Új privát üzeneted érkezett!

csajok, győztem visszaolvasni!!!!!!!!

először is eszterxx: :D :D :wink: :wink: nekem a karácsonyra kapott hálóingemből már kint a seggem (jó, amúgy is túl rövid volt :lol: ) 35. hét, nem semmi!!!!!!!

pumperka: annyira szép a lányod! Pasi párti vagyok, de egy ilyen édes kiscsajt elfogadnék!!!!!

mni: jó a képek, nagyon szép lett a kiságy.

mpatr: ne rémisztgess itt minket, OK???!!!

kösz a kedves szavakat, ami a hájamat illeti. Végülis kezdek lenyugodni, a lényeg, hogy Robim így is beindul. :oops: (szerintem az tetszik neki, hogy a mellem 85 C lett, 70-75B helyett :lol: )

mzx, judit18, majd szopi után csinálunk egy nagy fogyást :wink:

pepike: pedig pelenkázóstáska nagyon kéne

beus: gratula a bizihez!!!!!!!!

magamról: vasárnap jöttünk meg, Pécsett meg Komlón voltunk 7végén. Kicsit mozgalmas volt, el is fáradtam. Tegnap éjjel már 2.szor fordul elő velem, hogy fulladok, majd hányok, és bepisilek az erőlködéstől. A végére odáig fajult, hogy hisztiztem is, toporzékoltam, dühöngtem szerencsétlenségemben. Rohadt szar. De mitől van ez??????????????
Vendég

Jimm, megértelek. Ez iszonyat nyűgös időszak, imádom a kicsit, de én is trágyául viselem. :oops:
Meg én is unom már, tegnap este a kislegényem előadta magát és olyan gyomorgörcsöt csinált, miután mindenét odapakolta, hogy azt hittem, megpusztulok. Csak fetrengtem meg jajgattam és az istennek nem mozdult el onnan a kis piszok. :? Úgy meggyötört, hogy most reggel bárhogy is mozdul, mindenhol fájok :shock: imádom a kis bestét de imádgatnám már idekint. ÉS még 4-5-6 hét.... JA és a méhszájamat is feszegeti, azt Gordonnál is utáltam, fáj.
Ezek szerint volt fejlemény ungabunga fronton? :wink: :wink: :wink:

Csajok, holnapután 18:00 tali. A gyermekeket tessék addig kiimádkozni a gyomrokból, mert szégyen szemre -ha így folytatjuk- a kismamás csoport fogyasztása lesz a legkisebb. :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ügynöknő! Mehetel szülni, gondok nélkül. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jim, az egyik ismerős imádta, amikor a felesége terhes volt, majd szoptatott, pont a mellméret miatt. A haveroknak így ecsetelte: " Volt egy jó évünk! :wink: "

Nekem is kétszer akkor a mellem a szopi alatt. Csak az a baj, hogy a végén még kisebb lett, mint előtte, és teljesen puha :(. Bár egy év alatt valamicskét javult a helyzet, lehet, hogy az 5 kiló plusz súly miatt. Mondjuk abból 4,5 kiló tuti, hogy a fenekemre ment :roll: . Most figyelni fogok, inkább vagyok gebe kis fenékkel, mint gebe elég méretes popsival. :oops:

Aggasztó ez a rosszullét, még nem is hallottam ilyet. :(

Eszterxx, ne olvasgass ilyeneket, mert a végén még félni fogsz a dokidtól, aki egyébként sem a kedvenced, ha jól sejtem... :( Én ma megyek UH-ra, mondani fogom külön a streptococcust, mert nekem Erik alatt is volt, bár elméletileg kikúrálták a szülésig, így nem tudom, hogy kapott-e anitibiotikumot. Mindenesetre hordozónak számítok, így mindenképpen jó lenne megnézni.

Kép

Kép
mzx

Eszterxx, Mzx: várjuk a beszámolót, hogy mi volt a dokinál!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim, jobbulást!!!! A múltkor én is bepisiltem tök spontán, a tesóm haját vasaltam éppen.... :oops: :oops: Még jó, hogy pizsamában voltam.... :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Még nem mehetek gond nélkül szülni, mert ha ma szülnék, nem engednének ki csütörtök estig a találkozóra és akkor "Szüzike" leharapná a fejem :lol:

Amúgy sajna lassan Jimmen kivül már nem kell idézőjelbe tenni a Szüzikét, szerintem lehet, hogy nekem már vissza is nőtt... de mnidegy, úgysem fog kiderülni, mert a gyerek majd elveszi :lol:

Huhh, azt hiszem, kicsit fáradt vagyok...

