Új privát üzeneted érkezett!

Enikő!Gratula Viusnak a wc-hez,tuti hogy a dícséret sokat dob rajtuk,Málnus még nagyon kicsi,de ha megdícsérjük,úgy vigyorog,hogy csak na!

Melinda!Lindinek nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Csajok!Én is vagyok iwiw-en,Kissné Petrezselyem Anett :wink:
Szandra megkereslek majd!
20140113113746

Sziasztok!!

Melindának, Lindinek, Orsikának NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Enikő!
Viusnak puszik, nagyon ügyi. Csak így tovább, örülök, h "fütyül" a szakvéleményekre! :) Fotók???????
Zitusék hogy vannak??

Kármen!

Várjuk a képeket:-)

Melinda!

köszönöm szépen az infókat!

Zitacicu!
Nagyon tetszik a fiad leleményessége! talpraesett kissrác! :lol:
Nem is hinnénk, mennyire okosak a gyerekeink. (Ábel odavan a kispárnáért, bárhol lefekszik rá, rágcsálja...az apja egyik este leheveredett és a feje alá tette az imádott párnát. Ábel odavitt egy "semleges" párnát, és elvette a sajátját... :lol: )

Niki!
Mi a járókát 3 hós kora óta használjuk. Mostanában főleg arra, h abban van, amíg teszek-veszek. Muszáj a "ketrec, mert mindenhová felmászik és nem lenne egy nyugott percem sem. Szóval, ha emiatt szeretné, akkor érdemes. Ja és persze gyakorolhatja benne a lépegetést, felállást...

Szép napot, vigyázzatok a szélben!!!!! :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Már jó régen voltam megint...
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT Kívánok az ünnepelteknek!!!!!!!!

Niki!
Szerintem sem érdemes járókába beruházni. Nincs hozzászokva,úgysem maradna szerintem benne vagy balhézna végig.

Zitacicu!
Férjemnek is elmeséltem Norbika milyen rafkós. Nem semmi logikája van a kissrácnak már ennyi idősen!! Mi vár még rád.. :shock: :D

Enikő!
Violának gratulálok én is!! NAGYON ügyes kiscsaj!!!!

Anett!
Bejelöltelek az Iwiw-en :wink:

Nálunk minden szép,minden jó :wink:
Dobok egy tegnap esti képet vagy kettőt :lol:

Kép

Kép

Kép

3 lett belőle 8)

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szia Szandra!

Először is köszi a sok értékes:-) infót:-) CSak tudnám, hogy nekem hol van a körzeti védőnőm, halvány lila fogalmam sincs, ezt ki tudja megmondani? Sikovanyecz dr- hoz járok, nagyon szimpi nekem, csak nagyon sokan járnak hozzá.Nem is értem, hogy hogy bírja. Van-e vki aki hasonló idős terhes(12.hét), mint én??? Mert úgy látom, hogy itt már mindenki előrébb van:-)

Krisztina (micike28)
micike28

Köszönjük a köszöntéseket!!! :D

Szandra! Egyéni vállalk.: febr.15., "sima" magánszemély: máj.20.

Enikő! Nagy gratula Viusnak!! Csak így tovább, és át lehet írni azt a nagy tudományt. :)

Szilcsi! Én mind2-vel 5 hétig véreztem, teljesen normális.

Niki! Tutira nem vennék 1 évesnek járókát már.

Kinga! Nagyon édes Kitti lányka! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

sziasztok, tegnap és ma alig voltatok itt. :)

micike, hol laksz? Egyébként a körzeti védőnő, a körzeti rendelőnél van. Általában egy épületben, vagy a gyerekdokinál.

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok!

Karmen!

Jól sikerült a vizsgám lett.Ja és az írásbeli (nem hivatalos)pénteken lett volna és nem tudtam így szombaton még azt is megíratták velem,de az is lett.Febr. én már az OKJ-s papírért megy a dolog.

Most mentek el a vendégek iszonyat nagy a kupi itthon...segitsééééééééééééég :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zita! Ez szuper, ügyi vagy! Bocs hogy kavartam, csak tudod nem lehetett volna hogy jön anyos köszönteni én meg lelépek, föleg Norbival.

Niki! Én 1 évesen vettem járokát Orsinak, Norbinak igy már van de még nem használtuk, és nem is fogom amig nem tud magától felülni. Ahhoz kemény az alja hogy feküdjön csak ugy rajta, felülni egyedül nem tud, ahogy felállni sem, megülni tud de amig egyedül nem ül fel ha elborul akkor nem tud visszaülni v. ahogy neki kényelmes igy én nem teszem bele még egy ideig. Utána ha már egyedül felül, áll majd akkor fogom használni mert akkor már ellesz benne, szeretni fogja, most azt hogy csak ugy hasaljon az alján nem hiszem szeretné, meg arra böven elég a szönyegen a habtapin hasalni, ott még a helye is sokkal több. Szoval én nem tartom feleslegesnek 1 évesen sem, söt nekem nagy segitség volt akkor már amikor magátol ment volna mindenfele a gyerek igy meg tudtam nem tud kiszökni ha dolgom van valahol.
Ja én ujat nem vennék, nagyon szép, új állapotúakat lehet venni sokkal olcsóbban és akkor nem gond ha mégsem szereti majd v. már nem sokáig használjátok, ha eladod majd nem tudsz rajta sokat bukni

Micike! Én azt csináltam hogy megnéztem hol van közelben ahova tartozhatunk körzeti gyerekrendelö, felhivtam és megkérdeztem hogy oda tartozunk-e védönöileg v. sem, ök meg is tudták mondani hova tartozunk.

Melinda! Neked is boldog szülinapot!! Képeket várjuk!

Zsuzsi! Köszönjük, ha lesz idöm feltöltöm a képeket

Kinga! Kitti még mindig tüneményes!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ismeri valaki a SUNRIDER termékeket?

Van akinek 1,5-2 évesen REFLUX os a gyerkőce, Tudtok nekem ebben segíteni? Tényleg jó erre a sunrederes calli tea, meg még néhány dolog? Vagy esetleg természetes valami, tea, por, gyógytermék, ami a gyógyszerek mellett, helyett segítene?
Köszi

[/b]
zamarti

Sziasztok!

Egy ismerősöm keres HOMEOPATÁt, Szegeden vagy környékén.
Tudtok valakit aki tényleg jó és meg tud gyógyítani allergiás gyerkőcöt. Van tapasztalatotok?
Köszönöm ha segítetek
Márti
zamarti

Sziasztok!

Londoni krt-on lakunk, nem túl rég költöztünk ide, még azt sem tudom, hogy gyerekrendelő hol van itt a közelben, de majd kinyomozom:-) Vki esetleg a közelből?:-)
micike28

Köszi Karmen

NEKED IS KAJLA!!!!!!!!!!! :wink: :)

Kép
Kép
zitacicu2

Sziazstok!

Micike írtam privit!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Ha vkit érdekel,a Nagyáruház passzázssorán a játékboltban van vagy két sor vadi új farsangi jelmez.Van ami elég drága,de láttam sokat sokfélét elfogadható áron.
Gondoltam szólok,mivel sokaknak nincs ideje jelmezt gyártani,v. nincs ötlete.
Még a Plusszban is volt pár értelmes és jó minőségű..

Más.
Sógornőm pesti,és a 3. babát várja.Mikor vele beszélgettem-felmerült egy tanulságos téma.
Neki is elég nehéz megoldani,hogy eljusson minden fontos vizsgálatra,meg hát ott rengeteg idő is elmegy a várakozáson kívül utazásra is.
Valahol olvastam régebben,hogy vannak szakképzett ápolók,akik házhoz mennek levenni a vért pl,és leszállítják ahová kell..stb.
Nem tudom ez működik-e még,és ki veheti igénybe,de szerintem 2 gyerek mellett várandósan indokolt lehet..

Gira!Ez neked is jó lehetne...

Aki tud a témáról többet,v. bármit szóljon hozzá.Várom.:)

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szép estét!

Melinda, boldog szülinapot nektek! :lol:

Anett, jelöltelek. :wink:

Szilde, barátnőm tejet adott le, amikor kicsi volt a kisfia, ahhoz ugye kellett vérvétel is, hogy leadhassa a tejcsit, és mivel egyedülálló volt a babával, nem tudott elmenni, így házhoz ment hozzá at ápolónő és levette tőle a vért otthon, ha jól rémlik, talán 2 vagy 3 ezer forintért (de ez itt volt Szegeden). Na ez nem nagy segítség, de van ilyen, azt biztos! :wink:

Zitacicu, gratula a sikeres vizsgához! Megveszed végül a gépet? Norbika tényleg nagyon okos, mi lesz itt később!??? :lol: :wink: Csak győzzetek majd túljárni a kis eszén! 8)

Kinga, aranyos a frizurája Kittinek! :D Emlékeztet valamikori önmagamra... :wink: :lol:

Karmen, majd ha találkozunk az úszáson, megölelgetheted Lalit! :wink: Ha meg ilyen picibabára vágysz, ugorjatok neki hármaskának. :wink:

Zituskáék lassan hazamehetnek, nem? Talán holnap, ha jól számolom és minden oké velük??? Nem tudom felhívni, mert egy számmal kevesebbet küldött el, amikor megírta e-mailben a telefonszámát. :shock:

Hú ez a hülye idő! :x Utálom! Fütyül a szél az ablak előtt, huzat van a fürdőszobában :shock: és Lalit is nagyon megviseli ez a front. Este hattól ordított, még a könnye is folyt, 20 perce aludt el, de nagyon nyugtalanul alszik szegény, a szél folyton nekivágja a faágat az ablakának és állandóan megijed. :( Éjjel is kétszer kelt, kettőkor és ötkor, de látszott, hogy csak vigasztalásra vágyik, mert negyed óra alatt bealudt megint a cicin.

Kép
szilcsi

Melinda,
Isten éltesse Lindit!
Vendég

Melinda!

Sok boldogságot a kis szülinaposnak!!!!

Szilcsi!

Megvettem végül apa már ki is próbálta nemeg a gyerekek is .Niki nagyon élvezte :lol:

Szerdán megyünk kontrollra ,de már olyan de olyan jól vannak hogy csak na...... :lol:
Szerintem már piszkosul unják magukat itthon.ez főleg a Nikin látszik minden vacak miatt sírva fakad ,már megfürdetjük a babáját egy nap ötször meg takarítunk(minden eszköz van neki miniben),de mondja hogy akar menni bölcsibe..... :roll:
Nem tudom mi van most a levegőben de én olyan de olyan fáradt vagyok hogy nincs erőm semmihez.....

Kép
Kép
zitacicu2

Dancsi!!

Kicsit el vagyok varázsolva és szeretnék nagyon sok boldog szülinapot kivánni Boldinak így utólag is....

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi! Én még néha most sem értem hogy volt eröm másodszorra is végigkinlodni a terhességet, de egyet biztosan tudok, többet ezt nem vállalom, még akkor sem ha tudom igy utolag megérte. Pedig nagy családot szerettünk volna, de nem kisértem a sorsot sem, igy is hatalmas csoda hogy Norbi megmaradt (Orsi is de vele nem volt annyira veszélyes még) nem tudnám elviselni ha rosszul végzödne. Szoval marad hogy csak vágyok pici babára :lol:

Zitacicu! Örülök hogy jol vannak a gyerekek Orsi sem olyan hogy itthon jól ellene, pár nap és nem tudom lekötni.

Szilde! Én is láttam már többször Szegeden hogy hirdették házhoz mennek, de egyik sem ingyenes, olyanról én sem tudok.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitacicu!
Én köszönöm! Nagyon ügyes vagy!

M.Kriszta!
MI van veled? Vizsgák? Emese?

Melinda!
Lindinek én is kívánok minden szépet és jót! :D

Enikő!
Te teljesen meggyógyultál? Grat a szakértőket meghazudtoló lánykádnak! Csak így tovább!!!!

Kép
kajla

Sziasztok!

Rengeteg a dolgom mostanában, nem sok időm van írni nektek! :( Ha kész leszek a nagy munkával, talán meg is írom, hogy mi volt az! :lol:

Melinda: Boldog szülinapot így utólag az ünnepeltnek! :D

Zitacicu: Gratula a vizsgához!!! Legközelebb én is befizetek hozzád egy manikűrre!!! :lol:

Kinga: Kitti csak úgy ragyog!!! :D Nagyon bájos kislányotok van!!! :lol:

Mindenkinek nagyon szép, napsütéses délutánt kívánok!!!!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Hefe!
Nem tudnánk besegíteni abba a nagy munkába? :wink: :lol:
Én úgy is munkát keresek!!!

Lányok!
Tényleg! Nem hallottatok valamilyen jó kis állást (pl. irodai)???

Kép
kajla

Köszi csajok a gratulákat,de a neheze majd febr.11 től lesz,igazán nem is tudom mi volt az értelme annak hogy csináltunk a suliban vizsgát(dettó ugyanaz ami majd a rendes vizsgán is lesz),de az oktató szerint ez előírás.Gonolom ha ott tudtama kkor a vizsgán is fogom.egyedüli dolog amitől félek az az anatómia.Na az valami extra brutál ,fogalmam sincs miért kell ilyen mélységig tanulni.Oké hogy a szakmához tartozik..de ennyire... :shock:
A kreszhez a felvételi márciusban lesz, de komolyan attól jobban félek mint a kéz és lábápló vizsgától.Talán azért mert nagyon nagyon akarom hogy felvegyenek.Mondjuk ha felvettek az sem lesz egy leányálom amilyen tantárgyakat emlegetett az előadó... :roll: ,de fene bánja csak vegyenek fel.akkor már ráérek aggódni az oktatáselméleten stb..

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bocsi, hogy önző leszek és nem reagálok most senkinek semmire, ki vagyok purcanva, de azért olvasok, és mindenkinek gratula mindenhez amihez kell (aki megérdemli tegye zsebre)....na szóval csak örömködni jöttem, ugyanis:
NINCS VESEMEDENCETÁGULATA a fiamnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most úgy kb. minden madarat el tudnék kapni röptében.....
Szóval ma voltam a klinikán uh-on, és teljesen normális mindene.
Úúúúúúúúúúúúúúúgy örülök!

Ilyen szép napot mindenkinek :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csajok OFF leszek de fontos!!!! :oops:

Nem tudjátok hogy az adó visszaigénylés hogyan működik? ? A zuram most hívott, hogy felmentek a műszakból mindannyian sorba a munkaügyre, és mondta a munkaügyis csajszinak, hogy 3 gyerek van szeretné az adót visszaigényelni, erre a csaj nézett, hogy ő ezt nem tudja hogyan műxik! Na ha ő nem tudja, akkor ki tudja???? :shock: :roll:

Meg a másik az adó 1% amit felajánlanánk alapítványnak. Erről se volt halvány gőze se! :shock: De én nagyon szeretném ha a Korinta Alapítványnak utalnák, mert ők üzemeltetik a Korai Fejlesztőt ahova hordjuk Viust és sokat köszönhetünk nekik..... Szal ez hogy műxik? Jártas ebben valaki??????? :roll:

[size=9]Hja és valaki nem tudja eldönteni hova utalja az 1%-án én nagyon szivesen megadom a korai fejlesztő teljes nevét és számlaszámát :oops: :oops: :D [/size

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Beaaaaaaaaaa: hiphip hurrááááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Bea! Dejjóóóóóóóó!

Enikö! Na jó kis munkaügyes mondhatom. Nekem a kérdés nem világos teljesen. A bevallásban nem tudod hogyan kell adot visszaigényelni v. az adójóváirást nem tudják hogyan kell kérni?
Én is hoztam a multkor a Korintátólk 1% papirt, de az idén sem lesz mit felajánlanom sajnos, egyikünknek sem, most számoltam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Orsinak nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen: amit a 3 gyerek után visszakapunk gyerekenként 4000 ft asszem/hó ezt nemtudta a munkaügyis....
A zuram szerint nem az eszéért vették fel a kiscsajt :lol: 8)

ceniko
Szeged

Enikő.
A gyermek után járó adókedvezményt, az adóbevallásban kell kérelmezni, ezt a könyvelőnek kell tudnia ( reméljük :) ). Amikor a zuradnak csinálják az adóbevallást, akkor vam erre egy külön kis rublika, ahol fel kell sorolni a gyerkőcöket, és ott kérni az adókedvezményt.
Tanács, egy összegben a címetekre postázva kérjétek. Sokan , akik nem önadózók, a fizetéshez csapva kérik, és bizony sok helyen elfelejtik kifizetni. Persze tisztelet a kivételnek. Ilyenkor egyébként érdemes önadózónak lenni.
Üdv.
Kép anya és lánya

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok!

Bea!
Tök jó!
Mikor voltál ma a klinikán? Én is voltam uh.-on 2 óra felé, ott is volt a dokid éppen.
Én megjártam ma délelőtt a belgyógyászatot. Mégse a Holczingerhez kerültem, mert nem jól adtak időpontot. :roll:
A Császár doktornő nézett meg, normális volt, minden oké. :wink:
Délután mentem a klinikára, úgy nézz ki még mindig puncis a baba! Vele is minden oké!! :lol:

Boldinak, Lindinek, Orsinak Boldog születésnapot!!!! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Akkor jól elkerültük egymást, én negyed 2 körül jöttem ki a klinikáról. Dokim ma ügyeletes volt. :) Örülök hogy minden oké veletek. Márk? Pocakfotó?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lányok!
Tudom, hogy nem igazán a szivetek csücske a Czank, de csináltatott valaki 4 d.-s uh.-ot a medicenterbe?????????
Ugyan is ott Ő csinálja.
A medicenter pedig elfogad egészségpénztári kártyát, nekünk pedig van. Igy gyakorlatilag ingyen megúsznánk, 13 ezer helyett! :wink:
Szóval, ha valaki volt, irja már meg légyszi, hogy milyen volt!!!!
Köszike!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bea!Nagyszerű ez a hír,örülök, nálunk is így volt látod mondtam én, hogy elmúlik!

Kármen!Boldog szülinapot Orsinak!
20140113113746

Karmen,Orsiának,,Dancsi,Boldiának,Melindának,és Melinda ,Lindiének Boldog szülinapot kívánok!!!!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Zita,nekünk a anno még a kettesbe a Czanki csinálta,mi nagyon meg voltunk vele elégedve(1,5 óráig voltunk bennt,)
Aznap voltam,kötelező Uh-n,a klinikán,és ugyanazaok lettek az eredmények!!!!! :wink:

Bea,nagyon örülök ,hogy minden OK a babával!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Az adókedvezményt,hány gyerek után lehet igénybe venni????
Nekem majd mikor küldi a Tb,hogy mennyi pénzt kaptam,vagy az Államkincstár is fog küldeni????
Vagy személyessen kell majd bemennem érte???
Úgye a Barni nov.27-én születette!!!
Tud ebbe valaki segíteni???

Kinga,annyira édes Kiitti!!!
Na jó,te is édes vagy rajta!!!! :lol: :lol:

Enikő,nagyon ügyi Viola!!!!
Mire jutottatok az ovival?????????? :?: :?:

Zituskáékról tud valalki valamit????

Kép
bibi226

Enikő, és Daninak a cége csinálja az adóbevallását??? Hátha ilyen a munkaügyes, akkor inkább szóljon, hogy önadózó lesz, és hozza el nekem a papírjait, meg ha van egyéb kedvezménye, arról az igazolásokat (pl. lakáshitel kedvezménye, egészségpénztári, nyugdíjpénztári igazolás, stb.), aztán bepötyögöm neki az ABEV progiba.

Bea, ez jó hír!

Zitaa, örülök, hogy minden OK veletek.

Ági és
KépKép
exdeus

Szia Zitacicu
Itt ül mellettem egy közös ismerősünk. Ha csak annyit mondok zephyr 400? csongrádi motoros találkozó, néhány évvel ezelőtti. Aróval vitt a Mácsai Béla, éppen mosolyszünet volt nálatok?
Ő lesz a lányom keresztanyja. :)

Adókedvezmény 3 gyerek után jár, havi 4000 Ft, amit vagy a munkaadó hozzácsapja a fizetéshez, vagy adóbevallás után az APEH küldi ki a címre.
üdv

Kép
Kép
szandra29

Karmen: Orsit Isten éltesse :) :) :) Most átadoma gépet Boginak, később jövök :wink:

ceniko
Szeged

Karmen! Isten éltesse a nagylányod!!

Csak ennyire jöttem, hatalmas vírusok lepték el a gépünket, azt sem tudom, ide hogy jutottam, hogy írjak. :roll:
Bea + Gergő mit csináljak velük????

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Karmen!
Orsinak boldog szülinapot kívánunk! :lol:

Bea!
Nagyszerű hír!!!! :lol:

Zituskáékről nincs semmi hír?

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bea!
Ez fantasztikusan jó hír!!!!Szuper!!!

Karmen!
Orsinak boldog szülinapot kívánunk!

Melyik újságban hírdettek ilyen vérvételt?

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Lányok: tud-e valaki gyerek gastroentológust itt szegeden? Magánrendelést? Ha igen, írjátok már meg légyszim meg hogy mennyi a magánrendelésen a tarifa. Kösziii!

Kép
gyanixi

Nixi! Dr Vass Noémi nagyon kedves,a Miniklinikbe rendel magán,árat nem tudok nem voltunk nála,anyukája jó ismerősünk!De ha felhívod a Minikliniket időpontért megmondják az árat is,vagy rákérdezel először az árra,nem lehet túl sok szerintem,mi a Tornyosnál voltunk ott 2 x, 4000 ft-ot kért!
20140113113746

Sziasztok!

Orsikának és Lindikének mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!! :D:D

Anett :) Köszi szépen a priviket, ha Kristóf délben elaludt igyekszem válaszolni rájuk!

Bea :) Szuper, hogy elmúlt a vesetágulat!!! :D

Enikő :) Gratula Viusnak :D :D

Kinga :) Kitti tündéri, mint mindig :D

A.Zita :) Zituskáék voltak a Czanknál a Medicenterbe, ki is volt rá akadva utána - a 36. heti hasi UH-hoz teljesen le kellett vetkőznie :shock: , és Boti születése után egyszer meg akarta nézni a felvételt, mikor kiderült, hogy semmi nem volt a kazettán :shock: :evil:

Zituskával egyébként vasárnap beszéltem, azt mondta, ha nem sárgul be Noémi, akkor hétfőn (azaz tegnap) haza mehetnek.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Tegnap beszéltem estefelé Zituskával, jól vannak, otthon vannak :) Már én is nagyon várom a képeket a kicsi lányról és a nagytesóról :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Bea!
Örülök Én is, h minden rendben, további vidám pocakos napokat kívánunk!

Zituskáéknak vidám napokat otthon!

A.T. Zita!
Gratulálunk a kislányhoz, várunk képeket!!! :D

Minden kismaminak jó egészséget!! (Bea, Zita, Edit. Blani, Toncsi.....
ki van még??????? :)

Szandra, Kinga!
Nagyon szépek vagytok!!!! :D

Csajok!
Ért valaki a virágokhoz??? melyik az a vágott virág, amely a legjobban bírja a hideget, a víztelenséget?? (koszorú)

Szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
A férjem múlt pénteken volt temetésen, Ő gerberát vitt. Az itteni virágos azt ajánlotta!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Aki jelmezt keres, most néztem a Cora honlapját, 2000-4000 forintig vannak aranyos jelmezek!
A baba-mama hetek ajánlatát akartam megnézni, de az még nincs fent.
Most volt itt a védőnő, azt ajánlotta, hogy csak májustól vigyem Lalit úszni, ha a 4 hós oltást is megkapta.

Karmen, Orsit istenke éltesse sokáig! :lol: Ti milyen idős koruktól jártok úszni?

Hefe, és ti?

Zituska, éljen otthon!!! Várom a képeket a csajsziról! :wink:

Zsuzs, én úgy tudom, általában gerberát vagy szegfűt szoktak tenni koszorúba.

Bea, ez jó hír nagyon! :lol:

Hú a Czank ilyeneket csinál? (mint amit Zituskával...) :shock: Még jó, hogy nem mentünk a Medicenterbe, először oda akartunk menni... :? :roll: Minek engedik az ilyet egyáltalán betegek (kismamák) közelébe??? :evil:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Képzeljétek megoldodott az uh. kérdés. Be akartam jövő hét hétfőre jelentkezni a Czankhoz, de mondták, hogy telt ház van aznapra. Kérdezték jó e a másnap, akkor a Nyirati dr.-nő csinálná. Mondtam, hogy persze, még jobb is!!!!
:wink: Úgy hogy remélem jó lesz!!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, ez jó hír nagyon! :D Megússzátok a Czankot! :wink: Miért a Medicenterbe mentek amúgy? Mi a klinikán voltunk 4D-s uh-on, az 12 ezer volt, a Surányi doktornő csinálta.

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?