Új privát üzeneted érkezett!

Karmen,

a mi doktornénink azt mondta, hogy 1 éves korig ajánlott forralni, utána nem szükséges. Annyi, hogy ilyenkor télen én egy kis melegvizet is engedek neki hozzá, mert nálunk annyira hideg a csapvíz.

Mónika

vesm

na, mindenkit bejelöltem az iwiwen.
Szilde megadod a neved, hogy hogy keresselek? :)

Kép
Kép
szandra29

igen olvastam, várom hogy visszahívjon a zuram, aztán írok

Kép
Kép
szandra29

Szóval a tervek szerint augusztusban költöznénk, sulikezdés előtt. Még sok itt az elintéznivaló, meg a kötelező oltásokat is be akarjuk adatni Jázminnak.

Kép
Kép
szandra29

vesm Írtam privit

Kép
Kép
szandra29

Én is vagyok az iwiw-en!!! :lol: :lol:

Szilcsi,látod-látod,pár nap,més majd szeretsz szoptatni!!!!
Az első egy hónap gáz csak!!!!!!!!! :D
Mikor szoktatok sétálni,ha van kedvetek egyszer lejöhetnétek,mert mi sokat lentvagyunk a kis motoros Barnival!!!! :D :D

Enikő,remélem jobban vagy már!
Küldöm a pozítív energiákat!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Gratula Zituskának és a kicsi csajnak!

Kép
Kép
zitacicu2

Szandra!
Privi ment.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Bibi, ti laktok a Kereszttöltés 24-ben? Nem emlészem, ki írta már! :oops: De ma ott sétáltunk, csak a páratlan oldalon, még gondoltam is, hogy szólok itt, csak nem tudtam, kinek kellene szólnom... :oops: Minden nap sétálunk, általában kora délután, dél és három között valamikor.

Kép
szilcsi

Iwiwen vagyok én is. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilcsi,igen mi lakunk itt!!!
06204478292
Hívj nyugodtan!!! :wink: :wink:
Vagy a kapucsengőn csöngess fel,Losoncz néven!!!

:wink:

Kép
bibi226

Bibi, Melinda, jelöltelek titeket! :lol:

Bibi, mentettem a számodat, de lehet, csak jövő héten hívlak, apa végre itthon lesz a hétvégén, úgyhogy együtt megyünk sétálni, remélem! 8)

Kép
szilcsi

Zituska, Noemi, nagyon sok egeszseget kivanok nektek!!! Mar alig varom a tortenetet es a kepeket

Kép
Kép
-macsek-

Zituska!
Gratula és jó egészséget kívánok!!!

Karmen!
Egy éves kora után én sem forraltam!!! Babavizet adtam neki!

Kép
kajla

Iwiw-en én is rajta vagyok! Igyekeztem megkeresni mindenkit...
Vargáné Kulik Anikó

Kép
kajla

Dancsi!
Megkésve kívánok Boldinak boldog szülinapot!
Kép

Bibi!
A barátnőm kislánya sem alszik délutánonként 2éves kora óta, este viszont 8-kor bedől az ágyba és reggelig húzza! Nekem még alszik Regina kb.1-2órát és este 9 - 1/2 10kor is elalszik szépen. Nem egyformák!

Lányok!
Ma beadtam egy jelentkezési lapot a Klinikára, hátha felvesznek dolgozni! Drukkoljatok! (bár lányos zavaromban azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor értesítenek a jó vagy rossz hírről :oops: :roll: )

Kép
kajla

Bibi,
sztem nem jó ha nem alszik, de biztos gyerekfüggő ez is

Jozsó most kezd sajna leszokni a déli alvásról, sokszor csak zsarolással lehet rávenni

ha a gyerekeim vasárnapig nem gyógyulnak meg és hétfőn nem mehetnek ovi/bölcsibe, kilövöm őket a marsra :)
Vendég

Lányok: nálunk ezek a déli alvások nem mindig valósulnak meg: Réka egész piciként is keveset aludt, akkor az volt a jellemző, h többször keveset. Most meg elalszik dél körül szopi közben és van hogy amikor átviszem a kiságyába és tenném le, föl is ébred és sehogy semtudom visszaaltatni.De az is előfordul, h alszik délben és délután is.hmm

szandra: a férjed nem magas, szőke?

Kép
gyanixi

Az előbb beszéltem Zituskával. Jól vannak, minden oké. Noémi ügyesen szopizik, előtejcsit. Holnap már mérni kell a szopikat, mert túl sűrű a vére és rengeteg folyadékra van szüksége.... (Zalánnak is ugyanez volt a "baja", de őt 2x meg is kellett csapolni és valami folyadékkal hígították a vérét :? ) Na szal pontosan kell, hogy mérje, hogy mennyiket szopik, mert pótolni kell és nem mindegy a mennyiség... :roll:
Gátsebe van, de nem vészes, gátvédelmet nem próbáltak, mert nagyon fáradt volt már addigra várta hogy minél előbb túllegyen rajta, (az még legalább + 10-15 perc lett volna -a szerk.- :lol: )

Kértem küldjön át egy képet mms-en. Aszonta próbált de nem jött át a fotó, de azt üzeni keressük meg Botond újszülött kori fotóját, gondoljunk rá több hajat és olyan mint Noémi :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

enikő: mi az, h sűrű a vére??

Kép
gyanixi

Niki: nemtom az egész gyerek olyan piros színű, legalábbis Zalán az volt. És valamelyik vér alkotóelem (haemoglobin, vagy haematokrit?? nemtom :oops: ) több, mint "kéne" de ez nem betegség vagy ilyesmi, és nem okoz semmi problémát....

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Gratula mégegyszer Zituskáéknak!!!!

Bocsi de le kell írnom a tegnap estét:

Niki ágyából kivettünk két rácsot,de nem jön ki csak ha én mondom neki.
Norbitól nem vettük ki mert egy perc nyugalom nem lenne itthon folyamatosan járkálna kifelé,így adtunk magunknak még egy kis nyugalmat...(épp elég Máté...aki járkál este ..éjjel..stb)
Na szóval lettetük aludni őket erre két perc múlva megjelent Norbika!!!!Na azt hittem lenyelem a nyelven...
:shock: :shock:
Visszatettem Norbit és leskelődtem,kíváncsi voltam hogy jön ki.Na a kis csibész átmászott a Nikihez,mert ugye ott puhára esik és onnan már szabad volt az út kifelé.....
Nyílván a sajátján keresztül nem próbálkozik mert nagyot lehet esni.....
Hogy van ennyi esze egy kétévesnek???(Még annyi sincs) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Nekem a csaszi után volt brutál sűrű a vérem és literszámra kellett inni a vizet.A veszélye lehet az embólia......

Kép
Kép
zitacicu2

Jó reggelt csajok.
Gyanixi
Két szőke is van a Diegóban, az egyik kopaszodó, tokás, na ő nem a férjem. A másik magas ( 190 cm ), tüsi hajú, széles hátú :) Na Ő az én férjecském. Egyébként könnyű megtalálni, ő a kiszállító is.
üdv

Kép
Kép
szandra29

kajla
nem talállak az iwiwen. lehet én vagyok a béna. bejelölnél?
Katona-Szitár Alexandra. A többiek is légyszi, akiket még nem vettem fel. Köszi .)

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok!!

Szandra: Azt mondta a Bea hogy a zurad emlékezteti az enyimre :lol: . Főleg a kis családom című képen! :wink: És megnéztem és télleg :D egy picit.....

Zitacicu: Hát ééééééédesek a gyerkőid. Norbi nagyon rafkós 8) :wink: Niki meg nagyon okos értelmes kislány, hogy nem mászik ki. Enyim Vius még nem tart itt :? :lol:

Éjjel 3kor kelt Zalán utána hol cicizett hol bealudt, hol nyüszizett és 7kor kelt végleg. Úgyhogy megint friss vagyok, üde és kívánatos :lol: :lol: :lol: 8)
Viusom köhögött éjjel,de egyéb tünet nincs egyelőre. Remélem nem is lesz. Fejem megint fáj/ vagy még mindig????? :o
Bogi okésos! :wink:

ceniko
Szeged

hm :) reméelm Enikő nem egy a zurunk. :):):)

Kép
Kép
szandra29

Hali.

Sajnálom, hogy nincs kép Noémiről. Sebaj, ha minden jól megy, hamarosan már otthon lesznek Zituskáék, és tesz fel fotót. :)

Zitacicu, hallod, nagyon rafinált a kisfiad! Gyermeki lelemény... :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csajok, az normális, hogy még mindig vérzek ennyivel szülés után??? Meddig fog ez még tartani? Van, amikor több, van, amikor kevesebb, van, hogy görcsöl még mindig a hasam, és már a 4. csomag betétet használom, mióta hazajöttünk... :oops: Anya szerint fel kéne hívnom a dokmat, csak nem akarok magamból hülyét csinálni, ha ez normális.

Kép
szilcsi

Szia szilcsi.
én 5 hétig véreztem szülés után, ne aggódj
teljesen notmális :)

Kép
Kép
szandra29

teszek fel képet a kicsiről :) Kép ébredés után

Kép
Kép
szandra29

Szandra!Pelus van Jázmin kezében?Azzal alszik?Málnus is szereti a kis kendőjét fogni csak én elveszem tőle alvásnál,félek nehogy nyakára tekeredjen vagy megegye esetleg?!

Szilcsi!Én is kb 5-6 hétig véreztem!
20140113113746

Igen pelus van a kezében. Éjszakára én sem adom oda neki, de így nappal , ha tudok rá figyelni akkor igen. A tesója is így aludt el.

Kép
Kép
szandra29

Szilcsi: Én is kb 5 hétig véreztem szülés után. Bár első után nem akkor kb 3 hét volt, de minél többször szültem annál tovább véreztem.... :roll:

Szandra: Nagyon szép baba Jázmin :D Hát csak nem egy a zurunk :lol: Bár gyanús hogy sokat dolgozik... :lol: 8)

ceniko
Szeged

Melinda: Isten éltessen szülinapod alkalmából :wink: :D

ceniko
Szeged

Szilcsi, én a csaszim után vérezgettem a hatodik hétig, ami után meg is jött. :o

Ági és
KépKép
exdeus

Szandra!
Bejelöltelek! :D Nagyon jók a képek az iwiwen!

Kép
kajla

Sziasztok. mindenkit visszajelöltem az iwiwen :)

Kép
Kép
szandra29

ISTEN ÉLTESSE NOÉMIT és az édesanyját.
Sok erőt, egészséget nekik!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Hjajj nem is meséltem, hogy ma délután Vius belekakilt a vécébe és fürdés előtt bele is pisilt (mindig felültetem már hónapok óta, néha belesikeredett, de most láttam hogy tudatosan nyomja, és jött is :lol: ) És kiabált hogy apa, apa deje, és apa jött tapsolni :lol: És 3an körbeálltuk és tapsoltunk, meg lent a játszótéren is mindenkinek elmondtam és mindenki nagyon megdícsérte. Lehet ezért ment bele a pisi is? Mert nagy volt az üdvrivalgás, meg a dicséret? :D :D
Olyan büszke vagyok rá, mit nem adnék, ha sikerülne leszokni a pelusról legalább nappalra...
Bár a fejlesztőbe azt mondték hogy az is kisebb csoda lenne, ha az ő állapotában 4 éves koráig szobatiszta lenne.. :(
Hát nagyon nagyon szeretnék rácáfolni a tudomány jelen állására..... :wink:

ceniko
Szeged

szilcsi:én is kb 6 hétig véreztem, hol jobban, hol kevésbé, aztán már csak barnás trutyi maradt, majd semmi. Nem úgy mint ahogy meg van írva, hogy fokozatosan halványil a folyás; barnás, sárgás, fehér és semmi, szóval nekem nem így volt!
Sztem ha a vérzést erősnek ítéled meg, nyugodtan hívd fel a dokidat, nincs abban semmi, teljesen normális, h kérdezel, ha valamiben bizonytalan vagy!

Csajok: szerintetek már így, h Réka mindjárt 1 éves, érdemes még járókát venni?Ugye nem?Mrddig lehetne azt használni? Eddig nem volt rá szükség...

Kép
gyanixi

Niki,
tökfelesleges a járóka egy egy évesnek! Jozsó 1,5 évesen már ki és beközlekedett a járókában
Vendég

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Segítségetekkel találtam egy nagyon jó nőgyógyásdzt itt Szegeden, csak sajnaos nagyon sok betege van, így nem sok idő jut egy emberre. Jelenleg 12 hetes terhes vagyok. Most voltam a héten a 12 hetes uh-on a klinikán. Kérdésem az lenne, hogy még nem voltam a Vasas Szent Péter Utcában. Hova kellene nekem most oda mennem?Ha jól gondolom, akkor a központi védőnőhőz. Vagy nem jól gondolom?És hogy találom őt meg?Mert voltam arra kocsival egyik nap este és láttam, hogy az utcáról van két bejárat.Oda kellene nekem mennem??
Előre is köszi a segítségeteket, de úgy látom, hogy ti már ezen mind túl vagytok:-)
micike28

Helló!

Enikő!
Tegnap követtelek téged autóval a Picktől a plázáig. :):):) Vagyis gondolom te voltál, kevés Fiat lehet Szegeden, aminek az van a hátulján, hogy Bogi & Viola on board. :wink: A "Kresz vajon mi? " szövegen meg apánk betegre röhögte magát. :)
Gratulálunk Viusnak a vécébe pisi-kakihoz! Nagyon ügyes! :):)

Melinda! Nagyon boldog szülinapot kívánunk a 2 éves Lindikének! :):):)

Szandra!
Én is vagyok iwiwen, majd megkereslek! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

szia micike
Először is ha megvan az UHád a körzeti védőnőhöz kell menni, az ott van ahol laksz, Ő ad neked kiskönyvet, aztán fel kell hívnod a központi védőnőt, aki ad időpontot. telószám: 62/574-400. a vasasba kell menni, a harmadik ajtónál avan a védőnő, de ott útbaigazít bárki. Ki a dokid? ha szabad kérdezni. a központi védőnő adja a beutalókat a vérvételre stb. A körzeti megnézi hol laksz, hogy várod a babát és majd ő jár ki a kicsihez. Ha még lenne kérdésed irj
üdv

Kép
Kép
szandra29

Melinda! Boldog születésnapot Lindinek!

Enikö! De ügyes Vius! Amugy Orsinak nagy motiváció az ha dicsérik, irtó büszke magára olyankor és ez sok mindenben segitett már

Szilcsi! Annyira szép baba, de megringatnám. Olyan régen volt már Norbi ekkora :) Én Orsival csak 2 hétig véreztem és nagyon enyhe volt, Norbival már 5 hétig és közepes volt.

Tegnap megvolt a köszöntés, majd teszek fel képeket.

Zitacicu! hogy sikerült a vizsga??

Kép

Kép

Karmen
karmen

CSajok. mikor kell az adóbevallást beadni?

Kép
Kép
szandra29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?