Új privát üzeneted érkezett!

Persze hogy nem lesz semmi baj, Roberta!
Driennke, kiváncsi leszek tényleg erre a csodateára, nálad hatott-e. Olvasgattam róla, és hát egyéne válogatja, hogy segitett-e, de akinek igen, az sem mondhatja rá 100-ra, hogy a tea hatása, mert nem lehet tudni, tea nélkül mi lett volna :)

Kép
bernini
 
 


Jó reggelt mindenkinek! Én fél 9kor keltem, ez rekord :P Tegnap este nagyon sokat mozgott, jól kifárasztotta magát urasága, és majd csak 9 után mozdult meg.
Reggel megittam az első pohár teát, izesitve nem vészes tényleg.
Jaj, el is felejtettem, tegnap nst alatt csuklott, eddig még nem éreztem, a nővér is jót mosolygott rajta, meg este is. Remélem nem issza meg az összes magzatvizet :lol:

Kép
bernini
 
 


Jó lehetett az a csuklás :D Nekünk eddig csak 2x csuklott, egyszer meg is számoltam, 68-at csuklott, jó hosszú volt. Én este szoktam inni a teát, minden nélkül húzóra...nem vészes...főleg, ha tényleg segít :)
Várom már nagyon, hogy találkozhassunk a babunkkal, olyan jó lesz...

Kép
roberta80
 
 

 
 

És mennyit iszol? Mert kezdetnek (36.hét) asszem 1 csésze ajánlott, aztán később fokozatosan már fél litert vagy van aki még többet iszik belőle, napi több adagban.

Kép
bernini
 
 


Sziasztok!

Berni!
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, lehet, hogy ma már két csészével iszom, hátha. Bár ezen a héten bizti nem lesz belőle semmi, utánna meg remélem csak 10-e után.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Apropó csuklás! Mi van, hogy 3-4x is csuklunk egy nap, kb 5-10 percig egyfolytában, de azt mondják, hogy az jó jel, mert érett a tüdeje a légzésre és azt gyakorolja.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Én 1 csészével iszom egy nap, nem tudom, hogy merjem-e emelni az adagot...

Kép
roberta80
 
 


Sziasztok!
Furcsán érzem magam, mert ahogy nézem, az utóbbi hozzászólásokban a 3 szülni készülő kiamama beszélgetett. De ez a csuklás dolog engem is izgat. Izgi lehet, de én sajnos soha nem éreztem, hogy csuklott volna a babám :( . Majd a következőnél ... remélem.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Már csak 14 nap :shock: Roberta, neked meg 5, húúúúúúú
Driennke, várom a beszámolót vizsgálat után...
Én este is ittam egy teát, napi kettő lesz az adagom, elhatároztam. A legvégén meg ha nem akar kijönni időben esetleg, literszám iszom majd :lol:
Móni, nem tudom a többi kisbabós hová tünt...

Kép
bernini
 
 


Én sem tudom, merre járhatnak :( . Pedig igyekszem többször is bekukkantani, de sajnos sokszor nincs semmi új.
De nagyon szívesen olvasgatom a ti élményeiteket is, izgi ez a nagy várakozás :lol: Már tényleg csak napjaitok vannak hátra ...
Nagyon várom majd az élménybeszámolóitokat :shock: !

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Hát tényleg már csak 5 nap...bár én még nem érzem, hogy ki akarna jönni. Lehet, hogy holnaptól én is két csésze teát fogok inni.Bár mondtam Babónak, hogy legalább szombat estig bírja ki, mert szeretnék elmenni a farsangi felvonulásra. Úgy szeretem, de már évek óta nem voltam...Mindig éppen akkor máshol voltunk. Elmentem ma fogorvoshoz, mert úgy éreztem, hogy van egy lyukas fogam, de szerencsére nincs, csak most érzékenyebb.Meglepődött a fogorvos, hogy 5 nappal a várható szülés előtt én még a fogorvosnál ülök :D De ha egyszer jól érzem magam...Esténként szokott egy kicsit keményedni a hasam, de az sem vészes...Már nem mozog annyit, mintha erőt gyűjtene Dorka, vagy nem is tudom...Lehet, hogy nekem is azt kellene csinálni....
Berni, az a két hét is hamar elmegy...
Móni, kukkants is be sokszor, mert belőletek babásokból merítek erőt :)
Pusssz

Kép
roberta80
 
 


Sziasztok!

