Új privát üzeneted érkezett!

Timi,
akkor jó!!!!!!!!!
Csak olyan elkeseredett volt a hozzászólásod :(
Szép estét neketek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Timi nekünk amit felírt a gyerekorvos az születéstől fogyasztható, és hypoallergén. A neve: BEBA H.A. Start Aktív. Hypoallergén anyatej-helyettesítő tápszer.

Kép
mona76
 
 


mona :D

Olyat nekem is írt fel a doki, de nem fogadta el Anna. Aztán írt fel sima BEBA 1-et. Ezt sem fogadta el, bár ettől legalább nem öklendezett, csak egyszerűen nem nyelte le. Picit tettem a szájába, aztán röhögve oldalt kifolyatta. Én nem tápszert írtam, hanem tejpépet. Azt meg csak 6 hónapos kortól lehet adni, legalábbis azt amelyiket a dokinak kell felírni. Simát lehet kapni a DM-ben 4 hós kortól, de azokat nem merem neki adni.


amica :D

Tegnap még tényleg el voltam keseredve. Olyan tehetetlennek éreztem magam. De mára valahogy lenyugodtam. Aludtam rá egyet, átgondoltam, és arra jutottam, hogy ez van, nem tudok mit tenni, nem idegesítem magam. Úgy érzem, hogy amit lehet én megtettem, és megteszem. Ilyen étvágyú gyerkőcöm van és kész.

Szép álmokat Mindenkinek! Csünti alszik, én is kipihenem a nap fáradalmait.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 

 
 

Haga
Írtam privit!!

Kép
Kép
Kép
gtünde
 
 


Tündi :)

Köszi szépen a priviben leírtakat! :lol:
Vendég
 


Haga :D

Tüncsi a tgyást és a gyedet írta meg neked?

Timi :D

Ha vért vesznek Annától, az tényleg nem vészes, de legalább tudni fogjátok, hogy ott nincs baj. A vérszegénységgel azért vigyázni kell, szerintem a dokid is azért szeretné kizárni (nekünk is menni kell nemsokára kontrollra), mert nemcsak étvágytalanságot okoz, hanem aluszékonyságot is. Nektek van légzésfigyelőtök? Ha van, akkor nem jelzett? Nekünk is Maltofert kell szedni, és azóta jól eszik Krisi.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


bobóka :D

Van légzésfigyelőnk, és hála az égnek még sosem jelzett be. Szerintem nálunk egyik sem áll fent. Az hogy csak szopizni akar, az szerintem nem étvágytalanság. Aluszékonynak sem mondanám, mert az a délelőtti 1 óra, meg a délutáni 1 óra az nem az. Az hogy éjszaka alszik az meg szerintem normális. De azért én mégis vashiányra gyanakszom. A terhességem alatt én végig az voltam, és szerintem azóta sem javulhatott a helyzet. Úgyhogy most megint elkezdtem szedni az Elevitet is, meg a Maltofert is megint szedem.
Nálatok a picinek kell szednie a Maltofert?
Ilyen pici babáknál hogy vesznek vért?

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi :)
Mint a nagyobbaknál. Briginek nemrég vettek a kórházban, a kis vénáját megszúrták a könyökhajlatban.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Timi
Ficinek a fejéből vettek vért. Igaz, akkor még kisebb volt, mint Anna most. Olyan 1-2 hónapos. Ja, meg 1 hetes korában, mikor először vittük, akkor a kézfején vettek vért. Még ma is látszik picit a helye. :? Nem tudom, hogy ilyen korban honnan veszik.
gtünde
 
 


sziasztok!

először is bocsika a nagy eltünésért de vizsgaidőszak van!!!! :(
most épp pihenésként bekapcsoltam a gépet hogy írjak nektek de ma szigorlatozom pedagógiábólés még 7 tételt át kell néznem remélem most sikerülni fog nemúgy mint tavaly mondjuk akkor nem voltam szimpi a tanárúrnak mert kismama voltam :(
na de ennyit a panaszkodásról!!!

seeplin!
hatalmas gratula nektek a kismanóhoz majd gyere és mesélj!!!

