Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Mi is betegek!!! :cry: :cry:

Hajni!
Nem fáj a szája,nyelve, inye???
Még korai lenne ha leválasztaná magát!!! :shock:

Pompi!
www.youtube.com
Ha ide letöltöd mi is megtudjuk nézni!! :D

Megyek is mert itt nnnyyyaa-nyanyázik egy kis folyos nozis rosszkedvü kicsike! :cry:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Melcsi,Anikó,
jobbulást kívánok!

Csiperke,
gyönyörű a kislányod,tessék ide is feltenni azokat a képeket!

Pompi,
én dentinoxot használok,lidokainos,ezért keveset lehet csak használni belőle,a fulladásról nem hallottam.Eddig elég volt nekik,de most,hogy a Márknak a rágók jönnek,Panadol babyt adok,ami láz-és fájdalomcsillapító,nem receptköteles.


Zsebi,
Chaomillát ki akarom próbálni,vízben fel kell oldani a golyócskákat?

Bébibaba,
édi bébi a kisfiad,szavaztam rá!

Hajni,
szopit sajnálom,nem tudok tanácsot adni.

Fiaim 3 napja szivatnak:Márk délelőtt nem alszik,csak ebéd után a babakocsiban,Arni meg pont ellenkezőleg,így 1 gyerek mindig fent van.Így elég nehéz,hulla vagyok,ráadásul a Márk még éjjel is többször fent van a fogai miatt.Annyira tud ordítani szegénykém,hogy a szívem majd megszakad!

Andi
Kép
aanda
 
 


Kép


Kép

Aanda!felraktam ide is!Jó?

Kép
csiperke
 
 

 
 

Szia Csiperke!

Nagyon aranyos a pici lány, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :lol:
Vendég
 


Csiperke!
Gyönyörű a kislányod. Ilyenkor kap el az érzés hogy kell még egy baba nekem is. Olyan hamar elment ez az év. :)
Sok boldogságot mégegyszer. :)

Ankió, Orsi!
Voltam ma oropédián a kicsi fiammal és lelkértem a rendelő számát. Priviben küldöm is nektek. Két hét kb. amikorra tud időt adni.

Andi!
Hát régen mikor picik voltak a homeot kis kanál vízben feloldottam és úgy adtam be nekik, de hát tudod már nagyok és csak úgy begurítom a szájukba és imádják szopogatni. :)
Arra figyelj hogy előtte és utána fél óráig semmit ne igyanak és egyenek. :) Napközben nekünk nem kell de estére Balázsnak szoktam adni mikor nő a foga mert ő viseli nehezebben. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!
Azt el is felejtettem írni hogy képzeljétek szegény Balázskám kapott gyógycipőcskét. :( :( :( Olyan szomorú vagyok. A szerencse hogy csak alváshoz kell ráadni. Két hónapig kell hordania remélem hogy utána már tényleg fellélegezhetünk és nem lesz baja a lábának.

Olyan borzasztó mikor ilyenek vannak.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


na meg vagyok nem tűntem el, csak szivatnak a csajok és nem jutott időm írni, a visszaolvasás meg sokáig tartott.

Hajni!

Nem lehet hogy az út miatt parázol és azt érezheti, vagy esetleg megjött?
Azt mondják, az is befolyásolhatja és van olyan baba aki egyszerűen abbahagyja a szopit. Szerintem meg 8 hósan simán leválaszthatja magát...
elég rosszkor jön ez neked. én valahogy az úttal látok összefüggést, de nem akarok belemagyarázni semmit.

Anikó!

megjött a karám? Nekünk kb 3 nap volt, miután átért a pénz. emailben értesítettek, hogy meg van a pénz, meg hogy már átadták a szállítóknak.

Csiperke!

Nagyon szép kiscsaj! ilyenkor látom, hogy repül az idő.

Pompi!

néha nagy hasonlóságot vélek felfedezni köztünk! :) (nagy szülők kezelése) :lol: :lol: :lol:
egyébként ti jó változatosn esztek.
Nekünk igy néznek ki a kaják.
tízórai: végy 4 almát és reszeld le.
ebéd: végy négy almát és reszeld le, esetleg mutass meg neki egy zöldséget, de ha lehet nyomja el az alma
uzsi: végy 4 almát és reszeld le
na és ez a heti menü. és a havi menü. november óta több mint 40 kg almát megettek.
azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy közben bevezettem nekik a húst és az izlik nekik, ma már komplett krumpli, hús, alma menü volt...
:lol: :lol: :lol:
a húst én nem pürésítem előre, hanem felvagdosva raktam el és a krumplival, vagy valamivel átforralom és "frissen" pürésítem.

ja meg még a kölesgolyót is bevezettük. Nagyon élvezik a rágcsálását. :lol: bár Maja még ezzel is össze tudja kenni magát! :)

na megjött a vacsim, ha lesz erőm akkor folytatom a beszámolót, hol tartunk, de lehet, hogy csak holnap....

katyerina
 
 


Aanda: Köszike, aranyos vagy, nagyon jól esett így ismeretlenül is. Puszi
Csajok: megnéztétek a bébimet????
bébibaba
 
 


Csajok :D
mi holnap síelni el. nemtom lesz-e net.
puszi mindenkinek.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kihívtam az orvost, azt mondta, hogy piros a torka, és benyelt vmi vírusfertőzést. Most este tudtam csak belediktálni egy kis lefejt tejcit fecskendővel. Már 24 órája nem evett akkor… :( Aztán vhogy rákaphatott az ízére, mert utána 2x is szopott egy keveset. :D Próbáltam vele folyadékot itatni, de nem volt miből megitatni. Kanálból sűrűbb cuccot szokott kapni ugye, így rágni próbálta, pohárból szinte mind mellément, a cumisüveg volt a mentsvár, de azt csak harapdálta, mint egy játékot, majd elhajította. Ugyanúgy nem tudott inni belőle, mint a folyós csőrös pohárból. :? Nem egyszerű! :? Egyébként meg jókedvű, ha épp nem üvölt vmiért… :roll:

Bandika,
Ne is mondd, mi azt hittük, hogy „csak” 11 óra. :? Nem számoltuk bele a 2 technikai leszállás időtartamát. Most nagyon gondolkodunk mi legyen…
Rám rámszólt ma az orvos, hogy ne ültessem, ha nem ül föl magától. Pedig tényleg nem sokszor, de néha azért már rövid időkre én is ültettem. :oops: Gondoltam már elég erős a háta. De az orvos mondta, hogy meggörbül, majd ha már magától fel tud ülni, akkor a háta is elég erős lesz, hogy ne görbüljön meg!
A rucik megjöttek, épp néztem, hogy kicsit nagyok lettek. 8) Tök érdekes, inkább a pólók nagyobbak, a gatyák szinte pont jók. Eddig fordítva volt… De nem baj, ha így haladunk, tutira nem növi ki a nyárra! :D
Milyen húst adsz neki?

Pompi,
Én úgy tudom, a kukimatatásnál úgy kell csinálni, mintha nem vennéd észre. Mintha természetes lenne. Nemtom… :roll: Nekünk még nincs ilyen. (Tudod, majd holnaptól… :lol: )
Köszi az infókat, épp tegnap néztem át a paksamétát, és pont olvastam, amiket írtál. Hát, tényleg nem lehet túl sok mindent felvinni, azt nem tudom, hogy amelyik gyerek rendesen szik, az mit eszik. :?: Bár talán adnak a fedélzeten bébiételt…

Wish,
Tényleg annyi ilyen tökvakargatós proli van…. :twisted: :lol:

Zsuzsi,
Megkérdeztem az orvost, hogy mennyit kell inniuk, azt mondta hogy annyi grammot, amennyit normál esetben megenne kb. Ti jobban vagytok már? Állítólag ez a mostani járvány 72 órás lefolyású. Ha ez idő alatt elkezdődik a hányás, hasmenés, akkor viszont hosszabb.

Andi,
Szívesen veszek minden ötletet, mert hogy nem viszem ölbe szegény gyereket 17 órán keresztül, az biztos! :twisted: Mi az az állóka? :?: Tök jó a babakocsitok. Viszont nem is gondoltam volna, hogy egy PP ilyen nehéz. A chamomillát tényleg kipróbálhatnád, hátha segít. Az unokatesóm esküdött rá. Használni sajna nem tudom, hogy kell!

Zsebi,
A babakocsit gondoltuk felvinni, hogy abban lesz majd a gyerek, de kiderült, hogy kisgéppel megyünk, amin nincs annyi hely. Próbálnánk most már csereberélni, de nem tudom, hogy lesz!
Dentinox-szal kapcsolatban nem nyugtattál meg, nekünk is az van betárazva. Az orvos ma pedig még mondta is, hogy a foga miatt is lehet, hogy nem eszik, és hiába nem látszanak még, kenegessem csak nyugodtan… :shock: Ugyan eszem ágában se volt mindig kenni, de így most nem is nagyon fogom merni egyszer se. :?
Milyen a gyógycipő, hogy néz ki? Miért kellet neki, furán ment, vagy miért? Szegény, remélem gyorsan eldobhatja! :(

Melcsi,
Nagyon állat lehet az új autótok! :D Kipróbáltátok már úgy mindannyian? Luku jobban van?

Zsú,
Megjavult Borka alvásilag?

Bébibaba,
Én is szavaztam! :D

Anikó,
Ágostonnak mije fáj? Láza van? Megesz a kíváncsiság, hogy hová mentek, leírod? :?: Aztán nehogy úgy járjatok, mint mi! 8) Kérdezzétek meg, hogy használhatjátok-e a gépen a babakocsit!
Ez a leválasztás dolog nekem is eszembe jutott. Remélem, még nem! Meg nem ilyen hirtelen!

Csiperke,
Nagyon szép kislányod született! :D

Katyerina,
A vérzést a doki is felvetette, mielőtt megvizsgálta. Mondjuk már megjöhetne, de eddig semmi. :( Meg azt mondta még, hogy már látja az apró piros pöttyöket a nyelvén, amik a vírus jelenlétére utalnak. :shock: Remélem azért nem lesz igaza! :?
A csajok nagyon ügyesek, hogy így nyomják az almát! Te sima -, vagy üveg reszelővel reszeled?
Kölesgolyóból a sósat adod, vagy a natúrt?
20140901102739
 
 


Orsi,
jó síelést! :D
20140901102739
 
 


Orsi!

Jó síelést! :lol: :lol: :lol:

Anda!

mi is kamomillát szedünk. Már én sem oldom fel, hanem simán a szájukba rakom és szopogtják, nagyon édesek, csak néha még kiköpik. :)

szóval rólunk folyt. köv.

mostanában nem tudom mi van a csajokkal, de éjszaka többször kelünk, fürdés után nem alszanak, vagy ha elalszanka akkor egy óra múlva ébrednek és hancúroznak, ha nem hagyom akkor ordítás... szóval vége a békés estéknek... :shock:
napközben is nagyon aktívak, de nagyon ügyesek is. pakolásznak, összeütögetik a kockákat... Gaja mostmár rendszeresen meglóg, ha nem csukom be a karám ajtót. :)
néhány kép, szabadon, ne csak ketrecbe lássátok őket :)




Kép Kép Kép Kép Kép

katyerina
 
 


Kölesgolyóból a sósat adod, vagy a natúrt?


:shock: :shock: kétféle van?
én csak vettem egy bioköles feliratút. Biopont gyártja.
az nincs rajta, hogy natur vagy sós, bár most, hogy mondtad, megnéztem és az összetevők közt van só. érzésre nem az. az baj?

:oops:

katyerina
 
 


Katyerina!
Körtét nem adtál nekik? az enyémek azt nagyon szeretik, vagy a gesztenyét almával, és a sütőtök?

Bocsnánat ha adátl csak lemaradtam és nem szeretik.:) Mondjuk én a sütötököt sokáig almával adtam nekik imádták.

