba. Majdnem 9 hós koráig kapott anyatejet (fejtem ezerrel, meg van tejtesója is), de ezt a fejős dolgot most már egy foglalkozásigényes kétéves és egy folyton bömbölő kéthónapos mellett egyszerűen nem lehet csinálni. Ezért is kell újra és újra összeszednem magam. :D
Egyébként Sára már borzasztó sokat mosolyog és olyan huncut gyerek lesz belőle, hogy no még... Ja, és tegnap óta cuppogtatja az öklét szórakozásból. Annyira édi! :D

Szép napot nektek!
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Kép
Elégedetten :D

Kép
Kép
kismok
 
 


Haga :D

Most jutott eszembe, hogy Krisinek mindig küldözgetnek szóróanyagokat, és van köztük egy homeós kiadvány is. Megnéztem a vashiányra
Ferrum phosphoricum D3 DHU (naponta 3*2 tabletta) és váltakozva
Calcium phosphoricum D6DHU (naponta 3*2 tabletta)
szedését javasolják.
De van egy telefonszám is, ahol hétköznap 10-17 óráig segítenek:
06-70-376-06-06.

Tiza :D

Szerintem is megéri az a pár hónap spontán! A barátnőm is most lett terhes, pedig pár hónapja kivették egy méhenkívüli terhesség miatt az egyik petevezetőjét, és előtte ők is évekig próbálkoztak eredménytelenül. Neki is azt mondta a doki, hogy terhesség után sokkal nagyobb az esélye egy újabb terhességnek.

Tüncsi :D

Köszi, jól vagyok, néha elkap reggelente egy kis hányinger, de nem vészes. Sokkal rosszabb, hogy nem bírok ülni, mert bekeményedik a hasam.

Kismok :D

Igen, holnap megyek uh-ra, csak azért izgulok, hogy rendben legyen minden a babival. Az, hogy kisfiú-e v kislány, nem is reménykedek benne, hogy megmondják, mert Krisivel 30 hetesen úgy mentem szülni, hogy fogalmam sem volt.
Na mesélj, milyen elméleted van?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Nekem az ilyen reklámoktól herótom van :twisted:
Vendég
 


sziasztok!

na leraktam mind a két gyerköcöt aludni talán most egy kicsit több időm van de azért fáradt is vagyok de mivel a férjem éjszakás így nem sokat szoktam aludni nem tudok így olyan jót pihenni!

szilvi!
Marcus gyönyörű igazi nőcsábász lesz belőle! apukádnak pedig jobbulást kívánok!
az meg egyszerűen csodás hogy csak szopiztok ügyesek vagytok! a véreredménnyel mi újság remélem minden oké lett és semmi baj nincsen!
Bence nekem is sárga volt és nekem meg azt mondták hogy minél többször szopizik annál hamarabb fog elmúlni! hát ebből is látszik hogy mindenhol mást mondanak!!

boboka!
mennek a drukkok a holnapi uh-hoz és gyere minél hamarabb a hírekkel és vigyázz magatokra!

nelli!
gratula a kis ügyes kiscsajszihoz!!!!
nagyon gyönyörű nagylány már!!!
a lányoknak meg jobbulást kívánok!!!

emma!
hát igen sokszor én is csodálkozom már hogy honnan van még erőm és még mindig előveszem a könyveket pedig már nagyon fradt vagyok!!! de muszáj mert szretnék tanítónéni lenni és végre azt csinálni amit már nagyon régóta szeretnék végre gyerekekkel foglalkozni tanítani őket!!! Zalán is egy tünemény!!!
és ti hogy vagytok???

kismok!
Sára bab is egy tünemény!!!!
sok sikert kívánok nektek szopi ügyben még minden lehetséges!!!
de ne ess kétségbe ha mégsem mert ha esetleg tápszeres lesz akkor is felnő és akkor is ugyanolyan anyuka leszel mint aki szoptatni tudja a kis manócskáját!!!
alváshoz meg gratula majd mindig egyre jobb lesz!!!
remélem igazad lesz és jó tanítónéni leszek mondjuk imád az osztály ahol most gyakorlaton vagyok és már nagyon várják hogy tanítsam őket!!!