Olvasó üzemmódban voltam eddig, pontosan ezmiatt amit Móni írt.
Ilyenkor nektek már minden pillanat izgi. (nem gondoltam volna, hogy vissza fogom sírni ezt az időszakot, de kicsit irigy vagyok :D )
Roberta: mi bajod lenne a 39. héten a málnalevél teától? :wink:
Kíváncsi leszek, hogy kinek születik meg leghamarabb a babája...
Nem raktok fel pocis képet? Engem spec érdekelne.

Mi jól vagyunk! Ádika tündérbogár. Ma kap először tejpépet uzsira.
A múltkori próbálkozásom az almával kudarcba fulladt.
A "fegyelem" is kezd alább hagyni. Kanalas étkezésnél, észbontó mit művel. Kapálózik, hümmög, nyúlkál. Komolyan mondom, rá kell szólnom, pedig tud ő szépen is viselkedni. :D
A fürdés is kezd futurisztikussá válni. Ahogy bele ér a kis segge a fürdővízbe, elkezd nagygázzal fröcskölni, rugdalózni. Nagyon szeret pancsizni. :D

2 kép:

Most ébredtem, de azért mosolygok egyet:
Kép

Apa öléből csuda jó TV-t nézni:
Kép

Kép
Kép
gabcii
 
 


A farsangi micsoda engem is érdekel, lehet kinézünk. Kossuth téren lesz? Nem vagyunk egy Velence vagy Rio de Janeiro gondolom :lol:
Ádi nagyon édi :P Az én keresztlányom nagy tejpép fanatikus volt, nagyon sokáig csak azt volt hajlandó enni a tej mellett. Lehet azért "rosszalkodik" kajálásnál Ádám, mert már nagyon éhes, nem? Vagy csak szeretne már egyedül nagyfiúsan kanalazni...
A mozgás nálunk is alább hagyott, kevesebbszer csinálja, viszont akkor sokáig.

Kép
bernini
 
 


Megyek mindjárt tornára, meg utána kozmetikushoz, hogy szép anyuka legyek 8)

Kép
bernini
 
 


Berni!

Valszeg nagyon éhes Ádi (minden kaja elött éhen akar veszni :D ), de inkább azért huncutkodik, mert tetszik neki a kanalazás.
Olvasgattam és megtaláltam a kaposvári szülészetről topicot...
Nekem elég friss még az élmény. Ha vkit érdekel megírom, de priviben. (bocsi, nem akarok senki háta mögött beszélni, de ez mégis nyilvános topic... :? )

Kép
Kép
gabcii
 
 


Gabi!
Tényleg nagyon helyes Ádám! És az a huncut mosoly 8) !
Máté is nagyon szerette a tejpépet. Nem tudom, ti milyet esztek, de nekünk nagyon bejött a babylove-os vaníliaízű. Hát azt még én is szívesen kanalaztam :oops: (mármint a maradékot). Az alma nekünk sem nagyon jött be az elején, ezért én kecskemétis bébidesszertet is adtam neki. Nagyon imádta a szilvásat, na meg az alma-bármi összeállítást. De maga az alma, mint gyümölcs csak mostanra vált igazi kedvencé.
Bár én már viszonylag régen szültem, de szívesen elolvasnám a te élményeidet. Ha van időd, írd meg!
Egyébként én is leírom szívesen, ha van rá igény, de csak a 3 csaj szülése után, nem akarok senkiben "félelmet" kelteni. Az én szülésem nem volt egészen problémamentes.

Berni!
jó neked, hogy még szülés előtt 2 héttel is tudsz tornára menni. Mennyivel könnyebb helyzete van a kismamáknak városon! Én csak otthon tornáztam, bár nagyon jól esett, de mégsem közösség! Aztán a 4 hónapos volt a Máté, amikor visszamentem a régi "rendes" tornahelyemre. Muszáj egy kis kikapcsolódás :lol: !

Robertának és Berninek (meg aki még megy) jó farsangolást kívánok, ha addig esetleg nem "találkoznánk". Nálunk is most lesz az iskolás farsang. Én is szívesen elmennék, de nem szeretném, ha a Tóbi összeszedne egy kis influenzát, úgyhogy maradunk. Jó bulizást, meg aztán űzzétek el ezt a csúnya telet!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Gabi, engem érdekel a szülészetes sztorid! Móni, a tied is, de ha tényleg nagyon ijesztő, akkor várjunk vele pár hetet :D A lényeg hogy mindkettőtök babája kijött, egészséges és szép.
Driennke még nem irt mi volt a dokinál, tágult-e a teától...

Kép
bernini
 
 


Sziasztok!

Móni és a többi anyuka, kérlek benneteket, hogy ne tűnjetek el, az a reményem, hogy ha nem tudok valamit, akkor itt bizti van olyan akivel ez vagy az már megtörtént és segít.
Egyébként ha a csuklás érdekel, jelenleg éppen csuklunk, most kedte és az egész alhasam 2-3 másodpercenként ugrik egy kicsit, nagyon furi érzés. :D

Berni!
Azt mondta a doki, hogy ez a baba megvárja még őt, sőt azt is mondta, hogy legfeljebb március 1-jéig hagyja bennt. Tehát semmit nem tágultam a teától, de nem is bánom, csodát azért nem vártam tőle, de nekem még ízlik is, csak ezután nem szabad esténként innom, mert valószínűleg az is savat csinál nekem.
Képzeld találkoztam a Bárdos dokival, irtóra szimpatikus volt, pont akkor jöttem ki a pisilésből, amikor ott beszélgetett a Gyócsival és mondta, hogy ha minden rendben, akkor jövő szerdán találkozunk, ha pedig baj van, akkor menjek szülőszobára és majd szólnak neki. És még utána is úgy ment el mellettem a folyosón, hogy rám mosolygott.
Nst rendben, bár noszogatni kellett, és volt olyan, hogy én úgy éreztem mozgott és nem ment fel szívhangja és volt olyan is, hogy nem éreztem mozgást felment, de azt mondták, hogy ez nem baj, lehet tévedni.

Egyébként ma csavarogtunk, barátnőztem. Szegény férjemet most kapta el az influenza, már majdnem belázasodott (37,5), de lehúztuk neki Aspirinnel. Remélem holnapra jobban lesz.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke! Akkor jól van ha minden ok, és örülök hogy a pótdokink is szimpi :) Sose lehet tudni.
Egyébként azt is olvastam hogy a teától nem feltétlenül nyilsz ki előbb, volt egy csaj aki mindkét babájával a 30-tól nyitva volt 1 ujjnyira, mint én, mindkettőt túlhordta, de a szülés könnyen ment. Tehát én nem adom fel a teát, egyébként tényleg nem rossz, én most este csak mézzel iszom, szintén sav miatt.
Férjednek jobbulást, vigyázz te nehogy elkapd!
Jó éjt mindenkinek :wink:

Kép
bernini
 
 


Sziasztok!

Jajj, neeem. Nem rémtörténetet akarok írni! :D . Bár az én szüléstörténetemtől tuti nem rettennétek meg. Komplikáció mentes és viszonylag gyors volt.A körülmények is kedvezőek voltak, erre igazán nem lehet panaszom!
Driennke: Nikinek van még ideje. Tudják ők, mi a jó nekik :wink:
Csuklás: emlékszem, az én pici fiam marhára sokat csuklott pociban. Ezt gyakorolja azóta is.
Móni:ezzel az alma dologgal kapcsolatban arra gondolok, hogy nyersen nem ízlik csak. Hisz az üveges bébikaják főzöttek. Nálunk is kecskeméti a nyerő és az alma- bármivel összeállítás :D
A tegnapi tejpép nagy siker volt. Egyelőre csak kóstolgat, nem önálló étkezés még, de nagyon bejött. Köszi, a babyloves tejpépet hallotam már és ki is fogom próbálni.
Húsos kajákat mikortól ehet a baba? Ugyan az üveges kajákra 5 hós kor van írva, de kicsit korainak tartom...
Berni: küldöm a privit ( mégeccer mondom, neeem rémtörténet)
Móni, neked is. És nekem elküldheted a szülés storydat, engem már nem érint a dolog.

