Katica!
most nézem a táblát, hát, februárban biztos nem megyünk sajnos lombikra, mert anyagilag össze kell szednünk magunkat egy kicsit ngayon.
Előtte elmegyünk még egy-vagy 2 inszemre, hamár ilyen "jÓ" lett apa eredménye. Légyszi írd be nekem, hogy márciusban inszemináció. Eddig 4-en voltunk, 2 van hátra. Megadjuk az esélyt, hátha, ha nem jön össze, természetesen lombik, ha jól számoltam májusban.
Panda, gondolok rád.. szerintem nem kell azt megindítani, jön majd magától, amikor eljön az ideje...
Nyulasz és Dezsi! nem semmmi, amit itt műveltek!
Csak győzzük elolvasni
meleg a helyzet, druikkolok nagyon mindkettőtöknek!
Allegro, drukkolok neked is!
Lanyané, én sem remegnék még a 4D-értz, jó sokba kerül, ha jól tudom, majd ha látszik a nuni vagy kuki... Egyszerűen nem volt energiám írni, tegnap 6 órakor elaludtam a kanapén, párom kértem, ha másképp nem megy, állítson fel, és úgy ébresszen fel... kifáradtam a felújításban tegnap is... vakartam a falat vagy 5 órán keresztül... ma festem, és aztán mehetek vissza hétfőn dolgozni! De jó is lesz, megyek pihenni!
Estike, sajnálom nagyon.... de meglásd, legközelebb te is javítod a stakisztikát!
Mzsani
Apa kiváncsi vagyok meddig bírja
Félre a viccel, ha ilyen rendszeresen esélyt adtok babóra, akkor én LH tesztet csinálnék azért.... És a pozitív napot, napokat követő első negatív napon nem bújnék ki az ágyból 1-2 órát
de legjobb este, mert akkor sokáig nem bújsz ki
Nálunk is nagyon lelkes apa, amikor nem kell megálljt mondanom neki, merthogy jaj, most ezért, aztán meg azért nem lehet
Hajnóca, de édes Bogika!
Vikimi, de jó hogy úgy ápolod a lelkünket!
újabb képet kérünk!
rólad is lehet? A rengeteg kiló nélkül