Sziasztok!
Húúú köszi a tanácsokat mindenkinek!
A hideg tényleg jót,tesz,nyomjuk a calcimusc-ot és nyitott ablak mellett alszunk,beöltözve,de én jól meg is fáztam...köhi még van,de csak alváskor vagy nyugalmi állapotban,meg kúpunk is talomban,remélem nem lesz rá szükség...a gyerek fel sem veszi az egészet,csak én vagyok ideges nagyon. Azt beszéltük santos(apu)-sal hogy veszünk hidegpárásítót,ha még egyszer ilyen tüneteket produkál a gyerek.
Fogyi (háát mint mondjak? igyekszem,de szerintem rosszul csinálom,nem iszom eleget és tömködök magamba néha olyat is amit nem kéne...bocsi,de tényleg próbálom betartani a dolgokat.)Mérlegre nem állok,majd ha úgy áll rajtam a gatya ahogy akarom akkor a jó...a talin szerintem egy csomó bomba nő lesz
Olyan furcsa,lehet,hogy csak az elfogultság mondatja velem,de egyik napról a másikra hatalmas értelmi ugrásokat vélek felfedezni a gyereken minent ért (mondjuk sosem gügyögtünk neki) és minden instrukciót végrehajt pl hozd ide a hűtőből... tedd rá a tetejét...töröld le az asztalod... stb...most a postaládákat böködte a kulcsommal tök jó nézni,hogy fejlődik...(beszéd nincs,majd egyszercsak,amúgy mutogatás van ezerrel...)
Hányás: Hát csajok a hányás a reflux miatt van,ami még mindig van neki,de nem annyira gáz,viszont az antibiót az állaga miatt nem veszi be,vagy az íze miatt,de végigpróbáltam mindent és nem megy.
Mondtam a dokinak,de nem ad szurit,a hányás elleni kúp meg semmit sem érne,mert így is úgy is hány...ha kell akkor hisztiből de akkor is sugárban az előzőleg megevett vagy megivott cuccot. (Ha mégis belejátszom a gyógyszert,akkor addig öklendezik,amíg ki nem jön...hát majd egyszer csak elmúlik,viszont így minden betegségünk hosszabb ideig tart,mert nem veszi be a gyógyszert...)
Zi,hajrá a NAGY tervhez! ja és végre beszéltünk ez már a valami!
Linda,hányásról fentebb (ezt tutira tőlem örökölte,én mindenkit lehánytam állítólag,még azt is aki hülyén nézett rám.
) de mostanára bádog gyomrom lett,mindent és mindenkor tudok (nék ha nem lenne ez a kilencvennapos dolog) enni.
Judit,Paróka is lesz a jelmezhez?
Jubi, Beninek meddig tartott a krupp?(úgy tudom,a krupp a gégegyulladással egyenlő,tehát nekünk most az van.)
Tényleg igaz,hogy egy síma nátha is előhozza? Nem merek a neten nagyon kutakodni,mert egy paragép vagyok,és csak megijednék jobban! Szóval erre tényleg csak tüneti kezelés van és majd kinövi a gyerek?
True,köszi a kádas akciót kipróbáltuk,de a hideg jön be inkább...ja kiesés ügyben énis azt hallottam,ha nem hány és nem aluszékony akkor nincs baj...tök jó,hogy így dumál a gyerkőc.
Bettus, gyertek mán' sűrűbben,nem is kell pótolgatni itt az olvasást,szerintem simán visszajöhetnél...
Beusa,próbálok viccesen hozzáállni a dolgokhoz,de amúgy befordulós vagyok tényleg és hamar kétségbe tudok esni,viszont jó,hogy itt kiírkálom néha magamból.
Timi,nekünk nagyon nagy kedvenc lett a sajtos csirke,én is mindig csomagolok apunak,de én rendesen megfőzöm délben általában illetve amikor van idő rá..aztán viszi az ebédkét
Többiek,akik nem jöttek rég,tessék jönni,az a néhány perc igazán nem a világ!
na puszi