Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lego! Nagyon sok boldogságot nektek!!!!! Gyönyörűséges Hédi baba :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nansy: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lego!Nagyon édes Hédi baba és még egyszre GRATULÁLOK!!!!Én meglestem Hédit a januári oldalon :oops: :oops:

Nansy!Én elmentem hozzá mert érdekelt a véleménye nekem Zsófim akkor volt 14hónapos és azt mondta ennyi kell a szervezetnek és hajrá.Szerintem kerezd fel veszteni nem vezstesz vel.Gyógyszert szedtél amióta megvan a lánykád?

Dodó!Akkor te nem is dolgozol?

Magika!Nagyon jók a képek!!!!Hogy viselted az utazást?Baba neve megvan már?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
nem, nem dolgozom.... elég nehéz svéd tudás nélkül melót találni.... Páromnak mázlia volt, mert neki az angol a hivatalos ami kell a munkahelyen, ezért is vették fel!

d.dodó

Dodó!Ott van valami gyerekutáni pénz úgy értem mint itt a gyed vagy gyes?Nektek vannak már neveitek?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Dodo: Mióta vagytok Svédországban?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kata!
annak aki nem dolgozott előtte annak 390 napig napi 150 sek = ez napi 4050 Ft-ot jelent 390 napig, és utána még 90 napig napi 60 sek = napi 1620 Ft 90 napig! (ja, ezek 2003-as adatok alapján találtam) plusz apának amikor szülök 10 nap apasági szabi... és a gyerek 6 éves koráig 365 nap szabadnap apának amit olyan ütemben vesz ki ahogy akar..... (persze ez fizetett szabi)!

kuzsanna!
Tavaly április 30-a óta! :)

d.dodó

Vera!

Borzasztoan sajnalom :cry: :cry: :cry: Holnap reggel gondolok rad.

Magika!

Ahogy mar megszoktuk toled, aranyos a bolcso! Szep kis kiruccanas lehetett, remelem a labaddal nem lesz tovabbi gond!

Lego!

Nagyon edesen alszik Hedi baba! :D Gratulalok hozza meg egyszer, a nehezebb felet meg majd elfelejted :wink:
Szopizik? Mit jelent az, h nem akar gyarapodni?

Zsuzsa!
Latom neked sem jon csak ugy hipp-hopp a baba :?

Dodo!
Nem semmi: svedet svedul :P Az angolt mondjuk en is igy tanultam, de az mas, angolul mindenki tud :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Moni: Hát sajna nem..... de egyszer azért remélem, hogy hozzánk is elér a gólya koma :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata - Nem szedtem gyógyszert. A dokim azt mondta a szülés után, hogy kb egy év pihi kell a szervezetnek. Közben volt egy nem tervezett terhességem. Megtartottuk volna, örültünk neki, de sajnos a babák (ikrek lettek volna) nem maradtak meg. Augusztusban volt a műszeres befejezés, ezután 3 hónap pihit javasolt a dokim. Az már letelt. :lol:

Lego - Ne aggódj, ha nem gyarapszik rögtön, be fogja hozni! Mártika semmit nem hízott az elő itthon töltött héten, most pedig egy kis húsgombóc.

Kép

Kép
nansy

Zsuzsa - Biztos, hogy rátok is vár egy baba ott fent babaországban, csak félős a kis hucut, és még nem mert leköltözni közétek. Jönni fog az a gólya koma, kitartás!

Kép

Kép
nansy

Sziasztok

Felhívtam a dokit, azt mondta hogy menjek el hozzá uh-ra.
El is mentem, azt mondta hogy 15 mm vastag a nyh leválóban van, de valamimindig megállítja, valószínű hogy a hormonok még nem álltak vissza teljesen, ezért van az hogy megindula barnázás, majd abba marad. Amúgy minden rendben van. Írt fel norculutot, azt kell szednem attól majd megjön, majd utána clostylbegit ahogy eddig is, és közép időben uh.
És azt mondta hogy indulhat a projekt.

