Sziasztok!
jelentem kint a 2. fogacska is, abal felső 1es!Ez volt az a bibi!
Szombaton este halljuk, hogy mintha csikorgatná a fogát, hozom a kanalat, és koccant.
Azóta is csikorgatja!
Azt a 2 picike kis vmit!
Tegnap voltunk étteremben, gész jól viselkedett, elvolt a pirítósával.
Usziban is jól "teljesített", meg is jegyezték, hogy ő a legnagyon hangú kiabálós baba
Hiába, egy Ő egy igazi halacska baba!
Szombaton viszint kapott Viborcilt, az hatott.
Ja, van egy jó trükköm, hogy kenjem be a Dologéllel az ínyét:rákenem a cumira, és arról szépen lenyalogatja, és bemasszírozza az ínyébe.
Ujjammal hiába is próbáltam bekenni, egyből lenyelte az egészet.
Sno!
Akkor már tudom mivel lehet téged sikításra bírni.
Hiszti:van, seggét veri a földhöz, vagy ordít mint akit nyúznak.Szerencsére még hamar elterelhető a figyelme, így ha odébb viszem akkor abbahagyja.
Lorca!
Szabinak boldog hófordulót!
Adapterről tudnék mesélni(nekümnk laptop van).töténetesen tönkretette a folytonos húzogatásával, és nyalogatással.Most körbe van szigszalagoza mind2 vége.
Bár néha leáll a gép, mert nics áram, tehát vmi érintkezés rossz.
Ditke!
Tominka is boldog 11.-et!
Én ha nagyon sír Emili utánnam akkor játszok vele, vagy leülök mellé, az is elég.De ha éppen nem érek rá, akkor meg jön utánnam, szerencsére neki úgy is jó.
Már írtam:ha félsz az új tápitól, akkor keverd össze a 2 féle tápit először, de szerintem nem lesz gond, már elég nagy a HA mentes táphoz.
Csepegtetés nálunk is nagyon megy, de Emili mindig is ezt csinálta alábaival, rázogatta le róla a vizet első perctől kezdve.
Persze biztos nem azért hogy lerázza a vizet, de vhogy ez benne maradt.
Nanica!
Irígy, ketteske miatt!Nekünk most ezzel a befuccsolt lakással tolódni fog, ui. feltétel egy nagyobb, saját lakás.De legalább nagyobb, még ha albi is.Pedig mi is tavaszi babát szeretnénk 2.-szorra is.Vagy nyárit.
Róki!
Boldog hófordulót Szilvinek!
Dana!
Elocommal csak óvatosan, hígítsd fel egy kis fürdetőben, vagy babatestápolóban, és úgy kend!!!!És inkább fürdés után, akkor jobban beszívódik, és hatásosabb.Visznt csak pár napig kend, és ne hagyd hirtelen abba, ha mér szemmel láthatóan elmúlt a folt, akkor is kend még 1-2 napig, mert így nem tér vissza olyan hamar az ekzema.(remélhetleg).
Én bekenem Emilit testápolóval, és ha eszembe jut akkor a pofiját is mielőtt kimegyünk.
Helga!
Még nem értik meg hogy mi az a mindjárt!
Én sosem olajoztam semmikor sem, nekem mindig az jár afejemben, hogy én milyen rosszul érezném magam ha az egész testem olajos lenne.
Meg az olaj eltömítheti a pórusokat, na meg nem is olyan koszosak, hogy olajjal kéne fellazítani a piszkot.
Én inkább a fürcsi utáni testápolóra szavazok.De ez csak az én véleményem.
Ria!
Szerintem a tejtől jöhet neki az ezema.Emilinek is van 1-2 foltja, a térdhajlatában.Most próbálom visszafogni a tejes, vagy tejtermékes ételeket.
Körkérdés:ki milyen gyakran mossa a baba haját?És mivel?
Én minden nap lemosom a haját, de csak azzal a vízzel amiben fürdik, külön sampont nem használok.Visziont már nagy a haja,de én szeretem minden nap tisztára mosni, mert napközben megizzad, összepuszilgatjuk, összekeni kajával is néha.
Nekem van egy szülinapi sütőtök receptem, ha vkit érdekel elküldöm.
Timi!
Emili 4-5x eszik/nap, 4 óránkéntReggel tápi(mostanság 300 ml
),ebédre főzi, du, gyümi/jughurt, este 6 felé tejpép(180 ml), majd fürcsi után 8 körül tápi(tegnap 200 ml, de ez újfajta, a régiből 80-100 ml ment be).
Itt nagyon szépen süt a nap, megyünk is sétálni ha megebédeltünk, szél este volt egy kicsi, most 25 km/h.