Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép

Kép

Kép

Csak úgy nektek!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Jutta: Dorka hogy kikerekedett. Irtó cukiii :D
Andi005: üdv közöttünk. Neked is minta babád van?! Lilla osztozhat akkor Petrával ezért a címért.
Mogyo: reméljük hivatalosan is gyógyuét Ágika.
Kertikiri: nem jön házhoz a védőnő, ha hívod?
Móni: miért ne mondjam, hogy beelőztetek minket? Ez az igazság. Janka kilóra több, mint Ádi! :wink:
Jó, hogy túl vagy a tegnapon. Úgy látom, viszonylag jól viselted. (vagy rosszul gondolom?)
Jolka: boldog mini szülinapot Ákosnak. És kellemes hétvégét.
Ott is alszotok?

Tegnap bevetettem uzsira a tápi után az almát. Ádim úgy fintorgott és köpte ki :shock: Folyt a nyála utánna ezerrel és bukott is, pedig nem szokott. Szal, elég neki uszira is a kaja, és nem éhségében enne még.
Jutta: ezen már én is gondolkodtam, hogy Dorka és Ádi, mikor " mondaná" azt arra a kajára ami ízlik neki, hogy köszi, de nem kérek többet. Azt már tudom, hogy almával nem tudnám jóllakatni, mert nem jön be neki, a sárgarépával is cselezni kell, hogy megegye, de minden más jöhet, rogyásig.

És úgy fürdik az én gyerekem, hogy szana széjjel fröcsköl. Belemegy a szájába, szemébe, én csurom víz vagyok és úszik a szoba is. Tegnap már Apa is és én is felkaptuk a cukrot, mivel le kellett fogni, hogy meg tudjam fürdetni. Na asszem, irány a nagykád hamarosan, ott lehet lubickolni.

Kép
Kép
gabcii

na most bőgöm el magam... már megint nem egyszerűen megy a hasa, hanem konkrétan folyik... miéééééért!!! :cry: :cry: :cry:

és közben kínlódik... nekem meg lassan gyomoridegem van...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!!!

A hangulatom a béka s...e alatt!!! :(
Meli megint teljesen kivan fordulva magából!!!! :x
Hisztizik,visit,sikit... :evil:

Ha szépen szólok azért,ha csúnyán azért,ha nem szólok hozzá azért!! :(
Ráadásul előjött megint a féltékenységa Mollival szemben!! :cry: :cry:
Kiabál hogy tegyem le,ne etessem,ha az apja itthon van ő nem foghatja Mollit,próbál ráütni... :cry: .
Tegnap azért visitott,mert kimostam az ágyneműjét és nem száradt meg,mire délután aludni kellett!! :evil:
Teljes csődnek érzem az anyai mivoltomat!!!
Nem tudom mikor mit kellenne tenni!!! :roll:

Na azért vannak tündéri pillanatok is!!!
Tegnap este vártuk apát...csak a gyertya égett a tortán mikor bejött és Meli gyönyörűen elénekelte a Boldog Szülinapot neki!!
Aztán vacsoráztunk...egyszercsak hozzámfordult,megsimogatta az arcomat és azt monda:
-Te vagy a legszebb!!!!!

Szóval imádnivaló egyébként,csak mostanában több szomorúságot okoz,mint örömet!!!!
És ez annyira fáj nekem!!!! :(

Mollika jól van!!
Már kóstolgatjuk az almát!!
Fordulni még nem tud,de próbálkozik ezerrel!!!
Éjszaka kelünk 2-3-szor,de már beletörődtem!!

Képzeljétek szombaton megyek bulizni!! :D
Apa bevállalta hogyha felkel mielőtt hazaérek,ad neki cumisüvegből tejcsit!!! :roll:
Hááát kiváncsi leszek,de tuti sietni fogok,csak kicsit muszáj kikapcsolódni!!!

Bocsi,hogy megint csak rólunk,de most még visszaolvasni sem volt időm!!
Ha esetleg zavar titeket,hogy csak néha irok,akkor is csak magunkról,szóljatok nyugodtan...megértem!!!!

ancsi26

Na akkor elkiabáltam magam(Jutta)
Szerintem neked sem ártana kivizsgátatnod a lányt mint Zsuéknak!
Valami ne ok!