Kép
Kép
gabcii
 
 


Én is kérem a születéstörténeteket.

Berni!
A teát én sem adom fel, csak tegnap kihagytam, mert tényleg nagyon szerul voltam, még hajnali 3-kor is kellett bevennem Rennie-t mert anyira jött föl a savam, hogy már majdnem hánytam tőle.
Viszont ma reggel 9-kor keltem :D

Driennke

Kép
driennke
 
 


Azt nem mondanám, hogy rémisztő a szüléstörténetem, csak nem éppen szokványos. Bár annak indult.
Nem tudom, nektek mondta-e a Gyócsi, de mikor én jártam hozzá, nekem azt mondta, hogy ha olvasom is a kismamát, vagy egyéb babás újságot, akkor a szüléstörténeteket hagyjam ki. Akkor én ezt megfogadtam, de azóta nagyon szívesen olvasgatom az ilyenfajta írásokat, és igazából nem tudom, miért gondolta, hogy hanyagoljam. Tudom, van ilyen és olyan szülés is, de engem nem rémisztett meg semmiféle. Hiszen senki sem tudja, hogy az övé éppen milyen lesz. Miért lenne épp az enyém ijesztő, bár olyanról is lehet olvasni? Hiszen mindenki a legnagyobb reményekkel megy a szülőszobára: gyors, "könnyű", problémamentes szülésről álmodunk . És éppen miért is ne lehetne így?
Leírom szívesen bárkinek a történetemet, és nem kell senkinek megijedni, hisz egyik így, másik úgy. Én mindenkinek gyors és "könnyű" szülést kívánok tiszta szívemből!

Gabi!
Én a Máténak kb. 5 és fél hós korától adtam húsos bébiételt, de igazából a tápszeres etetést szerettem volna minél hamarabb minél kevesebbre csökkenteni. Ha ő is tápot eszik, akkor sem kell feltétlenül adnod, ha te túl korainak tartod. Tökéletesen megfelel a tejpép meg a gyümölcs is a táp mellett.
Fegyelmezés evés közben: Adj egy/két kanalat a kezébe, hátha az leköti és nem kalimpál, és te nyugisabban etetheted.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Gabi!
Köszi, megkaptam a privit, és megpróbálok hamarosan én is írni, csak egy kicsit hosszabban.
A többieknek is szívesen küldöm, de valószínű, hogy csak hétvégén tudok több időt szakítani az írásra :(
Mindenkinek jó babázást vagy babavárást :lol: !

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Sziasztok!
Én is kérnék szüléstörténetet, ha lehet :) Egyébként a teára visszatérve, olvastam, hogy szorulást is okozhat, azért nem akarom emelni az adagot. Én sajna hajlamos is vagyok rá, meg az első 3 hónapban nagyon megszenvedtem. Volt, hogy egy hétig nem tudtam wc-re menni. Bocs, hogy ezt is megosztom veletek :D

Berni, Driennke, én mondtam, hogy jó fej a Bárdos :D Már csak pár nap...húúúúúúúúúúúúúúúúú

Kép
roberta80
 
 


Sziasztok :)

Zslebi: Megvolt a vérvétel, dokinál is voltam meg UH-n. Minden rendben van :) Már nem aggódom :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Sziasztok.
starlark örülök, hogy minden ok.
Ha az eperlevéltea szorulást okoz akkor talán én ki is hagyom, mert az nem jó.
Hétfőn voltam 18 .heti uh.-n. A doki azt mondta aki ultrahangozott, hogy szerinte minden rendben van. A 16. heti vérvizsgálat nem lett a legjobb, de minden csontja a hején van. Én nem is tudtam hogy fényképet is csinálnak róla. Esetleg ha viszek paindraiwot arra is fel tudják venni a vizsgálatott? Mert a kislányom nagyon kiváncsi, de nem tudom elvinni , mert akkor ö oviban van.
A 18 heti uh. után tényleg csak a 30. héten kell menni? A nagylánynál sürűben kellett uh.-ra mennem. De nekem nem fontos annyira. Állítólag ez is kislány lesz. Majd még felhívom a választott dokimat is, mert ö vele nem is találkoztam, érdekes egy pasi. Ja de a tel. számát megadta.

Kép
Kép
zslebi
 
 


Nekem nem csinált szorulást a tea, minden nap megyek wcre.
Starlark, Zslebi, csak igy tovább, ti is nemsoká itt jártok majd a végén. :D
18-tol 30-ig tényleg nincs uh, elmehetsz, csak ki kell találni valami indokot, hogy miért csináljanak. Hogy fel tudják-e venni, azt nem tudom, mert a kórházban alapból nem rögzitik, én is akartam képet kérni legutóbb, de már későn szóltam, kilépett a doki, és nem lehetett. 4d-n odaadják cd-re kiirva.

Kép
bernini
 
 


Gabi,köszi a privit, nagyjából ezeket hallani mindenkitől, nem lepődtem meg, igyekszek felkészülni lelkileg a bentlétre :?

Kép
bernini
 
 


Driennke, neked hány órára kell menned szerdán? Nekem fél nyolcra ha jól emlékszem. Szerintem én azért hétfőn de. elmegyek a terhesgondozóba nst-re, szerda olyan messze van...
Éjszaka olyan furcsa fájásaim voltak miközben mozgott, mintha nyomakodna le a fejével, de nem látom, hogy lejjebb lenne a hasam

Kép
bernini
 
 


Móni, neked is köszi a levelet. Nem lehetett neked könnyű! Kiváncsian várom, nekem mit hoz a sors...
A csecsemős nővéreket meg megpróbálom valahogy motiválni, ha nem akarnak segiteni maguktól. Nem tudom mennyire köszönhető a nemtörődömségük az alulfizetettségnek, vagy csak szimplán leszarják az embert.

Kép
bernini
 
 


Berni!
Nekem nem mondtak időpontot, de szerintem én is kb olyankor leszek ott.
Nálunk terhesgondozáson nincs NST, meg én egyébként is szerdán járok.

Nekem szerda óta hasogat ott lennt, de még csak akkor főként, ha sokat állok, bizti nyomja a kis buksija ott lennt, meg azt mondják ilyenkor már igazodnak be a csontok, hogy minél könnyebben megszülessen.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Móni, köszi a történeted. Én is megyek még hétfőn nst-re a kórházba, ha addig nem történik semmi. Éjszaka már alig alszom a keresztcsontom meg szét akar szakadni...de nemsokára itt lesz velünk Dorka, ez vígasztal egy kicsit :D

Kép
roberta80
 
 


Holnap már 19 hetes lesz, milyengyorsanmegy az idő. Én nem is kértem képet csak a kezembe adták, igaz velem volt a sogornőm is aki ott dolgozik, és nagyon aranyos, kár hogy ö nem csecsemős, pedig tuti nagyon jó lenne ott is. Azért majd megkérdezem lehet e.
A 30. hét is nem sokára itt lesz, már csak 11 hét van vissza. Ti meg már nemsokára szültök, majd meséljetek milyen volt. Mert a kaposvári szülészetet nem ismerem, és mindig változik ott is minden.

Kép
Kép
zslebi
 
 


roberta szerintem gyertyaszentelőre meg lesz. azaz a hétvégén, ha tényleg ennyire fáj. a lányommal én ezt 11.-én az esti órákban éreztem, és 12.-én reggelre már a karomban volt. de minden gyerek más. És probálj minnél többett pihenni amíg megtehetted.

Kép
Kép
zslebi
 
 


Remélem, nem bánjátok, de olyan édesek!
Aztán a következő képeken már a ti újszülött babáitok legyenek!

Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


tényleg édesek :P

Kép
bernini
 
 


Sziasztok!
Hát mégiscsak elmentünk az iskolai farsangra, mert ahogy megemlítettem a Máténak, nagy lelkesedésben tört ki :D .
Jó kis buli volt, minden osztály közösen öltözött be: voltak Hupikék törpikék, Shrek és csapata, Popey-es osztály, állatok csapata, angyalok és ördögök, stb. Remélem sikerül elűzniük a telet, na meg ezt a csúnya időt, mert nálunk egész délután szakad az eső. Mit ne mondjak, inkább a hó esne.

A kaposvári farsangot nem mosta el az eső? Mekkora mulatság volt?

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Kisgyerekkel nem is lehet kihagyni a farsangot :)
Mi benéztünk a Kossuth térre, itt is esett egész nap, de viszonylag sokan voltak. A felvonulást nem vártuk meg, vagy lekéstük, passz, tánccsoportot láttunk, meg tűz körül ugrálást. Végigjártuk a bazárt, ettünk egy kis kókuszos rudat és ennyi :D

Kép
bernini
 
 


Akinek tetszenek az előző képek, azok az Ismerjük meg egymást!-on belül az Anna Geddes képek-nél talál még jópofákat! Érdemes megnézni!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Tegnap este keményedések közben belenyilallott a derekamba is a fájás, de szabálytalan volt és rövid. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mikor elkezdődik a "műsor", észreveszem-e :?

Kép
bernini
 
 


Én is aggódtam annó, hogy észreveszem-e, de emiatt ne aggódj! Tutira észre fogod venni :P ! Még ha a gyengébb fájásoknál nem is gondolod, az erősebbeknél nem lesz kétséged. Szerintem az a legjobb, ha nem kapkodjátok el a kórházba menést, hisz otthon mégiscsak szabadabban vagy, nem vagy annyira helyhez kötve és a légkör is más. Én is úgy terveztem, hogy minél később megyünk majd a kórházba, de sajna nekem be kellett feküdnöm.
Kitartást erre a pár napra :lol: :lol: !

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Sziasztok.
Itt is esett tegnap az eső egész nap. Nagyon fáj a torkom és hőemelkedésem is van, gyóyszert nem merek bevenni, de holnap megyek gyógyszert iratni is, és akkor szolok a háziorvosnak is. Esetleg ha nektek van valami jól bevált kismamák által is szedhető akármi írjátok meg légyszi. Ja a méz és kamilla kizárva, a méztől nagyon fáj a gyomrom. A kislány hazahozott az oviból jó kis mandulagyuladást, abból a fertőzéses fajtából, ö már egész jól van, de nem akarom, hogy vissza kapja, és én is elég vacakul érzem magamat.

Kép
Kép
zslebi
 
 


Zslebi!
Nekem annó a védőnő azt mondta, hogy panadolt és algopyrint be szabad venni. Túlzásba azért nem szabad esni!
Talán a citromos meleg tea is jót tehet.
Jobbulást neked :wink: !

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Sziasztok!
Zslebi, egyél sok savanyú káposztát :) Elvileg holnap érkezne Dorka babu, de semmi jelét nem érzem. Azt álmodtam, hogy 13-án fogok szülni...Na, majd reggel a doktor bácsi megmondja, hogy mi a helyzet. Egyébként, ma annyit mocorgott, hogy majd' kirúgta a ház oldalát :D
Mi is voltunk a farsangon a Kossuth téren, de nem sokáig, mert tényleg jó vacak idő volt, meg nyűgös is voltam, nem tudok már aludni, biztos az a baj...
Holnap nst után jelentkezem, addig is, pussz :)

Kép
roberta80
 
 


Zslebi, panadolt én is hallottam, de az inkább fájdalomcsillapitó. Szerencsére én nem lettem beteg terhesség alatt, igy nem kellett gyógyszer. Elvileg csak a lázat muszáj levinni, ha nagyon felmenne, mert az árthat a bébinek, a többit ki kell pihenni.
Roberta, még egyben :D Pontos a kiscsaj, vagy még ellesz egy darabig bent 8) Én is 13-ra vagyok kiirva! Vizsgálat után jelentkezz, kiváncsi vagyok tágultál-e tovább a teától. Én szerdán megyek ugye a dokihoz, de holnap azért elmegyek egy nst-re, mert akkor telik le az 1 hét, max szerdán is csinálnak egyet, az nem árthat.
Móni! Próbálom majd kihúzni itthon a vajúdást amennyire lehet, bár biztos be leszek pánikolva, hogy időben beérjünk, pedig csak 5 perc az út. Mégiscsak első bébi, semmi tapasztalat...