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!
Niki: beírhatod, hogy a kezdősúlyom:53, a mostani 65, és a magasságom 164 cm!

Tegnap voltam védőnőnél és azt mondta, hogy 36 hetesen átad másiknak, mert amióta megváltozott a címem még nem adott le mert másik körzetbe tartozom! És beszélgettünk a szülésről, összeírta, hogy miket kell vennem még a gyógyszertárból stb! Ja és kitöltötte az igazolást, hogy megjelentem 4* háziorvosi rendelésen! Tegnap beszéltem a szülésznővel is akit megfogadtam az is tök korrekt volt, azt mondta, hogy bármilyen kérdésem, problémám van azonnal szóljak neki! És hogy őt a 36. heti uh után meg kell keresnem és jön majd velem NST-re!

Egyébként milyen 35-36 hetesnek lenni????? Nem vagytok még betojva? Én biztos be leszek! Így még csak nyugodtabb vagyok hogy van még 2 hónapom! Ilyen közel még nem álltatok ti sem hozzá, mint most!

Pété: Ha kellenek még babás cuccok kocsi stb akkor ajánlom neked nyírbátorba a Hunyadi utcán van egy bababolt! Olcsó és Jó! Ott mindent megtalálsz 2 szinten! Én is ott vettem meg a kiságyat, a babakocsit, a kiskádat az állványt! Szerintem megéri és van árukészletük is! Debrecenbe sok helyen voltam és elég drágák ehhez képest!

Na pussz mindenkinek! Megyek lakcímkártyát csináltatni, meg házassági anyakönyvet másolni!

Kép
enikoe182

Sziasztok!

Kész vagyunk a babaszoba berendezésével, el se hiszem, hogy meg van! :) Még a számítógépet kell a szobából a másikba áttelepíteni és teljesen meg leszünk!
Képzeljétek, tegnap reggel éreztem először lágy mensi szerű görcsölést az alhasamban. Ez megismétlődött este is, ez már jóslófájás lehet?
Megyek ma dokihoz, majd rákérdezek, remélem még nem nyílt ki a méhszáj. Anyukám azzal riogat, hogyha kinyílt, akkor befektetnek a kórházba... :oops:

Aranykavics,
na igen, mindannyian úgy vagyunk, hogy amíg ki nem jön a baba, szeretnénk elkészülni mindennel, rendberakni a lakást, mert aztán nem igazán lesz időnk takarítgatni.
Tetszett a monológod a terhességről, teljesen egyetértünk! :)

Dany,
hú, ezek a videók nagyon súlyosak! Nem bírtam egyet se végignézni, jobb, ha nem látom.

Manna, Enikő, Pété, Niki,
nagyon szép lett a babaszoba mindannyiótoknak! :)

Judit18,
szerintem is csini vagy mind a két képen! :)

Beus,
nagyon édesek a gyerekek a kiságyas képen! :)

Niki,
ari csúcsos pocid van! :) Jók a nászutas képek!
A tábliba légyszi írd be, hogy kezdő súly: 72, mostani 84,5. Magasság 168 cm. Köszi!

Pumperka,
gratula, nagyon jól megszervezted Csenge szülinapi buliját, visszaadják a képek a jó hangulatot! :)

Judit,
jobbulást, remélem már jobban vagy!!!

Bosek,
örülök, hogy minden rendben volt a dokinőnél! :)

Eszterxx,
gratula a 35. héthez! :)

Melinda

Kép
melinda80

mzx: igen, ismerős, szopi után nekem is kisebb lett. De most meg sokkal nagyobb, mint Milusnál, mi lesz a végén? Még jó, hogy a legjobb barátnőm férje plasztikai sebész, a cicivarrást ingyé csinálná meg. Remélem, nem lesz rá szükség. Mindenesetre jól elszórakoztatom magam itt a régi fotóimmal :lol: Kép

viccet félretéve, ez a streptococcus nem hangzik jól, remélem, nem lesz semmi gond!!!!!!!!!

szüzikéim, én most úgy oldottam meg (mpatr figyelj különösen :wink: ) a sex kérdést, hogy megbeszéltem a párommal és egyezséget kötöttünk: hétfőtől akkor van "rendes" sex, mikor én akarom. Amikor meg ő akarja (minden nap.....): ............inkább személyesen elmesélem, égek leírni :oops: mindenesetre neki nagyon megfelel, és nekem mozdulnom sem kell.

bosek: csak így spontán hajvasalás közben? az se rossz! én polóban aludtam, amikor csak fulladoztam, még nem jött, de mire kivánszorogtam a WC-re, guggoltam, térdeltem, erőlködtem, hánytam, na közben..........de vagy 2 liter jött, alul-felül. Nagyon-nagyon jó lenne, ha már kint lenne drága kisbabám, én ezt egyre kevésbé tűröm.
Vendég

melinda: grat a szobához, majd kérünk fotókat!!!!!!! Nálunk még kupi van....de igyekszem. talán nem itt kéne ülni...
mni: kezdősúly 52, múlt héten mért a doki, 71 voltam. Magasság 169 cm.
Vendég

Íme egy aktuális pocikép:

Kép

Melinda

Kép
melinda80

HOLNAP ÚJRA ITT A FIAM!!!!!!!!!!!ANNYIRA HIÁNYZIK! holnap veszek neki egy telefont, és amikor legközelebb megy apjához, akkor már tudjuk egymást hívni. Ugye fogja tudni kezelni? Arra gondoltam, hogy 1-es gyorshívás: anya pl. (cégen belül tudok neki venni és akkor ingyen beszélhetünk, ugye nem vagyok hülye, nem kicsi hozzá?)

vmit elfelejtettem: foglalkozom ilyen gyógynövényes cuccokkal, és van egy készítmény, ami fogamzást elősegítő....stb. Sokan veszik, viszont nem olcsó. A lényeg, hogy megtudtam, nem csak arra jó, hanem amikor jönnek a fájások és irány a kórház, akkor be kell venni 5 cseppet és meggyorsítja a szülést is, max 2 óra. Most bosszankodom hogy odaadtam a sajátomat egy barátnőmnek, vehetek másikat. De én tuti kipróbálom. (meg a tejtermelést is fokozza)
Vendég

Most jut eszembe Jim, múlt hétig én is fulladtam, de csak egy kicsit, mire rájöttem, hogy a bazi nagy tokám miatt szorít a nyakláncom :shock: , levettem, sokkal jobb lett. Tegnapelőtt meg kitaláltam, hogy megfordítom a párnámat és a vastagabb felén alszom (olyan anatómiai izé), na azóta simán végigalszom az éjszakát, sőt pisilni sem kelek fel... :D :D Szerintem próbáld ki, hogy egy kicsit magasabban legyen a fejed, mint eddig.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim,
oké, majd ha elnyeri végleges állapotát a szoba, rakok fel képet!

Jó ez a plakátos kép! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

meli: nagyon édes vagy, olyan büszke szép kismama a fotón!!!!!

bosek: kösz a tippet! (a tokáson jót nevettem :D ) Meg arra is gondoltam, lehet nem kéne enni (zabálni) már úgy estefelé....
Vendég

Melinda, nagyon jól nézel ki, csini a pocid!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim,
szerintem használni tudni fogja a telefont, a picik nagyon hamar megtanulnak mindent. Én még korainak tartanám, hogy ennyi idősen telefonja legyen, de a Ti esetetekben, hogy ilyen rondán viselkedik veletek a volt férjed, teljesen megértelek, hogy bármikor szeretnél a fiaddal beszélni, ha nincs a közeledben!

Ez a gyógynövényes cucc engem is érdekelne! Valami webcímet tudsz esetleg, ahol utána lehet olvasni?

Melinda

Kép
melinda80

Köszi csajok a dícséretet! :)

Melinda

Kép
melinda80

Mi apával bevezettük egy ideje, hogy hat előtt vacsi, aztán semmi, csak egy narancsot szoktunk elfelezni lefekvéskor, mert marha szomjas vagyok mindig, és tök jól csillapítja. Vigyázni kell, mert nekem is visszajött múltkor a sav, mert még bepusziltunk egy kis nasit este :oops:. Ennek viszont az a hátránya, hogy reggel korgó gyomorral ébredek és első a reggeli. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Enikő, dehogynem, be vagyok szarva!!! Most kezdenek mindenféle gondolataim támadni, hogy valami baja lesz a bébinek. Eddig ilyenek nem voltak :(.

Melinda, ilyenkor már elkezdhet kinyílni a méhszáj, az még nem jelent semmit, már álatlában be sem fektetnek, kivéve, ha végig nyílóban van, akkor is azt hiszem, hogy csak a fertőzésveszély miatt.

Jim, :).

Kép

Kép
mzx

Na, lassan már ideje lenne nekiállnom valamit csinálni. Későn keltem, aztán egyből jöttem a számcsihoz. Annyira nincs kedvem semmihez... :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Mzx,
hú, ez jó hír, köszi!

Melinda

Kép
melinda80

Én azért vagyok beszarva, mert látogatási tilalom van nálunk is. Nagyon nem akarok egyedül szülni. :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Eniko182!

Milyen a 35 hét? Nekem semmi extra. Megnyugtató, hogy most már nyugodtan megszülethetne, de mivel semmit nem érzek, hogy közeledne, igy aztán csak a vonalzót jó nézegetni. 35 nap... és újra tudok ülni, levegőt venni, lehajolni hányinger nélkül, enni teljes adag kajákat ... viszont nem lesz egy perc nyugtunk sem, visszasirjuk, amikor csak pisilni keltünk fel éjjel...
Nekem a legjobb az lesz, hogy még márciusban ott a húsvét, amikor újra lesz beigli és végre nem kell cukorbeteg diétát csinálni (illetve ha még kell, akkor is sz...rok rá húsvétkor, már csak magamat veszélyeztetem, a gyereket nem) és 3 napig csak diós beiglit fogok enni!!!!!!! Igérem, utána nem sirok a sulyom miatt, akkor legalább tudom, hogy mit merényeltem ellene :lol:

Jimm, jó ez a megállapodás!!!!!!! És jó a plakát is, de ne aggódj, te tuti pillanatok alatt vissza fogod nyerni a kiindulási sulyt... a telefon: mindenképp csak kártyásat vegyél neki, mert szerintem még pici ahhoz, hogy vigyázzon is rá, használni úgyis fogja tudni, csak mindamellett egyrészt össze-vissza nyomogatja is, másrészt szerintem tuti elhagyja... de magamból indulok ki, ha én 3.5 éves fiú lennék :lol: Na jó, 33.5 éves lányként is megy ez néha!!!

Bosek, nagyon vihogtam a nyakláncon!

Meli, szép a fotó rólad, nekem is a büszke kismama jutott eszembe!

Kép

KépKép
eszterxx

Így visszagondolva, tényleg valami ilyesmit gondoltam, amikor a fotó készült rólam, hogy: "na tessék, már 34 hetes kismami vagyok és olya n jó". :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Nekem mindig az jut eszembe, hogy vajon ráférek még a képre???? :D :D :shock: :shock:

Böbi

Kép

Kép
bosek

De Bosek, hol a kép rólad? Vagy csak én nem tudlak most igy hirtelen képhez kötni?

Kép

KépKép
eszterxx

KVASZEVA!!!!!

Legutóbb, mikor irtál és Patival beszéltél, szarul voltál, azóta meg nem jelentkezel itten... Mi újság van, csak pár szót irj, jól vagy-e!

Amúgy csajok, jön valaki holnap Istvános felkészitőre vagy már mindent tudunk? Éva, Petra, Beuska, Nori (vele ha jól sejtem, ma úgyis összefutok a rendelésen)?

Kép

KépKép
eszterxx

Helló Csajok!

Enikő! Köszi a tippet, csak sajnos már csak ezen a héten vagyok itthon, és nincs kocsim, anyukám meg sosem ér rá, tehát nem tudok átmenni Nyírbátorba...

Nagyon aranyosak a babaszobák, a pocakos képekről nem is beszélve! Én is mindig csak ígérgetem, hogy rakok fel pociképet, aztán nem jutok el sosem odáig...

A görcsöléssel kapcsolatban: egy héten belül már harmadjára jött elő reggel, hogy kb. egy percenként 1-2 mp-es görcseim vannak, de olyan erős, hogy ordítani tudnék. Az első kettőnél 3 db volt, ma reggel pedig kitaláltam, hogy a második után megpróbálkozom azzal, amit a jógán tanultunk, és bejött! Nagy és hosszú belégzés orron át a pocakba, hosszú lassú kilégzés szájon. És nem jött a harmadik!!!! Nem tudom, hogy véletlen-e, de szerintem próbáljátok ki, ártani biztosan nem árt...

Kép
pété

Jim! Hogy fogom odaadni Neked a sárgabarackos-kekszes bocicsokit? Nem tudok menni a talira... :cry: :cry:

Kép
pété

Pété,
ezt a légzéstechnikát ki fogom próbálni, amikor görcsölök, köszi! Szerencsére ma még nem jött elő.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Eszterxx!

még nem tudom, hogy megyek-e a felkészítőre, apától függ, hogy legalább az egyik gyereket be tudja-e vállalni!

Én is most megyek dokihoz, talán utoljára, mert ezek után csak CTG-re kell majd járnom!

Melinda!

Nagyon jól nézel ki a képen, igyekezz a babaszoba képpel. Köszi a dícséretet a gyerkővökre. Tegnap végignéztem a kiskori képeiket, olyan édik voltak, azok a kis hurkák, és a babaszagot is éreztem az orrromban. De, ha lehet márc. 20-ig ne bujjon ki az Alexa.

Na most mennem kell, mert még a férjemmel talizok az Oktogonnál, meghívott a Burger King-be, utána megyek a Liliért, orvoshoz és végül a Marciért. Ma nincs edzés, hál istennek.

Majd este jövök!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, este irj, mi volt a dokinál! Ha nem jössz, majd megirjuk, miket mondtak, nem emlékszem, mi lesz holnap, de nem valami extra érdekes...

Az utolsó hónapban már nincs vizsgálat? Akkor már nem nézik, hogy nyilik-e a méhszáj? Meg egyáltalán, miket szoktak akkor csinálni? Nekem azt mondta a doki, hogy még lesz egy teljes vérkép, de többet semmit nem tudok. Azt hittem, akor vizsgálgatják agyon az anyukákat, hogy minden rendben van-e.

Sokadik anyukák, ezt is megirhatnátok nekünk, gondolom, kb. a 32. héttől lenne érdekes mindenkinek, mert kábé onnantól nem éltük még át...

Kép

KépKép
eszterxx

Jimm, a Regio játéknagykerben a XI. ker-ben láttam speciális gyerekmobilt. Nem tud vele nagy szlát csinálni, törésbiztosabb, édi macis formája van és a sugárzása is a töredéke a másiknak. Csak drága, kb 20 ezer körül emlékszem rá, de lehet, hogy rosszul. Azt tuti tudja kezelni is. Hívd fel őket esetleg megkérdezni. A tali helyszínétől kocsival 3 percre van, ha kell, vki beugrik érte.

Kép
Kép

mpatr

Eszterxx, nekem mostantól hetente kell járni, és a ctg mellett a méhszájat is megnézi mindig a doki, no meg uh-gal is rápillant.

Most konkrétan 2-10 perces, rendszertelen fájásaim vannak, már nem csak sima keményedés. Bevettem magnéziumot, remélem elmúlik, de ha nem, akkor szólok, ha megszültem :).

Kép

Kép
mzx

Eszterxx, 139. oldal, de olyat ne várj, amin a fejem is rajta van, mert 1. totál horror, 2. úgysem fér rá egy képre a hasammal. :D :shock: :oops: Bár apa telefonjában találtam egy karácsonyit, mondtam is neki, hogy azonnal törölje ki...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mzx!!! Nana!! Januárban nem ér szülni, csak majd február második felében, és kizárólag azoknak, akik előttem vannak a táblázatban!!!! :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Asszem elmúlt :), mindenesetre pánikszerű mosásba kezdtem, mert még egy csomó cucc nincs kimosva-letakarítva.

Azért jó lesz este megtudni, hogy hogy áll a méhszájam...

Kép

Kép
mzx

Állítólag második gyerekkel durvábbak a jóslók is :?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Eszterxx!
Én is olvastam azt a szörnyű történetet, de ez 10000000/1- hez és már megvolt az 1!
Ne idegeskedj minden ok lesz!
A 35. hét az szupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(én ilyenkor szültem a lánykám, úgy hogy no stressz és sok pihi)
Már szülhetsz az Istvánban bár nem tudom téged ez megnyugtat-e!?

Pumperka!

Nagyon szép a kislányod!
Kérlek ne felejtsétek el a családrajzot megcsináltatni a gyerekeiddel nem kell hogy nagyon részletes és kidolgozott legyen a lényeg hogy legyen, ha lehet több is!

Beuska, Pati, Jimm és még akinek óvodáskorú vagy nagyobb a gyermeke!!!![/color]

Légy szíves ti is készítessetek nekem családrajzot!!!
S.O.S!!!!!

És kéretik a talira elhozni!

Kérjük a beszámolókat akik ma mentek dokihoz!!

A méhszájamra én is nagyon kíváncsi vagyok mert sokszor feszül remélem nem azért mert nyílik, bár azt hiszem az görcsökkel jár ügye?????Vagy nyílni tud észrevétlenül is??
Nekem ez kimaradt mármint oxitocinnal segítettek rá mert csak a magzatvizem folyt el, és utána jöttek csak a fájások.
Úgy hogy nem tudom.....????

Én megyek holnap az Istvános felkészítőre!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Aranykavics!
Köszi a tippet! Sajnos az kevés volt (Rennie).

Bosek!
Nagyon jó az oldal, megfogadom az ott írottakat!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, ma már jobban voltam. Vettünk Samarin gyógysót, meg tesóm ajánlására aktívia joghurtot ettem hamlettel és jobban lettem. Olyannyira, hogy ma már nagytakarítást csináltam. Tegnap még nem gondoltam volna. Igaz azért még érzem a gyomromat meg az egyéb emésztőszerveket is. Úgyhogy csak aktíviát és hamlettet eszek, meg most kezdtem kekszet rágcsálni. Egy előnye volt a dolognak fogytam 2 kg-ot. :)

33. hét! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Így a nap (majdnem) végére eljutottam odáig, hogy benézzek és
Kölyök, Boldog Születésnapot kívánjak!!!

Kép

Juditkecskemét, örülök, hogy jobban vagy! Téged minden baj elér? Nem elég a sérved, az óriásbébi :lol: , még ez a gyomorfájás is!!! Gyógyulást!!!
Vendég

Na tettem fel magamról teljes alakos képet, ida a bal oldalra.... :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

ida=ide

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pété! Rima! Judit(kmét)!
33 hét! Kép

Bosek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondták már hogy jó a humorod?! :lol: :lol: :lol:

Mni!
Nagyon csinos a pocakod! :) Gömbölyödünk! :wink:
A babaszoba pedig csodálatos! :D

Beuska!
Ha én is minden este 12kor feküdnék és reggel hatkor kelnék és lenne már két gyerekem, plusz egy harmadik a pocakomban, akkor valószínüleg én is igen nagyokat bírnék aludni! :lol:
De így, az én állapotomban, amikor is akkor dobom az ágyba magam, amikor akarom, hát... izé... eléggé kipihent vagyok és átmegyek éjjelibagolyba. :lol: :lol:

Pumperka!
Már írtam, de a lányod gyönyörűséges. :D

Zsu!
A babaszobás album nagyon tetszik. :) Isteni! :)
Meg ez az egész albumosdi nagyon ötletes! :)

Judit18!
Gratulálok a sztrapacskához!
Tudod a kezdők szerencséje. :lol: Elsőre valahogy minden jól sikerül.
Bár én életem első paradicsomlevesét úúúgy oda sütöttem :shock: , hogy a fazakat is ki kellett dobni. :shock: :oops:

Manna!
Aludj, most aludddjjj! Beuska megmondta, hogy ha megszületik a babó nem lesz alvás. :lol: Vagyis biztos lesz, csak kevéske :roll:

Eszterx!
Először is, az hogy rémálmaid vannak terhességnek is betudható, de ugyanakkor nem csodálkozom ha ilyenekt olvasol... :roll: elég borzasztó. :roll:
Veletek semmi baj nem fog történni. :D Szuggerállak. :lol: Érzed? Ahogy áramlik feléd a pozitiv erő?
És gratula a 35-ik héthez! :)

Mzx!
Arra gondoltam menyivel jobb lenne, ha tudnánk irányítani, hogy a hájikó hova pakolódjon. :lol: Elképzeltem azt a rengeteg nagydudás nőt! Magammal egyetemben! :lol: :lol:

Jimi!
Ez a photofun nagyon jópofa dolog! :)
Csak nekem cirill betükkel jön be a honlap és nem tudok mit kezdeni vele. :?

Melinda!
Helyes pocak. :) Babaszobáról képeket kérhetünk?

Pété!
Te szedsz magnéziumot?

Judit!
Örülök, hogy már jobban vagy! :)
szóval neked a Rennie nem elég? :shock: Hát akkor nagyon rossz lehet... :?

Mi gyűjtögetjük a cuccokat! De még mindig annyi mindent meg kell venni. :wink: Egyelőre nem úgy néz ki, hogy a végére jutnánk.
Azon gondolkodom, hogy neki kellene kezdeni a babacuccok kimosásának is. De nem korai még? :roll:

Csóközön Mindenkinek!

33. hét
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a hétfordulósokank, úgy rohan az idő...
Melinda, nagyon boldog vagy a képen, jól áll a kismamaság! :)
Bosek, ez nem ér! Rendes képet kérünk! :D

Kép

KépKép
KépKép
mni

Minden oké volt a dokinál, zárt a méhszáj, Dóri fejfekvésben maradt, szépen növöget. :)
Rákérdeztem az alhasi görcseimre, ilyeneket egyre sűrűbben fogok érezni, akkor van gond, ha egy óránál sűrűbben jelentkeznek. Így készül fel a szervezetem a szülésre.
Jövő héttől hetente NST-re kell járnom és a 36. héttől pedig hetente dokihoz és a védőnőhöz is.

Mzx,
örülök, hogy elmúltak a görcseid!!!

Judit,
szuper, hogy már jól vagy! Esténként én is hamletet eszem, felvágottal vagy kefírrel és nekem is nagyon ízlik. Pedig amikor megvettem, féltem, hogy nem fog elfogyni, de van, hogy néha magában is elmajszolok párat.

Aranykavics,
igen, teszek majd fel képet a babaszobáról, ha már teljesen kész lesz. A szekrénybe már be vannak pakolva a kisruhák, de az ágy még nincs a helyén, meg még egy pár dolognak is keresem a helyét. De a naggya meg van szerencsére.

Melinda

Kép
melinda80

Kölyök!
Boldog szülinapot kívánok!

Köszi mindenkinek a pocidicséretet, jól esik! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Itt vagyok, jól vagyok, olvasok! :D

Teljesen képben vagyok Mindenkivel, csak elég keveset tartózkodom itthon, így alig netezek. :oops:

Kavics és Pati okfejtései a terhességről nagyon megfogtak, Niki képeitől nászutas hangulatba kerültem, súlyproblémás kismamikhoz csak csatlakozni tudok, de már egyre kevésbé érdekel. :roll: :lol:
Zsu, átnéztem az albumokat. Tök jóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :D

Annyira szépek a képek csajok! Gyönyörű mamák, csodás babakuckók, tündéri gyerekek.

Kavics után szabadon a keményedésekre napi 3x2 magnézium-citrátot eszem orvosi engedéllyel, illetve duplájára emeltük a hormont is, mert ugyebár az ördög nem alszik. :shock: :roll: Ja, és én sem alszom. :? Éjfél körül ájulok el, 2-3 óra után nyitott szemmel fekszem az ágyon kb. még egy órát, mert roppant módon ki vagyok pihenve, majd beveszem magam a gyerekszobába pakolni, vasalni, olvasni és elérzékenyülni. :oops: :oops: :oops: Reggel hét körül ismét beájulok egy-két órára, utána már egész nap nem alszom. Néha pihenek, de aludni nem bírok. És ha a fáradtság nem lenne elég, akkor még az is boldogít, hogy tele a szám gyomorsavval, amit sehogy nem tudok eltűntetni, még homeopátiával sem. :(
Mindegy is. Hamarosan mindannyian túl leszünk ezeken a "problémákon", és majd arról "panaszkodunk" boldogan, hogy mit, mit nem, miért, miért nem, hogyan, hogyan nem, mivel, mivel nem, stb., és gyönyörködünk egymás gyermekeiben.

Holnap megyek szülésfelkészítőre, csütörtökön pedig TALI!!! :D

Nagyon szép éjszakát kívánok! Pusszantás! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?