Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még aug. végén írtam Nektek! :D 8)

Nyulasz, Dezsi nagyon drukkolok Nektek!!!!!

Szerintem Pandának akkoriban annyi babaragacsot küldtünk, hogy
Dóra baba ezért "ragaszkodik" ennyire hozzá! :lol: :lol: :lol:

Az én egyik ismim 20-as hcg-vel indult neki, és most már babázik otthon! Kb. egy napon volt Pandácskával a beülti neki!
Vendég

Guppy!
Igazán sajnálom :cry: :cry: Együtt érzek!
DE jönni kell ám, minden nap, nem szomorkodunk, hanem készülülünk a köv. programra! nem adjuk fel! Te is babás leszel, de most egy kicsit várnod kell, mert a tronörökös(ök) Karácsony körül akarnak jönni :D :D :D Micsoda ajándék lesz :!: :D :D

Lexa!
hogyne emlékeznénk! Hol voltál ilyen sokáig :?: :!: Mi van Veled? Tessék ám jönni! hol tartotok? Minden tudni szeretnék!
És nem utolsó sorban köszönjük a drukkokat!!! :D :D

Ditke!
Veled mi újság? Mi lesz a 16 nap múlva a dokinál? a drukkokat nagyon köszönöm, remélem holnap nem okozok senkinek sem csalódás, főleg nem magamnak :lol:

és a hasim akkor is érezem... lehet megjön :? :? :lol: :lol:
dezsina

Lanyané
gratulálok

Guppy
sajnálom :(

Dóri baba tartja magát a kiírt naphoz!:)
Vendég

Dezsi

16 nap múlva megyek meddőségibe! Minden lelet rendben, de a baba mégsem akar jönni! :(

Minden elismerésem a Tiétek hogy hosszú hónapokon keresztül mi mindenen mentek át!!! De Ti is tudjátok, hogy meghozza a gyümölcsét!!!!! :D :D :D

Ezt mindenkinek küldöm! :D
Kép
Vendég

Nyulasz
Nem mész vérvételre :?: Holnap megint teszt :?: Vagy most mi van :roll: :? Én még azért bízok ám :!: :wink:
Lényegében az a baj nálunk, hogy nincs rendesen peteérésem, tök rendszertelenül jön meg. De hátha éppen most volt :lol: Nem bírom ki csütörtökig, holnap teszt :oops: ...max veszek megint tesztet :lol:

Dezsina
Én is teszt holnap reggel, bár biztos korai még nekem is, de már nem bírom :oops: Én is pont most gondoltam arra, hogy lehet ezek megjövös tünetek. Lényegében már mensi elött 1 héttel lehet érezni az előjelét....bár én nem szoktam :roll: :?
Ha nekem nem is, de neked már holnap ott lesz a halvány csík, figyeld csak meg :lol:
Vendég

Szerintetek a terhességi cicifájás milyen hamar jelentkezhet?
Talán ilyen hamar még nem, ezért attól tartok ez inkább a mensi jele :twisted:
Vendég

sziasztok!

dezsi: mai adag drukk+++++ nem adni fel, érted?

nyuszi: én még drukkolok++++++ menj el vérvételre, az a biztos!

bella: lassan itt a konzi ideje :wink: színház jó volt, csak vígopera volt, és azt kevésbé szeretem. nem ez lesz a kedvenc operám.

alle: drukk+++++

kis *: fel a fejjel! milyenek a csíkok? gyere gyakran msnre, és tudunk beszélni, ha gondolod :wink:

zsani: hanyadik cnen vagy? drukk++++

lanyané: grat a két fiúhoz!

guppy: nagyon sajnálom :cry:

jó éjt!

katica
katica30

táblák:

Kép

Kép

Kép

jó éjt!

katica
katica30

Jó reggelt!
Csak egy mondat erejéig ugrottam be:
Dezsi!Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nekem nega ahogy lenni kell :twisted: túl naív voltam, hogy bármi is lehet :oops: :?

Nyulasz
Vérvétel :?: :?: :?:

Dezsi
Szorítok, lehet pont most tesztelsz :roll: :wink:

Katica
25. napon vagyok. Tudom még korai volt a teszt, pláne hogy azt se tudom hány naposak a ciklusaim :oops:
Ha nem is tetszett annyira a darab, akkor is jó volt gondolom kicsit kimozdulni, ellmenni valahova :lol:
Vendég

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek!
Nyulasz
Elmentél vérvételre? Eredmény? Drukkolok++++++++++++++++++

Lanyané
Gratulálok!

Dezsi
Mennek a ++++++++++++++++++

Szép napot :D

Február 21. megbeszélés
guppy21

Tesztek????????????
Vendég

Guppy
Sajnálom én is :cry: 3 nap múlva csinálnak még egy kontroll vérvételt?
Vendég

Dezsina
Hol vagy?????
Vendég

Dezsi,
????

Nyulasz,
????

Ditke,
Hát lehet túl sok volt a ragacs :wink:

Lexa,
Köszi :lol:

Guppy,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( :(
Vendég

Sziasztok!

Dezsi üzent: "Nincs netem.. Nega lett a teszt :( és nagyon levert vagyok.. Majd jelentkezek!" Innen is üzenem Neked Dezsi Drága! Én nem adom fel helyetted, és szurkolok, még messze a ciklusod vége! :roll: :D
Zsani: hát, ha nem tudod hány napos a ciklusod, akkor még ebből lehet + :wink:
Guppy: sajnálom (tudom - keveset ér e szó ilyenkor).. Fel a fejjel! Rátok is vár valahol egy BabyBogyó!
Katicám: csíknézőbe gyere majd emesenre :lol: :lol: Köccike a táblicsku - azért jó látni a nevem :wink:
CSIBE: Sok-Sok drukk ma a PETÉCSKÉKNEK! :D
Alle: mai babaragacsok :arrow: +++++++++++++++++++
Vikimi: kép nincs új a Kiccsajról?
Pandus: csak nem elmentél szülni? :oops:
Nyuszi: Hogy vagy? vérvétel :?: :oops: :roll:
Hajnóca: friss kép Bogiról? :wink:
Lexa, Ditke: gyertek bátran gyakrabban!
A drukjaitok és szurkjaitok jólesik Mindenkinek! :D :wink: :roll:
Apacsék: most már lassan kibújnak a BabyBogyók!
Szalai Heni: régen láttalak! Vigyázz magatokra!
Lanyané: apuci hogy reagált a két kákácosra :lol: :lol:
Katavirág: már nincs sok időd hátra :wink: alig 10 hét és kibújik a kis Olivér :wink: szobácska készül? :D

Többiek? Mizu?
Bocsi akit kihagytam! :shock:
De az én fejem sem káptalan :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lanyané!:)
csak most olvasom!!!!!:) Gratula a kistökösökhöz! Kép Kép

Guppy!
sajnálom hogy így alakult,de tudd mindenkire vár egy baba!!!!!!!!!! Sok erőt!gyere egy pici szomorkodás után,azután újúlt erővel ismét nekivágni!!!! :)

Zsani!:)
én szorítok neked nagyon!!!!!!!!!! teszteltél végül?????

Dezsina!:)
??????
Vendég

Dezsina
Jajjjjjjjjjjjj....ne törj össsze!!!!!!! Még bízni kell és nehogy abbahagyd a gyogyikat!!!! Én még bízok és szorítok!!!

