Új privát üzeneted érkezett!

Szaisztok
Megint csináltam egy tesztet ezezn is ott van a csík nem azt mondom, hogy nagyon izmos lenne de ott van? Most mi van bízzak vagy még mindíg korai lenne? Kiváncsi leszek a holnapira ez a kettő egyforma.

Nyulasz
Azonnal szaladás a patikába a pozitív tesztért.
Mennek a +++++++++++++++++++

Mindenki mésnak is ++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

Guppy!
Fel tudod tenni ide a tesztet?Hú nagyon drukolok.Milyen teszt volt?
Szerintem már nem a szurit mutatja!!!!!
Vendég

Ez egy jó kérdés talán ha hazajön a párom akkor megkérdezem, hogy tudonk-e valamit csinálni az ügy érdekében csak nehogy addig eltünjön :oops: Qupido megfogadtam a tanácsot, hogy érzékeny legyen. Bár a tegnap esti az 25-ös Pregimax vol.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Nyulasz
Bárcsak igazad lenn :oops:

Február 21. megbeszélés
guppy21

Hol tudtál ilyen tesztet venni?
Úgy lesz!Meglásd!!!
Vendég

Melyikre gondolsz?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Hát a qupidora.25-ös nekem is van :D
Vendég

Nyulasz,
Ezt nem értem :roll: Gabrielnek mutatnia kellene nekem már a 10. napon mutatta :roll: A másikból nincs ami pozitív volt tegnap? Most hanyadik napon vagy?

Guppy,
Drukkolok az már jó ha nem tűnik el a csíkod :wink: Mikor kaptál hcg-t?
Vendég

Pandus!
Et+12.nap.Nincs itthon abból a fajta tesztből.
Vendég

Pandácska
Köszönöm! Az utolsó szurimat vasárnap kaptam. Te hogy vagy, jósló fájások?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Nyulasz
Patikába vettem a Qupidot.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Tényleg?Ki hitte volna :lol: :lol: :lol: ...azt hittem cipőboltban :lol:
De mégis melyikben?Vagy titok? :lol:
Vendég

Nyulasz,
Nem tudsz ott venni még ilyen tesztet? Mert ha erősödne, akkor az jó :wink:

Guppy,
Vannak már a 36. hét óta, kár velük törődnöm. Jól vagyunk, terhesen :D
Vendég

Nyulasz
Ugye milyen érdekes :lol: nem titiok 1171 Zrínyi u. 224/a megfelelő a válasz :lol: Miért ez olyan ritka dolog, hogy van?

Február 21. megbeszélés
guppy21

De,szerintem 10-kor nyit,akkor veszek.Csak félek,hogy nem megbízható ez a teszt.Azért már a többin is kéne valaminek láttszania.
Vendég

Nyulasz
Nálatok nincs Qupido, vagy nem is kérdezted?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Ja,hát ott a világ végén,lehet,hogy nem ritka.Itt felénk még azt semtudják a gyógyszertárakban,hogy mi az az érzékenység.Azt mondják egy a lényeg,rápisilős,mártogatós vagy cseppentős legyen-e. :shock:
Vendég

Mond meg nekik, hogy megszeretnéd nézni. Látod ezért jó itt a világ végén :lol:

Február 21. megbeszélés
guppy21

Másik patika nincs a közelbe?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Voltam a Camponában nagy patikában,voltam a kerületi sztk-s patikában,ami szintén nagy,meg voltam Diósdon az Interspár üzletsor patikájában.Mondjuk az pici.Ja,meg itt a házunkkal szeben levő pici patikában .Ezenkívül csak kis patikák vannak.
Vendég

Ja,és hiába mondom,hogy meg szeretném nézni,sajnos a legtöbb teszten kívül nincs is ráírva,soknak még belül se.
Vendég

Jó reggelt tesztelők!

én is teszteltem.. oké, oké.... nega lett... ET+7
no comment. na jó, nem bírtam márt és különben is én tesztelő típus vagyok! Jelentem nem törtem le és szedem a gyogyikat tovább :D :D :D
Nyulasz!
Tanácstalan vagyok :? A gabrielnek mutatnia kéne. Nekem volt romed is és gabriel is és mindkettő mutatta. A Romedet nem vonták ki a forgalomból, mert lehet nálunk is kapni!
Jártál diósdon? Nahát, én is le szoktam menni a Spárba, amikor néha haza indulok :lol: De az egy szar patika. Nem ajánlottam volna és a Diósdi központi is az. Ugyhogy inkább Pestközepe felé tekingess!

Guppy!
Mennek továbbra a drukkok!
XVI ker :?: :?: :?: Itt lakom mellette Pécel... Akkor majdnem földiek vagyunk?

Pandus!
még mindig itt? :lol: Amig vagy, azért szivesen látunk :D :D :D
dezsina

Zsani!
Nekem 4én jött meg utójára. (remélem idén már nem jön meg) és a doki szerint a febr. 2 lenne a tesztelés napja. Ez még odább van. Ha ki tudod sakkozni mikor lehetne a köv. ciklus első napja, akkor kéne tesztelni... De tudom, hogy nálad ez nehéz. De jó lenne, ha itt mindannyiunknak sikerülne. Mind egyszerrre szülhetnénk... :) :) :)
dezsina

Dezsi!
akkor most mi van.terhes vagyok vagy sem?
Vendég

Nyulasz!
Ha egy teszt már pozitivet mutatott, és nem kaptál HCG szurit, akkor TE TERHES vagy! Csak úgy nem lesz csíkos egy teszt, ha nem tartalmazna hcg-t a szervezeted?! A hcg-a beágyazódott gyermeketek termeli! És mindegyik teszt másmilyen. Amit feltettél a netre, azon az egy egyértelmű pozitiv teszt volt. Valószinű nem ikreid lesznek...
Nyugi. Menj el vérvételre! Mikor kell menni? A Kaáliba jársz, nem? Ott hétvégén is lehet, nem? Akkor megnyugodnál. 8) 8) 8)
dezsina

Dezsi,
Hát néztem volna ha Et+7. napon pozitív a teszted, akkor tényleg három baba lenne :wink: így csak kettő lesz :lol:
Vendég

Pandácska!
Aranyos vagy! ez jól esik, mert azért egy ici picit elkeseredtem. persze tudom az eszemmel, hogy szinte a lehetetlent vártam ma, de hát, ha az ember lánya lombikozik, akkor nem mindig normális :) :)
dezsina

Dezsi!
Asszem hétfőn megyek vérvételre.Az lesz az et+14ik nap,persze ha addig szépen erősödik.Elöbb nem akarok menni,ilyen tizen-huszon valahányas hcg,meg a talán terhes nem hiányzik.

Szóval elkezdtél lövöldözni :shock: csak halkan mondom,ne mond el senkinek,én is csináltam et+7 tesztet.Eléggé hasonlítunk egymásra,bár jó lenne inkább már a pocaokat hasonlítgatni
Hát igen,a normálistól messze állunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Nyulasz!
:D :D akkor én vagyok a bátrabb, mert én megírtam :lol: :lol:
Örülök, hogy még ilyen őrült mint én :wink:
Most mondjam, azt hogy holnap nem tesztelek :roll: :roll: :?: :?: Háááát, nem tudom...
Rettentően drukkolok! ha egyszer már csíkosodott, akkor kell ott lennie valakinek :!: :!:
Megyek takarítok egy kicsit... még benézek!
dezsina

Oké,nézz be,mert nemsoká kipróbálom azt a pozitív tesztet. :wink:
Jó takarítást,te kis bátorságos!!! :lol:
Vendég

Aranyosak vagytok - köszönöm! Idegeskedni, meg aggódni tényleg nem jövök ígérem. Nem is tudom mi volt velem tegnap.... :roll:

Nyulasz - Dezsina : komolyan mondom hihetetlen jó fejek vagytok mindketten!!!!!!!!!!!!!Olyan derűvel tudjátok ezt az egészet csinálni, olyan hihetetlen jókedv árad a soraitokból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vannak babák a pocakokban bízzatok benne - nem hiába ment el ennyire az eszetekk!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

Szia Julika!
Jöhetsz aggódni,ha mindenképp aggódi akarsz,mi meghallgatunk,de inkább örömködni gyere :D

Háááát,nemis tudom mit írjak a tesztre.Megcsináltam reggeli pisiből,meg egy mostaniból is.A jó hír az,hogy a mostani pisiből negatív lett a teszt,tehát nem mutat mindig csíkot.Ezzel ez is volt a célom,mert most reggel már vagy négyszer voltam pisilni,tehát nem gondoltam,hogy kimutathatna valamit.A rossz hír viszont az,hogy a reggeli pisiből kb ugyanolyan csíkom lett mint tegnap.Illetve szerintem halványabb,legalábbis a mostmár jól megszáradt tegnapi teszthez képest,vsizont így,hogy jól megszáradt,így a tegnapi ma erősebb mint tegnap.
Na,ezt jól leírtam... :shock: :roll:
Vendég

Nyulasz,
képet tudsz feltenni?

Julika,
Teljesen normális amit érzel, a panaszkodásod meg jogos. Szóval nyugodtan mondjad csak, lehet úgy könnyebb...

Dezsi,
Én is takarítok de te csak óvatosan, mert én a terhessség végén vagyok akkor már mindegy, de te még az elején :wink:
Vendég

Julika!
de jó hogy jöttél! nagyon kell ám a bátorításod! :lol: :lol: Nyulasszal itt már bediliztünk... :shock: még szerencse, hogy Pandácska beugrik hozzák :D :D
Ugye hogy nem kell izgulnotok! Nem történik meg kétszer ugyanaz 8) ne aggódjatok! Minden simán fog menni!!!! Tessék inkább minket jól rendreutasítani :lol: :lol:

Pandácska!
Csak porszívoztam. Most ugye azon voltam hogy nega a tesz, de mégis csak csak fájdogál a hasim, ott lent. Tehát csak csak lehet ott valaki :roll: A takarítást már abba is hagytam. Majd 9 hónap múlva folytatom :P :P

Nyulasz!
Ne haragudj, de készeri elolvasásra sem értek egyetlen szót sem :shock: :shock: . Most akkor sikerült egy pozitiv tesz :roll: :?:
dezsina

Az a lényeg,hogy a reggeli pisiből csinált az olyasmi mint a tegnapi.Nem erősebb,talán picit gyengébb.De a tegnapi úgy besötétedett,hogy nehéz összehasonlítani a kettőt.
Egyet meg csináltam egy nem reggeli pisiből,amibe ugye még annyi hcg sincs,na az szerencsére totál negatív.Tehát jól működik a teszt,csak kérdés,terhes vagyok-emert szerintem halványabb mint a tegnapi,vagy kb olyan.
Most jobb? :roll:
Ha Pandus lekicsinyítené nekem,akkor felrakná,és látnátok,hogy a tegnapi milyen sötét lett.
Pandus!
Megcsinálnád?
Vendég

Nyulasz,
Küldheted :wink:
Vendég

jó reggelt!

nyuszi: nagyon drukkolok++++ menj másik tesztért!

guppy: nálad vérvétel? drukk+++++

dezsi: minek tesztelsz ilyen korán? :roll: drukk++++

pandus: te még itt? :wink:

katica
katica30

Pandus!
Ment a mail.Kösziiiiiii :D
Szia Katica!
Köszi,és tudod Dezsinél beindultak a hangyák... :mrgreen: nekem ismerős az érzés.Neked nem? :lol:
Vendég

Nyulasz
Az jó jel, ha ott a csík, a későbbin pedig nincs :!: Nem ám feladni :!:

Dezsina
De jó...nekem is 4-én volt meg utoljára, igy akkor egy napra leszünk kiírva szűlni :lol:
Én már nem tudom, biztos csak bebeszélem magamnak, de érzem jobbra lent a hasam, olyan szurkálások jönnek néha :shock: :roll: :?
Tényleg olyan, mintha beülti után lennék :lol:

Pandácska
Hát Dorka baba tényleg nem kapkodja el a dolgokat. Nem kell befeküdnöd a kiírt napon a korházba?
Vendég

Zsani!
Igen,ezzel én is azt akartam látni,hogy vajon mindig van-e csík,vagy tényleg mutat valamit.

És hát persze hogy beülti után vagy,apa beültette neked :D
Drukk!!!
Vendég

nyuszi: de igen, ismerős az érzés :lol: bár én nem teszteltem 7.napon, de gondoltam rá :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Na,ugye,akkor én bátrabb voltam nálad,mert én teszteltem,Dezsi meg még bátrabb,mert be is vallotta :lol: :lol: :lol:
Vendég

nyuszi: :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Kép

Kép

Zsani,
Nem kell egy hetet várnak akkor még, csak naponta ctg meg magzatvízet is nézik ezt nagyon jó lenne megúszni, mert nekem messze a kórház :(

Katica,
Sajna itt :?
Vendég

Hol van a kép??? :shock: :shock: Nyulaszkám???
Mindent értek! Akkor tényleg terhes vagy gyagya-nyuszi :P :P :P Csak később ágyazódott be, mint gondoltad volna... :lol: Holnaputánra mégerősebb lesz. mert ugyek kétnaponta duplázódik nem? Még hány egyforma teszted van? És ez a második pozitiv ugyanolyan volt mint az első?

Zsani!
ugye mondom én, hogy ez a fájás ez az lesz?! nekem bal alsó fájsom van, de nem szurkálos, hanem kellemetlen érzéses... :roll: :roll:
De jó lesz egyszerre megyünk szülni! Nyulasz is jön és Guppy is. A többiek, akiknek drukkolunk, csak egy héttel később :P :P :P

Katica!
Nyulasz már válaszolt helyettem is! A hangyák miatt van :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz!
Te terhes vagy és gyagya-nyuszi vagy! Nem is kaptál hcg szurit, akkor meg mit idegelsz itt :D :D
Lusta ez a baba, nem olyan mint az anyukája, aki nem rest tesztelgetni egész nap, és még a fizuját is arra költi, pedig már a pelusra kéne félrerakni :D :D
dezsina

nyuszi: ez biztos +. szerintem menj el nyugodtan hétfőn vérvételre! terhes vagy biztosan, pocakos nyuszikám! :wink:

katica
katica30

Köszi Pandus!
Dezsi!
Te rosszul nézed a képeket.Amin csak egy van,az a mostani.És hát talán picit halványabb,mint a tegnapi.Ahol három teszt van,ott az a szép erős,a tegnapi.Ami tegnap még nem volt ilyen erős,csak ilyen lett ára.Alatta a mai majdnem olyan erős,mint a tegnapi,száradás elött.És legalul a bizonyíték arra,hogy nem lesz ott a csík,ha nincs elég hcg.Mert én attól tartottam,hogy talán még anyukámnak is pozitív lenne,ha rápisilne.De ezek szerint nem.Van hcg,csak kérdés mennyi és hogy erősödik-e.Hm?
Vendég

Pandus!
No comment?
Vendég

Na,ez azért már jelent valamit...megint :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?