Biztos elriasztottam mindenkit... De megnyugtatásképp közlöm, hogy nem akartam ám ekkora képet berakni...
Bolha: lehet nem a mienk volt, bár szerintem igen. Nagy csavargó (volt), úgyhogy bármi előfordulhat(ott). Hülye hasonlat, de szerintem az állatát is megismeri az ember, mint a gyerekét. Bár ez sem mindig igaz. Pl. amikor Koppányt odaadták egy másik kismamának, ő meg elkezdte puszilgatni, stb... én meg csak néztem kikerekedett szemekkel, főleg amikor az övét adták oda nekem. Szóltam, hogy ami nálam van baba, az nem az enyém és mutattam a másik ágyra, hogy ő az enyém. Kb. így vagyok az állatkáinkkal is. No mindegy, ha mégis ő, akkor most már nagy májakat eszik odafönt.
Halad a tetőtér? Hamar elintézted Vácon múltkor a dolgokat?
Ne is mond a vonatot. Gyula is busszal ment. Oda-vissza 1260 Ft-ba kerül az utazása. Úgyhogy nagyon pipák vagyunk. Amúgy is alig van pénzünk és még ennyit kivesz az utazás is a zsebünkből és ki tudja meddig csinálják ezt. Írtam a szakszervezetnek, bár szerintem semmit nem érek el vele.
Kati: jutottatok valamire a tervezővel a terasszal kapcsolatban? Nekünk kb. 22 m széles a telek és hátra terveztük a teraszt az étkezőből nyitva, szerintem meg lehet oldani. Én biztos nem örülnék, ha kiülnék a teraszra és a szomszédot kéne bámulnom. Inkább a telek, a kert. Remélem sikerül kompromisszumot kötnötök.
Nem mondanám, hogy bátor vagyok, mert nagyon félek a bicajozástól gyerekkel a hátam mögött, de valamit kell csinálni, mert csak hízok és hízok és hízok és persze ezzel egyidőben punnyadok és löttyedek és ez nagyon nem jó.
Gyula próbált vele menni, még neki is szokatlan, hogy úgy húz hátra a bicaj, úgyhogy én mit fogok vele szenvedni... egy élmény lesz.
Őrbottyánban? Nem igazán. Nyugis meg csendes, viszont rémes annak akinek nincs kocsija a bevásárlás, bárhová is eljutni, bár sok minden nincs itt. Nekem összességében nem tetszik, unatkozok meg ilyenek, messze vannak a barátaim is. De ha lenne kocsim és megengedhetném magamnak, hogy azzal járjak, akkor tetszene, mert tényleg nyugis, jó a levegő meg ilyenek.
Azért akarunk elköltözni, mert gyerekkel nem akarunk dohányosok közt élni, meg nem felhőtlen az ősökkel a viszony, meg jobb külön. Meg minden balhénál előállnak azzal, hogy van 1 hónapunk, hogy elköltözzünk albérletbe és ezt már kezdjük unni. Feszültek és idegesek vagyunk itthon és ez rossz hatással van a gyerekre és a kapcsolatunkra is. Röviden, tömören ennyi.
Hogy hova még nem tudjuk, jó legyen a közlekedés Pestre, ne legyen rossz környék (rablás, betörés, lopás, balhé), ne legyen drága, ne kelljen rá sokat költeni, stb.
Szép álom, mi?
Más: mi megyünk kedden a babatornára és a zenés foglalkozásra is, kipróbáljuk aztán meglátjuk. Kár, hogy olyan messze van a Műv. Ház. Jön valaki?
Na, már megint ennyit írtam... megyek házakat nézni.