Kép
mogyoland

Ancsi!

Remélem hamar megoldodok ez Melinél!
Hát sajnos én nem tudok ehez mit szólni !
Nekem egy van de azt hiszem marad ez az egy én szeretnék többet és ezt már Apának is kinyilvánitottam .Azt mondja őt nem zavarja ha nincs mert hát elég sokáig szenvedtünk mire jött!
Legalább egy van!

Azt meg már utálom halgatni apóstól ,hogy mikor jön a következő!
hát persze neki könnyűheti 1-2 szer látják 2-3 órát és slussz!
Mert hát majd veszünk ruhát,pelenkát stb.Ja de az a gyerek megy suliba netán fősuliba!
(bocsi)

Kép
mogyoland

A ti gyerekeitek is frontosak?
Ádi tiszta kis zizi.
Ebédnél képen köpött, mindenhova figyelt csak rám nem. Szólok neki, húzkodja tovább a gatyáját. :shock:

Sztetek eleht így enni?
(oké, délben még pizsiben :? )
Kép
Kicsit zilált a gyerek :D

Ha lerántom a terítőt az nem baj ugye?!
Kép

Na, elviszem sétálni, hátha higgad egy kicsit.

Kép
Kép
gabcii

Kész vagyok Áditól!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mogyoland

Sziasztok. :)

Megint rohanásban...

Zsu:
http://www.medela.hu/mellszivok/lactina/frames.htm

Gabcii:
hihetetlen Ádi. :)

Andi005 és Petra:
üdv itt. :)

Ancsi:
jobb napokat!

Este/holnap még benézek. Most pakolok össze a gyerkőknek, aztán meg este magunknak.
Majd valamikor... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Gabci, Ádi olyan szép, mintha rajzolva lenne :-) Nálunk is megy ám a pancsi, csak Nadin apát füröszti meg :-) Legalább valami nem rajtam landol :-) Mi most visszaszoktunk a nagykádból a kicsibe újra, mert az kényelmesebb addig amíg Nadi nem ül, de a fürdőszobában fürdetünk, úgyhogy pancsolhat. Ja, hogy Ádi délben még pizsiben? Nálunk én vagyok még délben pizsiben :?

Ancsi, édesek a csajok, féltékenység asszem mindenhol megjelent, ahol hasonló korú Nagytesó, mint Nálatok Meli :cry:

Jutta, szegény Dorka. Ráadásul így, h csak tápit eszik már, mindenképpen gyanús ez, tényleg el kellene gondolkodnod a kivizsgáláson. Vagy legalább egy gasztroenterológushoz vidd el - vagy már voltatok korábban? Vagy csak telefonon hívtad?

Macsek, már azon aggódom, h rájöttél milyen időmilliomos vagy babanet nélkül, és vissza se jössz :cry:

Andi2 (nem baj, ha így hívunk? Így nem keverünk Ikres Andival), nem sikerült a vonalzó, ahogy Jolka írta?

Hajni, jó pihit Nektek!

KépKép
kertikiri

Kép

KépKép
kertikiri

Kép

KépKép
kertikiri

Jajj, nem ezt akartam...

KépKép
kertikiri

hanem ezt:

Kép

KépKép
kertikiri

sziasztok
mi túlvagyunk az első 35 nm-es bababulin. 5 gyerek, 5 szülő, nagyon állat volt! az ikrek, mikor elfáradtak, bealudtak (Huba épp másodjára durmol, Petra is aludt kétszer, most ezerrel dumál), minket is hagytak beszélgetni, dajkálni is lehetett őket, ha letettük őket is elvoltak, figyeltek, játszottak... nagyon jó volt! gyorsan elmosogatom a cuccokat, aztán irány a szüleim vmikor délután. az estére azért kíváncsi vagyok :roll: és Petra tegnap hasrafordult este, szépen, lassan, és nagyon profin.
még ilyen napot sokat! Mindenkinek!
lassan megrendezem az első babatalit nálunk. totál kedvet kaptam. ;)

Dorkának jobbulást! mi az ******* lehet ez? :evil:
és mindenkinek szép hétvégét!
:arrow:

Kép
an°°di

Hello Mindenkinek!

Nem sikerül ez a fránya vonalzó pedig úgy csináltam ahogy Jolka leírta, megszerkesztem meg minden de utánna megad vagy öt sort és hiába másolom be akármelyiket vonalzó nem jelenik meg.

Jutta!
Én szerintem is a tápszertől nem szabadna ilyen dolgoknak töténni nekem mióta a Petra tápszert eszik minden tök frankón "működik ".

Ma a Petrám nagyinál volt Én meg végre elmentem fodrászhoz, hát mit ne mondjak rám fért.

Petra ma hozta a szokásos napját reggel 7 ébredés majd kaja öltözködés, játék 10-kor alvás majd 11.30 kaja játék és igy tovább este 7-ig akkor fürdés, kaja és alvás reggelig.
andi005

na voltam dokinál, kapjuk a 3. féle tápszert... ez most laktóz mentes, mert gyanúsan laktózérzékeny egy kicsit a csaj és a vírus csak rátett egy lapáttal... hétig kell(ene - ha a gyerek is megeszi) ezt kapnia... remélem tényleg ez a probléma és mostmár megoldódik... :roll:

Jolka, lassan tényleg megírom azt a szakdogát! :wink:

A kedvem... :cry: :cry: :cry: :cry:

(ma a gyerkőc 2 sírása közt amikor aludt a babakocsiban konkrétan bőgtem....)

Jutta

KépKép
jutta

hi
Jutta drága bőgjünk együtt :-(
Én Majával kínlódom,köhög,hatalmasak a amndulási,hőemelkedés :-(

remélem az új tápi bejön

Ancsi
Melinél lecseng ez is nyugi,Maja is ilyen egyszer ilyen egyszer olyan,mire megdícséri az ember,rá is rakja az újabb rosszaságot.
Nagyon édesek :-)
féltékenység nálunk csak a játékokra,cumisüvegre van.

Andi
d ejó nektek,mi nem tudunk menni mert anyu is beteg :-( párom meg dolgozik holnap is hlnapután is én meg itt szépen eldepizgetek :-(

Kriszti
nadin nagyon cukor :-)

Ádika meg csúcs,tündérbogárka :-)

Jolka
Ákosnak jó fognövesztést,neked pihit

Új Andi
szia :-)

Mogyó
Ágika?
Vendég

Sziasztok!

timi: apa ma adta fel a levelet hétfőn talán! :wink: :roll:

volta doki és gyógyult a csajszikám hála, még két napig azért kell az antibiotikum meg adom a normaflort meg elég sokat pukizik és van ,hogy jön egy pici anyag!
De nem hasmenés!Biztonság kedvéért!

Kertikiri: jók a képek főlleg ahol a pihiszékben ül! :D

Kép
mogyoland

Tesóm legkisebb kislánya!Azok a szemek!
Kép

A tesóm a 4 kislányával és az én picilányom!
Kép

micsoda haj !!! Kép

és a kutyusaimnak a fele!Ez csak off!
Kép

Remélem ezért nem haragszotok!

Kép
mogyoland

Gondoljátok el ha ki van fésülve mint a mikrofon!Olyan mint a négereké!

Kép
mogyoland

Mogyo... szépek a tesód gyerkőcei is... és akkor jól értem, hogy minden unoka lány? :lol:

Timi, sírjunk! Jobbulást nektek!

Délután 1 órát aludt a csaj, úgyhogy már lefektettük... lehet korai ébredés lesz belőle... de már üvöltött a fáradságtól... csaképpen nem aludt el... apa meg... előadta a durcást, hogy ő mindig síró gyerekre jön haza... meg hisztis anyura... aha... mert nekem könnyebb... :twisted: :twisted:

Ennyire szar kedvem mint ma azért már régen volt... bármelyik pillanatban el bírnám magam bőgni...

Jutta

KépKép
jutta

Hát ez úgy van ,hogy van három bátyám a legidősebnek ven egy lány meg egy fia, a középsőnek 1 lánya a kisebbik bátyámnak meg 4 nekem egy!
Tehát 7 lány meg egy fiú!

De szerintem marad nállunk az egy !

Kép
mogyoland

Mogyó, nagyon szépek azok a lánykák is! A göndör hajú kislány meg még Rád is hasonlít :-) A kutyákat én egyáltalán nem bánom, sőt :D Ezek azok a frizbis colliek, igaz? Bár azért elég nagynak tűnnek.... megmondod micsodák?

Jutta, ki kell vizsgáltatni Dorkát. Amikor Te teljesen tejmentes diétát csináltál, és csak cici volt, akkor is volt gond, ha jól emlékszem. De a lényeg, hogy ne legyél depis, mert az nem segít!

Nekünk ma idáig jó napunk volt, kétszer aludt 2,5-2,5 órát, és mindegyik kaja anyatej volt a déli kívételével. Most este 190 ml-t nyomott felesben ciciből illetve lefejt tejcsit :shock: De még nem alszik, lesz most egy nehéz óránk...

KépKép
kertikiri

Jutta, jó fej a férjed. :evil: Mondtad neki, hogy akár cserélhettek is??? :evil: :evil: :evil: Írtam neked privit. Nekem a férjemmel volt egy jó nagy és komoly beszélgetésünk a ghéten, és azóta nagyon sokminden változott. Ma is ő fürdetett, most már az etetésnél tart...

Mogyo, hát csodaszépek a bátyád gyerekei is! A kutyusaid nagyon aranyosak. Én imádom az állatokat, két macskeszom van.Úgyhogy nagyon tetszett a cicás-babás képecske! Örülök, hogy Ágika meggyógyult.

Timi, szegény kicsi Maja! Jobbulást neki! A francba már a téllel!

Andi, csak ámulok és bámulok, hogy mennyi energiád van, és mi mindenre találsz időt az ikrek mellett! Nagyon stramm nőci vagy!
:)

Kriszta, Nadin tiszta apja, bár ha jól látom a színeit tőled örökli. Eszter füle nálunk is büdi néha - néha álmában bukik kicsit, és befolyik a fülébe is...

Gabci, Ádikától ismét kifeküdtem, bárcsak engem köpne szemen...

Andi2, szia itt! Jó nagy a mákod Petrával! Bár Eszterkém is hasonlóan jó gyerek, nem nagyon lehet rá panaszom.

Ma voltunk hordozókendő-tanfolyamon, és nagyon élveztük mind a hárman. Eszter úgy ellazult, hogy a végén bealudt apa karján, még arra sem ébredt fel, hogy felöltöztettük! Holott én eddig meg voltam győződve róla, hogy csak és kizárólag a kiságyban tud aludni... A tanfolyam jól átformálta a testkontaktusról alkotott nézeteimet. És képzeljétek, este, ahogy az ölemben tartottam Esztit, és REM-t hallgattunk (Losing my religion...) spontán elkezdett csurogni a tejem... És próba-cseresznye alapon rátettem Cucut. Aki szopizott, mint a kisangyal!!! Öt napja először. Még nem bízom el magam, de reménykedem, hátha sikerül visszaszoknia rá...

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Anett

Kép
waterlilly

Anett, ezeket nagyon jó hallani!
Melyik hordozókendősnél voltatok?

Képzeljétek, Nadin rárepetázott a 190 AT-re, benyomott még 60 tápit, többet nem mertem csinálni. Csak abból gondoltam, hogy még csúszna neki, hogy a vizet szlopálta, azt meg azért próbáltam meg, mert cuppogott, és azt hittem ki van száradva a szája. Most alszik. Ekkora lóadagtól számításaim szerint legalább reggel 6-ig nyomnia kellene :shock:

KépKép
kertikiri

Andi2,

a http:// kezdetűt másold be a profilodba. A profilodat úgy találod meg, hogy amikor be vagy lépve, akkor a képernyő tetején van két legördíthető ablak, Társalgó ill. Segédletek, na a segédleteket gördítsd le, és ott van a profil, és alul az aláírásnál másold bele abba az ablakba.

KépKép
kertikiri

Szia Kriszta,

Ónodi Ágnestől tanultunk a Beli Buba iskolában. Nagyon ajánlom mindenkinek, nagyon jó program a babával! Kendő nélkül is lehet menni, ott adnak. Volt ott egy másik segítő is, ő meg a szoptatásról mondott nagyon jó dolgokat (perinatális szakértőnek tanul).

Hű, Nadinnak van huzata!!! :D Remélem, reggelig alszik, mint a bunda! Én is azt vettem észre, hogy ha Eszti a vizet issza, akkor még tutira éhes.

Na, megyek tejet fejni, merazolyanjó!

Jutta,
sokat gondolok rád. Megértem, ha csak sírni volna kedved... :cry:

Kép
waterlilly

Kertikiri, majd számolj be hogy meddig aludtatok! 250 ml az tényleg nem piskóta!

Anett, ezt tényleg jó hallani! :lol:

Mogyo, jó nagy a család, lesz kivel játszani! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni, h ki látogatott meg ma!? A védőnő! :shock: Október közepe óta nem láttam! :lol: Na mindegy!
Szal: érdekességek: asszonta, h manapság az dívik, h 4(!) hóra kell megduplázni a születési súlyt, nem 6 hóra. És hát az én emberem (meg a Hajnié! :wink: ), mert kézzel-lábbal kapálódzik az ellen, h 6 hónapos kora előtt adjak neki bármit a kajához! Ebben nagyon egyet értünk! (Küld majd valami irományt is, h mikor mit stb. Na majd meglátjuk!)
Megdicsért amúgy minket. És ez most nem az anyai többes volt! Jankát is meg engem is! :wink: Azért meg külön gratulált, h a szopisztrájk után, fejés mellett így bírom tartani a "hozamot". :lol:
Jutta! A férjednek mi baja? :shock: :evil: Meséld már el neki, h az enyém csak egy fél napot volt együtt a gyerekkel, és kezdett kihullani a haja és ráadásul nem akart enni neki, csak ordított! És tényleg ki kellene vizsgáltatni ezt a kiscsajt! Szánd rá magatokat! Legalább tudnád mivel állsz szemben! És ne izélj, elég, ha én vagyok ebből a csapatból kb. 2 naponta búval b*szott!
Hű, hordozókendő! Nekünk is van, de bevallom, sztem az új kengurunk kényelmesebb! És Janka imádja. :oops:
Nadin beindult rendesen!
Hello Andi05! És hello kis Petra! (Cuki nagyon a fotón!)
Mogyo! Hogy nektek mekkora családotok van. És micsoda haja van annak a kiscsajnak!
Na nagyon fáradt vagyok! Irány az ágy!
Hajni, mikor mentek? És amúgy jól vagytok?
Timi! Nalátok mizujs?
Gabcii! Hogy ez a fiú már mekkora?! :shock: Csak lesek!
Na, jók legyetek! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Huhh, régen voltam. Remélem hiányoztam. Nincs gép, meg ugye tv-nk sincs otthon, úgyhogy a Kossuth rádiót hallgatom, immár hajnali 3-kor is :lol:

Van jó hír is, meg rossz is. Jó, hogy príma napirendünk van. Nemannyira jó: ez a tónuszavar azért komolyabb, mint gondoltam. Voltunk gyógytornán, csak "fura" gyerkőcök voltak, és akkor finoman fogalmaztam... :cry: :cry: Ebből a tónuszavarból izomsorvadás lehet stb. Szóval foglakoznom kell vele. Megyünk korai fejlesztésre is, mert nagyon nem oké, ahogy tartja magát. Valszeg a gyors szülés megnyomta az idegrendszerét. Hát, azt mondja a gyógytornász: milyen szép fejformája van, meg szép baba, nem látszik, hogy sérült... :shock: :shock: de erről szó sem volt!!!

Egyébként nagyon cuki, csak most kicsit aggódom, sokat tornázok vele, meg masszázs. Szopisztrájk vírus hozzánk is elért :evil: de engem kikészít, úgyhogy szopi, utána lefejt tej v tápi, ami akad, franc fog itt szenvedni.

Noldi otthon van (én most szülőknél) hányós fosós vírus kapta el. No, ennek ellenére, nem olyan vészes a hangulatom, 5900 gr a Vilkó, és olyan szerelmes pillantásokkal tud rám nézni :lol: :lol:

Na, visszaolvasok.

Babatali? Király!!! Szopi liga mellett lehetne fejés/tápisüvegrázogatós liga :D :D

KépKép
1macsek

Hello Macsek! Visszanézek, és mit látok! Tápisüvegrázogatós liga! Jól hangzik! :lol: (Nekem hiányoztál! :wink: )
Na, tényleg el aludni!
Kikapcs!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Sziasztok. :)

Móni:
fél12 körül indulunk.
Köszönjük jól vagyunk amúgy, csak én kicsit fáradt.
Apának tegnap levették a gipszet. :)
Védőnőnek pirospont. :) Mondjuk ebben az enyém is partner. :wink:

Mogyo:
nagyon szépek a gyerekek.

No lépek is, pakolok, meg aludnom is kéne....

majd jövök, ha hazaértünk ( elvileg vasárnap este-éjjel érkezünk), holnap már nem hiszem.

Mindenkinek szép hetet, boldog, mosolygós babákat és tapintatos apukákat. :wink:

bye-bye :arrow:

Kép
Kép
h@jni

hi
nálunk a helyzet egy nagy szar.nem aludtam semmit,már a max adag rubophen bent van majába,köhécsel,tüsszög,ha bibu is elkapja komolyan mondom kaposnak megyek.bőgök ezerrel,nem is írok mást,ezt se kellett volna,csak hogy tudjátok mért nem írok

kellemes hétvégét :arrow:
Vendég

azért ennyire önző nem lehetek

Móni
tényleg ügyik vagytok

jelentem 2 napja nálunk is elég a tej,kiscsajnak nem kell se táp,se gyümi se pép

Macsek
odaért amit küldtem?

Mogyó
szépek agyerekek ,ennyi lányt :-)

Hajni
érezzétek jól magatokat

Anett
köszi,ari vagy

Mogyó
a kutyik is szépek :-)

Jutta
Dorka poci?
Vendég

Sziasztok!

Csak benéztem gyorsan, mert megyünk vásáolni Auchan meg ilyesmi ezt mindig apával együtt intézzük hétvégén.

A beteg csemetéknek jobbulást kívánok!

Mogyó!
Tényleg jó nagy családotok van de gondolom ez tök jó lehet nálunk sajnos nincs nagy család és ha Apa dolgozik akkor Petrával ketten vagyunk, mert anyukám is messzebb lakik.

Ermoni!

Nálunk a védőnő telefonál hogy mikor vigyem a Petrát de akkor is reggel 8-10-ig érjek oda mert utánna más dolga van.Amugy rendes a védőnéni csak egy picit kényelmes.

Na tényleg befejezem szép hétvégét mindenkinek!

Sziasztok Andi2

Andi
KépKép[/url]
andi005

Macsek, ez nem hangzik túl jól, de tornázzatok kitartóan. Dévényis torna? És fejlesztésre hova viszed? És a fürcsivel hogy álltok most, mert biztos a babaúszás is jót tenne, ha már bírja a vizet.

Timi, szegény.... csak annyit tudok mondani, h kitartás, és most ne borulj ki, mert már az is nagyon jó, h Bibinek van elég tej, ha kiborulsz az sem lesz. Egyszer csak elmúlnak ezek a nyavaják. Valami immunerősítőt nem szed Maja?

Andi2, valami már történik, mert ha rákattintok a kódra akkor látoma vonalzót, de a hsz-ben még nem :-)
Lehet, hogy onnan kell bemásolni, hogy url...... és a vége is url? Jolka?

Jutta, hogy vagytok?

Mi végül 5-ig aludtunk f10-től, ez az eddigi rekordunk. Aztán tovább n9-ig. Aztán 210-et reggeliztünk :shock: Szóval asszem elkezdtünk zabálni. A 210 AT volt, de csak a fele szopi, a másik fele az a szopi utáni lefejt "maradék", úgy bezúzta h öröm volt nézni. Próbáltam még utána tápit, de az már nem kellett. Most alszik. A következő kaja csak tápi lesz, és így uzsira remélem megint lesz 200 körül tejcsi. Lehet, h most van egy fejlődési ugrásunk talán.

És tegnap óta Nadin azt csinálja, hogy hason fekve nem a könyökén és az alkarján támaszkodik, hanem a tenyerén, és így kinéz a járókából a rács fölött :lol: És hason fekve is odanyúl, h megfogja a játékokat két kézzel, ilyenkor nem tudom min támaszkodik, talán a hasizmain :) Viszont hátonfekve már egyáltalán nem marad meg, úgyhogy eltehetem a bébitornázókat.

KépKép
kertikiri

És most átfordult a hasáról (!) a hátára, de aztán rögtön vissza is fordult a másik irányba, mert biztosan csak tévedés volt :-)

KépKép
kertikiri

Kertikiri! Gratula Nadinhoz mind mozgás, mint zaba téren... szerintem jó úton vagytok az éjszakai szuszóhoz!!
(már régen is írni akartam, hogy a 120-150 mls adagokról nem 2 nap alatt megy a 200, mert a poci lassan tágul ki... mármint nálunk ez volt, de ha egyszer lecsusszan, akkor már hamar elértek oda, hogy eleget kajál nappal hogy éjszakára ne kelljen kaja)

Timi!!!! Tényleg sírjunk együtt...

Hajni, jó utat!

Macsek, mi a napirend?? (még mindig a remény hal meg utoljára címen kérem a pontos "receptet")
És torna, torna, torna!!! Nem lesz semmi gond, hamar észrevették - és itt gondolom ez a lényeg!!!

Móni, most én nem íruk magunkról... majd ha nem leszek ilyen búval b@szott... (jó kifejezés)

Jutta

KépKép
jutta

Ja még 1 dolog, bár ezen 1-2-en jól meg fognak "botránkozni":

Dokink azt mondta, ha Dorka nagyon nem hajlandó megenni az új tápit (de megeszi!!! :lol: ) akkor VÉGSZÜKSÉG esetén lehet keverni bele almalevet (persze babának valót) vagy szőlőcukrot...
Csak azért írom, mert lehet hogy akinél ez a gond, ott hátha segít... mégiscsak jobb, ha eszik tápit is és nem csak babakaját ilyenidősen egy babó!!

(mégegyszer a VÉGSZÜKSÉG itt egy igen hangsúlyos szó)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
nem vicc,tényleg bőgtem még a védőnőnél is

Kriszti
Nadin ügyes

Maja mit nem szed inkább?broncho-vaxomot kap,gyógyszeres immunerősít,béres csepp,vitacolan,c vitamin,de volt már aloes és a lenkei vitamin is,de seemit se érnek ha az immunrendszere a béka segge alatt van és nem tud megerősödni

látnátok Maját,beesett szemek,falfehér,ömlik az orra,tüsszög K.O szegénykém,ha Bibi elkapja nem is tudom mit teszek
Vendég

Timi! Egy tipp, vágd a hónod alá a 2 gyereket és uccu anyukádékhoz 2-3 hétre! Most komolyan!!! Lehet, ha nem talákoznak ovisokkal és egyéb gyerekesereggel, akkor kimásznak (főleg Maja) ebből a veremből... szerintem az a baj, hogy mindig újra fertőződik és nem tud felépülni az immunrendszere...

Neked meg külön jót tenne, ha kimozdulnál...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
anyum is beteg.
ezt most nem tudom hol kapta be,mert ez bizony kőkemény influenza vagy az ambulancián hétfőn vagy postán voltunk 5 percet,több tippem nincs :-(
Vendég

Hű!
Leizadtam mire végigolvastam a dolgokat!

Timi. jobbulást mielőbb nektek!
És akkor még azt mondják ,hogy ilyenkor erősődik az inmunrendszere a babának!a nagy lóf...

Ne add fel hisz csak rád számithatnak!
Ha anyud meggyógyul tényleg szedd a sátorfádat és menj el hozzájuk rád fér szerintem!

Kertikiri. hát igen ők a frizbis kutyák amugy Border Collienak hivják de van még 2 foxterrierünk!Meg sajnos mostmár csak egy cicánk!(másik meghalt nemrég )
Most vállaltam be egy bullmasztifot is mert a tesóm tenyésztő és tőle kikunyeráltam egy kutyust!
(5 kutya hát hülye vagyok)
Remélem a lány is ilyen állatbarát lesz mint mi vagyunk apával!
A csajszika beindult a kajába nem baj igy biztos ,hogy sokat hizik!

Macsek :jó hallani róllatok én is hiányoltalak!
Torna ezerrel akkor!
Még idejében észrevették ez a jó és igy legalább semmi baj nem lesz!

Játszás az a baj ,hogy tesóm elvált és két lány anyukánál a tesóm meg a kisebbik gyerekekkel ami már ugye új asszonytól van kint élnek Németországban!
De a nagyobbikat elhozhatjuk !

Hát ha párom dolgozik mi is ketten vagyunk a lánnyal és ő általában 24-ik.Tök rossz egyedül fölleg este!

Kép
mogyoland

A lányak adom a Normaflort de nincs hasmenése de szerintem nem árt neki!

Kép
mogyoland

Hát nállnuk 180 -nal döcög a kaja de van mikor megeszi a 200 is de van mikor csak 160-at.Változo!
De most inkább centire nőttünk mint kilóra úgy veszem észre!

Kedden megyünk kardiólógiára 8-ra mi lesz mert általában fél10-ig lustálkodunk!

Kép
mogyoland

Mogyo, miért kell kardiológiára mennetek?
Hol fér el nálatok ennyi kutya? A bullmasztiff kölyök még? Én is nagyon szeretem a kutyákat, régebben voltam önkéntes állatmenhelyen is. Most is egy megmentett kutyánk van, dán dog és amerikai bulldog keverék.

Jutta, az új tápi mi?

Gabci, merre vagy?

KépKép
kertikiri

sziasztok!
Aztakvaélet - mondanám, ha csúnyán beszélnék, de persze nem :D - de jól teleírtátok, hát mikor fogok így mindent visszaolvasni? :shock:
Ha nem bánjátok, önző módon először is kezdenék egy jó hírrel (kettővel): az egyik, hogy párom most itthon van egy hétig, másik pedig, hogy Londonban felvették egy nemzetközi programozó céghez (rossz hír, hogy ezáltal jó három hónapig most nem fogjuk látni egymást :cry: ).
Bocsi, hogy nem nagyon vagyok, de mióta elment, azóta kb. fngani sincs időm, ha Marcók alszik vagy egyedül játszik, akkor főzök, takarítok, stb... Este meg párommal beszélgetek msn-en.
Marcus gyönyörűen növekszik 6420 gramm, 64 cm jelenleg, viszont szpat rendesen... Mostanság olybá tűnt, hogy el fog menni a tejem, ezért bepróbálkoztam tápival... hát egyáltalán nem hajlandó megenni, vagyishát tojik a cumisüvegre... Próbáltam pohárral, úgy se ment, próbáltam kanállal - hát az meg röhej, no... Úgyhogy most kényszerzabán vagyok, hogy folyamatosan legyen tejci (frankón hatalmas feneket fogok növeszteni, ha ez így megy tovább...).
Párom elmenetelét követő hetek igencsak pokoliak voltak, nagyon rossz nélküle, viszont végre valahára Marcussal közösen beállítottunk egy viszonylagos napirendet (így a negyedik hónap környékére... :oops: )
Ha nem bánjátok, dobok be róla egy képet, igaz, hogy kamerával készült, de ezen olyan kis gyönyörűség :).
Kép

Hmmm.. megpróbálok visszaolvasni... :lol:

Kép
ebinc

szia ebinc!

De jó hallani róllatok!
Akkor most ki kell használni azt az egy hetet!Marcók nagyon szép!
Azt nézem ,hogy egy nap van a lánnyal köztük!

Ha letellik a párodnak a 3 hónap akkor visszatér végleg?

Kriszti: hát van 2200 négyzetméter területünk tán csak elférnek!
De van nekik kennel csinálva de úgy hogy abból 20*3 méteres futó rész van kialakitva!
a bullmasztif hát még nem tudom ,hogy kölyök vagy növendék lesz-e!
Hát nekem is van menhelyről egy foxikám megfogadtam anno ha lesz saját kutyám akkor mindenképp hozok ki egyet!Igy is lett!
Olyan jó ,hogy párom is ilyen pedig nem egyszerű 4 kutyával !De semmi pénzért nem adnám el őket v. adnám oda!Ne ez jó OFF-volt.
Ma meg pacalt főzők !
Csajszikám hála jól van még egy kicsit turtyog de szívóm még az orrát néha engedi néha meg hát...(kitanultak már most)

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?