Dana
Igen a kutya is csak játék ! Van valami abban amit írtál, hogy a fiúk csak elbohóckodnák a dolgot !!!
Jobbulást Daninak !!!!
Tominak is van kiütése (semmi újat nem kapott és nem is használunk), mint Laurának, de neki a mellkasán, apró száraz barna pöttyek, ti milyen kenőcsöt kaptatok és mit mondott rá a doki ??? Ha nem múlik hétfőre akkor mi is megyünk !!!
Laura világkörüli útja elég veszélyes, bár szerintem ez a szó ami most rájuk ebben a korban jellemző: VESZÉLYES
Az én fiam is csak olyat akar csinálni, konektorba nyúlkálás, hálózati kábel nyalogatása, TV hátuljának szerelése ami nem biztos , hogy egészséges lenne neki !!!!!
Szegény barátnőd tényleg borzasztó lehet ha valakinek beteg gyermeke születik, mikor ilyet olvasok akkor döbbenek rá, hogy milyen hálásak lehetünk, hogy a miénk egészséges !
Pankaa
Porszívózás miatt szerintem ne aggódj, évi fél kiló kosz elfogyasztása javasolt a gyerkőcöknek, ha naponta 5x porszívóznál akkor nem lenne meg az adag !!!!
Nálunk jelentem megvan !!(mióta Tomi meg van )
Köszike a jelszót és a felhasználónevet !
Szuperjók a képek !!!!!
Hogy adsz Emilinek 300 g tápot ??? (és honnan tudod hogy most annyi kell neki ???)
A blogod is nagyon jó, mikor van időd írni ?(Mikor Emili alszik ?)
Védőoltásból Tomi megkapta minden kötelezőt és az agyhártyagyulladás elleni kettőt, még mielőtt elkezdtünk uszodába járni, nekünk a gyermekorvos így ajánlotta !
Fürdés kb 10 perc, apja tiszta víz, gyerkőc kiissza a kádat !
Ma nem kakált egyszer sem, tiszta ideg vagyok, bár 1 napja lecsökkentettem a csipkebogyó tea mennyiségét 4 dl-re szerintetek van hozzá köze ???
Nanica
Nagyon ügyes Linus puszidobó tudománya édes lehet !
Helga
Szerintem is drága a 30 ezer egy oltásért, pláne ha azt nézi az ember, hogy még mennyi másik is van amiért mind fizetni kell !!
Pl.: Pneumo.
Kölespépet még nem adtam így nem tudom milyen.
Körkérdés:
Gondolkodom, hogy 1 éves kora után Tominak sima tápszert (BEBA 3 Aktív) adok nem HA-t szerintetek ????? Hogy kell egyáltalán bevezetni ???
Lora
Nálunk is a férjem süti a pizzát, no meg a kelt kalácsokat is !!!
Matek fizika nekem sem volt a kedvencem, sem az erősségem !
Lorca
Jobbulást Szabinak !!!
Natinak azóta is megvan az "ekcémája" ?
Pann
Irigy-irigy a sok alvás miatt, légyszi mond meg Gergőnek küldje el a titkot Tominak is, mert ő már hét- fél nyolc fele ébred. Jobbik esetben nyolckor.
Éjszaka nem szokott felkelni egyáltalán ??
Május
Nagyon aranyosak a képek !!!!!!