Új privát üzeneted érkezett!

nekem se volt sok, 3 hónap után Juli is tápos csirke lett :wink:

hát ha nagyon bizonytalan vagy, csinálj egy tesztet, de sztem ez még alapból tök normális!! Örülj neki hogy még nem jött meg, annyira azért nem jó az :roll:

Klári
Kép
ganti

munkából: a barátnőmnek több mint 1 évig nem jött meg. nekem 7 hónapig.
kerekpocak

KATA BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

BENI BOLDOG 9. HÓNAPOT!

Marcsi, ez melyik kerületben van?
Tényleg mákotok volt.
Igen, ez mondjuk nagyon bíztató, ahogy töltik be a gyerkőcök a 3-at, úgy ürül a böli és van esély menet közben is bekerülni. Ebben bízom.
Azért a 2009 szept-e még nagyon odébb van.
Szal jó lenne előbb.
Jah, igen, a gyedre gondoltam Viki, köszi a helyesbítést:)

Kép
niki30

Teri: nekem 2006. 07. 08-án volt meg utoljára, most 3-4 szoptatás van még egy nap. Ez normális.

Marcsi: Azt hittem több esélyünk van ha szeptemberben kezdünk, mert akkor indulnak a csoportok. Na érdemes volt felhozni a témát, köszi! Ezt sem tudtam hogy 1 hónapon belül kell igazolás, még jó hogy visszavárnak.

Ma írtam egy alapítványi bölcsinek, kiváncsi vagyok a válaszukra. Hátha támogatná őket a cégem és felvennék Benit, persze ez csak az én ötletem. Arra gondoltam hogy mivel a munkahelyhez közel van, a többi dolgozó gyerekét is felvennének ha szponzorálják őket és mindenki jól járna, legalábbis szerintem.

Pár kép a nagy KILENC hónaposról.
Lányok tavasszal mennyi első szülinap lesz! :wink:
Kép

Nem mosolygós kép
Kép

Kép
viky30

Jó hogy felmerült a bölcsi téma, bár én nem tervezem, majd csak az ovit, persze majd meglátjuk. A munkahelyem visszavár, de nem biztos hogy visszamegyek.

Nagyon édes ez a nagyfiú!!!! :wink:

Nelly

Kép
breeki

Na úgy látom mindnekit érint így vagy úgy ez a bölcsi téma. Azért szerintem eléggé siralmas a helyzet. És most tényleg nem magamra gondolotam, mert a mi nagyink (anyósom) nem "rendes" munkahelyen dolgozik :arrow: azaz nem 8-4-ig vagy 9-5-ig, mert vállalkozóként természetgyógyász, így magának alakítja a napirendjét. :) Ha nem mehetünk bölcsibe, akkor majd ő vigyáz Tarekre + keresünk egy olyan bébiszittyót, aki olyankor tud "beugrani", amikor anyósnak vidéken van előadása. Ráadásul nekünk csak 3-ig kell megoldanunk Tarek felügyeletét, mert a férjem csak 2-ig dolgozik. Na persze ott vannak a délutáni próbák, de azokat tudja csúsztatni addigra, míg én hazaérek! Na majd meglátjuk. De akinek tényleg nincsen segítsége???? Az mit csinál?? Durva szerintem, hogy ilyen a helyzet!

Teri! Szerintem sem gáz, hogy még nem jött meg. Én ugye már egy ideje nem "szoptatok" és mégis csak most 2 hete kezdtem el "barnázgatni". Azt hittem meg fog jönni, de még nem jött meg. Tegnap óta megint pecsételgetek (most jobban mint 2 hete), de még ez sem az igaz. Gondolom nekem azért az a bivaly erős hormon tabletta, amivel apasztottam a tejemet, rendesen összecsapott odabent mindent. Mondjuk nekem nem hiányzik az egész! Olyan jó volt mensi nélkül az élet!!! :) :wink: :wink: :)

Viki! Beni nagyon cukkancs!!! :) Igazi nagyfiú! Aztán tényleg lehet, hogy Tarek behozza és simán leküzdi, ha Emmáról van szó. Vagy ha Szoniról, vagy a többi csajról :), mert ahogy én elnézem az én fiamat neki mindegy lány kell majd. Imád a nőkkel kokettálni!! :) :) :)
Ja! És tudom, hogy 1000X megkérdeztem már, de mindig elfelejtem. :oops: Hol laktok ti pontosan??? Most a jobb időben nem talizunk valamikor? Sétálhatnánk egyet-kettőt a tali előtt! Olyan jó lenne nem úgy menni a talira, hogy senkit nem ismerek személyesen! Na???? De rázz le nyugodtan, ha nem szeretnéd! :wink:

Marcsi! A múltkor elfelejtettem megköszönni a tájékoztatást bébiétel név ügyben. :wink: KÖSZI!!! Logikus!!! :P :oops: :P

Elküldöm....

fatima

Na és akkor a GEKKO-ról: Nagyon jó volt a mai állapotfelmérés. Had dicsekedjek!!! :oops: :P :oops:
Tarek a 4 területből 2-re maximum pontszámot kapott. Ez a "nagymozgás" és a "hallás és beszédfejlődés". A "finom/alkalmazkodó mozgás, szenzomotoros mozgás"-ra és a "szociális-és megismerő funkció" területre kapott 1-el kevesebb pontszámot, mert még nincsen foga és ezért "nem rág ügyesebben és nem irányítja az állkapcsát" illetve MÉG nem "nyújtja a karját, nem kéredzkedik ölbe, hogy felvegyék". :) :) :)

Nagyon meg voltak vele elégedve! A nőci alig akarta elhinni, hogy még csak egy hete kúszik. Azt mondta, hogy már a mászás elemei is felfedezhetőek a mozgásában. :) Az izomzata szerinte nagyon durván erős!!!! A fogása és a láb izomzata nagyon erős.

Beirattam 2 hónapra (8 alkalom) és már hétfőn megyünk is az alső foglalkozásra. Kíváncsi vagyok mit tudnak majd rajta fejleszteni, ha már most olyan "tökéletes"! HAHAHAHAAAA! :lol: :lol: :lol:

Na megyek fürdetni. Este benézek még.

fatima

Lányok! Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam. Már azt hittem valami nincs rendben velem. De ezek szerint ez normális.

Teri

KépKépKép
pruci

BOLDOG HÓFORDULÓT BENI!!!!!!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT KATA!!!!!!!!!
kerekpocak

samu megint aludt éjjel, és ilyenkor én is nagyot és jól alszom. kivételesen nem is dolgozom este így nagyon király. samu náthás (vagy a foga??) a héten így bölcsi kimaradt, apa van vele amíg én dolgozom. ilyenkor van igazán jó napom: takarítanak (!) bevásárolnak, szép rend vár és általában imádnak együtt lenni. mindenki kiegyensúlyozott és boldog!

ebédre viszont apa megosztotta vele a neki főzött juhtúrós/gombás/tejszines tésztát (amit nem lett volna szabad) így samunak az arca elég csúnyus lett (rájöttünk h akkor pirul ki nagyon- majdnem ekcéma , vagy az is, ha valami olyat eszik + fog + hideg) kicsit parázom, h virrasztás lesz. este karfiolos répás, karalábés leveses főzelékes cuccot kapott, azzal remélem nem lesz gond!

bölcsi: sztem ilyen kicsin nem igénylik a társaságot, de elboldogulnak, ha muszáj. (apával sokkal jobb lenne neki azon a két napon sztem, de nem megoldható) viszont az tény, h nagyon sok szempontból pozitív. (mondókák, gyerekszeretet, nagyobbak + hatása). én a bölcsiről azt gondolom, h nem kell, kivéve, ha a szülőkknek muszáj melózni, ami manapság sajnos gyakran előfordul!

megyek enni, puszi mindenkinek.
kerekpocak

Helló!!!

Fatima, ezek akkor nagyon jó értékek, nem?
Dehát ez nem is kérdés, h. ügyes és fejlett Tarek. Egyem a kis szívét, a nagymozgás már megy neki:)
Akkor tök megnyugodtál gondolom. De biztos érdekes lehet, kiváncsi vagyok miket fogtok ott csinálni. Majd mesélj!

Böli: én ma azon tanakodtam, h. ha esetleg netalántán mégis bekerülne Emma (ami kizárt), akkor mennyire hiányozna abban a 4 órában is. Én örökké vele lennék. Tudom, mindig vele is vagyok, ez már súlyos is (mondjuk nem nagyon tudom kire hagyni), de belegondoltam, h. ha nem lesz majd velem a nap 24 órájában, akkor olyan üresnek és esetlennek fogom érezni magam. De ez elmúlik nem? :roll:

De azért azt is meg kell súgjam, h. ránkférne apával már egy kis kikapcs.