Viki
Csináltam és nega, de nem lepődtem meg. De majd a köv. hónapban újra próba - apa örömére :lol:
Ti jól vagytok? Van elég tejed? Adsz Mírának mást is a tejen kívűl?
Édes kiscsajszi :lol:

Kis*
Remény még tényleg van, de már nem fogok tesztelni. Ha nem a terhességet érzem, hanem a mensi jeleit, akkor 1 héten belül megkell jönni.
Vendég

kis drága apa csk röhögött mint állat :D mert tudta,hogy én buztos vagyok 1 lányban mondjuk a sógornőm is a negyedik hónapig azt mondták fiú aztán kisbea lett :lol: úgyhogy szerintem akkoris van egy punás :oops: de nagyon örülök a kukisoknak is csak szokom a gondolatot mit játszak velük mert gyöngyötfűzni szerintem ciki :D
vikimi :D :D :D :D :D mírácska jól van :?:

lanyané

Zsani!:)
egy teszt nem teszt!!!! :)

Zsani és Lanyané!:)
Mi köszönjük jól vagyunk,Miri szépen fejlődik,már 6,3 kg és 62cm, és csak anyatejet kap,semmi mást, még vizet és teát sem,de nem is igényli.A családi nyomás és kedves jóakarók tanácsára bepróbálkoztam a babavízzel és a teával is,de Miri öklendezve kiköpte,akár a cumit.Igaz nem is bánom,hiszen amíg van tejem addig az a legjobb neki.Majd jelzi ha gond lenne.

Lanyané!:)
a kukisok is szeretnek gyöngyötfűzni!voltak kis tanítványaim akik örömmel megtanulták tőlem a gyöngyállatkák készítését,és az anyukájukkal mentek gyöngyöt venni :)

Katica!:)
képet Miriről most nem tudok feltenni,de ha érdekel akkor az iwiwen megtalálható vagyok,csak jelezz vissza és privibe adom az infót. :)
Egyre jobb ez a táblázat!

Pandus?????????????????????????,
Vendég

Viki,
Már írtam ma , de látom nem vettétek észre :wink:
Vendég

Panda: mi egyszerre írtunk, így a kattintásunk is egyszerre történt :lol: :lol: Így utólag már tudom, hogy még egyben vagytok! :wink:

Lanyané: ha a genesisben azt mondták, kukacosak, akkor azok is maradnak :lol: :lol: a kukacot nem igazán lehet összekeverni, a puniból még lehetne kukac.. Bár még "picik" a babók, de örülök, hogy ilyen jól ki tudták venni :lol:
Később még visszamentek gondolom, ha akkor is azt mondják kukacosak, akkor kezdheted gyüjtögetni a fiús játékötleteket :D Gyöngyfűzés tényleg nem a legfiúsabb, de miért ne? hiszen ez segíti a kéz finom-manipulációs fejlődését! Lehet még szerintem gyurmázni, sógyurmázni is - aztán meg jöhetnek az autók, de mit csinálsz ha babát kérnek? Mert ám olyan is van! :wink:

Pusza Nektek Mindenkinek!
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Viki,
Bogyika is ekkora, de 1kgval többet nyom.

Forog oda s vissza, fröcsög, sikongat, mérgelődik, kiabál ... és még efér keresztben a kiságyban!! Olyan, mint a 'ringlispil". Még földet sem ért a 'játszóterén , de már vágódik át hasra.
Legújabb szokása, ha hason van, hogy a feneke magasabban van, mint a buksija. :D :D

Csütörtökön megyünk oltásra. :?
Én meg megint dögrováson vagyok.
Hasmenés és hőemelkedés megint. A házidokim elküld laborba aztán meglátjuk mi kell még. (Kb egy hónapja nyüglődöm a köhögéssel ami köhögőrohamban jön rám. Persze akkor :evil: amikor épp a gyereket altatom vagy megyünk aludni és Bogyika már egy ideje alszik.