Lego Hédi nagyon gyönyörű, szopizik?

Vera nagyon sajnálom:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nansy!Azért meny el mert jobb ha megnéz és nem lesz baj.Ikrek lehet most is azok leszenk :lol: :wink:

Gabi!Akkor mostantól most megy a drukk,hogy februárba sikerüljön++++++++++

Képzeljétek sogorrnöm terhes és a tesójáék velünk kezdték a tesó projektet nekik már 5éves a lányuk egyből össze is jött és most mentek kontrorrak üres petezsák :cry: :cry: Valószinü azért mert ahogy abba hagyta a gyógyót már meg is fogant.Körülöttem annyi ilyen történt kezdek félni meg egy kicsit örülök is,hogy még nincs babánk és ha március után esem teherbe nyugodtabb leszek akkor lesz 6hónapja,hogy nem szedem a gyogyot.

Vera!Nagyon sajnálom és remélem hamar rendebe jössz és lesz egy édes kislányod+++++++A mütét után azért jelentkez néha,hogy hogy vagy.

Lányok én már gondoltam arra nyitni éne egy topikotr ami a 2008-ban terhes szeretnék lenni ebbe sokan beletartoznak mindegy mikor szül.Mit gondoltok????

Magika!Lh teztet mikor érdemes csinálni?a joshló tesztet hanyadik napon?

Aki ivot már palázsfü és málnalevél teát a ciklusában,hogy itta?Cukorral édesítővel?Bocsi a sok kérdésért de szertnék felkészülni a köv hónapra :oops: :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Tegnap már voltunk dolgozni,oviba.Próbáltam lebeszélni a gyerekemet,hogy az úszást hadjaki nem lehetett.Most éjszaka 2x sírtfel,hogy fáj a füle.Már föl is hívtam a fülészünket,főorvos bácsit.3/4 2-re kell mennünk,rögtön közölte a Viki nem is fáj a fülem :( :(

Legó!
Nagyon édes Hédi baba!Gratulálok,sok fini tejcsit amitől majd szépen elindul a súlya és utóléri magát.

Magi!
Nagyon jók a képek.Sajnálom,hogy jutott egy kis izgalom is.Jobbulást a lábadnak.

Vera!
Sajnálom :( Gondolok rád!!!!!!

Zsuzska!
Sajnálom a mencsi előjeleit :( :(

Kata!
Ha gondolod nyiss 1 topikot.Üres petezsák,hát most már tényleg félelmetes :(

nansy!
Van iker a családban?

Gabi!
A terhesség miatt nem állt még vissza a ciklusod?Drukk a következő hónapra!!++++++++++++++++++++++++++

Betti!!
Nagyon elvagy tűnve!!Gyere légyszíves!!Hogy vagytok???

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Vera gondoltam sokat rád, ma. SOk erőt kívánok.

Ibici jobbulást lánykádnak.
NEm a terhesség óta hanem a műtét óta, de most már elkezdtem a gyógyszert szedni kb jövőhéten szerdán fog megjönni. Utána aztán indulhat a projekt. Már alig várom. Annyi hogy pont amikor meglesz akkor mentünk volna Sopronba apával, de így átteszem, majd akkorra amikor a peteérés várható, úgy is kell mennem uh-ra.

Kép

gabi1

Sziasztok

Lego
Nagyon édi Hédi baba!Hasonlít Dorkára,nem?

Betti
Hogy vagy?Régen jelentkeztél! :(

Magi
Jók a képek!Lábad :( Szép a bölcső! :D

Vera
:(

Kata
Én nem tettem semmit a teába.De csak egy hónapig ittam :?

Ibici
Jobbulást Vikinek!Remélem azóta sem fáj a füle! :wink:

Nansy
Üdv!

edoci

Sziasztok!

Vera!
Tovabbra is gondolunk rad! :(

Edoci!
Olyan ritkan josz es olyankor is elfelejtesz magatokrol irni :o Tobbet kerunk :wink:

Betti!
Tenyleg eltuntel, ugy-e minden rendben? :roll:

Gabi!
Drukk az uj ciklusnak! :wink:

Ibici!
Remelhetoleg semmi komoly nem lesz Dorkaval :? Ha jol emlekszem most hetvegen jon apa? :)

Nansy!
Akkor te az egy ev pihit nem szandekozod betartani? :roll:

Kata!
En magaban iszom, de lehet nem vagyok jo pelda, mert en minden teat siman iszok. Szerintem nem art a hatoanyagnak ha cukrot v citromot teszel bele... :roll:

bangham

Iica!Hogy van Viki?Mit mondott a doki?

Bangham!És mennyit ittál?Hány dl-t?

Ma végre eljutottam mükörmöshöz :lol: Régen is volt de mikor meglett Zsófi leszedettem már hiányzott Zsófinak is nagyon tetszett olyan édes volt néha oda jön és csak megsimogatja :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Csak most tudtam jönni. Egész nap egyedül vagyok Mártikával, doktornéni jött, főzés, takarítás, stb.

Gabi - megy a drukk a kövi hónapra.

Kata - Ha egy másik topic szerencsét hoz, én is csatlakozom!
:D Nekem is van körmöm, bár elég rövid. Mártikának is tetszik.

Ibici - A kislányod nagy huncut lehet! :lol:

Móni - Nem esem túl könnyen teherbe, így még az is lehet, hogy betartom. :roll: De egyébként nem. Ha betartanám, áprilisól lehetne próbálkozni. Végül is csak három hónapot csalok....

Vannak ikrek a családban, több generáción keresztül is. De én megelégednék egy picúrral is a pociban. :lol: :oops:

Kép

Kép
nansy

Nansy!Mi a kereszt neved?Én is úgy vagyok vele ha kicsi úgy se kapom meg +szerintem a saját köröm jobban karmol :roll:

Hogy kell topikot nyitni?????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Egy babócával én is kiegyeznék :wink: Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata - Mártinak hívnak. Szerintem is élesebb a saját köröm. A terhesség alatt nekem sem volt, de ősszel visszatetettem. Megnéztem, de nem derült ki számomra, hogy kell topicot nyitni.

Ha nem probléma teszek fel egy képet a lánykámról. Ezen kb hat hónapos, de ez a kedvencem. :oops:

Kép

Kép

Kép
nansy

Sziasztok megjöttem.
Ma meg is csinálták a műtétet és nagyon rendik voltak mind a nővérkék mind a műtéti team. Aranyos dokit kaptam aki kijött és bemutatkozott meg le is jött mikor ébredeztem. 2 hét múlva lesz meg a szövettan. És nem kellett semmit se fizessek. Se ágy díj se semmit. A legszarabb az volt hogy akikkel egy szobába feküdtem mind NEM akartáka babát. Sőőt volt ot egy anyuka aki 3-as ikrekkel volt terhes és azt vetette el. Báár őt megértem mert súlyos epilepsziás. A műtét alatt is elkapta egy.
Nem fáj és fájt semmi sem. Vérzés van és foggalmam sincsen hogy mikor fog majd megjönni a következő.
Lelkileg nem éppen toppon de majd lesz valahogy.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel, kitartást neked....pihengess :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!

Sajnálom, hogy ennek kellett történnie. :( Mielőbbi testi-lelki felépülést kívánok! Az azért jó, hogy emberien bántak Veled a kórházban! Az pedig bosszantó, hogy akik nem akarják,azoknak meg lenne/lehetne babájuk :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera - Nagyon sajnálom ami történt. Nem tudok mit mondani, én is átéltem, még ma is sz@r érzés. A menzidet kb úgy kell számolni, mint ha ma lenne a menzi első napja, így akkor kell megjönnie, ahány napos a ciklusod. A vérzés most kb egy hétig tart, ha nagyon durva vagy lázas vagy, akkor vissza kell menni, de gondolom ezt elmondták.

Kép

Kép
nansy

Nansy!
Nezem, h a mi babaink akkor majdnem ugyanazon a napon szulettek egy nap elteressel! :) Mi pl. hivatalosan aprilisben kezdtuk a projektet es meg sehol sem vagyunk, ugyhogy igazad is van :wink:
Nem csodalom, h a kedvenced, Zsolti ha latna egybol udvarolni kezdene. De majd egyszer megmutatom ot is, h lasd milyen komoly fiatalember! :-)

Kata!
Tenyleg jo otlet a topic nyitas, mar kezd frusztralni a dolog, h kiesunk a 2008bol :? :cry: Mondjuk segiteni en sem tudok... :roll: De ezennel megigerjuk a tobbieknek, h ide is pont ugy jovun k ezutan is! :wink:

Vera!
Ennyi rossz kozott legyen vmi jo is :? Jo, h tulvagy rajta, mielobbi felepulest!

bangham

Kata!
Az elobb rendesen ramijesztettel! Probaltam rajonni, h honnan tudsz a tegnapi bunozesemrol, ugyanis kicsit borozgattam :oops: Aztan leesett :lol: Szoval en megfozok egy kannaval (kb 1 litres) es azt a nap folyaman beszopogatom... No, nem a bort! :o :lol: De kulonben ugy hallottam, h reggel es este egy-egy cseszevel :roll:

bangham

Bangham!Teára gondoltam :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Na mejd megkérdezem a gyógynövényes boltba mert a csaj már multkor is magyarázot valamit csak Zsófi nyügi volt és mennem kelet :? Azért gondoltam erre a topikra mert nekem már a "célom",hogy ebben az évben pocis legyek az,hogy mikor születik majd kiderül :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Nansy!Édi a lánykád :wink: :wink: A kozmetikusomnak végig volt körme a terheség alatt és most is 4hónapos a babája lehet nem kell annyra parázni az ilyen dolgoktól :roll:

Vera!Sajnálom és remélem hamarossan rendbe jösz és kopogtat a gólya lány!!!Írd ki nekünk a lelki bajodat és jobb lesz mint ha magadba folytanád!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Köszönöm lányok az érdeklődést aranyosak vagytok!Vikinek sajnos középfül gyulladása van.Valószínű,hogy a múltheti influenza szövődményeként.Ő egészjól viseli,napközben 1x-1x mondogatta,hogy fáj a füle.Kapott antibiotikumot,orrcseppet.Jövőhéten kedden 1órára kell vissza mennünk.Meg vannak a véreredmények is.Én vashiányt vélek felvedezni rajta,de holnap megmutizom a dr.-nőnek és eldönti.

moni!
Igen jól emlékszel :lol: vasárnap jön apa és már nagyon várjuk!! :lol: :lol: :lol:

Vera!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked!!Gyere hozzánk!!

nansy!
Nagyon szép kislányod van!!!Igazad van nagyon huncut Viki.Vág az esze,mindenre van válasz és minden érdekli.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok! Na megint jó késön de itt vagyok! Ez a fránya melo!! :o

Szia Mágika! Örülök, hogy ujra itt vagy velünk :D Fantasztikusan gyönyörü helyen voltatok! Nagyon szupik a képek és az a bölcsö is fantaztikus! Mese szép :D

Szia Lego! Nagy-nagy gratula a kis Hédi babohoz! Nagyon aranyos ahogy alszik! Sok-sok tejcsit nektek! :D

Csajszik! Nekem elvileg szombaton kéne megjönnie Mikikének, de ugy érzem ebböl elöbb lesz Mikike! Az még hadján, de ma a höm 36,6 volt és eddig csak 35,7-36,2 között mértem! A pét mindig érzem az volt 22.-e környéke! Ez most igy normális???? nekem ez az elsö honap hogy mérem a höt ugyhogy nincs még viszonyitási alapom! Ez nálatok is igy van???

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: Ami engem illet, piri előtt nekem lefelé szokott menni a hőm, nem felfelé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hohó.....csak halkan kérdem én: albérlős lehetőség :?: 8) :?: 8) :?: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor tesztelsz?Én nem szoktam hőt mérni,de mintha én is azt olvastam volna itt 1-2 lánynál,hogy csökken a hő piri előtt :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Nóci menszi előtt lefele megy a hő, betudod linkelni a görbédet? Akkor szivesen megnézem.

Én most pár napja már nem mérem, úgy is szedem most a gyógyszert, és úgy nem sok értelme van. Majd következő hónaptól ha megjön.

Ibici jobbulást lánykádnak.

Nekem is van műkörmöm, és nem is akakrom leszedetni ha terhes leszek, viszont ahajfestést befejeztem most egy kicsit.
Lehet hülyeség de végül is akárhogy is nézzük még is csak vegyszer.

Kép

gabi1

Kata!
Sikerült megnyitni a topikot?
A Várandóság oldalra kell kattintani,ott legörgetsz az oldal aljára és az "új témakör" azt hiszem az van oda írva ott kell.

Kép
Kép
a.ibici

Megcsináltam a topikot ha nem baj Kata, csak segítség képpen, pont a miénk felett van.

Kép

gabi1

Gabi!Én se festettem a hajam terheség alatt hanem szineztem amikor már nagyon drurva volt mert szőke hajnál nagyon látszik ha nincs idöbe festve :?

Ibica!Hogy van Viki?Nekem sokat volt begyuladva a fülem és tudom milyen rossz.Remélem hamar rendbe jön.

Zsófi baba lázas tegnap voltunk szurin szerintem az miatt de úgy sajnálom :cry: Olyan kis bágyat.Nekem meg elkezdet görcsölni a hasam és fájni a hátam hétfőn kell megjönnie :? :?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Na akkor egy kis vidámság. Ma kaptam egy emailt a babamama tudakozótól hogy a minisztárban a kedvenc képem versenybe kedvenc nyertes lett a Balum. :lol: :lol: Február 10-én megyünk a díj átadóra ahol lesznek fotósok és ügynökségek is. Legalább egy jó buli lesz.

harivera
Budapest XXI. kerület

Egy kis vidámság:

Tanulság az elírt e-mail címről:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.
Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek

Időpont: 2005 okt.13, péntek

Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na még egy:
Téma: Fwd: FW: Fw: Levél egy szőke nő anyjától. ..2.

Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már ne
m ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az
otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk
A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók mag
ukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új h
ázban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem műk
ödik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és az
óta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer m
eg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerin
t a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mi
ndegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és töb
b mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az
autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, va
gy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi
lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan me
gpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt.
Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben fol
yik.
Csókol szerető anyád!
Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm mégegyszer mindenkinek!!!!

Viki
Most már Te jössz. :wink: Kiváncsi vagyok Eszter mikor óhajt majd kibújni.:)

Betti!
Hahóóóó?????!!!!

Móni
Szopizik Hédi,nem kap semmi egyebet.Se víz,se tea,se cumi.:) Ragaszkodom a CSAKCICI-hez.:) Tegnap esti súlya 2470 volt...haladunk,kicsit lassabban,de nem baj.:)

Nansy
NAgyon aranyos a kislányod.:) Kis husis baba.:) Dorka is ilyen volt,pedig ő is kis súllyal született.:)

Edoci
Kiköpött Dorka.:) Vagyis mások szerint nagyon hasonlít rá,én azért látom a különbségeket. :wink: :D

Csajok mindenkinek drukkolok ezerrel!!!!!Remélem hamarosan újabb csíkos teszteket látunk itt az oldalon.És azért ide is írjatok ám!!!Nem ér átmenni egy másik topikba.

:cry:
Vendég

lego de jó hogy jöttél:)
Örülök hogy jól vagytok. És Dorka mit szól a tesóhoz?

Én nem fogok elmenni, szeretnék mindenképpen 2008-ban szülni, és fogok is:)

Lányok én ma megint jól elfáradtam, sok helyen voltunk, holnap délelőtt elmegyünk moziba.

Betti merre jársz? Remélem nincs semmi baj.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Lego!

Nagyon gyönyörű Hédi baba, és tök jó, hogy csakcici-T kap! :D
A történetedet elolvastam, sajnálom, hogy a vége kicsit gázos lett, remélem ezt a részét hamar elfelejted majd!

lányok, én össze-vissza keményedek. :( Már fél délután itt küzdök magammal, de nincs semmi rendszer benne, és nem is rosszabb egyik a másiknál, és ugye még a mg-t is bevettem délben :( Meg azért megvárnám a dokimat is. Épp azon nevettünk a párommal, ha ez így megy tovább, nem fogom tudni, mikor is szülünk, hacsak nem folyik el a magzatvíz. :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zsuzska!

Jó kis sztorik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera!

Gratula, és biztos jó kis buli lesz majd az átadó! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Csajszik!!

Elöször is köszike a drukkot mindenkinek tényleg nagyon arik vagytok!!!!!! :D

Zsuzska! Marha jok ezek a kis sztorcsik jokat nevettem rajtuk!! Egyébként festett vörös a hajam szine de eredetiben meg szöke! Na de tényleg jok!!

Gabi! Belinkelném én nagyon szivesen a görbém, csak én egy kockás papiron vezetem amit a központban adtak! Azt meg nem tudom be skennelni! Pedig szívesen megmutatnám! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Ma sokszor fájt a hasam, jó lenne ha már megjönne. Most nem mentem sehova, itthon vagyok, majd délután megyek kerités lécet nézni.

Lányok nem tudtok véletlenül asztalost, lakatost és festőt?

nócika értem, akkor írd le nekem ide és akkor megtudom nézni

Kép

gabi1

Sziasztok!
Kata!
Jobban van már Zsófi?Nincsmár láza?Most kapta szegény a 18.hónapos oltást?

Gabi!
Jó volt olvasni a belőled áradó optimizmust :D Egyet értek veled én is 2008.-ban fogok szülni,de egyben már kismamák is leszünk akkor.

nócika!
Nem teszteltél még?Meg várod a késést?

Legó!
sok-sok tejcsit nektek.Örülök,hogy jól vagytok.Tudsz azért egy kicsit pihizni?Nehéz két gyerek mellett ugye?

Viki!
Mikor jön vissza a dokid?Mostmár érted és persze Eszterért is izgulunk.Kicsit még kitartást,de ha bármi történik írj nekünk!! :lol: UH-ra mikor kell menned legközelebb?

Vera!
Gratu Baluhoz!!

Magi?Móni?Betti merre vagy????Borsika?Edoci?dodó?

Viki nekem már jobban van szerencsére.Nagy várakozásban vagyunk már csak 3 nap :lol: :lol: Apa már megrendelte a vasárnapi menüt,édes volt :lol: :lol: Szerencsére előre láthatólag most 2 hónapig biztos,hogy nem megyel,úgy hogy folytatjuk ahol abba hagytuk :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Lego
De jó hogy jelentkeztél! :lol: Remélem még kapunk képeket,hogy mi is lássuk a különbségeket! :lol:

Gabi
Itt a környékünkön biztos tudnék asztalos,lakatos,festőt... :lol: De ez messze van! :lol:

Viki
Hogy vagy ma?

Zsuzska
Jó a sztori! :lol:

BETTI :?:

Vera
Gratula Baludnak! :D

Kata
Zsófinak elmúlt a láza?

Ibici
Viki hogy van?

Máténak kedd óta hasmenése van,én kedden mentem vissza a dokihoz a gyomrommal,minden rendben van vele,erre kedd este óta fáj. :twisted: Aztán meg 3 napos késéssel megjött! :? Pedig már kezdtem reménykedni! :wink:

edoci

Ibici
De jó,mindjárt itt a vasárnap!Milyen menüt készítessz? :lol:

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?