boboka!
én még nem is gratuláltam neked jó pofátlan vagyok mi!!!!
de most megteszem sok-sok gratula és vigyázz magatokra!!!!
egyébként hogy vagytok????

timi!
te szegény elhiszem hogy idegeskedsz de ne tedd ha Anna jól érzi magát akkor nincs gond szopiztasd és minden jó lesz!!!!

gtündi!
nagyon jók a havas képek és Fici is nagyon édes!!!!
teszek neked Balázsról új képet majd berakod a táblába???? köszike!!! :)

bogáncs!
köszike a tanácsot de sajna semmilyen praktika nem vált be sajna teljesen elutasította a cicit és a tápszert választotta akárcsak a bátyja!!!
na de ez azt hiszem nem az én hibám hanem annak a drágalátos doktornőnek akimiatt elég pocsékul teltek az ünnepek!!!
Lencus jól van???

szóval a kálváriánk!
elvittem Balázst az orvoshoz a két ünnep között mert köhögött és úgy láttam jónak ha látja orvos jelzem csak a helyettes doki volt mert a miénk szabin volt sajna :(
felírt neki egy rakat gyógyszert na én jó szülőként szépen beadtam a gyógyszereket a gyereknek hogy jobban legyen na de nem lett! éjszaka nem aludtunk egy percet sem mert a gyerek ideges volt nem aludt és teljesen felpörgött! nekiláttunk hajnalban a gyógyszerek papírjainak a tüzetes elolvasásához és 4 gyógyszer mellékhatása hogy álmatlanság, idegesség, szapora púlzus !!!! :evil:
reggel úgy döntöttem lesz ami lesz én nem adom neki ezeket csak a fenistil, sinecod cseppeket és a homeopátiás gyógyszereket na meg esetleg az antibiotikumot! láss csodát a gyerek meggyógyult!!!!!! :)
kedden mentünk a mi doktornéninkhez és elmondtam neki hogy jártunk na meg felsoroltam neki a gyógyszereket közölte hogy az egyik gyógyszert nem is írhatták volna fel 2 hós gyereknek és azt mondta jól csináltam hogy csak a homeós dolgokar adtam neki meg a cseppeket!!!!
jelentem Balázs egészséges így megkaptuk a szurit is!
most 5800 gramm és 60cm és sajnos csak a tápszer kell neki :(
a helyettes doki jól kicseszett velünk!!!!!!! :evil:

na röviden ennyi de szerencsére mostmár jól van csak az a baj hogy nem hajlandó a kiságyában aludni csak a babakocsiban!!!!
adjatok tanácsot hogy szokassam vissza a kiságyba??????????

na majd jövök még van 6 vizsgám és utánna több időm lesz!!!!!
ja és majd visszaaolvasok és írok mindenkinek!!!!

a babák gyönyörűek puszi mindenkinek!!!!
Kép

tündi23
 
 


Tündi :)
Jesszus, Te mit csinálsz ilyenkor? Miért nem alszol?
Balázs kis husika :P
El vagyok képedve, hogy egyes gyerekorvosok milyen "lelkiismeretesek"! Azért szerintem az a minimum, hogy egy újszülöttnek felírt gyógyszernél utánanéz, hogy egyláltalán szedheti-e? Még jó, hogy nem adtad neki azt a sok gyógyszert.
Szerencsére Balázs is meggyógyult.
Abból kimaradtam, hogy Balázs nem akar szopizni. Cumisüvegből sem fogadja el a lefejt anyatejet?
Szerintem azon ne izgasd magad, hogy egyenlőre csak a babakocsiban alszik el. Nálunk is voltak különböző periódusok, hogy éppen hol szeretett aludni. Örülj, hogy egyáltalán alszik valahol. Azt gondolom, hogy ha nagyobb lesz, akkor majd visszaszokik az ágyába is.
Drukk a szigorlatodhoz!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Timi :D

Igen, nálunk Krisinek kell 2*3 Maltofer cseppet szednie. Nekünk eddig mindig kézfejből vettek vért, szegénykémnek már jól össze van szurkálva mindkettő, és látszanak rendesen a nyomai is :( Amikor nem tudnak kézfejből venni, akkor szoktak a fejből, mert ott jobban láthatók az erek. Mi még most is csak 3,7 kg körül vagyunk, és hát szerintem kell nekik egy kicsit nőni, hogy az ereik is nőljenek, és máshonnan is tudjanak venni.

Tündi :D

Remélem sikerült a vizsgád! Az a pedagógiatanár, aki meg nem szereti a kismamikat, az monnyon le!

Haga :D

Itt szerintem jól le vannak írva általánosan a dolgok a gyerekek után járó dolgokról: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyertam20060213
de ha konkrét kérdésem van (melyikkel járok jobban stb) azt én a munkahelyemen a bérelszámolótól szoktam megkérdezni.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Sziasztok!
Megint sikerült jól eltűnnöm...
Visszaolvasással sem vagyok teljesen képben, de igyekszem.
Mindenestre minden azóta(1-2 hónapja) született babának és mamának gratulálok, és jó egészséget kívánok.
Babák mindig nagyon szépek, Léna is szokta nézegetni a képeket.

Mi jól vagyunk, csak sosem jutok el idáig, főleg, hogy még a születéses fórumába is írogatok.
Betöltötte a drágám az egy évet, szülinapja nagyon jól sikerült, volt nagy oroszkrém tortája anya kedvéért, és rajta malacka Léna kedvéért, amit 10percen belül be is falatozott. Torta nem érdekelte, sak a hab és a tűzijáték.
Este ígérem, jövök majd a képekkkel, csak ugye ide le kell őket kicsinyíteni, és ha most ezzel foglalkozom, akkor fuccs az írásomnak mert fel fog ébredni.

Kész nagyra nőttek a babák itt, most pont elkaptam a táblát.

Én éppen tegnap kezdtem el Lénát leszoktatni az éjjeli szopiról, mert nem állapot már, hogy az hagyján, hogy mellettem van, de nem tudok mozdulni, mert állandóan a szájában a cicim. Elég volt, elmúlt egy éves, összeteszem a két kezem, hgoy idáig szoptattam, de az éjszakai cicizésből elegem van. Fürdés után ragtapasz, és beteg a cici éjjel. Megérti, bár éjjel már nem annyira toleráns. Majd megszokja. Utánna az jön, hogy nem veszem magam mellé, egyszer majdcska visszakerülök a hálószobába.
Szerencsére nem beteges, azóta, hogy itt jártam nem volt baja, pedig én 2x is náthás voltam.
Viszont nagyon nehéz vele a hihetetlen aktivitás miatt, meg nem áll egész nap, ki tud mászni a kiságyból, ha akar, és minden, de minden érdekli.
Alvás úgy alakul most, hgoy 12-13 között alszik 45-60 percet, meg most ilyenkor f5-5 körül egy órát. Hamarosan lejár az időm.
Furcsa most így, hogy ennyire keveset alszik, bár eddig sem vitte túlzásba. Csak visszajött a szeparaparája, és nem mozdul mellőlem, alig tudok főzni is.

Megint elkezdtem ruházni, a bolt ruháinak nagyrészét eladtam, sajnos a komlói igénytelen népség miatt elég nehéz volt, mert nem az a tuti krém minőség volt. Viszont most az van, a vaterára töltöm, ha akarjátok, ugyanez a nickem ott is, megnézhetitek. Nagyon szépek, különösen a lányok, bár én igazán csak azt tudom értékelni a hercegnőm miatt.

Felébredt, és ordít, ígérem, este hozok képeket, és visszaolvasok kicsit.

tynus12
 
 


Képzeljétek Dani tegnap megfordúlt, azóta csak azt csinálja. A visszafordúlás nehezebben megy, de nagyon erőlteti, akaratos a drágám :lol:. Annyira édes, ő nevetett közben, nekem pedig jöttek a könnyeim :oops: . Forog, és magyaráz, nagydúmás kispasim van.
Tündi, nagyon édes Balázs, kis mosolygós :)

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Na megint jól eltűntem, de most a gép miatt. Ismét lehalt. Ráadásul amikor újratelepítették letörölték a modem progiját, így nem volt netünk. Tegnap csinálták meg. Már mindent kicseréltek a gépünkön, nem tudom meddig lesz jó. Minden nap könyörgöm a férjuramnak, hogy vegyünk már egy újat.
Nagyjából visszaolvastam, de nem emlékszem sok mindenre.
Képet megnézem tudok-e felrakni, mert szerkesztő progim sem volt legutóbb, így nem tudtam kicsinyíteni.
Keresztelő megvolt. Marci kakált az egészre szószerint. Mindjárt az első percekben nyomott egy párat, úgyhogy tök büdin álltunk a tisztelendő bácsi elé. Még a kezemben is nyomott egyet-kettőt. Én alig tudtam megállni röhögés nélkül. Egyébként jól viselte, hangja sem volt.

Kismok :)
Alvásügyileg javultunk. Marci sokszor felsír éjjel, de hamar visszaalszik és már 9-kor minden este szundi van. Egyszer szoktam neki adni cicit olyan fél három körül, de ma pl. 6 óráig aludt.

Szilcsi :)
Marci olyan 6,5-7 kg között van valahol, nincs mérlegem. Mászni még mindig nem hajlandó, inkább odagurul ha kell valami. Ha meg néhány centire előtte van valami, amit el akar érni, akkor egyet jobbra-egyet balra fordul és így halad előre annyit, hogy meg tudja fogni.

Tüncsi :)
Kár, hogy nem költöztetek vissza, de legalább nem haltok éhen. (Ez csak vicc volt, bocsi). Azért ha jöttök legközelebb talizhatnánk.

Majd még jövök, de még hálóingben grasszálok és Marci egyre türelmetlenebb, ha nem nézek rá. Most lepasszoltam a földre, de már unja.

Kép
Kép
tiza
 
 


Mona
De jó, hogy Dani fordul! Elhiszem, hogy meghatódtál

Mi szerdán megyünk védőnénihez, akkor lesz fél éves a kincsem.
Hétvégi események: kibújt az első foga, és megtanult végre hasról hátra fordulni (így nem mindig nekem kell ugrani, hogy visszafordítsam)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk!

Kép Apa vállán álmodozni jó :D

Kép És egy még ritkább...

Kép Egy nagyon ritka pillanat

Kép
Kép
kismok
 
 


A 2., 3. képet valamiért fordítva rakta fel a bnet. Így már érthető az aláírás... :D

Kép
Kép
kismok
 
 


Kismok!

Jók a képek. Sára nagyon édes. A képekhez írt szövegből az tűnik ki, hogy még nem igazán akar aludni, amikor neked is jó lenne. Reméljük, a helyzet mihamarabb megváltozik.


Puszi:


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


kismok, nagyon szép Sára baba, és mennyi haja van :shock: :D

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Pótolom a képeket, nem is tudom, miért ígértem, igencsak elmaradt akkor este, bár senki nem hiányolta... :( Kép Kép

tynus12
 
 


Kismok :)
Te még rövid időtávot mész vissza az időben, mert Sára baba még pici, de én már nem annyira :( Úgy megállítanám az időt!
Nagyon édes Sára baba :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli,
én is megpróbáltam megállítani, eredmény a vonalzókon :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!

Voltunk a dokinéninél. Javaslatára elkezdjük a hozzátáplálást, mert valószínű Danus már nem lakik jól csak a tejcsivel. Délután ettem banánt, és teljesen kinézte a számból, összeturmixoltam neki egy kis anyatejjel, hát nagyon bejött neki, de még a szemhéjja is banános volt. Megnézte a doktornő a kukiját is, és képzeljétek nincs meg az egyik golyócskája, vagyis meg van, csak nagyon fent. Egy éves koráig figyelni fogja neki, aztán ha nem jön lejjebb akkor injekció kúra, vagy műtét, mert a herezacskóban hűvösebb van, a hasban pedig melegebb, ezért ott fent rongálódhat, és babóka nemzőképtelen lehet :cry: . Szóval erre figyeljetek fiús anyukák.
Szemészetre sem kell menni, szerinte is sokat javúlt a kancsalsága, és szerinte egy éves korára elnővi.
Dani ma nagyon nyűgi, már 19 óra van, de 12 óta még semmit nem aludt :?
Karácsonyra kapott anyuéktól hintát, nagyon jó mert dönthető a háttámlája, na abban megtudom vigasztalni :roll: . 1 órát löködtem :D.

Kép
mona76
 
 


Kismok, Tynus!
Sára és Léna nagyon szép babucik. Bár Léna már kész nagylány.

Mona :)
A hinta nekünk is bejött. A miénk hálózatról működő (a bátyámtól kaptuk, én sosem vettem volna meg), lusta szülőknek való. Azért jó, mert közben mást is lehet csinálni. Én már nem merem Marcit egyedül hagyni, mert bekötni nem engedi magát és félek, hogy már ki tudna mászni. Hú, most itt a földön nagyon cserfes lett

Nem tudok képet becsatolni. Új progink van, ha lekicsinyítem 600 pixelre, akkor élvezhetetlen. Segítség?

Kép
Kép
tiza
 
 


Sziasztok!


Volt köztetek olyan, akinek a terhesség vége felé iszonyatosan fájt a háta, még feküdni se volt jó? Ha igen, legyen oly kedves, és adjon néhány jótanácsot :wink: :(


Boboka :)
Köszi a linket a támogatásokról :)
Sajna az én munkahelyemen nincs bérszámfejtő, mert a fő központ egy teljesen más megyében van, és ott foglalkoznak minden ilyen dologgal. Írtam a főnökömnek emailt, de válaszra se méltatott, nemhogy segített volna.... A munkahelyem 40km-re van, és hát utazni nem utazhatok...
Úgyhogy csak az ien társalgós segítségre számíthatok :shock:


Puszi mindenkinek :lol:
Vendég
 


Haga :D

Pedig a konkrét pénzeket csak a fizid alapján lehet kiszámolni. Nekem az átlagkeresetem elég jó volt, így a szülési szabadságra járó tgyás összegét én átvittem a szülés utánra, mert a gyed összege maximalizálva van. De már megkérdeztem, hogy mi lesz a mostani terhességemmel, és mivel nem az átlagbérből, hanem a besorolási béremből számolnak(ami sokkal kevesebb), nekem most nem érdemes tp-re mennem, de a szülési szabira járó tgyást a min bér duplája után fogom kapni, utána megint gyed. Azt meg eldönthetem, hogy mikor veszem ki, de pénzben összességében ugyanott leszek, csak eldönthetem, mikor kapok egy kicsit több pénzt. Bizti jó bonyolult lettem :oops:
A hátfájáshoz nem tudok hozzászólni, én 30 hetesen letettem a lantot.

Rakjatok még légyszi képeket! Úgy szeretem nézegetni őket!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Haga :)
Nekem is nagyon fájt egy időben, de nem a terhesség vége felé. A rendszeres torna segített, amiben volt hátra dolgozás is. Én Rubint Réka kazijára tornáztam és a 3. trimeszteri jó a hátra.

Kép
Kép
tiza
 
 


sziasztok!

sajna nagyon el vagyok veszve mert nem úgy sikerültek a vizsgáim ahogy szerettem volna és még 4 vizsgám hátra van és sokat kellene tanulnom csak sajna időm nincs rá!
sajna a szigorlatom sem sikerült így még az is vár rám megint úgy néz ki ez a harmadik év megint szóróév de nem hagyom magam!!!!

szilva!
sajna tanulok éjszaka mert máskor nincs rá időm!
sajnos Balázs mikor beteg lett elutasította a cicit és nem akart szopizni és akkor lefejtem és úgy megitta üvegből!!! de sajna utánna hiába próbáltam hogy újra szopizzunk nem fogadta el és hiába fejtem sajna elment a tejem is!!!
Mostmár alszunk kiságyba is és rafkós mert azért nem akart visszaszokni mert a kisplédje nem volt alatta amiben a babakocsiban aludt!
aztán aláraktam és azóta ismét a kiságyban alszik!
na remélem érthető voltam!!!
és ti hogy vagytok????
Boldi már kész nagylegény!!!

kismok!
Sára gyönyörű kislány és az istenke éltesse sokáig a mai napon a névnapján!!!!!!
hogy vagytok????

szilvi!
nagyon el vagy ám tünve mondjuk pont én mondom aki szintén ritkán jön!!!!
hogy vagytok????

boboka!
sajna megint megszivatott a tanár de már kezd elegem lenni belőle legközelebb másik tanár lesz bent a szigorlaton!!!! :lol:
és hogy vagy kismami????
nemsokára mentek az első igazi ultrahangra gondolom már várjátok nagyon!!!!
na és a család mit szólt a kis meglepinek????

tynus!
nagyon szép a kishercegnőtök!!!!!

haga!
sajna nekem is nagyon sokat fájt a hátam de inkább már a végefelé a 36. héttől és nekem azt mondta a doki hogy bizti ezek már jóslófájások és a gép is kimutatta!!!
én próbáltam sokat sétálni meg és jól is esett meg aztán pihentem!!!
mikorra is várjátok pontosan a kisembert????

mona!
bizni kell abba hogy megoldódik magától a dolog és nem kell műteni a kismanót!!!!
az meg nagyon jó hogy nem kell szemészetre mennetek!!!
nekem tegnap volt hisztis mind a két gyerekem de nagyon de elvileg tegnap kettős fronthatás volt!!!

mi egyébként jól vagyunk minden oké!!!!
Bencét ugyan nem engedem oviba mert itt járvány van de szerencsére ő nem beteg!!!! ja és a kicsi sem beteg aminek külön örülünk!!!!
mindenkinek szép napot!!!
ja rakok még képeket is ha nem baj!!!
Kép
már ügyesen fogom az üveget!
Kép
ismerkedem a csörgi-börgimmel!

szép napot!!!!

tündi23
 
 


Tündi :D

Látom, Bazsinak már nem elég a kis cumisüveg! Mi még mindig azt használjuk.
Remélem az a másik tanár már nem lesz szemét!
Bazsi mennyit nyom már? Nagyon sokat nőtt!

Nekem 30-án kell mennem uh-ra. Most sem émelygek túlzottan, de hát Krisivel sem ölelgettem a nagy fehért. Reggelente rossz felkelni, de 1-2 óra múlva már jó. Kb 3 napja fájdogált a pocim, de vettem be Magne B6-ot, és ma már jól voltam.
A család többi tagja is nagyon örül, csak sajnálnak, hogy nagyon egymás után jön a két babi, és ki fogok purcanni. Egyébként mindig álomkóros vagyok, most ez a korszak van, de remélem néhány nap múlva elmúlik!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Sziasztok!


Hát én megint jól eltűntem:O),de alig van időm Balázs folyton zizzeg,ami nem baj csak nem lehet egyetlen pillanatra egyedül hagyni,mert mindig neki megy valaminek,beveri a fejét vagy ha mászik magára ránt valamit,pedig isten az atyám már teljesen átrendeztük a lakást,de ő csodákra képes. :lol:

Mindenkinek a babája hihetetlenül megnőtt csak úgy kapkodtam a fejem.

Hát hallkan megszeretnék veletek osztani egy hírt ma tesztett csináltam,szerintettek mi lett az eredménye (két csíkos). Megmondom őszintén hihetetlen én aki 3 évig próbáltam teherbe esni nem sikerült! Most SPONTÁN sikerült és ha minden igaz kb. 5 hetes terhes lehetek.Majd csak akkor lesz biztos majd ha a doki minden rendben talál. Egy kicsit bepánikoltam hogy nagyon kicsi a korkülömbség de megláttam Bobokát és én eltörpülők mellette. :lol:
Még a férjem se tudja Ti vagytok az elsők akiknek elmondtam!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi :D

Gratulálok! NEm is lesz olyan kicsi korkülönbség a két gyerkőc között. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Most beszéltem a dokival jővő hét kedd délelőtt uh-ra megyek,úgy izgulok! Már nem is emlékszem 6 hetesen látszik már valami,még az eszem is elment :oops:

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi
szívből gratulálok! könnyezve olvastam a jó hírt....
Jó olvani miattad, és közben reményt ad nekem is. Én pontosan ekkora korkülönbségre vágyom!!!
Számolj be nekünk mindenről

Mi jól vagyunk. Múlt héten anyósom volt itt, egész jól sikerült. Ma Ringatón voltunk, nagyon élvezi a csibe. Teszek képet.
Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Nagyon nagyon Gratulálok BARBI!!!!!!!!!!!!!!

Micsoda csoda! :lol: Igen mindenhol írják hogy a szülés utáni két évben nagyon fogékony a nő.szuper hogy nem kellett sokat kinlódni a második babáért is!
Vendég
 


Barbi, nagyon gratúlálok!
Kicsit irigykedek, pedig mi késöbbre tervezzük a tesót :)

Kép
mona76
 
 


Barbi :)
De irigyellek. Én már készenállnék a következőre, de a szervezetem még mindig sztrájkol. Habár olyan tíz napja peteérés gyanús dolgokat észleltem, de nem voltam benne biztos. Ha megjön pár nap múlva, akkor az volt. Már nagyon várom
Gratulálok!!!!!!

Kép
Kép
tiza
 
 


sziasztok!

barbi!
nagy gratula nektek!!!!
nem is lesz olyan kicsi a korkülönbség!!! vigyázz magatokra!

boboka!
Balázs 5800gramm és 60cm volt 2 hete majd most 5-én megyünk megint szurira is meg méretközni is!!!
egyébként tápszeres teljesen meg tejpépet adtam neki ma és nagyon bejött neki!!!

túl vagyok megint 2 vizsgám de még mindig van 3 remélem holnap eggyel kevesebb lesz!!!!
de már nagyon kivagyok nagyon elfáradtam!!!

na szép estét sziasztok!!!!

tündi23
 
 


Barbi :D

Üdv a klubban! :wink:
Kicsit ki fogunk purcanni, de megéri! Én sem akartam elhinni, amikor teszteltem, hogy ez igaz lehet!

Tündi :D

Bazsi nagyon ügyes! Milyen tejpépet adtál neki?
Én is úgy látom Krisin, hogy már kívánná a rendes kaját. Most nem is nagyon eszik, lehet hogy holnap bepróbálkozom valamivel pluszban.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Barbi!

Gratulálok. Jó kis korkülönbség lesz köztük, de biztos megbirkózol vele.

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok !!!! :P

Egy pár napja nagyjából végigolvastam mindent, akartam írni, de a hüle bnet letiltott :x , így még nem is jártam!

Barbi :P

Ez nagyon csodás hír, gratulálok, nem semmi, hogy bekeményítettetek Bobókával :lol:

Tücsi :P

Olyan jó lett a tábli, köszi mindent. Tök jó így mindent látni benne!

Tündi :P

Kitartás a vizsgákhoz, nagyon ügyi vagy ám! Van elég segítséged?

Emma :P

Nagyon helyes kis kölök a csibéd!!!

Mona :P

Nem semmi, hogy már fordul a pici, tök nagy élmény lehet, már úgy várom én is.


kicsit még visszaolvasgatok, miről maradtam le...
Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Kismok, Tynus, Tündi :P

Hogy milyen gyönyörűek ezek a gyerekek :!: :!: :!:

Viki :P

Ez úton is gratulálok, ha kicsit megkésve is :oops:

Timi :P

Mi a helyzet nálatok? Anna most kap hozzátápit?

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Sziasztok!

Mindenkitől kérdezem, hogy mi a véleményetek a rota vírus elleni fakultatív oltásról? Van amelyikőtök kérte?
Úgy olvastam( a házi gyermekorvosok nem tudom én mije :P küldte) a tájékoztatót, hogy csak csepp, tehát meg sem kell a piciket feleslegesen szúrni...
Szerintetek?

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Bogáncs!

Kicsit tudatlan vagyok, de mi az a rota vírus? Tudnál adni felvilágosítást?


Köszi,


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Bogáncs :)
Nekem a dokinő azt mondta, hogy nem tartja fontosnak. Ahol nagyobb gyerekek vannak ott nagyobb a veszély, nálatok nincs. Sajnos 3 oltás kell, és egy ára 18.000,- :(

Barbi :)
Hatalmas gratula!

