Új privát üzeneted érkezett!

Estelle,

Nem maradtál le semmiről!!! kb 2 perc volt, de még azt semmondták el, hogy ki nyert. beszéltek pár szót arról, hogy milyen fontos támogatni a gyerekeket, mutatták Halász Jutkát ( ő az Unicef nagykövete) pár gyerek mellett, de utánna az volt a hír, hogy megszületett a 3. unokája. (félreértés ne essen imádom Őt). De egy kicsit csalódás volt műsor. (Persze az a lényeg, hogy nyertek, nem az, hogy a TV-ben legyenek :) )

Tegnapelőtt délelőtt egyik ismerősömet megkérdeztem, hogy mikor szül már? Mondta, hogy semmi jel, még egyenlőre nem. Este megszült :) . Szóval: Mikor szülsz? (hátha bejön nálad is :) )
A multkor kérdezted, hogy milyen előjelek vannak még esetleg. Barátnőmnek minden szülése előtt ment a hasa. Én meg onnan tudtam, hogy előtte már 5 nappal joslófájásaim voltak.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Kecsóné:
Első osztályban ilyen feladat????? :shock: Te jó ég! :shock:

Estelle:
Húúúú,de szép szál legény lesz Mózi :shock: :D :wink: Nem semmi méretek!Ruhákat ráadhatod,ha rámennek :lol:
Nem házassági évfordulónk volt,az "csak "5és fél éve volt :lol:

Nyhk:
Én megnéztem a műsort,de ha nem mondod előre,hogy ez lesz az akkor bizonyára észre sem vettem volna ,hogy arról szól:(
Ádám fejlődik amióta jártok pacigolni?Gondolom,ha jártok....
Ovival mi lesz?Megy valahová?

Hajni:
Neked is jobbulást(úgylátszik mindenki legöthösödik :( )
Én azért tudnék mit kezdeni magammal pár napig csajok nélkül(gondolom én,még sosem volt olyan :lol: :( ) :wink:

Lili:
Szuper,hogy túllesztek a himlőn.És az is,hogy Botika megúszta(nagy valószínűséggel) :)

Kocsisandi:
A Hunyadi városi oviról én is nagyon jókat hallottam!Kérdezz rá mikor van nyíltnap és nézzetek szét Petikével :wink:
kazi

Adrienn,

Második sorban is 3 kocka van.

Egyébként nem is tudom, hová tart a rendszer, ha már 1-ben ilyen feladat van. Egy kicsit durvának tartom.
Én anno azon akadtam ki, amikor a keresztfiamnak 3.-ban tudni kellett azt, hogy a megyeszékhelyeknek hány lakosa van. Erre van szügség????

Kazi,
Járunk lovagolni, ha az idő olyan, Ádám lassan fejlődik is, de hogy most a tornától, a logopédiától, vagy a lovaglástól, azt nem tudom megmondani. A lovaglás inkább "csak" szabadidős program, de nagyon hasznos is. Szeretik nagyon.
Az ovikérdés most hatalmas probléma. Ősztől menni fog, de hogy hova még nem tudom. AZ biztos, hogy valami spec ovi lesz :( .

Gyógyulást minden betegnek.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

napfény
azért a tanulást ne hanyagold el,meg épp a babanetért! :lol: Mondom én,aki egy nap többször is felnéz.Én is szeretem.

Cuki
ne csak olvass ám,hanem írj is.Meséld el a csajoknak a bölis dolgokat,úgy megnézném egyszer hogy játszik a többiekkel.Egyszer elmehetek veled érte?

Nyhk
a lényeg hogy megvan a paci,ez nagy szó.

Estelle
anyám,szép kis súlyt jósolnak!Így legyen! :lol:
Hát,volt már hogy anyu elvitte Annát 4 napra,kibírom,lesz ami lesz.De naon hiányzik!

Thymi
hogy vagy?Voltál dokinál vagy ilyesmi?

Kazi
Megszoktam hogy napközben nincs Anna,ez olyankor nem vészes.Csak majd ha eljön a 4 óra,meg az este és a csönd,az naon rossz lesz.Mindig jár a szája,tesz-vesz,tod milyenek.Hát,zavar hogy elment,itt hagyott!Pedig nincs rossz sora,imádjuk.Egy kis változatosság kellett neki?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

nyhk- :) Semmi előjel :) Most kipróbáljuk! :) Hátha!

Kép
estelle26

Szia Napsugár,én csak a tapasztalatomat írtam le a Nyirádival kapcsolatban. 2002-ben kezdtem hozzá járni.
Szabó László az Izsáki úti kórházban rendel minden délelőtt a meddőségi tanácsadóban. Te tudod hogy mit csinálsz én csak segíteni szerettem volna. szia

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Laimera, köszönöm a segítségedet.....
pár kérdés pü-ben válaszolnál?
köszönöm

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Adri ,
köszi hogy probálkoztál a feladattal

estelle26
Domikának adták föl szorgalmi feladatnak , most elsős, mondjuk szerintem a többi feladat, se épp nekik való volt , de azokat ügyesen meg tudta oldani , sok logikai feladat van benne , nagyon nehéz még szerintem nekik , mikor épp csak beleugrottak a huszas számrendszerbe, volt olyan amit mi mondjuk ha egyenletbe felirunk akkor könnyen rájövünk a helyes megoldásra, dehát ők még nem csinálnak egyenletet, de azért kilogikázta.Ez volt például egy feladat x-5+2=10-4, szerintem egy kicsit összetett.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsóné!
hát akkor nem értem már így a feladatot
itt ülök felette vagy egy órája, de semmi .... :roll:
kíváncsi leszek a végeredményre.
NAGYON IDEGESÍT, HOGY NEM TUDOM MEGCSINÁLNI!!!

Kép
adrienn021

hát én nem találtam megoldást

de most olvastam Nyhk írását, és igaza van.
és mivel minden sorban van két közös pont a másik sorral,sőt egy helyen a 3 sor is összefut, a nagy számok az5,6,7 nem lehet beírni, mert lesz közös pontjuk, így már nem lesz 10 a végeredmény.a közös pont az 1 lenne, de akkor is ott a 3 nagy szám.....
ezt jól megaszontam :lol:

Kecsóné!
kérd már el a matektanártól a végeredményt, mert naon kíváncsi vok rá!!!!meg a reakciójára is!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok Kedves Anyukák, Kismamák !
Megnyitott a Bambino babaház, sok szeretettel várunk mindenkit 0-6 éves korig. Nálunk megtanulhatod a babamaszázst, manótornán vehetsz részt és még idegen nyelvi tanfolyamokat is inditunk Sok szerettel vár Zsóka néni Kecskeméten a Hoffman János utca 6 szám alatt .

Itt mindent megtudhatsz rólunk: www.bambino-haz.hu
az iwiwen is megtalálhatóak vagyunk
bambinohaz

kecsoné-Domika melyik iskolába jár? Szerintem ezek abszolút nehezek elsőben! :shock:
És gondolom aki lekiismeretesebb gyerek (főleg a lányokra jellemző), és megszeretne felelni a tanító néninek, az mindenképpen szeretné megoldani, nem!?El tudom képzelni a kis drágákat, hogy görnyednek a feladatt fölött (szülővel együtt), és azon "görcsölnek", hogy vajon mi lehet a helyes megoldás? És ez biztosan frusztrálja Őket....
Ehelyett azt kellene feladni házi feladatnak, hogy menjenek ki a jó levegőre, szaladjanak, másszanak fára, rúgják a labdát, ugrókötelezzenek, hullahoppozzanak, és játszanak együtt minél többet!!!Vagy süssék meg anyával a kedvenc sütijüket! Ez igen, ez fejleszt egy 8 éves gyereket, de ezek az átláthatatlan feladatok...
Sajnálom Őket, mert emlékszem, hogy nekem is mekkora feszkót jelentett, ha egy-egy feladatot nem tudtam megoldani....sokkal jobb lett volna mást csinálni!!!! :roll:

Kép
estelle26

Kecsóné, na kiderült vmi megoldás?

Nyhk, hogy Te milyen szakszerűen megfogalmaztad :wink: :) ! Örülök,h jó helyre került a pénz,és lesz új paci, a Favoritról lemaradtam, de látom,nem kár érte :( . Milyn cuki sopfijai vannak Petrusnak! :D

Kazi,értem én, csak megpróbáltam visszaszámolni,h hány éves is voltál 9 éve, és olyan fiatalnak tűntél,mert az is voltál, sőt most is! :D Hogy vagy?

Hajny, én is így vagyok ha nincs itthon Hanna, egy kicsi ideig OK, de aztán úgy tud hiányozni, de közben tudom,h jó helyen van, jó ot Neki,szeretik, szereti a mamijait-papijait,és sztem szüksége is van a gyerekeknek másfajta(nemcsak szülői) szeretetre.

Sajna, Hanna vsz elkapta avyg tőlem ezt a vírust vagy az oviban,mindenesetre lázas (volt,mikor felébredt), meg köhög, holnap-hétfőn bizti nem megyünk,aztán addigra hátha elmúlik.

Lili, majd várom a püdet,ha lesz időd :wink: !

Kép
seriff

Sziasztok!

Itthon vagyunk mindannyian. Szokjuk egymást, mostmár egyre több sikerrel. :D
Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan drukkoltatok értünk. És köszi a gratulációt mindenkinek. :D
Nagyon boldog vagyok, és megkönnyebbült. Minden értelemben. :lol:
Andika most alszik, így sikerült picit gép elé ülnöm.
Kedden du. jöttünk haza. Az este kicsit még "rémálom" volt. De tegnap már sokkal jobb.
Tejecském van szerencsére, szerintem elég jól. :lol:
Andika is nagyon ügyesen szopizik. Már a szülőszobán is cicizett. :D
Szoptatni olyan kellemes, nem is gondoltam volna. :D

Estelle
Veletek mizujs? Teliholdra nem volt kíváncsi Mózikád?
Izgulsz? Engem csütörtökön befektettek, aznap este kezdtem csak izgulni.
Én már a szülés utáni naptól kezdve iszom a szoptatós teát. Talán ennek köszönhetően elég jól beindult a tejecském. Persze fontos, hogy sokszor cicin legyen. Rooming-in szobába kéred magad?
Én 2. naptól ott voltam. Nagyon jó volt. Ott szinte mindent meg tudtam tanulni.Nálunk azért is volt jó mert Andikám nem a 3 óránkénti szopizás szerint "üzemel". :)

A vonalzómat le kell cserélnem.
Sziasztok!

Kép
kisreni

Sziasztok!

Olyan pikk-pakk elment a mai napom,nem is volt idöm azon agyalni mi van Annával.Most hogy leültem egy kicsit,érzem naon a hiányát.De nem is akart velem beszélni,kutyussal játszik,de naon.Hát,így tom hogy tutti jól van.

Ser
remélem nem lesz komoly baja Hannának,csúnya láz.Ha otthon lesz akkor nem lesz gond,nem fertözödik tovább.Pihikézzél,végy nagy fürdöt,én azt tettem.

Estelle
én nem is gondolok bele milyen volt nekem a suli,utáltam tanulni.Azért ne húzd fel magad,árt a babának,aki már kibújhatna! :lol: :lol:

Erszényes
jól vagytok?BULI?Lesz majd?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem igaz, Zsófi belázasodott. :( Már anniyra nem bírom. :(
birolili

Évi tanulásügyileg egyetértek.... elsőben minek ilyen feladat? Ezért megy el a gyerek kedve a tanulástól. :( :?

Ser, jobbulást Hannának! Írok, amint tudok. :) :wink:

Hajni, kúráld magad! :) Hogy érzed egyébként magad?

Mi voltunk kontrollon, mondta a dnő, h. menjünk be megnézi Zsófit, azt mondta, h. fél, nehogy szövődménye legyen a bárányhimlőnek. Még csak várunk. Most este nem volt lázas, de tegnap éjjel 38 volt neki. Hónaljban. Nem engedi a popsijába megmérni. MIt tegyek? A hónaljban mérés meg neki nem pontos. Ti hogy méritek?

Úgy félek, h. megint vmi.... :(
birolili

És még Reninek szerettem volna írni: sztem egyik baba sem a 3órára van beállva, az első hónapban tuti nem. AZtán később, 2,3 hónaposan majd kiaalakítja magának. Botond bírja, nem is kéri előbb 3óránál. De Zsófi régen.....Ezen ne aggódj. :wink:
birolili

Lili:
Én Mirának még mindig popsiban mérem,mert az a pontos,biztos!Ő se szereti,de azt se tudja,hogy lehet másként is.Egyébként én mindig azt mondom,hogy számoljunk és akkor elterelődik a figyelme.A kúp már más téma,azt annyira rühelli szegény....amúgy én is így voltam,máig emlékszem gyerekkoromban ,mikor kupot kaptam :oops: :(
Remélem semmi komoly nem lesz Zsófival és mostmár helyrerázódtok.Úgy látom ez az év nektek sem volt eddig túl happy...nekem sem :(

Ser:
Köszi, megvagyok.Mostmár jobban,de most meg megy a hasam az AB-tól :( hiába eszem hozzá a normafo.-ot.Tesóm azt mondja,ha felhívom a dokit akkor másikat ír ki,azt nem akarom,örülök,hogy ha végre befejezhetném.Azt se mondta meddig szedjem.7 napra való van a dobozban.Szerinted elég,ha 5napi szedem?(ha már így otthon vagy légcső ügyileg :P :lol: :wink: -hülyéskedek ám,nehogy megharagudj :wink: )
Ja ..amúgy 17 éves voltam pont,amikor összejöttünk :wink:
kazi

Sziasztok!

Lili
Jobbulást Zsófinak,szegény!
jaj,ez kínzás ez a popsiban mérés,Én vettem egy olyan höméröt,amit bedugok a fülébe,két mesodperc múlva csippant és már meg is mérte a höjét.Ha érzed hogy meleg a homloka akkor nem mindegy hogy hol méredMMég az is fájjon neki?ÁÁÁÁ,szegény gyerek.Mikor csecsemö volt Anna egyszer kipróbáltam és hát többet sosé.Elég a kúp is ha kell neki.Ezek a hömérök is pontosak már.Nem volt olcsó,megbizhatóak.Bocsi,ez csak az én véleményem.

Kazi
hát,ha megy a hasad,akkor szerintem elég az 5 nap,de hagyd inkább abba,nehogy kárt tegyen benned!Oké?Jobbulást neked is.Lányok jól vanak?

Én elég jól vaok,a torkom fáj,meg kicsit folyik az orrom.Iszok ma is kamillateát,és pihizek.Hátha jobb lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
küldtem pü-t! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jó reggelt!

Hajni:
Jó pihit,gyors gyógyulást!Szerintem azért az nem fáj,hogy megméred a hőmérs-ét a popsiban,inkább csak kellemetlen!
Annád jól van?
Mirabel reggel köhögött,remélem nem lesz belőle komolyabb :oops:

Ser:
Tegnap lemaradt(csak gondoltam és azt hittem le is írtam :oops: ):
Sajnálom,hogy Hanna is lebetegedett :( Remélem ma már kutya baja lesz+++

Kocsisandi:A Léstárba(vendéglátóiba)jár Gyuszi focizni

Lili:
Zsófi hogy van?
kazi

KAzi,az egész dobozt szedd be, az AB-t mindig be kell,amennyi benne van, ne hagyd félbe(vagy ha igen dobd ki)
Most ébredt Hanna,még köhög,meg náthás, de talán nem lázas.

Hajny, hogy vagy?

Kép
seriff

Különben a nem éhes Hanna, mire érte mentem az oviba, épp repetázott zsíros kenyérből :lol: :lol: :lol: .

Kép
seriff

Lili, hát én próbálnám inkább hónaljban, néha sikerül is, néha meg nem, a popót itthon nem engedi, úgyhogy érzésre hagyatkozom.....

Zsófika jobban van?

Kép
seriff

hőmérőzés..nekem azt modták a füles akkor jó, ha pont a dobhártyán mér...dokibácsi mondta ezért nem vetteem olyat, inkábba homloklázmérőt vettem...ami olcsóbb is (kis lapocska) és igaz picit csalhat, de fél fok sztem nem nagy gáz..
én már 38-tól mindig adok kópot (na Bebe se szereti de ez van..aztán mikor bevarázsolom, már benn marad...csak el kell terelni a figyelmét)mert ha várok még vele akkor nagyon felszökik és nehéz levinni (már 2x is szuri volt, sehogy máshogy nem ment le)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

juj, és természetesen minden kis betegnek (nagyoknak is Adri, Kazi) jobbulást

Gabi
bepagabi

Hajni-Áááá, nem húzom fel magam, csak elgondolkodtató, és fölösleges ilyenekkel traktálni a gyerekeket....
Pihizz, és gyógyulj meg! Reggelre nekem is fájt a fülem, torkom. :? De gyorsan meleg cseresznyemag párna rá, méz, aztán majd lesz vmi...

Lili-Zsófi hogy alakul? Reméljük nem lesz baj! Ha nem akarja popóba, akkor mérd hónaaljban sztem, v. vegyetek "füles" lázmérőt, mint Hajninak van. Elég szegénykének, hogy már mióta beteg...
:cry: De ezt Neked kell eldönteni!

Ser-Hanna hogy van? De jó, h. megtudod oldani, hogy nem viszed, ha picit rosszabbul van! :) Ilyenkor Te maradsz vele otthon v. nagyszülők segítenek?

Kazi,Kisreni-Ment pü!

Kazi-Jó volt a vacsi? :lol: A Lestár az nem vendéglátói, ha nem kereskedelmi, vagy legalább is amikor még én odajártam, akkor még csak ker.-i volt. A Széchenyi a vendéglátói... :wink: De ráérek, ugye!?
Ma már én is bemegyek egy picit a városba, elég volt a pihiből!

Kép
estelle26

Lányok!

Látta valaki az új Macskafogót? Érdemes megnézni? :)

Kép
estelle26

Hajni

Hát kérésedre írok, de nem mindig érzek rá ihletet, hogy írjak, meg sajnos hibám, hogy eléggé szókimondó vagyok, ezért sokszor inkább jobb, ha befogom a szám.

Lázméréssel egyvéleményen vagyok Hajnival. Miért olyan fontos, hogy pontos legyen az a lázmérés? 37-nél és 37,5-nél nem is kell lázcsillapító, a 38-at meg már érzem. Igaz van már egy 9 éves fiacskám. Sőt még 38-nál sem adok mindig, mert van, hogy egy óra múlva magától is elmúlik. Ha nagyon magas, akkor rögtön hűtőfürdővel kezdem. Én a számmal nézem a homlokát. A keze ilyenkor lehet jéghideg is, és mégis lázas közben.

Kazi

Szerintem egy akkora lánynak, mint Mira esetleg már kínos is lehet, nem? Erre nem gondoltál? Bocs, csak kérdezem.

Adri szereti a bölcsit, csak a reggeli elválás nehéz, ha a héten nem az ő gondozónénije van. Egyébként meg itthon folyton énekelget, ezerrel játszik, sokkal elevenebb lett. Pohárból iszik, vagyis próbálgatja. Egyre többet bilizik, ő kéri.
Eddig nem látom kárát a bölcsinek. Én meg igenis intézek mindent, nézelődök, barátnőkkel találkozok, itthon mindent megcsinálok, és délután 2-től csak az övé vagyok. Ez még eltart két hónapig, ilyen többet úgysem adatik meg nekem.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!!!
Estelle,szerintem nem érdemes.....
Lili,nem tok segíteni...a higanyos lázmérő a legpontosabb ez biztos.Én volt,hogy megvártam míg elaludt és akkor mértem neki.:-(
Foci az nálunk is van. :roll:
Napfény,megy a pü még ma.. :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Napfény,ment a pü. :lol:

gadevi

Sziasztok!

Köszönjük, szerencsére jól van Zsófi. Nagyon imádkoztam érte. Úgy sajnálom már. DE a változatosság kedvéért most nekem van hőemelkedésem. :( Nagyon jó az idei évünk, meg a karácsonyunk is jó volt. :( A következő már csak jobb lehet. :)

Évi, jól vagy még? :wink:

Lázmérő: a fülhőmérőről és a hokmlokhőmérőről nem sok jót hallottam, azt olvastam róluk, h. nem mérnek pontosan. Éppen hova teszed....
Popsiban lenne a legpontosabb, eddig mindig ott mértük, csak szegénykémnek már elege van. De hát megértem. Már 1hónapja mérjük neki folyamatosan. :(
birolili

Cukker, a szókimondás miért lenne baj? Én is ilyen vagyok. Bár sokszor látom kárát én is....de sztem jobb, mint mást mondani, csak azért, mert....
birolili

Sziasztok!

Ser
hát,elég rossz a közérzetem,fáj a fejem,el van dugulva az orrom,torkom is fáj.Vettem be C-vitamint,lórugásnyit,meg HAAS A-Z-ig vitamint,az most fel is dobott,nem hagyom el magam,nem nyüszizek.Ja,iszom a kamilla teát,egyenlöre ennyi.Este majd meleg fürdö,és be az ágyba.Remélem nem lesz rosszabb.Nektek se legyen!

Lili
örülök hogy Zsófinak nincs láza,az nem jó ha neked van,gyors kilábalást belöle.

Kazi
tényleg,voltatok vacsizni?Hol?Fincsit ettetek?

Bepa
nem is tom mi a legjobb,ha láz van,ugyis látszódik a gyereken,csillapítani kell.Szerencsére kúpot eddig csak kétszer kellett használnom,a Panadol szirup levitte mindig.Azt szívesen beveszi Anna.Kúpot,lehetetlen neki benyomni.

Lina
jól vagytok?Rég írtál.

Roz
ti is jól vagytok?

Nana
??Merre jársz?

Adri
ti nem vagytok már betegek igaz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle, most én maradtam itthon, szabadságot vettem ki, sztem ilyenkor- ha megteheti az ember- a betegség elején, mindenképp anyával a legjobb. Lehetne tápénzre is jönni, de elég rosszul járnék,mivel aki 3éves korig gyes mellett dolgozik, tápénzkor a gyes 70%-t kapja, na az már sztem a 0-hoz közelít.....

Cuki, jól teszed,h jössz-mész,intézkedsz, barátnőzöl! A szókimondás meg :wink: , nem árt, sztem! :D Délben mész Adriért vagy hogyan?

Kép
seriff

Nekem is az előbb jutott eszembe Lina, vajon Lilike meggyógyult-e?

Hajny, Ca+C-vitamin pezsgőtablettát igyál még!Hányra mész dolgozni?

Kép
seriff

Teszek fol par friss kepet,ahogy az en nagy fiam eszi egyedul a kekszet. :wink: 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gyopi jól van már szerencsére.

Kazi
9 év…jól hangzik. Tényleg a 7. év a veszélyes? Mi március 6.-án leszünk 7 évesek. Akkor már túl vagyunk a nehezén v ez az év lesz a vízválasztó?

Erszényes
Már jobban vagyunk mind a ketten!!!!!!!!! Gyopi már határozottan, én még nem vagyok az igazi, de tegnap nem volt rossz közérzetem és lázam sem már. Szerdán csak voltam dokinál, este be is lázasodtam…Valszeg influenza volt, mert a torkomon nem látott semmit a doki, viszont az orrdugulásom miatt tátott szájjal tudtam csak aludni és a köhögés is-így ezért fájhat.

Napfény
Üdv itt! Akkor ez amolyan öndiagnosztizálás? Remélem h téves…milyen tüneteid vannak?
Nekem semmi külső tünetem nem volt, vagyis mégis…közti vérzés, barnázás….-nem volt peteérésem egyáltalán. Hortihoz jártam. Szuper doki! Nem várta meg a protokoll szerinti 1 évet, hanem rögtön adott gyógyszert (mondta h ebből 10 év múlva sem lesz gyerek így) és azóta van 1 két éves Hisztikém és heteken belül lesz egy másik (remélem kevésbé hisztis) öcsikéje…
Ha jól tudom, Linának is Horti a dokija…..
Huh akkor lesz mit éjszakázzál, ha nem akarsz lemaradni semmiről…jó pörgős ez a szoba.

Ser
Volt a védőnő, délben mert el, aztán ebéd-alvás-doki….

Gadevi
Gratulálok a pöcköshöz!

Nyhk
Sajnos lemaradtam a Favoritról………

Kecsoné
Elsős példa? Az igen!

Kazi
5 napnál tovább sztem se szedd. Hát sztem a májfunkciód nem lehet a toppon most…
Lestár meg a vendéglátói nem ugyanaz ám…a Széchenyi a vendéglátói, a Lestár a kereskedelmi.

Nálunk a poci nem jön be, sem a forma1; de az autó az első…

Bepa
Régóta szeretnék olyan homlkőmérőt, de eddig azt hittem már nem létezik. Mennyibe kerül és hol lehet kapni?

Kép
Kép
Kép
thymi

Lányok,az antibiotikumokban (mármint a dobozban)egy kúrára való adag van, ez nem olyan,mint a fájdalomcsillapító,h 3x1 tabletta,ha meg már nem fáj,nem veszek be többet,és legközelebb megint abból a dobozból! Ezért írtam,h Kazinak, h vegye be a 7 napra valót, vagy ha semmiképp,akkor dobja ki.HA 5 napig kéne csak szedni,akkor annyi szem lenne benne!OK?

Kép
seriff

A férjem keresztapaja mondta mindig (Isten nyugtassa 2 hónapja halt meg) h 5 napnál tovább soha ne szedjünk AB-t,mert nagyon tönkreteszi a szervezetet és a másik h ha 5 nap altt nem használt akkor már nem is fog.....
Ja a lényeg h aneszteziológus volt a keresztapja.

Kép
Kép
Kép
thymi

Most látom h keresztrelytvényt írtam nektek....van egy csomó elütés benne, de remélem azért értitek :oops:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Hú,látom sok a beteg,mindenkinek jobbulást kívánok én is!Persze rajtunk is átment,bár apa lett a legbetegebb,így viszonylag jól megúsztuk :oops: .

Hajny hogy neked milyen sasszemed van :lol: ,mindig már rég észreveszel,mire én ki tudlak szúrni.A ruhád én is megnéztem és nagyon tetszik!!

Kazi gratula ehhez a szép évfordulóhoz!Mi is idén ismerjük egymást 9 éve :) .

Lázat mi is popsiban mérünk és azt szoktuk mondani,hogy figyelni kell,mikor csipog,ezzel kicsit el van terelve a figyelme,igazándiból tényleg a kúpbeadás a nehézkes :( .

Timci nagyon édes a kis vigyori Atticy.

Estelle szoktam én is kukucskálni,hogy van-e már valami esemény felétek :wink: ,akkor most pontosan hány hetes is vagy?

Mi most nemrég voltunk 4d-n Kiskunfélegyházán,nagyon jó volt,sokáig nézegethettük a babócát és alapos is volt a szonográfus bácsi :) és azt mondta 80%,hogy Hugica érkezik :D :D !Megyek kicsit elnyúlni,míg alszik Lenci,gyorsan gyógyuljon meg mindenki!

Kép Kép

Kép
dettus

Thymi: mivel vidéki vagyok én Tiszakécskén vettem olyan lázmérőt, de sztem Kecskeméten bárhol tudtok venni(én telefonon előre megkérdeztem)Mondjuk azóta a higanyossal is elvan a hónaljában..akkor kedvenc mesét nézzük, és simán kibír 10 percet az ölemben(mondjuk Bebe extrabújós)

Timcike: milyen nagy a kis Atilla:) Jók a képek: milyen kekszet kap?
Van esteleg aventhez 2-es cumid??? ha igaz árultál ilyet vagy nem?Bár most nem is kecsón laktok már ugye?

Seriff! Hanna lázas is?
Nálatok is ógy van, hogy betegen nem lehet vinni?

az ekcémás foltok lehetnek pici piros pöttyök a lábhajlatban???Levinek volt de már halványak...

Gabi
bepagabi

Hajny, Seriff,
köszi, hogy hiányoltok. Olvastam ám minden nap, csak már dolgozom ezerrel, és így írni nincs annyi időm. Na meg kicsit depi voltam, a nyári kisbabával tegnapra lettem volna kiírva szülni, és valahogy nem éreztem túl jól magam...
Lili már jól van, nem köhög sokat, az ovival sem volt gond a sok kihagyás után.

Seriff,
Hannával nyugodtan otthon maradhatsz táppénzen. A GYES folyósításától, ami neked ha jól sejtem 2007. május 16. kezdve 180 naptári napig, ha elmész táppénzre, akkor kapod a GYES-t rendesen, de a táppénzt csak a minimálbér után. Viszont ahogy megvan a 180 nap, neked már rég, mert jan. 8-án már nekem is meg lett, onnantól ha beteg a gyerek, símán elmész táppénzre vele, kiír a gyerekorvos, és kapod a GYES-t rendesen, teljes összegben, és a GYÁP (így hívják szépen, gyerek ápolási táppénz) pedig a rendes fizetésed 70%-a, mintha te lennél beteg. Most már én is így voltam Lilivel. Ez tuti így van, még tegnap, mikor bevittem a táppénzes papírt meg is erősíttettem, meg már január 8-án is lecsekkoltattam, hogy most már ugye lehet beteg a gyerek:-) Annyi van, hogy amíg GYES-en vagy, csak te maradhatsz otthon vele GYÁP-ra, más pl. apuka nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Nekem is hiányoztál ám :wink: csak én sem voltam túl sűrűn mostanában...

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
neked is köszi :lol:
Azért minden nap átfutom ám a történéseket, csak az írásra valahogy nem marad idő. Szinte addigra érek haza, mire fürdés, nyuszis kakaós tápi és alvás van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na még annyit, hogy nekünk nagyon szupi fülhőmérőnk van, én nagyon szeretem, de tényleg ki kell tapasztalni, hogy hogy esik a sugár pont a dobhártyára. Én Liliét tökéletesen tudom mérni, arra rááll a kezem, még anno a Heim Pálban is elfogadták, hogy azzal mérjük, még a magamét úgy ahogy tudom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,köszi, hűű de szakszerű vagy! Mostmár ez a 2 nap szabadság marad, de legközelebb majd figyelek! Tényleg,köszi! (Apa meg amúgy sem jönne el)

Bepa, nem értelek, betegen amúgy sem vinném. Sztem egyik oviba, bölcsibe sem viheted lázasan, hasmenéssel, hányással.
Hanna tegnap volt lázas, ma nem, majd ha ébred megnézem, tegnap ekkortájt kezdődött, de mivel köhög,persze,h nem viszem.

Thymi, hát ezt is sokféleképp lehet értelmezni. :)

Dettus, és mi lesz a hugi neve? :wink:

Kép
seriff

Seriff,
így könnyű, tegnap kiokosítottak. Addig azt sem tudtam, hogy ha a gyerekkel otthon vagyok azt GYÁP-nak hívják. Csak azt, hogy 180 nap kell, utána hawaii van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?