Új privát üzeneted érkezett!

nyuszi: újabb laptető! :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Katica!
Most mond meg. :D
Vendég

nyuszi: ez jelent valamit :wink:

katica
katica30

Sziasztok Mindenkinek!

Nahát-nahát, erre érdemes volt visszajönnöm :wink:

Nyuszi drága!
Egyelőre azt kívánom, hogy holnapra erősödjenek a csíkjaid :!: :!:
És nem baj, hogy ilyen gyagya vagy :!:
És azért ez a rengeteg LAPTETŐ, hát-hát :wink: :lol:

Dezsikém!
Én emlékszem, annó augusztusban ET+8. napon teszteltem először egy baróó halványat, mondjuk akkor még ugye ikrek voltak.. Szóval, tessék irgum-burgmu pihenni :wink:
Nem itten nekem porszittyózni.. Irgum-burgum.. :lol: :lol:

Julika!
Tessék csak bátran jönni, panaszkodni, örömködni, emlékszem én is jöttem ide mind jó hírekkel, mind rosszakkal.. :roll: :wink:

Pandus drága!
Vajon miért nem lepődök meg azon, hogy még itt vagy :!: :wink:
Holnap hidegfront jön, vagyis már ma este állítólag!
Drukkolok nagyon! :wink: :D

Most én pl. jóhírekkel jövök..
Kicseréltek..
Mármint ENGEM :lol:
Túléltük a tegnapi napot, s azóta már minden más..
Pusszancs Mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

De jó,pont az előbb jutott eszembe Estike meg Te.Hogy mi lehet veletek.Örülök,hogy újra ittÉs újra mosolygósan.Azért ez nem semmi.Akkor előre! :wink:
Vendég

Dorka babát hidegen hagyják a hidegfrontok! Tojik rájuk!Még az sem hatotta meg,hogy pozitívat teszteltem.
De nem kell aggódni,benn nem marad.Ez tuti!
Vendég

Előre bizony - nem is hátrafelé, nem vagyok én RÁK..
Bika vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Akkor ki kell csalogatni!

Pandus: azt már próbáltátok hogy elhúzzátok előtte a mézes madzagot?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Én is! :wink:
Vendég

egy NYUSZI aki BIKA :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
Vendég

Pandus!
Előre szolok csak viccelek mármint hogy nem gondolom komolyan hogy ezt tedd...
Az uncsitesommal az anyukája egy petefészekkel kimondva hogy már nem lehet gyereke esett teherbe...
A 34. héten befektették mert ugy gondolták megindult a szülés...
hát mikor már 39. héten kulloggott bent a korházba anyuka nagyon unta gergőke még mindig bennt van...
Eljött a nap és még mindig semmi...
Anyuka fogta magát a lépcsőn fel le séta....ugri bugri... már amennyire ekkora hassal lehet....
Aznap este a kezében tarthatta a kicsit :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

nyulasz akkor jön a bébike??? mi lesz a neve??? :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,
Képeljétek nem engedett be a gép az élő jelszavammal..:)
CSak az eggyel előbbi érdekelte..:)
Nyulasz háááttt ismét gratula!!! Ezek a laptetőkkkk
Kis*, örülök, hogy kiscserélve jöttél ide vissza hozzánk..:)
Párom arca is mosolyra változott amikor soraidat olvastam Neki....Persze éppel alvás előt van.. egy késői ebédet követően...
10-kor keltünk..:)

Pandácska, lassan eljön a nagy nap..lassan..:)
Katica, most nézem a vonalzód,

Szóval ilyen szép időben még az ember hangulata is más...:)
Nálunk a helyzet változatlan. Ma betöltöttük a 36.hetet..:)!!!
Szóval holnaptól 37. hét és ikreknél állítólag ez már nem koraszüléses idő--...húúú ez így furcsa leírva...na mindegy.
Szóval csütörtökön újabb CTG...:) már várjuk a huppogást..:)
Most csütörtökön még azt sem mondta, hogy mikor kellene befeküdnie Páromnak..:)
No mindegy.. hízzanak csak a csöppségek:)

Kép
apacs

Elnézést, a gép fogta és berakta az üzimet, csak úgy.. katt és bent is volt...
pedig be sem fejeztem.
Éppen Katicának írtam, hogy pont tavaszodik majd ami jó jel a beültinek, hiszen a hormonok ilyenkor állítólag egyébként is berobbannak. reméljük ez csak segít!
Most hírtelen ennyi... még visszaolvasok, mert az a sok laptető azt jelenti, hogy van ami kimaradt...:) nekem:)
Nyulasz hány teszt van még raktáron?????
üdv.
Apacs

Kép
apacs

Nyulasz!
bocs, szundítottam egyet :oops:
értem amit mondassz. Az az igazság, hogy most már tényleg kéne egy erős csík, bitatásul. sőt, mostani a hisztériába torkollo helyzet előtt már csak azt tudom ajánlani, hogy hétfő vérvétel!
Rettentően drukkolok! Kell az a holnap erősebb csík is :!: Nagyon nagyon szeretném :!: :!:
Nyulaszkám! Most küldök egy igazi kitartást és még több +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apacsék!
Gratulálok a 37. héthez! Ügyesek vagytok!

Kis-Csillag!
De jó! Örülök, hogy újra a régi vagy! Kellenek ám a tanácsok! Remélem holnap már nekünk is csíkosodni fog :roll: :!: :!:
dezsina

Pandácska,
Már talán 3.- 4. alkalommalnézem meg a videódat, de még most is szinte elpigyergem magam férfi létemre.. Nagyon szép és MINDENKINEK AZ UTAT MUTATJA!!!! és ilyenkor érzi meg az ember, hogy min megy át! Mindenkinek üzenem, hogy nem ússzák meg!!!
Kitartás=eredmény! Ezt mi már megtapasztaltuk legalább 3 évünk ment rá!!! de ott alszik a bizonyíték Párom\Feleségem pociában......2 csöppség...
Elnézést, de ezt le kellett írnom...:)
Pandácska, ez a video nagyon csodálatos, és ha nem baj többször meg fogom még nézni....
most csk ennyi...:) nézem tovább.. :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
apacs

igen a video nagyon szép...
de hol vagy pandus... csak nem...
Vendég

Csoki,
Megsúgom ma már lépcsőztem takarítás után :wink: csak sétáltam nem ugráltam, szerintem még este is nyomok egy kört. Ha szülni nem is megyek, de formás lesz a vádlim :lol:

Apacs,
Fantasztikus hogy eddig eljutottatok, azért még egy hete jó lenne kibírni, és utána bátran lehet babázni :wink: Nagyon kedves amit írtál :wink: nézzed csak nyugodtan én is szoktam :lol:
Vendég

pandácska helyes :wink: :D
Remélem hamar kapunk egy kettévált képet :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Apacs!
Hát igen,a jelen állás szerint a laptető az egyetlen biztos dolog,amiért gratulálni lehet.
Még van egy ebből a tesztből,ezt elrakom holnap reggelre,de a dolog még képlékeny,mert csak most indulok majd vásárolni.
Én is szeretnék gratulálni a betöltött 37.héthez!Nagy bodogság,mostmár legalább ez miatt nem ell aggódnotok.
Lehet,hogy már írtátok,de én nem emlékszem,hogy mi lesz a neve Tündérkének és Ficánkának?
Pandus videója nekem is nagyon teccik,már én is sokszor megnéztem.
Dezsi!
Én is csak nagyokat sóhajtozom.Jó lenne biztosat tudni.
Vendég

Nyulaszom!
ma már nem jelentkezem többet, de holnap reggel jövök és várom a rettentő jó híreket!
Jó vásárlást :D :D
dezsina

Nyulasz, még annyit, hogy természetesen én is jövök a jó hírekkel :D :D
dezsina

Sziasztok,

Nyulasz, ne a besötétedett teszttel hasonlítsd, hanem azzal a képpel, amit tegnap tettél fel. Nincs köztük komoly eltérés, pozitív mind a kettő. Állítólag kétnaponta duplázódik a hcg, ha jól tudom, úgyhogy holnap kell erősebb csíknak lennie.
Drukkolok továbbra is.

Apacs, gratulálok a betöltött 36. héthez!

Dezsi, csak óvatosan a házitündérkedéssel.

Hozzánk tegnap, végülis 13 óra körül beköltözött 3 szépséges kis csemeténk :D , úgy 9 hónapra. Nagyon megható volt látni őket a mikroszkóp alatt. És fura, de én már most kisbabaként gondolok rájuk, holott tudom, addig még néhány hétnek el kell telnie. Most mindenesetre kímélő üzemmód van, párom nem is enged semmit csinálni, mosott, főzött ma, igazi angyal a drágám :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle,
Mennek neked a ragacsok++++++
Vendég

Sziasztok,
Nyulasz, 36. hetet töltöttük be...
Ja az M1-en a Bahamákról van egy film. Természetfilm
Allegro, menek a babragacsok!!!! várjuk a fejleményeket! Ja együtt érzek Pároddal. és egyet is értek! Neked PIHI!...:)
Gyerkőcök meg szétrugják a mama hasát...:)
A nevek még mindig nem véglegesek..:)csao
Apacs

Kép
apacs

ja Dezsi, elnézést, de nem korai a teszt-??????

Kép
apacs

Dezsi drága és Mindenki ki tesztelgetni fog mostanság!

Én csak azért írtam le, hogy nekem a 8. napon lett pozitív, hogy van ilyen is, de azt KÉREM SENKI NE FELEJTSE EL, hogy minden szervezet másképpen termeli a HCG-t!!!!! :roll:
Pl. nekem abszolút nem volt hányingerem, se émelygésem, míg vannak akik el sem tudnak szabadulni az Szent Fajansz Édes Ölelésétől :lol: :lol: :lol:
Továbbá tényleg ikreknél magasabb, vagy nem tudom, de ha emlékeztek augusztusra, akkor amikor mentem vérvételre - ET+11. napon, akkor 112 volt a HCG-m ami viszont nem utalt akkor az ikrekre, mégis a pisildés tesztem a 8. napon poz volt - persze ez még nem biztosíték arra, hogy idén augusztusban ismét pozitív lesz a 8. napon :lol: :lol:

Lényeg a lényeg - a korai tesztelésnek nincs értelme, de tudjuk hogy nem bírjuk ki :lol: viszont ha mégsem olyan eredményt kapunk amilyenben bízunk, akkor sajnos hajlamosak vagyunk feladni, és elcsüggedni, pedig nem szabad!!
Egyik kolléganőm annó 2 éve 4 tesztet csinált, 6-7 hetesen, abból neki 2 totál negatív volt, 2 pedig pozitív - másik év júliusában meg is szült, tehát.... nem kell ugye magyaráznom! :wink: :wink:

Hallgatni kell a belső énünkre, és az utolsó percig a reményt fel nem adni!
Tudom, könnyű másnak tanácsot adni és megmagyarázni azt amit nem kellene megmagyarázni..

"A tegnapi bánat célt is adott,
bár szívembe mart, de élni hagyott.
Jöhetnek százszám szélviharok,
én ezen a földön nem félni vagyok."

-Zséda-

Készül a kókusztekercs :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Alle!
mennek a drukkok ezerrel! :D :D ++++++++++++++++++++++++

Kiscsillag!
Megfogadom a tanácsod! nehéz itt már nekem pozitivkodni!

Nyulasz!
?

Nekem ma ET+8 nega.
dezsina

Dezsi,
Et+8. napon nekem tuti negatív lett volna a tesztem ha csinálok, pedig a 11.napon magas volt a hcg-m.

És még egyben :( :? pedig éjszaka olyan jól görcsöltem már kezdtem örülnim, de végül elmúlt :(

Nyulasz
??
Vendég

Sziasztok!
Sajnos ma sem erősebb...szerintem biokémiai,vagy nemtudommi.
Dezsi!
Guppy!
Nagyon drukkolok nektek,majd még jelentkezem,de most el kell mennem itthonról.
Vendég

Nyulasz!

Drága Nyuszi, ne tessék még elcsüggedni akkor sem!
A vizelet HCG tartalma attól is függ, mennyire "sűrű", na most megint magam hozom fel példának.. Én aki éjszakánként is megiszik majdnam másfél liter folyadékot, nekem abszolút nem tud sűrűsödni, így ha én eljutok majd a tesztelésig ismét, nekem folyadék-megszorítást kell végezzek.. :lol:
Nyuszi: nehogy most eressz le, kérlek szépen!!! :oops: :roll:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pandus! Ez már azért jó jel hogy görcsöltél! Nyugi!
Küldök Neked "mindjárt-megszülök-görcsöket" roll: :oops: :wink: :lol:

Dezsikém: tessék azokat a teszteket hanyagolni már :wink:
10. nap előtt már ne dobálózzál, csak a tesztgyártók kasszáját erősíted ezzel :lol: :lol: :lol: :roll: :oops:
Addig is tessék beszélgetni, finoman simizni +++++++++

Kép
kis-csillag
Tököl

halihó!
Pandus tegnap sokat gondoltam rátok hogy hátha ez a hülye front dorkát kicsalogatja,mert én annyira rosszul voltam,úgy fájt a fejem,hogy átsugárzott az orromra állkapcsomra,a szememet nem bírtam nyitvatartani a fájdalomtól még hányingerem is lett,csak a sötét csendben feküdtem úgyhogy k.o voltam.holnap megyek a gulyáshoz,de nem sértődök meg ha azt mondják sorry szüléshez hívták :wink: amúgy ott a magánjában jó az uh,te mennyi időnként mentél hozzá,ja és az ilyen afp vérvétel ott veszik le vagy arra ad beutalót :?:
apacsék gratulálok nyugodjatok meg mostmár semmi nem lehet a kicsikkel,szépen kifejlődtek anyuci jó pocakjában :D
nyulasz megőrülök a kiváncsiságtól,tudom hogy terhes vagy csak kicsit később ágyazódott be,minden rendben lesz csak jót fogunk röhögni ezen a tesztsorozaton :D
dezsi mindjárt itt a nagy nap :wink:
kis örülök,hogy jól vagy és emailben küldj légyszi tekercset mert megőrülök :lol: :D
alle ezer babaragacs sok pihi,és nyugi :wink:
holnap reggel megyünk 4D.-re is,tud valaki fortélyt hogy érdemes menni ,hallottam,hogy teli hólyaggal :shock: :?: igyak egy tejcsiskávét vagy jobb ha nyugisak,reménykedem a csodában,hátha szétteszik a lábukat :oops: mondogatom nekik mutassank valamit :D

lanyané

Pandus!
pedig gondoltam rátok, hogy ebben a viharban biztos lesz valami.. De azért lehet, hogy ez a kis görcsöcske vezet majd valahová :D

Nyulasz!
Mostmár tényleg a holnapi vérvételt várom! Remélem reggel mész és rötön megírod a jó híreket! Akkor is csak ottvan az a +!!!

Kiscsillag!
rengeteg tesztem van... Akár ki is dobálhatnám :roll: Inkább elhasználom, most már minden nap lövök egyet! Hátha... A hasam még érzem ott lent bal oldalon, de már nem állandóan csak néha. Most már kezdek átmenni negativba. No mindegy. Én mindent megtettem, ez már nem rajtam múlik...

Lanyané!
várjuk a híreket, vajon milyen lesz a párosítás?
dezsina

Lanyané,
Szerintem jó az uh ilyen képeket kaptam,minden szépen látszik:
Kép
Kép

Beutalót kapsz majd amivel a Mávba kell menni. Mondjuk én sok mindent az Istenhegyi Géndiagnosztikán csináltattam. Változó kb. havonta, mostanában 2 hetente, de volt hogy a kórházba hívott be és akkor nem kellett fizetni. Ő csak csütörtök délután rendel magánba, ha az nem jó nektek, akkor a kórházba kell menni. Én mindig pisiltem 4D elött, nem kell teli hólyag :wink: teát ittam elötte az hatásos volt, na meg csoki :lol:

Kis*,
Köszi :D

Hihehetlen hányingerem van :? na már csak ez hiányzott. Remélem nem estem teherbe :lol: :lol:
Vendég

Dezsi, ha most átmész negatívba, leszakítom a nevemről a csillagot és földhöz vágom.. :lol: :lol:

Pandus, hát nem tudom - lehet terhes vagy :lol: :lol:
Mondjam azt, hogy tesztelj egyet? :shock: :lol:

Lanyané: én előtte kávécskát kortyolgattam, de ez még nem indok nekik, hogy szétrakják.
Legfeljebb ébren lesznek :lol: :D :lol: :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Hu lehet tesztelnem kell, de kimutatja már ilyenkor? :lol: :lol:

Dezsi,
Igaza van Kis*-nak ha negatív leszel én is leszakítok valamit, csak azt nem tudom hogy mit :lol: ne csináljad 8. napon vagy az még semmi!!!!!! Küldök neked nyugitabit :wink:
Vendég

Dezsi, nem elkámpicsorodni. Az is jó jel lehet, ha nincs semmi jel! Pocaksimi, pihi, banánturmix, + gondolatok!

Nyulasz, neked is, nem feladni. Holnap lehet, olyan hcg értékkel jössz, hogy csak na. Férjem egy kollégájának két gyereke van: az elsőnél az asszony totálisan negatívakat tesztelt, csak az UH mutatta, hogy ott bizony kisember van, a másodiknál meg irtó halvány volt a teszt. És problémamentes volt mindkét terhessége. Szóval ne add fel

Kis*, örülök, hogy újra jól vagytok és itt vagy velünk :D

Lanyané, kitartás. Nekem a törött hüvelykujjam sajog a frontok előtt, a fejgörcs elkerül (kopp-kopp), pedig alapon migrénes vagyok. Remélem, ma már jobban vagy. A pocid nagyon csini!

Pandácsak, drukkokat köszi :D Dórika meg igen jól érezheti magát a pocakodban, ha még ez a hülye front sem tudja kicsalogatni. De azért hátha most már lassan szűk lesz neki a hely...drukkolok nektek a mihamarabbi gyors, könnyű szüléshez/születéshez

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Szió!
Wow...8-9 hónap múlva babaeső??
Kép

Nyuszi!
Őrület egy csajszi vagy te :wink: Megkukkoltam a tesztjeid, összehasonlítottam az enyémeimmel. Nekem ET +14 napon talán még halványabb is volt. És nem kell naponta erősödnie! Csak 2 naponta! De én úgy látom erősödött. Nem szabad a beszáradttal hasonlítani. Hagyd a parát…fogadd el, hogy terhes vagy….és akkor így is marad!

Dezsi!
Türelem…bár már én is alig várom a te zebrádat :)
Kép

Kiscsillag!
Sokat gondolok még én is rád..:). Remélem segít :)

Apacsék!
Grat a 37. héthez! Jé..mindjárt szültök :wink:

Pandácska!
Még 2in 1? Hogy viseled? Őrült csini pocid van :wink:
Vendég

Sziasztok!

Panda:
Hát, lehet még tányleg várnod kellene néhány napot a teszteléssel.. :wink: :lol: :lol:

Alle:
Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gina:
Babus mozog? Tudjátok már a nemét? :D

ÉN MEG MEGINT:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

kis *: örülök, hogy újra itt vagy. nyami kókusztekercs!

apacs: köszi. grat a 36.héthez!

alle, nyuszi, dezsi: nagyon drukkolok+++++

lanyané: majd gyere holnap a képekkel :wink:

pandus: drukk++++

rólam: ma este színházba megyek. A windsori víg nőket hallgatom meg.

katica
katica30

KisCsillag! Pandus!
Vettem a lapot. nyugi és simi...

Allegro!
Mennek a babaragacsok!

Nyulasz!
Holnap nagyon várlak...
dezsina

Dezsi, Nyulasz!

Nagyon várlak titeket a hírekkel :roll: :roll: :roll: :roll:

Kis-csillag!

Örülök, hogy jobban vagy!

Pandus!

Most már tényleg nincs sok hátra szorítok nagyon, hogy minden rendben menjen+++++++++++++++++++++++++++++++++
gizmixxx

Sziasztok!
A mai tesztjeim is negatívok.Nem megyek vérvételre,délelőtt felhívom a dokim,és megkérdezem mit tanácsol.Talán holnap akkor bemegyek,ha azt mondja.De ma et+14.nap pozitívnak kellene lennie a teszteknek,még ha később is ágyazódott be.Hát ez van.
Dezsi!
Drága Dezsikém!Nagyon drukkolok,hogy neked most ez sikerüljön,
még ha nem is szülünk együtt,3-4hónap és jövök utánad!Muszáj neked most sikerülni,annyira szép babyket kaptál vissza!És mg véletlenül sem búslakodni,ha nem rögtön pozitív az a teszt!Ugye értem???!!!
Guppy!
Nem jelentkeztél tegnap,remélem csak azért mert ünnepeltetek! :wink: Bemész ma vérvételre?
Vendég

Csibe!
Drukk a mai Uh-hoz!Remélem szép nagyok már azok a tüszőcskék!
All!
Neked meg sok-sok babaragit.
Pandus!
Neked meg oldószert küldök,úgy látom annak idején jó sok babaragit kaphattál,ha még most is tart.Legközelebb én is ilyet kérek a csajoktól! :wink:
Vendég

mindenkinek egy nagy drukkkk
Vendég

Köszi Csokinyuff,mindenki nevében.Aranyos tőled,hogy így drukkolsz! :wink:
Szia Gizmixxx!
Jó,hogy mostanában megint jössz.Remélem ezúttal nem tűnsz el! :wink:
Vendég

Nyulasz,
:( kiváncsi vagyok a dokid mit tanácsol, bár szerintem is mutatnia kell ilyenkor már valamit :(
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz,
olvastalak hétvégén és láttam a teszteket is. Mindenképpen beszélj az orvossal, bár szerintem vérvételt fognak javasolni. Azért nagyon szorítok még most is.

Pandus,
Mit keresel még mindig itt? Azt hittem már rég megszültél tegnap éjjel a viharban!:)

Dezsi, Guppy, Alle
+++++++++++++++++++++++++

Katica
milyen volt a színház?
Vendég

Nyulasz!

Nem áll szándékomban eltünni. Szerintem is szükséges lesz egy vérvétel, mert a bizonytalanság felörli az ember idegeit.
gizmixxx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?