Sziasztok-sziasztok!
Látom,még tart a nagy meleg és mindenki lusta...na jó,tisztelet a kivételnek!
Mi megvagyunk,jól vagyunk,csak meleg van és állandó jelleggel immár 2 hónapja ezt
csinálják az ablak alatt
!
Kati
Akkor jó buli volt Kecskemét
!Egyszer én is voltam,de akkor még nem volt ilyen felkapott.Azt sajnálom,hogy többet itt Szentkirályon nem lesz,mivel ugye megszűnt a reptér
.Pedig az itteni is jó volt.Ha jól emlékszem,régen úgy csinálták,hogy egyik évben itt,másik évben ott volt a repnap.De gondolom,hogy Ferihegy is nagy élmény volt neki!Főleg,ha szereti a repcsiket.Hajók nem érdeklik?Igaz,most nem nagyon járnak,de majd ha több lesz a víz,érdemes megnézni a Belgrád rakparton,amikor jönnek a nagy utasszállítók,annyira gyönyörűek,amikor beállnak kikötéshe!Amikor az a nagy hajó olyan kecsesen fordul meg a víz közepén!Ha érdekel,írok menetrendet,mert meg tudom szerezni.Tavalyelőtt még Apa is ott dolgozott,én minden héten láttam
.
És lehet,jövőre is ott fog.Akkor majd talizunk,jó?
Giti
Igen,jól emlékszel,tényleg tanítok.Muszájnak annyiból muszáj,hogy építkezni akarunk és majd kölcsönmt is kell felvennünk és nem hiszem,hogy a Gyed-re olyan sokat adnának
.Egyébként elég jól meg tudom szervezni a dolgot,mert anyós fog Bulcsúra vigyázni,így nem kell a böli,ami ellen ugyan nekem nincs kifogásom,de rohannom nem kell érte egyszer sem.Aztán ugye itt van az összes szünet stb...Kész gyereknevelős állás!!!
Na,akkor jók a rajzfilmek,mi?A Minimaxon vannak nagyon jók is,amikből tanulni lehet.Bár lehet,hogy Gergőt az még nem köti le.Emlékszem,hogy bátyám volt élettársának a kisfia állandóan a varázslatos iskolabuszt nézte.Egyszer én is megnéztem és nagyon sok jó van benne.Egyébként a butaságokat úgy lehet a legjobban szerintem kiküszöbölni,ha ott ülsz mellette és magyarázod neki,mit miért nem szabad.Csak akkor nem csak őt fogja lekötni
...
De vannak az Egyszer volt,hol nem volt sorozatok,azok is nagyon jók!!!!
Bulcsú sokat fejlődött,csak menni nem akar.Igaz,így is lejut mindenhová,minek is erőlködjön.De mindent ügyesen beletesz oda,ahova kérem,szó nélkül.Odaad mindent,amit kérek tőle,sőt, a cumit hatalmas örömmel nyomja a számba,ha éppen megtalálja.De a kajájából is ad,nagyon aranyos.Legújabb mutatványa a hűtőmágnesek pakolása.Leveszi,majd vissaztapasztja őket.Sokáig lefoglalja a dolog.Na meg hogy kinyithatja a hűtőt
...
Anita!!!!!
Megvagy
Na,mergyek,majd még írok!
Pussz,Anyapoc