Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Kata és Péter!

Nagy szerettel üdvözöljük a pici új emberkéket!

Nagyon sok örömöt és egészséget kívánunk nektek!

és igaza van Andinak, vigyázz Katára is, tényleg borzasztóan szüksége lesz rád!

anett
kállai
 
 


Kata, Péter!!

Gratulálunk mi is a babákhoz, kívánunk nekik egészséget és boldogságot, nektek pedig sok türelmet hozzájuk és egymáshoz!!!

Katának sok puszit küldünk.!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kedves Kata és Péter!
Mi is gratulálunk a picurokhoz. Sok-sok erőt és egészséget kívánunk mind a négyőtöknek!!! Most már csak jó dolgok történhetnek veletek!

Ibolya!
Te kinél szültél a II. nőin? Milyen az újszülött osztály, veled volt a pici? A szülőszobákat már láttam, mert a szülésznőm ott mindent megmutatott. Nagyon rendes nőnek tűnik. :wink: Te jártál felkészítőre vagy tornára? Előre is köszi az infókat!!

Ildikó!
Köszi a tippet :lol: , majd kifaggatom erről a Gyöngyit, ha lesz egy kis ideje. Mára már egy kicsit jobb lett a helyzet, de még mindig nem az igazi. :? :? :?
Benettkét természetesen nem fogom itthon hagyni!!! :P :P :P

Gyöngyi!
Ha lesz egy kis időd, tudsz nekem írni arról, hogy lehet-e homeopátiás szereket szednem náthára és köhögésre? És majd a későbbiek során az is érdekelne, hogy mit érdemes szedni, hogy a szülés könnyebb legyen. :oops: :oops: :oops:

Most egyenlőre ennyi.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 

 
 

Kedves Kata és Péter!

Sok szeretettel gratulálunk nektek a picúrokhoz, bár most még egyik szemünk sír a másik nevet.

Kívánunk nekik jó egészséget, és továbbra is ilyen sok erőt, hiszen az első komoly erőpróbát -a megszületést- már sikeresen teljesítették! Csak így tovább!

Puszi nektek!

Attila és

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki!

Gyertek, meséljetek...

Péter!

Hogy vagytok? Gyerekek? Kata? Sokat gondolok rátok!

Ildi!

Bár behunytam a szemem, de azért köszönöm, aranyos vagy. Réka egy tünemény.. Annyira fura, hogy már ilyen nagy.

Ibolya!

Nem értem oda a reggeli cinire, csak a másodikra. Gyümölccsel kapcsolatban, az a taktikám, hogy lazán odaülök a Szonja mellé mondjuk banánt eszegetve és el szokta kérni.

Szandra!

Hol vagy? Miért nem írtál magatokról? Mikor lesz a farsang?

Adrienn!

Én sokáig nem hittem a homeós szerekben (sem), de a doktornénie Tamiéknak nagyon alternatív gyógymód párti és a négy év alatt rengeteg jó tapasztalatom lett.

Gyöngyi!

Jól vannak már a lányok? Hogy bírod az új kihívást?

Andi!

Lőrinc és az ovi? Kicsi Rebeka (már ő sem olyan kicsi) jól bírja a tesó nélküli délelőttöket?

Évi!

Én is rengeteget nézegettem a már megvásárolt dolgokat. A kedvencem két kis kendőcske volt.

Katus!

Te sem írsz... :( Remélem minden rendben azért.

Egy dolgozatot kell holnapig megírnom, persze az utolsó percben kezdek hozzá... A lányok jól vannak, igaz ma hazautaznak az apukájukkal disznótorozni, de én a beadandó miatt felmentést kaptam a családtól és magamtól.

puszi: anett
kállai
 
 


Sziasztok!!

Húúú Anett!!!

Kitettél magadért!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Bár gondolom csak a dolgozatírás elől menekültél!!!Vagy nem??? :lol: :lol: :lol:
Hát a kíhívást bőszen viselem. Sára nehezebben :cry: :cry:
Csajok már jól vannak.

Adrienn!!

Homeos szereket lehet terhesség alatt szedni. Főleg az ilyen akut dolgokra!! De bármi mást is. Téves dolog, hogy a terhesek nem szedhetnek gyógyszert (persze ők is módjával, mint mindenki más), nem kell szenvedni. Egy dolgot nagyon fontos tudni: a lázat mindenképp csillapítani kell terhesen, mert a láz káros a babára!! Persze mindenkinél érvényes, hogy az enyhébb szereket jobb alkalmazni, erre tökéletesen jók a hoemos szerek. Köhögésre vana Stodal, de az nálunk nem vált be (bár a lándzsás útifű sem, pedig mindkettőt sokan dicsérik)
Ha konkrétan érdekel valami van egy barátnőm, aki a homeopátiás társaság elnöke volt, amig nem szült - én tőle szoktam kérdezni. Vecsésen az Okos Ella doktornő homeopátiás (házi) orvos és őt a barátnőm nagyon dicsérte.
Előkeresem majd a szülés körüli szereket, amit az Ildi is említett és leírom - csak adj egy kis időt :wink: :wink: , hétvégén megkeresem, jó?!

Péter!!!

Hogy vannak Katáék??? Hálásak leszünk érte, ha írsz róluk pár sort!! Nagyon ízgulok értük és sokat gondolok rájuk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok Lányok!
Valóban nagy a csend!!! Remélem nincs nagy gond sehol!!!

Anett!
A beadandókkal, és a beszámolókkal a mai napig én is így vagyok. :oops: :oops: :oops:
Sosem tudtam időben elkezdeni, de végül is mindig kész lett. Akkor egy kicsit többet szenvedtem, de addig meg több "szabad időm" volt. :P :P :P

Gyöngyi!
:P Köszönöm szépen az információkat, gyorsan el is kezdem szedni őket. Egyenlőre nem nagyon akar felszakadni semmi, és az orrom is vagy folyik vagy eldugul. :? :? :?
De lázam szerencsére továbbra sincs, és így hogy sok mindent nem csinálok, levegőt is könnyebben kapok. :) :) :)
A szülés körüli hoemokat pedig csak akkor keresd, ha rá érsz!!!
Most még nem olyan sűrgős!!! Remélem még 15 hétig nem lesz rá szükségem. Ha Dóri is így akarja!! :lol: :lol: :lol:

Évi!
Mi van a cukros eredményeddel? Írj vagy gyere át! 8) 8) 8)

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Péter és Kata! Sokat gondolunk rátok!
alig várjuk,hogy jelentkezz!

sok sok pozítiv energiát küldünk továbbra is Nektek!!!

Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Anett! Jó munkát Neked!Látom ügyesen megoldottad a dolgokat :wink: (lányok felügyelete)
Adrienn! Hogy bírtad a 3. láblógatós napot?Gyógyulj meg hamar!Hagymateát próbáltad már?
Gyöngyi!Örülök,hogy jól vagytok,akkor hétfőn már ovi?
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Adrienn!

Én is mindig így gondolkodom, hogy nem baj, ha az utolsó napokba megdöglök egy kicsit... mindig ezt csinálom. Kivétel a fotós munkák, azt szeretem minnél előbb leadni
...de a beadandók....

Ildi!

Otthon tetszettek az előzetes képek? Réka baba nem lett beteg? Itt volt anyósom is így a mai napot elég jól ki tudtam használni. De most estére teljesen ellustultam.


Gyöngyikém!

Hát ismersz egy kicsit, húzom az időt....


Kata és Péter!

Nagyon sokat gondolok rátok. Nagyon várom a híreket!

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Épp visszaolvastam /hát, nem kellett túl sokat :( / és már majdnem írtam is, de aztán meggondoltam magam és átmentem Adriennhez... szóban mégis csak jobb, de legalább is gyorsabb az infóáramlás :wink: Most visszajöttem és már írok is!

Ibolya!

Tudom, hogy a világos színű babakocsi hamarabb koszolódik és gondolom, hogy rém nehéz tisztítani, de ugye nem mindig az ésszerűség győz! Legalább is nálam :oops:. Gyakran helyezem előtérbe a külcsínyt a funkcionalitással szemben :oops:
A hordozókendő olyan mint egy stóla, csak sztem különleges szövése miatt jó erős. Nekem nagyon tetszik és állítólag a babónak is jó :roll: . Nézd:http://www.minimano.hu/hirek/
Én már csak azért is hordozókendő és kenguru párti vagyok, mert a lakásban üresen sem tudom normálisan tolni a babakocsit :oops: Ismerőseim mondták, gyakoroljam! Hát, én próbálkoztam! Nem megy... :oops: :oops: :oops: :evil: (Biztos a babakocsiban van a hiba! De akkor a férjemnél miért működik jól :roll: ???)

Anett!

Tavaly ilyenkor én is a szakdolimat írogattam-elvileg. A gyakorlatban viszont a kedvencem lett a takarítás, főzés, mosogatás... szóval minden egyébhez volt kedvem, csak éppen nekiülni nem :wink: Ismerős helyzet, kicsit örülök, hogy vége :oops: /egyelőre/
Viszont ha tényleg e miatt vagy ilyen termékeny, az nekünk csak jó :lol:! Azért kitartás, gondolj arra túl leszel rajta hamar :wink: !


Katus!

Nagyon eltűntél :( , tőled ezt nem szoktuk ám meg :lol: ! Ugye nincs semmi gond?

