Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mogyi! remélem nem töröd el a karom, egyébként tök igazadvan!
Jutta, látom már nem aktuális a szemészet, bocs
Móni, szerintem igazad van, hogy nem szórod feleslegesen a lóvét

hozzátápi: vettem pár üvegeset (hipp), ami nem idénygyümi, akkor kapja ha nincs idöm pepecselni vagy úton vagyunk, itthon meg alma-banán

fejés: itt is bejön, hogy izlések és pofonok. szerencsére mindig kaptam kölcsön, múltkor medelát most aventet, nekem a medela jött be jobban. hála az égnek nem fejek már, csak direktbe kap

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Zsu! nehogy rajtam múljon a családi béke meg a frizurád, de én max 2 évet javasolok, szóval még van 8 hónapotok
aztán majd lehet engem szidni

Jutta! egyébként a dm-mel szemben leszünk

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Macsek! nem úgy nézett ki, hogy nagy lenne a baj (persze én laikus vagyok), szerintem jövö ilyenkor nem is emlékeztek majd erre

Timi! hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Zsuzsa, köszi a tippet! Mivel még legalább két hónapig fejni vagyok kénytelen, mindenképpen kipróbálom ezt a nagy teljesítényű gépet. Pénteken apa szabin lesz, remélem, utána tudok járni. A kézi fejésből már nagyon elegem van.

Kép
waterlilly

Zsuzsa, mennyi ideig tart neked a fejés ezzel a géppel?

Kép
waterlilly

Zsu, estére mindkét gyereknek nem elég már (több, mint 6 kilók egyenként ;) ), így Huba eddig is kapott tejet, de az meg októberi a legkorábbi. az meg rég volt.

tyű, de most megizzadtam: Petra konkrétan éhen akart halni. úgy evett, h a világháború jutott az eszembe... de enyire visítani kajáért. ilyet én még tőle nem láttam. majdnem lenyelte a mellemet. és mindezt délután! :shock: most épp mindketten alszanak. Huba egy csörgőre hagyta abba a hisztit...
kicsit lefáradtam. és micsoda indulatok tombolnak bennem. hát, nagyon meglepődtem, h milyen mérges tudok lenni a kis értetlenekre. de nem tudok egyszerre két üvöltő gyereket vigasztalni. :? béna, mi?

Ciripke, hajrá kis korkülönbség! :wink: :lol:

holnap talán bank..... (óvatos :) )

lépek szunyálni
:arrow:

Kép
an°°di

Gabcii! Habtapi: abban menő vagyok! :lol: Olyat vegyél, ami minél nagyobb figurákat tartalmaz: pl. betű, szám stb. Vagyis minél kevesebb darabból álljon egy-egy lap.
Mellszívó: vagyis ahány cici, annyiféle tapasztalat! :wink:
Jutta! Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk van egy nagyjából napirend. És ált. tartjuk.
(Most pl. hagytam bőgni, mert a hétvégén nagyon ölbebaba volt! Ha nyösszent valaki mindig felkapta, mondtam is, h szuper, egész héten szoktathatom vissza! Most csend van... Kíváncsi vagyok meddig! :lol: )
Andi! Nincs bankos ismerős, aki egy kicsit tudna segíteni?
Mondtam már, h lesántultam? :shock: :?
(Hippes kaja? Ti vagytok az elsők, akik dicsérik, eddig csak szidták! :shock: Na most légy okos Domokos! :lol: )
Anett! Nekem a kézi aventtel is jött, de az elektronyostól legalább nem lesz olyan alsó karizmom, mint Popeye-nek! :lol: És gyorsabb is!

Kép
ermoni

Ja, és köszi a köszöntést!
Cserébe megmutatom a 4 hónapost! :wink:
Kép

Kép
ermoni

Móni!
Nagyon jó dolga van a kislányodnak. :)Nagoyn aranyos!!! Kis figyelmes. Látszik, hogy jól van tartva.

Én úgy tudtam, hogy a hippet és a kecskemétit ugyan ott gyártják, csak a csomagolás más. :)Ja és drágább a hipp.
Ez meg, hogy mi van az üvegre írva, nem biztos, hogy igaz. A tejes zacskóra is csak annyi van, hogy TEJ, még sem csak az van benne. :wink:

Andi!
Kitartás.

Nálunk is robantás vna a lakásban, de délután a gép előtt maradtam. A tisztaruhák meg csak gyűlnek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kat: hát én csak úgy biztonság kedéért adom a normaflort!
Egy picit talán másabb a széklete de nem megy a hasa!

jobbulást minden picinek és nagynak!

Kép
mogyoland

Ezt apukámtól kaptam a névnapomra!
Kép

Ezt meg a páromtól!
Kép

Ezt még a páromtól!
Kép

Ezt meg a lány Aputáktól kapta!
Kép

Ez meg a kedvenc fotóm most!
Kép

Kép
mogyoland

Ja meg egy Harry Potter könyvet és most olvasok ezerrel! :lol:

Kép
mogyoland

Jolka!
Jól van tartva... :lol: Hát igyekszem! Az bizti! Amúgy nem én tartom jól épp a képen. :lol:
Mogyo! Van időd olvasni? Király! (Nekem is akad!) :wink: Jó a kép apáról és a lányáról! Te, sztem Rád hasonlít, amúgy! :wink:

Kép
ermoni

Andi! Tápió javaslat: én ugyanannyit csinálnék, mint amennyi anyatejet evett előtte, de résen lennék! Ha nagyon lankad, akkor vesszen 10-15! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hoztam létre levelezőlistát, ha aktuális még. :) www.lev-lista.hu -n
Ha jó neketek, akkor küldök meghívót. Ezt csak, mi, a tagok fogjuk látni. :)
Küldjetek mail címet privibe, ha ok.
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
hahaha :lol: vicces. Örülök, hogy jó kedved van. :)

Ági!
Nagyon helyes a kis családod!!! Virágok is szépek. Na egyszer én is mutatok szerencse bambuszt. Pár éve kaptam Papcitól, már hatalmas. A ciklámen nálam sivatagi kiképzést kapott. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni, köszi. és a nagyszemű Jankának boldog hófordulót! :D és miben ül? kenguru vagymi? nem tudom kilesni... pedig így :shock: :shock: :shock: nézem....
nálunk még mindig alvás van. ezek szerint nem csak én vagyok kifáradva.
hétvégi ölbenlevés: dettó. 8) :? nem is kapcsolt be a nyüszigomb.
napirend: lesz új....

a védőnő szerint nem baj, ha nem uakkor esznek. mondtam, h Önnek nem baj. csak rihegett-röhögött. :roll: :wink:

Móni, Jolka a hozzászólásaitok alapján nagyon nagy nyugi van Nálatok most. én meg szégyellem, h szétcsúszok :?
haptapit én is.. majd. az új lakásba. ide nem veszek semmit. asszem, a Kikában van kevés darabból álló. barátné mondta

Kép
an°°di

Andi!
Tényleg nyugi van, a lakás van csak romokban, de nem érdekel, nekem kell úgyis megcsinálni. :D
Habtapi nálam nem jött be, főleg ebbe a hatalmas lakásban. Úgyis hamar lemásznak a gyerekek róla. ;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, milyen hatalmas lakás? nem kicsi ;)
akkor vegyek mindenhová? :lol:

Mogyó, én meg már a fejemhez kaptam majdnem, h kinek van mije... de eszembe jutott végül...
bambusz tuti: nekem kettő meghótt, egy még tartja magát. feltartott orrú elefántom nekem is van. épp vmelyik dobozban csücsül.
legyen már inkább gmail.... nem baj? csináljak címet?

Kép
an°°di

ja, Móni, írd nár le a napirendeteket. nem mintha alkalmazni tudnánk, csak érdekelne. Jolkáé megvan. most a kiegyensúlyozott ikres anyuka címre utazom.
Huba felébredt, lépek.

Kép
an°°di

Ciripke, pedig mostmár téged foglak szidni, nincs visszaút :lol: :lol:

Anett, mivel én hozamot akarok növelni, ezért én úgy fejek, hogy 7-7-5-5-3-3, szóval ez összesen fél óra. De ha csak a tejet akarod lefejni, az kb 5 perc. Egyébként 5000 Ft/hó a bérlés, de a műanyag cuccokat meg kell hozzá venni, az 7000 Ft, szóval erre készülj. Ja, és kell hozzá személyi, lakcimkártya, adókártya. Nagyon gáz! Nálunk apa ment érte, nem volt nála az adókártyája, alig akarták odaadni. Felhivtuk a főnököt, az bólintott rá végül. És ott kell hagyni 10.000 Ft kauciót. Szóval mintha valami hatalmas értéket kölcsönöznél úgy csinálnak. De tényleg megéri.

Móni, Janka nagyon cuki, és boldog hófordulót neki!!!

Mogyo, Ágika nagyon édes apával :D

Megint sül a kókuszcsók, olyan illata van, hogy még!!! Ki kér? :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jól van, vállalom a felelősséget. imádom a kókuszcsókot!
Marci benyomott egy banánt (mellesleg betti etette meg!) és magától elaludt.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi, ez a f*sza új kengurunk! Bírja nagyon a kisasszony!
Napirend, hát Te akartad! Nem megbotránkozni!
7.30-8.00 reggeli ébredés, sok nyújtózkodás, hiszti-köhögés, álom elmesélés után
8.00 reggeli
8.30-9.30 játék: a csiga bámulása az egyenkönyvből, a kockák ráncigálása az egyenkockákból, a fitneszcenter pofozása, közben egy kis kommunikáció-belealvás
11.00 következő kaja
11.30 játék
12.30 közös ebéd, ahol csak néző
13.30 körül séta
15.00 következő kaja
15.30- egy kis alvással játék- de ezt már nem egyedül, mert nyűgös (vagyis éneklés, verselés, kenguruzás)
18.00 következő kaja
18.30 Apa szórakoztatja
20.30 fürdés (ha bealszik, akkor koszosan marad!)
21.00 esti kaja
és mostanában nem kell altatni! Hagyom az ölemben, vagy a cicin elaludni... Utána alvás az ágyban reggelig! (Ezért ne utálj!)
Sztem nekem nagyon nagy szerencsém van Jankával, nagyon szülőbarát-gyerek!
Jolka! Ákossal minden oké?
Timi, mi van veletek?

Kép
ermoni

Móni!
Miután hazajöttünk a kórházból minden ok Ákossal. Ugyan olyan mint előtte. :D

Andi!
Nekem mindegy, hol lesz a levelező lista. Ez már kész. Ciripke már meg is kapta a meghívót. De még válthatunk. :)

hatalmas lakás= egárlyuk:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Habtapi: én a járókába raktam most matrac helyett, átmenetileg, mert figurás, de gyanítom, h a számosnak is le tudja rágni a sarkát, ha valahogy mégis kibányássza.
Fejés: én is (saját) kézzel, mert a mellszívók titkára nem éreztem rá, igaz csak kettőt próbáltam. De egyelőre szerencsére csak maradék tejet fejek. Zsu, én is megnéztem a Lactinát amikor Hajni föltette, de elbizonytalanodtam, hogy ha a kézi Medelával nem megy, akkor ez mitől lenne más, nekem nem a szívóerővel volt gond szerintem - Te hogy látod, annyit lendít a dolgon a szívóerő? Meg még azt számoltam, hogy két havi bérlés + a kiegészítő szett árából valóban vehetek valami gépit ami örökbe az enyém. De még sokáig kell fejnem szerintem, úgyhogy írnál még róla részleteket, hátha sikerül magam meggyőzni? Köszi.
Móni, én sem kezdem a hozzátápit 4 hósan, sőt még 5 hósan sem, de szívesen olvasom a többiek tapasztalatait, és beszélgetek velük róla. Nem akartam senki szócsöve lenni, de úgy éreztem feszültséget kelt a hsz-ed. Ha az anyatej kontra tápi témát túléltük anno, akkor remlélem ezt is túl fogjuk.
Anett, én nem adnék mirelit barackot. Viszont most van szezonja a sütőtöknek, meg a céklának, abból pl fogok venni jövő héten a bio piacon, megpárolom és lefagyasztom későbbre, mert mire aktuális lesz ezek már tutira nem lesznek.

KépKép
kertikiri

Zsu, ahol én néztem ott drágább volt a havi bérleti díj :oops:
Két szopi között fejsz így???

Szuper Janka napirendje! Meg a kenguruban is nagyon édes.
Napirend nálunk úgy van, hogy mire megszoknánk, addigra változik :lol:

KépKép
kertikiri

Kép

Kép

Kép

Piros szemért elnézést, meg a homályért is, de nem nagyon bírta a gép a párát.

KépKép
kertikiri

Mogyo, SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKED ÉS PICIKÉDNEK!

Nagyon szépek a virágok!

Csak azért kérdeztem a normaflore-t, mert én nagyon bíztam benne, hogy használni fog, de sajnos nem akar beállni Matyika széklete. Nem tudom mit csináljak ezzel a hasmenéssel....

Kép

Kép
katherina

érdekel valakit Marci egy napja. ebben nincs egyenkocka.

kaja 6-7 között félálomban
kelés 7-8 között
ha hétkor akkor játék bettivel az ágyban vagy a füldön a pléden amig a többiek készülödnek, néha bealvással
ha nyolckor akkor gyorsan öltözés
8.30 irány az ovi ha anya dolgozik akkor irány Julimama (ott jó buli van, anyám tyúkját kivülről tudnám, ha tudnék beszélni)
9.00-12.30 sáta a városban, grafikus, posta, apa irodájában nyomtatás, új üzlethelység lemérése (ma pl.), esetleg nagykerbe kirándulás gyors ebéd a parkolóban vagy a boltban (tápi)
12.30 ovi utána ha anya dolgozik irány dédi, ha nem akkor amig a nagyok alszanak cicin alvás
uzsonna banán, szundika, nagyok egreciroztatnak, anya főz, nézem a hordozóból, internet, minimax
20 óra fürdés
20.30 barátok közt cicizés esetleg tápi
21.30 cicin elalvás
éjjel igény szerint cici

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

És itt egy "klasszikus":

Kép

Meg még ezt:

Kép

KépKép
kertikiri

nagyon szépek a virágok, de Ágika! ö a legszebb! Kiri, irigykedem a fürcsire, Móni, Ti is mentek ugye?

Kép reggeli kidőlés (olyan lassan készülnek el!)
Kép nudi fürcsi után Kép Brigi mellet jó nagy tehén vagyok (buliban) Kép koncert (Szabi fehér pólóban) Kép igy könnyű Kép Kép banán után

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Mogyi! Isten éltessen!

Kiri, igen a klasszikus... ilyen még a nagypapámról is készült

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Bocsi Lányok előre is de teljesen el vagyok ájulva Ramikámtól! Hétvégén készültek, és szerintem isteni cuki! UGYE??????? :lol: Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

És még, nem usszátok meg!! Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ramika naygon drága!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kicsit rólunk:
Azt hiszem nem írtam még, vagy lehet, hogy igen. Voltunk kb. 1 hete a neurológián. azért kellett oda menni, mert Matyikának születése óta rendszeresen remegett a lába (mostmár kevésbé). Aztán karácsony előtt több vírust is elkapott, és elkezdett hörögni. Spiropentet kapott, a hörgésére, ami a hörgésen segített, a lábremegést viszont felerősítette. Ez egy elég erős gyógyszer, szívre nincs jó hatással, emeli a pulzusszámot, asztmára adják többnyire. Aztán először kigyógyult, de kari után jött egy újabb vírus, újból Spiropent, pedig ekkor már nagyon féltem ettől a gyógyszertől. A lábremegés ekkor éppen enyhülőben volt, de ez a gyógyszer megint felerősítette, és nem is múlt el a hörgése se, sőt több mint egy hét szedés után Matyika rosszabbul lett. Abbahagytam ezt a gyógyszert. Ekkor kapott antibiotikumot ami meggyógyította, (csak visszamaradt ez a hasmenéses dolog). A lábremegés mostanra már elég ritka. A neurológián megnézték az összes reflexet, egyedül a mélyreflexre írták azt "kissé élénkebb mélyreflex, mely 4 hó kor alatt nem kóros". Állítólag előfordul ez a lábremegés babáknál, - bár én még senkinél nem hallottam. És a csipővizsgálaton is kapásból neurológiára küldtek, oda is vissza kell még menni februárban. Most azért már nyugodtabb vagyok, de azt hiszem teljesen csak akkor fogok megnyugodni, ha Matyi elindul, és tényleg nem lesz baja...(pályázok a paramami címre)...

Aztán a védőnéni is jól beletette a fülembe a bogarat, mert addig nézegette Matyika hallását, amíg azt mondta, hogy lehet, hogy nem hall jól. Végül múlt pénteken a Bajcsy kórház audológiáján kötöttünk ki, ahol végülis műszeresen kiderítették, hogy Matyika igenis nagyon jól hall. :lol:

Csütörtökön meg végre megkaphattuk a 3 hós oltást, nagy bőgés közepette. 6200 gr Matyika :D

Kép

Kép
katherina

Szép súly, Marci majd 4 hósan volt ennyi. Ez nem para-ság, érthető, hogy aggódsz! nekünk még a kórházban volt hallásvizsgálat, ahány (kór)ház annyi szokás.
ja, mi holnap megyünk uh-ra

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Cirpike, édes a nudi kép :lol:
Rami is nagyon édike! :D és nemkülönben Nadin is :wink:

Nincs valakinek tippe, hogyan lehetne rászoktatni Matyit a cumizásra?????????????? Olyan sokat szopizza az ujját, és a cumit meg nem akarja!!!! Help!!! valaki!!!!

Kép

Kép
katherina

Ciripke, micsoda jó fotók! :lol: A nudi képen a két fiú kitárulkozik, Bettike meg szégyenlősen takargatja a cicijét, nagyon édi :D A tehéntől meg nagyon messze vagy, a barátnőd lehet inkább sovány!

Mogyo, szépek a virágok, de ahogy Cirip írja a legszebb Ágika!

És Rami is gyönyörű, mint mindig!

Nadin kidőlt uszi után, még mindig alszik, de gonosz leszek, és n8-kor felkeltem, mert én meg este szeretnék aludni :cry:

Kat, ez nem hangzik valami jól :-( Ennyi gyógyszer, szegény Matyika. Reméljük a hasmenés is rendbejön.

KépKép
kertikiri

Hát kész voltam a képektől!
hát mindenkinek egytől egyik csodaszép babája van és úgy látom már mindenkié vigyorok ezerrel!

Kriszti: nekünk is pont ilyen rucink van és ez van ma rajta!
A fürcsis képek csodásak azt hiszem ezek után lépünk mi ez ugyben!

Hát napirend:
4-5 körül eszünk reggel alvás vissza
ébredezés 8-9 körül általában fél10-kor eszünk!
Utánna a kiságyba és elvan elszorkozztatja magát!
Fél2-kor következő kaja!
Akkor már a hintában vagy a nagyágyon és játszik!
Közben ha jó idő van akkor séta utánna alma 4-körül
Fél 6-kor kaja
szorakoztatás 8-9 körül fürcsi
vacsi egy kicsit tévézünk és elalszik hol segitségel ,hol anélkül
ennyi

Hát reméljük hamar rendbe jön Matyika hasa!

Holnap kardiólogia majd jelenkezem na el mert fürcsi utánna alvás!

Kép
mogyoland

csajok!!!hogy én milyen balf@sz vagyok!!! Dorka hasa jobb és mégis felkel 4-kor... én persze a hasát hibáztatom... Anyósom meg rávágja, hogy az újbóli hajnali ébredésnek ált 2 oka lehet: éhség ill. fog... na ha a foga jönne akkor a tápitól nem nyugodna le gondolom, így maradt az éhség... na most megint 235 ml-t kapott estére... hááátha (bár nappal 180-akat kapott, így nem várom a holnap reggeltől az átütő sikert)

Jutta

KépKép
jutta

Móni, Ciripke, Mogyo! Jók a napirendek!!

Kat, szegény Matyi! Hasának az idő és a tejmentes diéta neked ill. a tápszer (nem emlékszem nálatok szopi van, vagy szopi + tápi?? bocsi) laktózmentes vagy gyógytápszer...
(Vírus és antibiotikum okozhat átmeneti laktózintorelanciát, ami hasmenéssel jár... nálunk a vírus okozta...)

Janka nagyon szép!! A szeme...

Rami és Ágica! Hát jókedv az van!!

Ciripke, a helyedben nem panaszkodnék! :lol:

Látjuk, hogy leosztod Bettinek a gyereknevelést! :lol: Fürdet, etet, itat!! :lol: :lol:

Nadin nagyon szépen tartja a fejét, és hova is jártok úszni??

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Most láttom, hogy a lányaink között 1 hét van nekem a Petra még csak 150-180ml eszik mondjuk Nálunk is 2napja borult a napirend egy kicsit én a kajára tippelt,hogy kevés de ma próbálkoztam több tápival azt meg nem ette meg.
A kezét meg egyfolytába rágja meg mondjk mindent ami a kezébe kerül ez nem lehet fog? Vagy csak a foggyökerek alakulnak? Neked egy nap hány ml-it eszik a Dorka?

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi... ne tud meg... (mármint, hogy mennyit eszik....) brutál mennyiséget, úgy 1 liter magasságában...
Petrával ellenben ő megette a nagyobb adagot!
Fog már mocoroghat, csak onnan gondoltam, hogy nem az a baja hajnalban, mert evés után még vagy 2-2,5 órát alszik, és próbáltam először cumival megnyugtatni.... hááát szép ívben röpült...

(még egy dolog volt gyanús, megitta a vizet! eddig ilyet csak akkor csinált, ha még éhes volt)

Jutta

KépKép
jutta

Andi2, azt inkább ne akard megtudni mennyit eszik Dorka, mert az utolérhetetlen :-)
Mogyo, Ágika tényleg inkább Rád hasonlít, színeiben is, meg fizimiskára is! Nagyon szép kék szeme van!
Jutta, én Pesterzsébeten lakom, és úszni is ide járunk a kerületbe.
Nadint keltettem f8-kor, most meg már túl vagyunk a fürcsin és vacsin, és durmol szépen. Remélem 3 előtt nem kel.

KépKép
kertikiri

Lányok, falvédőt keresek Nadinnak, korábban megírta valaki valami b-vel kezdődő cég honlapját - az mi volt? Néztem a chinook designt, nagyon szépek, de még megnéznék mást is. Tud valaki ajánlani esetleg valamit? Köszi

KépKép
kertikiri

Ciripke, jó a napirend, csak nem tudom hol van ebben szó Marciról :lol: :lol: Ja, a sok feladat között azért itt-ott felfedeztem :lol:
Egy egész banán??? Jó huzata van az öcskösnek, hallod! És milyen édes kis elégedett utána :D
Még hogy tehén...cöcö!
Rajtad felbuzdulva ma az almalé helyett Panka is banánt kapott, hát, mit ne mondjak, sokkal jobban izlett neki. De csak 4-5 kanállal evett elsőre.

Kriszti, általában szopi után 1-másfél órával fejek. Nekem kézi avent-es mellszivóm van, attól 5 perc után görcsben áll a kezem és feladom. A pesztonka meg vagy egyfolytában sziv, vagy egy hülye lyukat kell állandóan befogni és elengedni, hogy valami történjen, szóval idétlen és a szivóereje se olyan nagy. Ez a lactina meg tök jól stimulálja a gyerek szopását. De nem sztárolom tovább, lehet, hogy másnak nem válik be. Bár szerintem 1 hónapra érdemes kipróbálni, a cucc, amit meg kell venni hozzá alkalmas kézi fejésre is önmagában, vagy bővithető elektromos készülékké, szóval nem pénzkidobás.
cukik a fürcsis képek, főleg a narancssárga gatya :lol:

Vicuska, Rami tényleg nagyon édi, úgyhogy nyomasd csak a képeket! :wink:

Kat, ilyet még én se hallottam, de tuti nem lesz gond! És miből gondolta a védőnő, hogy nem hall jól Matyika?
És miért akarod rászoktatni a cumizásra? Most pont abban a korban van, hogy az a jó, ha a kezét szopizza.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka írta a boribo-t. www.boribo.hu
falvédőjük van-e, nemtom
Petra még ébren :evil: nem értem. komolyan. Huba is aludt tudott elaludni. sztem a hasa fáj. de a tápit ette normálisan. meglátjuk.... :?
mindenkinek jó éjt!
és köszi a napirendeket

Kép
an°°di

Kriszti, mi innen béreltük a lactinát
http://www.medicahumana.hu/index.php?op ... &Itemid=27
apa hozta el, de én 5000-re emlékszem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, csak hogy holnap senkit ne bántsak a hsz-al, nem leszek! :lol: (Meg dolgom is van!)
Zsu! Nekem az idétlen pesztonka megfelel! :lol: És én nem szándékozom több pénzt erre költeni! Pankával akkor ugye most minden okés?
Jutta! Tömöd ezt a kiscsajt! :lol: Nem adsz egy kis teát neki? Csak, h ne egyen ilyen giga mennyiséget? Vagy ez hülyeség? :roll: Csak egy 5let!
Kriszti! Jók az uszis képek! :wink: (Az apáknak nem kötelező az úszósapi, csak az anyáknak? Csak viccelek! :lol: ) Nagy kedvet csináltál! Ha vége a Szemlének megyünk!
Macsek? Veletek?
Timi?
Vicuska! Nem vagy bőbeszédű! :lol: :lol: :lol:
Ciripke! A csupi kép tetszett a legjobban! :lol: És milyen zenét nyomnak az uradék? Nevük?
Andi! Az én mintanapirendes gyerekem is nyügi volt! (De már alszik kb. 10-től!) És nemtom miért, de ma 3(!)x szopizott! Valahogy megfeledkezett a sztrájkról! Nem kellett fejni annyit! Hurrá!
Na, jóccaka!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?