Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Igazatok van, mit aggodalmaskodok én. :)
A doki azért nézegette olyan hosszú ideig a korongját, mert az utolsó menstruáció időpontja és az ultrahang nem egyezik meg. Az ultrahang 2 héttel előrehaladottabbnak mutatja a terhességet, ezért feltételezem én, hogy lehet elszámoltak nekem valamit.

Folyton fáradtnak érzem magam, este 9-kor már aludtam és reggel fél 10-kor még alig bírtam felkelni. Ez normális?

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy,
Normális :wink: az uh szerint nekem is sokszor nagyobb volt a babám, pedig nálam az elszámolás nem lehetséges. Erre igazán nem lehet adni, sokat tévedhet.
Vendég
 


Susy! Én végig álomkóros voltam, bár egyébként is elég jó az alvókám :D
És nekem is mindig nagyobbnak mondta az UH a babát, kb egy héttel, mégis túlhordtam 5 nappal. Igaz ami igaz, kihasználta az időt, erre utal az 56 centi és a 4,3 kiló :wink: Szerintem amúgy ez a méret alapján tippelgetés butaság, hiszen az egy átlagérték, amihez hasonlítgatja a babát, és ki mondta, hogy csak átlagméretű babák vannak?
Visszatérve a popsikrémre: én nem is mindig kenem, mert azt sem szeretném, ha hozzászokna a bőre. Ezek a szuper-pelusok szinte mindent beszívnak elég hamar, ha meg bekakil, azt úgyis észreveszem, és nem hagyom benne sokáig. A fene se akarja szagolni :D
danann
 
 

 
 

Hát előbb utóbb eljön az ideje, tudja a kis babácskám majd, hogy mikor. Remélem még marad egy ideig odabent.

Danann,
4,3 kg-os baba...ejha :)
És sikerült simán megszülnöd?

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sajnos nem :(
A doki a császár közben látta csak meg a jeleit egy helyes kis toxémiának (tényleg semmi nem utalt erre korábban), várhattuk mi reggeltől estig hiába a fájásokat meg hogy táguljak! Magzatvíz meg már sehol...
Remélem, a másodiknál ezt is kipróbálhatom, bár ha igaz, hogy egyre nagyobbak a babák, akkor nem tudom, mi lesz legközelebb. Talán ha lány sikerülne, mert a lány babák meg állítólag kisebbek. Bárha! A férjem tuti örülne, mert eredetileg 3 lányt akart, de erről már le kell mondania :D
danann
 
 


Danann,
Vigasztaljalak? Én kereken 4 kg-mal születtem, és az unokatesómnak 1 éves a kislánya ő is 4 kg-mal született. Nagyon kiváncsi vagyok a mi babánk mekkora lesz, és hogy simán jön, vagy kiszedik. Azt mondják a magzatvédő vitaminok a ludasok részben a babák nagyságáért, én semmit nem szedtem, de helyette rengeteg zöldség és gyümölcs levet ittam, amit én csináltam idehaza gyümölcscentrifugával, és semmi nem volt hiányos a szervezetemben. Majd meglátjuk van e összefüggés.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy, mi a tesóimmal ekkorák voltunk: 3,2 (én), 3,6 (öcsém), 3,3 (húgom). Az öcsém kislánya is 3 körül volt, az anyám meg egyenesen aprócska volt annó, 2 kiló körül (ezt azóta jól kinőtte :D )
Állítólag a nagyapám meg az ő öccse voltak nagyok, 4-5 kiló között, de hát akkoriban még nem volt hitelesítve a mérés. Szóval nem tudom, honnan vette ez a gyerek, hogy ekkorára kell nőnie!
Én ugyan szedtem vitamint, de nem hiszem, hogy attól nőnének óriásira. Ismerek olyat (igaz, ő sem túl nagy termetű), aki szedett, és még a 3 kilót sem érte el a gyerek, pedig időre született, szép érett gyerek volt, nem volt semmi baja. Szóval passz.
De ez a jó az egészben, nem? Sosem tudhatod előre :D
danann
 
 


[quote="borossné becz márta"]P írta:borossné becz mártariti!

Gratulálok a babához!

Kicsit ellentmondanak az infók egymásnak! 1. éjjel velem lehet a baba? Igazán nem szeretném, ha a csecsemősöknél lenne!

Márti

Sziasztok!

első éjjel elvileg nincs veled a baba 11-5-ig beviszik "megfigyelni", nekemszerencsém volt,mert este szültem 11-kor kerültem fel az osztályra, és mondtam a csecsemősnek, hogy úgysem tudok aludni, hozza ki a bébit-így 2ig velem volt és fél hat felé hozták vissza.
De volt olyan szobatársam akinél kinnt volt egész éjszaka a baba, és a csecsemős nővér nézett rá, hogyy mined ok-e.

Írokmajd még többet is, csak most szólítanak :wink:
sziasztok

Kép

Kép
priti
 
 


Sziasztok!

Danann,
Tényleg rejtély, hogy mitől nőnek egyes babák nagyobbra, annyira sok a találgatás és az ellentmondás. Valószínűleg az én babám is közelebb lesz a 4 kg-hoz, mint a 3-hoz, főleg, ha végig bent marad, vagy esetleg még tovább is.

Nemrég olvastam az egyik fórumon, hogy 36 hetesen egy kismamának ultrahang alapján 3 kg-os babát saccoltak. A doki azt mondta a szülésre kb. 3,7 kg lesz. A kismama rá egy hétre megszült 3,9 kg-os babát. Ez is érdekes :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy,
Igen sokat tévedhet az uh itt is látszik. Nővéremnek szülésnél azt mondták, kismama 4 kg felett lesz a gyerek. Szegény jól megijedt. Végül megszületett a baba és 3kg lett.
Vendég
 


Pandácska!

Hogy vagy? most nézem, Neked mindjárt itt a vége! Doki mit mond?
Vannak már közelgő szülésre utaló jelek?
Ha addig nem "találkoznánk", kívánom, hogy olyan szülésed legyen, amilyet megálmodtál!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márta,
Köszönöm :D Jól vagyunk, csak nyűgösen :oops: Nagyon szeretnék már szülni! Doki semmit már mindeki azt hitte hogy 3-4 hete megszülök, de így maradtam. Mikor mész dokihoz?
Vendég
 


Hát, nálunk nagyon jó volt a súly-tipp. Szombaton azt mondta a doki, hogy már túlléptük a 4 kilót, hétfőn pedig 4,3-mal született Samu.
Miután lemérték a gyereket és bemondták a súlyát, odahajol hozzám a doki, a műtét közepén, keze még a hasamban, hogy: 'Ugye milyen jól mértünk szombaton! Akkor 4,4-et mondott az UH' Erre én: 'Sajnos én ezt nem tudom alátámasztani, mert nekem nem merte megmondani a doktor úr a pontos eredményt!' :D
Mindez azok után, hogy a 36. héten mért 3,1-nél megígértettem a dokival, hogy ugye nem lesz 4 fölött :lol:
danann
 
 


Pandácsaka!
Én is hihetetlenül nyűgös voltam a végére, főleg, hogy tele lettem csalánkiütésekkel. Ráadásul, mivel olyan nagy volt a baba, meg a hasam is, meg sokat keményedett is, már majdnem egy hónapja én is azt hallgattam, hogy úgysem húzom ki a terminus végéig - erre 5 nappal túl is léptük :) Kellett a fiamnak még az a kis idő, hogy még felszedjen vagy 10 dekát :wink:
Drukkolok neked!
danann
 
 


Á, csak elírtam a neved! :oops:
Bocsi!
danann
 
 


Pandácska: de jó Neked, hogy nemsokára átélheted a szülést :)
Mi már nagyon várjuk a kistesót, pedig még a nagy is kicsi :lol:

Én egy hetet húztam rá a kiírt időpontra, illetve Zsófi, akkor is úgy indították, úgy látszik nem volt nagyon kíváncsi erre a világra.. azóta bepótolta, mert minden érdekli :)

Kitartás! ;)
Vendég
 


Pandácska!

Holnap! Már alig várom! Kicsit izgulok is! A dokim szerint a kislányok ráérősebbek, de ez típuskérdés is, a nővérem a fiát is túlhordta!
De sebaj! A Te kis picurkád tudni fogja mikor van itt az idő!

Márti
borossné becz márta
 
 


Panndi,
Köszi! És hogyan indították? Infúzió? Neked nézték a magzatvízet az 1 hét alatt? Milyen gyakran? Fájt?

Dannan,
Köszi :D Remélem, hogy tényleg elindul magától ez a lány. Kicsit félek, hogy a gyógyszerek amiket szedtem túlságosan a pociba tapasztották őt :roll:

Márta,
Drukkolok holnapra, remélem mindkettőnknek nagy nap lesz :wink: :lol: Majd gyere és mesélj!
Vendég
 


Pandácska :

Én is szoritok neked.
:lol:
nadimo
 
 


Ma felkelt hajnali 4kor az én drága kisfiam, hogy éhes. Még szerencse, mert szopizás után vettem észre, hogy már megint elkezdett valami véres lötyi szivárogni a sebemből ott, ahol az elmúlt napokban nőtt fölötte egy dudor. Gondolom, ott gyűlt össze valami. Egy kicsit elegem van ebből, jó lenne, ha már rendbe jönne. Most várom anyut, aztán kegyetlenül felhívom a dokimat, hogy talán nézze meg, ha lehet.
Csajok, én nem gondoltam, hogy hat hét elteltével még a seb ilyen gondokat okoz! Biztos csak én vagyok ilyen peches...
danann
 
 


Nadimo,
Köszönöm :D Most már tényleg elindulhatna...

Márta,
Drukk, és gyere a jó hírekkel!!

Dannan,
Doki mit mondott?
Vendég
 


Sziasztok!
Teljesen kezdő fórumozó és teljesen kezdő kismama vagyok, ezért sok sok kérdésem lenne és sok sok segítségre lenne szükségem. Remélem nem baj, hogy ide csatlakoztam, de nagyon szimpatikus a csapat, és én is a volt Máv kórházat néztem ki terhesgondozás és szülés céljára. Legelső kérdésem, hogy Dr. Szabó Györgyhöz szeretnék menni a nőgyógyászati rendelésére, szerintetek oda kell előjegyzés, vagy ha odamegyek a rendelési időben, akkor tud fogadni? Ott az "sztk" kereteken belül is kell fizetnem neki, és ha igen mennyit? Válaszokat előre is köszönöm, és bocsika hogy ilyesmikkel zaklatlak titeket, csak sehova sem tudok fordulni.
kati23
 
 


Sziasztok!

Pandácska!
Nagyon drukkolok neked, még az is lehet, hogy mi odabent találkozunk :)

Márti,
Kiváncsian várom mit mondd a doki!

Hajnalba valami történt... negyed 4-kor arra ébredtem, hogy a derekam és a hasam fáj. Úgy görcsölt, mint amikor meg akar jönni, volt hogy kicsit erősebb volt, volt hogy gyengébb, majd 2 óra elteltével elmúlt. Ez lehet a jósló fájás?
Ami még feltünt, hogy kevesebbet mozog a babám, mint eddig.

Kati,
Én sajna nem tudok neked segíteni, mert nem ismerem a dokit sem az "sztk-t" én magánrendelésre járok.
De biztos lesz itt olyan aki tud neked segíteni.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy,
Én ilyet a 36. hét óta érzek szinte mindennap. Volt hogy egész éjszaka éreztem, de reggelre jobb lett. Ezek a jóslók lesznek szerintem. Lehet talizunk :wink:
Vendég
 


Szia Kati!
Én Szabó Györgynél szültem tavaly májusban. Rendes, segítőkész, szakmailag felkészült doki. Én magánrendelésre jártam hozzá. Tavaly augusztusi infoként úgy tudom, hogy szerződéses dokiként marad az Áekben, az meg szerintem azt jelenti, hogy az sztk-ban nincs rendelése. De a legegyszerűbb, ha megkérded az asszisztensét, ő nagyon aranyos, bizti elmondja, most mi a helyzet. Nekem is mindig maximálisan segített. Priviben elküldöm a bejelentkezős számot.
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Szai Kati!

Szabó dokinak már csak magánrendelése van.
Kedd és péntek délután rendel a nyugatinál.
http://www.drszabogyorgy.hu/

Friss anyukáktól kérdezném, h milyen lett a gyermekágyas részleg?
Maradt enyhén lepukkant, vagy azt is kicsinosították. A látogatók még mindig törött székekre kell, h leüljenek?
Én nagyon jól éreztem ott magam, pedig írtózom a kórházaktól.
Bár a kaja nekem édeskevés volt! Mindig éhes voltam :)

Mindenkinek szép (szebb-napos) Napot !

Kriszta
Vendég
 


Kriszta!
Felújították a gyermekágyas részt is, ha visszaolvasol a topic elejére (én január 3-án szültem), akkor ott leírtam részletesen, milyen a kórház :)

Kép
Kép
agica123
 
 


[quote="pandácska*"]D írta:pandácska*annan,
Doki mit mondott?

Hát, semmi különöset. Mire vele találkoztam, már nem paráztam, mert csak a 'szokásos' lötyi jött belőlem.
Szerinte (szerintem is) megint a sebváladék gyűlt fel bent, az talált utat magának kifelé. Szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a tényleges baj, nem nyílt ki a seb mélyen, csak a bőröm egy kicsit. Azért hajnali büfiztetés közepén arra eszmélni, hogy valami csöpög a hasadból a lábadra nem éppen a legkellemesebb. Bár hasonlított arra, mint mikor elfolyt a magzatvíz, de most tudtam, hogy valami másról van szó :)
Majd csütörtökön egyébként is megyek hozzá 6hetes kontrollra, akkor megnézi újra. Kicsit már unom azért, hogy nem akar teljesen rendbe jönni a sebem, most megint nem merem egy ideig levinni a gyereket sétálni, mert le kell vinni kocsival együtt vagy 10 lépcsőfokon, ketten együtt nyomnak vagy 13-14 kilót. Még jó, hogy éppen pocsék az idő...
danann
 
 


[quote="agica123"]K írta:agica123riszta!
Felújították a gyermekágyas részt is, ha visszaolvasol a topic elejére (én január 3-án szültem), akkor ott leírtam részletesen, milyen a kórház :)

Hát, szerintem az nincs azért ANNYIRA felújítva, az ágyak pl. elég régiek (az enyémet még befékezni sem lehetett, időnként ki akart gurulni alólam), bár a fürdőszobák tényleg vadiújnak látszanak.
És én nem láttam törött széket a látogatófolyosón :)
Mindent összevetve lepukkantnak semmiképpen nem nevezném, szerintem egész kultúrált.
danann
 
 


Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, ezek szerint jól beleválasztottam látatlanul, hogy kihez nem lehet menni.
Szeretnék további segítséget kérni, akkor kihez menjek az ÁEK-en belül, aki rendel sztk-ban is, és megbízható?
kati23
 
 


Pandácska: magzatvizet nem nézték, vagyis csak a mennyiségét, viszont CTG-re mentem minden nap. Anyukám aggódott is, hogy miért vezetek még egyedül Pesten a kiírt időpont után ;)
Az indítás beöntéssel, infúzióval, burokrepesztéssel történt. N ez utóbbit kihagytam volna :?
Vendég
 


Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!12 hetes lombik ikerterhes vagyok.A" MÁV" korházat ajánlották ,mert ott van intenziv és koraszülötti részleg ,ami sajnos lehet hogy nálunk majd kell.Orvost keresnék aki lelkiismeretes ,jó szaktudású és van magánrendelése.
Légyszi valakit,akiben ti is megbiznátok ,mivel császáros leszek!
Köszi
amonré
 
 


Szia Kati! én a helyedben, utána kérdeznék a fiatal Kelemen dokinak. bár csak most szakvizsgázott, de én csak jót hallok felőle és a Panna születésénél ő vizsgált először, mint ügyeletes.... tehát van némi tapasztalatom is vele és az is nagyon pozitív!

pandácska! csupa jót kívánok:)!

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


amonré! itt a Szabó Györgyről sok jót olvashattál, nekem is ő az orvosom, én merem őt ajánlani! az elérhetőségeit feljebb megtalálhatod.

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Csupa jó hírek!
Babácska, vagyis doki bácsim szerint "Lurkó" teljesen jó helyen fészkel és már ver a szivecskéje! És tök jól esett, olyan őszintén örült a doki is! Még uh. előtt megvizsgált és már akkor mondta, hogy egyértelmű, itt baba van! :lol:
Szóval a kiírás szerint szeptember 24-25. a napja, de én eddig mindig előbb szültem legalább 8 nappal!

Amonré!

Az én dokim Dr. Harsányi Lehel. A magánrendelése a MÁV kp.-i rendelőjében van, a kórház mellett. Nővérem és egy barátnőm is szült nála császárral, gyönyörűen és gyorsan gyógyult a sebük, és ami a Te szempontodból fontos lehet, volt már hármas ikres lombikos kismamája is! Egyébként nagyon alapos, odafigyel mindenre, az uh.-okat is Ő csinálja! Én nyugodt szívvel ajánlom, már 3x szültem nála és bár nem császárral, de, főleg az 1. szülésemnél volt 1-2 olyan helyzet, ami kicsit bonyolította a szülést. Ja, és még aneszteziológus is, persze nem Ő csinálja a saját kismamáinál, viszont csak olyannak engedi a szurkálást, akiben Ő is megbízik!

Kati!

Jó, hogy jöttél, maradj is köztünk! Ugyan már, ne kérj elnézést, itt mindenki ott segít/válaszol a másiknak, ahol tud!
Ifj. Kelemen Csabáról én is csak jókat hallottam, 3 éve egy barátnőm szülésénél Ő volt az ügyeletes, mert a választott orvosa elaludt, és elfelejtett bemenni... Szóval felismert nála egy toxémiát, és neki köszönhető, hogy nem lett semmi baj, nagyon odafigyelt!
Tidrenczel dokiról is jókat hallani ( nálam 1x Ő volt az ügyeletes, nagyon rendes volt, figyelt, vizsgált, míg a dokim megérkezett) csak nem tudom, van-e még állami rendelése, utána kéne nézni!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márta,
Szívből gratulálok, boldog 9 hónapot kívánok neked :lol:

Szentpyr,
Köszönöm :D

Panndi,
Hány órás volt a szülésed? Simán beindították ezek a dolgok? Köszi, hogy leírtad :wink:

Dannan,
A lényeg hogy minden rendben, de most tényleg ne emelj ilyen sebbel. Tudom könnyű mondani :wink:
Vendég
 


Hááát, reggel hatkor kezdtük a beöntéssel, és este hatra lett meg a baba. Nem tágultam szinte semmit délután háromig, utána kezdett beindulni, de már a császár is szóba került. De szerencsére a lánykám úgy gondolta, inkább kibújik :)
Vendég
 


Márti!

Gratula a babához! :D :D :D Az jó, ha már ver a szívecskéje. :D

Amonré! Én Szabó Györgynél szültem, jó szívvel ajánlható, alapos, szakmailag is nagyon rendben van, fiatalabb dokik közé tartozik.
Szép, felszerelt magánrendelője van a Nyugatinál.

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Január 1-jén szültem a MÁV-ban, és azt szeretném megkérdezni , hogy a születési anyakönyvi kivonatot megkapta-e valaki postán, vagy mindenképpen be kell menni érte. A férjemnek elég nehéz lenne napközben átbumlizni a városon érte, én meg a kétévessel és a picivel ...hát nem is tudom.
Hátha valakinek van valami infója ezzel kapcsolatban.
előre is köszi

Hajna
sodick
 
 


Sziasztok!

Márti,
Szívből gratulálok, az jutott eszembe, hogy mikor én voltam a dokinál először ugyanezt mondta, hogy már ver a szivecskéje, el is sírtam magam. :)
És most visszagondolva, nagyon gyorsan eltelt az idő.

Kép
Kép
susytunder
 
 


[quote="sodick"]S írta:sodickziasztok!

Január 1-jén szültem a MÁV-ban, és azt szeretném megkérdezni , hogy a születési anyakönyvi kivonatot megkapta-e valaki postán, vagy mindenképpen be kell menni érte. A férjemnek elég nehéz lenne napközben átbumlizni a városon érte, én meg a kétévessel és a picivel ...hát nem is tudom.
Hátha valakinek van valami infója ezzel kapcsolatban.
előre is köszi

Hajna

Szia!
Elvileg kötelességük lenne kiküldeni, de nekünk sem küldték ki. Próbáld meg felhívni és rávenni őket, hátha...
Azt hiszem, ez a központi szám:342-0905, itt kell kérni az anyakönyvi hivatalt, nem adnak hozzájuk közvetlen számot.
És nekünk a TAJ-kártyát sem küldték ki, a háziorvos szerint ez is jellemző, készüljetek fel még erre is. Ráadásul ezek nélkül semmilyen támogatást nem tudsz megigényelni...
danann
 
 


Pandácska, igyekszem én, de a gyerek eleve 5,4kg bruttó, azaz ruhában :D Még jó, hogy újabban megint alszik napközben is, nem kell mindig tutujgatni...
danann
 
 


Márti : nyugodt, boldog pocakosodást kivánok neked és szivből gratulálok ! :lol: :lol:
nadimo
 
 


Köszi szépen, Lányok! A boldogság az határtalan, csak nagyon rosszul vagyok! Mindenféle praktikát bevetettem már, de róka koma egyre sűrűbben látogat! Leginkább attól vagyok kész, hogy nem tudom úgy megállni a helyem itthon, mint eddig!Nehéz elviselni meg legyőzni saját magamat, mert egyébként rend-és tisztaságmániás vagyok, most meg örülök, ha a gyerekek rendben vannak és ellátom Őket! Persze tudom, mit vállaltam, tisztában voltam vele, hogy milyen tüneteket vált ki belőlem a terhesség, csak most harcolok magammal! Na, most jól kipanaszkodtam magam, bocsi, nem akarom senkinek a kedvét rontani! És tényleg boldog és hálás vagyok, hogy minden rendben van a bébikémmel, meg, hogy rögtön első nekifutásra a pocakomba költözött, csak még magammal kell kibékülnöm! Holnap reggel labor, 3 pontos terheléses vércukorvizsgálat, szorítsatok, mert a lötyinek tényleg bent kéne maradnia!
Még egyszer bocsi a panaszáradatért és lesem ám az itteni fejleményeket!

Márti
borossné becz márta
 
 


Szia Márti!
Nagyon megértelek! A kis Ábellel szóról-szóra ugyanezt éltem át! Bizony néha furdalt a lelkiismeret, hogy - Hahó, kismama boldognak kéne lenned!- és persze mélyen belül nagyonis az voltam, de a felszínen csak túlélni próbáltam. Csak azért írtam Neked, hogy kitartás, vágd a centit :wink: és nyugodtan panaszkodj! Ez a része bizony nagyon nehéz tud lenni...hajrá hős Anyuka:)!

Rita

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Szia Márti!
Nagyon megértelek! A kis Ábellel szóról-szóra ugyanezt éltem át! Bizony néha furdalt a lelkiismeret, hogy - Hahó, kismama boldognak kéne lenned!- és persze mélyen belül nagyonis az voltam, de a felszínen csak túlélni próbáltam. Csak azért írtam Neked, hogy kitartás, vágd a centit :wink: és nyugodtan panaszkodj! Ez a része bizony nagyon nehéz tud lenni...hajrá hős Anyuka:)!

Rita

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Szia Márti!
Nagyon megértelek! A kis Ábellel szóról-szóra ugyanezt éltem át! Bizony néha furdalt a lelkiismeret, hogy - Hahó, kismama boldognak kéne lenned!- és persze mélyen belül nagyonis az voltam, de a felszínen csak túlélni próbáltam. Csak azért írtam Neked, hogy kitartás, vágd a centit :wink: és nyugodtan panaszkodj! Ez a része bizony nagyon nehéz tud lenni...hajrá hős Anyuka:)!

Rita

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


amonré, én Várady Zoltánnál szültem császárral, nagyon profi és jó sebész és ha gond, van azonnal intézkedik!Málam gond volt és addig járt neki a dolgoknak hogy hálistennek kivették a babát 36. héten!
Vendég
 


Márti,
Ez tényleg nagyon rossz tud lenni. Én is hánytam 17 hétig. Nyugodtan panaszkodj, azért a kismamaság sem állandó rószaszín felhő :wink: Kitartást, most ne foglakozzál azzal hogy tökéletes legyen minden, majd lesz még időd takarítani stb.

Panndi,
Köszönöm, hogy leírtad!
Vendég
 


huhhh, most nézem, hogy háromszor sikerült elküldenem a hozzászólást 8) , bocsi a bénázásért!!! nnna látod Márti, mennyire komolyan gondolom?! :wink:

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?