Kép
niki30

(nem múlik el)
kerekpocak

mármint persze munka közben tök jó, de ha ott vagyok, lennék inkább samuval. amikor már dolgozom persze jó, de esténként sokszor szorongok, h nem szívesen megyek.

sokat gondolok (most persze) arra is, h jó h jön jónás, mert így megint itthon lehetek sokat. persze lehet, h akkor majd a munka fog hiányozni! biztos.

fatima: tarek nagyon ügyes! én is kíváncsi leszek a gekkóra!!! (2 hónap 15 rugó??- nem semmi. mondjuk a babaúszás a rubin hotelben meg 4 alkalom 12 ezer szóval ha így vesszük...)
kerekpocak

Zsófi! 2 hónap/ 8 alkalom = 30 ezer :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

Niki :) Nem múlik el. Hehe. Csak nem lesz időd agyalni. Én az első pár héten (hónapban) órákat töltöttem az iroda ablakában, mert onnan rálátok a bölcsire. Még akkor is, ha nem voltak kint :) Most már teljes lelki nyugalommal hagyom ott reggel, és tényleg előfordul, hogy négyig nem izgulok miatta, legalábbis tudatosan nem :) A para, a szorongás az folyamatosan bennem van, nyilván, van egy csomó tünet. Hajkorpa, fogínygyulladás, stb, amiket nem tagadhatok le magam előtt, hogy az idegtől van :)
Amúgy általánosságban sztem is az van, amit Zsófi ír, hogy nem szükséges a bölcsi, de nem is rossz. A miénk meg kifejezetten király. Imádja a Mirkó, ezért én is. Tündér az összes dolgozó, a csoptársak, minden körülmény. És nem magánbölcsi. De azért ez ritkaság, sajnos.
tündérkisfiú

Sziasztok!
Ismét bejelentkezem, egy kis helyzetjelentésre 8)
Tegnap már egész jól mozogtam, persze még így is közelítettem egy "átfagyott favágóhoz, aki még be is sz@rt..." ezen jól felbuzdulva délután már fent voltam 4 órát, még vacsit is főztem ... hát, most ennek iszom a levét...fájt egész éjjel rendesen, alig aludtam! De már nehezen viseltem a fekvést ... nem nekem való ez, az örök mozgónak, nyüzsgőnek, tevékenynek... ma ráveszem magam és nem kelek fel ... este kontroll.
:roll:

Fatima: Mi ez a GEKKO állapotfelmérés? Még nem is hallottam róla, de jónak hangzik!

Beni pedig egyre gyönyörűbb... és milyen cuki a tekintete... :P

Kép
bogen

Tegnap annyit beszéltünk róla, hogy jól meg is jött a mensim! :evil: :evil: :evil: Jajjjjjj! Nem ért volna még rá egy kicsit??? :( És mostmár az is világos, hogy miért voltam olyan sazrul az elmúlt napokban. Fejfájás, hányinger, erőtlenség.

A szomszédasszonyomnak állítólag 2 farmere és 2 párnája ázott át, amikor megjött neki. Nektek is ilyen brutál volt az első szülés után??? Vagy mire készüljek!

Bogi! A GEKKO egy készségfejlesztő játszóház. Nyílván olyanok viszik a gyereküket, akiknek van vmi baja (?), pl mozgásbeli stb, vagy a millerek, vagy az olyan lököttek, mint ÉN, aki szereti a pénzét a gyerekére költeni és ez egy jó program a babának és az anyának egyaránt! :)

Zsófi, Tüdérkisfiú! Már előre félek, hogy milyen lesz majd az "elválás" az én gyönyörűségemtől! :( Bár azt szokták mondani, hogy az anyát (szülőket) jobban megviseli ez is, mint az elválasztás (szoptatás után), mint a babákat! :roll: :roll: :roll:

fatima

Viki: Beni annyira cuki!!!! És most tényleg nincs mosoly! De így is meg kell zabálni. Olyan helyes rucija van!!!! Nagyon vagány a melegítős Beni!!!!

Fatima: nekem tökre korán megjött, és iszonyú. Sokkal erősebb, rosszul is vagyok tőle. Mindig remélem, hogy a kövi jobb lesz, de még nem. :cry: :cry: De hátha te szerencsésebb leszel. Ja és nekem előtte semmi nem volt szinte! Tessék jönni, és mesélni a Gekkoról. Vagyis arról, milyen ügyi Tarek. Bár abban tuti biztos voltam, hogy korához képest nagyon ügyi külön fejlesztés nélkül is. :wink:

Szép napot!

Kép

Kép
b79andi

Jajj Andi de kár, hogy ezt írtad (mensi ügyben)! :( Annyira útáltam mindig is és ha tényleg durvább lesz, én abba belehalok! Most egyellőre nem tűnik vészesnek, de majd kiderül. :(

A GEKKO tök szimpi volt amúgy. Vagyis a csajok (pedagógusok). Tarek ahogy beléptünk az ajtón rögtön elkezdett "dumálni". Olyanokat sikongatott, hogy csak na! :) Aztán magán a felmérésen eleinte nagyon komoly volt. Ezerrel vizslatta a "nénit", de kb 10 perc után márvadul kommandózott a játékokért! :) Hétfőn megyünk az első foglalkozásra. Majd elmesélem, hogy milyen volt. Ha más nem, tényleg egy jó kis program hetente 2X.

És ti hogy vagytok Andi? Maja miket csinál??? Vicces kép??? :)

Na megyek. Főzök!!! :P :P :P

fatima

sziasztok!!!

Na itt vagyok csak a tegnap nem volt net, a regit levagtak a masik meg ma lett...

Beni boldog 9-ik hofordulot.

Klari gratulalok a vizsgahoz na es persze irigy vagyok mar jo lenne nekem is meglegyenek

Kata Boldog Szulinapot.

Niki koszi az infokat... mi itt lakunk a Munkasotthon mellett csak most keztem gondolkodni, hogy el szeretnenk koltozni es remelem sikreul mig Anna 2 eves lesz es akkor nincs ertelme a feliratkozasnak es tesot is szeretnenk tehat munkaltatoi valoszinu nem lesz.... azert tenyleg szornyu nekem speciel nincs kire hagynom a gyerkocot na nem is akarok belegondolni majd megoldjuk...

Mindenkeppen mar elgondolkodtam valami itthoni munkan bar tudom hogy azt nehez talalni de hatha szerencsem lesz... vagy apa megtanit programozni es akkor biztos lesz (megjegyzem mar a binaris szamrendszernel feladjuk a dolgot :lol: )

Egyebkent jol vagyunk igaz ma d.e. nagyon nyugi volt a kiscsaj orankent szeretett volna enni 20 milit aztan megelegeltem es olyan hisztit kivagott hogy alig tudtam elkesziteni a kajajat ugy megilyedtem hogy nehogy valami baja legyen... ilyen orditast en meg nem pipaltam :shock:

Bogi vigyazz magadra ha pihenni kell inkabb pihenjel majd utanna ugra bugralhatszl...

Tareknek gratula nagyon ugyes kis csavo... sajnalattal hallom hogy mar van valasztottja (Emmacska) na de azert mi nem adjuk fel :lol:

FAtima ha Bromocriptint szedtel akkor ez az elso nem mervado...

hetfon megyek vervetelre es kov. hetfon a dokihoz akkor valik el hogyormonjaim pattantak-e helyre a szulestol szerintem nem mert csak a gyogyszrtol jott meg es az is csak "maszatolas" ezert valszinu tovabb kell szedjem a gyogyszereimet :(

Bogi neked akkor volt mellgyuladasod mikor More Milket szedtel? nagyon gyanus ez a bogyo mert mar mastol is hallottam es nekem is akkor durvult el a helyzet mikor azt szedtem -igy visszagondolva-... csak ki ne deruljon hogy nekem egy hulye tabletta miatt kellett abbahagynom a fejest mert agyverzest kapok... :shock:

nem emlekszem hogy meg mit olvastam...

puszi nektek agi

Kép
cica_1

BENI NAGYON ÉDES! annyira emlékeztet a testalkata samuéra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kis puttok. megpuszilgatnám nagyon!

samu éjjel is aludt, sőt most behozza az elmúlt időszakot, mert úgy kellett 12 óra alvás után felkelteni reggel (alig lehetett!!) és du 12 óta szunyál, gondolom lassan kel.

nektek nincs konstans apahiányotok?? nekem nagyon!!!!

ma megyek fodrászhoz :lol: :lol:

fatima, akkor most nem tiszta 2 hónapig heti 2x jár majd tarek? vagy csak 1x?
kerekpocak

gratulalok Zsofi igazan rad fer a pihenes hasznald is ki amig lehet :)

Ja Anna baba haja: sok hajjal szulettett es nem hult el hanem azota is no. A szine valtozik, mar nem annyira fekete.

Kép
cica_1

Zsófi! 2 hónapig fog járni heti 1X, így jön ki a 8 alkalom. Legalábbis asszem. :)

Ági! Ha jól emlékszem Bromocriptint szedtem. Mi az hogy ez nem mérvadó? Úgy érted ez még nem mensi? Vagy azt hogy ha most durván erős, attól még majd lehet később (mondjuk legközelebb) nem olyan erős a vérzésem??? :roll:

Apahiány??? Hát bevallom őszíntén nekem nem úgy van apahiányom, mert a férjem mindennap itthon van már 3-kor. Inkább az hiányzik, hogy kettesben legyünk. Úgy ahogy régen! Hiába van itthon, ha mindig Tarekozunk. :(

fatima

hát igen, bár nekem az is hiányzik, h csak szimplán együtt legyünk! de jó neked, h minden nap otthon van már 3-ra! tök klassz!!!
kerekpocak

[quote="fatima"] írta:fatimaHa más nem, tényleg egy jó kis program hetente 2X.

na csak ezért kérdeztem, h akkor most mi van.
kerekpocak

fatima - de ez is mensi csak ez egy nagyon eros gyogyszer es valszinu nagyon levitte a prolaktin szintedet ami majd stabilizalodik - egeszseges embernel, vagyi nalad nalam mar mas a helyzet de ez hosszuuuuuuuuu...
tenyleg nagyon jo hogy ilyen koran otthon van az apucitok :)

nekem is hianyzik bar igazabol mi mindig is reggeltol estig dolgoztunk ugyhogy kb. u.e. talalkoztunk de persze az hogy kettesbe legyunk az jo lenne...

Feb. 2-an megyunk kornyezetvedelmi balba ez lesz az elso buli Annacska nelkul nagyon izgulok, persze egyik ruham sem jo ram ezert, holnap megyek ruhat venni a balnacska alakomra nagy meccs lesz szurkoljatok

na jo ejt puszi agi

Kép
cica_1

bogi továbbra is jobbulást neked!
ma eszembe jutott, h nemrég még hogy izgultunk érted, mert tök sokáig nem jelentkeztél, amikor bazsi a világra jött. aztán éjfél körül még a kórházat is felhívtam. így tudtam meg, h megszületett! aztán jóval később bírtál csak smst küldeni :) szép nagy abba volt! hihetetlen h meg bírtad szülni!

ági, mi ma fatimával meg veled jól ellevelezgettünk ...:)
kerekpocak

én most érkeztem ide, de nagyon nem tudok mihez hozzászólni. Hulla fáradt is vagyok.

Nem egyszerű napokat élünk most meg Szonjával. Éjjel 3-4x kel, a nappali alvásunk is felborult, ezerrel tiltakozik az alvás ellen, de ennek ellenére ha nem kell aludnia, mosolygós,jókedvű, kúszik, 4 kézláb van, fejen áll, ezt sikerült is megürükítenem, megmutatom nektek.

Kép

Kép

Nelly

Kép
breeki

Édes Szonja:) Nagyon kis ügyes!

Kép
niki30

[quote]H írta:a más nem, tényleg egy jó kis program hetente 2X.

Jaja! Hülyeséget írtam Zsófi! :)

Ági! Na az tuti, hogy baromi erős volt a gyógyszer, de Hál'Istennek idáig nem tűnik erősnek a vérzésem. :) Remélem így marad!!!

Nelly! Szonja milyen ügyeeeeesss! Tarek ilyet még nem csinál. Nem hajlítja így ki a lábát. Hasonlót csainál, de totál mászós pózban! :)
Jajjj! Alvás! Ne is mond! A múlt éjszakánk nekünk is réééémes volt! :( Kb összesen aludtam 1.5 órát. :( Folyton nyöszörgött valamiért és nyugtatgatni kellett. De most délelőtt aludt 8:30-tól 10:15-ig. Természetesen én is vele!!! :) Muszáj volt! Hulla voltam reggelre!!! És tutira a foga miatt, mert kb 2 hete detto ugyanez volt és napközben nem lehetett kivenni a kezét a szájából. Most is keze a szájában egész nap és nem aludt jól.

MIKOR AKAR MÁR KIBÚJNI AZ A KIS FOGACSKA???????????????

Viszont szép idő van! Megyünk 3-asban csavarogni. :)

fatima

FAtima: akkor kitartás nektek is! ÉN nem vagyok biztos benne hogy fogacska, mert kb. 2-3 héttel ezelőttig nagyon folyt a nyála, most meg szinte egyáltalán nem, bár az igaz, hogy a popsija is csúnya. :roll: Szonja mászós pózban is produkciózik, de inkább kúszik.

A mi éjszakánk is remek volt, 2 ig félóránként volt fent, akkor visszaraktuk a kiságyát a saját szobájába, és akkor aludt 7-ig. Tegnap előtt költöztettük be a hálószobánkba kiságyastúl, mondván, lehet hogy a mi közelségünkre van szüksége, hát ez nem jött be. Akár hányszor felébredt, hatalmas vigyorral konstatálta, hogy ott agyunk mellette, és nyúlkált ki az ágyból, játszott a takarómmal, hálóingemmel, mindennel amit elért. :( Iszonyú fáradt vagyok, és ma mennünk kell Anyukámékhoz ebédelni. Talán ledőlüök ott du.-n, igaz nem vagyok az a du. alvós fajta, talán ma sikerül.

Nelly

Kép
breeki

Na mi van csajok? Mindenki kint van a szabadban???? :) Sehol senki! :(

Mi nemrég jöttünk haza! És képzeljétek! Most először be tudtunk Tarekkel ülni étterembe! :) :) :) Olyan jóóó volt! Már nagyon régóta szerettünk volna elmenni ebédelni valahová (azelőtt ha gondoltunk egyet, már autóban is voltunk... :)), de féltünk, hogy Tarek "ellenkezni" fog. DE NEM!!! Először aludt a babakocsiban, aztán egy sikítozó kislány felébresztette, de nem volt semmi gond. Felemeltem a babakocsi háttámláját és elénezelődött míg mi apával megettük a fincsi ebédünket. :) Aztán persze kivettem, hogy ő is körülnézhessen. Pont mellettünk ült egy nagyhasú várandós néni, akiről nem tudta levenni Tarek a szemét és a pár sem Tarekról. :P :oops: :P Édi volt nagyon!!!! Ez most úgy feldobott. Már nem érzem azt, hogy sehová nem lehet vele menni, mert ez nem így van! És jön a tavasz, utána meg a nyár és sokat-sokat fogunk csavarogni! :lol: :lol: :lol:

Na lépek. Köznben készítem a vacsit. Lasagne lesz!! :)

fatima

sziasztok!
az egesz nap rament de sikerult ruhat, cipot es meg bizsut is venni hala a baratnomnek - nelkule nem ment volna :wink:
majd kuldok kepet mikor benne leszek jovo heten szombaton mar alig varom :D 2 merettel nagyobb mint amit terhesseg elott hordtam de hat ez van... igazabol azt latom hogy a csipo csontom van szetesve mert a felsoresz csak 1 merettel tobb szerintetek ez visszaalakul vagy mit lehet tenni csont ugyben?????

Hu de jo lenne elemenni valahova kajalni a kis csajjal de most a jarvany miatt nem merem megkockaztatni :( Fatima orulok hogy jol sikerult az ebed

most megyek mert elment az egesz nap a vasarlassal

Kép
cica_1

Fatima, tök jó, hogy ilyen jól sikerült az ebédetek! Mi még nem mertünk elmenni vele.

Cica, az én barátnőm azt mondja, hogy valamlyen jóga gyakorlattal rá lehet venni a csípőt, hogy visszahúzódjon az eredeti állapotába. Ha tudom, majd megírom, elküldöm neked.

Nelly

Kép
breeki

Nelly - nagyon koszonom elore is, en meg sose jógaztam de ha segit most fogom elkezdeni :wink:

Kép
cica_1

Fatima, ez a fogzás tényleg borzalmas. De még az a szerencse, h. nem minden napjukat keseríti meg.

Jajj, de jó, együtt éttermeztetek. Fúú, tök irigyellek.
Már én is azon gondolkodtam, h. fogjuk apával megünnepelni az évfordulónkat, hogy megyünk el vacsizni, de végülis egy közös ebéd sem lenne rossz, 3-asban.
Igen-igen, már olyan jól ki lehet velük mozdulni tényleg. Ezt én is érzékeltem. Főleg mióta új a babakocsink. :)
Meg már olyan nagyok. Aztán majd figyeld meg, mikor már járnak, akkor még tutibb lesz. Legalábbis remélem.

Kép
niki30

Olvaslak ám titeket, csak még kicsit kevesebb időm jut írni...

Szonja igazi kis tornász, akrobata!!! :D Nagyon édes!!!!

Utólag is boldog hófordulót BENINEK (nagyon édi az óriási nagy barna szemecskéivel!) és Nagyon Boldog SZÜLLINAPOT KATA!!!! :D :D :D

Fatima, gratulálok Tarek teljesítményéhez!!!!!

Mi most ott tartunk, hogy már kb. egy hete kiságyban alszik el Annácska!! Iszonyú gyorsan fejlődik, nyúlik, úgyhogy mondta a védőnő, hogy a D-vitaminból az se baj, ha 2 csepp is jut neki és közvetlen a nyelvére csepegtessem, higy a csontozata bírja a gyors növekedést!!! Őrült tempóban növi ki a ruciját, 56-ról máris 62-re váltottunk.
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy a hosszú pocifájós, kínlódós időszak után eljön még az is, hogy ilyen vidám, nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba lesz!!! Már csak este nyüszizik egy picit, de ez már csodás!!! És az éjszakák is nagyon jók, elalszik a kiságyban (amit mostmár imád), és 1/2 7-7-ig alszik! Utána is még visszaalszik egy két-2,5 órára. De ha éber akkor is játszunk, gőgicsél, kacarászik, jókedélyű. Mi is nagyokat sétálunk, de az öltözködéskor még beindul a nagy sírás-rívás.
Már végre egy kicsit magamra is jut idő, jövő héten megyek fodrászhoz, tegnap meg a Hugi kiszedte a szemöldökömet, úgyhogy végre kezdem magam egy kicsit újra "igazisnak" érezni! :)

Cica: Még rajtam is van 4kg plusz, de sebaj, majd lemegy, mondjuk én már úgy vagyok vele, hogy inkább egy picit több, mint kevesebb, nálam ugye a betegségem könnyen leszalaszthatja a kilókat!!!
Te a cseppet is viszed magaddal, ha vásárolsz? Vagy rá tudod bízni valakire???

