Új privát üzeneted érkezett!

GYABLONKA: Alig van pocakod, gondolom még semmit nem híztál?! :wink:
Vendég
 


Gyabi: helyes pocak! :) e

Nem mintha kérdezte volna valaki, de:

Kaki itt napi 3x van.

Fogalmam sincs, hogy mennyit eszik RÉka, mert üvegből kb 50 ml-eket kap csak. Én is fejek, de nem folyton, csak ha érzem hogy hagyott benne jócskán. Jót tesz a fejés nagyon, utána dől belőle a tej. Remélem, még sokáig lesz, bár lesz ameddig lesz, nem kötöm fel magam, ha táphoz kell nyúlni. Ügyeskedünk addig is. Fagyasztva nincs semmi, mostanában kezdem majd eltenni.

Én iszom Laktoherb-et is és egy HIPP-es teát is, nem tudom használ e, mert a kezdetektől iszom, nekem csak a 6. napon jött meg a tej (RÉka már majdnem éhenhalt sztem...) és azóta abba sem hagytam. Bűn rossz az íze, de kit érdekel, nem élvezetből iszom. 2-3 bögre megy le/nap.

Hű, mensi nem hiányzik, főleg hogy még itt van a gyermeágyi vérzésem is..... :shock: :cry: Abbamaradhatna már...elég volt 6 héten át...
jaimee1
 
 


Sziasztok!
Megjöttem végre, tegnap este fél tizkor értünk haza, és már semmire sem volt energiám. Igaz, most sincs sok, de a munkahelyen kell lennem, igy megpróbálom valahogy túlélni az időt 2-ig.
Szóval, amit akartam természetesen már megint nem tudtam meg, szerintem már nem is fogom a szülésig. :cry:
Mivel tegnap épp farfekvéssel feküdt, igy a doki nem látott semmi biztosat. Habár ő is azt mondta, hogy 90%, hogy kislány, mert nem lát sem herezacskót sem fütyülőt (de ugye nunit sem látott egyértelműen), de engem ez még nem győzött meg, apát meg pláne nem. Őszerinte nincs nagyobb esély a lányra 50%-nál, mert sem múltkor, sem most nem látták biztosan, ő meg még annyira se látta a saját szemével. Nagyon elszomoritott. :? :twisted:
Csak én lehetek ilyen szerencsétlen, hogy még a 4d-n sem tudom meg a nemét, bár valószinűleg mert annyira akarom, dehát nemhiszem, hogy én vagyok az egyetlen, akit annyira érdekel... Pénzünk meg már nincs egy másik vizsgálatra. :?
Egyébként sok képet kaptunk az arcocskájáról, az nagyon aranyos. Olyan kis cuki pofija van, kis orra van, nagyon aranyos. :D Majd délután rakok fel képet otthonról!

A DRUKKOKAT MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!

Gyabi,
alig van pocakod, szerintem sem hizhattál sokat, max. 1 kilót?!
sirkici
 
 

 
 

Sirkici:sajnálom...nagy huncut a bébitek..., de a lényeg, hogy minden rendben van vele. :wink:
(pedig azt hittem, hogy reggel csupa nagybetűs lááááány szót fogok olvasni)
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy: nekem már a 2. hónapban megjött...Ez elég drasztikusan visszaveti a tejtermelésemet....Ez nagyon tud bántani, mert gyakorlatilag ömlött a tej mindkét cicimből...Húú, ha Bence ennyit eszik, akkor nem semmi kispasi...Nekünk digitális mérleg van...Mi változó általában 5x, de vannak napok, mikor 6x eszünk...A mennyiség is nagyon változó...A 90-170 ml-ig széles skálán mozog. :lol: Én csak éjszaka fejem a mellemet, mert akkor kevésbé mohó és marad is benne...Ezt szoktam odaadni nappal, mikor csak kb. 140-et termel a két cicim összesen...

Kaki nálunk is mindig volt, aztán ugyanígy lecsökkent...Előfordult egyszer, hogy 2 napig nem volt széklet, akkor édeskömény teát itattam vele, illetve én ittam 1 dl céklalevet, ami Őt is kicsit meghajtotta....Mostanság napi 1 v. 2 nagy kaki van....

Jaimee: a tápszer gondolatával alapvetően nekem sincs bajom, csak azért idegesít mostanság, mert rengeteg tejem volt. Na és a jófej védőnő miatt a bal cicim nem akar szuperálni... Én is literszámra ittam a Laktoherbet, amitől Alexinek szép gyomorgörcsei lettek...A homeos bogyóban is hittem az elején, ameddig el nem apasztotta a tejemet...Baromi vicces volt, mert amint abbahagytam, megint kezdett egyre több termelődni...A More milk kapszulától meg hányt....DE lehet, hogy csak nekem nem használnak a tejserkentők, pedig nagyon igyekszem mindent megtenni...Szinte mást sem eszem, csak tojáslevest, húslevest na és a tésztákat csirkével... :lol:

Sirki: már nagyon várom a képeket!! Biztos gyönyörű a kicsilány :wink:

Gyabi: alakul a poci :lol: Alig híztál valamit... :)

Ma megyünk uh-ra a picivel. Szívem szerint itthon maradnék vele, mert ilyen járványos időszakban nem akarom kórházakba vinni..De december elején kellett már időpontot kérni....SZorítsatok, hogy minden rendben legyene...(Bár úgy lesz... :D )

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sirki,
Biztos kiscsaj, azért ilyen szemérmes! :wink: Én is várom a fotókat a kicsikédről, biztos nagyon cuki!
Vendég
 


Sirki: :D He-he...Ha nem akarnád annyira, már tudnád, hogy lány... :D :D

Heni: Mit művelt a védőnő? :shock: :shock: Nekem azt mondta, hogy vagy homeos bogyó vagy tea, mert a kettő együtt apaszt . És a túl sok folyadék sem jó. 3 liter tök elég. Na, én még ennyit sem iszom.. :oops: Igyekszem nem gondolni arra, hogy nem lesz tej, jobbat nem tudok...Drukk, drukk mára!! Gyere majd mielőbb.
jaimee1
 
 


Sirkici, ez aztán tényleg piszokság!!! Teljesen át tudom érezni! :twisted: De én már boldog lennék, ha valaki 90% kislányt jósolna, ( vagy fiút, csak már tudnánk :lol: )!

Várjuk a képeket!
Vendég
 


Sirkici,

Hát én szerintem is inkább kislány, ha ennyire takargatja magát. Látod nekem is 100%-ra a 30. hétre derült ki inkább. Addig meg vegyél unisex színeket, vagy várd meg a 30. hetet a vásárlással. :lol: :lol:

Gyabi,

Nagyon csini vagy, semmit nem híztál. :lol: :lol: :lol:

Betsy,

Miben fagyasztod a tejedet????Lehet kapni külön erre valami tartókát???

Heni,

Drukk a mai uh-hoz, de tuti minden rendben van Alexi-vel.
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Bibi!
Nagyon aranyos a kép. Szerintem sem szemből van. Én még mindig kisláynra tippelek. :wink:

Heni!
Én is azt hiszem Aventes kézi mellszívót veszek, és Aventes cumit is. Csak azt még mindig nem tudom mi a különbség a tejes és a teás között. A tejesen nagyobb lehet a lyuk?! :? Nagyon szépne növöget Alexi baba. Még mindig olyan jó baba? Csak alszik és eszik? Miért mentek UH-ra? Vagy ez kötelező vizsgálat?

Betsy!
Nagyon szép fotó Bencéről. Szerencsés vagy, hogy ilyen jó, nyugodt baba. Én is szeretném, ha Klárika az lenne. Bár mostanában amit művel a pocakomban... Csábi Bettina kutya füle hozzá képest. :lol:

Gyabi!
Szuper a pocakod. Eddig nem is híztál szinte semmit, csak pocakra. :wink: Ügyes vagy!

Sirkici!
Az a lényeg, hogy minden rendben van. Szerintem is kislány. Nem mondta a doki, hogy a kis törékeny pille csontjaiból arra lehet következtetni? Nekünk sem tudták bizonyítani 4D-s módban, hogy lány, de ők látták 2D-ben, hogy az. Majd a legközelebbi UH-n a doki fogja látni. Mi is így jártunk. Decemberi UH-n látta, 2 hete nem. Annyira lent van, és farmotoros, hogy lehet látni. Ezt sajnos érzem is. Nagyon húzza a hasamat. Időnként olyan érzés, ha nagyot lépek, mintha rögtön ki akarna esni. Mikor mész legközelebb dokihoz UH-ra?

Jaimee!
Mikor mész 6 hetes kontrollra? Bocsi, ha már ítrad. :oops:
Szuper, hogy Réka baba ilyen jó baba. Csak eszik és alszik. :wink: Irigykedem. :oops: Amilyen szerencsém van, rám fog hasonlítani a babukánk, és akkor aztán lesz ordítás, és egész éjjel popsi rázás. :? Fürcsizést is szereti Réka?

Judy!
Hogy vagytok a finishben?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris,

Hát nem vagyok valami tul jól.

Iszom a málnalevélteát, eszem a bogyikat, fájdogálok, vizesedek és már alig tudok menni. minden mozdulat fájdalmas. Gyomorégés a tetőfokára hágott, alig alszok.
Röviden ennyi. Nagyon meg kellene már szülni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Chris. hétfőn. marhára nincs kedvem....egyedül megyek, április óta először :shock: :D réka apázik majd.

szeret fürcsizni, az utána következő öltözést utálja, mert már tudja, hogy jön mindjárt a CICI.... :D

ÉN csak tejes üveget vennék a helyedben, vagy adsz majd neki teát?

ja, jó baba és pár napja MOSOLYOG, VIGYOROG!! Meg lehet zabálni.. :D

Nuniról: Mi nem voltunk 4D-n, de 2D-n aszonta a doki, hogy tisztán látja a szeméremajkait. :shock: Nem hittem el 100%-ra ezt sem, pedig egy nőgyógyász már csak tudja, milyen egy punci...Kérdeztem is mindig UH-n, na és még mindig lány? A doki alig volt ideges. :D
jaimee1
 
 


Judy mami: Veled érzek! Kitartés még vagy két hétig...Srácok türelmetlenek már? Vagy hát gondolom nálad jobban csak nem....
jaimee1
 
 


Nóri,
az biztos, hogy huncut, de a lényeg tényleg az, hogy minden rendben. :)

Heni,
drukk az uh-hoz!

Arikon,
:lol:

Jaimee,
:oops: teljes mértékben igazad van!!! Tudom én ezt, de hát akkor is... :D

Bibi,
igen, én is ezt mondom, hogy már mindegy, csak legalább már tudjam. Úgy néz ki mi ketten fogjuk legkésőbb megtudni. Ti mikor mentek 4d-re? Drukkolok, hogy legalább ti megtudjátok.

Judy,
remélem... :) Bár a vásárolgatással mindenféleképpen várok még, meg ha biztos lányt mondanak, akkor is sárga vagy zöld, meg ilyen szineket akarok venni addig, amig meg nem születik, mert akkor a biztos. Feltéve persze, ha kibirom, hogy ne vegyek egy-két rózsaszinet is...
Neked pedig kitartás, már nincs olyan sok. Már tényleg max 1 hónap, és a karodban tarthatod Barbikát! Egyébként meg hátha a málnalevél tea meghozza a gyümölcsét, és megszülsz előbb... :D

Chris,
igen, a lényeg, hogy rendben van. Emlékszem, hogy neked is 2d-ben mondta meg, mondjuk nekem is. A legközelebbi a 28 hetes uh lesz, talán ott is mondd valamit a dokim. Ha ő is akárcsak tippel is kislányra, akkor már talán jobban el fogom hinni, mert akkor ő már a harmadik doki lesz, aki nem lát fütyire utaló dolgot. :D
Bár egy ismerősünk mesélte, hogy nekik az uh-n mindig a fenekét mutatta a pici, és egyértelműen látszott mindig, hogy fiú, mert ott lógott a csomag! Ez egy halvány reménysugár...
sirkici
 
 


Chris,
a törékeny csontjait nem mondta, de annyit mondott még, hogy biztos lány, mert állandóan tátogatja a száját... :lol:
sirkici
 
 


Akkor a beigért képek:

Kép Kép

Kép
sirkici
 
 


Sirki:ez egy vigyori, pisze kiscsaj! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Christell

Ha meggyógyultak a gyerkőcök akkor megyünk a hugomékhoz és elhozom az itatópoharat,direkt csecsemők itatására lett kifejsztve.Felrakom majd a képet róla,nekünk nagyon bevált csak ajánlani tudom mindenkinek!De a sima vastagüvegű kávéspoharat használják a korházban is. /szerintem felesleges a cumisüveg, legalábbis ha szopizik a baba/.Legalábbis az én gyerekeim egyszerűen nem tudtak inni belőle.

Sirkici

Kicsi szégyenlős :) .Nagyon édes!

KépKépKép
bambika
 
 


Sirki,
egyszerűen cuki gyönyörű a babád, és szerintem lányos az arcocskája... :wink:
Vendég
 


Sirki: Naon jó képek! :wink:
jaimee1
 
 


Jó reggelt,

Sirkici,

Nagyon jók a képek. Édes kis pofikája van a "kislányodnak", mert tuti kislány, legalábbis olyan lányos arcocskája van. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Csajok!
Mindenkinek köszönjük! Szerintem is lányos arcocskája van (de persze én elfogult vagyok, hisz azt is szeretném látni), ha meg mégis kisfiú, akkor szerintem lányosak a vonásai... :lol:

Jaimee,
cuki az avatarod! :lol:
sirkici
 
 


Sirkici, nagyon bájos szép kislány! :lol: ( S ha már itt tartunk, az én múltkori profil UH képem, meg annyira egy kismanó, tiszta fiús!:lol::lol:

Háááát, mikor írtad, hogy még mindig taLÁNY a neme, gondoltam, ezek után nem tudom, mi mikor menjünk...de ezek a képek, tényleg olyan szépek, igaz, hogy ekkor a legszebbek a 4Ds fotók. Szóval szerintem mi is bejelentkezünk hamarosan :lol:

Jaimee, nagyon klassz az avatarod, tündérbaba!
Vendég
 


JAIMEE: Köszi, hogy leírtad, hogy Nálatok hogy alakulnak a dolgok.
HENI: Milyen UH-on voltatok? Csípő UH? Vagy valami más?
CHRISTELL: Nyugi, Bence a pocakomban egész nap rugdosott, most tök nyugis gyerkőc, Peti meg egész nap aludt a pocakomban, és ő nagyon eleven fiúcska lett..
JUDY: Vannak külön erre a célra tárolódobozok, de én sima bébiételes 2dl-es üvegben fagyasztom, persze ki van fertőtlenítve.
SIRKICI: Szerintem is kislány, nagyon édes arcocskája van. És tényleg nagyon jók a felvételek. Adatokat nem írsz? AC, HC, FL, súly stb?
Vendég
 


Sirki: szerintem is kislányos az arca, és annyira cuki :)

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sziasztok!

Gyabi!
Alakulsz! :wink:
(remélem, minden ok veled!!!!)

Sirki!
Cukorbogár!!!

Jaimee!
Nagyon jó az avatarod!

Mirci!
itt nem is újságolod? :wink:

babszika
 
 



Hát sziasztok!!!
Bocsika, hogy nem jöttem, így alakult Ha alszik mind két gyerek engem is lefektetnek ( Anyu és férjecském )

Szóval a történetünk:

Szülés után 1 héttel haza mehettünk Tüncsivel, boldogok voltunk, kezdtünk összeszokni. Már aznap este egy bő vérzés jelentkezett, amitől eléggé megijedtem. Másnap elállt az egész vérzés, teljesen száraz volt . Még mondtam is a páromnak, hogy fura, mert egyik napról a másikra nem állhat el . Hétfőn kimentünk levegőzni és már a sarki bolt környékén éreztem, hogy ömlik belőlem valami méghozzá csomók jönnek ki. Haza mentünk - a wc-n 3db ökölnyi véralvadékok "szültem meg", amellett vérzés is volt bőven.
Nem kellett több - hívtam a dokimat. Megbeszéltünk, hogy kedden bemegyünk és UH-t csinálunk. Meg is történt. Láttak egy 17mm valamit, lepényre gyanakodtak. Méhtorna lett felírva(napi kétszer lazító és összehúzó injekció). Megkaptam kedden este, szerdán reggel és este. Az estit 18-kor adattam be a klinikán és még haza sem értem elkezdett ömleni... Beültem a wc-re.Legalább 1/2 órát ott ültem és egyfolytában jött és jött és jött...Alvadékok, caffatok, darabok. Mondanom sem kell mennyire félelmetes volt. Nem tudtam, hogy most ennek így kell lennie injekció hatására vagy nem. Férjem felhívta a dokimat erre azt mondta, hogy azonnal be kell mennünk a klinikára valószínű műtőben fogom kikötni.
Pánikba estem, mert Tündike nélkülem mit csinál? Felébresztettem , még megszoptattam, közben már eléggé gyenge voltam, mondta,.hogy hívjanak mentőt, nagyon görcsölt is a hasam. Azonnal itt voltak. Bementünk babával együtt. Beadtunk újszülött osztályra, ahol tápszereztek 24 órán keresztül. Bementünk UH-ra ( este 22-kor) .Az ügyeletes doki mondta, hogy vegyem le a nadrágomat". Azt mondtam, hogy nagyon sok jön, úszni fog minden. Mondta, hogy ne törődjek semmivel. Hát levettem... A doki szeme eléggé kerek lett a látványtól. Lefektettek, megnyomta a hasamat onnan meg patakban ... Az uh rendelő úszott. Azonnal a műtőbe vitték. Jöttek az altatók, bekötöttek minden szerkentyűt. Doki mondja:"Eléggé brutális a vérzés, ha nem tudjuk megállítani, ki kell hogy vegyünk a méhét " Már akkor kábultam, de mondtam neki: Neee......
Erre válasz: " csak nem hagyjuk meghalni!!!!"
Aztán felébredtem, bevitték az intenzívra. Belázasodtam, cicimet fejtek, mert 24 órán át nem lehet szoptatni.
Végül megmaradt mindenem, a méhemet kitamponáltak több méter gézzel, aztán másnapra azt ( eléggé vacak volt) kiszedték.
Kaptam 2 egység vért. Ez szerdán volt. Hétfőn meg haza engedtek. Tegnap Uh-szerint minden rendben találtak.A méhem is összehúzódott már.
Szövettan szerint nem lepény volt a ludas, igazi magyarázatot nem tudtak adni, mert RENDKIVÜL RITKA esetről van szó. A méhem nem húzódott össze de zárt volt, a vérzés meg a nyálkahártya, aminek ki kellett volna lökődnie bent gyülekezett, aztán meg robbant.

Bocsánat, ha nagyon RÉSZLETES voltam, de ezzel most már le szeretném zárni a történteket, mihamarabb elfelejteni és nem beszélni erről többet.
Örülök, hogy nem orvosi hiba miatt történt ( bár hogy engedhettek haza szülés után, ha még csecsemő főnyi volt méhem 6-7-cm helyett:shock: ? Ennek nem szabadott volna megtörténnie, ha időben észre vesznek. pedig minden nap vizitkor agyon tapogattak a sebemet meg a hasamat, ami mondhatom eléggé FÁJT. ...)
Minden esetre így nem hargszom senkire, csak saját magamra

Tüncsike egy angyal, nagyon jó baba, és már 3200gr Nagyon ügyesen szopizik, eszik, alszik, sokat rotyizik és ha fenn van nem sír, hanem nézeget egy hang nélkül

Ma voltunk először sétálni, nagyon fúri volt újra tolni a nagy babakocsit, Zolcsika meg nagyikával biciklin jöttek melletünk.

Puszika Nektek és köszi, hogy ennyire aggódtatok értünk!!!
Majd jövők.


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Szegény Olik, borzasztó lehetett. Nekem császár után senki meg sem tapogatott, úgy engedtek haza 3 nap után, hogy a doki kikapta a varratot, aztán közölte, hogy ugye minden ok. És a méhedet nem nyitották fel újra ugye?

Kép
barbi5
 
 


Bibi,
áá, 2d-n nem lehet olyan szépen látni, hogy fiús vagy lányos az arca, nyugi. Egyébként nem rábeszélni akarlak, de szerintem én csak azért nem tudtam meg biztosra semmit, mert annyira akarom. Általában mindenkinek meg tudják mondani, nyugi. Én nagyon akartam tudni, tiszta ideg voltam, egész nap görcsbe volt a gyomrom, hiába próbáltam küzdeni ellene, ez van. :oops: De az biztos, hogy ilyenkor lehet a legszebb fotókat késziteni! :)

Betsy,
:lol: , köszönöm!
Adatok:
súly: 685 g
BPD: 5,59 cm
OFD: 8,03 cm
HC: 21,65 cm
AC: 19,54 cm
FL: 4,49 cm

Mirci, Babszi,
köszi! :lol:

Olik,
:( ez szörnyű, ami történt, de szerencsére nem lett komolyabb baj, nem kellett kivenni a méhedet, és mostmár túlvagy rajta. Ez a lényeg, és hogy ott van Tüncsike! Az jó, ha ilyen jó baba!
sirkici
 
 


Olik: Nagyon helyes, pihenj sokat! Hallod, te egy hős vagy...Ezt kibírni....A lényeg, hogy már jobban vagytok és a méhecskéd is megmaradt. Annnyit gondoltam rád. Nem csuklottál? :wink:

Babszi, Sirki, Bíbi: Köszi! :D
jaimee1
 
 


Lányok, képzeljétek, Mirci bebabásodott! :D :D :D
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok,

Jaimee te kis pletyis :D most lebuktattál :oops: . Addig nem akartam (mertem) ide írni amíg nem voltam dokinál. Na de ha már így alakult itt is publikussá teszem a dolgot.
Szóval szombaton egy pozitív teszt boldog tulajdonosa lettem :) Holnap hívom a dokit, és megbeszéljük mikor menjek hozzá. Ami tök fura számomra, hogy szinte semmilyen tünetem sincs. Kicsit szurkál a hasam, meg ha álldogálok megfájdul a derekam. Ennyi. Normális dolog ez? :shock: Nem, hogy örülnék neki, de így meg el sem tudom hinni, hogy babás vagyok. A mellem sem fáj, nem is feszül, nem is húzódik, szóval furi.....
Nálatok, hogy volt ebben a korai szakaszban? Mit éreztetek?

Amúgy olvasó üzemmódban eddig is itt voltam, figyelemmel kísértelek titeket. A babák nagyon édesek!

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: Megértem, én végig majréztam, de főleg az első trimeszterben. De azért a tesztet meg köll ám ünnepelni! :wink:
Nekem egy hét telt el az első teszt és az első dokilátogatás között, ezidő alatt 4 tesztet fogyasztottam el. Az utolsót 1 órával azelőtt, hogy elindultam volna az orvoshoz, nehogy aszongya, hogy oké, lehet, hogy van 3 + tesztem, de ő nem lát már semmit.... Na ilyen nem volt, csak kicsit furán nézett, hogy minek csináltam én 4 tesztet is, "normális" kismama ennyit nem pusztít el. :D

Én az 5. héten már keményen émelyegtem, de ahogy mondtad, minden terhesség más. Az sem szokványos, hogy a 20. hétig hánytam és végig émelyegtem.

Akkor nagy a boldogság nálatok! :D :D :D :D :D
jaimee1
 
 


Jaimee mami: akkor a legelején te sem éreztél semmit? Én megfogadtam, hogy nem csinálok több tesztet, viszont a hőmet továbbra is mérem (még egy darabig). Aszem én is para mami leszek mint te.
Viszont annyi van, hogy a gyomrom iszonyúan ég bármit eszek, és enyhén szólva fel vagyok puffadva.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci, aztaaaaa, micsoda hír!!! Hatalmas nagy gratula, képet kapunk a tesztről? Szerintem minden mami paramami, ne aggódj :lol: Tünetek tényleg változóak, nálam mellnövekedés meg hiperszuperaluszékonyság volt, de semmi más " klasszikus".

Olik, de jó, hogy túlvagy ezen a rémálmon!Pihenj sokat!

Sirki, bejelentkezem majd a héten 4Dre, de magamban jól megmosolyogtam az írásod, nem mintha én nem ezt a nagyontudniakarom műsort adnám elő, az izgatottságtól a doki előtt aludni se tudtam :lol: Őrület! :lol:
Vendég
 


Mirci: Az első tesztelés tájékán? Nem, semmit, csak idegbajt..... illetve azt, hogy mindjárt megjön....Aztán azóta se... :D De rá egy hétre jött az első émelygés. Azokat még élveztem is. Na nem sokáig.....Szóval hogy nem érzel semmit, az tök normális. Kívánom, hogy legközelebb már csak azt érezd, hogy jéééé..,.megmozdult! :D
jaimee1
 
 


Bíbikém: a másik topikban van kép a tesztről.

Jaimee: azt hiszem mi nagyon hasonszőrűek vagyunk, :wink: csak te egy jópár lépéssel elöttem jársz tapasztalatilag :oops: :)
Emlékszem amikor először írtam a babaprojekt 2007 topikba akkor is te voltál az első aki tanácsokat adott, bíztatott. Ezennel felkérlek tiszteletbeli fő fő tanácsadómnak :D

Kép
Kép
mirci74
 
 


Jó reggelt!

Mirci,
látod nem úszod meg, hogy itt is tudomást szerezzenek a jó hirről! :lol:
Egyébként nekem is olyan érzésem volt, hogy bármikor megjöhet, fájt is a derekam, más "tipikus" terhességi tünetem nem volt. Én is mértem a hőmet még egy pár napig a biztonság kedvéért és én is csináltam még egy tesztet a doki előtt a 24. dpo-n (az már full pozitiv lett). Úgyhogy nyugi, ezek jó jelek!
Beirhatlak a tábliba? Vagy várjuk meg amig elmész dokihoz? Ugye irni fogsz ide is? Te a régi csapatba tartozol... :wink: :lol:

Bibi,
:lol: , úgy néz ki mi ketten vagyunk a legnagyobb nagyontudniakaromosok, de én sem tudok ellene semmit csinálni. Mostanában azt álmodom, hogy uh-n vagyunk, látják, hogy kislány, majd egyszercsak kiderül, hogy ott a kuki... :oops: Hát mit mondjak egyszerűen nem tudok szabadulni ettől a témától, és olyan soká leszek még 28 hetes... :?
De függetlenül mindentől örülök a 4d-nek, mert olyan jó nézegetni a képeket az arcocskájáról, igy már teljesem el tudom képzelni milyen lesz, hogy fog kinézni mikor megszületik, és még jobban várom, mint eddig. Úgyhogy szerintem megéri elmenni! De tényleg!
Majd megirod, hogy mikorra kaptatok időpontot!
sirkici
 
 


Sziasztok,

Olik,

Szegénykém, nem semmi amin keresztülmentetek. :shock: :shock: :shock:
Nagy lelkierő kellett ahhoz, hogy mindezt feldolgozzátok. Most már minden rendben lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirci,

Gratulálok a zebrás tesztedhez. Megnéztem a másik topicban, nagyon szép erős 2 csíkod van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Készülj fel kisvukra is, mert nemsokára kopogtatni fog az ajtón. :lol: :lol: :lol: :lol:
Az elején nekem is elég sokat fájdogált a hasam és a melleim voltak nagyon érzékenyek. Még a melltartót is kellemetlen volt hordani.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre én is gép elé kerülhetek. Hétvégén a fiúk nem engedtek ide.

Judy!
Gondolom milyen nehéz ez a pár hét. Szerintem nekem is ilyen lesz. Már most olyan vagyok, mint egy bálna, nehéz mozogni. Kitartás. :wink:

Jaimee!
Drukk a mai "nagylányos" doki látogatáshoz. Örülök, hogy Réka ilyen jó baba. Apa biztos élvezni fogja a mai napot. :wink:

Sirkici!
Nagyon édes a pici pofija. Szerintem nagyon lányos vonásai vannak. :wink: A 28. héten már bizti tud mondani valami pontosat a doki bácsi. Csak ne akard annyira tudni. Nekünk is azt mondták 4D-n, hogy aki nagyon akarja tudni, annak nem mutatja meg a baba magát. Szerintem mi is azért nem láthattuk meg. :lol:

Bambika!
Előre is köszi a képet az itatópohárról. Remélem jól szopizik majd a kis pocaklakónk, és nem lesz szükség cumisüvegre. :wink: Gyerkőcök hogy vannak? Remélem javulgatnak. Gondolom nem egyszerű velük, ha betegek. Te hogy vagy?

Betsy!
Megnyugtattál. Akkor nekünk is van esélyünk egy nyugodt, jó babára. :lol:

Olik!
Ez nem semmi amin keresztül mentél.Nagyon drukkoltunk neked! De most mártúl vagy rajta, próbálj sokat pihenni, és felejtsd el a szörnyűségeket. Örülj pici Tündikének, és a gyönyörű családodnak.

Mirci!
Gratulálunk! Szuper hír! Mikor mész dokihoz? Most hányadik DPO-n tartasz? Szerintem nem kell aggódnod, hogy nem igazán érzel semmi tünetet. Én a 7. héten voltam dokinál, akkor már 10 mm-es volt a kis pocaklakó, és látszott a szívműködése is. Ha ki tudod várni a 6-7. hetet, akkor szerintem akkor menjetek. Nagy élmény, apának is. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris,
épp azt nézem, hogy már 29 hetes vagy! Nem semmi, 3. trimeszter! Mostmár biztos kezd nyűgös lenni, de majdcsak elmúlik az idő. Pocakképed nincs?
Én már most kezdem érezni a nagy has hátrányait, az biztos, hogy nem szeretnék soha kövér lenni, az nem jó semmiféleképpen.
:lol: , valószinűleg igaza volt a dokibácsidnak, hogy azért nem mutatják meg magukat. A kis huncutok, már most uralkodnak rajtunk. :wink: :lol:
Megpróbálom nem akarni annyira, de az olyan nehéz. Hát meglátjuk mi lesz, remélem alakulunk majd valahova.
sirkici
 
 


Sziasztok!

Olik

Nagyon durva amin keresztülmentetek :( .

Jaimee

Nagyon jó az avatarod :)

Christell

Volt egy brutál éjszakánk pénteken.Hajnali 4-re sikerült az 5. hűtőfürdővel levinni Bence lázát.Már javulgat,de még nagyon köhög.
Hogy én hogy vagyok?? Álmosan ,fájnak a csípőcsontjaim nagyon,már terhesnek érzem magam :? .Ma délután mutatom meg a dokinak a/szeméremtáji visszeremet,ha az egyáltalán/ kíváncsi vagyok mit mond rá.
Húúú lányok tegnap próbáltam eltüntetni a felesleges szőrzetet,kemény 1 órám ráment :shock: .Dehát mégsem mehetek kenetvételre úgy mint egy gorilla.

Sirkici, Bíborlány

Drukk nektek, hogy megtudjátok végre a babák nemét!

Mirci

Gratulálok!!!

Nagyon szita az agyam akartam még valamit de nem jut eszembe :roll:

KépKépKép
bambika
 
 


Bambika,
1 óra? Nem semmi, de a lényeg, hogy sikerült.
Kiváncsi vagyok mit mondd a dokid, remélem semmi komoly.
Akkor már nincs láza Bencének? Az jó, bár a köhögés is kellemetlen tud lenni, főleg fekve. Jobbulást neki! Lilla nem beteg már?
Kösz a drukkot! Gondolom nektek most is megmutatta magát Gergő a 4d-n, mert nem vagy olyan nagyonakarom, mint mi. Vagy nem?
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok,

Köszönöm a gratulációkat! Holnap reggel megyek dokihoz. Amint tudok jövök és beszámolok mi volt.

Sirki szerintem csak utána írj be a táblába. Amúgy ma 19 dpo-n vagyok.
Annyi változás történt, hogy mára elég ramaty lett a közérzetem, és a hasam jobb oldalon szurkálva fáj, ami kisugárzik a derekamba is. Remélem ez nem jelent semmi rosszat.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Amúgy természetesen szeretnék ide is írni csak a dokilátogatásig akartam még várni.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci,

Drukkolok holnapra a dokibácsihoz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak egy jó tanács, mivel még csak a 19. dpo-n vagy, nehogy kiakadj, ha esetleg csak megvastagodott méhnyálkahártyát vagy petezsákkezdeményt lát. Még nagyon kicsi a babóca, és ilyenkor még nagyon nehzéz látni, főleg ha nem túl jó az UH gép.

Na csak azért írok, mert én így voltam és a szívinfarktus kerülgetett.

Majd gyere írd meg mit mondott. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: persze nem is nagyon számítok másra. Bár a dokinál a klinikán hüvelyi uh van azon hamarabb látni a dolgokat. Az a lényeg, hogy azt lássa jó helyen tapadt meg a babóca, és minden rendben van. Mindenképp megírom mi volt.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci,
már nagyon várom a fejleményeket! Remélem, nem biztos vagyok benne, hogy jó hirekkel fogsz jönni! :D

Csajok,
épp most voltak itt a barátnőmék, és neki van egy 5 hónapos kislánya. A gondja, hogy a kicsi nem kakil rendesen, vagy kis "klikkereket" nagy nehezen, tehát keményet, vagy már 2 napja semmit. És szenved a pici, és érdekelné, hogy mit adjon neki, hogy meginduljon rendesen a széklete? Ha tudtok valami jó módszert légyszi irjátok le, én még ebben nem tudtam neki segiteni! Előre is köszi!
sirkici
 
 


Sirkici

Megmutatta most is, nagyon is,sőt ma is megnézte a dokim és a 2D-n is jól látszott :) .Kíváncsi voltam persze én is,/bár mostmár tényleg mindegy volt a neme :) /.Köszi kérdésed, Lilla egész jól van /már nagyon sokat rosszalkodik/Bencénél már "csak" 37,7 volt a legmagasabb hő. Most mindketten alszanak :shock: .Csak azt nem tudom éjszakára aludtak e be vagy sem.

Barátnődnek:aszaltszilvát áztasson be kis vízbe és a levét itassa meg vele.Vagy lehet gricelines kúpot kapni kisgyerekek számára ha már más nem használ.

Nem visszér ami fáj, hanem a bartolin??/jól emlékszem?/ mirigy van begyulladva ,ezáltal nem tisztul ki teljesen.Doki szerint időben elkaptuk, talán nem alakul ki belőle tályog.Kaptam 5 szem antibiotikumot és jegelni kell egy kicsit, nehogy hólyaghurut legyen a vége.
Jól kiakadtam, mert holnap be kell mennem az sztk-ba egy papírt aláírni a kenetvétel miatt, valami új szabály szerint.Mit találnak még ki???

Mirci

Drukk, hogy minden redndben legyen!!

KépKépKép
bambika
 
 


Bambika,
örülök, hogy Bence már jobban van! Remélem átaludták az éjszakát!
Kösz a tippet a székrekedésre! :)
Ami az uh-t illeti, hát igen, valószinűleg azért is mutatta meg magát olyan szépen, mert mindegy volt, bár érthető, hogy nektek mindegy, hisz van fiad is, lányod is. :)
Nem is hallottam még ilyen bartolinról vagy miről, de ha időben elkaptátok az jó. Biztos használni fog az antibiotikum, és minden rendben lesz!
sirkici
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?