Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nóci!
Mi is hasonló cipőben járunk mint ti.Mi július óta probálkozunk ez a hónap sajna kimaradt.Én is gondolkodom,hogy apa haza jön és doki.Igaz nekem a Viki is fél év után jött.Nagyon szorítok az eredményekhez +++++++++++++++++++++++

Gabi!
Hogy vagy?Mencsi van?Hétfőn doki?

Kata!
Igen,persze,hogy téma a Vikinél a tesó.főképp,hogy az ovis társainak szinte mindenkinek kisebb testvére van.Minden napos szinte,hogy megkérdezi.Nekem mikor lesz kistestvérem? :cry: Amire sajna még én sem tudok mit mondani :cry: :cry:

dodó!
Nem tudok segíteni.Ezzel a vonalzóval még nem volt dolgom sajnos :(

Vera!
Hogy vagy???Írj,ha olvasod!!!

Kép
Kép
a.ibici

Pont most kattintottam ide ibici :lol: :lol: :lol: amúgy régen voltam már.
Hétfőn megyek megint ultrahangra és ezen már minden eldől mert az e hét hétfőin amikor voltam a nagyon minden szabályos volt. A petezsák a szikhólyag a baba csak szívhang nem volt. Akkor voltam kb 6+5 Szóval nagyon kellene lennie szívhangnak már a hétfőn de nem reménykedek mert a tünetek nem nagyon vannak csak a pisilés a szagundor meg a cicifájdalom.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Nem semmi! Akkor mensi szerint voltál 6+5 ??????????????? Mert akkor lehet csak 4+5 voltál, nem, akkor meg nincs szívhang? Nekem is 29. napi pé-vel mensi szerint 6 hetesen mondták, hogy semmi, majd kiderült, hogy csak 4 hetes voltam. szóval mensi szerint most már 37+5 lennék..............................

Nagyon nagyon szorítok Neked! Írj majd mindenképpen, mi volt!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!
Én azért szorítok neked++++++++++++++++++++++++++++++
Nem elég tünet ez 6-7hetesen??Olyan jó lenne.Tudom,hogy mennire szeretnél egy kiscsajszit :lol: :lol: Várunk hétfőn a jó hírekkel :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Teszek fel 1-2Peti képet! Bocs, ha kicsit sok lesz, de van közte mandarint egyedül pucolós, dinnye evős, és spagettifaló is :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs a sok helyfoglalásért! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

Akkor bocsi! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Hazaertunk!

Majd holnap delutan irok tobbet, mert most hulla vagyok.
Holnap dedipapanak van nevnapja es oda kell menni.

Magi
Vendég

Csajok!
Hogy nekem milyen rendes párocskám van. Ma elmentünk a nagy bevásárlóközpontba nézelődni, mászkálni volt kedvem. És képzeljétek, vett nekem egy 2GB-os MP3 lejátszót! Tudja, hogy nagyon régóta szeretnék. És mondta hogy mivel ő most magának számítógép alkatrészeket vett (fejleszti a gépét), igy én is megérdemlem, hogy kapjak valamit! Laughing Úgy örltem neki!

d.dodó

Dodo: De ari párod van...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!Nagyon szorítok+++++++Várunk majd a jó hírekkel :lol: :lol:

Magika!Várjuk ám a bezsámolot és képeket is :wink: :wink:

Viki!Nagyon édes Peti föleg az a fenyegető :lol: :lol:

Ibica!Lesz neki is kistesója majd ha apa haza jön és pik pak pociba lesz a babátok :wink: :wink:

Dodó!Nagyon édes a párod :lol: Tényleg nálatok lesz esküvö?Vagy már házasok vagytok? :oops:

Én ma nagyon kifáradtam tegnap anyosommal annyit beszéltünk a hütö takarításról,hogy haza jöttem és kitakarítottam most hulla vagyok :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
A héten voltunk másfél éves házasok! :lol: 2006.07.22-én volt az esküvőnk!

d.dodó

Nos gyorsan egy kis elozetes.

Nagyjabol kipakoltam, mar csak mosni kell es pakolni.