tiza!
hát mint írtam én sem tudom már hogy hogyvan még erőm de van és ez nagyon jó mert még 1 vizsga hátravan és aztán végre vége a félévnek!!!
látom hogy mostmár indulhat a kistesóprojekt szerintem sikerülni fog az spontán is a sógornőmnek is sikerült elsőre pedig az első nagyon nehezen lett!!!
szurkolok nektek!!!
nagyon ügyes Marci hogy így mindenfélét elfogad már szerintem nem baj ha adsz neki én már Balázsnak is adok pedig még csak 3 hónapos de szerncsére nagyon szereti az almát és egy kis kiegészítésnek jól jön a tápszer mellé!

bogáncs!
akkor nektek nagyon jól sikerült a keresztelő elhiszem hogy alig tudtál énekelni szerintem ezzel én is így leszek mert mi meg az idén már két gyerkőc szülinapját ünnepeljük és ez olyan jó érzés!!! mi még nem kereszteltük meg Balázs megvárom még lezajlik ez a virus dolog és majd utánna!!!
Lencus hogy van???

amica!
nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!
és ti hogy vagytok meggyógyultatok már???

gtünde!
hát valahogy birom bár nehezen megy!!!
holnapra van betervezve végre egy nagytakarítás mert már szörnyű a lakás és én meg utálom ha így néz ki de ez van most a tanulás előbbrevaló volt na meg a gyerekek!!!
remélem meggyógyultál és a kövi hónapban már te is ismét pocakos leszel!!! drukk hozzá!!!

haga!
hát akkor te most jól megjártad ezzel a táppénz dologgal!
kívánok neked még sok erőt és kitartást a babócával!!!
tényleg az jutott az eszembe hogy valamilyen homeopátiás golyócskát nem szedhetsz a vashiányodra????
egyébként hogy vagytok???

mi jól vagyunk szerencsére egyik manó sem beteg aminek nagyon örülök! a vizsgáknak is nemsokára vége úgyhogy lesz egy kicsit több szabadidőm!!!!
bár még nem mondtam nektek de épp ház eladás és vásárlás előtt állunk úgyhogy azért be vagyunk bontva teljesen de nagyon várjuk hogy elköltözhessünk mert az mindenkinek sokkal jobb lenn! minden sokkal közelebb lenne hozzánk szóval már nagyon mennénk csak kéne végre egy komoly vevő aki megvesz a mi házunkat!!!
úgyhogy nem unatkozunk!
Balázs szépen fejlődik már kap egy kis almát meg répát és nagyon szereti őket! én úgy vagyk vele hogy a tápszer mellé egyen egy kis finomságot is és szerencsére el is fogadja! nagyon ügyesen eszik kanállal!
mostanában nagyon sokat mosolyog és már kacarászik is! ja meg az ökle állandóan a szájában van szerintem elindult a fogacskája a drágámnak de egész jól el van vele nem nagyon nyűgös!!!

na befejezem mindenkinek szép álmokat remélem nem hagytam ki senkit!!!!

tündi23
 
 


Haga
A pcos topikban - a gyereknevelésesben - volt téma nemrég a GYED, GYES és társai. Ott írtak vmi netes oldalról. Szerintem nézz át oda, hátha tudnak segíteni. Vagy visszalapozol pár oldalt, és el tudod olvasni mit írtak.

Boboka
Na, én sem vagyok százas. Már holnap 30-a van, én meg nem tudom, miért hittem, hogy messze van még. :?

Kismok
Egyelőre még szórakozik piri. Igaz, holnap kell megjönnie, meg már érzem is a pocim, de be vagyok azért tojva. Nagyon édi Sára! Remélem, lesz megoldás a szopira!!

Nelli
Nagyon ügyes már Brigi!! Én már azért örülök, hogy Fici nagyobb. Sokkal könnyebb vele. No, azért néha szoktam nosztalgiázni is. :)
gtünde
 
 


Sziasztok!



Van egy 0,95 mmes petezsákom, két hét múlva kell visszamennem akkor már szívhangnak is kellenne lennie!
Képzeljétek Balázs két napja magától feláll hogy mennyire büszke magára mikor kinyomja magát ,látnotok kéne :wink:
Igérem ma vagy holnap vissza olvasok.
Lányok megyek ma fogorvoshoz úgye nem árt az érzésteleníés? :oops:

Puszi barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi!
Gratulálok!!!
0,95 cm ugye? :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


barbi!
gratulálok nektek!!!! vigyázz magatokra!!!
ja és gratula Balázsnak is a mutatványhoz!!!!

sziasztok!

tündi23
 
 


Csak gyors bekukk:

Voltam uh-n, minden rendben.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Sziasztok!



Boboka :)

Gratula, örülök hogy minden oké, csak így tovább :)
Krisi-ről nincsenek új képek? :wink:
Köszi a vashiányos tippet, majd utánajárok. Egyenlőre pezsgőtablettát iszok, még ízlik is 8)



Tüncsi :)

Köszi, átnéztem a topicba, de sajna nekem egyedi a problémám :? és már felhívtam a tb ügyintézőnket is :? Siralmas egy helyzet alakult ki most :cry: Még az életkedvem is elment :roll:
Na, de majd lesz ennél rosszabb is :P



Tündi :)

Az én férjem is éjszakás a héten, és én is hajnalig fent vagyok :shock: Unalmas nélküle, és nem horkol a fülembe se senki, el se tudok így aludni :D
Balázs már almát is eszik? Hú, elég korán, de biztos nem árt :)
Jó, hogy egyik gyerkőc sem beteg, ne is legyenek azok!
A házeladáshoz drukk!



Kismok :)

Gyönyörű a kiscsaj, és micsoda hajacskája van :P


Szilvia :)

Marcus baba nagyon aranyos kislegény :) Dehogy baj a sok fotó :wink:
Olyan jó nézegetni a pindúrkákat :)


Tiza :)

Hajrá kistesó projekt :wink: :lol:



Köszi mindenkinek aki írt vas, valamint fájdalom, szülés téren :)
Igazándiból nemis a fájdalomtól félek, hanem az egyéb kellemetlenségektől... De gondolom ott, és akkor úgyis mással leszek elfoglalva :)
Bárcsak már eljönne a mi időnk is, már nagyon kiváncsi vagyok, mien is az a kis meglepetés, akire már hónapok, évek óta várunk :D



Pusszantás
Vendég
 


Na, ez sikerült ma este 6-kor produkálnom (nem röhögni, körömvágó ollóval csak így sikerült elfeleznem :) ):
Kép

És a magam megnyugtatására ezt találtam a neten:
Kérdés:
Most derült ki hogy terhes vagyok, és egy hete influenza víruson estem át, ami alatt gyógyszereket kellet szednem egy hétig./Algopiryn,Hallixsol,Rulid/. Azt szeretném tudni beteg lesz-e a baba? A baba kb. három nappal a betegségem előtt fogant.
Válasz:
Ez ügyben azt hiszem, hogy megnyugtató választ adhatok: az influenzavírus nem okoz a fejlődő babánál rendellenességet. Ezt abból állapíthatjuk meg elég nagy biztonsággal, hogy nagy számú terhes kismama esik át influenzán, és ez után nem tapasztaljuk a rendellenességek számának emelkedését. Az Ön által említett gyógyszerek sem tartoznak azok közé, amelyek gondot okoznának a fejlődés során. Így azt gondolom, hogy mindenképpen egészséges babát várhat.
gtünde
 
 


Tüncsi :lol:


Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :)

Gratula, vigyi magatokra :lol:
Vendég
 


sziasztok!

micsoda hírekre jövök!!!!!
szupi!!! :lol:

boboka!
gratula hogy minden rendben van!!!
de nem ér hogy csak ennyit írtál!!!! mesélj !!!!!
ja és Krisiről képeket!!!!!

tücsi!
szívből gratula nektek is nagyon örülök neketek szinte éreztem hogy te most kismami leszel!!!!!!!
vigyázz magatokra!

na most megyek mert az egyik jobban hisztis mint a másik!!!!
ha lesz még erőm jövök!!!!!

sziasztok!!!

tündi23
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: