Új privát üzeneted érkezett!

Ser-Hanna repetázott zsíros kenyérből :lol: Olyan édesek, a gyerkőcök nagyon szeretik a zsíros kenyeret az oviban nálunk is, sőt hozzá lilahagymát! Nem is gondolnám... :lol:
Igen, anya mellet sokkal gyorsabb a gyógyulás!

Cukker- Jó volt látni! :) Hát igen, még az is lehet, hogy túlhordom Mózest. Ő tudja! Csak mi vagyunk picit türelmetlenek, mert látni szeretnénk már, és megfogni, és szeretgetni.... :) De ilyenkor mindig lenyugszom, ha Valaki mondja, h. ott jó Neki, nyugi! :wink:
Jó készülődést a gyerkőcök szülinapjára! :)
De jó lesz, ha majd én is már a szülinapi bulját szervezhetem!

Gadevi- Te láttad, és nem tetszett?

Lili-Köszi jól! Fúú ma kicsavarogtam magam. Ebédeltem a városban fini chilis csirkét, de a kínai srác mondta:" Nem szabad babának!"- dehogynem, egy picit... :lol: Aztán ittam egy kapuccsínót, ettem egy kis pudingos csigát...Na, akkor ne csodálkozzak, hogy ilyen méreteket mondanak!? :lol: De gyalog jöttem haza....
Hamarosan meggyógyultok, és utánna már senki nem lesz beteg!!!
++++Se Zsófi, se Boti, se Ti!!!Hamarosan itt a jóidő, és lehet menni a jó levegőre! :D Szóval jó lesz ez az év!!!

Hajni-Nem Anna hiányod van? :lol: Jobbulást!!!

thimy-De jó, h. Gyopi meggyógyult!!! És Te,Ti hogy vagytok? Elmúltak már azok a rosszullétek? Láb zsibbadás, ilyenek?
Nem is tudtam, hogy Neked is kellett egy kis "rásegítés" a teherbe eséshez!? Olyan jó hogy ezekre van megoldás!!!

:D És itt a gyönyörű Gyopi, és hamarosan Öcsike! :D

Antibiotikum- Én is úgy tudom, ahogy Ser! Nem szabad abbahagyni.

Dettus-Ma pontosan 39+4. Jól elrontottam a vonalzót! :oops: Lehet utólag javítani? Gratula a hugihoz!!! :D

Lina-A vonalzó alatt mi az a kis kígyó? :oops: :)
Fel a fejjel, ne szomorkodj! Minden rendben lesz!!! :wink:

Bepa, Ser- Igen, szerintem az összes oviba, bölcsibe benne van a házirendben, hogy TILOS beteg gyerkőcöt vinni! Csak hát sajnos.... :roll:

Kép
estelle26

Seriff, bocs, ha nem értetted, de nálunk akkor sem lehet vinni, ha picit köhög, természetes hogy lázasan én se vinném, és nagyon betegen sem.

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Lina,Dettus
de jó hallani felöletek!Örülök hogy jól vagytok!

Estelle
nem tom,lehet Anna hiány tényleg?De mostanra már naon pocsékul vaok!Szerintem holnap ki sem kelek az ágyból!

Thymi
ha be léptél a 7-dik évbe,az a veszélyes,már aki hisz benne.Az elözö kapcsolatom is a hetedik évben ment gallyra,jött Endre. :lol: Neketk nem kell félni!

Dettus
gratula a 80 %-os hugihoz,majd legközelebb tutti lesz.Bocsi hogy elmentem mellettetek úgy hogy nem köszöntem,siettem a tesómhoz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Azért nem minden köhögés fertőző, meg orrfolyás, de ezt a gyerekorvosok sokkal jobban tudják nálam. Különben itt nagyon kedvesek és lelkiisemretesek az óvónők,és figyelik a gyerekeket,és ha úgy hallják,h bár nem lázas, de úgy köhög, már telefonálnak is.

Kép
seriff

Estelle,hát nem tetszett és nem azért mert sokat vártam tőle..de mindenkinek más jön be,ha unatkozol nézd meg..kiváncsi lennék,h mit szólsz hozzá. :lol:
Dettus,mi is most voltunk..10perc volt az egész.. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Gyógyis infókat köszi mindenkinek! :)

Cuki:
Nem tudom idejét sem,hogy mikor mértem lázat Mirának(nem is ez a lényeg),de nem értem miért lett volna neki 3évesen kellemetlenebb mint mondjuk 2évesen???(azért nem egy 10éves lányról van szó)Az sosem kellemes,amúgy meg nem 10 ember előtt szoktam.Én mégiscsak az édesanyja vagyok.....nem 1 idegen!!!Te sem gondolhatod komolyan,hogy szándékossan kellemetlen helyzetbe hoznám,ha úgy látnám,hogy ez neki már ciki...??????!!!!!Amúgy mi eddig 2doktorhoz jártunk eddig,de mind a kettő azt mondta,hogy a lázmérés pontossága nagyon fontos!
Na nem fokozom túl a témát,csak olyan furcsa volt a hangnem....tisztázni akartam!

Thimi,Estelle:
Kösz a Lestáros infót,oda jár Gyuszi focizni,nem a vendélátóiba(ott végzett annó-lehet azért kevertem be) :wink:

Dettus:
Gratula a kilányhoz!!!! :D
Akkor ti is korán megismerkedtetek(amúgy egész sok mindenben hasonlít az életünk) :D

Hajni:
Akkor lehet,hogy jobb is hogy nincs itthon Anna,nehogy elkapja tőled!Pihizzél csak!Gyógyulj meg mihamarabb!

Ser:
Örülök,hogy Hannusnak ilyen jó étvágya van,olyan jó látni mikor jóízűen esznek!Lari mindig morog mikor eszik :lol: (egész kicsi kora óta)-monjuk néha kicsit aggaszt :roll:

Thimi:
Szupi,hogy jobban vagytok! :) Igen a 7.évet mondják veszélyesnek(csak azt nem tudom,hogy a kapcsolatban,vagy a házasságban?!)

Estelle:
Jópofa a kínai:Babának nem szabad :lol: :lol: :lol: olyan jót nevettem!
kazi

Kazi,nekem is tetszett a kínai dolog... :lol: :lol: Pocakosan nekem is mindig kétségbeesett fejjel mondogatták,h ne.........de én amúgy is imádom az erőset sajnos! :oops:

gadevi

Kazi, jaj de jót nevettem Lari morgós evésén,épp mondja a férjem, h egy barátunk ksifia is ilyen volt,mostanában ugyan nem láttuk enni, lehet,h még mindig, sztem irtó édes!

Estelle, a "picit cipősz" ízlett Mózinak?

Kép
seriff

Sziasztok!

Most beszélgettem Annával egy picit,olyan jó volt hallani végre a hangját,meg webkamerán láttam.De gyorsan elillant,táncizik egész nap.

Ser
apám,zsíroskenyérböl repete?Én is szeretem.Anna a szardínia krémes kenyeret imádja a böliben,állítólag repetázik belöle.

Kazi
ari ez a morgós evés.Szereti pociját. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle,
a kígyó ciklusos vonalzó, egy másik topicba is szoktam írni, ott kérték a többiek, hogy legyen nekem is ilyen. Hát engedtem a kérésnek.

Bepa,
képzeld tegnap azt mondták, hogy lehet, hogy nincs is PCOS-om, csak egy dolog mutatná ezt, de ez állítólag kevés hozzá, inkább hiperinzulinémia. Na az sem jobb, anyi a csokinak...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Igen, nagyon ízlett a "picit cípősz" Mózinak! :D

Kiderült, hogy ismerjük egymást Kisrenivel a kismama tornáról! :D Úgy örültem, amikor megtudtam! :D

Kazi-Morgós evés! Imádom! :lol: Annyira drága! Nincsenek új képek a lányokról? Úgy látnám Őket! :)

Meg mindenki tegyen! Olyan régen tettetek! :cry:

Kép
estelle26

Sikerült a pontos vonalzó! :)

Kép
estelle26

Jó éjt és jó hétvégét mindenkienk! A betegeknek jobbulást!!!! :wink:

Kép
estelle26

dettus-koszonom szepen.O mindig kacag,meg vigyorog,hala a Jo istennek.Ritkan sir.Akkor is,ha valami gond van. :wink:

bepa-Leibniz kekszet kap,es azt is csak akkor,mikor ott vagyok mellette,es le nem veszem rolla a szeme.De nincs baj,mert ahogy a nyalaval erintkezik,rogton olvad is el. :wink: Koszonom a dicseretet.Nodogel.Mar mindjart 8 honapos,telik az ido. :roll: Van,meg mindenfele Avent termekem is van.Mar Nagykoroson lakunk,de postan szoktam kuldeni,vagy mikor Attila jon haza a melobol,ojankor szokta megbeszelni az illetovel,h.hol es mikor veszi at a csomagot. :wink:

estelle-amint latom ate kisfiad sem siet kifele,ugyanugy,mint az enyem annak idejen. :lol: Atticy 1 hetet kesett.

Most folteszek egy par egesz friss kepet,a mai locsirol.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lina: akkor most örülhetsz is meg nem is:(
A pco-t azért lehet valaemennyire kezelni, a cukrot os, de melyik a jobb-rossz a kettő közül?....Te ugye szedtél valamit a "pco"-dra (jól emlékszem?)

Olyan jó olvasni, hogy ismeritek egymást...ns engem bizit nem fogtok ltásból ismerni még egy drabig:( bocs, de sose jutok el sehová (kivéve suli..azt nem lehet elbliccelni..vizsgákat semmiképp)

JUDIT?? merre jársz? már vége a vizsgaidőszaknakkkkkk

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Jó korán felébredtem....Már annyit pihentem, hogy nem tudok aludni. Vagy csak készül a szervezetem!? :lol:
Már egy órája fent vagyok, és eszembe jutott egy versike, amit még iskolában mondtam anyák napján, és most ez abszolút aktuálissá vált. Felteszem, ok?

BENEY ZSUZSA (sz.: 1930):
Hogyan vártalak?

Azt kérdezted tőlem,
nagyon vártalak? -
Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelző
a förgeteget -
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret -
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint a patak medrét,
madarat az ég,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget -
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.

Remélem nem untattalak vele titeket!?

:oops:

Timcike- Igen, úgy tűnik nem siet ki a kis bauci! :) Attici nagyon ari, mosolygós, kiegyensúlyozott baba!Ugye?

Judit-Tényleg régen írtál már!!!

Kazi-Hajtunk a szülinapodra! :D

Hajni-Hogy alakultál éjszaka? Jobban vagy?

Lili-És Te?

Kép
estelle26

estelle-igen,igy van. :wink: Hat ugy gondolja van meg boven ideje. :lol:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajny,jobban vagy?

Lina, :shock: :o hát azért nem mindegy, h melyik is a kettő közül.....tudnak néha a dokik.. :?

Bepagabi, :lol: midjárt itt a nyár..

Estelle,hova jártatok kismamatornára?Én is úgy mennék..de Alival elég elképzelhetetlen. :lol:
Vonalzó :lol: :lol: :lol:
A vers gyönyörű,be is írom a Picik könyvébe! :cry: :)

Timcike,nagyon édes a Kisfiad!!

gadevi

Kazi

Hát erről beszéltem az elején. Ezért nem szeretem a fórumos beszélgetéseket, mert nem látszik az ember arca, mimikája, a hangnem. Ha élőben mondom, tudhattad volna, h nem bántani akarlak.

Éppen Hajnival beszélgettünk róla, hogy milyen (szerintünk) butaság kínozni a gyerekeket a popsiban méréstől, friss volt a beszélgetés, a téma, ezért írtam ide is.

Lina

Nagyon hálás vagyok neked a sok szakmai segítségért, infóért. Már ki is nyomtattam, amit írtál, mert hamarosan szükségem lesz rá nekem is. Még csak egyet kérdeznék a pontosítás végett.
A 180 napig, ha beteg a gyerek én menjek táppénzre? És úgy kapom a táppénzt a minimálbér után, vagy akkor is a gyerekorvos írhat ki?

Estella

Én is örültem a találkozásnak, csak a férjem sürgetett már nagyon. :) Olyan csini kismama vagy, hogy csak na!

Mennem kell, mert Bence tanul, Adri meg rendesen nekieesett a könyveinek.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Köszi kérdésetek,naon ramatyul vaok,höemelkedés,fáj a fejem,köhögök,torokfájás,stb.Azt hiszem ebböl AB lesz.

Estelle
naon szép ez a vers.Tetszik.Nem untatsz vele.

Lina
hát nem tom mi a második fajta betegség amit írtál,de nem hangzik túl jól.Egyébként az mi? :)

Jó hétvégét minenkinek!

Timci
klassz a kis Atika!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Estelle:
Tényleg jó korán keltél :shock:
Szép ez a vers és tényleg nagyon aktuális! :)
Mostmár nemsokvan,akkor hajrá szülinapomra!!!! :wink: :D

Hajni:
Sajnálom,hogy nem vagy jobban!Pihizz sokat,ha meg nagyon rosszul vagy akkor menj el dokihoz!

Cuki:
Ha jól értem akkor szerinted én egy buta anya vagyok aki kínozza a gyerekeit?!-hát köszi....Ha kínzásnak éreztem volna( kínzásról szó se volt!!!-ez a szó azért némileg elgondolkodtató),akkor nem csináltam volna....szerintem egy lázas gyereknek sokkal kellemetlenebb maga a láz,a meg a kúp(amit az én lányom valóban nehezen visel)!

Valóban félreérthetőbb itt a fórumon a beszélgetés-éppen ezért még sokkal jobban kell vigyázni,hogy mit mond az ember!!!!!!!!!!!!
kazi

Na csajok,ne hülyéskedjetek már!
Senki se buta vagy kínozza a gyerekeit!

Kép
seriff

Sziasztok!

Képzeljétek, ez volt a 4. éjszakánk. 7 óra hosszat tudtam aludni. :lol:
4.30-6-ig szopizás volt ugyan, de amúgy nagy csend. Remélem ilyen nyugodt baba marad Andi. :lol:
Szerintetek az normális, hogy 3-4 órákat alszik, utána legalább 2 órán át ébren van. Ekkora babánál nem sok még ennyi ébrenlét?? :? Annak is min.70%-át cicin tölti. :?

Estelle
Megszületik Mózikád, kapsz ajándékcsomagokat a korházban. Egyiknek a csomagolásán ezt a verset találod majd. Nagyon kedves szerintem is :D

Kép
kisreni

Reni,minden normális még ilyenkor, majd lassan,nagyon nagyon lassan(kb 2 hónap) csökken a cicin töltött idő.

Kép
seriff

Kisreni, minden rendben van, hidd el, a babák tudják mi a jó nekik. :) :wink: Csak figyeld, szeresd, puszild. :)

Évi, remélem, h. a hétvégére lesz már nektek egy gyönyörű, illatos csomagotok. :)
birolili

Ser, :wink: :lol:
birolili

Cukker,
ha Adri beteg lesz az első 180 napban (naptári nap, és már a szabi is beleszámít, amit az elején egyben kiveszel), akkor téged írjon ki a saját felnőtt orvosod, és akkor nem a minimálbér után kapsz táppénzt, hanem a rendes fizetésed után betegszabit, ami 70%. 180 nap után már kiírhat a gyerekorvos is.

Hajny,
ez a betegség elvileg olyan, hogy a sejtjeim nem nagyon reagálnak az inzulinra, a hasnyálmirigy egyre többet termel, kevés szénhidrát bevitelre is nagyon sokat, sokkal többet, mint kellene. Ezért szabad csak nagyon keveset enni belőle. Ha nem vigyáz az ember, cukorbeteg lehet, mert beint a hasnyálmirigy, hogy persze, termelem itt neked az inzulint, te meg sz*rsz rá, hát nem termelek többet :lol: Na jó, azért ennyire nem vicces, de majd jól lefogyok, és nem lesz semmi gond :lol:

Megcsináltam Lili farsangi jelmezét, szerintetek elmegy cicának? Hátulról mondjuk inkább tehén... Csináltam még két pamacsot, olyat, mint a farka, az lesz a két copfban.

Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni, jobbulást Neked! Sajnálom! Kúráld magad.
Én jobban vagyok, eszem az oscillot, meg iszom liter számra a mézes teát.

Dettus, én még nem is gratuláltam Nektek a hugicához! Gratulálok! :)
birolili

Sziasztok!

Csajok,babák most név nélkül,nagyon sokan vagytok betegek,
Gyors javulást,jobbulást kívánok nektek!

Kazi!

Én is mindig popsiban mérem a lázat még Donátnak is,szerintem az a legpontosabb,hóna alá még nem bírja úgy szorítani.

Lina!

Csuda klassz lett a jelmez,miért írtad múltkor,hogy nincs kézügyességed hozzá? :D

Dettus!

Gratula pici hugihoz! :D

Gadevi!

Nektek pedig pici öcsihez!

Óóóóóó,már megint veszekednek,mennem kell.
Vendég

Ha nem baj,teszek fel 3 képet,most csináltam. Kép Kép Kép
Vendég

Donoé,köszi!

Lina,ez nagyon jó!!!!!!!!Mármint a jelmez.A betegséged meg :( Most tényleg ez van??PCO nincs?Anno velem is ez volt MR után..végül nem derült ki,h mi a baj.Ahány orvoshoz mentem,annyi félét mondtak.Azért ez komoly dolog..hogy szedsz így bármiféle gyógyszert??

Reni,ha nem lenne vmi rendben azt észrevennéd!Addig meg örülj,h alhatsz.. :lol:

Ime a Pocaklakónk teljes kényelemben:

Kép

gadevi

Donoé,most nézem majdnem 1idősek a Kislányaink.. :lol:
Nincs is jobb,mint Apával játszani.. :lol: :lol: :lol: hallani a kacagásukat!Nagyon édesek!!

gadevi

Na Ali is lázas!!!! :(

gadevi

Gadevi,
és végül neked a gyerekeid spontán összejöttek? A gyógyszer nekem biztos jó amúgy, mert szépen fogyok tőle, most már csak a baba hiányzik :lol:

Donoé,
háááát ebből a jelmezből egyedül a body része "csinált", alatta van egy fekete gatya meg pulcsi. A foltokat apa rajzolta, és az Alföldiben a Ruhajavítóban apu unokatesója varrta (vagyis ragasztotta) rá. Saját gyártmány a farok végén a bojt, meg a farkat én varrtam fel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,nálam 1volt biztos a magas prolaktin,ami sajnos túl későn derült ki! 3 Angyalkám van,Ali pedig inszemes!A Pocaklakó viszont magánakció! :lol: :lol:

A jelmez akkor is ötletes!Nem készen vetted..mégis csak a Te kezed dícséri!

MI EZ A LÁZ???Amúgy semmi baja..

gadevi

Gadevi
Értem. Nekünk Lili spontán, de met mellett, Angyalka teljesen spontán váratlanul, azóta semmi. Most kérdezik meg nekünk az inszemet, mi a feltétele....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,hormonok rendben,petevezető vizsgálat..másra nem emlékszem.. :?

gadevi

Gadevi,
csak akkor csinálják, ha a hormonok rendben vannak? Hát akkor én várhatok... Mondjuk annyira nem gáz, egy érték volt kevésbé jó. Hétfőn nézik újra. Szerdán meg vércukrot meg inzulint.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Köszi szépen.
Jelmez csúcs. Ügyi vagy, legalább, ami a fantáziádat illeti. :)

Ser

A korábbi kérdésedre, 2-re járok Adriért a bölcsibe. Amikor ébrednek.

Kazi

Nem jól érted!

Geli

Remélem már jobb a hangulatod.

Andi
Kép
cukkker

Lina,az inszemet is megelőzi a gyógyszerezés,stimulálás,repesztés,de ahhoz vmennyire már a mostani gyógyszerdnek is rendben kéne tartania legalább a problémád.Majd hétfőn kiderül!! :) Tudósíts!

gadevi

Timci
Olyan kis vigyori a drágád! Mindig ilyen jó a kedve?
Az AVENT-es bimbóvédőt mennyiért adod?

Dettus
Gratula a hugicához! Félegyházán kihez jártok?

Lina
Én sajna sokszor az olvasásig sem jutok…Aztán egyszerre pótolok. Nagyon aranyosak Lili képei. Ezek szerint megjött….most valahogy nem is biztos h jó lett volna terhesnek lenni, hisz nagyon beteg voltál ebben a ciklusban. De bízom h a február neked is babát hoz!
Nagyon jó a jelmez! Sztem nem az számít h h néz ki, hanem h Lilinek tetszik és h jól érezze benne magát.

Estelle
Ne siettesd az időd! Amúgy is úgy rohan. Most született Gyopi is és már szalad, dumál, visszadumál, válogat, nem mindegy h mit vesz fel, h ki viszi aludni stb. Már néha azt érzem h egyre jobban nincs rám szüksége. Na jó ez most hülyén hangzik, de ha belegondolok h milyen kis magatehetetlen volt, ahhoz képest már Önálló akarattal rendelkező csajszi.
Jól vagyok/vagyunk köszi! Szuperul. Lábzsibbadás nincs most, csak folyton olyan érzésem van, mintha fél éjszakákat lovagoltam volna…Valszeg a csontjaim csúsznak szét. Gyopinál gyógyszer kellett h legyen peteérésem, de most természetes úton estem teherbe. Rendbe tett a terhesség ezek szerint hormonilag.
Nálunk is a bölcsibe az egyik anyuka bevitte a lázas gyerekét---eredmény: 13-ból a héten 5-en voltak.
Csípős kaja ha nem ízlik neki akkor visszaküldi….imádom a fokhagymát, de most a szagát sem bírom és Beáék kenyérlángosát is simán visszaküldte a múltkor, pedig tök fini lett….

Kazi
Sztem már mavilág az is rekord, ha valaki eljut egyáltalán a 7 évig…tök mindegy h házasság v együtt élés. Mi mondjuk szinte az elejétől együtt élünk, mert március elején összejöttünk és július vége óta együtt is élünk….Házasság meg dec-ben volt 2 éve h létezik.

Gadevi
Jó az UH-s kép! Sajna nekünk Nimról egy sincs…Nem mutatta az arcár egyszer sem, belefúrta a méhlepénybe (mi már csak nagyobb korában voltunk).

Hajni
Jobbulást ++++++++++++++++++++++

Cukker, Kazi
Ilyen szempontból tényleg rossz az arctalanság, de remélem nem vesztek össze ilyen butaság miatt. Amúgy én is popsiban mérem a lázat, mert az a legpontosabb és Gyopi sem szereti, de ez van. Elfogadja, mert megmagyarázom neki h ez az ő érdeke is. Amúgy meg sztem inkább kellemetlen, mint fájdalmas.

Kép
Kép
Kép
thymi

Adri
A dokit sikerült elérni?
Ja jól az infóim már lelépett és majd csak 7.-e után lehet elérni. Még jó h nekem csak a febr első hetét mondta. Most imádkozhatok....

Kép
Kép
Kép
thymi

http://thomasagozmozdony.fan-site.hu/

Ha netán ismeritek akkor bocsi...

Kép
Kép
Kép
thymi

Koszonom csajok a bokokat.Igen,az en kisfiam mindig ilyen vidam,kiveve,mikor mar nagyon kesek a kajaval,vagy nagyon almos.

Thymi-900 Ft.Van mar Aentes bimbovedo melltartoba-anyatejgyujto szettem.Nekem akkoriba ez eletmento eszkoz volt,ugyanis en fejni sajna nem tudtam...igy ezzel fogtam fol a tejet.Es jo sokat. 8) ha erdekel...

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gadevi!

Tényleg majdnem egyidősek,Noémi jún.22-ei.Ali?Bocsi,nem bírom most kiszámolni,késő van :oops: De drágák vagytok Linával,ahogy Angyalkának nevezitek őket,hirtelen nem esett le,nagyon kedves szó tőletek.

Lina!

Nem baj,de a bojt akkor is a te munkád :lol: :lol: :lol: Meg családi munka,nem vásárolt,tényleg édi,Lilin is cuki lesz biztos!
Sajnálom ezt a mensi dolgot,hátha tényleg,hamarosan elmarad,s jön a gólya,sokan szurkolunk itt nektek! :D
Vendég

Estelle!

Valamelyik nap írtad-kérdezted,hogy hamarosan baba lesz a pocimban?Ezt nem értem,mármint nem amit kérdeztél,hanem azt hiszed terhes vagyok? :shock: Nem ám,majd....Pató Pál urasan,tudod :lol:
De hetek óta erősen gondolkozunk az örökbefogadáson,valahogy egyre jobban tetszik az elhatározás.Már sokmindent kigyűjtöttem,átnéztem.Már csak Apát kellene elvinni a Tegyeszhez,de persze ilyenkor van annyi melójuk,hogy késő estig dolgozik.Ha nem kell sehova mennünk,biztos nem jön közbe semmi meló,de ha mennénk....
Vendég

Csajok,mostmar MAM cumijaim is vannak.Ejszakai,meg jatszok.A szep szinesek,dobozban vannak,amit tarolo doboznak lehet hasznalni.Az ejszakai,meg vilagit a sotetben.Teszek fol rolluk kepet.Akit zavar,elnezest,akit erdekelne,szoljon.

4oo Ft/ db.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Nem voltam gépközelben 2 napig s már nem győzök visszaolvasni

De megvan az utolsó vizsgám is :lol: :P

Gadevi: megkaptam köszönöm a pü-t. Nagyon tetszika z UH-s kep a pocaklakódról.

Thymi: Igen valamilyen szinten öndiagnózis(egyenlőre). Eddig külön kerestem az okokat a szőrösödésre, s külön a menstruáció hiányra.(most augusztus óta nem volt) De amikor rátaláltam a pcos-s honlapra rájöttem ez lehet. Nem vagyok elhízva, de a hasam nagy s állandóan édességet ennék. Te metformint szedtél?
Gratula a gyerkőcökhöz.

mindenkinek jobbulást kívánok én is!

szép hétvégét!

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Kazi, Boldog Szülinapot!!

Kép
seriff

Kazi- Isten éltessen erőben, egészségben, boldogságban! :D

Kép