Magi

Kép
Vendég

Sziasztok lányok szép jó reggelt mindenkinek! Köszi mindenkinek a drukkolást! Amugy nagyon régen szedtem bogyot de csak 1 évig!

Mágika! Ez az 1 fénykép is azt mutatja, hogy fantaztikus síparadicsomban voltatok!

Viki! Nagyon ari a kisfiad!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Magika örülök hogy jól éreztétek magatok, tök jó a kép.

Csináltam tesztet, de negatív, nem is számítottam másra, viszont a hőm meg elkezdett felfelé menni. Hát én ezt már nem nagyon értem, nem tudom fel hívjam e a dokit, vagy ne.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 92000_.png

Dodó nagyon ari a párod. Nekünk 16-án volt 11 éve hogy megismerkedtünk, és nyáron lesz a 10 éves házassági évfordulónk.

vera megy a drukk neked holnapra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Viki te fiad is nagyon édes, tök jók a képek.

Kép

gabi1

gabi!
Nekünk febr.14-én van az évfordulónk :) (pedig előtte mindketten utáltuk a Valentin napot! :lol: ) Idén lesz a 4 éves évfordulónk!

d.dodó

Dodó!

Nekünk febr. 14.-én megismerkedésünk (szóval 1. randi) 5. évfordulója lesz ! :lol: :lol: :lol: Eszti is időzíthetné így az érkezését! :D :lol: :lol: :lol:

Magika!

Jó a kép, örülök, hogy itthon vagytok! :)

Mindenkinek köszi a képdícséreteket! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak titeket, és most szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megengeditek!

Van egy kilenc hónapos "nagy" lányom, és most indul a kistesó projekt.

Nansy

Kép

Kép
nansy

sziasztok!

Viki!
Jók a képek,ari nagyon Peti!A szegény csajok oda-vissza lesznek tőle!! :lol: :lol:

Magi!
Várjuk a beszámolót és a képeket!!

Gabi!
Hát ezt már én sem értem.Szerintem hívdfel a dokit holnap.

dodó!
Nagyon rendi a párod.Mi 7.hó 7.-én fél7-kor házasodtunk össze 7.éve :D :D ,9 éve ismerjük egymást.

nansy!
Üdv.köztünk mielőbbi pocakosodást kívánok nked!!Gyere hozzánk!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Elnézést, hogy ilyen hézagosan járok erre, de ez a csempe-parketta-konyhabútor téma teljesen lefoglal... De azért mindig visszaolvasom, hogy mi van veletek!

Ibi,
hát alapból nem vagyok egy könnyű természet, de most ezt a pár hónapot megpróbálom vidáman felfogni, arra számítva, hogy igy a baba is kevésbé lesz nyűgösködős és hosszú távon mind jól járunk... remélem.. :lol:

Moni,
az a hajnali Gellérthegyi séta nem is volt rossz, két kutyást leszámítva egy lélekkel se találkoztam, és így a madarak neszezése olyan hangosnak tűnt.. Meg kéne ismételni! Te sétálsz ott valamerre? Biztos vannak szép parkok?
Oxfordban vagytok ugye? Ott csak egyszer jártam a szokásos turista vonalon :D de így is nagyon tetszett!

Viki,
jók a képek!! Jöhetnek korlátlanul. (Kicsit ciki, de a dinnyét úgy megkívántam... :oops: )

Nóci,
én is nagyon görcsölős voltam, aztán a bogyótól mindez elmúlt (5 évig szedtem), és miután abbahagytam se jött vissza a nyűg.. :shock:
De most nektek drukk a babaprojekthez!
Vendég

Sziasztok!

Viki!
nagyon jok a Petis kepek! nekem az utolso harom tetszik a legjobban, a fenyegetos pedig kulondijat erdemel! 8) Zsoltinak is van egy ilyen felallasa, a nagyapjat szokta igy fenyegetni :)

Borsika!
Igen, nagyon szep itt a taj, foleg hogy egy szigeten lakunk, csak az idojarassal vannak gondjaim :? De ha szep az ido - mint pl most - akkor jokat lehet setalni v biciklizni. Bar a maganyos setakrol en mar lemondtam :? :) Ugyhogy koncentralj most a setakra, majd meglesz az a konyha is :wink:

Magika!
meg tobb kepet es beszamolot! :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Nansy!

Udv kozottunk! Jo koran nekifogtatok a tesoprojektnek :wink:

Gabi!

Sejtem, h most mar nagyon eleged van ebbol :? A legegyszerubb ut rtenyleg a doki :roll: Most akkor nem szedsz semmit, ugye? Vagy a Closty az megy?

A tegnap halo vendegeink jottek Magyarorszagrol, de mar el is mentek. Zsolti nagyon elvezte, ma nagyot setaltunk en meg most borgozos levelet irok, mert a m aradek bort szopogatom :oops: (Zsolti alszik, parom kikiseri a vendegeket) :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok

Mninem most nem szedek semmit, várnám hogy a műtét ta megjöjjön, de hát sehol semmi, csak ez a folyás ami hol van hol nincs. Délelőtt megint volt, de csak annyi hogy a wc papír lett enyhén véres barnás, betéten semmi. Holnap reggel meglátom a hőmet, illetve ha megint lesz folyás akkor felhívom a dokit, hogy mondjon valamit, mi lehet ez.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nansy! Üdv köztünk! És mielöbbi babásodást neked! :D

Borsika! Köszi a drukkot! Én mondom kb 1 évig szedtem a bogyot addig minden okés volt csak nagyon sokat felszedtem töle! Neked akkor nagy szerencséd volt, hogy utána sem fájt a pocod! Én nem estem bele abba, hogy ne fájjon utána! De ez van!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nansy!Üdv köztünk reméljük minél hamarabb összejön a kisetsó :lol:

Viki!Hol vetettek dinyét?

Gabi!Szerintem hívd fel a dokidat.

Dodó!Bocsi azt hittem nem vagytok házasok :oops: :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Köszönöm szépen az üdvözléseket, jókívánságokat. A párommal nyolc éve vagyunk együtt, hat éves házasok leszünk májusban. Mártika elég nehezen jött össze, hónapra pontosan négy évig próbálkoztunk. Végigjártunk mindenféle vizsgálatot, meddőségi intézeteket, de semmi problémát nem találtak. Inszeminációt javasoltak, majd sikertelenség esetén lombikot, de én idegenkedtem tőle, főleg úgy, hogy okot nem tudtak rá mondani. Végül spontán estem teherbe. Remélem most nem kell ennyi időt várni a babásodásra.

bangham - Valóban elég korán tervezzük a tesót. Kis korkülönbséget szeretnék, remélem összejön. :D De látom neked is pici fiad van. Otthon vagy vele?

Gabi - Remélem rendeződik a ciklusod, ha megnyugtat mindenképpen hívd fel a dokidat.

Kép

Kép
nansy

Sziasztok!

Nansy: Üdv köztünk.....hajrá :!: :!: :!: :!:

Magi: Nagyon jó a kép.... és gyönyörű a táj :lol:

Viki: Nagyon jók a Petis képek.... főleg a morcis :wink:

Vera: Hogy is most :?: :?: :?: Nagyon lemaradtam :cry: Mikor lesz legközelebb doki?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Na most kicsit bovebben irok, de meg nem sikerult visszaolvasni.

Szoval szombaton mentunk sielni Ausztriaba.
Odafele megalltunk Becsbe a Toys r us-ba, amiben semmit nem vettunk, mert total ki volt fosztva.
Atmentunk a SCS-be ahol van baby one bolt es ott megvettem a bolcsot amit szerettem volna.
Mar ossze is szereltuk es nagyon szuper. Ennek nagyon orultem.
Kép

Delutan megerkeztunk a helyunkre.

A szallas turheto volt, de nem volt az a csucsszuper, bar igaz olcso volt.
Barati tarsasaggal mentunk 13-an voltunk es ok inteztek mindent.

Masnap szep ido volt, sieltunk stb...

Hetfon reggel a sokk cuccal elcsusztam a parkoloba a kocsi mellett.
Nem estem nagyon, sot mondhatni ugy nem is setem el igazabol, csak kifordult a jobb labam, ami amugy is fajt, mert a 3-ra tettek a hotelba minket es sokat lepcsoztem.
Igy a terdem teljesen tropa lett. De azert jo volt minden.
Egesz heten gyonyoruen sutott a nap es meleg is volt, egy nap volt rossz ido, de apa es Zoli akkor is mentek sielni.

Zoli overaljat a Hervisbe vettem nem volt olcso, mert 11 000 ft volt, de megerte.
Egesz nap sieltek esobe meg hoba es estere sem azott at a ruhaja, apa columbiaja sem.
De a tobbiek mar delbe jottek haza, hogy tisztara atazott a cuccuk es faznak.
Szoval megerte megvenni. Nagyon szuper, mert Zoli egyszer sem fazott, pedig csak harisnyat es egy triko+pulcsit kapott ala.

Ahol voltunk ott volt a si szlalom vilagbajnoksag is, igy egy nap jo nagy tomeg es buli volt a kornyeken, nagyon szupi volt.
Olyan volt, mint egy regi kulturalt fradimeccs csak sokka tobben voltak.

Pentekre mar ugy fajt a laba, hogy alig tudtam menni, de bedagadni nem dagadt be es nem latszott rajta semmi.
Mivel a sulyomat a masik labamra helyeztem igy az is elkezdett fajni. Delutanra mar a csipomtol lefelel zsibbadt es fajt az egesz nabam, a masik meg terdtol levele.

Most mar jobb, csak akkor rossz, ha a jobb oldalamra fekszem.
Nagyon rosszul alszom, mert ha balra fordulok, a gyerek nem szereti es nagyon mozog. Hanyatt mind a ket labam zsibbad terdtol lefele, jobb oldalon meg az egesz jobb labam.

Ami meg furi, hogy mikor a WC-re ulok, es pisilek, akkor ugy kidudorodik valami az egesz also reszemen, mintha szulnek. Nagyon ilyeszto szamomra es aggodom is miatta. Emiatt a fenekemnel kinyom egy eret, ami a olyan mint egy vena. (mint mikor a karunkat szoritjak a vervetelnel es kilatszik az er) Ilyen is van es teljesen kidudorodik, de csak akkor, mikor ulok. Faj is es zavar is, hogy mi lehet ez.
Volt mar valakinek ilyen?
Na jo errol ennyit.

Szoval szombaton jottunk haza sielesbol, megalltunk meg ket masik toys r us-ba ott kaptunk vonatot Zolinak a vonatszettjehez, ezt hozza majd a kisteso.
Vettem meg egy Zenelo forgot a kistesonak es egy ajtodiszt is.
Ma igyekszem rendet rakni es utana lefotozom nektek.

Dobok meg egy par kepet is a sielesrol, bar nincs sok, mert a sielesrol nem lehet sokat kesziteni, ami normalis is.

Magi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hahoooo lanyok!

Merre vagytok?
Vendég

Sziasztok megjöttem.
Műtenek mert esik össze a petezsák. Holnap megyek reggel fél 8-ra a khba de hogy aznap meg is csinálják e vagy csak egy két nap múlva nemtudom. Ez majd holnap derül ki.
Magi nagyon megy az irigy.
Mindenkinek jó egészséget és aki most abbásodna ne kapjátok el az infut az első 8-10 hétbe mert nekem e miatt halt el végleg.

harivera
Budapest XXI. kerület

harivera!
:cry: Nagyon-nagyon sajnálom!

magika!
Nagyon jók a képek!! Azért vigyázz magadra.... nem lehet kellemes a lábfájás!

gabi!
Te hogy vagy? neked megjött már rendesen? Vagy voltál dokinál?

d.dodó

Vera: Kitartást neked és gyere mihamarabb a hírekkel, hogy hogy vagy!!!!! Úgy sajnálom, hogy így alakult :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ugy látom a felső vonalzóm végleg megállt! :( De ilyet már nem is tudok ujat csinálni, mert itt 2007 októberét kéne beírni, és már csak a 2008-at, és 2009-et ajánlja fel..... Na mindegy, egy darabig még hagyom, hátha ujra indul!

d.dodó

Szia Dodo. Hátha észhez tér :roll: Én sajna nem tudok neked ebben segíteni :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!

Nagyon sajnálom ! :(

Magika!

Jók a képek nagyon :) Sajnálom a lábfájást, mielőbbi jobbulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

Nagyon sajnalom!
Kitartast es erot kuldok!
+++++++++++++++++

Viki!
Te hogy vagy?

Dodo!
Nekem is megallt a vonalzom es ujra keszitettem!

Zsuzska!
Mikor tesztelsz?

Magi
Vendég

Magi: Sajna ma reggel megvoltak piri első csöppögései. :cry: :cry: ... úgyhogy febr. 14-én megyünk a Forgács Intézetbe.....amit igazán várok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

magika!
köszi... én is ujra tudtam csinálni, és bemásoltam az uj kódot :)

zsuzska!
Sajnálom pirit! :(

d.dodó

no problémo..... biztos csak arra várt,hogy anyukája befejezze a félévét és ne izguljon a vizsgák miatt és most megajándékozza őt hipp-hopp :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
En is nagyon sajnalom.

Dodo!
Latom sikerult neked is a vonalzo.

Amugy hogy vagy?

En ma beszeltem a szulesznovel, akit az orvosom ajanlott es elvallalt.

Magi
Vendég

magika!
Én jól vagyok, bár sajna mostanában álmatlanságban szenvedek.... nem igazán alszom éjjel, ugy 5-6 fele alszom el, 7-kor meg kelni kell a suli miatt!! amugy nagyon várom már a jövő hetet, mert jövő hét pénteken lesz 9-kor UH :) !
Most hétvégén meg megynk IKEA-ba vásárolni..... lehet a kiságyat is megvesszk :lol: ! Meg lassan ruhákat is elkezdek vásárolgatni!

d.dodó

arik vagytok, lányok, nagyon jól esik :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dodo!
Drukkolok, hogy minden ok legyen.
Bar bizti minden ok lesz.
az ikea az jo. Nagyon gondolkodtam, hogy lecserelem en is a gyerekszoba butort arra a szep ikeas feherre, de vegul ugy voltam vele, hogy most nem, mert kell a penz.

Zsuzska!
Miert mentek a Forgacs Intezetbe?

Magi
Vendég

Sziasztok!Újra itt vagyok,sajna gépem nem volt jó eddig és nem tudtam írni.KEdden jöttünk haza kh-ból.Minden oké velünk,súlyunk még nem igazán akar elindulni,de majd igyekszünk és mindenkit utolérünk.

Egy kis szüléstörténet,nagyvonalakban....
17én este csak a szokásos jóslókat éreztem,majd 10 után tűnt fel,hogy ezek bizony 6 percenként jönnek és egyáltalán nem "kicsiny" keményedések.Éjfélkor hagytam a családot aludni,kimentem nappaliba...4 percesek...húúúhaaaa.... :shock: Fél 1kor csörgettem szülésznőmet,megbeszéltük vele,hogy 2 körül indulok....apát is felkeltettem,anyumat felhívtam Dorkához.2kor már a kh-ban voltunk,szülésznőm már várt.:)
Ügyeletes doki megvizsgált...3 ujjnyi...hurrá! Hívták a dokim. Labdáztam,sétáltam,szedtem a homeós bogyeszokat.2 percenként másfél percig tartó fájásokkal követeltem egy kis Bonanzát vagy Ákost!!! :lol: :lol: 3 előtt beért a dokim,ekkor már éreztem hogy nyomnom kell,gyors burkot repesztett.Pár fájást megvártunk (kb 2-t :lol: ),majd nyomtam és nyomtam és nyomtam. :D :D Kicsiny gátmetszés (2öltés),enyhe dokinyomás ( :lol: ) és 3:15kor megláttam a kis buksiját.:) Első mondatom (nyomás közben):JAjjjj de kicsi,ugye nem viszik a korára..... :roll: Dokim kiakadt... :lol: ,foglalkozzak mással,mert még nyomnom kéne.... :shock: IGENIS!Még 1 nyomás és kibújt az én édes kicsi tücsköm.:) Hihetetlen boldogságot éreztem,teljesen más volt mint 3 éve...akkor nem is voltam magamnál,de most minden pillanatra emlékszem. Puszilgattam a kis csupapsz,véres fejecskéjét,minden fájdalom elmúlt...