Voltam a minimanóban hordozókendőt nézni. Ott az eredeti Nandu kendőket árulják és tanfolyam is van havonta 1-szer. Legközelebb február 6-án lesz, megyek :D ! Olyan sokfajta színből lehet választani, hogy komoly kihívás lesz számomra mire eldöntöm melyiket is... :roll:

Ildikó!

Olyan gyönyörű a Réku a fotókon :lol: ! Nagyon sikeres páros Anett+Réka! Olyan kis huncut angyalka :P !

A biztonsági öv terelőmet is a minimanóban szereztem be. 10000 Ft-ért elhoztam 1-et, ha visszaviszem 1 éven belül levásárolhatom a teljes összeget :shock: :lol: Nekem ez így teljesen jó.

Gyöngyi!

Örülök, hogy túl vagytok ezen a hosszú betegeskedésen :D ! Munkahely beváltotta a hozzá fűzött reményeket eddig?

Homeopátia: láttam itt a fórumon egy szüléssel kapcsolatos homeós topikok, s bár rég nem írtak bele a kezdetekkor valaki egész részletesen leírta mikor, mit, mennyit kell bevenni a bogyókból. Ha majd lesz időd ránézel, hogy szerinted jó-e? Mint Adrienn is írta: ez nekünk még ráér, majd csak ha tényleg tudsz rá időt szakítani :wink: (Megpróbálom majd beszúrni az elérhetőségét, hogy neked már ne kelljen keresgetned, ha az segít)
Én mág a málnalevélteáról hallottam jókat. Szerinted?

Ezt most elküldöm, aztán folyt köv...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Anett!

Beelőztél :lol: !
1 nap 2-szer írtál? Hurrá!

Gyöngyi!

Közben megnéztem:várandósság/homeopátiás javaslatok.

Lányok! Hol vagytok? Andi? Anikó? Szandra?

És most egy kis "blogolás" :oops: :

Ma voltam a dokimnál és minden rendben :lol: ! Tök jó lett a cukorterheléses vérképem és a vizelet eredményem is :arrow: (Ehhez minden hóban ragaszkodik a dokim. Más dokik is :roll: ?)

És képzeljétek: mindenért megdícsért a dokim :shock: :oops: ! Pl. azért, hogy eddig "csak" 6 kilót híztam, aztán azért mert nagyon fegyelmezetten tartom az előírt diétákat :oops: (ezt a szupi eredményekből következtette ki...)
Ja, és kérdezgettem az asszisztensét /aki mellesleg szülésznő az Uzsokiban/, hogy milyen tanfolyamra, előkészítőre érdemes elmenni szülés előtt. Azt mondta, hogy Ő a kismamjógát javasolja, az nagyon hasznos. Van valakinek tapasztalata ez ügyben :roll: ?
Azt is kérdeztem tőle, hogy lehet-e pl. epidurált kérni szüléskor? Mondta, hogy ha a dokimmal megbeszélem valszeg el tudja nekem intézni (ebben a kórházban nincs mindig aneszteziológus). Ezt épp hallotta is a dokim és képzeljétek azt mondta, hogy Ő "szereti" az epidurált és elő is jegyezte a nevemhez a határidő naplójába (ahova már be voltam írva a szülés várható napjára :shock:)
Ja, ebben a kórházban fizetni kell érte. /mondjuk ezt én tudtam egy tavaly ott szült ismerősömtől/
Az EDA-ról mi a véleményetek? Gyávának tartotok :oops: ? (Emlékeztek :roll: ? Én a császárt tudtam csak elképzelni a terhességem elején...ahhoz képest már fejlődtem. Nem :wink: ?)

Ja, és még valami! Mivel 0-ás a vércsoportom és az amnionál kaptam anti d-t a következő vérvizsgálaton a Zuramnak is kell vérmintát adnia :? Szegény, jól megjárta velem :wink: ! (Most neki is lesz egy kis része a terhességi vizsgálatokban :lol: )

Na, most már eldugulok, mert a végén még nem marad nektek szabad hely a topikban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nem tudtok írni!

Jó éjszakát mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Kata és Péter!

Nagyon várjuk a jó híreket, sokat gondolunk rátok!

Attila és

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Elolvastam most mindent,de már lusta vagyok :oops: és álmos.Holnap irok igérem :lol: .

pussz mindenkinek és jó éjszakát.


Évi,nekem ugy tünik,hogy a vonalzód csak hetente vált.Ez lehetséges?
bibolya
 
 


Péter!

Katáról és a babákról van valami ujabb infód?
bibolya
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok... :)
Komoly gond nincs, csak semmi időm nincsen. Azokat a fél pillanatokat, amikor kicsi csaj alszik, az elmúlt napokban a szobájának a berendezésének a kitalálásával töltöttem. Na, ezt jól megaszondtam, de gondolom értitek... Bútorgyártók oldalait, bútorkatalógusokat böngésztem, aztán papír-ceruza, és az álmok rajzba öntése... Azt hiszem nem véletlenül nem lettem művész...
Majd meglátjuk mi lesz belőle, egyelőre azon vagyok, hogy sikerüljön normális áron, kényelmesen berendezni a szobáját...

Aztán meg, amikor fent volt, és véletlenül leültem a géphez, jött lelkesen, és valahogy mindig jó gombot nyom meg, hogy az oldal bezáródjon, laptetejére ugorjon, vagy csak simán lefagyjon az egész cucc... Szóval csak akkor tudok netezni, ha biztonságos távolságban van... Meg sokat sétáltunk tegnap du például szupi idő volt. Persze ő aludt... :)

Ha meg eszembe jutott, hogy jövök egy kicsit panaszkodni nektek, akkor eszembe jutott (milyen hülye szó, hiszen folyamatosan az eszembe vannak) Kata, Péter és a kicsi töRpék. Hogy az Ő aggodalmukhoz nem fogható az enyém... Mert milyen jó nekem, hogy már azon agyalok, hogy miért nem eszik a gyerekem... Annyira szeretném, ha már Ők is azon szoronganának, hogy miért evett Marci 100 ml helyett csak 70-et és CSenge pedig 120-at... Annyira n agyon jó lenne jó híreket hallani Róluk!!! Rajtunk nem múlik!!! Ugye csajok?

Ne haragudjatok, most mennem kell, de még jövök majd...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!
Azért nyugodtan írd le a saját aggodalmaidat (akkor hívjuk ezentúl így :wink: ).

Mi még a jövő héten sem megyünk oviba mert a dadusnéni mondta, hogy egyre több a lázas gyerek így még tart az otthon lébecolás. Tami nem is fogja tudni mi az az ovi mire újra járni fog :) , na sebaj jó élményekkel megy újra mert nem sokkal azután, hogy újra jár már farsang is lesz így mindenkinek meg tudja mutatni hercegnős bájait.

Az éjszakánk kegyetlenül telt mert a drága büdös kölyök (itt az Edóra gondolok :wink: ) csak akkor alszik ha lógok a szájából :wink: , és amikor elegem lett reggel kb 5 felé akkor közli a világgal, hogy ha ő nem aludhat nyugodtan akkor senki ne aludjon. Elegem van ebből!!!! Bár nagyon cumi ellenes vagyok de azt hiszem az fog következni.

Gyöngyi!
Mennyire torzítja el a fogait? Nem nagyon akarom de ezt nem bírom így tovább sokáig. :roll: :( , már kintlévő fogakat károsítaná? Persze csak alváshoz adnám neki, nyugtatás képpen!

Anett!
Azért nem írtam magunkról mert nincs mit! Hál istennek tudunk örülni az "unalmas" napoknak. Ja annyi, voltunk a héten az állatkertben, Edó végig hisztizte az egészet mert ülni nem akar babakocsiba, járni még nem tud folyamatosan, ja és ő a babakocsit akarja tolni amit nem ér el :roll: .

Ildi!
Voltatok fotózkodni az Anettnél? Képek?

Lépek ebédet csinálni

Szandra

szandrakiss
 
 


Ja Katus!
Elküldöm a doki telefon számát, nyugodtan hívd fel és hivatkozhatsz rám, szerintem egy "pofavizitre" érdemes kihívni, hogy mennyire szimpi neked, Ancsinak, Attinak hogy ne akkor kelljen megismerkednetek amikor beteg Ancsi. Majd meglátod precíz, tetőtöl talpig átvizsgálja Ancsit és ne felejts el kérni uszis papírt. Tényleg hová akartok járni usziba?

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Évi!

Én jártam jógázni és nagyon szerettem. Kismama tornán is voltam, ez a kettő a légzéstanulásban egyezett meg, ami nekem nagyon sokat segített a szülésnél.
EDA: én nagyon nem akartam, de Tami születésénél kötöttek be oxitocint, ami miatt a fájások este hét és éjfél között két percenkét jöttek... annyira kimerültem, hogy mikor mondta a szülésznő, ez még kb 3-4 órán keresztül így fog menni, megfogadtam a tanácsát és kértem érzéstelenítőt. Nem bántam meg, bár Zolinál a beadása volt az a pont amikor majdnem elájult :) .
Azt tudnod kell, hogy a kitolási szakaszt megnöveli és nekem a hasamat is kellett nyomni, segítségképp.
Szonja sokkal gyorsabban született, ott rendesen jöttek a fájások és nem is kaphattam érzéstelenítőt.
Nehéz dönteni, összeségében a Szonja születése nagyobb élmény volt, de "csak" 4 óra hosszat tartott, míg a Tami 12 óra alatt érkezett meg a világra és ott nagyon nagy segítségnek éreztem az EDÁ-t.

Szandra!

Jó, hogy írtál, már azt hittem valami gond van. Ildi tett fel pár képet Rékáról, az előző oldalon van.

Katus!

Igen-igen, nehéz így írni, hogy igazából leginkább mindenki azért nyitja meg a topikot, van-e hír Csengéről és Marciról.
Most készítitek a gyerekszobát?

Kata és Péter!

Nagyon várjuk a híreket! Vigyázzatok egymásra!

anett
kállai
 
 


Benettke!!

Elolvastam az a topikot. Kicsit eltér attól, amit én szedtem. Írtam Betti barátnőmnek (ő a homeos doki), hogy egyeztessünk. Ha választ kapok, akkor megírom pontosan.

Most menem kell félévi értekezletre!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Pótoltam!!!!

Hát csodaszépek ezek a képek. Szuper a fotós (nyali-nyali :wink: :lol: ) Réka pedig egyenesen csodaszép. Mondom én, hogy kicsit le vagyok csúszva az agyamról. :roll:

Andi!
Mi újság az ovival? Nálatok még nem tombol a járvány?

Mikor lesz a farsang? Február közepén? Mondjuk 15-én (az egy pénteki nap).

Megyek mert kivisszük a manókat a szabadba.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Ildi kérte, hogy írjam meg nektek, hogy ma elutaztak, ezért nem tud írni. Holnap jönnek haza, és gondolom első dolga lesz a fórum! :wink:

Szandra, és elfogadják a gyerekek ennyi idősen a cumit? Kipróbáltad?
Éjszakák :evil: :evil:
Lőrincnek volt (délutáni alváshoz most is van) cumija, és nagyon szép szabályosak a fogai. De ez akár örökletes is lehet, a miénk is ilyen. Ki tudja!?
Még gyűrjük az ovit, továbbra is teljes lelkesedéssel! :D Egyelőre nincs járvány, bár Lőrinc orra mára elkezdett folyni kissé, de remélem semmi komoly.

Nálunk az oviban február 15-én lesz a farsang. A játszóházas ne akkor legyen, légyszi-légyszi!!!

Benettke, 6 kg tényleg nem sok!
Tényleg Te voltál, aki császárral akart szülni, én már nem is emlékeztem rá! :D Már nem félsz a szüléstől?
Én nem tartalak gyávának az EDA miatt, én személy szerint sokkal jobban féltem tőle, mint a szüléstől, ezért eszembe sem jutott kérni. Igaz, nem is voltak nehéz és hosszú szüléseim.

Anett, hogy állsz a dolgozattal? :D

Ibolya, azt mondtad, tegnap már lusta voltál. Na, és ma? Vagy hosszú még a nap? :wink:

Gyöngyi, félévi értekezlet? :lol: :lol: Mit csinálsz te ott? :lol: :lol:


Péter, írj valamit Katáról és az ikrekről!!!!!!

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Lassan, de biztosan javul az állapotom. Úgy érzem , hogy a "bőr- és fülön keresztüli légzéstől" szép lassan visszatérek a hagyományos módokhoz. :lol: :lol: :lol: (Kicsit unalmasbb, de jóval hatékonyabb!!! :D )

Ildi!
Köszönöm érdeklődésed, most már tényleg jobban vagyok. Oly annyira, hogy tegnap láblógatás helyett, szinte egésznap a gép előtt ültem, (csak időnként kaptam köhögési rohamot, már kezd felszakadni) és az elmaradt határidős beszámolóimat írtam. Ahogy kell az utolsó pillanatban. :oops: :oops: :oops:
Ma pedig én is bementem a félévzáró értekezletre (ez egész napos szokott lenni, a gyerekeknek pedig ilyenkor nincs tanítás, így kisebb volt a vírus veszély). Az értekezlet elején beszámoltam az első félévről, aztán elegánsan távoztam, hogy a többiek nyugodtan értekezhessenek még órákig. :oops: (Elvégre már táppénzen vagyok, de elég volt ennyi is, még egy kicsit gyenge vagyok!!!)
Nem is gondolnátok mennyi hülyességel kell ma már tanárként foglalkoznunk a tanítás mellett :twisted: :twisted: (Minőségbiztosítás, partner megelégedettségi tesztek és értékelések, feladatellátási tervek, pedagógiai program és helyi tantervek manapság állandó módósítása, támogatások, pályázatok, ....) A gáz csak az hogy a fenntartó, vagy a minisztérium, mindig olyan korai határidőt ad meg, hogy addigra a segédanyagok, amik alapján nekünk kellene dolgozni, még nem készülnek el. Így mi szívunk, ők meg szépen lenyúlják a mi munkánkat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nálam pedig az évek alatt úgy alakult, hogy egyre több ilyen feladatot és megbizást kaptam. Most gondban is van szegény igazgató nénim (egyébként nagyon rendes :P :P :P ), mert nincs, aki ezeket átvegye :cry: . Így amíg nem szülök, mondtam nekik, hogy ha nagyon ég a talpuk alatt a dolog, akkor besegítek, hisz úgyis ráérek!!! :lol: :lol: :lol:
A baj az, hogy én is munkamániás vagyok, de most tudatosan próbálom leszoktatni magam. Általában az első egy-két nagyon jól esik, de aztán hiányérzetem van. Főleg a gyerek fognak hiányozni, addig míg pocaklakó ki nem bújik. :roll:

Most mennem kell!!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Andi,ma is lusta vagyok :lol: ,de erőt veszek magamon :lol: .
Most értem nemrég haza,Encsinek volt a suliban ünnepség.Utánna meg ellátogattunk a cba-val szembeni cukiba-de nem sikerült megkostolni,mert zárva volt :twisted: .

Szandra,nekem mindkét gyereknek volt/van cumija.Nuk cumit használunk /igaz,csak alváshoz/de semmi bajuk a foguknak-ez fogszabályzósnak árulják,elméletileg nem árt a fogaknak.

Benettke,én annyira féltem a gerincbe bökött tű gondolatától is,hogy inkább lemondtam róla :oops: .A lányomnál a II.nőin nem volt rá lehetőség az éjszakai szülés miatt,a fiamnál meg nem lett volna rá idő.
Az Encsinél még akartam menni szülésfelkészítő tanfolyamra,de nyáron ott nem indult tanfolyam csak szeptembertől-addigra meg már nem volt rá szükségem.A Gergőnél elkezdtem,de végül is nem mentem el mindegyikre csak ami érdekelt-az egyik után volt szülőszoba látogatás :lol: ,nekem ez volt a lényeg.A többiről már nagyjából volt elképzelésem,nagyon ujat már nem tudtak mondani.
[quote="benettke"]
írta:
benettkeJa, és még valami! Mivel 0-ás a vércsoportom és az amnionál kaptam anti d-t a következő vérvizsgálaton a Zuramnak is kell vérmintát adnia :? Szegény, jól megjárta velem :wink: ! (Most neki is lesz egy kis része a terhességi vizsgálatokban :lol: )

Ezt nem értem.Nekem is 0-ás a vércsoportom,de nálunk semmi ilyet nem kértek.Nálunk annyi volt a probléma,hogy mindkét gyerekem sokkal tovább volt sárga,mint az átlag ezért rengeteget aludtak-ami ugye nem tesz jót a tejtermelésnek :twisted: .
Ha már itthon leszel,rajtunk gyakorolhatod a babakocsi tologatást :lol: .

Gyöngyi,túlélted a félévi értekezletet?Minek kell neked odamenni?Tök jó,hogy egy iskolai értekezleten még a védőnéni szavára is adnak :lol: :lol: :lol: .

Anett,ezt az odaülök és eszek taktikát már bevetettem régebben,de most ez sem jött be.
Nem kezdtem volna el ezen problémázni,de mivel szemmel / és füllel/láthatóan szenved mikor kakálnia kell,ezért most már muszáj lépnem valamit.Már 2 napja megissza a kicsavart narancsot is,de az sem használ.Azt hiszem hétfőn felkeresem a gyerekorvost hátha van valami természetes anyag,amit adhatok neki.

Adrienn,én Dr.Matányi Sándornál szültem,de már elég rég :oops: .Már akkor is velünk lehettek a babák,de csak nappal.Nekünk jó volt,mert ott volt PIC/hála ,nem volt rá szükség/,ugyanis a lányom kicsit korábban érkezett a vártnál.Viszont a kék fényes kezelést csak ott csinálják,igy amig szolizott a lányom/ 2 nap/ addig csak 3 óránként fél órára adták ki.Ha jól tudom,ott még mindig 5-6 nap a benttartózkodási idő :cry: Nagyon már nem emlékszem az akkori dolgokra,csak arra,hogy én szerettem bent lenni.Tudom,most sokan hülyének néznek,de én ugy éreztem,hogy addig biztonságban vagyok,ha bármi baj van,ott a segítség,ami ugye otthon nincs.Szülésfelkészítőn nem voltam,mert nyáron nem inditottak,szeptemberre meg már megszültem.

És akkor végezetül dicsekednék egy kicsit :oops: -aki ismer,az tudja,hogy nem szokásom,de ezt szeretném veletek is megosztani:Encsinek kitűnő lett a félévi bizije.Nagyon büszke vagyok rá,igaz a szorgalmára panaszkodhatnák,mert nem szokott tanulni,abból "él"amit az órán hall.Mondjuk most karácsony után egy kicsit ráhajtott /az én noszogatásomra/,azóta csak *5-öket hozott,előtte azért becsuszott 1-2 4-es is.

most mennem kell,mert pancsi lesz azonnal,és utánna végre CSEND LESZ!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Kata, Péter!
Nagyon szorítok Nektek, és küldöm a pozitív energiákat.
Péter, ha lesz egy kis időd, írd meg mi van Veletek.

Benettke!
A héten voltam anyagért Maja farsangi jelmezéhez. A Jászai Mari téren a Meki mellett van egy olcsó bolt, 390.-ért van jobbnál jobb anyag. Szerintem azt érdemes megnézni. A Tátra u. és a Katona J. u. sarkán pedig egy anyag turkáló van. Ott nagyon nagy a választék, de nem mindenből van elég mennyiség :cry: A Plazaban is van egy Röltex, ott van választék, de nem olcsó. Most ennyi jutott eszembe.

Ildi!
Nagyon jók lettek a képek Rékáról :lol: Az angyalkás különösen :lol:

Anett!
Én is mehetek hozzád Majámmal fényképeszkedni? :oops: :lol:
Jó munkát kívánok Neked a hétvégére! Használd ki, hogy egyedül vagy. Én is mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok. Gyerekek mellett szerintem ezt nem is lehet nagyon máshogy :?

Ibolya!
Mehettünk volna csütörtökön du. sétálni, szuper idő volt :wink:

Adrienn!
Jó olvasni, hogy már jobban vagy :D
Hol tanítasz és mit? Vagy ezt már írtad és én lemaradtam róla :oops: :?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ibolya!
Közben beelőztél :lol:
Gratulálok Encsi bizijéhez! :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Most magunkhoz képest korán kelltünk (a hétvégi szokásunkhoz képest), mert a férjem elutazott vidékre, én pedig kihasználom, hogy van időm írni. Gyönyörűen süt a Nap és ettől a közérzetem is sokat javul. :wink: :wink: :wink:

Anikó!
Én a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskolában (röviden: Piros Iskolában) tanítok. Eredetileg matematika- német szakos vagyok. De öt éve mióta itt dolgozok matekot nem tanítok :? , mert így is sok német órám van, mivel alsóban is tanítok. Azért néha szeretném azt is, igaz Szegeden, ahol az első 5 évet húztam le, ott is csak németül taníthattam a matekot, de legalább volt heti 1-2 órám. Az egy német kéttannyelvű általános volt, ezért a ott pl: a 4 matekból 1 németül volt.
Most matek helyette tanítok német nemzetiségi népismeretet, és kisérleti jelleggel a 2006-ban ballagott osztályomnál, én tanítottam a természetismeretet, később bioszt és föcit, valamint a rajzot is teljes óraszámban németül. Nagyon jó csoport volt. Egy kivételével mindenkinek meg lett a középfokú nyelvvizsgája 8. végére :P :P :P . Bámulatosak a gyerekek, hogy mi mindenre képesek!!! :lol:
A kisérlet bevált, de egyenlőre anyagi és személyi feltételek miatt nem tudjuk bevezetni (főleg, hogy én is, aki ezt csinálta már, most pár évre visszavonul :oops: :oops: :oops: )
Egy kicsit hosszúra sikerült a sulis téma, bocsi :oops: , de ha suliról és gyerekekről van szó mindig ez történik velem.
Remélem a pici babámnál is bele fogok jönni a dolgokba, ennél a korosztálynál még egy kicsit megvagyok lőve! :cry:


Ibolya!
Gratulálok Encsinek!!! Mindig is imádtam az ilyen szülőket, mint amilyen te vagy!! :P :P :P Van egy kitünő, jó eszű, aranyos, gyönyörű gyerekük, és azon aggódnak, hogy nem elég szorgalmas. Nem is kell ennek a pici lánynak sokkal többet tanulnia, ez is bőven elég, legalább neki marad ideje gyereknek lenni!!! :roll: :roll: :roll:
Elég csak azt figyelni, hogy magához képest ne essen vissza, de addig is egy-két 4-es még nem probléma. Hisz gondold meg, mi felnőttek sem tudunk minden nap mindig 100%-ot teljesíteni! :oops:
Légy csak nagyon büszke rá, én is az lennék!

Ja, és köszi az infókat a II.nőiről.
Először én is gondoltam, hogy kérek majd EDA-t. De a kérdést eldölt, mert a nyári vizsgálatok kimutatták, hogy hajlamos vagyok a trombózisra (Lehet, hogy a múltkor is az volt a gond, hogy a méhlepényben volt egy kisebb trombózis, de igazából mindenki csak találgatott :cry: ), valamint egy antitestből túl sok van a szervezetemben, ezért októbertől minden nap injekcióznom kell magam a szülésig, ez pedig kizárja az EDA-t. :evil: Hát így jártam, de inkább így, csak ne legyen semmi gond!


Most megprobálok egy két képet beszúrni...

Bocsi egyenlőre nem tudom megcsinál! Azt hiszem továbbképzésre kell mennem a szomszédba!!!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adrienn!

Gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Sziasztok!

Majd írok én is, csak még most próbálok valami kaját összedobni :oops: :oops: :oops:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Anikó,Adrienn,köszi Encsi nevében is :lol: .

Anikó,remélem a jövő héten megejthetjük a sétát :lol: .

Adrienn,lehet,hogy rosszul fogalmaztam meg,de én nem aggódom a lányom tanulása miatt.Számomra csak furcsa a lánykám,mert mindig is bántotta ,hogy ha nem ötös jegyeket hozott haza,viszont semmit sem akar ellene tenni.Van egy egyese is,tanszer otthon hagyásból /5 fekete pontból /,de mégsem figyelmesebb a bepakolásnál.Gondolom ebből a "tudásból"még alsóban el lehet lavírozni,de felsőben már komolyan kell tanulni.És vele az a rossz,hogy nem tudja ,hogy hogyan kell tanulni.Az,hogy egy doga elött a könyvet is át kell olvasni,ez számára eddig /ujévig/ hogy úgy mondjam újdonság volt /erre mondom,hogy lusta/.Most,hogy ezt elmagyaráztam neki,és megköveteltem,hogy elolvassa legalább 2x,na azóta hozott vagy 5 db *ötöst.Én ebből gondolom,hogy sokkal többre lenne képes,csak iszonyúan lusta.De nem szoktam cseszegetni,csak ritkán,mikor nagyon elszalad vele a ló :oops: .

Ha a szülészettel kapcsolatban tudok még valamiben segíteni,csak ird meg nyugodtan-igaz, sok mindenre már nem emlékszem :oops: ,olyan rég volt már :oops: .

Ha az "oktatás" megvolt,akkor kérünk szépen képeket -minumum egy pocakfotót és egyet magadról is :lol: -ha egyszer összefutunk az utcán felismerjünk :lol: .

Többiek?Tudom,hétvége van :lol: mindenki apázik.
bibolya
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.18 08:33-kor.
bibolya
 
 


Na jó, azért eddig nem főzögettem ám... :oops: !

Gyöngyi!

Köszi, köszi hogy már intézkedtél is a homeós ügyünkben, de tényleg nem azért raktam fel, hogy siettesselek, hisz talán van még jó pár hetünk az Adriennel :roll: :wink: . Ugye? :lol:

Anett!

Köszi az EDA-s tapasztalatot! Azt még én is meg akarom majd beszélni a dokimmal, hogy ha mégsem élnék a lehetőséggel...mert én naiv azt gondolom, hogy fogom én bírni anélkül is :roll: :shock: ? ( Nem tudom mennyire rugalmasak az anesztesek, pláne mert mint írtam ez plusz pénzbe kerül.)

Andi!

Igen, én voltam az, aki hallani sem akart csak és kizárólag császárról :oops: Hogy ez mitől változott meg :roll: ? Talán ez a kis varázsló a pocakomban... :roll: :wink: Nagyon jól esik ám, hogy nem ezt jegyezted meg rólam elsődlegesen
:o

Ibolya!

Én nem csak apáztam ma, de -tőlem szokatlan módon- takarítottam, ja és neteztem is :oops: ...

Szerintem az úgy van a vonalzómmal, hogy mindig a betöltött hetet mutatja csak és a napokat számolja vissza folyamatosan.

Biztos nekünk ez a vérvétel mizéria azért van, mert ugye kaptam anti D-t és a mostani vérvételnél találtak ellenanyagot a szervezetemben :shock: . A dokim szerint valszeg csupán az anti D miatt, de ezt csak biztosan pár hét múlva egy kontroll vizsgálatból lehet majd tudni. (gondolom az anti D miatti addigra el kell, hogy tűnjön... :roll: Mondjuk nem kérdeztem rá konkrétan, majd legközelebb...)

EDA: igazán én sem tudom mitől féel jobban a fajdalomtól, vagy a tűtől :roll: :( Ezért szeretném mindkét lehetőséget nyitva hagyni!

O.K., majd megyek tologatást gyakorolni! Bár ahogy elnézem a fiadat...nem fog ez már sokáig tartani!

Gratulálok Encsinek és Encsihez! (én is pont ilyen laza és jótanuló voltam :oops: )

Anikó!

Köszi neked is az anyagos tippet! A Jászainál is megnézem, úgy is arra dolgozok. Ha ilyen jó áron találok biztos, hogy ott is veszek, végtére is sztem több adag is kell az ágyneműből is :roll:

Csajok!

Az Adrienn nem jött oktatásra, /pedig jeleztem a férjemnek a szándékát :lol: /, így szerintem még várnunk kell a fotókra :wink:

Hát, úgy látom az Ildiék még nem értek haza, a Katuséknál Ancsi az aktívabb, a Szandra meg :roll: :roll: :roll: ?

Na, lépek én is lassan aludni!

Mindenkinek jó éjt!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!!

Benettke/ Adrienn!!

Ez lett a barátnőm válasza a homeos topikról és a szerválasztásról:

"..átfutottam, nagy hülyeség, vagy szakmai hiba végülis nincs benne, a gyógyszereket valsz. könyvből másolta be, elírások-hibák vannak jócskán....

Énnekem mindenesetre az a véleményem, hogy ha valaki még soha nem járt homeopata orvosnál, vagy nem végzett el, legalább egy laikustanfolyamot, ne kezdjen el saját szakállára szedni semmit, mert bajt lehet vele csinálni, nem igaz hogy nincs mellékhatása, van, ha nem szakmaszerűen alkalmazzák (pl. az alascony potenciájú szereket nem szabad heteken át szünet nélkül szedni, a magasak szedéséhez meg pláne orvos kell).

Mindenesetre ne ettől a csajtól kérjetek tanácsot azért. ""

Nos!! Ez a "hivatalos" verzió!!De azért természetesen egy csomó mindent szedünk orvosi utasítás nélkül: Stodal, oscillococcinum, stb.
Bár azt tudom, hogy Bea inkább az egykomponensű szereket részesíti előnyben - persze ő tutin ért hozzá.
Nekünk ezek maradnak.
Az alap: csak alacsony potenciájú szereket szabad szedni és rövid ideig. Többihez orvos kell: Okos Ella itt helyben.

Azért leírom, hogy én miket szedtem (Ildinek is ezeket javasoltam):
- szülés után a babának, ha minden rendben volt: Arnica C200 - 1X
3 golyó
- ha komplikáció adódott a babánál (elhúzodó szülés, inkubátorba került, besárgul, nagyon nyugtalan, akkor: Aconit C30 1X 3 golyó (ez jó az anya halálfélelmére is)
- Sima szülés esetén az anyának 24 órán belül: Arnica C 200 3X5 golyó

- gátmetszés, császár, vizelési panasz esetén: StaphysagriaD12 - 7-10 napig 1X5 golyó

-gerincvelőérzéstelenítés esetén: Hypericum D12 - 24órán belül 4X5 golyó

-Szülés előtt fejreállítani a babát: Pulsatilla C200 - 1X 5 golyó

- ha nehezen indul be a tejtermelés, vagy kevés van - Pulsatilla D 12 és Urtica urens D 12 - 2-3 napig 3X 5 golyó

Fogzásra, ha sírós, nyűgös a baba:Camomilla D12
Fogzásra, ha bújós a baba: Pulsatilla D 12

Anno 5 éve én ezt kaptam a barátnőmtől, akiben teljesen megbíztam. Ma már vannak mások is biztos.
De nagyon fontos a homeos szerek alkalmazásánál, ha nem akrjuk elszúrni a hatást (nekem már többször sikerült :oops: )
- műanyag kanállal kell bevenni
- kézzel sem szabad hozzányúlni
- elektromos eszközöktől legalább 1 méterre kell tárolni
- beszedése előtt -után egy óráig nem szabad mentolos dolgot és kávét fogyasztani.

Én a csajoknak müanyag kanállal (amit vittem magammal a szülőszobára) simán beleraktam a szájukba, ahol szépen elolvadtak a golyók és felszívódtak. De természetesen :roll: úgy, hogy a személyzet közül senki ne lássa, mert nem szerettem volna senki okoskodását hallgatni - még most sem annyira elterjedt, hogy ezt szó nélkül elfogadják szerintem.

Ibolya!!!

Encihez gartulálok én is!! De ne bánd, hogy "lazább" lett a lányod. Emlékszem én is végig ilyen maximalista voltam, hogy az 5 -ös volt a saját elvárásom, a négyes sem volt jó. De egy idő után már annyira természetes volt az ötös, hogy örülni sem tudtam neki, így csak bánat ért, ha nem kaptam meg. Nem jó érzés!!! És annyira réár még komolyan venni az életet. Jó, persze anyaként ezt nem mondhatod :lol: :lol: :lol:

Marietta meglátta Gergő képét és rögtön sípákolt " Anya a Sárának is ilyen cicája van!!" :lol: :lol: :lol:

Értekezletet túléltem :roll: :roll: :roll: , nekem nagyon unalmas volt , pedig csak az első másfél órán voltam jelen. A cél a bemutatkozás volt és hogy elmondjam mit szeretnék.

Szandra!!!

Cumira fel!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem valami kell minden gyereknek a nyugtatáshoz, csak vannak kis piszkok (mint Edó és az én lányaim :wink: ),akik konkrétan a cicit használják erre. Én is nyomkodtam a szájukba, csak ők nem fogadták el!!! Szerintem próbáld meg!!! A fogak milyensége inkább a genetikától függ. Úgysem fog a szájában lógni nappal és éjjel sem, ha elaludt.

Ja!! Benettke!!!

Én emlékszem, hogy Te császárt akartál!!! :lol: :lol: :lol: (de nem csak ez maradt meg rólad!!!) ehhez képest az EDA nagy lépés. Az én gyávaságom is abban nyilvánult meg, hogy nem mertem volna a gerincemet szúrkálni hagyni :oops: :oops: :oops: . Szenvedtem is piszkosul a vajúdás alatt, de utána viszont gond nélkül mozogtam, míg EDA-val nem lehet 24 óráig - engem ez is inkább eltántorított. De nem vagyunk egyformák. DE Anett inkább mérvadó ebben a témában, ő kipróbálta mindkettőt :D :D
Császár helyett ez EDa lesz, a következő meg már nem :lol: :lol: :lol: De ha szerncséd van, akkor úgy szülsz mint az Andi és idejük sem lesz beadni, mert olyan gyorsan jön a legéyn!!! Kívánom, hogy ilyen gyors legyen és ne szenvedj sokat - nem törvényszerű :wink: :wink: :wink:


És csajok!!! 5-től síszünet lesz a suliban, itthon leszek, azon a héten összehozhatnánk a játék és ruha börzét :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


sziasztok

Először is köszönöm a bíztató szavakat.
A szülés után Kata nagyon gyorsan talpra állt, már másnap átsétált velem a koraszülött intenzívre. Sajnos most látogatási tilalom van, emiatt ő is csak főorvosi engedéllyel mehet be hozzájuk pár pillanatra. De ez is sokat számít. Időközben a teje is elindult és ha továbbra is jól alakulnak a dolgok 1-2 héten belül elkezdik etetni a csöppségeket.
A picúrok is egész jól vannak a körülményekhez képest. Vannak jobb és rosszabb napok, de szerencsére az orvosok nagyon figyelnek rájuk és eddig tudták kezelni a problémákat. Most éppen Csenge van rosszabb állapotban, de már eddig is sokszor a fejemhez kaptam, hogy a lányok sokkal erősebbek, úgyhogy vele sem lesz semmi gond....

Péter

UI: Katát várhatóan jövő hét elején kiengedik, akkor majd ő is be tud számolni.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Péter!
Köszi az infót, nagyon jól gondolod a csajok szívósak, mindent kibírnak amit csak kell. Sok puszi Katának, jó lesz ha már otthon lehet veled, gondolom most egy kicsit nehéz neki is amiatt, hogy nem is találkozhattok. Neked is kívánok sok erőt és kitartást, gondolom neked sem könnyű de innen már csak felfelé.

Gyöngyi!
Minbdig mikor elhatározom, hogy kegyetlen leszek és hagyom Edót akkor produkál egy mintagyerek éjszakát és elolvadok tőle aztán (mint most éjszaka is) minden megy úgy mint volt, sok kelés, mégtöbb cici, a cumit meg nem találtam sehol hajnal 4 kor :roll: . Ha meg nincs a szájában akkor a hüvelyk és mutatóujja között pödri, na ettől is kivagyok. Ha elveszem akkor meg mar, akkora karmolás van az orromon :roll: , simán úgy nézek ki mint akit ver az ura :lol: .

Húúúú, csajok!
Akkor mi lenne ha 8-án (ez is pénteki nap) lenne a farsang. Főleg ha suli sincs (gondolom akkor a Tamara és az Encsi is szüneten van) akkor lehetne akár 10 órától mondjuk 2ig, az nap kapna mindenki felmentést az ebéd késztése alól úgyis viszünk mindenféle finomságot. Vagy jobb lenne délután? Bár szerintem a játszóházban jobban örülnének ha nem délután lenne. Az oviból meg lehet lógni :wink: . Már csak az a kérdés, hogy a mi Drága Fotós barátnőnk mikor farsangozik az ovival? Vagy van még másik akadály is? Ja és szerintem mi ne öltözzünk, vagyis akinek van kedve tegye, én max a bálna szerepét vállalom sokat nem kell költenem a jelmezre :lol: mert már 5 éve rajtam van :wink: .


Benettke!
Hát én az Eda-hoz nem tudok hozzászólni, mikor a Tamit szültem akkor délelőtt fél 10 kor mentünk be a kórházba, 2 körül voltak nagyon erős fájásaim akkor azt mondtam a dokimnak, hogy na most kérek fájdalom csillapítót mert már nem nagyon bírom erre közölte, hogy mire beadnák addigra meg is születne a gyerkőc és utána sokkal rosszabb lehhe, és szerinte tartsak ki egy kicsit. Hát kitartottam, 4 óra után nem sokkal meg is született a Tami. Így utólag nem volt annyira vészes de akkor elég nehéz volt. Azt be kell vallanom, hogy mikor az elején voltam én is a terhességnek akkor én is csaszit szerettem volna. A második szülésem pedig olyan gyors volt, hogy este 11 kor kezdtem érezni, hogy ez lehet az lesz, persze apa éjszakás volt így felhívtam, hogy jöjjön haza éjfélre volt itthon, el is indultunk egyből. 0 óra 29 kor voltunk a kórházban (akkor jelentkeztünk be) és 1óra 29 kor már meg is született az Edó.Hát akkor nem volt idő még arra sem, hogy eszembe jusson az érzéstelenítő. Szerintem még az is lehet, hogy a végére már ezt is elveted, de persze csak úgy cselekedj ahogy biztonságban éreznéd magad.

Ibolya!
Én is gratulálok Encsi bizijéhez! Ilyenkor szoktatok venni neki valami motivációs dolgot, vagy nem. Nem tudom ilyenkor mit szokás, csak gondoltam gyúrok a sulira!! :wink: :lol:

Na most megyek mert itt vagyunk anyunál, és nem ártana egy kis családi életet élnem.

Pussz

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk...

Péter! Örülünk,hogy jelentkeztél....már nagyon vártuk.

Anett!
Persze,hogy tetszenek az előzetes képek! :lol:én fényképörült vagyok :oops:
szerencsére nem lett beteg Réku. :lol:
sikerült megírni?

Évi!
CSak ezekért bánom,hogy nem lesz több babám,mert nem próbáltam ki mindent,ami a babavárással vagy a még pici babákkal ki lehetet volna próbálni,de ilyen-olyan okokból lemaradtam róla.
Ilyen a joga is,meg a hordozókendő is. :?
Majd azért mutizd meg a kendőt,amit sikerül választanod. :lol:
Biztonsági övterelő :lol:

Tudom,hogy nem tőlem kérdezted,de én a málnalevél teáról csak jót tudok mondani,nekem sokat segített,aztán nem tudom,hogy ha nem ittam volna,akkor is ilyen gyors és könnyű szülésem lett volna második alkalommal?!de Rékát természetes úton,gyorsan és gátvédelemmel szültem .
Ártani nem árt. :lol:

Hízás :lol:

Eda :) én is így indultam,hogy szeretnék,de aztán már nem volt rá idő :lol: utólag,ha belegondolok,lehet,hogy jobb is volt így.Szerencsére a "rosszat"/fájdalmat hamar elfelejti az ember,főleg,ha ott van egy kis lény,aki elfeledteti. :lol:
Mostmár azért kiváncsi leszek,hogy alakul majd a szülésed :?: mert ahhoz képest,hogy honnan indultunk (császáros kislány) már elég jó uton haladunk a természetesség felé :lol:


Katus!
Hogy alakul a tervezgetés? Találtál már valami jót?
És gyere panaszkodni.

Szandra!
Jó lehetett az Állatkertben.
Edó :lol:

Cumi :lol:
Dávidnak nem volt, a fogsora szabályos,de romlanak a fogai. :?
Rékának van (amúgy én is nagy cumiellenes voltam),de Gyöngyi meggyőzött,hogy ez nem is olyan rossz dolog. Később gondolom rossz lesz leszoktatni,de nem bántam meg.
Szerintem nem kell Edónak sem cumi,ha már eddig nem volt,csak a fronttól ilyen kis türelmetlen. És gondolom fogzik is.


Andi!
Köszi. :lol: annyira kellett kapkodni,hogy elinduljunk,hogy ez volt a legegyszerűbb megoldás :lol: nem akartam szó nélkül eltűnni,még a végén rosszra gondoltatok volna :wink: :lol:

Adrienn!
Jó hírek...mármint,hogy már nem csak a füleden kapsz levegőt :wink:
Hát ezek a feladatok tényleg nem semmik :? nem is gondolná az ember,hogy a tanításon kivül ennyi feladata van egy tanárembernek.

Ez az inekciózás nem hangzik túl jól :( te szegény!

Voltál végül kiképzésen? Mert nem látom a fótókat :(
ja látom,már,hogy elmaradt. pedig arra igényt tartunk. :lol:


Ibolya!
Én is gratulálok Encsi bizijéhez! Én is így szeretnék jönni pár év múlva :lol: joggal vagy rá büszke!!!!

Anikó!
Te varrsz is? :lol: és mi lesz Maja a farsangon?
Köszönjük a dícséretet,ismerek egy jó fótost,ha gondolod :wink:


Farsang
Nekem jó a péntek 8.
Írtam egy pár gondolatot az előző oldalon a farsanggal kapcsolatban? Szerintetek?

sok mindent akartam még,de most mennem kell,majd kséőbb ha tudok benézek.

Ildikó
ilgya1
 
 


Péter és KAta!
Továbbra is nagyon drukkolunk Nektek!!!
és küldjük a pozítiv energiákat,hogy ilyen jól alakuljanak a dolgok a továbbiakban is!!!++++++++


Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Ildi!

Az szerintem jó ötlet, hogy bábozzanak. Az tuti, hogy én nem vállalom be mert én full béna vagyok az ilyen dolgokhoz, tapsolni viszont annál hangosabban tudok :wink: :lol: .

Szerintem a jelmezeket ne díjazzuk külön mert minden gyerek a sajátját szeretné a legjobbnak hinni és ne vegyük el tőlük ezt az érzést :wink: .

Akkor eddig a péntek tűnik jónak, amíg más nem nyilatkozik.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Jajjj, megint nem lesz időm hosszan írni, kicsit zsúfoltak a napjaim... Ancsi meg nem hajlandó elaludni, itt táncolnak az apjával... :)

Tegnap vendégeink voltak ebédre, ki se mozdultam délelőtt a konyhából, délután meg a nagymamákéhoz mentünk Gödre (ez a másik, nem aki itt boldogított :) ).
Ma meg folytattuk a lakberendezést, voltunk a Kikában meg a Praktikerben. Meg vettem cipellőt a kiscsajnak, dobok képet mindjárt.

Ja, Benettke, láttam tündéri anyagokat a Praktikerben!!!!

Mindjárt jövök a képekkel!

Ja, mennyire utálom a szelet!!!!!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


A gyerekszoba legfontosabb darabját Ancsi sk szerelte össze:
Kép
Majd kipróbálta:
Kép
(NEM!!!) hideg zuhany:
Kép
Kiscipő:
Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Nekem is jó a 8-a :D Bár Maját délben szoktam letenni aludni, de majd csak bírja valahogy a gyűrődést :wink:

Péter!
Köszönjük az infót. Sok erőt és kitartást kívánok Nektek. Küldöm a pozitív energiákat :lol: Katának nagyon nehéz lehet, hogy nem lehet együtt a Picúrokkal, de az nagyon jó hír hogy beindult a tejelválasztás :lol:

Ibolya!
Nagyon jók a képek Geriről, na meg Encsiről :lol: Maja nem nagyon játszik szőrős dolgokkal, még a hajas baba se jön be Neki :wink:
A sétát azért összehozzuk, bár nem ebben az itéletidőben :?

Ildi!
Próbálkozom csak a varrással :oops: :wink:
Maja stílusosan méhecske lesz :lol:

Adrienn!
Biztos nem értetted, hogy én miért fásultam bele a tanításba :? Nem csodálom. Egy szuper suliban tanítasz/tottál, viszonylag válogatott gyerekekkel. Így valóban szinte minden perc élmény :D Nekem is az volt az első osztályommal. Aztán Újpestre kerültem, szinte a getto közepébe :roll: :? 3 évig bírtam egy teljesen kisebbségi osztályt tanítani, aztán mindenből elég lett :evil: :roll:
A terhességem előtt a XIII. kerületben tanítottam, de ott is rengeteg volt a kisebbségi, ill. sérült (mentálisan) gyerek. A szülők sem partnerek sajnos. Lassan már több a szülővel a konfliktus, mint a gyerekkel :twisted:
De nem megyek ebbe jobban bele, bár én is oldalakat tudnék írni. :oops:
Ettől függetlenül nem tudom elképzelni hogy ne gyerekekkel foglalkozzak :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Katus!

Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol:
Ancsi egy ezermester :lol:
Elfelejtettem átküldeni a linket a Clarsk cipősről :oops: :oops: :oops: , de látom már megoldódott a problémád :lol:
Hol vetted végül? Nagyon jól néz ki :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Bocsi,de most rövid leszek :oops: ,nemrég jöttünk haza anyuéktól.A gyerköcöket alig lehetett lenyomni aludni :twisted: ,a Gerit azért nem,mert egész nap 2x 30 percet aludt /reggel 6-kor kelt/ és igy túl fáradt,az Encsit meg azért,mert fél a szélvihartól :cry: .Már vagy 10x megkérdezte,hogy tuti nem dő-el a diófa a szobájára?

A farsanggal kapcsolatban akartam most irni,hogy nálunk szerintem nem lesz síszünet-legalábbis nem emlékszem,hogy tavaly lett volna.Igy nekünk csak a du.lenne a jó,vagy max.1/2 12-kor el tudom hozni az Encsit a suliból és utánna,tehát olyan leghamarabb déltől.
Én sem szeretnék beöltözni,max.Szandrával karöltve bálnának,de tapsolni én is remekül tudok :lol: .

most lépek pancsizni,és csak reménykedek,hogy kiáll a fejfájásom :oops:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ugye nem fújt el mindenkit a szél???
Borzasztó ez az idő. Fogzással párosítva meg egyenesen siralmas... Olyan vagyok, mint a mosott sz...

Nade, mintha végre hagyna egy kicsit írni Nektek a kicsi lány.

Ibolya,
Remélem elmúlt a fejfájásod, nem úgy, mint nekem...
Mondott valamit a doki Gergő és a gyümölcs témakörben? Szegénykém, iszonyú lehet, hogy nem tud könnyen kakilni...
Én is féltem ám a szélviharban, nem csodálom, hogy Encsi is... Ugye megmaradt a diófa? Szupi képeket tettél fel! Ja, és gratu Encsi bizijéhez!

Anikó,
hát igen, megvettem, mert annyira tetszett. A Magmában vettük, Szandra nagyon felcsigázta az érdeklődésemet. De ahogy magamat ismerem, legalább még egy cipőt veszünk majd Ancsinak, hogy minden rucijához legyen olyan, ami jól megy :) Úgyhogy jöhet az a link nyugodtan ;)
Most nem megyünk majd Cinire, met megyünk be a budai gyerekkorházba gasztróra. Brrr.

Ildi,
és hová utaztatok??? Mesélj :) Olyan aranyos vagy ezekkel az angyalkákkal, mint egy igazi kis őrangyal. Megnézem ám majd a cipit a Deichmannban is, annál is inkább, mert valami hatalmas akció van és ugye nekem is kéne valami. Meg lehet táskát is venni akciósan, és arra is szükségem lenne.
Jajj és még nem írtam! Réka gyönyörű az Anett-féle képeken (IS)! Annyira lejön róluk, hogy milyen kedves baba. NAgyon csípem ám :)

Gyöngyi,
Szuper a síszünet, én most már mobil vagyok, ha nem fú a szél nagyon és nem zuhog az eső, lehet találka bármikor :) Biztos Neked is jobb, ha több időd van egy nap a csajokra. És a félélvi értekezleten elmondtad, hogy mit szeretnél? Mit is? :)
Ja, és azt akartam kérdezni, itt a homeos hsz-edben a potenciált d-vel jelölted. Ez ugyanaz, mint a CH?

Szandra,
köszi a dokinénit. Azt hiszem csütörtökre kihívom, nézze meg a csajt. Szerintem se félj annyira a cumitól, ha elfogadja Edó. Ezek a cumik már nagyon formatervezettek :) Szerintem is genetikus, hogy kiáll e a fog, vagy sem :)

Benettke,
EDA-val kapcsolatban nincs tapasztalatom, de úgy hallottam, hogy a kitolási szakaszt megnyújtja, mert nem érzed, hogy mikor kell nyomni... Nahát, nekem nem volt EDA, de így sem éreztem, hogy pontosan mikor kell :twisted:
Én folyamatosan nyomtam volna... Egyébként a kitolás már nem gáz, nekem a tágulás volt szörnyű, erre viszont állítólag tényleg jó az EDA. Jártam én is kismama tornára, ahol megtanították a légzést, ez jó, csak én annyira kivoltam már a végére, hogy nem tudtam csinálni. A vajúdás alatt segített, a kitolásnál meg bénáztam. De TE ügyes eszel, a jóga biztos szuper lesz!!!

Adrienn,
megvolt a továbbképzés??? Hol vannak a képek? :)

Andi,
hogy álltok a kajcsival Rebekával? Lőrinc ugye nem lett beteg?

Anett,
kész lettél a beadandóval? Egyébként mire kellett???

Kriszti!
Mi van veled? Idén még nem is voltál!!!!!

FARSANG: nekünk jó minden, de én csak a bálnák csapatát tudnám gazdagítani. Na jó, méretemnél fogva a bébibálnákét....

:twisted:

Bábozni sajnos nem tudok (még sose próbáltam), de bármi másban számíthattok rám :)

És a legfontosabb!!!

PÉTER, KATA,
hajrá! Szorítunk továbbra is a jó hírekért, eseményekért!!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 



Sziasztok!

A számítogépes továbbképzésem eddig elmaradt, de mihamarabb véghez visszük. A gond valószínűleg csak az, hogy nekünk nincs olyan programunk, amivel ennyire le lehet kicsinyíteni a képeket. :? Amit találtam, az csak 640×480-t tud, de ez ide nem jó. Tehát még egy kis ideig nem láthatjátok meg a pocakom, ami szerintem egész nagy, igaz én is az vagyok, sőt még a nevem is az :oops: .

A közérzetem egyre jobb, apukám szerint most már biztos megmaradok, úgy hogy vehetek tartós tejet. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, miközben nektek írok, megcsörrent a telefonom. Teljesen meglepődtem, mert a nődokim volt. Azért hívott fel, mert amikor kész lett a terheléses cukor eredményem, ő nem volt Magyarországon. Most, hogy hazaért gyorsan megnézte és felhívott, hogy minden oké! Nem is hittem, hogy létezik iyen. Legalábbis az ismeretségi körömben sem fordult ilyen elő. Főleg így , hogy mi csak november közepe (14. héttől) óta járunk hozzá, mert addig a Bajcsyba voltunk. De miután onnan októberben át küldtek hozzá konzéliumra (abszolút ismeretlenül), november úgy döntöttünk, hogy inkább hozzá járunk, mert nagyon szimpatikus volt és a klinikán van koraszülött osztály, míg a Bajcsyban nincs.
Ráadásul az utolsó két vizsgálatot is a klinikán csinálta és nem fogadott el semmit. El sem akarom hinni, hogy van ilyen doki is. :P :P :P

Anikó!

Lehet, hogy az írásomból ez nem derült ki, de minden elismerésem a tiétek, akik ilyen osztályokban tanítotok, és nagyon örülök, hogy nekem jobb "gyerekanyaggal" lehet dolgoznom.
Így maximálisan megértelek!!! A szegedi sulinkban volt normál osztályunk is. Oda jártak az olyan gyerek, mint akikről te is írtál. 3 évig tanítottam ilyen csoportot is, de mindig volt mellette jó is, így sokkal könnyebb volt a helyzetem. Itt Pesten pedig valóban nagyon szerencsések vagyunk. Bár mivel a nemzetiségi oktatás alanyi jogon jár annak, aki pl német nemzetiségűnek vallja megát, ezért válogatni már mi sem tudunk. És sajnos nálunk is egyre több a mentálisan sérült, hátrányos, ill. veszélyeztett gyerek. Vannak kínai gyerekeink is, az anyukájuk állítólag német származású!! :shock:
De egyébként nálunk is a szülőkkel van a legtöbb gond mostanában, valóban nem akarnak partnerek lenni, még a gyerekük érdekében sem. :twisted: :twisted: :twisted:
Tisztelet a kivételnek!! :oops: :oops: :oops:
Azért jó, hogy nem ment el teljesen a kedved a tanítástól. Ha tunál németül, lehet, hogy lenne állás lehetőség nálunk!
Bár nem tudom mikor szeretnél visszamenni, de drukkolok, hogy erre még pár évig ne kerüljön sor.

Gyöngyi!
Köszönöm én is az újabb homeos információkat, nagyon gyors vagy. :P
Le a kalappal munka, gyerekek és még mi is!!! :oops: :oops:

Ibolya!

A felső biztos, hogy nagy változás lesz, új tanulási stratégiák, módszerek kellenek majd. :? :roll:
Egyébként pedig csak így tovább, szerintem jó úton jársz. (Valószínüleg én is ilyen leszek, de ez jó!!!! :lol: ) Abban is igazad van, hogy meg kell tanulniuk tanulni, szép fokozatosan hozzá kell szoktatni őket a rendszeres tanuláshoz, és az önállósághoz is. :P :P :P
De az is gyakran előfordul, hogy a jó képességű gyerekek egy kicsit ellustulnak. Ez valahol logikus, hisz úgy érzik, hogy ennyi is elég a jó eredményre. (és ez többnyire így is van) Ilyenkor nem árt az egy-két pofon az élettől, és egy kis szülői nógatás, mint ahogy ezt te is teszed.

Katus, Szandra, Ibolya!

A farsangon én is csak a bálna csapathoz tudnék csatlakozni. De remekül tudok, annak örülni, hogy a gyerekek milyen édesen néznek ki. Ja, és tapsolni is tudok.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az Encsi nevében is a "gratulációkat" a bizihez.

Nemrég értem haza a fogászatról :roll: ,de.meg meglátogattuk a gyerekorvost.Végre azonos véleményen voltunk a dokival.Szerinte is ez csak egy átmeneti állapot lehet,köze lehet a kevés mozgáshoz is/mondjuk a Geri a lakásban is hiperaktiv :lol: ,de tény,hogy kint még ezt is tudja fokozni :lol: /,meg szerinte ez most egy életkori sajátosság,egyrészt a válogatosság,másrészt az akaratosság,hogy már csak azért sem eszem azt amit az anya szeretne.Kértem székletlazítót,mert azért ez már nem álapot hogy a gyerek minden másnap sirva kakál :cry: .Ha belegebedek sem tudok több folyadékot belediktálni,de ugyanez van az evéssel.Meg aztán nem akarom,hogy az egész napom abból áljon,hogy állandóan a gyereket figyelem,hogy mikor eszik-iszik és hogy mennyit mert ezzel magamat is stresszelem meg őt is.
Viszont tegnap máris sikerélménye volt-az anyuéknál megette a húslevest répával, tésztával,kelkáposztával :roll: és husival, mindezt 2x,majd este itthon krumplifőzeléket vacsizott.

Évi,nekem nagyon ritkán csinált a dokim vizelet vizsgálatot és szerencsémre a belső vizsgálatot sem tartotta mindig szükségesnek :lol: ./ gondolom azért mert nőből volt :lol: /

Anikó,ha csütörtökön nem fuj a szél és nem esik az eső felőlem kimehetünk a piacra.
Varrással hogy állsz?

Gyöngyi,igazad van,néha én is hasonlóan érzem az Encsit.Nem tud örülni az ötösöknek.Néha ugy közli a kapott jegyeket mintha arról beszélnénk,hogy mi legyen a vacsora.

Szandra,vettél cumit?Gratulálok Edó elindulásához,most már futhatsz utánna :lol: .
Encsinek nem szoktunk semmit venni a bizijért,abban egyeztünk meg annakidején,hogy minden ötös után kap egy kis zsebpénzt,amin azt vesz magának amit akar.Általában a suli büféjében költi el :lol: .
Anyósodnak jobbulást,gondolom most az influenzajárvány miatt még csak látogatni sem lehet:cry: ,szar lehet most igy neki.

Ildi merre jártatok a hétvégén?

Katus,tök jól néz ki a cipőcske :lol: ,de mégegy?Olyan olcsó volt :oops: ?
Fejfájásom elmúlt,diófák megmaradtak :oops: ,tegnap olyan sötét volt az egész utcában /ezáltal a lakásban is lefekvéskor/ , mintha nem is tudom hol lennénk.Biztos leszakadhatott valami felsővezeték,mert tök sötétségbe borult felénk minden.

végre kiállt a zsibbadás a számból,ugyhogy megyek és felfalom a fél hűtőt :lol: .
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ma nekem volt fejfájásom (mint tegnap Ibolyának) :( Most már 2 bogyó után kissé jobban érzem magam, de már nagyon húz az ágy :cry:

Katus!
Megértelek, én is hasonlóan bevásárlós típus vagyok :oops: Csini cipő, bélelt cipő, motorozós cipő, rózsaszín, barna.... :oops: :roll: :D
Ki lehet fogni akciókat és úgy nem megy rá az ember hatalmas gyede/gyese :wink:
Most épp nincs a Juditnak eladó cipője, de ha lesz rögtön küldöm a linket Neked :lol:

Adrienn!
Asszem, ha végre személyesen találkozunk lesz bőven beszédtémánk :lol: :lol: :lol:
Sajnos nem tudok németül :cry: Én még a szuper orosz nyelvoktatási rendszerrel nőttem fel :evil: Így se oroszul, se más nyelven nem igazán tudok :cry: Bár a diplomámhoz ugye kellett a nyelvizsga (angol), de az szinte olyan mintha az Ecserin vettem volna :oops: :?

Ibolya!
Benne vagyok a csütörtöki piac túrában :lol:
Katus, Te?
Már készülget a jelmez, bár ma semmit nem haladtam vele, mert nem hiányzott a varrógép zakatolása a fejemnek:?

Mikor lesz akkor a farsang? A déli időponttal csak annyi a gondom, hogy mint már említettem Maja ebéd után alszik. Ha meg nem alszik elég hisztis. De ha elnézitek nekünk.... :wink:

Anett!
Kész lettél a dolgozattal?

Ildi, Andi Ti is rég írtatok :(

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

délután elugrottunk a Tesco-ba,kicsit elcsúsztam magamhoz képest :lol: de vagyok.

amúgy,anyósóméknál volunk a nyaralóban,Tápiószentmártonban,ez tőlünk nem szokatlan,ha jön a jó idő nem sokat leszek hétvégenként gépnél....

Olyan jó friss volt a levegő,sokat sétáltunk,kicsit kikapcsólodtunk,más mint itthon. Olyan csend volt és nyugalom........Dávid ott is maradt,csak vasárnap jött haza,így fél napig megint egy gyerekesek voltunk. :lol: éjszaka azért hiányzott,nem bírtam aludni,nem rugdosta senki az oldalamat. :lol:


Szandra!

Gratuláltam már Edóka járáshoz???mert akkor most megteszem....
Tamit lassan meg se fogom ismerni. :wink:

Szegény anyósod :x jobbulást kívánunk Neki! És küldünk neki is gyógyangyalkákat.... Kép

Tavaly a Balázs anyukája bábozott,meg tudnám esetleg kérdezni tőle,csak attól félek,hogy nagyon picuri még a Milán,nem biztos,hogy el akarja hozni. :?meg ma oviban sem voltak, úgyhogy lehet,hogy akkor most ez elmarad. :?

Ovi :?
Visszatérve a telefonbeszélgetésünkre,nem érzem úgy hogy többen lennének betegek,mint egy átlagos olyan időszakban mikor nem tombol az influenza. :? csak,mint egy átlagos kiscsoportban.-szóval érted :lol:
kicsit off....bocs a többiektől
Van még egy Dávid,úgyhogy mostmár nemcsak Tamarából van kettő a csoportban. :wink: :lol:


Katus!
Nagyon klassz kis cipőt vettél,ezt nem is láttam :oops: volt belőle 19-es is?Sztem se elég egy pár :wink: a Deichmann-ból nagyon elhordták,mi is már alig találtunk a Rékának,viszont a Magma-ba tényleg jók voltak . Táskák voltak dögivel....az nekem sem ártana.

Szerelős Ancsi nagyon édes :lol: úgy látszik a lányok sem maradhatnak ki az ilyen dolgokból,végül is egyenlőség van vagy mi a fene. :lol: :lol: :lol:
A blogot is megkuksiztam,az a medence nagyon tetszik :lol: ez ilyen direkt labdás? elképzeltem ahogy összeszereled :lol: :lol: :lol:

NAgyon aranyos vagy!köszönöm. Kép

Anikó!
Hogyis nem jöttem rá,hogy méhecske lesz :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol:
Varrás :lol:
Hát én megértem,ha belefásultál a tanításba ezekután. :x
Jobbulást a fejednek!

HA nem jó az időpont Nektek,akkor tegyük át,az a lényeg,hogy olyan időpontot találjunk,ami a legtöbbünknek megfelelő. :lol:

Kezdhetünk egy táblát is,és akkor megint fel lehetne iratkozni.

Név....................................időpont...........................óra
Dávid,Réka.................................február 8.........................mindegyj

Ibolya!
Fejfájás :(
Geri kakis sikerélmény :lol:

Miért voltál fogászaton?

Adrienn!
Örülök,hogy jobban vagy.
Tartós tej :lol: :lol: :lol:

Én éppen emiatt választottam magamnak nőgyógyászt,aki végig kiséri a terhességemet,hogy ilyen élményekben legyen részem. :lol: De tényleg szép gesztus volt tőle,nagyon rendes tényleg. :lol:


Anett!
Sikerült? Írj már valami biztatót :lol: már izgulunk érted.

Évi?
Andi?
Gyöngyi?
Kriszti? Jutka?MézesAndi?Veletek mi újság?

Péter és Kata!
Továbbra is sokat gondolunk rátok,és sok sok erőt kívánunk Nektek a továbbiakban is!++++

Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Kedves Kata és Péter!

Nagyon-nagyon örülök, hogy lejentkeztél, annak még jobban, hogy jó hírrel!!!!

Ildi!

Tényleg hol is voltatok?

Anikó!

Persze örülök, ha jöttök fotózkodni! Majd cinin megbeszéljük....

Adrienn!

Hihetetlen, de vannak még orvosok.... Az enyém is nagyon jó volt, de ennyire még ő sem...

Szandra!

Nagyon sajnálom a férjed anyukáját.. Papám is többször került be tudőgyulladással, de mindig szuperrül meggyógyították.
Edókának örülünk.. üdv neki a kétlábon járók klubjában.

Andi!

Gyere már mesélj a gyönyörű gyerekeidről. Megint kaptam egy ingyen kávét.... :P

Gyöngyi!

Én benne vagyok bármilyen találkozóba...

Katus!

Szuper a kiscipő és aranyosak a képek... Én is mindig virágosakat vettem.

Évi!

Génhibából adódóan hajtod a munkát? :lol:

Jelentem én megírtam a dolgozatot. Kicsit szoktam titkolni, de most nem kerülöm ki a kérdést: esztétikát tanulok. Egyrészt hosszú évek óta erre vágytam, másrészt mindenképp ki akartam használni, hogy gyed-esként ingyen van a másoddiploma is, és tanulhatok. :oops: Én úgy éreztem, ha ezt választom, az hasznomra lesz, mint fotósnak. Mégis a szép tudománya.... Woody Allen filmet kellett elemezni. Gyöngyi volt olyan balga és bevállalta, hogy elolvassa... nem kényszerítettem. (a kést leszámítva...)

Nekem egy kicsit rázós a 8.-a, egy ismerősöm jönne délután fényképeszkedni, de ha mindenkinek jó ez a nap áttetetem.
Légyszi Ildi írj be. Köszi.
Még annyi a javaslatom a farsanghoz, ha más is csatlakozki, hogy sütök fánkot. 8) Csak egyedül nem merek ennyit vállalni.

Tami egészen jól van, de Szonja még mindig nagyon taknyos (vagy inkább újra) és sajnos ma el kezdett fájni a füle is. Így holnap doki. Majd meglátjuk mit mond.

anett
kállai
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?