Új privát üzeneted érkezett!

Lafi!

Köszi szépen a válaszokat, sokat okosodtam! :D

Engem is felettébb érdekelne, h. hogyan fogyóztál!
Ha priviben akarod küldeni, akkor küldd el nekem is légyszi, de én inkább -azt hiszem sokak nevében - arra szeretnélek kérni, h. a diétás topikunkban teregesd ki a Titkot! :wink:
Már, ha nem gond.

Anyóm!

Egy olyan kis édest, mint Dorka, csak kukacosban? :D
Remélem bejön a megérzésed!
Jobbulást mindkettőtöknek!

Vmi vírus van, mert kedden én is rohangásztam, tegnapra meg megint rettenetesen nézett ki a gyerek feneke és ma már az ő hasa is megy és rettentő büdös.
Hogy én hányszor megbántam már, h. azt a rohadt Rotarixot nem adattam be neki! :evil:

Csillagfény!

Már egy éves??? :shock:
Rohan az idő! :D

Monee!

Igen!
Aztán, ha majd megszületett, akkor vissza fogod vágyni a pocit, úgyhogy most élvezd ki! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rami, én azért nem teszem fel közösbe, mert ellenkezik a pcos-diétával, ezt én magamnak quasi fejlesztettem ki, hogy ne haljak éhen és még élvezzem is amikor fogyok....szóval marad a pü.majd küldöm.
és szívesen, legalább egyszer én is tudtam segíteni. ás ne hargudj hgy másoltam a kérdéseid és úgy küldtem át, de nem tudtam jobban megoldani,mert annyi volt, hogy néha elvesztettem, hol tartok! :oops:
Vendég
 


lafi, nekem is plíz!!! én is szerintem fogytam 1-2 kilót. de még messze vagyok a 15től :( lafi, hunor akkor jó baba. nagyon kíváncsi vagyok már rá :) jó adagokat eszik. zsuzsi is ennyi tápot eszik kb :) (plusz pici szopi, de egy szopit már elhagytam. de elfogom hagyni a délit is. csak kínszenvedés, nem akar szopni...)
viszont a tejet le ne monddddd!! figyi, az immunagyagok miatt egy picit adj neki, amíg tudsz. nem a fejlődés miatt!!! ha másnka kell, szerezz máshonnan. magatokra gondolj csak!!!!

megvolt zsuzsi élete első bkv-ja. angyalbogár volt. végigaludta :)
viszont lehet kezdődik a szeparációs szorongás....kissé korai, de már többször tapasztaltam rajta. na, mindegy.
ja, krumplit is ezsik már. ma már anyatej nélkül is megette. ízlik neki. jövő hét végén jön a répa.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 

 
 

nem immunagyag :lol: anyag....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Lafi!Miért baj, hogy ellenkezik a pcos diétával, ha neked mégis bejött?!Légyszi, én is örülnék neki, tudod, én is katasztrofális voltam(90-ről indultam :shock: ), most 76, de a 165-höz még mindig sok, és nem nagyon megy tovább, ráadásul az eredmények is rosszabbak lettek!
Attól, hogy felteszed, nem kötelező követni, naaaaa :wink:

Kép
Kép
zazzy
 
 


azért ellenkezik a pcos-s diétával, mert bár próbáltam köveni ZA diltáját, de lassan rájöttem, mi a jobb nekem és hát ugye a +0 kg a terhesség során ezt bebizonyította....

egy-kép kép Dimet, amíg nem látod élőben...

nem ciki, hogy elveszem mástól a lehetőséget, aki pl inkább koraszülött és odaadom az enyémnek, aki meg tök duci és egészséges???valahogy olyan cikinek érzem, a tv szerint 8 hónapig jár, nagyjából amit kap, 4 evésre elég, vagyis 4 napig kapja délre, mert az ismerősök teje elfogy, nem kap 2x. Szóval nem ciki, hogy én igénylem, holott már nincs is szüksége rá???Sztem nem is volt, hiszen majd 2,5 kg volt, 20 gramm minusz miatt (2480 volt ugye) meg a 36, hét miatt kaphatott....