Kép
bernini
 
 


Sziasztok. Betolakodhatok ide? :-) Mondjuk én még csak gyanítom, hogy babát várunk a párommal, mert minden jel megvan és a terhességi teszt is pozitív lett...Mind a négy :-))) Nem akartam hinni a szememnek hogy azonnal összejött. Kétszer votlunk együtt összesen, mióta elhatároztuk, amúgy pedig védekeztünk, és tessék...Pici baba nagyon élni akar. Már most imádom pedig még csak egy kis paca, elvileg ha igaz, négy hetes vagyok holnapután.Mégis megéreztem, és már nagyon boldogok vagyunk. Ugye néha beférek a csapatba? 12-13 körül megyek csak dokihoz, mert addigra lesz időpont, de már nem aggódom, tuti jön a picúr.
tercsimama
 
 


Tercsimama! Üdv, és drukkolok hogy a doki is igazolja majd a babát. Kihez jársz?
Amúgy hét közepére hidegfrontot mondanak, és olyankor állitólag mozgalmas a szülészeten :? Na, csak ne úgy legyen, én nem hiszek az ilyesmiben

Kép
bernini
 
 


Bernini! Varga dokihoz járok, és voltam nála kb két hete, hogy feszül alul a hasam alatt, de akkor még nem érzett semmit, és azt mondta valószínű h vastagbél probléma :-) Talán nemsokára ő is meglepődik...Amúgy sztem tuti, mert nem jött meg a vérzésem sem, pedig már vagy 5 napja lennie kéne, és a mellem már most egy mérettel nagyobb :-))) Azt hiszem apa ennek örül a legjobban...
tercsimama
 
 


TErcsimama!
Üdv köztünk. Nálunk is így volt, sőt mi a peteérés időpontja könyékén csak 1x voltunk együtt és összejött, sőt nekem az elején volt kis vérzésem, de ez a baba is élni akar nagyon, úgyhogy nem is aggódom.
Varga doki nagyon aranyos, én UH-on voltam nála előszor a 18 hetesen, utánna pedig a 36 hetesen és ő állapította meg mindkétszer, hogy lányunk lesz.

Berni!
Akkor szerdán szerintem tuti találkozunk, olyan fél 8 és 8 között én is ott leszek.
Képzeld elkezdtem vizesedni, legalábbis ma még a legkényelmesebb zoknim is bevágott, meg este láttam is a bokámon, hogy dagadtabb és a karomon is feszül a bőr és nem tudom felhúzni a gyűrűmet egyáltalán, és ma olyan fájdalmam volt ott lennt, hogy nem bírtam állni. És nagyon sokat görcsölgetek.
Te, hogy állsz? Vannak előjelek? Vagy még semmi?

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Tercsimama üdv a topicon! :)
Vmit nem értek. Védekeztetek és összejött a baba? Hmm, nem értem :?
Húúú, csajok, naggyon a célegyenesben vagytok! :D
Tudom, hogy ez nem lóverseny, de nálam megérzés alapján Driennke lesz az első, aki babázni fog. :D
Hogy is állnak utolsó UH szerint Niki paraméterei?
Vizesedés, jóslók, megy szét a keresztcsontod?! Jóvan, alakul ez! :wink: :D
Állítólag a Varga nagyon profi a nemek megjósolásában.
Zslebi: sajnos nem. A kaposvári szülészeten nem változnak a dolgok!
Móncsi: tényleg nagyon édik a képek.

Most én kérem, ha időtök engedi naponta jelentkezzetek be. Olyan kíváncsi vagyok... :D

Hétvégén mi Anyóséknál voltunk. Ádika feltünően jókedvű volt és nem viselte meg, hogy nem itthon vagyunk. Elvarázsolt mindenkit. Egyfolytában mondta a magáét, irtó édes volt!
Roberta: gratulálok a 40. hét betöltéséhez!

Kép
Kép
gabcii
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?