Brigi megint beteg :( Vinnem kell pulmonológiára kivizsgálni, van-e oka az állandó köhögésnek.

Hozzátápi nem megy. Csak a banánból hajlandó megenni pár kiskanállal. Próbáltam estére tartalmasabb Jó éj tápit adni, se a cumisüveg, se a tápi nem kell. Csak a cici kell neki.
Viszont az éjszakáink bűn rosszak, nagyon kivagyok.
Mozgásban nagyon halad: majdnem felül a lábára, kúszik, ma az ágynál húzta magát fel állásba, próbálkozott, négykézláb nem a térdére, hanem a lábára áll, és szökken, mint egy bakkecske :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli!

Látom, Brigi nem akarja elfogadni a hozzátápit. Biztos még korainak tartja. Az éjszakához hozzáfűzöm nyugtató szándékkal, nekünk mindkét gyermek 1 éves koráig szörnyen rosszul bírta az éjszakákat. Nem volt pihenés. Aztán lassan megváltozott. Csak ennyit tudok mondani.
A mozgása nagyon ügyes. Nekem ennyi idősen Gergő csak ülni volt hajlandó. Dani már próbálkozott hasonlókkal, mint Brigi.


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


sziasztok!

bogáncs!
hát nehezen mbírom már a tanulást mert nagyon kivagyok már! segítségem az van szerencsére de a fáradság kiütéssel győzött!!!
Balázs ugyan jó baba de azért mégiscsak két fiam van és a kettő már azért lefáraszt egy kicsikét!!! :lol:

és ti hogy vagytok?????
képek????

nelli!
nem irigyellek de majdcsak megoldódnak a gondok és minden oké lesz!!!!

britta!
hogy vagytok????
hogy birod hogy telnek a hetek??? pocaklakó jól viselkedik???

hát csajok nekem ismét megjött de mint a niagara és teljesen meg vagyok ijjedve mert nekem sohasem volt ennyi!!! ráadásul görcsölök is úgyhogy jól elvagyok!!!már 3 napja megvan és csak erősödik pedig nekem csak 4 naposak voltak!!! hát remélem semmi gond nem lesz!!!!
amúgy jól vagyunk szerencsére nem vagyunk betegek!!!

szép napot mindenkinek!!!!

tündi23
 
 


Tündi!

Köszi, megvagyunk. Gyerekek is jól vannak, és én is. Kedden voltam dokinál, minden rendben. Méhszáj zárva, Bence szépen fejlődik. Kb 1274 gr, és üldögél egyelőre. Jól viselkedik, de nagy csibész. Ha mozog és odateszem a kezem a pocimra, akkor abbahagyja a mocorgást. Tegnap meg akartam mutatni Gergőnek, de akkor is abbamaradt a mozgás, így nem érezte. Még bírom, de egyre nehezebb. Kevesebb az energiám. Gyorsan fáradok, és sokszor már állva is tudnék aludni.

Nem irigyellek. Mennyi vizsga van még előtted? Nem lehet gyerekek mellett könnyű tanulni. Szerintem ne aggódj, hogy sok a mensid. Van, akinél a gyerek után rosszabb lesz. Persze akad olyan is, akinek jobb. Vigyázz magadra.


Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Barbi :P
Szívből gratulálok! Hihetetlen, hogy ez megtörtént....
Szerintem az UH-on egy csodaszép petezsákot fogtok látni :P
Mikor mondod el otthon????????????????

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tündi :D

Amikor először jött meg szülés után, azt hittem sosem akar elállni, a 2. már normál volt, mint előtte.
Vizsgád hogy sikerült?

Bogáncs :D

Mi csak a pneumococcus (ha így kell írni) ellenit adatjuk be Krisinek, mert nekünk az támogatott 70%-ban, de így is elég húzós. A rota vírus elég szörnyű, de nem halálos, de ha elkapja a gyerek, nagyon le tud bele gyengülni, a sok hányástól, hasmenéstől kiszáradhat és valszeg infúziót kell neki adni. Mi úgy döntöttünk, hogy nem adatjuk be, így is el vagyunk maradva a többi oltással is.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: