Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor hétvégén még egyszer rádpiritok! :wink:

Hányra mész állásinterjúra?
Vendég

holnap 9 korul.
nem talalom a munkasruham megut a guta :twisted: el kene kesziteni ha sikerul akkor ne akkor keljen kapkodnom,igy is be kell vasarolnom nincs semmim ami kellene :twisted:

Kép
monyo83

monyo: megy a drukk holnapra! +++++++++++

bettike: nekem is az első hét nagyon gyorsan telt, a második kevésbé, pedig államvizsgára készültem, egész nap tanultam. De mindig a babák :wink: körül forgott az agyam. Kötsd le magad valamivel. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hahó!
Végigrohantam a "termésen", de nem jegyzeteltem :oops: így csak séróból:

Gaby!
Tetkó, hűha!

Zöldi!
Tanfolyam, hűha!

Monyó!
No para! És neked is jár egy hűha! Szóval hogy is vannak azok a jelek? :wink:

Bettike!
Be vagy ám írva a naptáramba és a pozitív teszted is :wink:
Most nekem ez az "xy" tűnt fel, amit írtál, szóval egy fiú és egy lány! :D

Klarissza!
Én sem tudtam, mi volt az avatarod :oops: de a mostani nagyon szép :)

Athiz avatarja is édes :) cuki-mukin szunyókál :)

Snufi!
Drukk a mai UH-ra! +++++++++++++++

Katica!
Én látom a vonalzódon, hogy megy az az idő :)

Andi drága!
Egész vagy te így is, de értem én, ha most épp lelkileg nem minden stabil, de kemények vagyunk mint a vidia, tudod :) úgyhogy csak szedd össze magad nyugodtan :) puszi

Szezsó!
Helyes ez a szellemvasút :) kire szeretnéd ráhozni a frászt? :D

Csikken!
Kitti baba tündéri
Roli fiú nagyon aranyos :)

Valamit még olvastam Boni korán keléséről és rémlik, hogy összefüggésben van a gyogyival, de nem emlékszem konkrétan :oops: Örültem mikor olvastam arra emlékszem :lol:

Holnap lesz 3 hete, hogy szűrésen voltam és nem jött meg a leletem :( Fel kell hívnom a dokit!
sonjus

Helló Lányok!

Sonjus: 1 hónap van már csak a konzzig? Hamar elrepül az idő, meglásd!

Boni: új korszakodban üdv.!

Szezso: hajrá utsó inszem!

Bettike: nekem lassan telik az "időd", jó lenne már ha tesztelnél egy +-at, bíztatásképpen!!!!!

Andi: Kép

Gaby: elöször is köszi. Másodszor: ha ilyen lesz a tetkó, akkor ok. Harmadszor: hurrá együtt ébredés!

Kati: neked sincs már sok hátra a köv. lombikig!

Kata: el vagy tünve!!!!!!! :idea:

Fél 6ra megyek uh-ra. :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi
eddig is együtt ébredtünk zömében, csak hol itt hol ott :) de amikor éjszakás volt, akkor reggel odament, és nem keltett puszikával mint most :)
drukk mára, szerencsét hozó szurit Snufiúnak már 9 után adaadtam :)

Örülök, hogy mindenkinek megtetszett a tetkóm :D ilyen lesz :)
gaby25

Most nem tudom eldönteni, hogy felrobbanjak-e az idegességtől, vagy röhögjek az orvosom humorán?
Felhívtam, mondom neki, hogy 3 hete voltam nála szűrésen, akkor azt mondta, hogy 2 hét és megvan a lelet, amit postáznak, de még nem kaptam meg!
Mi volt a válasz?
Akkor majd megkapja később!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem kérdeztem semmit, megköszöntem az infót és letettem!
sonjus

Sonjus: én ideges lennék. :oops:

snufi

Gondoltam ügyes leszek, feltalálom magam, felhívtam azt a kórházat ahová a dokim tartozik, ott is a labort, de nem lettem okosabb, mert azt mondták, hogy náluk tuti nincs a lelet, azt a doki kapja vissza! :(
No, akkor zargatom én még őt a hét vége felé!
sonjus

Sonjus! Hát én sem röhögnék! :twisted:
Egyébként memóriából igazán jól írtál!

Snufi siess a hírekkel! ++++++++++++++++

Szilva! Akkor jó! Egyébként nekem is ott jár az agyam, bár a suli elég jól le tud foglalni, inkább a hétvége lesz majd hosszú! :roll:
Holnap is fejtágításon leszek (elektronikus napló)!

Zöldi! Na ja! 1 konkrét kérdésem van tényleg! Amit elsőnek írtál, mint témát, hogy megmondani neki? mikor? hogyan? Ez felettébb érdekelne! :?:

Monyó! Holnapra egy-két kalappal! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Én is olvasgatok ám...

babaimádó
Kép
babaimado

Megjöttem!!!!!! :lol:
3 tüszőm van: 1 pici, 1 közepes (13x16mm) és a fő esélyes, egy gyönyörű nagy (20x20 mm) :D :D :D :D !!!!!!!!
Ma éjjel 23.30kor kell beadnom a repiszurit, szerdán 12.30kor lesz az inszem!!!!!! :D :D :D :D Nagyon optimista vok, sikerülni fog!!!!!!! :wink:

snufi

Snufi!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez annyira izgiiiiiiii!
És simán lehetnek ikrek! (hihi) :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

athiz: nem járok sokszor színházba. csak bérletem van. most épp azokra az előadásokra mentem, amelyekre a lombik alatt volt helyem. csak elcseréltem mostanra.

gaby: hurrá! :lol:

monyo: drukk holnapra++++

sonjus: dokid :evil:

snufi: mennek a drukkok+++++

bettike: drukk++++

rólam: másfél kiló fogyásnál járok, pedig alig egy hete kezdtem el. :lol:

kati
katica30

Jó reggelit! :lol:

Sonjus: elég laza a dokid, legalább megnézhette volna, nincs-e nála véletlenül az a lelet :evil:

Snufikám!!!! Az eredményeid tökéletesek!!!! :lol: Hajrá!!!

Monyó: drukk mára!!

Babim! Rég láttalak! :D Mi a helyzet Nálatok??

Kati: 1,5 kg mínusz csak a csokimegvonástól van?? :lol:

Bettike: terhestünetek? :D

Athiz: remélem már a pöttyök is elmúltak és minden okés!

Boni: jobb Utro nélkül? Vagy Nálad nem is volt mellékhatása? :)

Rólam: mondtam Apának, hogy én már nem bírom visszafogni magam tovább, ebben a ciklusban azonnal terhes leszek :lol:

Most viszont mennem kell!!!

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!
Tesó :lol: +++++++++++++++++++ szép a vonalzód!

Babim jó lenne ha nem csak olvasóként lennél itt :twisted:

BEttike+++++++++++++++++

Katica naggyon kirrály vagy!

Szezsó nem volt mellékhatása a babán kívül , bár ÉN dugdostam :oops: :wink:

Mindenkinek ölelés
Vendég

Uff!

Rohanáááás, most csak átfutottam, este jövök!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szezso, köszi, már szinte teljesen elhalványodtak a pötyik, más meg szerencsére már nincs.
Naná, hogy azonnal teherbeesel. :lol:

Snufi, remélem, neked is szerencsét hoz ez a vonalzó, mint már több nőcire a Bneten! Drukk szerdára! Van egy topic, ahol a babások szerdán mennek UH-ra, szinte mindenki onnan, remélem, ez jó omen! :wink:

Boni, boldog 12. hetet! :D

Baba, kapcsolj láthatóbb üzemmódba légyszi! Hogy vagy?

Sonjus, köszi az avatardicsit!

Bettike, már csak 9 nap! Éljen! ++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Cupp
athiz

Jó reggelt!

Babaimi!
Tessék elődugni a nózid és mesélj kicsit, mi van veled? :)

Snufi!
Beleborzongtam amikor olvastam a jó híreket :) hip-hip hurrá!!!

Katica!
Látod, nem csak az idő halad szépen, de a kilóid is lefelé! :)
Gratulálok!!!
Én karácsony óta nem merek mérlegre állni :oops:

Szezsó!
AHA! Szóval az uradra hozod rá a frászt :D Ne is fogd vissza magad :D

Boni!
12. hét!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok :)
de most elárultad ám a titkot ;) szóval az utrótol lett a baba! :D
Ide nekem 1kg utrót :D
sonjus

Sonjus :lol:

Köszi a gratulát :oops:
Vendég

Sehol senki :(
sonjus

Sziasztok!

Jó rég nem jártam erre. :( Azért néha olvasgatok, drukkolok, akinek éppen kell, meg amúgy mindenkinek, hogy gyorsan babásodjon be!!! De hozzászólni nem nagyon tudok már... 8)
Azért lövök egy szüléstörténetet, hátha valakit felvidít, akinek épp rossz kedve van.

Bettike, Snufi, nektek kiemelt hatalmas drukkhegységek mennek!!!

Sonjus, jó olvasni, hogy ilyen vidám vagy mindig!!! :lol:

Gaby, éljen az új szerelem, kívánom, hogy tartson örökké és legyetek nagyon boldogok! Azért a babával én még várnék... :wink: Tudod, lakva ismerszik meg az ember... :wink:

Monyo, sajnálom, hogy megint így jártál. :cry: :cry: :cry: Válts dokit!!!

Boni, gratula a bűvös 12. héthez!!! Rókakoma ugye messzire száműzve van??? Tünetek vannak??? Apátok hogy viseli? :lol:

Kati, hajrá fogyókúra! Mire elérkeztek a limbikhoz, nádszálka leszel! :wink: Képzeld, nekem visszatért az édességevési mániám, ami a terhesség alatt teljesen elmúlt. Most meg zabálok, mindent, de legfőképpen a csokit és a sütit és a tortát... :roll: :? :oops:

1201603311.9126.doc

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Elolvastam és megkönnyeztem :) köszi érte :)
És gratulálok, egy hős voltál :)
sonjus

Drága Szilcsi, Lali, és kis Lali !

köszönöm, hogy átélhetettem veletek a szülést! :lol:

kicsit" bepánikoltam" :oops: mert az én férjem tuti nem lesz bennt velem... kire fogok támaszkodni? de fasza csaj vagyok! valami majd lesz!
Vendég

Bonikám, miért nem lesz bent apa? Nem mer? Én férjem is végig azt hajtotta, hogy nem jöne be, szülés előtt kb. két héttel döntötte el, hogy mégis bejön, addig én is kétségek között voltam, de nem bánta meg, sőt, élete legnagyobb élménye volt!!!
Egyébként meg ha van egy jó szülésznőd, akkor ő is ugyanúgy tud segíteni. Nekem azért kicsit háttérben maradt ő apa miatt, de ha párom nem lett volna bent, ő tette volna meg azokat a dolgokat, amiket a férjem! Szóval pánikra semmi ok, ha nem apa, akkor szülésznő, ezt tudom tanácsolni, és különben is, aki fasza csaj, az fasza csaj, nem? :wink:

Sonjus, így utólag én is hősnek érzem magam, :oops: akkor szégyelltem magam a kiabálás miatt. :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi igazából ő nem szeretne, meg én sem szeretném, hogy úgy lásson. :oops: Húgom viszont jelentkezett, hogy ő bejönne velem. viszont szerintem mindkettő annyira szeret, hogy ha meglátja, hogy szenvedek, lecsap mindenkit :oops:
Vendég

sziasztok!

szezso: nem csak a csokitól, hanem a kenyér, és köret nélküli evések is közre játszanak :wink:

boni: grat a 12.héthez!

szilcsi: elolvastam :wink: köszi a történetet. ügyes voltál!

kati
katica30

Kati büszke vagyok RÁD! HAJRÁ!
Vendég

boni: aranyos vagy! de azért olykor egy pici csoki csak lecsúszik. tehát nem tudom, teljesen csoki nélkül betartani.

kati
katica30

KAti de csak pici! :wink:
Vendég

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=31540

Érdemes megnézni!

Szilcsi, klassz story, jófej dokid lehet! :lol:
athiz

Athiz ezt nevezem! ezt tényleg érdemes volt megnézni! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi! Elolvastam! Megkönnyeztem! Ügyi voltál nagyon! :lol:

Szezso! Terhes tünet? Hm? Végem van, mint a botnak érzés! :roll:

Snufi! Repi szuri??

Katica! Suli? Ügyi vagy fogyásilag!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Boni, hatalmas gratula a 12. héthez!!!

Szilcsi elolvastam a történeted, és nagyon szép! Teljesen át tudtam élni, egyedül a végét nem. :( Gratulálok!!!!!

Kati, csak így tovább, nagyon ügyi vagy!!!! :D

kispiskóta

HEEEELP!
Lányok, megjött a szűrésem eredménye P2 eddig stimm.
DE van egy X írva a HPV-hez és a javaslatnál is oda van írva,hogy HPV meghatározás. Ez mi a szösz? :?
sonjus

Ez a méhszájseb miatt van?
sonjus

Na gyorsan utánaolvastam :(
és fölhívtam a párom, hogy szokjon le a cigiről :)

Ezt találtam:
A HPV okozhat diszpláziót, ezen kívül a dohányzást lehet még a diszplázióhoz kapcsolni. Azok a nők ,akik dohányoznak, koncentrálják a nikotint és kotonint a méhnyakba, ami árthat a sejteknek. A férfiak szintén koncentrálják ezeket a vegyszereket az ő nemi folyadékaikba, amivel a méhnyakat moshatják közösüléskor.
sonjus

És a frász van rajtam most, de majd elmúlik :)

HPV, azaz Humán Papillóma Vírus. A méhnyak diszpláziója a méhnyak sejtek premalignáns (rosszindulatúvá vagy rákká válás előtti állapot) elváltozása. Három fokozata van a méhnyak diszpláziójának: enyhe, közepes és súlyos. Az enyhe elváltozás messzemenőleg a leggyakoribb. Az enyhe diszpláziónál a nők 70%-ánál a sejtek minden beavatkozás nélkül normálissá válnak egy idő után. A közepes elváltozás viszont komoly betegséghez vezethet, ha nincs kezelve. A közepes és súlyos diszpláziát azonnal kezelik, mert magas az esély arra, hogy rákba fordulnak át.
sonjus

Na, erre a nagy ijedtségre és annak örömére, hogy kitöltöm a fél oldalt a hsz-eimmel, Pilates-elek kicsit, hátha megnyugszom!
sonjus

Hú Sonjus! Annyira szakszerűen írtad le, hogy csak második nekifutásra értettem meg nagyjából! :lol:

Monyó???? Meló????