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Lafi, megtárgyalhatjuk priviben is. egyszer már elkezdtünk, és asszem ugyanattól fogyunk. :D
sztem nem ellenkezik a pcos diétával, a gi diétával nem. nekem egyébként mediterrán diétát javasolt a doki. utánanéztem, és imádni fogom, pizza, durumtészta, édesség korlátozottan mehet, na ja, persze sok gyümi, zöldség, olivaolajoska, saláta, hmmmmmm nyammmm. asszem ráérzett, hogy egy szigorú chmegvonástól a falnak mennék, és el se kezdeném.
én most tartok egy kis szünetet fogyást illetően, remélem a met majd új erőt ad, és rásegít egy kicsit. szombaton bálba is megyünk, ott nem lehet fogyni.
érdekes, hogy terhesség alatt végig szedted a metet. én pont azon gondolkoztam, mi a fenét csináljak, ha kiderül, hogy terhes vagyok. asszem felhívom a dokit. :D

Hunor egy nagy csibész! :D :D :D

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Hunor baba = kicsi Lafi :D

És az anyatej a legfontosabb amit egy újszülött kaphat!
A legjobb a saját anyáé!
Utánna a más anyáé!
És csak ezután jön a táp.

Szerintem még nem mondj le róla!!! Még ne!!! Amúgy sem kapsz sokat.

Tündéri kicsi fiad van!

Csillagfény!
Nagyon ügyi vagy, hogy fogytál. :D Gratulálok!
Az nem baj, hogy egy kicsit megállsz a fogyásban.
Türelemmel sokkal jobban haladsz mint ha sürgetnéd magad és esetleg kiéheztetnéd, aztán csak telizabálod magad és jön a lelkiismeretfurdalás! :?
Kitartás!
Vendég
 


igen, a legjobb a fürcsis képen. tiszta anyukája :D szép!!!

dehogy ciki,ne butáskodj!!!!! :D fogadd csak el, és amíg lehet, add neki! más kap máshonnan. különben is, azzal ne foglakozz. csak hunorral.

kavics, 32. hét. wow.

ja, írok jokalizának. nem jelentkezett napok óta telón sem. rem. minden okés.....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


lafi, én is várom a diétát

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


anyu azt mondta, pont van egy ilyen kép, ahogy fürcsizik és Huni dettó én csak kukival! :lol: anyu meg csak tudja! :wink:
Vendég
 


Lafi engem is érdekelne a diétád.Légyszi nekm is küld el! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Hát csajok volt egy jó kis kalandunk az éjjel. :?
A Férjem 1/4 4-kor arra ébredt hogy egyáltalán nem kap levegőt. :(
Hörgés, hápogás, stb. de csak a gyomrába ment a levegő, nem a tüdejébe. Kizavartam a hidegre, mert a tünetei nagyon hasonlítottak a gyerekeknél szokásos krupphoz. Most utána néztem a neten, tényleg valami ilyesmije lehetett, de szerencsére ahogy a kruppnál is, neki is nagyon hamar segített a hideg levegő.
15 perc múlva már rendben volt, de annyira "felhúzott" hogy nem tudtam elaludni utána. Folyton azt figyeltem hogy vesz-e levegőt, stb., ugrásra készen feküdtem, hogyha megint rájön, azonnal ki tudjam nyitni az ablakot. :?
Ehhez mérten most elég jól nézek ki, kb. mint a mosogató rongy.

(Most hívott, a háziorvos szerint hörgőcsörcse volt valószínű. Király!)

Csajok!

Én igazán nem vagyok ilyen parázós típus, de nagyon rossz volt éjjel erre ébredni hogy nem kap levegőt. Bele sem merek gondolni hogy mi lett volna ha a gyerkőc csinál ilyet. Olvassatok Ti is egy pár sort erről a betegségről... nehogy valakit meglepetésként érjen!

Lafi!

Nagyon tündér Hunor! :)
Szerintem sem azzal van a "baj" hogy a Te egészséges gyereked kap tejet, hanem azzal hogy egy csomó anyukát akinek lenne teje, elriaszt az, hogy mennyi nyűg van a tej leadásával. Ezen kéne változtatni (mintha most olvastam volna valamit ez ügyben) nem a babáknak való kiadáson.
Mellesleg én úgy tudom, hogy a nagyon korababák nem kaphatnak anyatejet... de lehet hogy tévedek.

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


sziasztok!

Én a ZA féle diétát tartom be,175gr CH.30-20-50-20-40-15
A + terhességi tesztkor voltam 51,4 kg és amíg szedtem a merckformint(3x850mg) egyfolytában fogytam a terhesség alatt.47,3 kg volt a legkevesebb.Most 56,1 kg vagyok 35 hetes terhesen.

