Új privát üzeneted érkezett!

Tabati:Én nagyon birom hogy most itthon lehetek,és egész egyszerűen,ugy hogy a munkahelyem apszolút nem babapárti.
A közvetlen Főnökömnek sincs gyereke(férje sem) és az Igazgatónőnek sincs gyereke.
És erre még rátesz egy lapáttal az hogy nagyon roszindulatúak.Szinte örülnek ha másnak nem sikerül vmi.Volt a cégnél egy olyan csajszi akik már lombikkal is próbálkoztak és amikor a 3. próbálkozás után sikerült nem gratuláltak neki....

De nem megyek messzire mert amikor felhívtam a Főnökömet hogy kórházban voltam mert elvesztettem a terhességet csak annyit mondott hogy"jó majd szólsz ha jöhetsz".És ezzel le is tudta.

Most így baba előtt nem akarok felmondani,de ha ők mondanának fel annak nem mondanék nemet :wink:
lyndee
 
 


Hi Hi Hi Laptető Laptető :D :D :D
lyndee
 
 


lyndee!

De akkor miért mondtad el, hogy próbálkoztok? Nálunk rendesek a munkahelyen, de azért biztos gondot okoz majd nekik, ha itthon maradok,mert nehéz helyettest találni. De azért nem hiszem, hogy elleneznék. De azért biztos ami biztos én csak a 12. hét után fogom elmondani, és azt sem tudják, hogy próbálkozunk, meg hogy most kórházban voltam, kénytelen voltam kitalálni valamit, hogy milyen nőgyógyászati bajom volt, mert az sajnos rajta volt a táppénzes papíron, hogy a nőgyógyászat állította ki.
Meg egész egyszerűen nem akarok pletykát sem, hogy na már 2 hónapja próbálkoznak, miért nem jön össze nekik, meg ilyesmit...sajnos azért mindenhol vannak rosszindulatú emberek, a kollégák között is.

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

Mondjuk a főnökömnek 2 gyereke is van, és ők tudják mi az megszenvedni egy gyerekért, mert az első elég nehezen jött össze. Viszont az előző munkahelyemen egy olyan nő volt a főnök, aki már igencsak benne volt a korban, férjnél is volt, de szerintem a karrierje miatt nem akart még babázni. Ő megkérdezte egyenesen amikor felvett, hogy ugye nem a közeljövőben szeretnénk babázni? Úgyhogy igen, megértelek, mert nekem is volt ilyen tapasztalatom. Bizonyos szempontból érthető, hogy felvesz, majd egy hónap múlva közlöm, hogy megyek babázni, mert akkor inkább felvett volna mást. De akkor mi meg ne dolgozzunk? Szóval ez egy ördögi kör. Ezért inkább megtartom magamnak a dolgaimat, ahogy ők is sok mindent eltitkolnak előlünk úgyis.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:Én nem mondtam el hogy próbálkozunk,ellenkezőleg!
Mindenki ugy tudta hogy szedem a fogigátlót és közben már augusztusban abbahagytam.
Amikor terhes lettem azt sem mondtam el senkinek a cégnél,csak hát 6 hetes voltam amikor a munkahelyen el kezdtem vérezni és nagyon megijedtem,annyira hogy sirtam meg persze elmentem dokihoz is.
Már akkor is nagyon bunkó volt velem a főnököm,pedig 4 éve dolgozom ott és még egyszer sem voltam betegállományban.
Nem tudom mire számítsak ha visszamegyek dolgozni,
amikor eljöttem dec-ben betegállományba azt mondta a főnököm hogy januárban már tudja kit küldjönek el....
lyndee
 
 


Ja, így már értem. Ha ez velem a munkahelyemen történik, lehet, hogy a nagy aggódásban én sem tudtam volna eltitkolni. :(
Sajnálom, hogy ilyen szemét a főnököd! :evil: Megértelek, tudom milyen a szar munkahely, ahol mindent el kell titkolni, és mindig félni kell, hogy mi lesz! Szerencsére én megtaláltam az álomállást, úgyhogy kicsit lelkifurim is van, hogy titkolózom. De akkora egy pletykazsák mindenki, hogy ha egy valakinek elmondom, akkor az egész kerület tudja. Pl. a kolléganőm is meséli, hogy a kamasz fiának új barátnője van, és hallja, hogy a fia végigcsókolózza az egész kerületet. :lol: Mindenkitől ezt hallja, hogy láttam a fiad, aranyos barátnője van stb.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tudom,nálunk is nagyon pletykásak a munkatársak,semmi nem marad titokban.
Tök jó neked hogy ennyire szereted a munkahelyedet.Nekem is váltanom kellett volna már előbb,de most így baba előtt nem nagyon akartam.

Más:Képzeljétek,pénteken rendeltem Leótól teszteket és ma már meg is jött.Nem is gondoltam volna.
Most gyorsan rendeltem még tőle teákat is hogy a menszim után már használhassam őket. :wink:
lyndee
 
 


Ki ez a Leó? Mindenki úgy beszél róla, mintha valami varázsló lenne! Nődoki, aki segít a neten a várandósoknak, vagy ki? Vagy annyira olcsó nála minden, ezért rendeltek onnan teszteket, meg mindent? Csak láttam, hogy valaki a hőgörbéjét is nála elemezteti, ezért gondoltam, hogy doki.

Kép
Kép
tabati
 
 


Aha,nődoki,de tök jó oldala van.Nem láttad még?
Nagyon sok hasznos dolgot ír a honlapján és van egy shop is ahol olcsóbban lehet venni a teszteket(hcg és Lh) és még sok mást.

http://www.babatervezok.otthona.net/

Nézd meg! :wink:
lyndee
 
 


Egyébként Te hány éves vagy Tabati?
Van már gyereked?
lyndee
 
 


Vera!

Ha így számoljuk és a pozitív tesztből elveszünk 14 napot, akkor most vagy 6 hetes! Ezek akkor jó eredmények! Ne add még fel semmiképp, veled van az a baba és asszem fiú, mert azok szoktak így huncutkodni! :wink:
Vendég
 



lyndee!

Majd beleolvasok az oldalba, köszi.

Amúgy 28 éves vagyok és még nincs gyerekem. Két hónapja próbálkoztunk, amikor beütött a méhen kívüli. :( De legalább túl vagyok már egy ilyen rossz dolgon, most jöhet egy babu, aki jó helyen van.
Sokan kérdezik, hogy mikor érdemes elmenni a dokihoz legelőször. Szerintem mindenki a saját vagy ismerősei tapasztalatai alapján dönt. Én tuti, hogy a tesztem után rögtön kérek időpontot majd. Szeretném minél hamarabb tudni, hogy jó helyen van.

Kép
Kép
tabati
 
 



Azért írtam, hogy mindenkinek a saját tapasztalata a mérvadó. :? Persze olvasom már egy ideje, hogy karácsony óta járod a dokit, hol reménykedsz, hol kés alá feküdnél, holott lehet, hogy csak egy nagyon korai terhesség. Én viszont a másik oldalt jártam meg, láttam a dokikon a rettegést, hogy nem engednek ki a kórházból, mert ki tudja mikor leszek rosszul, meg csökkent a HCG, de azért még várjunk hátha nem vetéltem el és sírtam, hogy semmi bajom miért nem mehetek haza, és a doki mesélt, hogy ha baj van akkor a kórteremből a műtőbe tolva is necces a dolog, nemhogy még otthonról mentővel. És két éjszakán át nem tudtam aludni, amikor még vártuk, hogy vajon csökken a HCG, vagy nő. Mert ha nő akkor nem vetéltem el, s a baba ott van valahol méhen kívül és növekszik. Egész éjjel attól féltem, hogy mikor fog begörcsölni, és mikor tolnak be a műtőbe. Egy kis gyomormozgástól is bepánikoltam. Úgyhogy nekem az a pár nap, ami eltelik a teszt és a doki között is heteknek fog tűnni. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Vera, úgy sajnállak, hogy ilyen tortúrán kell átesned, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a babó megmarad és minden ok lesz, mert ha már ennyit küzdöttetek, hogy nincs szikhólyag, van szikhólyag és így tovább, meg fog dobbanni az a szívecske.Nagyon szorítok!!!!

Én tegnap pánikoltam ismét, mert egy kis görcsök jöttek rám, nem erősek, de ahhoz épp elég, hogy megijedjek.Remélem, csak dolgozik odabent a babóca és azért volt és nem igen lesz már ilyen és már teljen el az a 2 hét és legyen vége a 12 hétnek mert én ebbe fogok beleőrülni, már több az őszhajszálam is, mint eddig :wink:

ritt
 
 


Tabati:Én is így vagyok vele ahogy Te!Ezek után ami történt én is elmennék a dokihoz,már csak azért is hogy megtudjam jó helyre ágyazódott e be a babo.Mert ugye nekem most ez volt a legnagyobb probléma.Mint ahogy Neked is!

Ritt:Ne pánikolj,az nem tesz most jót!Bíznod kell hogy most minden rendben lesz! :wink:
Hány hetes vagy most Ritt?

Hallottátok Palotás Petrát?5 hónaposan vesztette el a babót :cry:
lyndee
 
 


Ritt, nyugi, nem lesz semmi gond!Ne stresszeld Magad, hinni kell benne, hogy most semmi gond nem lesz.A negatív gondolatokat zavard el a fejedből.És is megpróbálom ezt tenni...
Vendég
 


Köszi!ma vagyok 9+3-on, tehát már a 10.hétben!!!!
igen én is ezt próbáltam este, hogy beszélgettem a pocaklakóval és aztán el is múlt, azt nem tudom, ennek hatására vagy sem, a lényeg hogy elmúlt!!!

ritt
 
 


Olyan érdekes hogy Mi ennyire stresszelünk hogy nehogy történjen valami a terhesség alatt,és akiknek meg csak véletlenül
"becsúszik" és nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget azoknál pedig semmi.

Van egy ismerősöm,kb egyszerre lettünk babásak 1 hét különbséggel.Persze Én nagyon szerettem volna már a babát,neki pedig csak ugy összejött.
Én már előtte is szedtem az elevitet,ő még most sem szed semmit a terhesség alatt.
Nekem missed ab+műszeres bef.
Ő meg már 12 hetes....

Mi lehet a titkuk ezeknek a nőknek?

Az biztos hogy én már soha nem leszek nyugodt kismama a missed ab után. :cry:
De szerintem ezzel nem csak Én vagyok így!

Nyugi Ritt,együttérzek veled,nem lesz semmi baj! :wink:
lyndee
 
 


Sziasztok!
Ritt: nyugodj meg, ne izgulj semmin! Minden rendben lesz. Hidd el.
Lyndee: én is mindig ilyeneken gondolkodom. Bár ugye nekem már legalább Máté itt van... De most meg azt számolgatom, hogy ha akkor teherbe esek, amikor elkezdtünk próbálkozni, akkor már lassan szülnék... És ez tényleg olyan igazságtalan! Na de csak pozitívan kérem szépen! Biztos nem véletlenül van ez így, ezzel nyugtatom magam, valamit üzenni akar nekünk a sorsunk, vagy a jóisten, vagy kinek mi.
Vera: nagyon szurkolok neked, és tényleg ez nem igaz, hogy min mész keresztül. Remélem, hogy megdobban az a kicsi szívecske odabent!
Tabati: én is egyből elmentem a dokihoz, amikor Mátéval terhes lettem. 5 hetes voltam, igazából még semmit nem tudott mondani, csak megerősítette, hogy terhes vagyok. Meg adott beutalót uh-ra. Oda azt hiszem 7 hetesen kellett menni, akkor utazott el nyaralni a dokim, de előtte telefonon be kellett diktálnom neki, hogy mi van az uh. leleten. Így aztán ő is megnyugodott, meg én is. Lehet, hogy a történtek után egyébként is azt mondaná a dokid, hogy ha van valami, azonnal menjél, nem?
Kinga

Kép
németh
 
 


Kinga!

Igen, azt mondta. De amúgy neki van a rendelőjében UH, úgyhogy rögtön megnézzi azzal is.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Talán nem volt alaptalan az aggodalmam, mert tegnap de. elkezdtem egy kicsit barnázni, de szerencsére csak nagyon lihgtosan.
Hívtam a dokimat, egyenlőre nem értem el, attól függetlenül elindultam gyorsan a kórházba.Ott megkerestem, egyből leküldött uh-ra, ahol láthattam a pocaklakót, úgy ficánkolt és dobogott a kis szívecskéje is.Viszont van egy vékony kis haematomám(vérömleny)a petezsák alján, szerencsére jó helywen és az tisztul ki, azért volt a kis barna.
Úgyhogy most szigorú pihi, fekvés,és napi 4×2 Magne B 6-ot kell szednem.

Volt ijedség rendesen, de Hála' a Jó Égnek, a babának nincs semmi baja.2 hét múlva megyek a dokimhoz, azt mondta, addigra már ki kell, hogy derüljön, hogy eltűnt, remélem mielöbb felszívódik.

ritt
 
 


Ritt: ha a dokid megnyugtatott akkor nincs emmi baj. Elő szokott ez fordulni valóban. Ne igedeskedj és jól tetted, hogy elmentél rögtön a dokihoz. Pihenj sokat:)

Kép
csucsu05
 
 


Ritt:Örülök hogy jól van a babád és ez a lényeg!
Sokat pihizzél és ne aggódj :wink:
lyndee
 
 


Ritt, örülök, hogy jól vagy!De jó, hogy láttad a babát!
Jó lenne, ha lenne vonalzód...
Vendég
 


Luca:Hogy vagy?Jönnek már a tünetek?
Mikor mész dokihoz?
lyndee
 
 


Lyndee, csak a melleim fájnak, más nincs.Meg folyton álmos vagyok.
11-én megyek uh-ra.Már nagyon várom.
Vendég
 


Luca:Én nem vagyok terhes mégis folyton álmos vagyok:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok,

Hétfőn pozitív lett a tesztem, de hát még csak 2 hét körül lehetek.
Doki elküldött vérvételre ( HCG ). Eredmény megvan, de meg nem mondanám, hogy ez most mit mond. Dokihoz nem tudok menni, csak jövő héten, de ma mennék egy állásinterjúra. Viszont ha pozitív, akkor nem mennék (bár tudom, hogy még bármi lehet - de pozitív vagyok, lesz kistesója a kislányomnak)
Szóval valaki meg tudja nekem mondani, ha az eredményen az van, hogy 385 miu/ml az most jó vagy nem?

Köszi a SOS választ
csibe21
 
 



Hát ez jó hír :)

Egyre nyugodtabban várom a következő doki időpontot :D
csibe21
 
 


Csucsu:Az még nem olyan biztos hogy nem vagy terhes :lol:
Vagy már megjött? :?

Luca:ezek nagyon jó hírek,csak így tovább!Várjuk az UH-t :wink:

Vera:hogy vagy?Meglátod hamarosan minden jóra fordul és nyugodtan élvezheted a kismamiságot :wink:

Csibe21:Ha már pozitív az otthoni teszt akkor már 4-5 hetes lehetsz.

Nekem a napokban lehetett Pé-m(szerintem :roll: )De olyan lassan telik ez a ciklus...
lyndee
 
 


Lyndee: a proféta szóljon belőled :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!Nem igazán tudtam melyik fórumhoz forduljak a a problémámmal.Abban bizok,volt már közületek valaki hasonló helyzetben,és tud nekem segiteni.1hete volt tüszörepedésem,pontosan tudom,mert voltam uh-on.Másnap volt egy csepp vér az alsonemümön,ami ezt megerösiti.Tegnap reggel arra ébredtem,hogy véreztem egy kicsit,azután átment barnázásba.Ma reggel pisilés után még picit látszódott valami halvány barna.Most per pillanat semmi.Soha nem fordult még elö velem ilyesmi.Felhivtam a dokim,azt mondta meg fog jönni korábban.Szerintem,meg nem.Ismerem magam.1éve szeretnénk babát.Lehetett ez beágyazódás?
krisztina29
 
 


Krisztina Szia!

Szerintem is inkább beágyazódásos vérzés lehetett,mert a beágyazódás kb 8-10 nappal van peteérés után.
Én erre tippelnék...de várjuk ki a végét.Szerintem babás leszel :wink:
lyndee
 
 


Hát igen,ki kell várni!Már egy ideje jelen vagyok a babaneten,mint olvaso,de nemrég regisztráltam.Nagyon megtetszett,ahogy segititek,és támogatjátok egymást.Ja,és üdv mindenkinek vajdaságból :)
krisztina29
 
 


Krisztina:Köszöntünk közöttünk,remélem mihamarabb babásan :wink:
lyndee
 
 


Köszönöm!Viszont kivánom mindenkinek :)
krisztina29
 
 


Krisztinka: reméljük babás vagy:)

Kép
csucsu05
 
 


Hát,az elöbb elég rosszul éreztem magam.Iszonyatosan görcsöltem.Én is remélem,már nagyon szeretnénk a párommal egy kisbabát.Kicsit több mint 1éve probálkozunk,és semmi.Egyenlöre nem tudjuk az okát.4-én a férjem megy spermavizsgálatra.
krisztina29
 
 


Krisztinka: lehet el se kell mennie a párodnak már a vizsgálatra :)

Kép
csucsu05
 
 


Hol lehetnek a többiek?
Tabati?
Mónika23?
Ritt?
Gröni?

Vera:Holnapra sok szerencsét kívánok,és várom a jó híreket!
lyndee
 
 


Lyndee!

Kedves vagy, hogy hiányolsz! :wink: Megkukksiztalak! Nagyon csini vagy! :wink:

Csucsu!