Kép
bettike
Eger

Ja és Snufi!
Holnapra GIGADRUKK!
Ügyik legyetek! :lol: ++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Bocsi még egy ja! :oops:

Kispiskóta! Katával mizu? Rég láttam erre! :roll:

Athiz! Édi volt a video, apuka nagyon ügyi benne, bár én az enyémet jól elvertem volna, ha ezzel kísérletezik! :lol:

Szilva! Jól vagytok???

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Ezt nem a buksi fejemből írtam, hanem találtam a neten :oops:
Mostmár csak az a kérdés, hogy ez az én esetemben konkrétan mit is jelent! Amennyiben engem kérdeztek, szerintem minden rendben van, természetesen, semmi kóros elváltozás :) :?: UGYE? :oops:
Remélem nem kell újabb kenet, újabb vizsgálat és jöhet a fagyasztás!

Snufi!
holnap nagyon gondolunk rád 12.30-kor :)
(ugye jól írtam az időpontot!? )

Pilates megvolt, kicsit ki is kapcsoltam, most lezuhizok, jöhet egy vitamin narancs :) aztán bambulom a tv-t míg párom meg nem érkezik :) (kb 23-kor :( )

Pápuszi
sonjus

Betti, én is szívszélütést kapnék, ha ilyet csinálna Apucink a gyerkőccel. :lol:

Sonjus, tesómnak is volt HPV-je, de kikezelték, lehet, hogy kapsz rá antibiotikumot, és szépen meggyógyulsz. :wink: Aztán jöhet a kismanó. :)
athiz

Többetek kérésére itt vagyok:nem tudok mit írni, így hallgatok!

Szilcsi, olvastam és egy hős vagy, mégegyszer gratulálok!

Snufi, nagyon drukkolok!

Szezso, mizu veled?

Sonjus, a doki mikor mond vmit, hogy mi ez?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó estét!

Most értem haza, egész nap mentem,.....

Elolvastam a "termést", mivel nem jegyzeteltem, bocsi, akinek nem írok!

Szilcsi: köszönjük a történetet, én is át tudtam élni,....

Kati: ügyes vagy!

Sonjus: szakszerű volt a szöveg, ne aggódj, minden rendben lesz!

Bettike: ++++++++++++

Athiz: :-)

Repiszurit tegnap beadta Snufiú 23.30kor, holnap 12.30kor tessék rámgondolni! :wink: Köszönöm előre is!

snufi

Snufi, rádgondolusz sz12.30-kor! :D ++++++++++

Baba, jó, hogy jöttél! Ha csak ennyire is! :wink:
athiz

Kép

Jó éjt! *

snufi

Én is csak pár mondat.

...természetesen nekem HPV-m is van (volt). Ez kb. az európai női populáció 20 %-nak van, de mivel ritkán okoz tüneteket, ezért észre sem vesszük.
Sima rákszűréskor nem nézik, csak ha bébibuli van, akkor szoktak szűrni rá, vagy pl. méhszájseb, P3, vagy gyulladás esetén.
Ha találnak HPV vírust, akkor sincs para, mert ennek a jószágnak nyolcvanakármennyi törzse ismert, és abból mindössze 2 van, ami rákmegelőző állapotot hozhat létre (de még akkor se nem van para, mert egy rutin műtéttel - konizáció - véglegesen megoldható és megelőzhető a rosszaság)
Szóval azért írták rá, hogy "meghatározás",vagy tipizálás, mert ha "low a risk" (alacsony kockázat), akkor semmi teendő nincs vele. Ha high, akkor megelőző műtétet javasolnak.
Szóval ha nem veszélyes vírustörzsek, akkor nincs vele teendő - antibogyóval max. az általa okozott gyulladás kezelhető, maga a vírus nem - azt a szervezet általában maga kinyírja, kb. úgy, mint a szájon kikukucskáló herpesz vírus okozta randaságot, ami ugye sokunknak szokott lenni.
Segíthetsz neki megagiga C és E vitaminokkal. Hajrá!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

BAbim Nekem is hiányoztál! :twisted:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?