Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Zsófikukac, ez egy megérzés. Vagyis, amikor megláttam a neved, rémlett a kukac név, majd rájöttem honnan és az, hogy az a kukac is Zsófi. Így összeállt a kép! :lol: Igen Marci már elkelt. Vagyis még nem biztos.Aztán lehet a bigámia mellett fog dönteni. Drukkolok nagyon!!!!!!!+++++

Szezso????++++++

Hogy van Bébiboni?

Snufi, itt röhögök, szegény Marci nem tudja merre hány óra! Kép

kispiskóta

ZSu babyboni ma jól avn, mert anyának mnem kell dogozni :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Gaby: boldog szülinapot!!! :-D

Szilva: gratulálok Botondhoz és Bogihoz! :-D Meg ahhoz, hogy minden oké :wink:

Sonjus: ha már homeos cuccoknál tartunk, a Hormeel cseppekről nem hallottál valamit? Állítólag ez is segíthet babára vágyóknak…

Robcsi: nagyon jók ezek a képek!!!! :-D Szépek a csajszik! :-D Az alsó képen a torta mellett meg Te vagy futócuccban, ugye? :lol:

Kati: én majd eszem helyetted is csokit! :-D Apa tegnap vett nekem 6 tábla Boci Aero-t, úgyhogy nem is tehetek mást :-D

Boni: mindjárt 12 hetes leszel!!! :-) Hogy szalad az idő!!! :-) Biztos nem kell dolgoznod, vagy elnézted a beosztást?? :lol:

Snufi: izgultam ám Érted :wink: de látom, feltaláltad magad! :-D jót nevettem a gyógyszeres sztorin :lol: :lol: :lol:

Zsu: Marci olyan édes!!! :-D

Kata, Zsófi: légyszi jól figyeljetek majd a PRI-ben, mert lehet, hogy kérdéseim lesznek :-D (szörnyen idegesítő tudok ám lenni, mert minden apró részletet tudni szeretnék :-D :lol:

Bettike: meg kell mentened a becsületünket!!! És meg is fogod!!! :wink:

Rólam:
A tesztem ismételten negatív, és a mensim is elindult. Tegnap hosszan beszélgettünk Apával arról, hogy mi legyen. Úgy döntöttünk, hogy nekivágunk most az 5. inszemnek, és a következő ciklust hagyjuk ki, mert neki munka szempontjából az neccesebb, de a mostani ciklus még belefér. Ma délután felhívom a dokit és megbeszélem Vele is, márcsak rajta múlik a dolog. Meg a tüszőmön :lol:
Valószínűleg mind a 6 inszemet végigcsináljuk, és ha esetleg nem jönne össze, csak ezután megyünk meddőségi centrumba, lombikozni.
Köszönöm Mindenkinek a drukkokat! :-)

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó :cry: sajnálom, és minden elismerésem a tiéd, hoyg így állsz, így álltok hozzá! NAggyon drukkolok Nektek továbbra is!

JA és igen, ma nem kell dolgoznom, nem néztem el! :lol: és holnap, holnapután meg hétfőn sem :lol:
Vendég

sziasztok.

szezso :cry: a fenebe :?

megjottek az eredemenyeim.a clamidiam negativ a kenetem steril :shock: ezt nem ertem.ez azt jelenti hogy se gombam se semmi?ha megyek a dokihoz ezt is megkerdezem,egy masik nogyogyi azt mondta hogy mindig talanak valamit a kenetben vagy gombat vagy bacit.ugylatszik nalam kihaltak.
a fogigatlo kerdest nem tudtam eldonteni igy rabiztam a sorsra.varok egy valaszt es attol fuggoen dontom el hogy szedem vagy nem.

Kép
monyo83

Sziasztok!

szezso: én is nagyon sajnálom, hogy megint negatív. De az nagyon tetszik, hogy így álltok hozzá a dologhoz. Szerintem is csináljátok végig. Muszáj sikerülni és hidd, hogy sikerülni is fog! Nagyon drukkolok nektek!!! :D

snufi: hát ez nagyon jó sztori volt :lol: :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Szezso, Kata!
Tegnap voltam a PRI-ben. Szerencsére nem voltak sokan, nem kellett sokat várni. Sajnos nem túl jó híreket kaptam. A bal petefészkemben van egy 4 cm-es ciszta és endometriózis gyanúm van. 3. napon kell mennem vérvételre és uh-ra is megnézi T.doki, hogy elmúlt.e a ciszta. És megbeszéljük a lapasroszkópiát, amit így se- úgy se úszok meg. :roll: De legalább már találtak valamit és tudom mi ellen küzdjek. :lol:
Amúgy nagyon aranyosak voltak. ha van kérdésetek írjatok nyugodtan.
Szezso nagyon sajnálom, jó, hogy ilyen erős vagy!

Zsu! :lol:
Hát erről lecsúsztam. :lol: Köszi a drukkot!

Én is drukkolok mindenkinek! :lol:

Gaby!
Kép

KépKép
zsófikukac

Monyó: szerintem van, hogy ilyen a kenet. Örülj neki, ez tök jó, azt jelenti, hogy se gyulladásod, se semmi bajod nincs!
A fogamzásgátlót én nem szedném be a helyedben, mert szerintem attól nem fog változni semmi…

Zsófi: köszi az infókat! (A PRI-ben ha egy bizonyos dokihoz szeretnék menni, akkor eleve úgy kell bejelentkeznem az első konzultációra, hogy hozzá írjanak be?? Vagy hogyan van ez?)
Én nagyon remélem, hogy nem endometriózisod van!!! A laparon tényleg jó túllenni, én is örülök, hogy nekem szeptemberben megvolt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! :lol:
Szerintem kérheted nyugodtan. A legtöbb nap úgy tudom a Török tanárúr rendel. Szerdán nem, mert akkor Pécsen van. Úgyhogy ha szerdai időpontot kapsz kérdezz rá kihez kerülnél, nagyon kedvesek mindenhol. :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Szezso: sajnálom nagyon én is.

Gaby: Kép

Ma én is itthon leszek egész nap.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hahóka!

Katica!
hajrá mínusz kilók :) de azért az gonoszság, hogy csokit eszik előtted :) Nekem is akkor vesz csokit a párom és enne pizzát, mikor tudja, hogy fogyóznék :)

Snufi!
Tündéri a tabletta storid :)
(én már cseréltem fogigátlót, kutya nyugtatóra :oops: én jót aludtam, a fiú kutyám meg végül is nem lett terhes :lol: )

Gaby!
Boldog Szülinapot :)

Szezsó!
Sajnálom a mai negát :( de tényleg nagyon kalsszul álltok a dolgokhoz :)
Lányok! Emlékeztek? Volt itt egyszer olyan, hogy valaki fasza csaj volt (talán Bettike? nekem B betű rémilik :oops: :) ) vagy valami ilyesmi :) Szerintem kioszthatnánk Szezsónak most ezt a címet!

Monyó!
Szerintem is jó, hogy nem találtak semmit!!!
Gyakran várok én is valami jelet, aztán vagy nem veszem észre, vagy mást magyarázok bele, de nem jutok előbbre :) Hátha neked sikerül, drukkolok hozzá :)

Zsófikukac!
A lapar után minden rendben lesz! ;) drukk
sonjus

Sziasztok!

Zsófikukac üdv közöttünk!

Szezso nagyon sajnálom, hogy még nem jött el a ti bébitek ideje, de ami késik nem múlik :wink:

Snufi :lol:

Kata bocsi elfelejtettem a múltkor válaszolni, az avatorom a kedvenc thai levesemről fénykép, Noodle with chicken soup.

Monyó én is gondolkodtam már a fogigátlóról, mert mindkét gyerkőcömmel a fogigátló abbahagyása után lettem terhes, most meg sehol semmi ill.van csak nem marad meg. Az tuti, hogy abbahagyása után a peteérést segíti elő.

Szilbee merre vagy?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

sonjus nekem a jel egy allas lett volna amit most tudtam meg hogy nem kaptam meg.most kezd egy csaj probaidon es ha o nem felel meg akkor jovok en addig a fogigatlot sem kezdem el szedni.
amugy egy kicsit beparaztam a csaj a 7ik munkas egy ev alatt nem gaz ez egy kicsit?
:oops: nem tudom hogy megy ez melohelyen,de nekem egy kicsit surunek tunik a munkascsere. :shock:

Kép
monyo83

Gaby!

HEPIBIRTHADITUJU!!!!!

Sonjus, Kép fogigátló kontra kutyanyugtató

Monyo, hát több, mint fura! De, ha felvesznel próba cseresznye legfeljebb, te leszel a 8.

kispiskóta

ZSu elnyerte a nap bölcse címet! :wink:
Vendég

meg most is le vagyok fagyva.mehetek dolgozni probaidore par napra.
kapok en is egy eselyt,megmutathatom mit tudok.
jaj en ugy be vagyok tojva.

Kép
monyo83

Monyó, Monyó az előbb még az volt a baj, hogy nem hívnak nyugi és kimagaslóan sok optimizmus ahogy Sonjus, Bettike és én csináljuk!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hajrá Monyó! No para!

snufi

HAjrá MOnyó!
Vendég

most hivtam.kedden megyek megbeszelesre,igy telefonon keresztul nem volt szimpi remelem eloben jobb.

Kép
monyo83

köszönöm csajok :D
majd még jövök, de most sürgős szülinapi hancúr következik :P :wink:
gaby25

sziasztok!

snufi: jót nevettem a férjed és a clostyn :lol:

gaby: boldog szülinapot!

szezso: sajnálom :cry:

monyo: hajrá!

kati
katica30

Monyó: drukk a munkához!

Gaby: több részletet ne árulj el :wink: :lol:

Beszéltem a dokival, indulhat az 5. inszem, szerdán délután 1-kor UH.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, és mit szóltok a szellemvasutas vonalzómhoz?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: tuti! És ez lesz a nyerő!!!!!!!! Érzem! :oops: :wink:

snufi

Uff!

Monyó! A fogigátlónak van ám értelme! Növeli a teherbeesés esélyét - ha abbahagyod, és növeli a kihordás esélyét is.

Kép
zölddisznó

Gaby! Kellemes öregedést! :wink:

Kép
zölddisznó

Gaby: Szülinapod alkalmából gratulálok! :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

apjuk elment dolgozni :( kaptam szép vörösrózsát, és befizet egy szemöldök tetoválásra :D

Snufi
hát hogy Snufiú mit meg nem tesz baba ügyben, még clostyt is szed :lol:

Szezso
részletekbe nem bocsátkozom :wink: drukk, a mostani inszem sikeres lesz, érzem +++++++++++++++++++++++++++++ amúgy jó a vonalzó :P

coca
nem öregszem, párommal megfiatalodtam :wink:

Zsófikukac
sajnálom a rossz híreket :?

Zsú
Marci egy kis tünemény :D

monyó
hát igen, nekem is sűrűnek tűnik az a csere
gaby25

Jajj, szemöldöktetkó, neeeeeeeeeeeeeeeeee!

Szezsó! Az inszemeket mindenképpen végig kell csinálni, ha nincs olyan ok, ami miatt csak a lombik jöhet szóba. És érdemes is! Van egy csaj, akinek a 8. találtbe :wink: ...és hát sokkal kevésbé megterhelő. Mind testileg, mind pénztárcailag.

Szilva! Én még nem is gratuláltam a kispuncisnak és a akiskukisnak. És ráadásul most mínusz 147 naposak! Huráááááá!

KukacZsófi! A ciszta elmúlik és kész, a laparon kiderül, hogy nincs is endo...a többi adja magát. Így jó lesz?

Sonjus! Hogy vagyol?

Klarissza! Az a baj a fogigátlóval, hogy 35 felett már nem ajánlják, max egy hónapig. A levesed egy felboncolt agyvelőnek néz ki :lol:

Kati! Csokitlan hétvégét kívánok! :wink:

Snuf! Érnek már a petéitek?

Kép
zölddisznó

Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Már ébren, csak megyek dolgozni! Nem tévedés ma is! Felvételi van! :twisted:

Gaby! Füled érjen bokáig, sokáig! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sonjus! Tényleg igazad van! Egy időben egyém volt a megtisztelő cím! Bár már nem is emlékszem miért, de azt hiszem SZEZSÓ igazán megérdemli! :wink:

Snufi! Ez nagyon jó story volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most rohanok, majd délután, este folyt. köv.! :wink:

Puszák!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Hogyhogy ilyenkor? ...na jó, vegyetek fel mindenkit!

...megyünk tanfolyni.

Estig pusz!

Kép
zölddisznó

coca
szemöldöktetkó deeeeeeeeeeeeeeee :lol: volt már nekem és látta a fényképeken, tetszik neki, és ezért befizet rá :P nekem nem telibe volt tetoválva, és nem borotválták le a szemöldököm. MAjd meglátod, csini lesz :wink:

Bettike
ne dolgozd halálra magad :wink:
gaby25

Jó reggelt!

Gaby: micsoda ajándék!!! :lol: legalább mindig szem előtt lesz :lol:

Coca: végülis azon gondolkodtunk Apával, hogy ha esetleg már most elmennénk meddőségi centrumba, akkor biztos ott is inszemezni kellene, hogy meglegyen a 6. Azért meg nem érdemes csak 1 uh miatt több, mint 80 km-t utazni, hogy végül ugyanazt megcsinálják velem, mint itt helyben...És tényleg nincs nyomós indok, hogy 4 inszem után már lombikozzunk.

Bettike: nem irigyellek...terhesen lehet dolgozni szombaton? :lol: :wink:

Köszi a Fasza Csaj címet! :lol: (Azt hiszem eccer már Coca is rámaggatta, a 2. inszem után...)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Szezsoka szedsz valami erősítőt?, vitamint vagy gyógyteát esetleg valami mást?

Coca már felkeltünk! Hova lettél?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

COCA jelentem jó kislánnyá váltam szedem a vitamint, calciumot, folsavat! Homocseppet neked nem mondom, mert tudom, hogy nem szereted, de utálom a palástfű teát és cseppekben nem olyan gáz!
Ugyhogy mostmár teljességgel fel vagyok készülve a baba fogadására! Megvárom ennek a hónapnak a végét (mivel ciklusaim teljesen elcsúsztak 31-35 nap) és ha nincs baby megyek dokihoz.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, C vitamint szedek, meg folsavat...Miért kérded?
(Nem merek semmiféle peteérés serkentő vitamint meg gyógyteát, mert így is már a 8. napon 20 mm körül szokott lenni a tüszőm)

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="szezso"]G írta:szezsoaby: micsoda ajándék!!! :lol: legalább mindig szem előtt lesz :lol:

Behalok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

coca: köszi :D

bettike: ne máááá, ilyenkor is melózni? :evil:

Szilvi

szilvaqueen

Peteérést elősegítőt én se szedek csak e-vitamint.

Szilvi jelentem én is dolgozom! De végre hétfő-kedd szabad leszek! mondjuk már ideje lebontani a karácsonyfát, de hétköznap örülök, ha 7-re hazaérek. Gyorsan összedobok valamit, mert a srácoknak 8-kor már aludni kell. Fél kilencre én is lefürdök utána nincs már kedvem takarítani. Reggel fél 7-kor kelek reggeli, mosdás, indulás. Még jó, hogy van Édesanyám aki megtanul a srácokkal!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza: hétfőn és kedden elvileg leszel szabad. De otthon is vár a munka. Mondjuk az már sokkal kellemesebb :D
Elég rohanós napjaid vannak, de majd nálam is eljön ez az időszak. :D

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok.

klarissza te milyen fogigatlot szedtel.nekem a dokia diane35 ot ajanlotta.kicsit felek tole,egyszer probaltam valami fogigatlot szedni,amig szedtem addig verezgettem ugyanigy van nalam a cickateanal is,amig iszom ossze vissza verzek.
ezert mindketot abbahagytam ket het utan.
nem tudom ez a diane lehet hogy jobb,mindenesetre a doki biztatott kell ez nekem.

coca koszi kezdek megbaratkozni a gondolattal hogy fogis leszek.a sors fintora hogy soha nem vedekeztunk fogival.a parom ellenezte,hat lehet nem kellet volna ra hallgatnom,de ez mar ugyis mindegy.

szilva gratula.kituno parositas,a nevek is tetszenek.

szezso hajra kov inszem.

gaby tuti csini leszel az uj szemoldokoddel :wink:

Kép
monyo83

Monyo, én szedtem félévig a Diane-t, jó, bár bőrproblémákra adják. :lol:
athiz

monyo: lehet, hogy tényleg ez kell nektek. Próbáljátok meg. :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!
Bocs a belekottyért, én másik topikba írok, de a háttérből drukkolok itt mindenkinek 8) ; muszáj most szólnom, Monyónak szeretnék segíteni. A Dinae-35-öt PCO-soknak előszeretettel adják; segít a bőrproblémákon is igen, mert a PCO egyik tünete lehet a pattanásos bőr. Én szedtem, nagyon sokáig (én is PCO-s vagyok), az abbahagyása után azonnal teherbe estem. Utána, a következő terhességem már csak Clostyval satöbbivel sikerült.
Úgyhogy nagyon merem ajánlani ezt neked, Monyó. Hátha meghozza végre az eredményt.
További sok sikert, és valamennyiőtöknek babát kívánok! :D
Vendég

Szilvi nem írigyellek ám! Neked ugyanezt ikrekkel kell végigcsinálnod!

Csajok új avatarom hogy tetszik?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Bocs. Diane-35, csak nem tudok írni... :mrgreen:
Vendég

Monyó már nem emlékszem mit szedtem, nem most volt (7-10éve) de a diane nagyon jó ha esetleg van pati az arcodon még azt is elmúlasztja.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Monyo,

én is azt hallottam, hogy a fogigátló helyre rázza a hormonokat, és utána nagyobb az esély a teherbe esésre, bár nálad a kihordás lenne a fő cél.
Én úgy hallottam, hogy csak 1 hónapra szokták felírni, a 3 hónap nem sok egy kicsit? Bár én nem vagyok orvos :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?