Kielégítek pár igényt, így teszek fel Bogyikáról képet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pandus,
Dorkának nagyon fain kis lakot rendezhettél be, hogy még ma sem akar kibújni. :wink:
Méghogy a frontok meghozzák a szülést. :? Nálatok ez nem jön be. :D

Kép Apával játszok

Kép Megeszem Anyát

Kép Na, már egyedül is megy

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca: tündéri eza Kislánka!! :D
Nagyon-nagyon "megköllzabálni" :D

Már előre látom és hallom, ahogy pár év múlva "előttetek rúgatják a Zsigulit :lol: :lol: :lol: "

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi, Nyulasz :!: Nem feladni :!:
katavirag

Hajnóca!!!!:)
Tündéri a kiscsaj!és a lábújját bekapja már???????látszik hogy nagyon sokat vagytok együtt,tiszta harmónikus kiegyensúlyozott Bogika!:) kis vidám csaj.
Te vigyázz nagyon magadra és gyógyulj meg!!!!!!!!!!

Pandus!:)
láttam én a beírásodat,de egy beírás egy délelőttre.......ez szokatlan volt :)
Vendég

Hjnóca bogi tiszta apa nagyon cuki:)
Vendég

Kép keresztanyuval:)
Vendég

Jókedvű ébredés..... így nézett rám mikor kapta a szurit.......hááááááát nem is csoda ugye hogy majd megszakadt a szívem....
Kép Kép
Vendég

van valakinek lotties pelenkázó szettje elado?
Vendég

vikimi de édes a kis mira nagyon cukker :lol: :lol:
Vendég

Viki: Maja is egy tüneményes KisCsajszi!

Én is kérek :lol: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Voltam vérvételen,és sajna semmi.Már jól vagyok,igazából nem is számítottam már semmire.A fura,hogy el sem indult.Tehát a tanulság,Romed nevű tesztet ne vegyetek.
Most viszont már nem úszom meg a lapart és a hiszterót,ma fel is hívom a dokit,akit ajánlott az orvosom.Szerinte az embriók világbajnokok voltak,arra gyanakszik esetleg valami van idebennendo,vagy polip amit nem lát uh-val,és ez okozza a sikertelenséget.Legalább nem topogunk egyhelyben,mindegy,csak altassanak.Azt mondta,utána a vállam meg a lapockám fájni fog 2 napig...jó mi?A következő lombik,a műtétem eredményétől függ,hogy mikor lesz.Majd mindjárt írok még...
Vendég

Kis-Csillag!
Míra=a 4.beültink(6.stimuláció) kis csodája.Én maxilmálisan úgy éreztem akkoriban hogy ismét nem sikerült és már lelkileg az 5 lombikra készültem.És itt a kiscsoda,ő akart velünk maradni,rá vártunk,3 évet.Kis "drágaságunk" :)

Csoki!:)
Maja is igazi kiscsaj!!!Gyönyörű!:)
Vendég

Kiscsi,
nem lehetne, hogy a hammert vagy valami nagyon menő kocsit 'rúgdossák"?? :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, hogy jól értelmeztem-e vagy sem, de téged hosszában vágtak? Elküldöd a fotót nekem is?

Nagyon örülök, hogy itt vagy velünk. Te is függő vagy. :wink: :lol:

Csoki,
igen. Le sem tagadhatná, de ... nem is akarja. :D

Viki,
nagyon sokat fejlődött Mircsi. Én úgy látom apukája arcát örökölte.
Édes ahogy mosolyog.
Tudom milyen a szuris nap. :? Mi csütörtökön megyünk. Már előre 'rinyálok".
A lábujját még csak segítséggel kapja be, de majd idővel magától is fog biztos menni. A lakásban nem szoktam őt mezitláb hagyni, mert lamináltpadlónk van. Az meg nem túl meleg ilyenkor. A 'görcsölés" :D , a 'dzsungelkiáltás" és a kiabálás már nagyon megy. Az ökle még mindig befér a szájába. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszkám!!!!
sajnálom és csak előre kell haladni.Nekem is a sikeres lombikom előtt volt a laparoszkópia!!!!!! :) nekem nem fájt a lapockám,nem fájt semmi csak a két kis vágás.A dokid nagyon alapos,tutira jó doki.
Hatalmas ölelés neked kicsi Nyulaszkánk!
Vendég

Hát csajok,micsoda babák :D egyik édesebb mint a másik!

