Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)
Lányok gyönyörűek a babák- Judit kifejezetten előnyös hogy Sebinek ekkora hely van a nappaliban - mi már kezdünk kiszorulni.. :)
Mikegirl Ati tényleg olyan a képen mint egy Bébifotó pályázat győztese -remekül áll neki a kék szín :)
Franciska édesek a tesók -ha fárasztó is megéri két ilyen szép gyerek... :)
Dudu -tornázó Lili.. :)
Viki szerintem simán vehettek még pár csomaggal Fanni mozgásfejlődését látva a habtapiból -nálunk anno az egész nappali plusz a kényes (éles) sarkok is ilyennel voltak borítva..
Mona - ...ez ilyen ...-nálunk is.. A férfinép (és ismét nem általánosítok -akinek ilyen van otthon úgyis tudja :) )-szóval van egy bizonyos kor amitől igazán élvezni (legalább is jobban) tudják ezt az egész gyerekes családos felállást. Úgy vannak vele hogy ők egész nap dolgoznak mi több eltartanak minket mi meg csak itthon punnyadunk egy aranyos bébivel. Persze ha egyedül maradnak velük egy órácskára akár akkor vége a világnak mert sír mert bekakilt mert mi a csudát kezdjenek vele.. Fel sem merül bennük hogy az amit mi csinálunk az a saját egyéniségünk szinte teljes feladásával lehetséges...erre ők képtelenek.Olykor én is úgy vagyok vele hogy hol van az a csinos sminkelt csajszi aki dolgozni járt meg tornázni moziba és vásárolgatni... délben még pizsi az egész téli ruhatáramnak elegendő két váltás cucc mert többet alkalmam sincs felvenni...hovatovább egy gyógyszertári kiruccanás programnak számít...
Ha vígasztal akkor ez az idő múlásával javulni fog :) - mert egy olyan gyerkőccel aki kommunikál egyedül is eljátszik lehet játszótérre állatkertbe ide oda vinni egy pasi is jobban (szívesebben) boldogul. És olyankor a saját életünkből is egyre többet visszakapunk :) Addig meg sajnálom az én mérhetetlen szabadságvággyal megáldott férjemet (is) mert fogalma sincs milyen érzés gyereket szülni (egyébként is belehalnának akár sima akár császár ) egy csomó visszahozhatatlan dologról maradnak le -és megváltoztatni úgysem tudom .És beszélgetek akivel tudok -tesóval szomszéddal veletek... :) Persze azért a gyerekeit imádja és engem is szeret -én meg azért nagyjából sejtettem mi jár egy ilyen alfa hímmel :? (azért még lehet hogy egyszer kitekerem a nyakát :oops: )
Hát nem biztos hogy segítettem de jól esett leírni és szeretném hogy tudd (tudjátok) nagyon együttérzek mindenkivel aki a mi hajónkban evez 8)

Kép
Kép
panni7
 
 


Mona!
Tökéletesen megértelek, és azt hiszem mind hasonló gondolatokkal - gondokkal küzdünk... Bár én legalább pár órával többet látom a páromat... (ő este 7-ig nyomja)
Tényleg csak azzal tudlak én is vigasztalni, mint Panni: ez átmeneti, max. pár év, lesz még jobb, visszakapod a régi életed egy részét is... ha az egészet már nem is...
Én is számolom a hónapokat az oviig (szeptember), akkortól legalább csak 1 törpe fáraszt itthon...

Panni!
A te csajócáid is gyönyörűségek, ráadásul nem lehet betelni velük, mert kettő, illetve 3 is van... :)

Na, megyek szopiztatni...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Franciska.. :)

Kép ...ami pl most tuti az enyém .. :-)

Kép
Kép
panni7
 
 

 
 

Túl vagyunk az első Hani baba nélkül töltött éjszakán.
Tegnap letettem a bébit anyóséknál 3kor aludni, mi 5kor indultunk itthonról, anyós direkt megkért hogy ne telefonálgassak, próbáljak meg kikapcsolódni, ő hiv ha esetleg tényleg nagy a gáz! Csajok este 9kor hivott először, hogy most aludt el a picike, addig amúgy zakatolt a szivem, meg örökké a baba járt az eszemben, aztán 2kor elindultunk hazafelé és aludtam 8ig, amikor is arra ébredtem hogy úszik az ágyunk a tejbe, pedig 3x is megfejtem 3tól, 5 pohár180as tejet tudtam elrakni. Anyóst teleraktam mindenfelé játékkal, kajával.
Na szóval reggel felkeletm, kifejtem a tejet és átmentem a babáért (anyósék szemben laknak), a kicsi már a konyhában ücsörgött apóssal, és itta a tejecskét, após kávézott. Annyira édes volt, mikor meglátott tiszta teli szájjal mosolygott, csillogott a szemecskéje. úgy elkezdtem bőgni!!!!!!!!!!!! azért hozzáteszem jó volt kicsit szocializálódni, emberek között lenni, beszélgetni, nem gagyarászni :D

Ma kezdődik a főzelék buli!

Eszti esetleg ha elmentettek venni, vennél nekem is habtapit???

Én azt láttom a babán, hogy most kezdi el a fenekét nyomkodni felfelé, foorg a hasán, húzza magát előre.
Na megyek kaját főzni (tárkonyos vadragu leves, brassói, rántott húsi).

Kép
sziszike77
 
 


Nóra,
megkérdeztem, de, sajnos, nem fog menni, mert épp nemrégiben kaptak ajándékba egy foxit, és azzal annyi dolguk van, hogy nem mernek bevállalni mellé még egy kutyust. Ők is sajnálják, mert nagyon szeretik a pulikat. :(

italoman
 
 


Sziasztok!
Már nagyon hiányoztatatok, most sikerült visszaolvasnom,..
nagyon múlik az idő Geri is elmúlt fél éves… végeztem a félévemmel, legtöbbször vittem magammal hol 1, hol 2 gyerkőcömet, de megérte.
Most éppen betegeskedünk kicsit, apa itthon van 4 napja és fertőz …

Mona: Apa helyzet hasonló! …Golyócska: sincs meg az egyi golyócskánk,nem túl publikus, de azért kikotyogom nálunk apának 13 éves koráig csak 1 volt, akkor műtötték sérvvel és egyben le is hozták a helyére, és a harmadik babót nemzette( nálamJ). Mi a jövő héten megyünk urológiára a Heim Pálba megnézik mi a helyzet vele, kicsit félek tőle. Nem csinál Geri ilyeneket én is csak pislogok milyen ügyik Geri „csak” forog, és hasizomból próbál felülni.
Horviki:Nagyon ügyesen ül Fanni, gratula a fogacskához!
Dudu:Lili sem semmi!
Panni: Deeee széépek így ketten! Ez nagyon király imádják ugye??
Sziszike:Gratula a 3. fogacskához!
Dincuska: Gratula a barátnődnek! 38% kicsit sokat elvesznek, de gondolom így is nagy az öröm.J Emmácska naaagyon gyönyörű, és milyen ügyi, jobb hogy letettétek ha ilyen mutatványokat csinál!
Mamiblue: Porszem, napsütés én is pont emiatt bosszankodtam a minap, jöhet nemsokára a tavaszi nagytakarítás jajajaj L, ….hogy Sebi milyen ügyesen csücsül!
Tipetupa: Gratula az újabb fogacskához nálunk még sehol semmi!
Márkanyuka:Együttérzek veled én ugynígy vagyok plussz megspékelve némi önváddal, sírással, lelkifurival, hogy nem vagyok elég jó anya és eddig még a vizsgadrukk is társult, most próbálok regenerálódni én is, de nekem sincs kivel beszélgetnem ezért ha megjön apa rázúdítok mindent, de neki is meg van a munkahelyi baja, ez egy nehéz időszak, és a tavasz is csak vánszorog, de fel a fejjel.
Jucu: Látom Bálint jól nyomja a kajcsit, még mindig, olyan éééédes a kis duci pofija! Mi is sokat veszekszünk mostanában! Nagyon hamar elpattan a cérna nálam!, és Diushoz van türelmed? Nekem sokszor Lindához nem marad. Én is tervezem, hogy elhúzok egy időre a mamáékhoz legalább egy kicsit tudnék pihizni.
Ágnes: Tévénk nekünk sincs, de apa lap top függő, általában ha hazaér dolgozik rajta tovább, és mondja, hogy figyelek figyelek, de nem néz fel. Még mindg gyönyörű sok hajacsája van a leánykádnak?
Mikegirl: Gondolom te is egész nap csak heverészel, és a kaja csak úgy magától megfő, a ruhák a földről maguktól betáncolnak a gépbe, és a mosógépből illatosan simán a szekrénybe összetűrve landolnak. Ez így gyerek mellett igen is erőtpróbáló feladat legalábbis nekem sokszor az. Ati nagyon férfias jelenség!!J
Franciska: szépek a porontyok!

Jövök gykrabban ...
Zeze

Kép
Kép
zeze
 
 


Ildi!

Azért köszönöm, hát próbálkozom tovább... :)

sziszike!

jól hangzik ez a vasárnapi menü :D
Kép
nora80
 
 


Nóra,
azért szóltam még egy-két embernek, akinek sok kertes házas ismerőse van, szólok, ha van valami, jó? :)

italoman
 
 


Ha esetleg valaki aki megy tapit venni és hajlandó lenne venni nekünk is (postázni is kéne...), kérem, szóljon.

Panni!
:) :) Tündérlánykák!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok!

Megvolt a doki látogatása :D . Feleslegesen paráztam. Egyszerű vidéki pasas, nem felvágós. Az élettársa is nagyon kedves, ő gyógypedagógús, azt mondta az ő kisfia 8 hónaposan kezdett el forogni, mászni, és ne aggódjak, hogy Dani kicsit lústi.
Nem volt szándékomban hozzá visszamenni a 6 hónapos rákszűrésre, de nem felejtette el, azt mondta szeretettel vár :roll: , legfeljebb még 1 hónapot ad :)

Kép
mona76
 
 


Hűű Panni, ez a kép :lol: , olyan igazán pityeregtető :oops: :lol:

Kép
mona76
 
 


Jó reggelt!

Az éjszakánk nagyon szar volt... Fél egytől negyed négyig járkáltam Fannival fel-alá a lakásban, nem akart aludni, egyszerűen nem volt álmos... Lehet, ez a szél kavart be... Most hulla vagyok, alig várom a délelőtti alvását, akkor megyek én is vele.

Hát én most nem szólhatok egy rosszt szót sem apára. Tegnap együtt takarítottunk (segített), Fannira is figyelt, amíg megfőztem. Kiváncsi vagyok folytatódni fog-e, mert most itthon van egész héten...

horvviki
 
 


Mona- én most megyek hozzá csütörtökön szűrésre meg a spirálomért. Már múlt pénteken kellett volna de pont megvolt.Tesóm mesélte (ő azért elment pocakvizitre) hogy reggel jelezte neki az aszisztens hogy jönnek a Sz -lányok (mármint mi) -erre megkérdezte hogy én miért is megyek? Aszisztens mondja:Hát a spirál felrakás... Mire ő :Nem rakom fel szüljön még :shock: :D - szóval ezt azért még letisztázom vele hogy ne más pocakjával verje a csalánt.... :) :) (mert ahogy ismerem még rádumál :) )

Kép
Kép
panni7
 
 


Viki sajnálom az éjszakát -a babák (enyémek legalább is) elég érzékenyen reagálnak a nagy szélre -valszeg ez lehetett tényleg az oka....

Kép
Kép
panni7
 
 


Sziasztok!
Itt is brutális szél volt tegnap este és éjjel, de a Lány aludt, engem jobban zavart a szél.

Panni, nagyon aranyos kép! Most megirigyeltelek az ikrek miatt :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Nálunk is szörnyű nagy volt a szél! Engem is jobban zavart, mint Lilit, szerencsére.

Mona, olyan furi, amikor írsz a doki látogatásáról. Azt hiszem már régebben is említetted. Még az elején mondtad, hogy ki Ő, én is voltam Nála kétszer a klinikán. Nagyon komoly, megbíztható, olyan "igazi" nőgyógyász! :wink: Tök jó, hogy afféle családi barátotok! :D A "Csak csajok-ban" is szokott lenni az RTL-en, ilyenkor mindig eszembejutsz, hogy személyesen is ismeritek... :D

Lili jól van, van már két fogunk, de a forgás még mindig nem érdekli.
Járunk babauszira, tetszik neki és jól kifárad tőle. Olyan cuki, alighogy felöltözünk már alszik is a bébihordóban.

Képzeljétek már nagyon kényelmetlen neki a hordozó, teljesen be van passzírozva... Valaki írta, hogy kb. 8 hónaposan lehet váltani gyerekülésre. Hogy hogyan bírjuk ki addig? Ti hogy gondoljátok?

Kép
nap12
 
 


Hello!

Mona: Igaza van ez fontos! Mármint a rákszűrés!:)

Zeze: Grat!:)

mamiblue
 
 


Nap: mi már vettünk gyerekülést a kocsiba. 0-18 kilóig, és dönthető a támlája. Háttal is be lehet rakni a kocsiba. Fanni sem fért már el a hordózóban, főleg így télen a bundazsákban...

horvviki
 
 


Sziasztok!

Megjött a drágám útlevele, már apa nem rázhat le ha menni akarunk vele :lol:
itt vannak a szaunások, Dani felkel, aztán megyünk anyúékhoz, mert fúrnak, zörögnek, ő meg mindig megretten, ki-be járkálnak, és nem marad meg bent a meleg.
Nálunk is kegyetlen szél volt, a teraszról felszedett 2 cserepett :x .
Csajok, ha utaztok, hogy viszitek a babóknak a kajcsit?
Mamiblue, tudom hogy fontos, de sajnos még 6 hónap után is az van bennem, hogy oda aztán senki ne nyúljon, a doki meg aztán pláne ne :oops:
nap, zeze, nem kapunk képeket?

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Sziszike!
Ez ám a nem semmi! Hanga eszméletlen "független" baba, hogy ilyen jól elvan nélküled! Bár muszáj is, ugye?
Én Enikőm az elmúlt 2-3 hétben rettentő anyás lett. Még apánál úgy-ahogy elvan, de ha a nagyszülők veszik ölbe, elkezdődik a nyüsszögés, hiába lát engem... Hát, ez bizonyos szempontból szívás, mert nem tudom lepasszolni egyáltalán. Apósom azt mondta, ő még ilyen anyás gyereket nem látott :) Remélem azért ez változik. Úgy emlékszem, Beninél is volt ilyen időszak.

Viki!
Úgy látszik, lányaink fordítva vannak "bekötve", meert nekünk ilyen jó éjszakánk már régen volt... Jó, volt a szokásos 4-5 ébredés, de vissza is aludt a csajó, igaz, hogy mellettem... Viszont reggelre valahogy a bátyus is az ágyunkban volt... legalább kétoldalról melegítettek :))

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Kép

Lili itt épp egy sárga labdára fókuszál!

Kép
nap12
 
 


Zeze!
Örülök, hogy itt vagy és jól vagytok :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Közben leánykám fullosra kakilta a ruháit is, nemcsak a pelust és miután kiglancoltam, boldogan elaludt :) Nagyfiú meg elvan egyedül már vagy fél órája... el sem hiszem. Pedig a hétfők borzalmasak szoktak lenni...
Szóval, délelőtt már nem sétálunk. Majd délután bepótoljuk. Itt szép idő van, süt a nap.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Köszi Viki, mi is keresünk akkor ilyet!

Kép
nap12
 
 


Jó reggelt!!!!

Csajok, Ati három napja gyakorlatilag sírdogál egész nap, nem érdekli semmi, és persze egy percet sincs egyedül. Egy picit takis - reggeli ébredéskor mintha kicsit szipogna, viszont napközben semmi, és talán jön a foga. És nem tudom mihez kezdjek....kap hoemos kúpot, masszírozom szilikonfogkefével a Dentinoxot, ha nagy a sírás akkor Nurofen....... mi lehet a baj?

Egyébként meg éjszaka alszik. Tegnap kilenctől ma reggel fél ötig, aztán pedig visszaaludt egyből a szopi után, felkelt valamikor fél hét körül, beszélgetett magával, hagytam az ágyban, és visszaaludt. Háromnegyed kilenckor volt a végső ébredés :lol:

Viki
Az éjszakát sajnálom, viszont ha apa otthon van, akkor pihenj le napközben, használd ki a soha vissza nem térő alkalmat :wink:

mikegirl
 
 


Mikegirl!

Alvás jó ötlet lenne, csak hát apa még alszik... Mert ő fáradt, neki ki kell pihennie magát.... :evil: :evil: :evil:

horvviki
 
 


Mona: Kaja: Én minden hét elején nagyüzemi töldsélevest főzök husival lemixelem, és azt pici dobozokba bedobozolom, és ilyenkor 1 dobozzal előveszek reggel megmelegítem és van 1 melegen tartó kis táskám abban viszem + kiskanál és előke.
Panni spirál: Én is gondolkozom rajta….. :shock: [img]
Nap: Naaagyon husi Lili!
:D
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.4274.jpg[/img]

Kép
Kép
zeze
 
 


Mona a töldségleves zöldségleves akart lenni. Kép

Kép
Kép
zeze
 
 


Zeze, nagyon köszi a dícséretet! :D
Geri is olyan édi! Mi is hasizomból próbálkozunk felülni! :lol:

Viki, ismerem az ilyen napokat! Remélem lesz most pár nyugodtabb napotok!

Kép
nap12
 
 


tegnapi szülinap:

Kép

Mikegirl:a széltől is lehet, olyankor nyugtalanabbak. Meg lehet a fogacska is:(

mamiblue
 
 


Két kép máról

Kép

Kép

horvviki
 
 


Viki
:shock: :shock: :shock:

Olyan édesek a gyerkőcök!!!! :lol: :lol:

Bár még nincs vége a napnak, Ati eddig egész jó volt. Délután aludt 2,5 órát a teraszon a ragyogó napsütésben, aztán délután pedig elgarázdálkodott a szőnyegen a szobában. Most megint alszik.
Az ebéd az kész kabaré volt. Többször kiverte a zöldfőzelékes kanalat a kezemből. De azért valamennyi a hasába is jutott, nem csak a székre, ruhánkra. Csoda, hogy a falon nem találtam foltot :lol:

Ma délelőtt társadalmi életet éltem telefonon :oops: , úgyhogy most vasalok ezerrel.

Ja, és tök beégtem. Azt hittem holnap van 28-a, és hogy holnap lesz apa névnapja. :oops: :oops: Az ajándék végülis megvan, aztán majd este kiengesztelem egy kis masszírral. Úgyhogy spórolnom kell az energiával a vasalásnál :lol:

mikegirl
 
 


dincuska, nagyon ügyes volt a barátnőd :wink:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Mona! De ari vagy, hogy nem felejtetted el! :D
Hát igen... de azért a Mikes Kelemenről szóló kérdés nem esett jól, mert 1, most szigorlatoztunk régi magyarból 2, általános műveltség 3, tibeti vagy kínai levelek? :?
De azért persze dagadt a májam, nagyon jó érzés volt! :lol:

Elnézést, hogy a napokban eltűntem, de vendégek voltak nálunk, köztük egy négyéves gyerek, úgyhogy gondolhatjátok...de nagyon jóóó volt! :D Na meg, ma volt az utolsó vizsgám, úgyhogy végeztem! Legalábbis erre a félévre, a következőben behozom a mostani lazaságot...

Már utánaolvastam , hogy mit írtatok, de most nincs időm a react-re, majd holnap

Elöljáróban persze minden csemete zabálnivaló, beleértve Gergőkét, Atit meg persze a tornászbajnok Fannit, akik most így hirtelenjében elmémben körbefutottak! :D

Pussz

dincuska
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Dincuska én is megnéztem :wink:

Az éjszakánk ma már jó volt. Igaz felkelt 2x enni, de utána rögtön vissza is aludt.

Tegnap voltunk apával az Aréna Plazaban, vettünk Fanninak egy-két apróságot, Fannira meg addig anyukámék vigyáztak, így nekem is volt pár óra szabadidőm. Egyébként a plaza nagyon kihalt volt, alig volt vásárló. Rá akartam venni apát arra az IMAX mozira, de nem volt hozzá kedve, azt mondta hülyeség... Pedig én azért egyszer kipróbálnám.

horvviki
 
 


Hello!

Viki: Pedig 1 próbát biztos megért volna a mozi!:)

Reggel óta egy Demjén szám jár a fejemben, iszonyatosan régi szám, de vhogy most jöttem rá, hogy miről szól! "gyermeked már észrevesz, bámul tág szemmel rám. MErt ő nemrég tisztán született..." Ugye azt mondjk, hogy a gyerekek még látják az őrangyalukat...

ébredés...

mamiblue
 
 


Dincuska, én is láttam!!! :wink:
Mondtam apának, hogy ez a csaj 3 mio-t fog nyerni. (A perzekutoros kérdésnél már gondoltam, hogy ez a helyes csajszi lehet a barátnőd, mert jöttek a latinnal....és írtál latinos kérdésről. :) ) Apa meg: honnan tudod?! :lol: :lol:

Én most nem panaszkodhatom, mert tegnap apával éjfélig beszélgettünk. Mondjuk fél kettőkor már keltem is.

Mára maradt még egy kis vasalás, pici pakolás lent, mosás.....de egyelőre Ati itt a kezemben, és még reggelizni is próbálok az írás közben :) Ment a sírás, már most.....szerintem ez egy kemény nap lesz :?

Viki
Jó éjszaka - szuper! :)
Aréna Pláza - még nem voltam. Nekünk nincs kire bízni Atit. Nagyszülők nélkül elég nehéz.......

mikegirl
 
 


Mamiblue
Tegnap pontosan ezen a számon akadt meg a fülem, és azt hiszem én is akkor fogtam fel!! :)

mikegirl
 
 


Nálunk esik a hó!!!!!! :shock: :cry:

mikegirl
 
 


jó reggelt!
RÉM ÉJSZAKA!!!!!!!!!!!!!!

Úgy döntöttem hogy a tegnapi napon beköltöztetem a szobájába, ez meg is történt, el is aludt fél 9kor, aztán apával mi is dumcsiztunk kb fél12ig. aztán alvás és arra ébredtrem hogy sir a bébike, átrohanok hozzá, kikapom, persze a genya légzésfigyelőt elfelejtettem kikapcsolni, elkezdett szirénázni, közben meg a gyerek aludt a kezemben, mert csak álmában piszent egyet. visszaraktam őt, persze szerintem kivertem belőle az álmot, 1ig mondta a magáét az ágyban, én meg lefeküdtem de annyira szusszogott a párom hogy visszamentem a régi szobába. Aztán Hanga 2kor már tényleg éhes volt és ott etettem meg az ágyamban, el is aludtunk ott, aztán annyira forog a gyerek álmában hogy nem tudtam aludni tőle. Reggel 9kor ébredt ő tök fitt én meg egy nagy FOS vagyok!
Na majd délután megpróbálok aludni, de a kiságya visszaszállitva ma a szobámba!

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike
Légzésfigyelőn kívül bébiőrt nem használsz? Úgy már a nyüszizést is meghallod, és nem ébred fel teljesen......én már akkor megyek érte, vagy ha nemrég evett, akkor csak cumit adok neki ......
Ati ma reggel is jól elvolt, édesen elbeszélgetett magában, forgolódott. Ilyenkor hagyom, hadd legyen egy kis magánélete :lol: Nekünk bejött ez a külön szoba. Szerintem ne adjátok fel. :wink:

mikegirl
 
 


Sziasztok!
Eszter is reggelente mondja a magáét, játszik, keresztbe fekszik a kiságyban :) ilyenkor hagyni szoktam, amíg nem kezd el sírni. Sajnos még mindig orrszívással indítjuk a napot :(

Judit, én sose értettem a szöveget egyáltalán... de nagyon szép!! Élmény látni, ahogy nyiladozik az értelmük ezeknek a picuroknak.

Viki, múltkor említetted, hogy majd bekattansz otthon. Meg valaki írta, hogy társadalmi életet élt telefonon. Skype is tökéletes ilyenekre, ráadásul ingyenes. Én tegnap kb. 1,5 órát beszéltem 3 emberrel. Olyan jó utána. Tényleg begolyóznék én is, ha nem lenne itthon internet.

Anyucik, a csemeték mennyi főzit esznek meg egyszerre, ha már adott étkezéskor nincs szopi/táp, hanem csak főzelék?

Elkezdtem függönyt varrni..... 40 m anyag van.... lesz dolgom....

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ági
A telefon cipelhető a vállam és a fejem közé szorítva, míg a szgép a fülhallgatóval nem :lol:

A főzi aztán szopi nem volt túl nyerő. Ati teljesen kétségbe volt esve, hogy akkor most nincs tej?! Merthogy eddig fordítva volt.....
Mi még csak főzit nem eszünk.

Függönyvarrás.....brrrrr

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Fanni nagyon spéci!

Geri olyan helyes fiú!

Judit!
A lányok nagyon szépen ki voltak festve! Csak nem te csináltad? Én nem tudnék ilyen jót...

Dincuska!
Emma is szép csajszi. Gratula a vizsgákhoz! Baráőtnődet nem láttam, nincs is olyan csatornánk, sőt tv-t kb. olyan gyakorisággal nézünk, mint Ágiék, azaz soha :)

Ági!
Varrás tényleg hosszú lesz, de legalább 3 év múlva is jólesik ránézned és büszke leszel rá, hogy te csináltad...

Külön szoba:
mi nyárra tervezzük...

Mi eddig csak gyümit és sütőtökös alma-konzervet kóstoltunk. Minden nap néhány kanállal. Az őszibarack nem nagyon ízlik Enikőnek, úgyhogy egyenlőre marad a pár kanál alma...

Voltunk ma babatornán, a szokásos káosz két gyerekkel... jól leizzasztottak, mire hazaértünk. A negyed óra visítva üvöltést öltöztetéskor ki bírnám hagyni...tökre kikészít. Amúgy jól vagyunk, forgolódunk, ügyesedünk mi is. Nagyfiam 2 hónap után először alszik délután... remélem nem azért, mert beteg lesz.

Szép délutánt és estét!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


MA 5 HÓNAPOS REGINÁNK! :) :D :lol: :lol: :lol:

Ági!
függönyvarrás...hmmm. nem semmi vagy :shock:

a mi babókánk általában 150 ml-t eszik meg főzi-ből, tejpépből egy alkalommal...

sziszike!
nem semmi, hát szerintem se adjátok fel, bár könnyű mondani....

nálunk még a mi szobánkban van a kiságya a babának, szerencsére jó alvó, mindig 10-11 körül elalszik és reggel 6-7 körül van az első szopi...

egy kérdés : én még csak most kezdek el fogamzásgátló tabi-t szedni, elvileg folyamatosan kell szedni? megjön tőle vajon a menzesz? mert nekem még mindig nem jött meg... szóval hogy működik? nem kell kihagyni két csomag tabi között vagy valami.... :roll: köszi előre is! Kép
nora80
 
 


Kép [/img] Kép
nora80
 
 


Nóri, szép kis husis Regina! Boldog hófordulót! 150 ml főzi után még szopizik Regina?

Mikegirl, szerencsére kihangosítós webkamerás kütyü van skype-hoz, így tudok közben bármit csinálni :)

Babatorna 2 gyerekkel.... eggyel is elég körülményes menni...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Dani nem aludt délután, már kezdődik a nyüglődés :roll:

Képzeljétek itt a falúban történt egy családnál, hogy az anyuka dolgozik, apuka van otthon a 1.5 éves kislánnyal. Apuka tv-t nézett a kislány pedig bement a fürdőbe, kiborította a mosóport, és belefeküdt. Feldagadt a szeme, és égési sérüléseket (már nemtudom hányas fokút, elfelejtettem :oops: ) szenvedett a testén ahol a mosópor érte. Most korházba van a kislány :cry: .

sziszike, nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ami nem megy azt ne erőltessük, a kajába sem, és a különalvásban sem. Szerinte ha nem zavar minket a hálószobában, akkor maradjon ameddig ő akarja. Példának hozta fel, hogy az ő lány 8 éves koráig az ő szobájukban aludt.
Nálatok mennyit iszik a babó? Daninak gyerekteát adok, 100ml próbálok beosztani 1 napra, de úgy veszem észre hogy nem elég neki, állandóan inna mint egy kacsa :lol:
Most az megy nála hogy hasrafordúl, és kiabál hogy fordítsam vissza, mert nekünk az még nem megy. Ha nem figyelek, akkor pedig keservesen sír, megfordítom, 2 perc múlva ismét hivatja a szolgát :lol:
Banánt kapott almával, igy nem jön be neki, de ha a kezébe adom, akkor imád rajta nyámnyogni.
Megyek mert hív a főnök :lol:
Kép

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Esélyét sem látom a visszaolvasásnak! CSak bele-belekapok a soraitokba.
Nálunk megint kezdődik a takonykór. ÉN már második napja lázas vagyok, kész őrület!

Nora: van már helye a kis pulinak? Az egyik igen kedves ismerősöm a Pulimentő szolgálat vezetője. Ha gondolod, megkérdem, ők sok pulinak találnak gazdit.

Megyek, mert hív a kötelesség...no meg a négy ordítozó... :)
Csók lányok még jövök... de hogy mikor... no ez a nagy kérdés! :) De benézek hogy gyönyörködjem... a csodás bébikben!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt!!!

Ma nagyon korán volt ébresztő. Persze Ati már alszik is :lol: Egyébként az éjszaka sem volt valami fényes.

Viszont a baldachint le kell szednem. Sajnálom, mert így a szobába beszűrődő fény nem világított a szemébe. Ez már nem az első reggel volt, hogy be van rángatva az ágyba, és félig rajta fekszik. Félek, hogy egyszer magára rántja az egészet, vagy beletekeredik az anyagba.

Mandala
Úgy látom a helyzet változatlan....Nagyon el vagy veszve az idén :(

Mona
Dani nagyon ügyes. Mekkora darabot adsz oda neki? Atinak foga nincs, de rágcsál, sajna legtöbbször a bimbimet. Még jó, hogy rajta van a szilikon, az némileg megvéd. :)
Forgolódás - nálunk is csak hasról hátra megy. Viszont így egy idő után semmilyen játékot nem ér el, és unatkozik. Már kitekeredik oldalra, de hasra még nem fordul. Szóval ilyenkor megyek, és fordítok :lol: Egyébként Ati mindig az ágy alá nézeget be, és a huzatot kaparássza :)

Mi meg rájöttünk, hogy a kanállal evésnél az a baj, hogy türelmetlen. Nem megy olyan gyorsan, mint a ciciből, és türelmetlen, ideges, hogy éhes. Tegnap a tejpépet apára bíztam, és büszkén mesélt az új etetési technikájáról. A szájához rakta a pohárkát, és a kanállal csak úgy söpörte be a szájacskába :lol: :lol: Persze a kanállal evésnek nem ez a lényege :lol: :lol:

mikegirl
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?