Aztán jött a fekete leves.... :shock: :cry: :cry: :cry: Sajna a méhlepény nem vált le....20-25 percig próbálták külső hatással,nyomással,oxytocinnal de nem adta magát...A méhem szülés után egyből összezsugorodott,méhszáj záródott....Dokim nem tudott mit tenni,mint újra tágítani és manuálisan szedte le a lepényt...Még a párom is kiküldték...Hát Csajok!!!Felért 10 szüléssel... :cry: :cry: Seduxent kaptammajd Algo-t,de semmit sem hatottak.:(

Ennyi lenne az én történetem,gyors szülés volt,kis izgalommal a végén,de bármikor újra vállalnám.:) Hiányzik a pocim,hiányzik az egész várandósság.Helyette viszont itt szuszog az én drágám. :D :D :D Ez az igazi boldogság!!!

Sajna nem sikerült még visszaolvanom,csak ezt az oldalt.
Magi látom jól sikerült az idei síelés is.Szép kis család vagytok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt,az sms-eket.KEdvesek vagytok.Bettivel sikerült beszélnem is,remélem jól vagy Betti!!!???

Zsuzska!
Sajnálom.:( Hajrá,hajrá!Remélem jó híreket kaptok majd februárban!

Ha időm engedi olvasgatok és mindenkihez szólok,de 2 csajjal nem olyan egyszerű az élet.
:lol:

Hédi,még a kh-ban:
Kép
Vendég

Két éve próbálkozunk a gyerőccel.....tavaly otóberben derült ki, hogy prolactin gondjaim vannak.... kaptam rá Bromocriptint, attól még rosszab lett, aztán Norprolac-ot, az segített, de csak a szint közelében vagyok még mindig, nem a szint alatt.....már két hónapja nem szedek semmilyen gyógyszert, de még mindig semmi....meg a dokim úgy érzem, hogy nem igazán jó.... vért is csak akkor vett tőlem, amikor éppen beestem hozzá, pedig úgy tudom, hogy kimondott napokon kellett volna..... meg nem is igazán izgatta, hogy mitől alakult ki nekem....szóval ezért.....

Hú....bocsi a litániáért :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

lego!
Nagy nagy GRATULA!!!!! Gyönyörű Hédi baba!! :wink:

d.dodó

Sziasztok!

Lego - Hatalmas gratula a babához! Sok tejcsit és pihit nektek!

Zsuzska - Nagyon sajnálom. Látom Forgácsot veszitek célba, anno nálunk is ez lett volna a következő lépés. Megkérdezhetem, hogy mik az előzmények?

Magika - Szuper vakáció lehetett. Remélem gyorsan rendbejön a lábad. Nagyon jók a képek.

Dodo - Mit tanulsz? Én is egyetemre járok, most lett vége a vizsgaidőszakomnak. Baba mellett elég húzós volt.

Gabi - Felhívtad végül a dokit? Mit mondott?

Nálunk nemsokára félidő...

Lányok, kérdezni szeretnék. Szerintetek mennyire fontos felkeresni a dokimat, most, hogy indul a babaprojekt? Kivizsgálás miatt. Kb szeptemberben voltam nála utoljára.

Kép

Kép
nansy

Zsuzska - mire megírtam a hozzászólást, te is leírtad a szitut.

Kép

Kép
nansy

nansy!
Én svéd nyelvet tanulok csak, ha már egyszer itt vagyunk! :) De svédül (svéd magyarázattal) tanulom a svédet! :lol:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?