Várom az élménybeszámolót tünet ügyileg! :wink: Nagyon a finisben vagy! :wink:

Vera!

Holnapra sok erőt kívánok és én is várlak a jó hírekkel!

Krisztinka!

Mielőbbi babásodást kívánok! Nem tom lehetett-e az, nekem még nem volt, de pé környéki pici vérzésem már volt! Most már lassan ki kell derülnie, csak türelem! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Lyndee én is örülök, hogy hiányolsz! Velem nincs semmi kölönös. Elvileg tagnap kellett voltna ovunak lennie, de a mikroszkóp még nem mutatott semmit, pedig a múlt hónapban szépen pontosan mutatta. Igaz,hogy 33 nap helyett megint 28 napra jött meg, mint régen szokott, lehet, hogy ez kevert be, de még azóta is fájnak a melleim, ami el szokott múlni, amikor a mensi is elmúlik, most aztóta folyamatosan fájnak. Én már semmit nem értek, de már nem görcsölök annyira a babán.


Kép
mónika23
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de vhogy nem jutottam gép közelbe, mert vagy fekszem és közben játszunk a Dalmával, vagy ha szép idő van lemegyünk az udvarra.

Már sokkal jobban érzem magam, jó lenne már így maradna, de azért még pihengetek, bár ma elég sokat takarítottam, mert már nem bírtam.Most pihizek, aztán lemegyünk egy kicsit játszani a többi gyerkőchöz az udvarra.
Ma vagyok 10+2-ez már a 11.hét, jövőhéten szerdán megyek megint dokihoz és remélem csüt vagy pénteken uh!Már alig várom, hogy láthassam,az a csúnyaság eltűnt és a babával továbbra is minden ok!!!

ritt
 
 


Én is jelentkezem! :)

Hüvelygomba, torokfájás, fülfájás, hasmenés... Ennyi történt velem péntek óta... :( A gombát remélem kikúráltam kúppal, meg canestennel, állítólag még mindig dolgoznak bennem a hormonnok és amiatt jött ki, a többi problémám passz... Esetleg tud valaki torokfájásra valami jó szert? Ha ez megoldódna, akkor a fülfájásom is, mert onnan húzódott fel a fülemre. Előre is köszi! :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Grönland: Ma a 32napon vagyok. Én tünetet nem merek fixre venni hisz eddig is mindig volt tünetem aztán meg a mikulás is jött
Szóval fájdogál a hasam mindig megyek WC re mert azt hiszem megjött de nem. A mellbimbóm nagyon fáj és néha hányingeem van. De ez mint tudjuk a hormonoktól is lehet.Az igazság , hogy régen nekem 28napra jött meg mindig. avetélés óta ami októberben volt azóta 34 vagy 35napra jött meg. Tényleg ez mitől lehet? Hátha te már okosabb vagy ez ügyben.
Szóval ez a 32nap sem mond sokatigy hisz az elmúlt 2hónapban 34-35napra jött meg.
Én már semmit se tudok.

Kép
csucsu05
 
 


Tabati!

Basszus, jól kijutott neked ebben a pár napban! Fülre melegített sót tudok, torokra én sima fájdalomcsillapítót szoktam! De vannak szopogatós gyogyik is, ami szerintem nem ér semmit, ha nagyon fáj! Mondjuk én a fülemre is inkább bekapok egy algot!

Ritt!

Meglátod nem lesz baj! Nekem a 12 hetes uh-on vették észre, hogy bevérzett a méhlepény, de már felszívódóban volt, de magnyugtatott a vörös nőci, hogy ez amúgy sem okoz gondot a 10. hét után, tehát egy percig sem volt veszélyben a baba! :wink:

Csucsu!

Sajnos én sem tudom mindenre a választ! 8) Gondolom hormonálisan kicsit megváltozott odabent valami! Ha rendszeres, akkor nem gond! Akkor hétvége felé tesztelsz, ha addig nem jön a miki? :wink:
Vendég
 


grönland!

Köszi a jótanácsokat. A torkommal az a gond, hogy hiába a fájdalomcsillapító (engem amúgy a torokfájás annyira nem zavar), azt kellene megakadályozni, hogy a gyulladás ne fusson fel a fülemig. Mert a fülfájást viszont nem viselem. A fülcsepp segít, csak ha nem múlik a torokfájás, akkor mindig begyullad a fülem. :( Valaki sós gargalizálást javasolt, azt hiszem kipróbálom.

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: