Új privát üzeneted érkezett!

Bella!
a megdogálás átjött... most azért más mint legutobb. Csak a rossz élmények... De megígérem, hogy nem hülyülök be.

Nyulasz!
már melózók réééégggg :lol: :lol: :lol: Vizszint? miaz :?: :?: :?:

Dorcsi!
Nagyon sajnálom, átérzem a bánatod. Sajnos a múlt év elején ugyanigy jártam és láss csodát, most már megint várom a tesztes időszakot! És szerintem a szervezet emlékszik aztán, hogy tehes volt egy kicsit és jobb eséllyel indul neki az ember. Persze ez csak az én csacska elméletem! :)

Alle!
Mizus? Mennek a drukkok...
dezsina

Nyulasz!
sajnos a sok helyesírási hiba azért van, mert nálunk péntek a leghúzósabb nap, és sutyiba írok, pedig nagyon-nagyon sok dolgom van :D :D :D
dezsina

dorcsi sajnálom és sok sok erőt kitartást!
alle szupi a 3,sok dRukkkk visszakapod mindhármójukat :?: meglesz az ikrek :wink:

lanyané

Alle!
fantasztikusak a hírek! Gratulálok!!! És nagyon nagyon szurkolok, gondolok Rád :!: :!: :!:
dezsina

All!
Hurrá!Kismama leszel!!!!

Csajok!
Vettem teszteket,gábriel negatív,one step negatív,corax negatív.
De!Az egyik teszt,nincs rajta milyen érzékenységű,gyógyszertári,halvány csíkos.Maria romed a neve.
Szerintetek ez milyen teszt????
Ja,és még a reggeli pisiből csináltam.
Vendég

Alle,
Mennek a drukkok!

Nyulasz,
Azt a tesztet nem ismerem :roll: Én mindig Gabrielt használtam.
Vendég

Dorcsi,
Most olvastam :cry: nagyon sajnálom!
Vendég

Nyulasz!
én csináltam Romedet! Jók a tapasztalatim, pozitiv volt és halványodott, ahogy aztán tényleg végül is tényleg elfogyott a HCG-m... :( Hát, most mit mondjak :?

Pandácska!
Szerintem Te 4 nap múlva fogsz szülni!
dezsina

Pandus,
jön a hidegfront, nekem fáj a fejem, úgyhogy készülj!
Vendég

Dorcsi sajnálom :cry: :cry: :cry:

Hajnóca Bogi első foga kis édi...
Remélem én is meglátom nemsokára majáét ugy szenved :cry:
Még az EC-t is felfüggesztettem egy kicsit
Vendég

Hű mennyit írtatok :shock:

Nyulasz
LátotdLátod....irgumburgum...nem feladni. Dobd el az ócska teszteket, vagyél még olyat, amint ott van a csík :!: :!: :!: Úgy izgulok itt érted meg Dezsináért, mintha legalábbis én tesztelnék :lol:

Dezsina
A többiektől már megkaptad, csatlakozok én is hozzájuk :!: :lol:
Tudom, hogy nem fogod kibírni, de tudod még csak a 8. nap lesz, nem elkedvetlenedni majd, ha semmi :!: A 10. napon már tuti ott lesz a második csík is. Én ugyanigy figyelgettem magam beülti után, meg ahogy írtam már most is. Kész őrület :twisted:
Nekünk ma pihi....holnap eksn :lol: :oops: Csak az a baj, hogy nálam nincs olyan, hogy na már félidő elmúlt vége, mert nemtom mikor van az :roll: :?

Brummi
Igazad van, tényleg kéne LH teszt. Igaz még soha nem használtam. Ha két csík van rajta akkor van peteérés? Vagy az a jobb, amikor már a két csík után újra csak egy lesz rajta? De a következő ciklusba biztos kipróbálom - remélem az nem 3 hónap múlva lesz :evil:
Hajrá inszem, több ismerősöm van, akinek elég volt az is :!: :wink: És hát a piszkos anyagiak...megértem :evil:

Dorcsi
Sajnálom én is nagyon :cry: Itt lesz elötted Dezsina a fagyibabáival jó példának :wink: Hány fagyibabátok van?

Alle
Drukkolok :!: Gondolom mind a 3-at visszakapod...de jó :lol: :wink:

Na kicsit tesz-vesz, aztán visszanézek.
Vendég

Zsani!
Üdv teszvesz társ :D :D :D
Vendég

Csokinyufff
Maja alszik? Már nem is emlékszek milyen volt mikor a Máté 5 hónapos volt :lol:
Vendég

Dorcsi - fáj a szívem értetek. Jó, hogy bizakodsz, meglátod hamarosan simogathatod a pocakod és benne a babádat...így lesz!!!!!Hiszem!!!!

Nyulasz - én annnnnnnnnyira nagyon bizakodom. Olyan fontosak vagytok nekünk!!!!!!Talán mert a múltkor együtt haladtunk! Kitartás!!!!!!!!!!Olyan sok-sok erő van benned!!!!!!!

Dezsina - mindjárt........nagyon drukkolunk!

Kis* - drága csillagom! Imádkozunk mi is értetek! Meglásd a picikéd fog vigyázni a következő csillagodra - úgy érezzük nálunk is így van most. Adjatok időt magatoknak!!!!!!!!!!!Kapaszkodjatok jó szorosan egymásba!!!!!!!!!

Sajnos nem hogy jobban lennék, egyre rosszabbul vagyunk apával - közeledik a február 2-a. Azt hittük könnyebb lesz a 22. hét után. Ha nem leszünk egy darabig, nézzétek el nekünk!!!!!

Pandus -ügyesek legyetek Dorka babával!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Zsani!
:) aranyos vagy! köszönjük (Nyulasz nevében is) a drukkokat! Reméljük sikeresek leszünk mindketten :) :) :)
Nem irigyellek :oops: de biztos meg lesz az eredménye! Apa biztos élvezi :oops: :wink: Drukkolok továbbra is!!! És mikor fogsz tesztelni?
dezsina

Julika!
:) Nehogy elkeseredjetek itt! Nem lesz itt semmi baj! Jankának nem lesz semmi baja :wink: :wink: :wink:
dezsina

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a vígasztaló szavakat!!!
Én is nagyon szorítok ám mindenkinek, még ha nem is írok rendszeresen, olvasni szoktalak Titeket!

Dezsi tényleg jó példa előttem, nekünk 2 fagyibabánk van, 5 napos blasztók. Bennük lesz minden reményem!! Meg most Dezsiben! Úgyhogy hajá Dezsi!!!!! :lol:

Puszi és jó hétvégét!:
Dorcsi
dorcsi73

Sziasztok!
Julika!
Ne aggódd magad túl,azt biztos Janka is megérzi.Hidd el semmi baj nem lesz!Megértelek titeket,gyere újra,amikor úgy érzed.Köszönöm a drukkokat,rám fér.

Dorcsi!
Nagyon erős csaj vagy,már most tudsz előre nézni!Nagyon drukkolok,hogy hamar kárpótoljon titeket az élet!

Zsani!
Annyira aranyos vagy,hogy így izgulszcsináltam még néhány tesztet,mindenfélét,de csak 20-as és 25-ös van,mind negatív.Nem tudjátok,hogy a pisit mennyi ideig lehet így félrerakni? :oops:

Dezsi!
Ez szerintem nem az a teszt,amit te használtál,annak simán romed a neve,ma vettem olyat is,ez piros dobozos,bár a teszt ugyanúgy működik benne,hogy a tetején el kell húzni a műanyagot,na mindjárt megpróbálom lefotózni,hátha valaki felismeri,hogy használt már ilyet.
10-es tesztet seholsem kaptam,pedig nagy sztk-s gyogyitárban is voltam.
De megcsináltam a sima romedet is,25-ös van ráírva,és rögtön láttszik a másik csík is.Igaz halványan,de látom.De akkor a többifélén miért nem?
Vendég

Dorcsi!
8) Örülök, hogy máris látod a fényt az alagút végén! És fantasztikusak a blasztó-babák! Nemsokára Te igazi kismami leszel! Kitartás! Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
dezsina

Nyulasz!
Úristen! Ha egyiken van akármilyen halvány csík, akkor az nem lehet, hogy ne idult volna be valami 8) küld a fotót. Tényleg én a sima Romedet használtam. Mikor mennél amúgy vérvétlere?
dezsina

Dezsi!
Tölteni kell a kamerát,de képzeld,ezen a sima romed teszten,még joban láttszik a csík.El sem hiszem.Elküldtem mms-ben a páromnak,és az ő telcsije elég szar felbontású,de még ő is látta!!!
Vendég

Nyulasz!

Akkor ez jó hír várom a fotót nagyon!++++++++++++++++++++

Dorcsi!

De jó hogy van "tarcsi" akkor nemsokára vissza is kaphatod őket és biztos befutók lesznek :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Nyulasz!
Az isten szerlemére!
egy kukkot sem értek
dezsina

Nyulasz!

Szét izgulom magam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Holnap is tesztelj meg utána is, meg utána is meg utána is...........
gizmixxx

Sziasztok!

Nyulasz:
mennek a drukkok, sikerülni fog

Dezsi:
babaragacsok+++++++++++++++++++

All:
gratulálok, sok sikert a folytatáshoz

Bella:
köszönjük a tudósítást

Dorcsi:
kitartás, nagyon sajnálom, borzasztó érzés lehet

Julika:
sajnálom, hogy így előtörtek az emlékek, de nem lesz semmi baj, Janka baba jól van

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Nyulasz!
Most meg hol vagy már :?: :?: :?:
dezsina

Nem birom lekicsinyíteni :(
Vendég

Nyulasz!
Arra válaszolj, hogy akkor most tényleg +++++ :roll: :roll: :roll: :!:
dezsina

Nyulasz!

Probálkozz konvertáló programmal!
gizmixxx

Dezsi!
Tényleg :shock:
Vendég

Dezsina!

Nyulasz tejesen őrületbe kerget minket :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmix!
Még amikor az asztali gépunk volt,ott nem tudom melyik program volt,de le bírtam kicsinyíteni.de elég béna vagyok a géphez...
Vendég

Nyulasz!
Az ég áldjon meg :!: :!: :!: És ezt csak így mondod :?: :?: :?: Akkor mi volt ez cirkusz a többi hülye tessztel :shock: :?:
dezsina

na jó,még halvény,de rögtön láttszódott,és szemüveg nélkül is.úgy megmutiznám
Vendég

Nem tudom,az összes többi full negatív.Pedig 7 féle tesztet csináltam!!!remélem nem ez az egy rossz...
Vendég

most el kell mennem! kb 1/2 3/4 óra. Mire visszajövök, látni akarom
dezsina

Nyulasz!

Ez az egy teszt jó! Kérek több pozítivumot és ujjongást.
gizmixxx

Sziasztok :!:

Mi ez a sok rossz hir.... :?: :roll:

Guppy, Estike, Nyulasz... :( :(

Dorcsi, ez meg sokkal rosszabb a negativ tesztnel... de azert meg idejekoran. Amit a termeszet elvesz, biztosan nem veletlenul van.... :cry: Orulok a gyors talpraallasodnak :!:

Hihetetlen ez a sok teszteles, lanyok, azert valahol luxus, nem :?: Nagyanyainknak nem is volt meg tesztje, anyaink meg beertek azzal, ha a 6. heten kiderult bekapetebol meg eger petefeszek-tesztbol.... :lol: Szegeny kis allatok... UH meg nem is a 90-es evek elott.....ma meg akkor megy az ember megnezni a fiat, amikor csak akarja...

Dezsi, hozzad csak annyit fuznek, hogy a golya egy korabbi levelemnel nalad allt meg, a tobbieknel nem.... :wink:
ez a golya...
Kép
egy masik topikban, ahol meg annak idejen nagyon buzgo voltam, csinaltam egy tablazatot a bavarokrol. Az egyik lany neve "veletlenul" leesett a lap aljara. Kesobb elvetelt. Ugyhogy kerlek, legy most babonas :!: :wink:

Lanyane, ha ilyen finomsagokat csinalsz (gombapaprikas..... nyami-nyami) talan mar nincs is hanyingered... :wink: Derekad hogy all :?:

Kiscsillag, csoppet sem lepodom meg, lesznek meg visszatero nehez perceitek. De el kell ot engedned. En a hamvait kicsi Zsombornak szetszornam, mert a sir orokke emlekeztet... o pedig nem volt sokaig veletek. Viszont nektek meg lesz egeszeges babatok, sot, nagy csaladotok :!: De ezt termeszetesen ti dontitek el. Es pozitivan tovabb, mint eddig :!: Es visszavarunk :!: Es hajra augusztus :!: :!: :!: Mar epp mondani akartam, miert varni 2009-ig :?:
Kép

Allegro , boldog anyasodast :lol: :lol: :lol:

Brummi, hajra inszem, ugy is osszejohet :!:

Heni, ha ritkan is, de koszi az eletjelet magadrol. Nagyon-nagyon orulok, ha babokaddal jol vagytok :!: :!: :!:

Julika, nem lesz semmi baj :wink:

Lanyok, rohan az ido. Mindig ujra es ujra pentek van... ebbol gondolom, hogy en is kozeledem a vege fele. Persze meg odebb van, de Panda talan most szul.....
Kép
katavirag

Dezsi!

Siess vissza!

Nyulasz!

Én sem vagyok valami nagy ász az informatika világában. Otthon tudom, hogy melyik programra kell ráklikkelni ha képet akarok konvertálni. A párod hátha tud segíteni telefonos segítséggel?
gizmixxx

Párom?Hát ő jót röhögne,ha ilyet kérnék.Ő még analfabétább ehhez.
Próbálok a szoftverbázisról letölteni egy képszerkesztőt,de eddig mindegyiknél azt írta ki,hogy sérült.Pedig már töltöttem le innen a picassát,ami nagyon szuper,de az csak fotóalbum,asszem.De mindjárt megnézem.
Vendég

Nyulasz!
Probálj meg konvertáló programra rá keresni!
gizmixxx

Nyulasz, akkor most + vagy - :?:

En csak annyit fuznek hozza, hogy amikor en nem voltam terhes, akkor bizony akarhogy is kepzeltem oda azt a csikot, feny fele tarva...stb., nem lattam semmit.
Amikor meg terhes lettem, halovanyan kezdodott, de olyan halovany volt ET utan 10 nappal, hogy masnapra el is tunt, de aztan mindegyik icipicit erosebb lett, ahogy teltek a napok.
De meg a varhato mensi napjan sem volt olyan eros, mint a kontrollcsik, pedig a vervetel 248 IU/L volt.

Szoval odakepzelni nem lehet, az valamit jelez....
katavirag

Halovany csikocskam most igy nez ki es a gyomromat rugdossa.... :lol:
Kép
szoval sosem lehet tudni.... :wink: de a semmit nem kepzeli oda az ember....
katavirag

Na,úgy tudtam a picassával megcsinálni,hogy képkivágással,kivágtam a lényeget :?
Nem tudom így láttszik-e,mindegy,felteszem
Kép
Vendég

Nyulasz!

Ez aztán a csík, holnap még erősebb lesz.
Elég jól látszik

Boldogság gyerehaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Dezsi!

Siess, ezt neked is látnod kell :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
gizmixxx

Nyulasz!

Itt vagy még :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Nyulasz,
szerintem te az Irfanview-t keresed. Vagyis én ezt szoktam használni. Ennek az emblémája egy ördöghöz hasonlító plecsni.

De, ha ezzel sem megy, akkor küld át nekem és megpróbálom lekicsinyíteni.

Csatlakoznék katavirághoz.
Szerintem is túl sok tesztet lőttök el. Persze megértem az okát. Ne értsen senki félre.
Lehet, hogy csak 2 naponta 'kellene" tesztelnetek. Nem egy nap alatt ellőni mindent. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Katavirág!
Köszi!Milyen édes ez a kép.Remélem ebből a tesztből nekem is ez lesz pár hét múlva :D
Vendég

...és LAPTETŐ
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?