Kép
bvica

Bvica: jó ilyeneket olvasni, örülök hogy alakul az alvásotok!

Mi is egész jól aludtunk éjszaka, csak 1x kelt fel Szonja, de mitha egy árkot ugrottunk volna át, be nem áll a szája annyit dumál, a mi ágyunkban reggel 4x felállt, és ü,ésbe is feltolta magát! :shock:
Hihetetlen! :shock: Lehet hogy ez volt az oka a nem alvásnak???

Cica: nem felejtem el, és amint megvan elküldöm. :wink:

Nelly

Kép
breeki

MA itthon vagyunk, és tudnánk menni csavarogni, de ebben az időben??? :(

Nelly

Kép
breeki

Zsófi, merre vagy? Mizújs veletek? Jól vagytok?

Nelly

Kép
breeki

itt vagyok!!! minden ok, csak végre apa is itthon van és ezt kihasználjuk. :wink: :wink: :wink:

éjszakák továbbra is szuperek. hogy most ez annak köszönhető, h a 4 szemfogacska kibújt, h több uzsonnát és kevesebb vacsit kap, vagy h kerülünk biz. ételeket v mind együtt azt nem tudom. a lényeg! 12 óra éjjel és 2.5 óra nappal az alvásmennyiség ami hűűűűűűűűűű de sok és nagyon élvezem!!!!

tegnap vendégek voltak, így samu kicist később (9-kor) feküdt és ezért ma 9-kor kelt!! hmmmmmmmm

samu szobáját dekoráljuk, madárkák kerültek föl és rengeteg apró foszforeszkáló csillag az ágya köré. (gázul hangzik, de állatul néz ki)

és iszonyúúúúú finom pizzát sütöttünk apával reggel!!!!!

mutizom a képét:

Kép
kerekpocak

Jól van, örülök hogy minden ok veletek! Élvezzétek az Apával töltött perceket, és csinosítgassátok Samu szobáját. :D
Nem szoktál így eltűnni azért aggódtam!

Nelly

Kép
breeki

NAgyon jól néz ki a pizza, és persze Samu szobájáról is kérünk fotókat!!!

Nelly

Kép
breeki

Hello csajok!
Itt vagyok végre megint! Azt hitem, vissza se tudom majd olvasni a sokmindent, dehát... mi ez a pangás? Remélem, csak mindenki kint szaladgált a napsütésben szombaton. (Mára nálunk akkora szél lett, hogy csak na, meg eső is esik... :(((
Hol van KATA? Ugye nem vagy beteg, Kata? Vagy Lizu?
Írtatok itt 3-4 kiló feleslegekről....
Jajajjj lányok, nekem mondjatok valami okosat... rajtam 26 kilo volt szuléskor, pedig nem is zabáltam sokat, és mégis. És még most is van 15! jajajjj!
valami varázsrecept?
köszi
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Sziasztok!

Zsofi nagyon jol nez ki a pizza de nem jarja fogyokurazzo tarsaidnak ilyen kepeket mutogatni :(

Zizi nem hiszem hogy en 4 kg-rol beszeltem volna, nekem 10-et kell ledolgozni (recept - 90 napos dieta+kitartas+torna) de meg nem probaltam ezelott es meg a tornat sem keztem el de csak a dietaval 10 nap alatt most 2 kg lement.
En "csak" 10 kg-ot szedtem fel terhesseg alatt (cukros dieta stb) de amig a korhazba voltam a csajommal sajnos visszajott az amit a szulessel vesztettem mert en idegessegembe eszek hat ez van :(

Nalunk is ezerrel fuj a szel nagyon nem birom egesz nap levert voltam, nem erzem jol magam

Vica mi szoktuk vinni Annat mindenhova de miota van ez a jarvany esetleg kis uzletbe szaladok be vele, a baratnom ferje es az en ferjecskem maradtak a csajjal.

most megyek mert mindjart furcsi puszi nektek

Kép
cica_1

Sziasztok!!!

Sokkal jobban van a derekam!!! Persze csak akkor bírom sokáig a fentlétet, ha rajtam van az a deréköv ... de bírom!!! :wink:
És mától már nincs segítségem, kicsit izgulok is de biztos minden rendben lesz!!! :wink:
Azért még sokat kell feküdnöm ...

...
Tegnap MEGJÖTT!!! :shock: Ez normális, hogy ilyen hamar?!?! :roll:
Még csak 3 hónapja szültem ...

Zsófi: tegnap én is pont a szülésemen gondolkodtam, miután megjött ... meg a fórumon, hogy milyen klassz volt ahogy szurkoltatok értem!!! Tényleg hihetetlen, hogy így rohan az idő...

Ági
: Munka ügyben a nap folyamán küldök Neked egy privit, mert hosszú és mást meg nem akarok ezzel tukmálni, de most mennem kell, mert Balázs reggelizni szeretne ... :P

Szonja baba nagyon cukor :P :P :P

2-3-4 :twisted:

Kép
bogen

Csajok!
Van egy hülye kérdésem?!?! Jöhet Balázsnak a foga 3 hónaposan?!?! 3 napja nagyon nyűgös, sírós, bármit is csinálok vele ... és egyre többet nyáladzik, örökké az öklét tuszkolja a szájába, pedig nem szokta csak ha éhes! Cumizni sem cumizik... vagy csak a hasa fáj?! A sok tápszertől?! Mert most a derekam, hátam miatt jóval több tápcsit kapott a héten... :roll:

Mi lehet? :?:

Kép
bogen

Bogi: a Szonjának 2,5 hónaposan jött ki az első foga, én sem hittem el, szóval LEHET!

Nelly

Kép
breeki

Lányok, rossz híreim vannak.
Beszéltem a bölcsivel, és mivel eléggé kevesen vagyunk, nekik így nem éri meg. A gyerekek után kéne fizetni, és azok meg nincsenek sokan. Szóval, nem lesz. Legalábbis ott és akkor nem. :cry: :cry:

Tali lefújva!!!

Aztán én pedig búcsút vennék tőletek. Nagyon jó volt köztetek, sokat köszönhetek sokmindenkinek. Sajnálom, hogy nem jött össze a tali, de mindenkit megértek, akinek nem volt jó, vagy nem tudott eljönni stb. Semmi gond, nem ezért lépek le. Gondoltam a talit még megvárom, de hát..... :wink:
Azért még néha zugolvasóként biztosan jövök, és Jónás születésére is benézek!!!!
Köszönök mindent, jó volt ide tartozni.

Ja, és búcsúzóul, a H&Mben nagy leértékelés van, 30-70% és ebből még további 50%!!!!!! Jó cuccok vannak, bár talán kicsi ruciból több. De felnőttben is vannak!

Kép

Kép
b79andi

Héééééééééééé Csajok! Megint negyon pang a topik! Hol van mindenki? Klári, Anzsi, Andi, Viki, Zsófi, Marcsi stb stb stb?? :roll: Nem ér eltűnni!!! :wink:

Jajj! Bizony nagyon jó volt az éttermi ebéd! Úgy imádom amikor elém rakják a fincsi kaját és utána még a mosogatógépbe sem kell beletenni a mosatlan edényeket! :) :) :) Pedig szeretek főzni, de az valahogy máááás! Nem??? :)
Tarek szuperül érezte magát és mi nagyon büszkék voltunk rá, hogy nem volt vele semmi gond.

Ági! Megértelek, hogy most nem igazán viszitek ide-oda Annácskát. Mi sem visszük mostanában Tareket zárt helyre (kivéve a múltkori étterem), mert félünk az influenzától. Pont ma gondoltam bele, hogy talán a GEKKO-t sem jókor kezdtük. :( Remélem nem kapunk el semmi nyavalyát. :roll:

Zsófi! Nyami-nyami! Fincsi lehetett a pizza! :) Ügyik vagytok! Jó volt "apázni" a hétvégén? :wink: :wink: :wink: Örülök, hogy Samu jól alszik. Legyen így továbbra is!

Nelly! Gratula kicsi Szonjának! Ügyes a csajszi! Hogy aludtatok? Mi most 2 napja megint jól. (kopp-kopp-kopp) :)

Bogi! Tök jó, hogy jobban vagy! Remélem minden jól megy ma egyedül is! Hogy fogzik-e Bazsi nem tudom, de nálunk is 3 hósan kezdődtek a fogzás jelei, aztán azóta is fogatlanok vagyunk! :) :wink: :)

Zizi! Én írtam 4 kg +ról. :oops: :oops: :oops: De nem tehetek róla, nekem ez a sok(k)! :shock: :shock: :shock:
Meg is beszéltem a férjemmel, hogy elkezdek edzeni járni. Aztán ha jobb idő lesz, majd megyek a szabadba futni! :)

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?