Kép

Kép
lecso
 
 


kavicska, köszi a gratulát, de sajna a java még hátra van. :cry:

én nem tudnék terhesen diétázni, az tuti. folyton éhes voltam, még a vasszöget is megettem volna. :D

valamit muszáj hizni terhesen, a gyereknek meg a magzatviznek is van súly, meg a szervezeted is felvesz egy csomó vizet. szóval sztem 6-9 kiló tök normális, úgy hogy egy gram zsir se ment rád.

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Csillagfény:én is ezen a véleményen vagyok,hogy a 6-9kg hízás az teljesen természetes.Én a 47-től számolom a hízást,mert előtte tuti a a merckformintól fogytam(a 14.hétig szedtem).Azaz a 9 kg hízásom meg van! :lol: Egyszer olvastam ,hogy aki szoptatni szeretne annak legalább 8 kg-ot kell híznia!
Lafi meg ne sértődj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Egyébként amikor Levivel kellett diétáznom én is folyton éhen akartam halni,de olyan dietetikus mondta el a a diétát 5-10 percben,hogy PFÚÚÚ.Ha akkor lett volna netünk,meg tudok egyáltalán a lassú+gyors felszívódású ch...stb,akkor nem lett volna gond.Na meg akkor nem volt vc mérőm sem,csak 2-3 hetente kölcsönözte a kórház 1 hétre(nem gondoltam még akkor ,hogy utánna is kellhet).Így hogy van itthon,meg-meg tudom mérni étkezés után,tudom hogyan reagál egyes ételek a szervezetem,sokkal de sokkal könnyebb!

Kép

Kép
lecso
 
 


én terhesség alatt is híztam, de majdnem lement mind szüléskor. viszont szoptatás alatt...... :? tök sokat híztam. mi lett volna, ha van még több tejem :) terhesség alatt nem voltam kívánós, és oda is figyletem mit eszek. valszeg. szoptatáskor nem volt időm és erőm oda is figyleni, no,meg kívánós voltam,mint a fene.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


lafi engem is nagyon érdekelne a diétád. de ha tényleg őszinte, szóval minden sütit valj be légyszi! :wink: :wink: :lol:

Akkor értekezhetnénk, mert nekem is van egy szisztémám, amitől fogyok, úgy látom másnak is, jó lenne összevetni ezeket. (Bár én nem ismerem ZA diétáját, nem tudok hozzá viszonyítnai)

Kép

Kép
rejo
 
 


[quote="lecso"]E írta:lecsogyszer olvastam ,hogy aki szoptatni szeretne annak legalább 8 kg-ot kell híznia!
Lafi meg ne sértődj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:


sztem meg nem ezen múlik....és szerettem volna szoptatni, de mégsem tudtam,de nem sértődök meg, megszoktam már, hogy sok minden nem jó, ahogy én csinálom.
Hallottam olyanról, aki sokat hízott és mégsem szoptatott. Akkor hogy is van ez?Talán úgy, hogy mint ahogy a stria, egyénfüggő.
És nem megsértődöm, de talán úgy kéne fogalmazni, hogy ne adjon sértődésre okot.
Mert mellesleg így is kikészültem a terhességem miatt, a sok gondom miatt, a koraszülés miatt, amiítt hogy nem élhettem át egy kis fájást sem, egy kis vajúdást sem, nem éreztem magam anyának, nőnek és ehhez jött hogy még szoptatni sem tudok....hidd el, nem volt frankó az 1. hónapom, néha iszonyat bőgés és ideg jött rám, hogy én mindent elrontottam, én nem vagyok se jó anya, se jó nő....
szóval máskor hogy ne adjon okot, fogalmazz úgy, hogy ne legyen megsértődésre ok.
én meg ezt már megszoktam, de van aki félreértheti...tudok olyan csajt egy másik topikból, aki 90 dkg-t hízott eddig, vajon ő sem akar szoptatni???
De, akar. Csak ő is cukros, és ő is diétázik.

Rejo, a sütiket eddig is bevallottam, én úgy voltam vele, diétázok, de ha az ember megkívánja a sütit, megeszi, mert a szervezet nem poénból kívánja meg azt az adott ételt.Én diétáztam, de ha megkívántam pl. halászlét kenyérrel, vagy bármit, bizony megettem az adott napi kaja helyett, mint a sütit is de csak vacsira, hoy jobban lemenjen a cukor és vacsi helyett.
Vendég
 


Dimet:én szopi alatt fogytam le Levinél(ami 3 hónap volt csak sajnos+fél hónap fejés még,de utánna elapadt a tejcsi).Miután nem szopizott,megjött majd elkezdtem hízni és jöttek a pcos tünetek.De pl a szomszédunk (ő is pcos) hízott a szoptatás alatt.
Írtam pü-t.

Kép

Kép
lecso
 
 


Héé Lafi!!!!Irgum-burgum!Azért is írtam oda,hogy meg ne sértődj,mert tudtam hogy esetleg magadra fogod venni!Ezt teljesen független tőled!Sajnos vannak oylan emberek akik bármit elkövethetnek,hogy tudjanak szoptatni ,de akkor sem megy!!!Ilyen a barátnőm is,és ő 20kg-ot hízott!

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso, írtam, megszoktam, csak lereagáltam.Nem vettem magamra, csakti nem tudjátok, én mit éltem át és milyen mély depresszióbl jöttem ki 1 hónap alatt úgy hogy se a gyerek, se a család ne vegye észre!És akkor jön egy ilyen enyhén félreérthető mondat....de mint mondtam,megszoktam.
Vendég
 


Ne haragudj Lafi ha félreérthető voltam!!!! :oops: Tényleg nem neked szólt a dolog!És,hogy odaírtam,"meg ne sértődj" pont ennek az elkerülése miatt!És nem vagy rossz anya!Miért lennél!???Anyává válni nem egyszerű dolog!Attól hogy a baba megszületik még nem biztos,hogy anyának is érezzük magunkat!És igen,én is sokat sírtam Levivel az elején.Hogy fáj a hasa,miattam,nem tudom megnyugatatni...stb.

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Szoptatás és hízáshoz:
Én a terhesség alatt 25 :oops: kilót híztam (szülés után ebből 15 lement,mert nagyon vizes voltam)
Ennek ellenére tej nem volt.
Nem tudom, ez a dolog örökölhető-e,mert mindenki mást mond,de a mi családunkban pl. se anyu, se mamám nem tudtak szoptatni.
Gyerekorvosunk szerint majd a másodikat fogom tudni.......
Nahát, én kiváncsi leszek....
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Ismét vagyok, az elmúlt napokban sokat sétáltam főleg a városban és végre dumcsizhattam a barátnőmmel, aki most jött haza 1 hétre külhonból. Jól esett ;) Jártunk fodrásznál és kozmetikusnál is. Mikor jutok el legközelebb ilyen helyekre? Apa teljesen el volt ájulva :lol:

Lafi: Engem is érdekelne a saját diétád ;) Hunor baba mennyit nőtt? Azta :shock: Nagyon szép, formás baba :)

Csillagfény: Te is tegyél majd képeket a lassan 1 éves gyerkőcről ;)

Monee: Mindig van mire várni ;) Én is mindig UH-ról UH-ra élek :lol: Ilyenkor jó látni, hogy inden rendben...

Monácska, Lecsó, Kavics: Hűűű, mindjárt szültök :) De jó! :)

Egyre több és érezhetőbb a ficánka. Szerintem az elmúlt 2 hét alatt sokat nöttünk. Főleg én :oops: A mérleg viszont nem mutat többet, mondjuk enni sem ettem rengeteget. ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


Nem mondom azt,hogy tudom min mentél kesztülÉn is depis voltam!Én nem 1 hónapig voltam depis Levinél! :? Akkor költöztünk ide a lakásba.Nem ismertem itt senkit,a család 200km-re,nem volt netünk,Apa ment vidékre dolgozni,Levi 2 óránként evett éjjel-nappal(az alvásmegvonás nagyon rossz),mellette hasfájós is volt.

Egy a lényeg!Hogy sikerült talpraállnod! :D És hála gyorsan!
Mégegyszer ezer bocsánat a félreérthetőségemért!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Ja és attól,hogy Levinél volt tejcsi(igaz nem sokáig)még nem biztos,hogy most lesz! :wink:

Kép

Kép
lecso
 
 


No, sikerült végig olvasni benneteket ;)

Lafi: Szerintem Lecso a normál terhességekről beszél és nem a terhességi cukorbaj-hajlam miatt diétázókról. Tehát egy átlag terhesség alatt, ha nincs különösebb ok a fogyásra... Én így vettem ki Lecso szavaiból :) Azért valljuk be, hogy a Te terhességed sajnos nem a legegyszerűbb lefolyású volt, nagyon sokat kellett küzdened és tényleg oda kellett figyelned, hogy mikor mit eszel. És ezért mindannyian hihetetlenül tisztelünk és becsülünk, hiszen nincs túl sok ember aki ennyi akaraterővel rendelkezik :)

Kép

Kép
bettica
 
 


Lafi, azért a vajúdást ne irigyeld! :roll:
túlélhető, de ki is hagyható az ember életéből. :D
én szivesen kérnék epidurált legközelebb, de sajna nem lehet. :(

nem attól lesz valaki jó anya, nem. van aki normál úton szül, aztán otthagyja a gyerekét a kórházban, és lehetsz szuper anya, mert császárral szültél. sztem az anyává válás egy elég hosszú folyamat, legalábbis nálam.

a szoptatás fontos mozzanat, erősiti a lelki kapcsot, de nem attől függ a jó anyaság. amiken keresztülmentél nem is csoda, ha nem volt sok tejed.

egyébként nekem nagyon-nagyon strapás volt meghozni a tejet, asszem a következő gyereknél nem is lesz erre enrgiám, időm.
nem udom, kinek van arra 1 gyerek mellett ideje, hogy a másik egész nap a cicin lógjon, fejjen, egyen, pihenjen, stb....
anyukám volt, hogy egész nap ott volt segített, nekem az egész nap abból állt, hogy 1 óra szopi, 15 perc büfi, 10 perc fejés, aztán maradt másfél órám, néha aludni, néha meg enni-inni, wcre menni, stb... éjjel is, aztn majdenm kicsinálódtam, amikor heteken át nem aludtam 1-1,5 óránál többet egyhuzamban.
mondjuk még egygyerek mellett nem tudnám, úgyhogy ha nem lesz tejcsi, akkor jön a tápi...

én most érzem azt (ebbe sajna az is belejátszott, hogy nagyon sokág költöztünk, kb fél évig a szüleimnel laktunk 1 szobában, marci imádja anyukámat, és neki MINDIG sikerült megnyugtatni, nekem meg nem, stb...) hogy tényleg jó anyukája lettem, és tudok vele tényleg ügyesen bánni. asszem a következő abaám nem lesz ennyire sirós, mert nayon sok mindent másképp csinálok majd.

Kép

Kép
csillagfény
 
 


lafi,megértelek. tényleg 2 nagy dolog volt, ami nyomaszthatott!!! de remélem így idővel már megtalálod/tad a kiutat, főleg,hogy hunor nő,mint a fű, és ezen lehet naphosszat csodálkozni, csodálni!! :) és szerintem (kövezzetek meg, de szerintem) nem aszüléstől és a szoptatástól lesz valaki igazi anya!!!!!! hanem amikor 1-2 hónap múlva kitisztul az agyunk, felfogjuk,hogy anyák lettünk (legalábbis nekem kellett egy kis idő), és élvezni tudjuk ezerrel a babánkat.

és igen, én híztam szoptatás alatt, mert ettem,mint a fene, mert éhes voltam, szomjas voltam, kívánós voltam!!!!!!!! naná,hogy híztam. mégsem dőlt belőlem a tej, hanem küzdelmek árán értem el az,hogy még most is (de egyébként a tejem folyamatosna ugyaannyi,mint küzdelem előtt és után, csak zsuzsi nem szokott le róla, szerintem ezért küzdöttem és nem a mennyiségért....)....ámbár, kezdem feladni :) kész kínszenvedés ezt a gyereket szoptatni. nekem meg még minidg kicsit lelkiismeretfurcsaságom van, hogy elhagyjak-e még egy szopit vagy sem. kb. fél-1 percet szopik a napközbeni szopiknál, azt is fejforgatva.....reggel 6os kánaán, még az esti csak-csak...de a többi. pff. na, mindegy.

lecso, köszke!!!!!!!!! lafi, várom még mindgi rendületlenül a diétádat :) de ráér. ha lesz időd.

hülye postás felcsörögte a gyereket....ah......kimaradt egy kis alvás így neki :?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


ja, és lafi..a stressz,amit át kellett élned az utsó hetekben....pff......szerintme eleve szuper, ahogyan ezt át tudtad erősen élni!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


sziasztok... most sem tudok visszaolvasni... (na majd egyszer)

Ma voltunk Lillával a Pszichológiai Kutatóintézetben, oda lehet bejelentkezni babákkal önkéntes kísérleti nyuszinak. Tök jó volt, Lilla nagyon élvezte :) (Egy 10 perces filmecskét kellett végignézni amiben néha azt mondták, hogy szia baba és zenéltek miközben felvették a szemmozgását egy kamerával:) Tényleg jó volt, Lilla utána másodszor is végignézte amikor nekem is megmutatták (először be kellett csuknom a szemem, nehogy véletlenül azt vegye a kamera). Előtte meg utána meg kint játszott az előtérben, ahol egy csomó játék volt... szóval izgi:) Legközelebb 14 hónapos korában hívják majd nyuszinak egy másik kutatáshoz. Szerintem akinek van kedve az jelentkezzen be, szerintem jó muri a babáknak:) (Googliban érdemes rákeresni)

Ja, és összetörték a kocsinkat... Hujber Feri (vagy kicsoda) Cyntia nevű felesége. Állat. Egyszerűen hátratolatott ahelyett, hogy elindult volna. Aztán el kellett rohannia úgyhogy majd jövő héten egyeztetünk. Mondjuk necces, mert vagy 80e a kár (ajtó kikalapálása, új díszléc, teljes ajtófényezés). Megjegyzem a nő 2 évvel fiatalabb nálunk (77-es) és legalább 40-nek néz ki... A férjem anyázódik persze mert semmi kedve most ezzel is foglalkozni.

Ja igen. Nem kell valakinek komplett Duplo vasútszett?
Bazi nagy, van hozzá egy elektromos mozdony vagonokkal és egy gőzmozdony, na meg híd, meg minden ami kell... 34e-ért hirdetem, de ha valaki gyorsan elviszi akkor 30-ért odadom... Akit érdekel az írjon és küldök részletes leírást. Asszem 82 darabos. (ilyen nagy készletet nem lehet kapi, egy hasonlót láttam -ugyancsak használtat- 40 felett)

Kép

Ja. És rájöttem, hogy a Lego Primo kockák BAZI NAGYOK!!!! És a kukac amit vettem (kettőt is) ... na szóval az is hatalmas így a 150 darabos készletet csak akkor tarthatjuk meg ha költözünk. (röhögjetek ki, de még soha nem láttam duplo primo készletet, csak simán megvettem... aztán dobtam egy hátast amikor megláttam mekkora 1-1 kocka...)

Szóval eladnám a készlet egy részét. (mondjuk 80-100 darabot:)))))))) Kisautókat, kukacot, valami csodagömbőcöt stb. Majd arányosítok és kidobok egy árat az eladandó készletre. Ha valaki szeretne Lego Primot készletben venni (és nem 5 darabonként) akkor légyszi küldjön üzenetet aztán ha tudunk, megegyezünk.

(hehe... most farmházra vadászok, a férjem meg ki akar vágni otthonról ha még valami Legót veszek... :))))))) (bankszámla lenullázva... :)

Bocsi a biznyicelésért, de megszállt a vásárlási láz és így utólag már a fejemet vakargatom... (de akkor is kell a farmház:))))) (egyet legutóbb elvittek az orrom elől a Vaterán, azt nagyon sajnáltam, újonnan meg bazi drága ráadásul az eredeti készletekben alig van valami)

Fú... Lilla hihetetlen tempóban fejlődik. Egyedül sétálgat (igaz, csak néhány lépést), mindenkit megpuszil (az összes plüssállatot stb.:), fél kézzel nyomogatja a sípoló állatokat, berreg ha kisautót lát stb.

Egyébként meg este 6 óta alszik... én meg anyázódok (ja, hogy az én vagyok...) mert így hajnali hatkor már teljesen ébren kukorékol majd. Kemény lesz.
Vendég
 


csakegy...hátha nem kel olyan korán. drukkolok :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok!

Csakegy: Te aztán jól bevásároltál :lol: Sajnos nem én vagyok a te embered (kicsi a lakás, talán ha lesz saját otthonunk, akkor elfér majd a sok játék), de nagyon jól hangzanak azok a cuccok, amiket írsz. Igazán csábító ;)
Lilla hogy bírta?

Dimet: Mindjárt fél évesek lesztek :shock: pedig nem is olyan régen szültél. Hamarosan lehet gondolkodni a kistesó projecten ;)

Este bulajba megyünk. Kíváncsi vagyok meddig bírom, mert 8ra kell érkeznünk és 10kor én már javában aludni szoktam ;) Délután beiktatok majd egy extra alvást, hátha attól élénkebbek leszünk.

Én most el...

Kép

Kép
bettica
 
 


Csakegy!

Írtam privit!
Engem nagyon érdekelne a Lego!!!!!
Priviben küldj képeket, majd megalkuszunk!
Ma igyekszem többször benézni majd.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


rambóka: válaszoltam!
Vendég
 


Kellemes hétvégét lányok,gyerkőcök!

Csakegy ámulok,hogy mennyire adok - veszek nőci vagy!

Ella hiányozni fogsz!
De a külön lakás mindent megér,és remélem hamarosan netetek is lesz!

Lara a fényképek nagyon aranyosak!

Norka olvastalak odaát,hááát a talin segíteni nem tudnék így a messzeségből, de nagyon szívesen ottlennék, ami most nem lesz kivitelezhető :)
Sok sikert a szervezéshez!
Fantasztikusak vagytok!
Mennyire vidékre költöztök?
Bogi?????

Bettica jó bulizást!

Lafi olyan szépek vagytok!!!

Kavics??????? Rejo???? Okr?????

Itt olyan szépen süt a nap! :D :D
Még festünk,de már kezd látványos lenni! a színek elég élénkek lettek, élénkebbek mint a színskálán,pedig fordítva szokott lenni nem? :roll:
A macsekunk beteg :( foltokban jön a szőre,rühösség elleni kencével bekente a férjem....én nem közelítek hozzá (csak az udvaron van) UGYE NEM ÁRTHAT NEKÜNK?????
Vendég
 


Hát csajok!

A tököm tele van. :evil:
Elkezdtem olvasgatni a neten a terhesség + influenza alatt szedhető szerekkel kapcsolatban.
Két lehetőség van kb. egyenlő arányban a honlapokon.
1., paracetamol tartalmú gyógyszert lehet szedni, aszpirint, ibuprofent tilos
2., paracetamolt tilos, aszpirin király, ibuprofent tilos
Annak azért örülök hogy abban meg tudtak egyezni a honlapok hogy ibuprofent és szteroid tartalmú gyógyszereket nem lehet szedni.

Na így legyen beteg az ember. :evil: :(:(:(

Megyek, megkeresem Rambóka korábbi hozzászólását ahol a terhesség alatt szedhető gyógyszerekről ír. Úgy döntöttem neki hiszek. :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Bocs, nem szteroid alapú gyulladáscsökkentőket nem lehet szedni.

A hajam meg kihullik... :evil:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee, nekem egy nagyon normális doki mondta, hogyha lehet, az első 3 hónapban semmit ne szedj, mert ekkor alakul ki a csöppség minden része.
utána paracetamol mehet, és aszpirin is, kivéve az utolsó 3 hónapot, akkor aszpirint nem lehet.

ha 8 hetes vagy, akkor még 4 hetet birj ki. influentzára úgysincs gyógyszer. hűtőfürdő láz ellen, antibioikumból meg tudja a házidoki mit lehet.

aprorpos: kismamáknak, szoptatósoknak ingyen jár azinfluenza oltás, ha valamelyik házidoki nem akar beoltani, nézzessétek utána! nemcsak hogy lehet, hanem erősen javallott.

szintén nem persze az első 3 hónapban.

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Csillag!

Én inkább most azért mennék dokihoz, mert nem vagyok benne biztos hogy influenzás vagyok. Egészen mások a tüneteim mint a Páromnak, akitől kaptam az egészet. Nem szeretnék feltétlenül gyógyszert szedni, de nagyon haragudnék magamra hogyha nem mennék el dokihoz és mondjuk kialakulna egy tüdőgyulladás vagy valami komolyabb nálam. Arra tuti hogy nem tudnának semmi baba barát gyógyit adni, ami ugye csak egyet jelenthet...
Ha a doki azt mondja hogy ez influenza és pihenjek, teázzak, mézezzek, hűtőfürdő, stb. akkor azt is elfogadom, de nem tudom hogy érdemes-e erre hétfőig, a saját házidokimig várni. Aggódok. :?

Jah és köszönöm!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Merre van mindenki??

Monee, én most kúráltam ki magam megfázásból,2cikk fokhagymát rágcsáltam esténként,rutascorbin napi 2*1,és kamilla,csipkebogyó és hársfa teát ittam,torkom bekötve..igaz egy hétig tartott de ma már jó :)
Ha nincs lázad,pihi és házipatika,hétfőig nem lesz gond sztem,ha lázad van és nagyon rosszul vagy ügyelet.
(én is 8hetesen voltam megfázva,Kavicskával beszéltem akkor és paracetamolt vettem be,igaz csak 1szemet mert lázam akkor sem volt csak hőemelkedés)
Jobbulást!
Vendég
 


Sziasztok!

Nah, megjöttünk az ügyeletről.
Valami vírusos légúti sz@rom van. Szerencsére a dokinő nem nagyon erőltette a gyógyszereket. Csak amit Ti is mondtatok, pihi, C-vitamin, és ha 38 fölé megy, akkor lázcsillapító. Írt fel Algopirint, amit biztos ami biztos alapon ki is váltottam. Hazafelé elolvastam a betegtájékoztatót. Ezt figyeljétek: Első trimeszterben nem ajánlatos a szedése, a második trimeszterben az előnyök és a hátrányok alapos mérlegelésével esetleg, a harmadik harmadban szintén nem ajánlatos a szedése.
Király! Én ezen már csak röhögni tudok. :D Mindegy, a csapból még folyik a hideg víz. :D

Cuppantás mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Csillag!
Gratulálok a fogyáshoz? (Ha nem titok: most mennyi vagy?)
És még az érdekel, hogy kihez jársz? Kiírta fel a metet?
Vöcsök

Kép
vöcsök
 
 


Sziasztok Csajok!

Front van. De kib....tt erős front. Éjjel 4 óta alvás nem volt. Keményedés egyfolytában. A tököm tele van.
Ha most a mai napon nem nyílik ki a méhszáj, akkor 40-ik hétig tutti nem. (bár nem ez az első ilyen, volt már hasonló keményedés sorozat :? )
Elegem van! Nagyon!
Már egy csomó Mg-t megettem. Alkoholt nem tudok inni, mert nem esik jól. :lol:

Ráadásul ma csináljuk (én csak dirigálok) a babaszobát. Tudtam hogy ez lesz, mert már jó ideje mondják, hogy hétvégén erős front lesz.
Én főzök. Vagyis a tűzhely, de akkor is én. :? :roll:

Na kidühöngtem magam. Jók legyetek.

Megyek végigdőlök az ágyon! :roll:
Vendég
 


kavicska nyugi. ha eddig nem nyíltál ki, ezzel sem fogsz. hidd el.

ami be van rakva, az be van rakva! :lol: :lol: képet kérünk majd a szobáról!

Én is nagon kivagyok, másik topikba írtam miért, a hülye ciklusom, köztivérzések miatt, nálam is fallosz kivan. ha valakinek van ötlete miért lehet a met óta rövid ciklusom és hosszú pecsételésem nagyon örülnék neki.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejoka!
Köszönöm a megnyugtatást!
Igen, én is ebben reménykedem. Ami be van rakva az be van rakva! Kép :lol: :lol:

Már egy kicsit jobb a helyzet. De hármtól kezdődik a korcsolya gála (eurosport) és onnan fel nem állok, amíg nem lesz vége! :lol:

Az ebédem nagyon ízlett! Hiába, fejlődő képes vagyok.

Volt húsleves cérnametélttel, csirkemell pörkölt barnarizzsel és joghurtos-meggyes muffin (graham liszttel).
No, ez utóbbi elég érdekes.
Megjegyzem, aki tartott életében disznót (vagy nagyszülei) és forrázták a korpás lisztet, na pont olyan szaga lett a muffinnak is. :shock: Magyarul: moslék szagú :roll: Kis vanillia aromával fűszerezve. :lol: :lol:
de ha kihül, akkor már egész jó. Meg lehet szokni. Soha nem lesz olyan, mint finom fehérliszttel. :? :lol:

Receptje itt látható.

http://www.hazipatika.com/services/reci ... c?rid=1297

Megjegyzem a VC szintet egyáltalán nem dobja meg!
Leteszteltem.
Evés előtt 4,2 két muffin után egy órával 4,6. (ennek örömére még kettőt megettem! :lol: :lol: ) Szóval mehet!

csóközön

... még 51 nap ...
Vendég
 



Kép

Kép
lecso
 
 



Kép

Kép
lecso
 
 


Monee, jobbulást nektek! vigyázz magatokra nagyon!

Vöcsök, feladtam a dokikeresést az államiban.
Tűű dokihoz mentem. Nem bántam meg.

Holnap kezdem a metet, este 1. aztán 2 hét múlva 2, aztán rá 2 héttel 3.
Kicsit izgulok. Én 2-t szedtem 1 hónapig, de azt is egy kicsit soknak éreztem. nem tudom hogy fogja irni a szervezetem majd.
de nagyon örülök, hogy végre megvan!
Még egy év a gyedem, addig kellene még kistesó. :D

Kép

Kép
csillagfény
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?