Viki!
Köszi a bíztatást.Nagyon édes a kiscsaj,szerintem megérte várni rá :wink: Tényleg olyan mingyámegzabálom :wink:

Dezsi!
Ez nem igaz,hogy nics net! :evil: :evil: :evil: Tessék jönni,és tovább bízni,ennek most sikerülnie kell!!!!
Nehogy nekem butaságot csinálj,és abbahagyd a gyógyszereket!!!!
Aggódom,léci jelentkezz!

Guppy!
És mikor lesz a személyes találkozó a dokival?A vérvétel után nem is beszéltetek?

All!
Még kitartasz?Még hány nap a tesztig?Babaragacsot küldöm!!!

Pandus!
Úgy olvastam a vonalzódo,hogy ma szűlsz!Lehet,hogy Doribabának senkisem szólt????????????? :D
Vendég

sziasztok!

zsani: nem teszteltél túl korán? :wink: én is ma vagyok a 25.napon.

pandus: te még mindig itt? :wink: drukk+++++

dezsi: drukkolok nagyon++++ ne add még fel!

viki: köszi. jöhet a privi az iwiwről. édes mira baba nagyon.

hajnoca: gyógyulást kívánok! nagyon édesek vagytok a képen :wink:

csoki: de szépen alszik valaki. de cuki :wink:

nyuszi: nagyon sajnálom :cry: hatalmas ölelés megy neked ((((((((((nyuszi)))))))))))

katica
katica30

Tündériek ezek a babák :lol:

Nyulasz,
:( Remélem a lapar használ majd, és a következő lombikod sikerül! Így kell lennie!!

Dezsinek mennek tovább a drukkok+++++
Alle neked is+++++++
Vendég

Guppy, Nyulasz :cry:

Dezsikem, ne hisztizz :!: Nemsoka minden kiderul :wink:

Kép
katavirag

Katica!
Köszönöm!Te meg lassan de biztosan közelítesz a dátumhoz! :wink:
Pandus!
Remélem úgy lesz.
És tessék végre megszűlni.Látni szereténk a kiscsajt!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
köszönöm, hogy kisegítettél és hírt adtál rólam! :)

Nyulasz!
hogy ráéreztél, hogy már van netem :shock:
nagyon magam alatt vagyok. és most a nega teszt csak ráadás. A hasam akkor is érzem. Péntekre csinálok egy másfajta tesztet, hátha hibásak. (habár ez nem valószínű)
Uram nagyon lebetegedett és iszonyú ideges vagyok, ezenkivül apukám leletei is nagyon rosszak lettek. Most inkább e miatt vagyok minuszos.

majd még jelentkezem...
és írok ám mindenkihez, csak most nem tudok
dezsina

Hajnóca: igen, köldöktül szeméremcsontig ketté lettem hasíttava mint EEE malac :lol: :lol: :lol: Mindjárt dobok privibe képet..
Nem tudom a függőséget nekem írtad-e, de ha igen, jelentem, igen - babanet függő vagyok :lol:
Hammerben egyezzünk ki :lol: Lécci :lol: Azéé én is megbolondulok :lol:

Tiszta izgi - micsoda hírös hasam lesz :lol: :lol: :lol:
Csak lécci ne keringessétek a netten :lol: :lol: :lol:

Viki: érdemes volt 3 évet várni egy ilyen Csodababáért! :roll: :wink: :D

Nyuff: naon édi Maja Baba!!

Pandus: irgum-burgum - tessék szülni! :wink:
Kép
Ez talán segít!!