Bébibaba!
Megnéztem a kisfiadat gratulálok hozzá nagyon aranyos kisbaba. :)

Hajni!
AMúgy hogyhogy ilyen hosszú útra mentek. Én nem vagyok bevállalós én nem mernék. :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem lesz egyszerű.
Remélem hogy már jobban van. Chaomillát nem gondoltál hogy adsz neki? Amúgy igen tényleg megviselheti őket még akkor is a fogzás ha nem látni még semmit.
Én csak csirkemellet adok nekik. Egyszer mikor anyósnál voltunk és nem vett mellett (én meg nem vittem mert azt mondta vesz( akkor kaptak csirkecombot.
Hát ilyen tépőzára most nem tudok képet berakni róla. Ez van nem tudok mit tenni annyira nem zavarja amúgy engem jobban bánt. De talán a tudat is hogy rendbe jöjjön a lába.....

Katyerina!
Nagyon aranyosak vagytok :) Hát igen tudnak pakolni az biztos. Napról napra ügyesebbek. :) Én is úgy örülök mikor valami játékkal végre szépen játszanak. Ilyen nálunk most a rúdra húzogatós golyók fel le pakolják őket úgy tudnak koncentrálni. :) a golyópályát is imádják.

Orsi!
Jó síelést. :)

Akkor már én se maradjak ki a dicsevésből :)
Mindketten megmutatják a fejüket, fülüket, kezüket, pocakjukat, lábukat ugyanezeket anyán és apán is bővítve a szemünkkel amit kicsit meg is nyomnak. :) :) nálunk ezek a legújabb tudományok. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Katyerina,
ezek a lányok mindjárt felállnak! :D Nagyon ügyesek! :D Nálunk is inkább játszana már, mint aludna. Ja, hajnal 2-kor is! :? :lol:
20140901102739
 
 


Zsebi,
:lol: jól megnyomják a szemeteket! :D :D Nagyon jó fejek! :D Nagyon ügyik! Mondanak is már vmit esetleg?
Azért megyünk ilyen messzire, mert olyan meleg helyre akartunk menni, ahol már lehet pancsizni is. Az meg csak messze van! Bár 11 órának indult, a 17 tényleg túl sok! :(
20140901102739
 
 


Zsebi!


:lol: :lol: :lol: :lol:

most nagyon skrizo érzésem van, hogy kéthelyre írok neked! A cipőcskére a másikon reagáltam... :D Nagyon ügyesek a manók! dicsekedj nyugodtan nagyon szeretem olvasgatni. Meg panaszkodjál is, de remélem arra kevésbé lesz szükség.

esznek körtét is, meg meggyet is. A gyümölcsök mennek, de az alma mennyiséget tényleg túlzás nélkül írtam. Egyébként üvegreszelőn reszelem, de van úgy hogy meghámozok egyszerre 2-3 kiló almát és azt megpárolom, kb 2 napig elég, úgy, hogy keverve adom valai zöldséggel ebédre.
A zöldséget csak úgy eszik, hogy negyed rész zöldség, háromnegyedrész alma. Talán most a husival csökkenteni tudom az alma mennyiséget.

Hajni!

nem reagáltál a kölesgolyóra.

nem sértésképp, de relaxálni, pancsolni, nem gondoltál valami bababarát wellness helyre, kicsit közelebb???? :lol: :lol: :lol: :lol:
ausztriában is van egy állítólag nagyon jó, még nem voltunk, de egyszer majd szeretnék menni...
http://www.sonnentherme.at/index.php?id=294&L=2

na most meg húzok relaxálni a kádba, ha hagynak.... :lol:

katyerina
 
 


Hajni!
Értem... mármint hogy miért akartok ilyen messzire menni. Én lehet megvárnám a nyarat. :)

ÁÁÁ beszélni még nem mutatnak és őőőőzenk ha valamit akarnak meg néha mintha valami kezdeti szófoszlányoklennének de ez nagyon kezdetleges. De megérttik magukat. :)

Katyerina!
Köszi itt is a jó szavakat. :)

Nem baj a sok alma csak kérdeztem. Nekem is ilyen volt Balázs aztán én úgy csináltam hogy alma krumpli husi és csökkentttem mindig az alma mennyiségét míg végül már csak a krumpli husi és még valami maradt. Mára már szépen eszik mindent bár vannak húzos napok. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajni!
Szegény,de legalább fényderült az okra!
Mi Tenerifére megyünk ott napközben 25-28 fok van de mentünk már februárban 33 fokba is oda!4,5 ora repülö ut és nagyon szeretjük!A repülöre nem engedik fel a babakocsit az ajtoban elveszik!Picibabának kérhetsz mozest de ennél többröl nem tudok!
Én azért nem vállalok ilyen hosszu utat mert idöben rengeteg!Amig Marci pici volt max 5 orát repültünk és azt ki lehetett birni!
Madeira,Grand Canária,Tenerife,Lanzarotte...(ezeken mind meleg van)
Most nyomozok én is mit lehet a gépre vinni!
De ugy értelmezem hogy csak port és a folyadékot ök adják!Igy valami pépet kell találnom amit megeszik mert sajnos a sinlacot nem és azt megtudnám etetni vele egyik étkezésre!Nálunk már sajnos nincs annyi szopi hogy azzal kihuzza az utazást! :(
Ha valaki tud erröl valamit vagy esetleg tapasztalata van szivesen "meghalgatnám"!

Zsebi!
Édesek lehetnek nagyon!!!
Mi kiskutyázunk reggeltöl-estig! :lol:
Nagyon édi,és ahogy elöre hátra inog nagy lendülettel és elörébb csuszik a lába akkor pofára esés van :lol: hol sir hol meg nagyokat kacag!!! :lol:

Katyus!
Megjött! :D :D
Hétvégén összerakja az öcsém!
Gyönyörüek a csajocák!!
Szerintem a kölesböl csak natur van!Vagy nem?! :?

Melcsi!
Jobbulást Lukunak!

Anda!
Mi is dentinoxot használunk!

Orsi!
Jo utat és jo siellést nektek!! Kép

Csipi!
Jaj de szép a kislánykád!!!
Ágoston is csinált olyan bukást hogy orrán száján jött a tej!!!
A férjem meg méltatlankodott hogy halálra etetem a gyereket! :shock: :lol:
Azért után is cicire tettem....hát ki jött akkor potolni kell! :oops:

Bandika!
Én elöre megfözöm a husit jol bezöldségelem a levet amiben fözöm,amikor kész mindent kidobálok belöle és annyi lével turmixolom hogy éppen folyos legyen!Kiöntöm jégkockatartoba és utána zárhato zacsiba rakom és onnan szedegetem ki!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lányok! :)
Egy gyors bejentkezés!

Minden betegnek jobbulást! Szegénykék, úgy sajnálom őket! :(
Mi jól vagyunk, de már felénk is egyre több a beteg gyerek!
Kép


A síelőknek sok havat! :)
Kép


A nyaralóknak sok napsütést! :)
Kép :(

Kép Kép
kismokus
 
 


Hajni, köszi, még nem ijedtem meg, majd csak akkor ha tényleg az a baj, hogy nincs könny, remélem, csak az van, hogy nem fáj semmije, vagyis csak hisztizik és azért nem láttam még könnycseppet nála. Szerdán jön hozzánk a dokibácsi, megmutizom neki....

Orsi, jó síelést!!!

Anikó, kérdezted mi újság...megvagyunk. Kaja elfogyott, és marhára ízlett!!! :lol: Az eredménye is megvan, szépen felhízlaltam, és imád enni!Amúgy meg éjjel csak egyszer kel, 4kor és bírja 7ig, akkor beteszem magunk közé, és akkor megnyugszik, visszaalszik, fél9ig, de akkor már kiesik a szeme az éhségtől. 4 óránként eszik napközben, erre állt rá.

tegnap megvolt életünk első Metros nagybevásárlása, édes volt, beléptünk a Metrobe kinyílt a szeme,hol vagyok??mik ezek a fények??szétnézett és bealudt, mindenki mosolygott rá!Apa büszkén tolta a bevásárlókocsin nyugvó gyermeket!

voltam 6 hetes kontrollon is, száll az idó piszkos mód gyorsan, és minden oké, még a nyálkahártya is jó vastag, mensi várható.
érdekes, lehet, meggyógyulok a terhességtől???mert nekem ilyen vastag nyálkahártyám nem volt, bár az is igaz, szedtem végig a gyógyszert, ami segített teherbe esni....talán emiatt....
Vendég
 


zsebi,
jó nagy riadalmat keltett az orvosod. Mi már elhasználtunk egy tubus Dentonoxot... meg hát csak nem hoznak olyan gyógyszert forgalomba, ami káros... elég furcsa lenne.
Persze most inkább megpróbálkozunk valami mással. Köszi mindenkinek a tanácsokat!

orsi,
jó síelést, bár mostanában mintha amúgy is kevesebbet írtál volna!

bébibaba,
hát igen, szerintem se korrektek ezek a szépségversenyek. Épp ezért én inkább nem is küldök képet sehova. Anélkül is gyönyörűek a gyerekek, hogy szavaznának rájuk. Ahogy a tied is! :D

csajok,
a Bencsi úgy sikít folyamatosan, hogy megőrülünk tőle! Ha rászólunk, csak nevet. Miért csinálja??? Hogy lehet megfékezni?

melcsi,
ns milyen az új autó?

KépKép
pompomlány
 
 


lafi,
én úgy tudtam, hogy a Metróba nem lehet gyereket vinni. :shock: ???

KépKép
pompomlány
 
 


Anikó!
Amikor kiskutyáztak akkor én úgy szerettem őket nézni (akkor is) Eszti viszonylag kevesett csinálta Balázshoz képest. Ahogy így felkucorognak olyan cukik.:)

Estelge valami HA-s tejpépet is próbálhatnál. Bár az a baj ezekkel hogy csak firssen lehet elkészíteni és akkor már megint az ő vizük kell.... de gondolom ásványvizet adnak.

Pompi!
És nektek milyen az új autó?
Nem akartam senkit se lebeszélni se megilyeszteni nekünk az orvosunk azt modnta ő nem adná a dentonoxot... én csak megírtam. Ez úgyan az hogy teli vannak a boltok tejpépekkel én nem adtam nekik egy éves kor alatt mert semmilyen tejet nem adtam van aki meg azt adja már kicsi kortól. Lehetőség és azért vagyunk hogy megbeszéljük a tapasztalatokat. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Zsebi,Katyerina,
elszopogatják a golyócskákat,de ügyik!
Zsebi,nem értem a gyógycipőt,éjszaka mit tud segíteni?Engem meg a szemüveg bánt,de arra gondolok,hogy inkább most,mint később.
Próbáltam már én is nekik a testrészek mutogatását,de még nem vevők rá,ellenben az Arni már szépen eljátszik:ki-be pakol,egymásra rakja a játékokat,a Márkkal a menést gyakorolom.

Orsi,
érezzétek jól magatokat!

Katyerina,
hihetelen ez az alma mennyiség!Jók a képek a csajokról!Hát igen,egyre elevenebbek lesznek!

Hajni,
jobbulást nektek,remélem nem lesz betegebb a kisfiad!
Az állóka egy összecsukható,fehér hálós oldalú "kiságy".

Anikó,
jó nyaralást kívánok!Mikor mentek?Nem semmi,hogy már milyen sok szép helyen jártatok!Nekünk ez még csak álom!

Lafi,
mi ebben az influenzás időben nem megyünk tömegbe,vigyázzatok magatokra!Írhatnál gyakrabban is Hunor babáról!

Pompi,
Arnoldom szokott mostanában megint sikítozni örömében,főleg akkor,ha megyünk este fürcsizni,de úgy,hogy majd'beszakad a dobhártyám!Engem nem zavar,úgysem tudnám megtiltani neki.

Márk már nem szenved annyira,most délelőtt már tudott aludni egy kicsit,és Panadol sem kellett neki!

Andi
Kép
aanda
 
 


Katyerina,
Bocs, most vettem csak észre a kölest. :oops: Nem hiszem, hogy annyira gáz a sós, de a natúr biztos egészségesebb.
Ha te választhatnál, hogy Thaiföldre mész vagy itthon vhová, te melyiket választanád? :wink: Meg T. amúgy is régóta tervben van! Amit belinkeltél oda ne menjetek! A tesómék voltak, és azt mondta, hogy tök szar. A debreceni élményfürdő ezerszer jobb. És az osztrák semmivel se bababarátabb! :?

Anikó,
Teneriffén mi is voltunk, nagyon jó volt! :D Ott az óceán azért hideg ahhoz, hogy fürödni lehessen benne. Akkor egy nagy társasággal mentünk, és az egyik kisgyerekes család kislánya a saját babakocsijában utazott az első sor és a válaszfal között. Most is vmi ilyesmire számítottunk, csak sajna kicsi a gép.
Már nem eszi Ágolyó a sinlacot?
Melyik részére mentek T.-nek? Mi a „kacsa seggénél” voltunk. 8) :lol:

Kismóki,
Köszi! :D Jó nektek, hogy nem vagytok betegek!

Lafi,
Remélem nem lesz igazam…

Pompi,
Én imádom, ha sikít! :lol:

Zsebi,
Te csak chamomillát adtál nekik fogzásra?

Olivér még mindig nem az igazi, de azért már evett valamennyit. Remélem egyre jobban lesz! Nagyon szar, mikor beteg a gyerek, én ezt még nem ismertem.
20140901102739
 
 


Andi,
még a babakocsi sem fog elférni (pedig a miénk elég kicsi ), nemhogy egy járóka! Úgy fogunk utazni, mint a heringek! :(
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Ha van egy kis időtök,segítséget szeretnék kérni.
Pici lányom köldökcsonkja még nem esett le,kezelem neki,alkohollal,meg hintőporral,de most reggel láttam hogy egy picit vérzett.Lehet hogy csak a pelenka kidőrzsőlte vagy nem jol kezelem?

lányom dícséretét köszönöm.imádjuk nagyon.

Már szülés után egy nappal én is azt mondtam hogy kell még nekem egy másik gyerek is.

Kép
csiperke
 
 


Csiperke!

Nem gáz, ha váladékozik, biztos mindent jól csinálsz! :D
20140901102739
 
 


Pompi, nem tudom, nem szóltak ránk...

Andi, felhívtam a dokinkat, ő azt mondta, vigyem nyugodtan. Félek én is, de nem tudom magunkat elszeparálni teljesen, én is megyek (még nem intéztem el a családi pótlékot, mert oep most!!!küldte ki a taj kártyát, alig 40 napra) szóval megyek azt is intézni, férjem vizsgáztat egyetemen, ott is és bárhol....a doki szerint meg 6 hós koráig olyan erős az immunrendszere, hogy nem lehet gond...remélem.

volt egy terhes kismami, meg a férje, ők is vásárolgattak és műtős maszk volt rajtuk.igazuk van.

Csipi, nyugi, nincs gond, ápolgasd csak!!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Lázas vagyok, 37,7 egyelőre, de mivel a férjem influenzás -nem itthon van!- és 40 fok körüli láza is volt, esetleg emelkedhet az enyém is.
Mikortól kell lázcsillapító? Algopyrin jó?
Köszönöm!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
én mindig csak algopirynt szedtem. Orsi szokott még vmit mondani, azt hiszem vmi paracetamol tartalmút. 38,5-ig nem gáz. Csipkebogyó tea, méz, fohász az Úrhoz! :D Jobbulást!
20140901102739
 
 


Hajni!
Köszi!
Közben elértem a dokim, Panadol vagy Algopyrin 38 felett és ha kell, penicilines antibiotikum is lehet.
A fohászt feltétlen bevetem :roll:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Andi!
Tudom hogy az ő érdeke az a kiscipő de akkor is szülőként rossz ezzel biztos egyetértesz.
Azért kell csak éjszaka mert az inszalagja húz befelé és ez ahogy rá van adva kifelé tartja a bokáját. Járni nem lehet benne mert nem olyan a kialakítása.
Ez a fej láb stb mutagatása Eszter sokkal előbb már vagy két hónapja csinálja és Balázs most hogy mindenki megdícséri ezért Esztit leste el tőle és egy hét alatt behozta a "lemaradását". Szóval sokat tanulnank ám egymástól. A játékokkal nekem is már egsz szépen bánnak. :) Most nálunk az van hgoy egyszere mindig csak egy pár játék van elő így egész szépen játszanak mikor sok volt akkor csak csapongtak közöttük és igazából semmivel nem játszottak szépen.

Hajni!
Igen én csak chamomilát adtam fogzásra. Esztinek meg semmit neki csak úgy kibújtak meg sem érezte. Balázs a nyüszisebb de ez jót tett neki is ezt is csak éjszakára nappal ezt azt rágcsál és az elég neki. :)

Hát az biztos hogy egy beteg gyereknél nincs rosszabb.

Fanni!
Már nem írok okosságot mert már tudod mit lehet enni, de jobbulást kívánok.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Köszönöm Zsebi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Hol vagytok?Még mindig a Dirty Dancing hatása alatt?Megnéztem megint,kb.századszor!

Zsebi,
ez a nem adom oda az összes játékot dolog nálunk is szuperül működik!Mostanában olyan bújósak lettek!Annyira jó érzés!Imádnak hancúrozni egymással és velünk is!

Fanni,
gyógyulj meg gyorsan!

Andi
Kép
aanda
 
 


Lafi!
Örülök,hogy jol vagytok!
És annak még jobban hogy izlett a kaja! :lol:
Megadtuk a kezdöalaptestzsirt a kicsikének!! :lol: :lol:
Na és hogy ilyen jo gyereket ....hagyja aludni a szüleit! :D
Akkor a multkori is menzi volt?!Azért is vastag megint a nyálkahártya!
Kiváncsi vagyok mit mond a doki a könnynélküliségre,remélem minden rendben és nem kell átmosás!! :(

Hajni!
Hogy van Olivér?
Ágostonnak még mindig folyik az orra és én a fogával hozom összefüggésbe mivel megint láng vörös a fél arcocskája! :(
Az utrol meg annyit hogy csak odaérni kell és ott már a paradicsomba lesztek!!! :D :D
A sinlacot sajnos már nem! :(
Mi is lemegyünk a délirészre (Playa de las Americas) de megnézem pontosabban!

Pompi!
Probálgatja a hangját!!! :shock: :D
Én ugy tudom metroba csak olyan gyereket nem lehet bevinni aki kitud szállni a kocsibol!Hogy nehogy szaladgáljon!Piciket lehet!
Milyen az uj verda???

Zsebi!
Köszi azt hiszem fel is iratok az orvossal!
Vettem egy Humanat de tejes igy nem adom!(nem is tudom mit gondoltam,hogy mit kapok a Corába :oops: )

Anda!
Hogy álltok a darabos kajával?
Amint nagyobbak lesznek a fiuk már ti is mehettek!!!
Azért két egykoru picivel én sem virgonckodnék ennyire!!! :roll:

Csipi!
Picit váladékozhat!Ovatosan felkell emelni és körbe kell fülpucoloval kenni alkohollal és jol behintöporozni!
Esetleg probálj egy kis gézlapot odatenni van a pelust lehajtani hogy ne birizgálja!!!
Szopi?Hogy megy?Méred mennyit eszik?


Fanni!
Rubophen!!!
A lázat csillapitani kell!!
Én is lázas voltam és ezt kaptam a korházba!
Ha az algopirin nem vinné le (szerintem gyenge) akkor rubophent lehet!
Jobbulást és nem lesz baj!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anda!
Én is! :oops:
Amikor a végén visszamegy hogy a zárotáncot elöadják és leoltodik a lámpa és csaj a csajszi van a szinpadon akkor én 645x is libabörös leszek!!!! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó,
szegény Ágoston baba! :cry: :cry: küldök puszkót neki, hogy gyógyuljon!

Nálunk volt most kis riadalom. Hunornak kezdődő köldöksérve van. A doki emiatt olyat talált ki, hogy az ujjaimmal összehúzom a köldökét és leragasztom leuklopasttal. Eddig be is vált, 3 naponta cseréltük, direkt vettünk sebbenzint, hogy azzal leoldjuk. A köldöksérv szépen "vonult" vissza, erre ma leoldottam és alul piros volt és kicsit vérzett. Na kész voltam. Mit válasszak????Hogy vérezzen és kikezdje a bőrét vagy hagyjam és majd meg kell műteni, ha nem megy vissza ettől a 1.5 hetes kezeléstől, amit eddig alkalmaztunk....

most levettem róla, lefertőtlenítettem, csípte és nem sírt, csak összehúzta a szemöldökét, de nem sírt, nem is üvöltött, hihetetlen fájdalomküszöbe van (amikor szondázták, infúziózták sem ordított soha, jól tűrte, még a mindennap 2x vérvételt is), aztán behintőporoztam. Most szabadon van.
Gondoltam arra, hogy valami gézt teszek alá, hogy a ragtapi ne közvetlenül érje a bőrét...????
Vendég
 


Zsebi,
Szegény Balázs! :( Még jó, hogy ő jól viseli a gyógycipit!
Édesek lehetnek, ahogy mutogatnak! Már én is elpakoltam a játékokat és csak egyet egyet veszünk elő, amivel épp játszunk.

Hajni,
Remélem hamar rendbe jön a ’Cimbid’ kistorka!
Mi pohárból itatjuk Balut, mert semmi más nem jött be. Kb. a fele mellémegy, de a másik fele azért jó helyre. Én most a Norrmaflore miatt itatgatom, mert még mindig fosizik.
Husi: a Corában vettem babáknak csomagolt puykamellfilét, de még nem próbáltuk ki. Üvegesből már akartam adni neki sütőtökös pulykát, de nem nagyon jött be, 3 kanál után azt mondta, elég és inkább kiborította az egészet a tányérból. :shock: A cékla meg a borsó sem ízlett, a gyümiből viszont bármi jöhetett eddig.
Hát én se mertem ültetni, pedig tetszene Neki nagyon, de meg kell majd dolgoznia érte.
Lehet, lassan a méretezés beéri Olivért :D és nem kell majd sokkal nagyobb rucikat venned Neki.
Dentinoxot mi használtuk, csak picit kell belőle kenni, annyitól nem zsibbadt le a nyelve. Sztem jó a hűtött rágóka is egyébként.
Azért az elég durva, hogy egy 17 órás útra kisgépet indítanak és meg csak ki se lehet szállni. :evil: Melyik társaság?

Katyerina,
Milyen volt az első kölesgolyó evészet? Ügyesek voltak, nem fuldokoltak tőle? Én még nem mertem darabosat adni, pedig jó lenne, ha tudna eszegetni vmit, amíg mi kajálunk, ha elmegyünk vhová.
Aranyasok a csajok, látszik, hogy élvezik a szabadságot! :lol:

Amikó,
Jobbulást Ágostonnak is! Nem kímélnek senkit ezek a ronda kórságok!
Ti mikor utaztok? A színházról nem írtál, Ti hogy oldotottátok meg?! Én már úgy elmennék és gondoltam, kicsit előbbre hozzuk a vacsit és az esti lefekvést, csak a betegség óta nehezebben alszik el, így most ezért halogatjuk a témát.

Orsi,
Jó síelést! Holnap már biztos száguldasz a lejtőkön!

Lafi,
Balu állandóan könnyezett és Neki el volt záródva a könnycsatornája, ezért is könnyezett: nem tudta elvezetni a könnycsatorna!
A köldöksérvhez nem értek. Ha gézt teszel rá, akkor is oda kell vmivel fogatni azt is, nem? :roll:

Pompi, Melcsi,
Hogy szuperálnak a járművek? Nekünk is cserélni kellene, mert a corollába már nem nagyon férünk, ha elutazunk a hétvégére, pedig még csak hárman vagyunk.

Fanni,
Jobbulást Neked is és a Párodnak is, a másikon olvasta, hogy ő is beteg!

Nnnna, nem rég írtam Napszemcsinek, hogy én már nem aggódom a súlygyarapodás miatt, erre Balu fogyott 25 dekát és mégiscsak aggódom... :? Mondjuk gondolom a betegség meg a sok fosi miatt van és remélem, a jövő hétre már visszajön!
Hú, nálunk bazira fúj a szél, jön megint a hideg?

Kép
bandika
 
 


Lafi!
Köszönjük!
Szerintem hagyd egy pár napig szabadon hogy ne sértse jobban fel a kisbörét!Nálunk is volt ilyen köldöksérv de visszahuzodott szépen!Azt mondta a doktornénink,hogy ez akkor derül ki mi vele a teendö amikor felállnak és a hasfal tartja vagy nem tartja rendesen!Én nem ragasztottam! :oops:
Nagyon kis hös Hunor!!Szerintem se lesz baj a szemével egyszerüen nincs miért sirnia! :D

Fanni!!
Hogy vagy?

Bandika!
Én bevallom férfiasan hogy bekészitettem tápszert(de a végén nem kellett)!Megvacsorázott és azzal elaludt!
Érdekes ha nem vagyok vele nem is kell a cici! :roll:
Anyu azt mondta egy fél nyekkenés sem volt! :)
Mivel én tervezem,hogy csak egy éves koráig szoptatom igy lassan azért elkezdjük a tápszer megismerését!De pl a multkor egyszer kellett és megitta zokszo nélkül! :shock: :)
Nálunk is fogyás van ha kicsit is beteg! :(

Zsebi!
Milyen gyogycipöcskét kaptatok?
Meddig kell hordani?

Kébzeljétek Ágoston felült kiskutyábol! :D
Ő már rég felhasizmozza magát fekvésböl de most a kiskutyizás a sztár nálunk és minden abbol indul ki! :D
Ennek örömére éjjel kb 2 orát aludt összesen (persze én is)és akár mikor mellém néztem mit szöszmötöl állandoan kiskutyában állt! :shock: :evil:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó :P
Köszönöm, végül nem volt szükség lázcsillapítóra, mert éjjel f2 óta nincs lázam :D

Andi :P
Köszönöm!

Bandika :P
Úgy tűnik, hogy mára mindketten meggyógyultunk, de azért kopp-kopp-kopp. A köhögés még tart...

Mégegyszer köszönöm a segítséget, Lányok!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Andi!
Nálunk is nagy bújos korszak van de én úgy élvezem erre vártam hogy valamilyen szinten kimutassák a ragaszkodásukat. Ritkáhagyom őket itthon de ha muszály akkor igen és olyan jó érzés hogy "szaladnak" az embere elé és másznak a nyakamba és onnantól senki nem érdekli őket. :)

Lafed!
Nem akarok hülyeséget mondani de én mintha hallottam volna köldöksérvre való tapaszról direkt így árulják pici babuknak gondolom az bőrbarát ragacs. Illetve ha mégsem lenne ilyen akkor van a fehér a leukoplaszt helyett próbáld azzal az azért kellemesebb "viselet" drogériákban is lehet ez utóbbit kapni.

Anikó!
Nagyon ügyes Ágoston :). jaj ezek jó időszakok mikor rájönnek valami új tudományra és éjjel-nappal az a menő szülök kisebb nagyobb örömére. Nekem Esztivel az volt a legrosszabb mikor megtanult állni de leülni nem tudott.....

ilyen a kiscipő (nem valami biztató látvány én már kezdem megszokni) éjjel felsír mostanában szerintem ez zavarja azért mégiscsak feszíti a lábát:(

Kép


Fanni!
Remélem mára már sokkal jobban vagy!


Minden kis betegnek további gyógypuszikat küldök!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Anikó, te nem tapasztotad le???Nekem rögtön ezt mondta a doki. De akkr remélem, nálunk is elmúlik és azért keresek olyant, amit Zsebi ajánlott, az a fehér az gyengébb, azt veszünk, ha nincs direkt erre ragtapi. Köszönöm!!!

Anikó, örülök, hogy felállt Ágoston, annak nem, hogy nem aludtatok...
Vendég
 


Olivér nem eszik jóformán semmit se, nem tudom, mit csináljak, tökre idegesít! :( Pedig nem tűnik betegnek egyáltalán. De hogy pont most csinálja ezt, 2 nappal utazás előtt! :? Jól megszívat! :twisted:

Lafi,
A doktor nem tud kimenni hozzátok, hogy ne kelljen bevinned a sok beteg közé?
A ragtapaszt meg mielőtt ráragasztod a bőrére, ragaszd rá előtte a ruhádra, és akkor kevésbé fog tapadni, lehúzni is könnyebben fogod tudni. :idea: De szerintem se ragaszd le állandóan! Az unokatesóm fiának is volt, fél éves korára teljesen elmúlt, és sose ragasztgatták. Elég gyakori, elmúlik általában! :D

Zsebi,
A chamomillát hogy adtad, milyen dózisban? Szegény Balázs! :( De ez a kiscipő nem is olyan béna, csak kár azért, hogy hordania kell! :( Reméljük, nem sokáig! Olivér is mostanában már sokszor hozzám bújik, olyan jó! :D

Anikó,
Akkor szerencsére nem nagy beteg Ágoston. Sajnálom, hogy így megviseli a fogzás….! Hogyhogy már nem eszi meg a Sinlacot? Hogyhogy 1 éves koráig akarod szoptatni? Illetve miért pont 1 évesig? A tápszert cumiból adod majd neki? A kiskutya a menő nálunk is! :D Alighogy a hátára fektetem, azonnal hasra fordul, és kiskutyázik. Mikor éjszaka felkel álmából, akkor is az az első! :lol: Én is tök örülök. És most már tutira kúszik, jaj, olyan ügyes. :D Előre dobálja a könyökét, és úgy halad! :lol:
Mi is ott voltunk a Playa de L. A.-on! :D
Most látom: boldog 9. hónapot Ágolyónak! :D

Bandika,
Balu nem hányt „csak” a hasa megy? Mert állítólag olyan a járvány, hogy mindkettő egyszerre játszik… :? A normaflort hogy kell adni? Én is vettem, hátha kell… Mennyi idő alatt hat?
Malév charterrel megyünk, de az Aeroviva szervezésében. Jó nagy f.szok! Egy csomó mindenkivel pereskednek, elég rossz a hírük! Apa megpróbálja átcseréltetni a jegyet egy másik járatra, de nem nagyon akarják! (mondjuk ez a mi sarunk, nem tájékozódtunk eléggé…. :oops: :evil: )
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Anikó,
milyen ügyes Ágoston baba!
Köszi a kérdést,a darabos kaja már elég jól megy,de még mindig használom a turmixot,csak nem pépesítek annyira.Kenyeret már szépen eszik.
Mi nyáron megyünk a Balcsira,csak még nem döntöttem el,hogy szállodába vagy apartmanba,attól függ,hogy 2-3 hónap múlva hogyan tudnak enni.
Tengerpartra még nem akarok menni a fiúkkal,majd csak 3-4 év múlva.
Nézed jövő kéten a 2.részt?Azt is imádom!

Lafi,
szegény kisbabád!Csak ne kelljen műteni!

Bandika,
ügyesek vagytok a pohárral!Még mindig fosik?Mi a franctól?

Zsebi,
jó ez a kiscipő,biztos használ,ha jelzi a gyerek,de nagyon sajnálom szegényt!

Enyémek ma tiszta kettyósok,nem akarnak aludni,hisztiznek!Biztos ez a hülye idő!Én meg szédelgek,de mitől?!

Andi
Kép
aanda
 
 


Bandika

Te hogy adod a normaflort? mennyi folyadékban kevered el?
Olivér is fosik még, kedd óta. és milyen antibiotikumot szedtetek? Te nem lettél beteg? én sajnos igen, mire Olivér nagyjából kigyógyult.

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni

és inni adsz Olivérnek?
Az enyém 2,5 napig tudod, semmit nem evett, de rengeteget ivott, teát, vizet, almalét, így a súlyából sem veszített.

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni, lehet hülyeség,de a front nem játszik be abba, hogy nem eszik???
A dokibácsi jön ki hozzánk, nem megyek be, semmi pénzért sem, fizetek inkább csak jöjjön ki, az a rengeteg beteg baba, sajnálom őket, de nem akarom, hogy elkapják.Ez jó ötlet, köszönöm. Ha begyógyul a sebe,kipróbálom a ruhás módszert na meg keresek valami jobb ragtapit.
Vendég
 


Na péntek estére betaknyosodott Maja! egyenlőre nem vészes, "csak " folyik az orra. orrszívózzuk neki. Valaki használ esetleg nem porszívós orrszívót? Mert erősen gondolkodom egy elektormoson, mert hajnalban azért elég hangos porszívózni, főleg, hogy kelti Gaját is.

Hajni!

Hát én beszari és önző vagyok, ahhoz, hogy ekkora gyerekekkel elinduljak olyan messze. Túl sok a macera és nem biztos, hogy jól érezném magam 2 órdító gyerekkel, még ha gyöngy homok és égszinkék tenger venne körül. Még anyukámékhoz is macera lemenni, pedig ott minden be van rendezve nekik. Majd nyáron már lesznek elég nagyok, hogy itt a helyi beachen kipróbáljuk milyen túrni a homokot, meg pancsolni és esetleg Balaton. Addig meg kicsit inkább borzaszt, hogy velük "nyaraljak"... nélkülük meg megint nem érezném jól magam...
Na meg én Franciaország párti vagyok... :wink: :wink:


de azért ti érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!

még pénteken írtad, hogy a doki rádszólt, hogy ne ültesd Olivért, amig nem tud ülni.
Konkrétan hogy ültetted?
Mert Gaja egyre többször kéretszkedik ülésbe, de még önállóan nem ül.
hasonlót csinál, úgy hogy megtámaszkodik a játékasztalkáján, feltérdel és ebből lerakja a fenekét, a lábait meg szétcsúsztatja, de ha nem támaszkodik eldől...

Aanda!

camomillából én 2 golyócskát adok nekik, és ezt ha nagyon nyűgösek, piros z arcuk akkor akár félóránként is.
Szálloda és apartman közül én inkább apartmannt választanék, aminek van udvara, meg több helységből áll, mert nagyon bezártnak érezném magam egy szállodai szobába gyerekekkel.... de ez az én véleményem...

A fiúk meg nagyon édesek lehetnek ahogy bújnak! a játékokat, meg kezdetektől nem adom oda az összeset és párnaponta hetente cserélgetem nekik, meg mostmár le tudják pakolni a plcról, meg kiszedegetni a falvédő zsebeiből, így az is leköti őket, hogy mindent kipakoljanak. már mondogatom nekik, hogy jó lenne ha vissza is tennék!, meg mindig úgy pakolok vissza, hogy ők is lássák...
:lol: :lol: :lol:

Bandika!
kölesgolyót azért adtam nekik, mert Gajának már 6 foga van, gondoltam had rágcsáljon valamit.
Az első golyóevészet nagyon édes volt. eléjük tettem egy marék golyót és mindenki kicsippentett egyet és a szájába rakta. Először furcsa fejet vágtak, és megpróbálták kiköpni, de mivel a nyáltól rögtön ragadt, rá ragadt Maja nyelve hegyére... Sajnos nem fényképeztem le, de nagyon édes volt ahogy a kinyujtott nyelvén lógott a golyó... Aztán gyorsan rájöttek a lényegére és elkezdték forgatni a szájukba, Gaja sokszor rágcsálja is. Majára kell figyelni, mert van úgy hogy többet összegyűjt a tenyerébe és a végén ragad az elfolyósodott kölestől. ja és ezt mind a gatyámba törli.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsebi!

A cipőcske engem olyan sínre emlékeztet, amit szalagszakadás esetén is adnak...

Fanni!

hogy vagy? Remélem gyorsan kilábalsz a nyavajából! Hátad?

katyerina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: