Új privát üzeneted érkezett!

Az alábbi emberkék elvesztek:
Andi
Babaimi te is ritkán jössz!
Purc
Szilcsi
Szilbee
Veramami
nem is beszélve a régebben szült hölgyekről
Áfonya
stb.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Az egyik ismerősömnek a Dianét azért írta fel a bőrgyógyász mert súlyos fémallergiája miatt az arca iszonyúan ki volt pattogva és a Diane elmulasztotta neki az összes patit!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Klarissza, szép az új avatarod! :D
athiz

Snufi, csak így bekukk? :shock: :mrgreen:
athiz

klarissza: nagyon tetszik az új avatarod. :D De az előzőt tudod minek néztem? Nem haragszol, ugye? Hol egy virágcsokornak, hol egy emberi agynak :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

monyo: akkor nincs más választásod, védekezésre fel! :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

koszi lanyok.

nekem nincsenek pattijaim.inkabb a szorosodes a problema.ha minden igaz hetfon megyek dokihoz es megbeszeljuk hogyan tovabb,marmint hogy mennyi ideig kel szednem a fogit de hetfon azt mondta 3 honap.
verzik a szivem de ez van.

Kép
monyo83

A fogigatló a szőrösödét is gátolja, szerintem azért mert a tesztoszteron szintet is szabályozza, úgyhogy arra is megoldás lehet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

jó reggelt!

szezso: drukk az inszemhez++++

gaby: jaj, szemöldöktetkó! várom róla a képet, ha mégis megcsináltatnád.

coca: veled mizujs? köszi. bár már tegnap meg kellett ennem egy kis csokit, nem bírtam :oops:

bettike: kitartást a mai melóhoz!

klarissza: jó munkát neked is!

kati
katica30

Katica, mindig figyelem a vonalzódat, hátha gyorsabban telik rajta az idő, de sajna nem. Azért tovább bűvölöm. :lol:

A fogigátlóval kapcs. az jutott eszembe, hogy miért 1 meg 3 hónapra írják csak fel, hiszen mire beáll rá a szervezet, az inkább 6 hónap, legalábbis az én tapasztalatom és a dokik szerint, bár még a 3 hónap is jobb, mint az 1, és ha utána abbahagyja aki szedi, nem lesz kissé megzavarodva a hormonháztartása? Végre kiegyensúlyozott a gyogyótól, aztán hirtelen abbamarad a szedése, akkor kissé felborul a hh, nem?
Legalábbis én így gondolom. Ettől függetlenül tényleg van, hogy utána gyorsléptekben babás lesz valaki. Szóval nem megvetendő, csak kár, hogy azt az időt várakozással kell tölteni, kimarad a spontanaitás lehetősége. És mivel utána sem tutibiztos, hogy siker lesz, hááát...

Monyo, ezt nem vedd elkedvetlenítésnek, csak "hangosan gondolkodtam", bocsánat! Vágj bele, túl sok veszítenivalód nincs!
athiz

athiz: köszi :wink: én is mindig nézem, de ugyanolyan lassan telik az idő. :cry:

kati
katica30

Kép
most ezt a képet tudom mutatni iwiwről, páromnál vagyok nem otthon. Itt tetoválva volt a szemöldököm. Otthon van közelebbi kép is.
gaby25

Életjel!!!

Drukkjaim a finisben levőknek,pocaksimi a kismamáknak,fejsimi a babáknak,és puszi minden kedves kispajtásnak,tettestársnak.

Nálunk babaproject szünetel....Lálekgyógyítás van folyamatban.
Majd ha egész leszek,akkor folytatjuk,mert így nem lehet.
vedresandi

(((((((((((((((((((((((((Andi))))))))))))))))))))))

snufi

Sziasztok!

Andi! :cry: Mi a baj? Vagy lemaradtam? :roll:

Katica! Neked is lassan meló! :cry: Együttérzek! :cry:

Zöldi! Ja! Már most! Központi felvételi! Nálunk a főnökség támogatja! :twisted:

Csajok, aki utrózott! Ti észrevettétek, hogy türelmetlenebbek, feszültebbek, ingerlékenyebbek vagytok?
Most nem tudom, hogy e miatt, vagy tényleg játszanak az idegeimmel a melóhelyen! :roll:

Szezso! Mire tesztelek, addigra már neked ismét inszem! Gyorsan utólérsz! :lol:

Klarissza! Én is emberi agynak néztem mindig! :oops: :lol:

Snufi! És a vizsgának mikor lesz eredménye? :?:

Kép
bettike
Eger

Mindenkit puszilok ,csak ma Apázok!

Andi kitartás és sok sikert!
Vendég

Jaj! Valaki nem tudja, hogy ez melyik film/musical/sorozat zenéjének a részlete? :roll: :?: :?: :?:

"Addig még menni kell,
egy lépést még tenni kell,
még érzem, hogy menni kell,
s míg így van,

ha van még egy álmod még van miért felállnod és menni kell
egy lépést még tenni kell,
még érzem, hogy menni kell,
még hosszú az út"

És még egy Jaj! Ma este RTLklub 19.30 DirtyDancing! :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldi! A tanfolyamról ugye részletesen beszámolsz?

Kép
bettike
Eger

Bettike,nem maradtál le.Én maradtam le, mint a borravaló :lol:
Nagyon nem jól van a pánikbetegségem,szóval előbb a lelkem tesszük rendbe,aztán jöhet a baba.Sajna lelki akadályokba ütköztem.
vedresandi

Halihó!

Andi: mielőbbi gyógyulást!!!

Klarissza: az új avatarod nekem is jobban tetszik :wink:

Bettike: én szédelegni szoktam az Utrotól :D

Snufi: Te mikor mész UH-ra?

Gaby: ha pont ilyen lesz a szemöldököd, akkor megengedem, hogy tetováltatsd! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Athiz: nálatok mi újság?

Csá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kedves Szezso, köszönöm az érdeklődést!
Köszönjük, hála az égnek jól vagyunk, bár Endi 3 napig lázas beteg volt, és csak a hűtőfürdő csillapította a hőjét, de most már jól van, csak tiszta kiütéses pöttyök vannak rajta, de a dokink szerint ez a 3 napos láz utódörgése. Remélem! :D
Szilike éppen Cirkuszfesztiválon van, még nem értek haza apukájával, remélem, nincs semmi bajuk, és élvezték az előadást. Ezt adtam apucinknak szülinapjára, cirkuszjegyet.

Amúgy tetszik a szellemvonatod!

Ha tudnátok, milyen szívesen bevállalnék még egy babát, ezzel küzdök mostanában, csak nem lehet több egyenlőre legalábbis! :cry:

Pusz mindenkinek
athiz

Vendég

Sziasztok,

bocs, hogy el vagyok tűnve, de nem sok időm van!

Szilva, gratula a vegyes pároshoz :)

Boniko, te meg már 11 hetes vagy? Nem semmi, hogy megy az idő :) :)

Na már sírás is van,
kajaidő :)

mindenkinek mennek ezerrel a drukkjaim :)
puszi!!!

Csikken

Kittike: Kép

Roli:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Szezso: hétfőn este megyek. (Úgy érzem szérobban a petefészkem)

Bettike: nem tom mikor lesz eredménye a vizsgának.

Bnőméknél voltunk délutántól, most értünk haza. Jó volt nagyon! Ettünk-ittunk-kártyáztunk-beszélgettünk-... :D

Jó éjt! *

snufi

Jó Reggelt!

Csikken tüneményes Kitti, zabálnivaló Roli, szóval gratula :lol:

Tesó akkor tuti jól reagált szrevzet az emelt adagra. Snufiúnak enm feszít :wink: :mrgreen:

Mi ma is lazázunk, ma reggel dugtam utolsó Utrómat! Nagy nap ez,mérföldkő az állapotosságban! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Boni! Juhéjjjjjjjjj! Szuperfasza!

Én tegnap kb. maci óta alszom, most másztam ki az ágyból. Ilyenkor van az, hogy ma nem tudok elaludni időben, holnap meg mosott rongyi leszek. ...nagyobb bajom sose legyen!

Na tessék vallani, ki mit csinál ma?

Kép
zölddisznó

Szasztok! Reggelt! :lol:

Boni! Megértelek! Nagyon jó, hogy mostantól reggelente ezért már nem kell felkelni! :lol: :lol: :lol:
Ja Boni! Azt tudom, hogy Crystal! Csak nem tudtam, hogy tényleg saját szerzemény-e?

Zöldi! Nem olvastál vissza? :? Lebuktál! :lol: Kérem a beszámolót a tanfolyamról! :lol:

Én ma lájtosan mosok, teregetek, porszívózok, majd megyünk apjukkal bevásárolni egy kicsit! :)

Snufi! Az kafffffffa jel! :lol:

Sajna idegbetegségem továbbra is tart! :(

Kép
bettike
Eger

Bettike! Olvastam, csak el akartam sunnyogni a beszámolót.
Ez egy olyan beszélgetős tanfolyam, olyanokról volt szó, mint:

megmondás - mármint megmondjuk-e a gyereknek, hogy

örökbefogadtuk, ha igen mikor és hogyan...

roma gyermek örökbefogadása - 10 párból 7-en nem szeretnének...

Konfliktusok kezelése (vér szerinti, öf. közötti különbség)

környezet elfogadása...

...meg még ami eszünkbe jutott. Nem volt hasznostalan :lol:

Nekem is mára maradt minden itthoni meló :cry:

Kép
zölddisznó

Jut eszembe, barátnőm eladná megmaradt cuccait:

egy doboz choragon (3 ampulla) természetesen jutágyos áron, és egy doboz closty egy sörért, amit - nyilván - nekem kéne fizetni :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bocsi a tolakodásért, de meg szeretném kérdezni, hogy van-e köztetek olyan, aki fogigátlót használva is vezetett hőgörbét???? És hogy milyen lett??? Ebben a hónapban kellett elkezdenem egy háromfézisos tablettát, hogy rendbe tegye a mensesemet. Ha minden rendben megy, a 3 adag után abbahagyhatom és lehet babávalpróbálkozni újra. Szeretném tudni, hogy most normális-e, hog nem megy a hőm a cl. alá. Illetve, hogy attól függően van magasan, hogy melyik színű bogyónál tartok. Tapasztalat????
kislibus

Kislibus, szerintem ilyenkor igazából felesleges mérni, hiszen nem a természet alkotja meg a hőgörbédet, és babás sem lehetsz elvileg, tehát nem kell, de mérhetsz hobbiból. Viszont lehet, hogy eléggé egysíkú lesz a görbe, mert (lehet, hogy rosszul tudom), de a peteérést állítja meg a fogigátló, szóval ami normál ciklusban egészséges nőnél van, hogy petekilökődéskor felszökken a hője, az ekkor nem lehetséges, és menstruáció sincs igazából, csak mesterségesen előidézett vérzés, hogy mégse durranjon szét az ember. :lol: Viszont az lehet, hogy ingadozás lesz a hőgörbén, hiszen a 3 fázisos bogyónál mindhárom színűnél más arányban vannak hormonok benne.

Na, remélem, valamennyire érthető voltam. :)
athiz

sziasztok!

gaby: ha ilyen lesz most is a szemöldököd, akkor oké, mehet a tetkó :wink:

andi: ölelést küldök neked. (((((((((((andi))))))))))

bettike: holnaptól meló. drukk neked++++

csikken: édesek a gyerekek :wink:

snufi: drukk az uh-hoz!

boni: grat az utolsó utrohoz! :wink:

rólam: ma este színházba megyek. A windsori víg nőket hallgatom meg.

kati
katica30

Kati, de hó neked, hogy ilyen sokszor eljutsz színházba, én is úúúúgy mennék! :roll:

Gaby, nagyon csinike vagy!

Csikken, igazán édesek a gyerkőceid!

Boni, még nem válaszoltál a privimre! :evil: Amúgy örülök, emlékszem, milyen jó volt, amikor én is végre felfüggeszthettem az Utrozást, bár kissé féltem, nehogy gond legyen, de nem lett. :D

Bettike, csak ne legyél ideges! Az árt a babáknak! :lol: Már csak 11 nap! :wink:

Zöldi, próbálok olvasgatni, de nem mindig megy maradéktalanul. Felhomályosítanál, ez milyen tanfolyás volt?
Tegnap keresgéltem az 1%-os adóodaadás miatt, és ott láttam ilyen tanfolyamot leendő szülőknek, ez olyan, vagy ez lenne az?

Ezt is tegnap találtam u.ott:
„Gyermekre várva” – csoportos beszélgetések pároknak

Időpontja: 2008. január 11 18:00-21:00 óra

Témája: LOMBIKOZÁS (Melyik intézményről mit lehet tudni? Mikor hagyjuk abba? Van-e oka a sikertelenségnek? Kilátástalanság, reménytelenség, remények.)

Helye: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B (Gesztenye épület) II. lépcsőház 2. emelet 16. térkép>>>

Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina 06-30-951-7989, kriszta@agacska.hu

Ha valakit érdekelne.

Pusz
athiz

Most nézem, hogy ez már lecsengett dátumilag, de biztosan lesz még ilyen beszélgetős dolog. :P
athiz

Athiz! Majdnem. Örökbefogadáshoz kell résztvenni egy 21 órás tanfolyamon. Egyébként az Ágacska alapítvány is tart ilyeneket, de mi nem oda járunk.

Kép
zölddisznó

Athiz! Köszi a választ! Csak kíványcsiságból mérem, kivi voltam, hogy mi látszik a hőgörbémen abból, hogy fogigátlót szedek. De arra is kíváncsi lettem volna, hogy másnál is ugyanilyen-e. Ennyi. Mindenesetre köszi mégegyszer!
kislibus

Athiz! Jaj ez a többes szám kísért!
Valamelyik nap elszóltam magam, mert úgy mondtam apjuknak, hogy megyek megsétáltatom a gyerekeket! :oops: :lol:
Egy másik beszélgetés alkalmával meg soroltam, hogy mit kell majd venni, ő meg közölte, hogy a kocsikat megveszik x.y-ék úgyis! :lol:

Egyébként az létezik, hogy inszem után gyorsabban telik az idő, mint spontánkodás után? :roll:

Zöldi! Köszi a felvilágosítást! És válaszokról is lehet tudni valamit? Már csak azért, mert tényleg érdekes, amiről írtál! Legalábbis nekem!

Kép
bettike
Eger

Szép estét!

Én is vok ám, csak sokat csavarogtam a 7végén... :lol:

Holnap este megyünk Uh-ra, már nagyon várom!

Pusz: Snufi

snufi

Bettike! Hogyne. De igazából nem "tanácsadás", hanem eszmecsere volt, amolyan gondolatébresztő céllal. Sok mindennel nem értettem/értek egyet, és felmerültek olyan dolgok is, amire nem is gondoltam eddig problémaként (ne negatív értelemben értsd)
Nehéz lenne 2 nap élményeiről egy ilyen fórumon összefoglalót írni, de ha kérdezel, szívesen elmondom a véleményemet konkrét témákban is akár.

Kép
zölddisznó

Kellemes szeles reggelt!

Megyek...

Kép
zölddisznó

reggel már hozzám jött haza a kedves :D Kép
gaby25

Jó regeglt!

Gaby jippijé!

Zöldi nem baj, legyen hideg, hess influenza! :lol:

Bettike nekem gyorsabban ment!

:wink:

Tesó drukk Uh-hoz!
Szezsó te ma beszélsz dokival?
Vendég

Jó reggelt!

Bettike: szerintem az első 1 hét gyorsan, a következő meg nagyon lassan telik inszem után! :lol: Kivéve, ha a második héten elutaztok valahova pihenni! Mert akkor iszonyú gyorsan telik az is! :lol:

Boni: írok privit.

Snufi: drukkolok mára!!!!

Csóközön!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

bettike nemsokara jon a teszteles ideje.kivaros a 9napt meg?

lanyok ugye tok normalis hogy allasinterju elott az ember be van tojva? :roll: mar megorulok hogy a parom allandoan ezzel szekal,mindig azt mondogatja hogy csak lazan :twisted:

Kép
monyo83

Monyó ez tök természetes, nyugi

SzúúúúúúúúúúúúúúúúúSzááááááááááááááááááá

és csak lazán :wink:

Szezsó :lol:
Vendég

boni aaaaaaaaaa te is olyan vagy mint a ferjem,o is ezt mondja :lol: :lol: valahogy csak tulelem :lol:

ma be kellene jelentkeznem a dokihoz de egy szall kedvem nincs hozza :?

Kép
monyo83

te átnyúlok a monitoron! Tessék pozitív lenni, és bejelentkezni! :lol:
Vendég

boni telefonaltam.majd csutortokon kell erdeklodnom mert nem dolgozik a dokim,csak esetleg hetvege fele.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?