Dezsi: sajnálom a sok nega eseményt, de fel a fejjel! Amíg van! :wink:
Bármikor segítek, ha tudok - Bárkinek! :roll:

Nyuszi: lapar jó buli, nekem tavaly májusban volt, vannak élményeim - hihi - főleg a Ricinus ízéről :lol: :lol:
Nekem sem fájt semmi utána, betartottam az emelési tilalmat, egyebekben minden simán ment!
Ja és altatásban lesz Neked is meglátod :wink:
Erős csajszi vagy! Büszke vagyok Rád! Bikucis Nyuci! :wink:

Katavirág: ezt a gólyát augusztusban elkérhetném? :lol:

Katica: fogyatkoznak a napjaid! :wink: :D

Annyit kell ma tüsszögnöm.. :twisted: :evil: és persze még nem tudom, hogy szabad-e telihasból :lol: :( /szerintem még nem lehet/ - remélem nem most lesz valami kórságom.. :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
:lol: :lol: :lol:
Vendég

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Van valakinek ötlete: Mit főzzek ma??? :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Nyulasz
:cry:

Dezsi,
nem feladni!
Uradnak jobbulást és remélem apukád eredményei is javíthatók!

Lányok nagyon aranyosak a babás fotók! Irigy, irigy, de majd nekem/nekünk is lesz egyszer ilyen szépséges babánk!

Kis*
örülök, hogy ilyen rendszeres fórumozó vagy :wink:
Hajrá augusztus!

Alle,
+++++++++++++++++++++++++++++++

Pandus,
menjél már szülni nagyon kíváncsiak vagyunk Dorka babára! Most már aztán tényleg itt az ideje!
Vendég

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag,
érdekes, hogy úgy vágtak. :? :shock: Nekem bikinivonalban van a vágásom. Igaz, Bogyika mindig megtalálja. :lol:
a függőséget neked írtam, de szerintem mindenkire vonatkozik. :lol: :lol:

Pandus,
szerintem Dorcsi azért nem jön ki, mert itt mindenki babaragacsokat küldözgetett neki. Olyat amitől az ember maga is bekábul. (pl. technokol - amit ha jól tudom be is tiltottak, mert szipuzásra használták, vagy a Loctite ami meg olyan jól ragaszt, hogy pillanatok alatt minden odaragad hozzá. :lol: :lol: )
Most meg küldik neked/neki a lakkbenzint aminek szintén erős szaga van és kábít. ... vagy ennyi vegyianyag 'láttán" Dorcsika nem hajlandó kibújni. :wink:

Vagy megvárja a névnapját?
Dóra, Dorottya
február 6.
Isten ajándéka

Tudtátok, hogy ez a jelentése amikor ezt a nevet választottátok neki?

Azért szerintem ennyire még egyik babát sem akartuk látni. :!: :wink: :D

Kiscsi,
kaja ügyben:
vörösboros marhapörkölt galuskával, káposztástészta, borsófőzelék, ludaskása, tarhonyáshús, foghagymás sült oldalas, sajtos tejszines csirke, káposztáscsirke, ... jó kis húsleves, karajcsontból!! Nyami. :P :D :D
Persze most nem bírok enni, pedig ezeket most mind megkóstolnám. ... csak fáj utána a pocim. :cry:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca: muszáj volt.. Emlékszek, már az első benttöltött hét alatt felvetette a dokim a kérdést, hogy végső esetben császár és akkor így kell mecceni... Hát.. lehet baj volt hogy azután el is képzeltem magamon? :oops: :oops:
Lényeg a lényeg - sajnálom Magam, hogy így alakult, mert már a szülés okozta élményt nem élhetem meg sajnos :oops:
mert hát ezután kénytelen kelletlen legközelebb is így fognak vágni.. :(
Mondjuk szép lenne erre a vágásra egy bikinivonalas :lol: :lol: :lol: szép célkereszt lenne :lol: :lol:

Ezek a kajcsik! De szuper! beindult az emésztésem a gondolattól! :D :D :D :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép Kép Kép

HMM.. ez meg egy laptető

Kell valakinek?? :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: